טכנית לארז כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 08:08
פנדל מאירי.
גם לנו מותר.
רק שאצלינו יש כבר יש כותרות על "השערורייה" לפי גוגל.
אצלינו שערורייה, לא צריך "פנדל גבולי" וכאלה. ישר שערורייה.
אבל איך מאירי בכלל אישר את הפנדל הזה מלכתחילה?
אין לו תקשורת עם הואר?
תפיסה ברחבה (יכול היה לבחור אחת מהשלוש באותו מהלך). זה לא שהם שמים ידיים לצידי השחקנים או מושכים קצת בחולצה לפני שהכדור נבעט מהקרן. תופסים, מחבקים ומפילים לרצפה. אני לגמרי בעד ההחמרה במקרה הזה. מצד שני אין ולא תהיה אחידות בנושא. בגלל זה גם כולם מזדעקים שעושים את זה עשר פעמים במשחק. אז אולי תפסיקו? זה לא אשמת השופט. כמובן שאצל שופטים ישראלים אי אפשר לדעת מה בכלל עובר לו בראש. הוציא בלי סוף צהובים ומצד שני לא הוציא צהוב שני ואדום לשחקן של ק״ש ויכול היה לשרוק באמת לפנדל נוסף על משיכה אפילו ברורה יותר ולא עשה זאת. כרגיל האשכול הזה יהיה מתסכל כי השיפוט בארץ חלש. בכיף יכול היה להוציא אדום לנסאר על גלישה אגרסיבית. לא שהגיע לו. אישית גם כשרץ לוואר על הפנדל מאוד קיוויתי שלא ישרוק כי התפיסות האלה כמו שכולם העידו הן חלק מהכדורגל בארץ. בדיעבד כאמור אני שמח ששרק כי זה לא הוגן כלפי שחקני ההתקפה ולפי החוקה (למיטב זכרוני) היתרון אמור להיות איתם.
לפי הלך הרוח במשחק זו נראית שיטה של שני הבלמים של ק"ש.
לא היה כדור חופשי ששני הסמרטוטים האלה לא חיבקו מישהו.
הבלם הגמד שלהם, במחצית הראשונה, הגדיל לעשות וכמעט עקר לצ'יקו את היד מרוב שלא שיחרר אותו.
הייתי אומר שגם לנו מותר פעם איזה חצי פנדל, הבעיה שנשלם על זה באי שריקות בעתיד.
טכנית לארז כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 10:32
כשזה הרמאים שלהם הם מגבים תוך פחות מ10 שעות.
כמובן עם כתבות "ההסבר המלא" של טוכמן שמסביר למה מכביל'ה לא רימתה אמש אלא באמת השיפוט היה הגון.
joshsoos כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 11:11
מה עמדת האיגוד על עשרות התפיסות האחרות שלהם? נראה יותר כמו אימון ג'ודו מכדורגל
אם נהיה רגע רציניים זאת הבעיה המרכזית של הכדורגל שלנו בכדורי גובה.
כשאתה מגיע לחו"ל אחרי תפיסה קטנה אחת השופט אומר לך פעם הסאה זה פנדל ואז אתה חוטף מנגיחה ברחבה.
7even כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 11:17
חושב שסה"כ היה שיפוט יותר מבסדר אתמול.
לי רק הפריע שכל חצי דחיפה עם הכתף היה פאול.
כתף כבר מזמן לא פאול ברוב המקומות אם זה נעשה בצורה סבירה.
עצר את המשחק על כל שטות, כל עבירה שלנו הייתה צהוב ושלהם בקושי שריקה.
שיפוט מזעזע
תעצמו עיניים ,תחשבו ותהיו כנים עם עצמכם
לא היה פנדל אתמול
גם היתה תפיסה של פלקאו על בן דוד במהלך
וגם זה תפיסה הדדית שלא מחייבת שריקה
ועדיין זה הכי כיף בעולם לקבל פנדל כזה
שכל הבכיינים מייבבים
אני לא מבין כל כך את הטענות של קריית שמונה.
תמיד יש תפיסות, חד משמעית, אבל אתמול זה היה מוגזם בצורה חריגה, והם אפילו לא ניסו להסתיר את זה.
אז אח״כ להתבכיין ולהגיד שבכל התקפה יש 10 כאלה, אומר דרשני.
הם כל המשחק תפסו ברחבה, תפיסות פרובוקטיביות לא סתם בקטנה. חצופים שהם בכלל מתלוננים על זה
והשיפוט היה גרוע ממש. עושה עבורם חשבונות פנקסנים - איך אפשר להתעלם מצהוב מובהק כמו הצהוב השני שהגיע לשחקן שלהם?! זה לא התפקיד של השופט לשמור על כמות השחקנים על המגרש, הגיע צהוב אז תן צהוב יא מניאק.
כל כדור שדפאא קיבל עשו עליו עבירות קטנות, בעיטות קטנות לרגליים, תפיסות במותניים ובחולצה. איך אפשר לשחק ככה? זה לא משחק אגריסיבי זה משחק מלוכלך.
אני רואה את הפסטיבל ברשתות של מכביסטים על הפנדל הזה
זה קורע מצחוק, הם שוכחים את הפנדל שקיבלו על חיבוק פחות אוהב ממה שמאיימבו קיבל אתמול
ובכלל, אם היה לי כוח ויכולת הייתי עושה להם קליפ של טעויות שיפוט נגדנו בדרבים בשנים האחרונות
L.S כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 15:46
אני רואה את הפסטיבל ברשתות של מכביסטים על הפנדל הזה
זה קורע מצחוק, הם שוכחים את הפנדל שקיבלו על חיבוק פחות אוהב ממה שמאיימבו קיבל אתמול
ובכלל, אם היה לי כוח ויכולת הייתי עושה להם קליפ של טעויות שיפוט נגדנו בדרבים בשנים האחרונות
שיפוט יותר מבסדר? עצר את המשחק כל שניה, חילק צהובים באהלן אהלן ללא סיבה.
גועל נפש של שופט.
שיפוט יותר מבסדר? עצר את המשחק כל שניה, חילק צהובים באהלן אהלן ללא סיבה.
גועל נפש של שופט.
צהוב שני למרטינס הגיע.
פנדל להפועל שרק... שיכל בקלות גם לא.
מה עשיתם דרמה?
חכו, עוד לא ראיתם מה מחכה לכם במהלך השנה אם מהשופט הזה סבלתם.
SickleCell כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 09:19
תפיסה ברחבה (יכול היה לבחור אחת מהשלוש באותו מהלך). זה לא שהם שמים ידיים לצידי השחקנים או מושכים קצת בחולצה לפני שהכדור נבעט מהקרן. תופסים, מחבקים ומפילים לרצפה. אני לגמרי בעד ההחמרה במקרה הזה. מצד שני אין ולא תהיה אחידות בנושא. בגלל זה גם כולם מזדעקים שעושים את זה עשר פעמים במשחק. אז אולי תפסיקו? זה לא אשמת השופט. כמובן שאצל שופטים ישראלים אי אפשר לדעת מה בכלל עובר לו בראש. הוציא בלי סוף צהובים ומצד שני לא הוציא צהוב שני ואדום לשחקן של ק״ש ויכול היה לשרוק באמת לפנדל נוסף על משיכה אפילו ברורה יותר ולא עשה זאת. כרגיל האשכול הזה יהיה מתסכל כי השיפוט בארץ חלש. בכיף יכול היה להוציא אדום לנסאר על גלישה אגרסיבית. לא שהגיע לו. אישית גם כשרץ לוואר על הפנדל מאוד קיוויתי שלא ישרוק כי התפיסות האלה כמו שכולם העידו הן חלק מהכדורגל בארץ. בדיעבד כאמור אני שמח ששרק כי זה לא הוגן כלפי שחקני ההתקפה ולפי החוקה (למיטב זכרוני) היתרון אמור להיות איתם.
SickleCell כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 09:19
אמיתי קיוויצ שלא יהיה פנדל ?
הרגשתי שאנחנו יכולים לנצח גם בלי פנדל גבולי ושאם הוא שורק פנדל אני כבר לא יודע מה נכון ומה לא נכון בכדורגל הישראלי כי שורקים באופן שרירותי על משהו שקורה כל משחק. אני שונא את איך ששיפוט הוואר מתנהל בארץ בקיצור. הכל פה כל כך לא ענייני. בדיעבד שמחתי כמובן שקיבלנו פנדל כי כשנותנים לך תיקח. אני די שמח מהפסטיבל התקשורתי. שכל הקבוצות תחשובנה שניצחנו רק בגלל עזרה מהשופטים ולא בגלל שאנחנו אימפריית כדורגל אימתנית (: נטרוף אותם.
Nati כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 19:06
יונייטד מקבלת בדיוק אותו פנדל
עם פאול שספק היה גם מהצד שלהם
אני לא צופה במשחק אבל הנה לנו הזדמנות תקשורתית להכות במכביזם ולהראות איך לא יהיה שום גינוי ושינוי והתנצלות כי יש לכדורגל חוקים ותפיסה ברחבה היא פנדל. אשאיר את החתימה שלי באופן אירוני לשם שינוי.
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!