ונרקומן כתב: ↑13 יוני 2024, 15:25
כמה שחקנים מכרנו בשנים האחרונות? איך זה עזר לנו חוץ מדיבידנדים לבעלים?
אני רואה שחוסר ההבנה שלי גדול משחשבתי
אשמח אם תאיר את עיניי איך מלכר מושך דיבידנדים,
או לפחות איך הבעלים של הקבוצה יכל לקחת/לגנוב את הכסף ממכירת השחקנים ובכמה שנים בכלא הוא מסתכן.
כמו כן אשמח לשמוע איך אתה יכול לדעת את זה מקריאת הידיעות של צנציפר, אבל שני משרדי ראיית חשבון גדולים פיספסו את זה למרות שהם קיבלו את כל המסמכים וחשבונות הבנק לביקורת. ( אולי נפתח יחד משרד מתחרה לדלויט ו BDO )
אל תתפס למילה דיבידנדים. זה לא רציני.
שטביב הפך להיות בעלים יחיד היו בקופה של המועדון כמה הרבה מיליונים.
שהוא עזב לא היה שקל בקופה.
בראיונות, שנים אח"כ, הוא התרברב שהוא הרוויח כסף מהמועדון.
אז המועדון מוגדר "מוסד ללא כוונת רווח"
במקרה של טביב להגדרה הזו אין שום משמעות.
קשה לענות לך בהגיון כי טביב זה שאני מוקדים פה בפורום. וככל שאדם יוצר בור דעתו יותר קיצונית נחרצת ובעיקר צעקנית.
אשתדל לדבוק בעובדות ובהגיון.
כניסה : לא היה שקל בקופה כשטביב נכנס. הוא נכנס כי למוני לא היה שקל לשים ולא יכל להעמיד אפילו ערבויות. וסמוך על מןני שלקח כל שקל הלוואה אפשרית לפני שנתן לטביב לצי קבוצה
משיכת כספים: טביב השקיע בקבוצה השקכת בעלים רשומה ולדעתי "קנה" גם את של מוני. ככה שחוקית יכל למשוך כסף כחלק מההשקעה שלו והוא לא עשה את זה ) לא מטוב לב) לדעתי כי הקבוצה לא עמדה בקריטריון. יש סיפורים כאלה ואחרים על הבת שלו על קייטרינג ושאק מאין בישין אבל זה באמת בקטנה ( בהגזמה 2 מיליון ) ועובדה שלא הוכיחו כלום כולל האנשים ששנאו אותו והבטיחו לתבוע כל שקל. ( מדגיש אין לי מידע אבל עובדתית כל הקשקשנים לא תבעו שקל אחד )
הרווח של טביב :
קודם כל אני לא מאמין לו למילה, אבל אולי הרוויח וכנ לא הפסיד הרסה בניהול השוטף. רק מה מצאה פריירים ששילמו לו 16 מיליון שקל מזומן על הקבוצה וזה היה רווח ישיר לכיס של לפחות 10 מיליון שקל
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 14 יוני 2024, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
ומעבר לכל, נניח שטביב נקודתית הצליח לגנוב. אתה חושב שהשלומיאלים מסביון והמינצברגים הצליחו לגנוב מיליונים כשיש שם 4 שותפים ויותר עם עין בוחנת על הקופה. ודם הצליחו לעבוד על שתי חברות של רואי חשבון שעשו ביקורת וגם על מס הכנסה ?
וכל הסיכון הזה של לשבת בכלא בשביל מיליון שקל ?
ההוא מפעם כתב: ↑14 יוני 2024, 16:52
ומעבר לכל, נניח שטביב נקודתית הצליח לגנוב. אתה חושב שהשלומיאלים מסביון והמינצברגים הצליחו לגנוב מיליונים כשיש שם 4 שותפים ויותר עם עין בוחנת על הקופה. ודם הצליחו לעבוד על שתי חברות של רואי חשבון שעשו ביקורת וגם על מס הכנסה ?
וכל הסיכון הזה של לשבת בכלא בשביל מיליון שקל ?
גם אם יהיו 4 משרדי רואי חשבון שיבדקו את ספרי המועדון הם לא יידעו או יצליחו להוכיח שחלק מההוצאות אינן קשורות בתפעול שוטף של קבוצת כדורגל . מי קבע שמועדון שמגלגל 80 מיליון שח אינו צריך הסעדה בחמש מיליון שבמקרה אתה בעל עניין בחברת ההסעדה או לתת למקורב שלך 2 מיליון שקל בשנה שיבוא לחתום על שקים . לגלח כסף החוצה זה עניין פשוט אם אתה בעלים יחיד.
ההוא מפעם כתב:קשה לענות לך בהגיון כי טביב זה שאני מוקדים פה בפורום. וככל שאדם יוצר בור דעתו יותר קיצונית נחרצת ובעיקר צעקנית.
כניסה : לא היה שקל בקופה כשטביב נכנס. הוא נכנס כי למוני לא היה שקל לשים ולא יכל להעמיד אפילו ערבויות. וסמוך על מןני שלקח כל שקל הלוואה אפשרית לפני שנתן לטביב לצי קבוצה
טביב קיבל חצי קבוצה ו12 מיליון שקל על עברת 3 שחקנים להפועל כשהוא נכנס להפועל.
טביב שילם למוני 6 מיליון על החלק שלו.
וקיבל 18 מיליון מרמון.
ההוא מפעם כתב:קשה לענות לך בהגיון כי טביב זה שאני מוקדים פה בפורום. וככל שאדם יוצר בור דעתו יותר קיצונית נחרצת ובעיקר צעקנית.
וקיבל 18 מיליון מרמון.
אין מחלוקת על הכסף שטביב קיבל. ומראש אמרתי שבכלל להזכיר את טביב זה בעייתי כי סתם אנשים יקפצו בלי קשר
טיעון ההזוי היה שהכסף ממכירת השחקנים הלך לכיס של הניסנובים והמינצברגים וושהם גנבו כסף במירמה זה לא קרה ולא אפשרי כלל לביצוע.
טביב לא קשור לדיון
וקיבל 18 מיליון מרמון.
אין מחלוקת על הכסף שטביב קיבל. ומראש אמרתי שבכלל להזכיר את טביב זה בעייתי כי סתם אנשים יקפצו בלי קשר
טיעון ההזוי היה שהכסף ממכירת השחקנים הלך לכיס של הניסנובים והמינצברגים וושהם גנבו כסף במירמה זה לא קרה ולא אפשרי כלל לביצוע.
טביב לא קשור לדיון
התביעה היחידה שהוגשה נגד טביב על ידי מפרקי המועדון , עוד קוטלר, היא משנת 2019. היא על סך 12 מיליון ש"ח. עד עכשיו אין הכרעה של בית המשפט.
Nati כתב: ↑15 יוני 2024, 04:27
וקיבל 18 מיליון מרמון.
טביב לא קשור לדיון
התביעה היחידה שהוגשה נגד טביב על ידי מפרקי המועדון , עוד קוטלר, היא משנת 2019. היא על סך 12 מיליון ש"ח. עד עכשיו אין הכרעה של בית המשפט.
טביב לא קשור לדיון
ההכנות של הפועל תל אביב לעונת 2024/25 החלו ואחד הדברים הראשונים שעשו אצל האדומים הוא סגירת המלבישה לעונה הקרובה. כפי שפורסם בערוץ הספורט, הפועל תל אביב הודיעה היום (ראשון) כי נייק תהיה המלבישה הרשמית של כל המחלקות במועדון.
האדומים הודיעו כי שיתוף הפעולה בין הקבוצה לחברת ההלבשה ימשך כרגע ארבע שנים, אלא אם החוזה יחודש לפני כן. כזכור, האדומים ישחקו בעונה הקרובה בליגה הלאומית.
מדובר במהלך של ההנהלה הנוכחית ואין לו קשר להעברת הבעלות. הוא צעד שתוכנן בתקופה האחרונה עוד לפני השיחות עם ספרא. למעשה, החולצה הרשמית של העונה הבאה, לפי מקורבים לקבוצה, כבר עוצבה תחת חברת ההלבשה החדשה עוד לפני הקיץ וההודעה הרשמית
יש המשך לכתבה בספורט 5.
אתמול פג הזמן שבו אנחנו יכולים להשתחרר מהחוזה של רז מאיר.
עכשיו גם אם הוא יעזוב,נאלץ להשלים לו את החוזה( אלא אם הוא מוותר עליו או לחילופין ממשיך בליגה השנייה עם החוזה המקורי)
בז'רנו כתב: ↑16 יוני 2024, 16:48
יש המשך לכתבה בספורט 5.
עכשיו גם אם הוא יעזוב,נאלץ להשלים לו את החוזה( אלא אם הוא מוותר עליו או לחילופין ממשיך בליגה השנייה עם החוזה המקורי)
יש המשך לכתבה בספורט 5.
ללאומית רז מאיר אמור להספיק, גם ככה השוק לא שופע כאן במגנים ימניים אז לבטח בלאומית
יש המשך לכתבה בספורט 5.
ללאומית רז מאיר אמור להספיק, גם ככה השוק לא שופע כאן במגנים ימניים אז לבטח בלאומית
לא התכוונתי ליכולת שלו.
קודם כל- אין לי מושג מה השכר שלו.אבל אם אני צריך לנחש,הוא לא פחות מ150k.
יש לנו תקציב לזה בכלל?
2- נניח שהוא יהיה מוכן לשחק בלאומית,הרי ידרשו ממנו לקצץ.לא יגיעו להסכמה וישחררו אותו.עכשיו הוא יכול לחתום במקום אחר ואנחנו נאלץ להשלים את השכר שלו
נראה לי שירידת הליגה גם הרגה את האוהדים.
הקבוצה צריכה עוד חודש(?) לצאת למחנה אימונים.
אין כלום ושום דבר.לא משחררים שחקנים עם חוזים כבדים,אין החתמות,אין בעלים חדשים,הבעלים הישנים רק מחפשים לברוח מכאן,
לא יאמן שהקבוצה במצב הרבה יותר גרוע מהתקופה של הניסנובים( שהיו הבעלים הגרועים ביותר אי פעם בהפועל)
יש המשך לכתבה בספורט 5.
לא התכוונתי ליכולת שלו.
קודם כל- אין לי מושג מה השכר שלו.אבל אם אני צריך לנחש,הוא לא פחות מ150k.
יש לנו תקציב לזה בכלל?
2- נניח שהוא יהיה מוכן לשחק בלאומית,הרי ידרשו ממנו לקצץ.לא יגיעו להסכמה וישחררו אותו.עכשיו הוא יכול לחתום במקום אחר ואנחנו נאלץ להשלים את השכר שלו
במובן הזה ירידת הליגה עשתה לנו נזק (מעבר למובן מאליו) כי זה נותן תחושה שאפשר לקחת את הזמן כי בלאו הכי מדובר בליגה חלשה...
בהנחה ומגיע בעלים חדש או שותף למיצברגים, כדי לעלות ליגה לא צריך הרבה
להביא כמה זרימצ׳יקים טובים, לצמצם את החוזים הכבדים, או להשאירם במלואם(תלוי הבעלים)
לא יותר מידי פעולות ולא יקרה הנורא מכל אם ימתינו עוד שבוע שבועיים שהדברים יתבהרו מול הבעלים הבא.
התרחישים הכי גרועים זה אם המינצברגים(שלבדם ללא מצטרפים, לא ישארו) ישאירו את הקבוצה לאיזה טביב/או דומה לו
בן לוז כתב: ↑17 יוני 2024, 12:18
בש מציעים את בלוריאן (היה בהשאלה) + כסף על ישראלוב.
לא הייתי הולך על זה, ישראלוב פוטנציאל הרבה יותר גדול
רוצים אותו תביאו 1.5מיל יורו נקי
ישראלוב פצוע כרוני. בלוראין סבל מאד מקישור לא קיים.
רשמי, רובי לבקוביץ' חוזר לקבוצה ויהיה השוער הראשון בעונה הקרובה.
לדעתי החתמה סבירה, אבל הוא בירידה די גדולה בשנתיים האחרונות וזה די מדאיג אותי, מקווה שזה יספיק לנו לליגה הלאומית.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
Charmander כתב: ↑19 יוני 2024, 11:09
רשמי, רובי לבקוביץ' חוזר לקבוצה ויהיה השוער הראשון בעונה הקרובה.
לדעתי החתמה סבירה, אבל הוא בירידה די גדולה בשנתיים האחרונות וזה די מדאיג אותי, מקווה שזה יספיק לנו לליגה הלאומית.
הליגה השנייה מוגבלת מבחינת זרים
הוא ישראלי בכיר, לגיטימי לחלוטין לליגה השנייה + מחובר לקהל ולמועדון (שזה הדדי), החתמה נכונה במצבנו, בנוסף חתם רק לשנה, ככה שזה מעולה