בורחה לאמה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

מעניין שקצת שותקים פה אחרי משחקים טובים. ממש כואב שנפגעת האג׳נדה…
חסרי מושג ואיזה מזל שאתם לא מקבלים החלטות בהפועל.
אחלה הפועל ובינתיים אחלה מאמן עם כל חוסר הניסיון.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מאמן גרוע. מקווה שנשכיל להחליף אותו במהרה.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

אני חושב שהבעיה המרכזית איתו היא חילופים לא מוצלחים, או אין תגובה מספקת להתרחשויות זה בגדול. שזה לפעמים תלוי ניסיון.
לגבי קבוצה מאומנת או לאו, זו אותה קבוצה של ולקאניס. אותו מנוע, אותם רכיבים, אותה שלדה, אבל עם שם של מותג לאמה ולא סקודה. או ולקאניס…
הוא לא שינה שיטה, אימונים(להבנתי) שגם בהם הוא נטל חלק אז וגם היום. אין פה שום חדשה, לטובה או לרעה. שזה בגדול מספק.
לצלוח משברים, בין אם בקשר עם השחקנים ובין אם לחץ מהסביבה, זה משהו שחוסן המועדון והמערכת מאוד תורם לו לצלוח. להבדיל מתקופת הניסנובים.
זה ששרון ואיציק ניסנוב לא מסתובבים שם בין הרגליים של כולם, זה מצויין
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

הוא נראה לי די חסר מושג בהתחלה. ואני לא מרגיש שיש לרובנו כלים באמת לשפוט את יכולות האימון שלו, ובטח ובטח שלא מה שקורה באימונים.
אבל אתמול היה אחד המשחקים היחידים שזכורים לי מול מתמודדת לאליפות מזה זמן רב שנראינו כמו קבוצת כדורגל שבאה לשחק. ולא כמו בונקריסטים או חבורת ג'וקים מבוהלים, כמו שנראינו במרבית המשחקים מהסוג הזה בעשור החארון
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

dino כתב: 01 ינואר 2024, 10:27 אני חושב שהבעיה המרכזית איתו היא חילופים לא מוצלחים, או אין תגובה מספקת להתרחשויות זה בגדול. שזה לפעמים תלוי ניסיון.
לגבי קבוצה מאומנת או לאו, זו אותה קבוצה של ולקאניס. אותו מנוע, אותם רכיבים, אותה שלדה, אבל עם שם של מותג לאמה ולא סקודה. או ולקאניס…
הוא לא שינה שיטה, אימונים(להבנתי) שגם בהם הוא נטל חלק אז וגם היום. אין פה שום חדשה, לטובה או לרעה. שזה בגדול מספק.
לצלוח משברים, בין אם בקשר עם השחקנים ובין אם לחץ מהסביבה, זה משהו שחוסן המועדון והמערכת מאוד תורם לו לצלוח. להבדיל מתקופת הניסנובים.
זה ששרון ואיציק ניסנוב לא מסתובבים שם בין הרגליים של כולם, זה מצויין
ניהול המשחק שלו מזעזע. אם הוא לא עושה חילופים לפני הקרן מול י"ם + מחכה עם החילוף של אזוגי מול חדרה, יש מצב טוב שאנחנו עם עוד 3 נקודות.
מעבר לזה, הוא באופן שיטתי מחליף שחקן התקפה בשחקן קישור ונשאר ב-20-30 דקות האחרונות בלי לאיוס ובלי צ'יבוטה ועד עכשיו עוד לא נפל לו האסימון שהוא לא יכול לתת גול ככה.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

יש לו טעויות של חוסר ניסיון שגם אותם הוא משפר עם הזמן.
אבל יש דבר אחד כן ברור שאני מאוד אוהב , זה שהוא מצא שיטה ורץ איתה קבוע שהיא כנראה הכי טובה לסגל הקיים, תוך כדי הסקת מסקנות כמו הרצת סניור כמגן ימין שמאחוריו ארצ'ל נותן לו גיבוי, הפך את אלטמן למספר 9 די קבוע ודחיקתו של אוז'בולט לאחרון מבין ארבעת שחקני ההתקפה שלנו וכל זאת עם כמות משחקים מאוד גדולה ורוטציה בהרכב באופן שפוי יחסית.
הוא נשמע לי קצת חסר כריזמה ומאוד לא ברור בראיונות, אבל אי אפשר להגיד שלא מתחילים לראות משהו שיטתי (שאפשר להתווכח אם אוהבים או לא) עם מסגרת.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

הסתיים הסיבוב הראשון. כמות הנקודות שצברנו - 19, עולה על כל הציפיות שלי (לאור הסגל הלא מאוזן והחוסר בשחקנים כרוני).
הלואי שבסיבוב הבא ניצבור לא פחות נקודות!
בורחה מאמן כבר 8 משחקים כמאמן ראשי ואפשר כבר לדבר על מגמות:
1. הצליח לייצב הרכב הגנה טוב (מתוך החומר שיש בסגל) שרץ ביחד ברוב המשחקים. סהכ הגנה סבירה.
2. הרצת סניור כמגן היא יחסית הצלחה שלו. אמש המבחן הכי משמעותי הוא לא כשל. אם היה כסף הייתי רוצה לראות מגן ימני הרבה יותר איכותי.
3. הוא הבין שאינו יכול לשחק ביחד עם איבינדר ורודריגס בגין האיטיות שלהם. לכן, וגם בגלל אילוצי פציעות וצהובים, במשחקים האחרונים רק אחד עלה. מאידך הם בוני המשחק הכי טובים שיש לו בסגל (וזאת הבעיה). אם היה כסף זה המקום הראשון שהייתי מביא אליו קשר נוסף רציני.
4. הצלחה גדולה שלו - שילוב של בן בינימין ושל ציבוטה. שימשיך כך.
5. לא מצליח לשכנע את לאיוס לשחק קצת יותר קבוצתי (הרבה נכשלו בכך גם בנבחרת הצעירה).
6. שילמנו בהפסד של 3 נקודות בגלל חוסר הניסיון וחילופים לא נכונים\ מאוחרים - מול חדרה וירושלים.
סהכ נמצא בקו חיובי.
מאחל לכולנו שבסיבוב השני תימשך מגמת השיפור אצלנו.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 01 ינואר 2024, 11:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

צריך לזכור שאתמול דגו פשוט וויתר למזלנו על האמצע שלו.
שהוא הכניס את ג'אבר חיפה כבר השתלטה על האמצע.

כן אהבתי שגם אחרי הפציעה של חוסה הוא לא הכניס את אינבינדר והכניס את אל-ים.
יש לו בעיה עם החילופים, אי אפשר להוציא את לאיוס שגם עושה הגנה וגם יש לו אחד על אחד.
עם כל הכבוד לכולם, אוז'בולט הוא חלוץ שיודע לכבוש שערים והוא צריך לשחק יותר.
אלטמן בינוני מאד ואיטי.
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

הקבוצה עלתה מוכנה, נתנה חצי ראשון מצוין והוציאה תוצאה טובה מול קבוצה עדיפה בהרבה בכושר טוב. החילופים היו לא טובים אבל לגמרי מגיע פרגון על המשחק הזה לדעתי.
אנטי ביתר לשעבר
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

לירון האדום כתב: 01 ינואר 2024, 11:15 צריך לזכור שאתמול דגו פשוט וויתר למזלנו על האמצע שלו.

:rose: כן אהבתי שגם אחרי הפציעה של חוסה הוא לא הכניס את אינבינדר והכניס את אל-ים.
יש לו בעיה עם החילופים, אי אפשר להוציא את לאיוס שגם עושה הגנה וגם יש לו אחד על אחד.
אלטמן בינוני מאד ואיטי.
בגדול מצטרף לדעתך!
בל חולק עליך ב 2 דברים:
1. אלטמן מאד השתפר יחסית לתחילת הסיבוב , עדיין לא בכושר שאני זוכר אותו לפני שעזב. אבל מקווה שהוא בדרך לשם.
2. הוא השאיר את לאיוס כמעט עד הסוף, ב 2 דקות האחרונות ראו עליו כמה שהוא נחלש . אין לו על הספסל מישהו שיכול להחליף אותו במצב הזה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

לירון האדום כתב: 01 ינואר 2024, 11:15 צריך לזכור שאתמול דגו פשוט וויתר למזלנו על האמצע שלו.

אלטמן בינוני מאד ואיטי.
אני לא יודע מה ראית, אבל אוז'בולט שזה שחקן אחד פחות, לא יודע אם זו ירידה ביכולת או חוסר חשק לשחק כאן. הוא לא משתתף במשחק הקבוצתי, לא עושה תנועה, לא הגנה ולא מצליח בכלל לשמור על כדור.
תמיד הוא היה למל"ם אבל לפחות כובש, עכשיו זה הדרדר משמעותית.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

שחר כתב: 01 ינואר 2024, 11:08 יש לו טעויות של חוסר ניסיון שגם אותם הוא משפר עם הזמן.
אבל יש דבר אחד כן ברור שאני מאוד אוהב , זה שהוא מצא שיטה ורץ איתה קבוע שהיא כנראה הכי טובה לסגל הקיים, תוך כדי הסקת מסקנות כמו הרצת סניור כמגן ימין שמאחוריו ארצ'ל נותן לו גיבוי, הפך את אלטמן למספר 9 די קבוע ודחיקתו של אוז'בולט לאחרון מבין ארבעת שחקני ההתקפה שלנו וכל זאת עם כמות משחקים מאוד גדולה ורוטציה בהרכב באופן שפוי יחסית.
הוא נשמע לי קצת חסר כריזמה ומאוד לא ברור בראיונות, אבל אי אפשר להגיד שלא מתחילים לראות משהו שיטתי (שאפשר להתווכח אם אוהבים או לא) עם מסגרת.
אני מאוד מסכים לגבי השיטה. ניהול המשחק שלו לא טוב. כרגע קטגורית. חילופים לא טובים, לא מגיב.
אחרי הגול הראשון של הפועל ירושלים ראיתי את אייבינדר רץ אליו (אחרי שהפועל 10 דקות לא תפקדו), אמרתי לעצמי אוקיי, הוא קרא לאייבינדר בשביל להסביר לו מה לשנות ואז אני רואה שאייבינדר מסביר לו.
אותו דבר בעוד איזה משחק שאני לא זוכר (חדרה?) שהוא לא הגיב בתחילת החצי השני.
אתמול החילופים שלו גמרו את המשחק. אולי היה איזה אילוץ של עייפות או פציעות ואני מבין גם שהקבוצה אתמול היתה גמורה מעייפות, אבל הוצאה של צ׳יבוטה ואלטמן יחד חיסלה את היכולת ללחוץ
מה שאהתי זה שהוא הכניס את אל ים במקום רודריגז ולא את אייבינדר
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

אלטמן בינוני מאד ואיטי.
הוא משחק עם אלטמן כפיבוט שעוצר משתלט ומרכז למעלה לשתי הזריזים מהצדדים, בין אם הוא עוד צולע קצת או לא.
אוז׳בולט לא יכול להיות חלוץ שמשתלט על כדורים בגובה ונותן גוף בחיים. זה שחקן של מהירות ותנועה טובה בלי כדור.
וחלילה שלא תבקש ממנו לעשות קצת לחץ והגנה כי תקבל פרצופי תחת
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

redrony כתב: 01 ינואר 2024, 11:36
שחר כתב: 01 ינואר 2024, 11:08 יש לו טעויות של חוסר ניסיון שגם אותם הוא משפר עם הזמן.
אני מאוד מסכים לגבי השיטה. ניהול המשחק שלו לא טוב. כרגע קטגורית. חילופים לא טובים, לא מגיב.
אחרי הגול הראשון של הפועל ירושלים ראיתי את אייבינדר רץ אליו (אחרי שהפועל 10 דקות לא תפקדו), אמרתי לעצמי אוקיי, הוא קרא לאייבינדר בשביל להסביר לו מה לשנות ואז אני רואה שאייבינדר מסביר לו.
אותו דבר בעוד איזה משחק שאני לא זוכר (חדרה?) שהוא לא הגיב בתחילת החצי השני.
אתמול החילופים שלו גמרו את המשחק. אולי היה איזה אילוץ של עייפות או פציעות ואני מבין גם שהקבוצה אתמול היתה גמורה מעייפות, אבל הוצאה של צ׳יבוטה ואלטמן יחד חיסלה את היכולת ללחוץ
מה שאהתי זה שהוא הכניס את אל ים במקום רודריגז ולא את אייבינדר
תשמע, אתה צודק, גם אני ראיתי שהחילופים פגעו בנו.
מצד שני, יש בעיית עומק ואין רוטציה כמעט, כל השחקנים על הספסל פחות טובים מאלה שהיו ב11 ואי אפשר לשחוק את השחקנים שיש משחק כל שלושה ימים.
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

נראה שחוסר הניסיון שלו משפיע בעיקר על ניהול המשחק - חילופים ושינוי מערכים. נקווה שעם התקדמות העונה הוא ישתפר

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

שחר כתב:יש לו טעויות של חוסר ניסיון שגם אותם הוא משפר עם הזמן.
בראיונות הוא דווקא נשמע מאוד ברור ומדבר לעניין.וגם לא נותן למראיינים לבלבל אותו.
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

שחר כתב: 01 ינואר 2024, 11:25

אלטמן בינוני מאד ואיטי.
אני לא יודע מה ראית, אבל אוז'בולט שזה שחקן אחד פחות, לא יודע אם זו ירידה ביכולת או חוסר חשק לשחק כאן. הוא לא משתתף במשחק הקבוצתי, לא עושה תנועה, לא הגנה ולא מצליח בכלל לשמור על כדור.
תמיד הוא היה למל"ם אבל לפחות כובש, עכשיו זה הדרדר משמעותית.
ראיתי חלוץ שכובש שערים בניגוד לשחקנים האחרים בסגל שלנו.
גם אתמול כמעט וכבש בתוספת הזמן.
אתמול גם ראיתי אותו יורד לאמצע ואפילו מצליח להסתובב עם כדור, משהו שמעטים בהפועל יודעים לעשות.
האדישות שלא מעניינת אותי כל עוד הוא כובש שערים, שביט מזל היה רץ בלי הפסקה ולא כובש, זה עזר במשהו?

אין לנו סקורר אחר בסגל וזה בא לידי ביטוי
הוקיץ'
קיבל.ה  5891 לייקים

פעם ראשונה שאשכרה הגיב למה שקרה על המגרש, עשה שינויים נכונים ובזכות זה חזרנו.
סחטיין, למרות המחצית הראשונה העלובה ברמות.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

הוא לא מהמתבנקרים והשמרנים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4729 לייקים

הוא עשה היום חילופים טובים ונכונים (אני הייתי מחליף את רן בנימין ולא את אל-ים) בפעם הראשונה.

אבל בוא נדבר רגע על ההרכב שהמטומטם הזה העלה.
אז ככה זה נראה על המגרש:
----------------- זובאס -------------------
--- בלוריאן --------פאסי ---------- ארצ'ל ---
----------------- אל-ים ------------------
סאלם ------ איינבינדר --- בנימין ------- סניור
---- לאיוס -------------------- צ'יבוטה ----

לא ברור למה האידיוט הזה חושב שבמערך כזה אפשר לשחק כדורגל, זה היה פשוט סיוט לראות את לאיוס וצ'יבוטה עושים מהלכים על הקו ומרימים כדור למטר ובמבה של רן בנימין.
או שאתה מוותר על אחד מבין איינבינדר/בנימין לטובת אוז'בולט/אלטמן או על ארצ'ל/סניור לטובת אוז'בולט/אלטמן וזונח קו אחורי של 3 בלמים, אבל במערך הזה אי אפשר לעשות כלום.
שאלוהים יעזור לנו עם הסתום הזה.
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

רדפוקס כתב: 03 ינואר 2024, 22:32 הוא עשה היום חילופים טובים ונכונים (אני הייתי מחליף את רן בנימין ולא את אל-ים) בפעם הראשונה.

אבל בוא נדבר רגע על ההרכב שהמטומטם הזה העלה.
אז ככה זה נראה על המגרש:
----------------- זובאס -------------------
--- בלוריאן --------פאסי ---------- ארצ'ל ---
----------------- אל-ים ------------------
סאלם ------ איינבינדר --- בנימין ------- סניור
---- לאיוס -------------------- צ'יבוטה ----

לא ברור למה האידיוט הזה חושב שבמערך כזה אפשר לשחק כדורגל, זה היה פשוט סיוט לראות את לאיוס וצ'יבוטה עושים מהלכים על הקו ומרימים כדור למטר ובמבה של רן בנימין.
או שאתה מוותר על אחד מבין איינבינדר/בנימין לטובת אוז'בולט/אלטמן או על ארצ'ל/סניור לטובת אוז'בולט/אלטמן וזונח קו אחורי של 3 בלמים, אבל במערך הזה אי אפשר לעשות כלום.
שאלוהים יעזור לנו עם הסתום הזה.
אל ים נראה שנפצע במהלך שבו קיבל צהוב
יאללה הביתה!!!
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

פתח עם הרכב מזעזע, כולם דרכו על כולם, כל שנייה חילופי מיקום שאלוהים יודע מה היה צריך להיות שם.
אגף ימין מושבת, אין חלוץ ואפילו לא חלוץ מדומה ולאיוס וציבוטה משחקים על אותה בלטה.
מרכז קישור מבולגן מאוד.

למזלו אלטמן הציל את המשחק.
לירון האדום
קיבל.ה  2303 לייקים

היה חייב להוציא את סניור כבר במחצית הראשונה,
החילוף של בונה אחרי ה 2:2 היה טעות, איבדנו את כל האמצע.
חייבים חלוץ שאין את אוז'בולט, צ'יבוטה לא חלוץ!
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  402 לייקים

פועל עם סגל מוגבל. בניית הסגל (הוא לא אחראי לזה) עקומה.
משחקני הרכש לא מקבלים ערך מוסף (רודריגז הוא היוצא מן הכלל).
הוא נמצא בתהליך של למידה תוך כדי תנועה.
ההישג הגדול ביותר שלו : יש רוח לחימה וכנראה אווירה טובה בסגל. שיפור.
מבחינת כדורגל : יש 11 קבוצות ברמה די דומה . מה שיקרה בחלון של ינואר יקבע האם יש לנו סיכוי לפליי אוף עליון.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 03 ינואר 2024, 23:12 פועל עם סגל מוגבל. בניית הסגל (הוא לא אחראי לזה) עקומה.
מבחינת כדורגל : יש 11 קבוצות ברמה די דומה . מה שיקרה בחלון של ינואר יקבע האם יש לנו סיכוי לפליי אוף עליון.
מה מגביל אותו לפתוח עם אוזבולט היום בחוד וציבוטה צד אחד ולאיוס צד שני?
גם כשיש סגל מוגבל, צריך לדעת להעמיד את הרכב הכי נורמלי שאפשר ולא הרכב בלאגן כמו שהוא עלה איתו היום.
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  402 לייקים

בר לב אדום כתב: 03 ינואר 2024, 23:19
הלוטוס הלבן כתב: 03 ינואר 2024, 23:12 פועל עם סגל מוגבל. בניית הסגל (הוא לא אחראי לזה) עקומה.
גם כשיש סגל מוגבל, צריך לדעת להעמיד את הרכב הכי נורמלי שאפשר ולא הרכב בלאגן כמו שהוא עלה איתו היום.
אוזבולט בדרך החוצה.
ציבוטה ולאיוס משחקים שניהם באותה העמדה. שניהם לא יעילים במיקום אחר. אחד דורך על השני.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

לא יאומן שהוא עוד פה. כזה מאמן חלש.
L.S
קיבל.ה  1039 לייקים

איזה תרומה נתן אוזבולט כשנכס כמחליף היום ונגד חיפה שאנשים פה ממש רוצים לראות את האנטי הזה פותח?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הכל עניין של גישה.
שחקן שמראים לו את הדרך החוצה לא ממש רוצה לשחק.
אני כן חושב שכל עוד זו ההחלטה, הוא לא צריך לשחק.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4729 לייקים

L.S כתב: 04 ינואר 2024, 10:21
איזה תרומה נתן אוזבולט כשנכס כמחליף היום ונגד חיפה שאנשים פה ממש רוצים לראות את האנטי הזה פותח?
אוז׳בולט לא העניין.
העניין שהוא עלה עם מערך הזוי שהורס לקבוצה כל אפשרות לשחק כדורגל יעיל, סבוטאז׳.
עומרי דראגס
קיבל.ה  65 לייקים

עם מאמן מנוסה ורציני הינו היום במקום השלישי קל.
איתו פליאוף עליון יהיה סנסציה
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

בחר הרכב רך, עם הצבות שהוא שלף מהשרוול(אל ים בלם)
מה הוא חשב לעצמו? ממש מעצבן
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מחצית שניה בנתניה והוא עדיין מאמן. היה ראוי לפטר אותו במחצית האמת.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

זהו? סיימנו עם ניסוי הכלים הכושל הזה?
אפשר כבר מאמן אמיתי?
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הוא סימפטום. הבעיה היא מי שמעליו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4729 לייקים

אני מניח שאחרי שלושת המשחקים הבאים נהיה קרובים לקו האדום ואז אולי יתחילו לשקול את העניין של למנות מאמן לספינה השוקעת הזאת.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

מיציתי
Niro
קיבל.ה  953 לייקים

יאללה לקפל את השרמיט הזה ואת חן סול המנהל המהולל. נראים כאילו כל השבוע מתאמנים על לריב עם השופט
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הפסד שכולו עליו...
שליחת תגובה