יום רביעי בית"ר בית בלי קהל
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
לא קשור לכלום, אבל לדעתי דגני עשה השתלת שיער
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 2308 לייקים
עשה הוא מפרסם את המקום שהוא עשה בוCharmander כתב:לא קשור לכלום, אבל לדעתי דגני עשה השתלת שיער
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לא יודע אם עשה או לא ראיתי תמונה שלו פעם באיזה קניון שפרסמו השתלה בטורקיה.Charmander כתב:לא קשור לכלום, אבל לדעתי דגני עשה השתלת שיער
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
דראפיץ בראיון מבסוט ומחייך..איזה אפס.
זה בערך כמו לשמוח על ניצחון בעץ או פלי.
אין לו כלום ושום דבר.הכל מקרי,בלי שיטה או תכנון,אשכרה קלינגר נראה לידו כמו קאפלו
זה בערך כמו לשמוח על ניצחון בעץ או פלי.
אין לו כלום ושום דבר.הכל מקרי,בלי שיטה או תכנון,אשכרה קלינגר נראה לידו כמו קאפלו
-
- קיבל.ה 5892 לייקים
משחק מחריד מחריד מחריד, אבל הסיבה העיקרית לניצחון (מלבד התערבות אלוהית כמובן) היא שבניגוד לבית"ר אשכרה ניסינו לנצח.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
היו כמה החמצות בלתי סבירות בשני המשחקים האחרונים.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38 אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
סטטיסטית זה נכון אבל עדיין מגיעים מולנו ליותר מידי מצבים ושום מאמן בעולם לדעתי לא ישנה את זה.שחקנים חלשים.האדום הצורר כתב:אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
-
- קיבל.ה 403 לייקים
בסופו של דבר דראפיץ מנסה מנסה וסוף גם לוקח נקודות.
שום דבר לא חשוב חוץ מצבירת נקודות ולתת לכל המערכת קצת רגיעה.
שום דבר לא חשוב חוץ מצבירת נקודות ולתת לכל המערכת קצת רגיעה.
-
- קיבל.ה 5892 לייקים
מי שמסתכל על התוצאות עוד עלול בטעות להאמין לזה.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38 אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
-
- קיבל.ה 1180 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
עם רפואה קיבלנו 11 ב5. קצת קשה לטעון שאין קשר בין דראפיץ לשינוי ההגנתי.הוקיץ' כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:45מי שמסתכל על התוצאות עוד עלול בטעות להאמין לזה.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38 אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2308 לייקים
אנחנו לא נראים כמו קבוצה מאומנת וזאת הבעיה הכי גדולה.
ההגנה היום היתה חדירה כמו מרגרינה, הרבה החמצות של בית"ר.
חילופים לא טובים, זה עדיין לא זה
ההגנה היום היתה חדירה כמו מרגרינה, הרבה החמצות של בית"ר.
חילופים לא טובים, זה עדיין לא זה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
משחק זוועות,
אבל על הזין, העיקר שכהנא מת.
אבל על הזין, העיקר שכהנא מת.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הפועל מחרידה, אסור להתבלבל.
חייבים לעבוד על כושר גופני, הם הולכים על המגרש.
חייבים לעבוד על כושר גופני, הם הולכים על המגרש.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
אשדוד החמיצו בטירוף כולל מול שער ריקהאדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38 אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
וגם פה אם זה לא ביתר היית חוטף לפחות 3
-
- קיבל.ה 948 לייקים
איזה משחק קשה לצפיה
אחלה אייזן
אחלה אייזן
long live the zapta
-
- קיבל.ה 472 לייקים
-
- קיבל.ה 5892 לייקים
קל מאוד, ברגע שאתה רואה את המשחקים.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:52עם רפואה קיבלנו 11 ב5. קצת קשה לטעון שאין קשר בין דראפיץ לשינוי ההגנתי.הוקיץ' כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:45מי שמסתכל על התוצאות עוד עלול בטעות להאמין לזה.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38 אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
יכולנו גם היום וגם נגד אשדוד לחטוף רביעייה בלי להתבלבל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4731 לייקים
חכה, שבוע הבא סטיית התקן תתוקן.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:52עם רפואה קיבלנו 11 ב5. קצת קשה לטעון שאין קשר בין דראפיץ לשינוי ההגנתי.הוקיץ' כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:45מי שמסתכל על התוצאות עוד עלול בטעות להאמין לזה.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:38 אי אפשר לקחת מדראפיץ את זה שגרם לשיפור משמעותי במשחק ההגנה. חטפנו 3 שערים ב5 המשחקים האחרונים.
לא דובר בזמנו בנתניה שהוא זה שעובד עם ההגנה וברדה עם ההתקפה?
על מה הוא עובד עם ההגנה?
על מה הוא עובד עם ההגנה?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
ההבדל העיקרי שיש לנו עכשיו אמצע שעושה הגנה עם רומראטו, איינבינדר וקלטינס. עם רפוא היה שם כלום.הוקיץ' כתב: ↑09 נובמבר 2022, 23:53קל מאוד, ברגע שאתה רואה את המשחקים.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:52עם רפואה קיבלנו 11 ב5. קצת קשה לטעון שאין קשר בין דראפיץ לשינוי ההגנתי.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
איזה אמצע? איזה הגנה? כל כדור סביר חתך את ההגנה אתמול.
מעבר לזה שכולם נראים איטיים להחריד בהגנה שלנו (מה שעוד יותר גורם לי לא להבין את הקו הגבוה), הם גם ממש לא מתאומים וזה כמובן אך ורק על הצוות המקצועי.
מעבר לזה שכולם נראים איטיים להחריד בהגנה שלנו (מה שעוד יותר גורם לי לא להבין את הקו הגבוה), הם גם ממש לא מתאומים וזה כמובן אך ורק על הצוות המקצועי.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
זה גם אמצע שהוא סופר מוגבל התקפית.האדום הצורר כתב:ההבדל העיקרי שיש לנו עכשיו אמצע שעושה הגנה עם רומראטו, איינבינדר וקלטינס. עם רפוא היה שם כלום.הוקיץ' כתב: ↑09 נובמבר 2022, 23:53קל מאוד, ברגע שאתה רואה את המשחקים.האדום הצורר כתב: ↑09 נובמבר 2022, 22:52 עם רפואה קיבלנו 11 ב5. קצת קשה לטעון שאין קשר בין דראפיץ לשינוי ההגנתי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אז מה היה לנו?
א. הקדמה של חנוכה - משחק שניצחנו בנס.
ב. רואים בברור שאין לקבוצה כושר גופני . שובקים באיזור הדקה ה 65- 70. לא רק הקשרים, גם ההתקפה (שמפסיקה ללחוץ באינטנסיביות) ובעיקר המגן הפנסיונר.
ג. דרפיץ למד משגיאותיו ? - חלקית. בחלק האחרון ירד למטה במקום ללחוץ גבוה. ועדיין היו רגעים של לחץ גבוה מיותר. הוא גם הפסיק לשלב סטטיסטים כמו ורד סולליך וכו. גם מבקיע הגול בקטגטריית הסטטיסטים - לא נאה לו לרדת לעשות הגנה כשבן ביטון פשוט שבק.
ד. ברור שהקבוצה לא מאומנת- לא יודע מה עושים שם באימונים. אבל בהרמות כשרואים ש 3 משחקני ביתר חופשיים לחלוטין ברחבה , ו5 שלנו מתרכזים במרכז ההגנה מראה על משחק לא מתואם. במזל זה לא הסתיים בגול.
ה. השינוי הגדול של דרפיץ מאז שהגיע -הבין שהוא חייב קישור באורינטציה הגנתית. חייב לעלות עם 2 קשרים מאחור ואחד 50:50 מקדימה.
ו. לרעה - הוא מפסיד את לאיוס כנשק התקפי עיקרי.
העיקר ניצחון על הפשיסטים הירושלמים!
א. הקדמה של חנוכה - משחק שניצחנו בנס.
ב. רואים בברור שאין לקבוצה כושר גופני . שובקים באיזור הדקה ה 65- 70. לא רק הקשרים, גם ההתקפה (שמפסיקה ללחוץ באינטנסיביות) ובעיקר המגן הפנסיונר.
ג. דרפיץ למד משגיאותיו ? - חלקית. בחלק האחרון ירד למטה במקום ללחוץ גבוה. ועדיין היו רגעים של לחץ גבוה מיותר. הוא גם הפסיק לשלב סטטיסטים כמו ורד סולליך וכו. גם מבקיע הגול בקטגטריית הסטטיסטים - לא נאה לו לרדת לעשות הגנה כשבן ביטון פשוט שבק.
ד. ברור שהקבוצה לא מאומנת- לא יודע מה עושים שם באימונים. אבל בהרמות כשרואים ש 3 משחקני ביתר חופשיים לחלוטין ברחבה , ו5 שלנו מתרכזים במרכז ההגנה מראה על משחק לא מתואם. במזל זה לא הסתיים בגול.
ה. השינוי הגדול של דרפיץ מאז שהגיע -הבין שהוא חייב קישור באורינטציה הגנתית. חייב לעלות עם 2 קשרים מאחור ואחד 50:50 מקדימה.
ו. לרעה - הוא מפסיד את לאיוס כנשק התקפי עיקרי.
העיקר ניצחון על הפשיסטים הירושלמים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1040 לייקים
דבר אחד על שביט מזל.
נכון שהוא לא מוכשר ביותר ולא שחקן גדול, אם היו לנו 11 שרצים כמוהו, רוצים כמוהו ומשקיעים כמוהו על המגרש, היינו במקום אחר לגמרי.
אני באופן אישי מעריך מאוד את העבודה שלו, גם אם היא לא מייצרת פירות כרגע.
בסביבות דקה 80, הוא רץ אחרי שחקן שלו על הקו כאילו שרק עכשיו עלה לשחק, ירד לגליץ' וחילץ כדור.
שאפו גדול על המאמץ שלו.
נכון שהוא לא מוכשר ביותר ולא שחקן גדול, אם היו לנו 11 שרצים כמוהו, רוצים כמוהו ומשקיעים כמוהו על המגרש, היינו במקום אחר לגמרי.
בסביבות דקה 80, הוא רץ אחרי שחקן שלו על הקו כאילו שרק עכשיו עלה לשחק, ירד לגליץ' וחילץ כדור.
שאפו גדול על המאמץ שלו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
כל עונה חוזרים ואומרים את המשפט "העיקר הנק'"
גם במחזור האחרון נראה לי נגיד את זה..
הכדורגל שלנו פשוט מחריד
גם במחזור האחרון נראה לי נגיד את זה..
הכדורגל שלנו פשוט מחריד
-
- קיבל.ה 2308 לייקים
כמו שכתבתי באשכולות אחרים, אחלה שמזל רץ ומשקיע ונותן את כל כולו, אבל איך זה מקדם את הפועל שבתור חלוץL.S כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:07 דבר אחד על שביט מזל.
שאפו גדול על המאמץ שלו.
הוא לא כובש, לא מסכן את השער ואפילו מאבד כל כדור שמגיע אליו?
עדיף שייכנס דקה 80 שאנחנו מובילים ויעשה הגנה מאשר 80 דק' של הגנה ואיבודי כדור בהתקפה
-
- קיבל.ה 1040 לייקים
אני מסכים איתך. אבל כשאני מסתכל על האופציות שיש על הספסל בתפקיד הזה, אני חד משמעית מעדיף אותו על המגרש ולא איזה אנמי אחר.לירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:33כמו שכתבתי באשכולות אחרים, אחלה שמזל רץ ומשקיע ונותן את כל כולו, אבל איך זה מקדם את הפועל שבתור חלוץL.S כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:07 דבר אחד על שביט מזל.
שאפו גדול על המאמץ שלו.
עדיף שייכנס דקה 80 שאנחנו מובילים ויעשה הגנה מאשר 80 דק' של הגנה ואיבודי כדור בהתקפה
ביום שיהיו לנו גולרים על הספסל, שאשכרה גם מסוגלים לרוץ משחק שלם, הוא לא יראה דשא.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
הוא מוצב בתפקיד של שחקן שצריך לשים את הדבר העגול הזה ברשתL.S כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:07 דבר אחד על שביט מזל.
שאפו גדול על המאמץ שלו.
או לפחות לתת מסירה שתתרום לכך
זה מעולה שהוא שרץ ועושה הגנה אבל בחייאת הקרדיט שלו מוגזם
-
- קיבל.ה 1040 לייקים
כמו שאמרתי למעלה, איזה אלטרנטיבה כבר יש לנו?
זריהן כרגע לא יכול לרוץ יותר מרבע שעה.
שלומי אזולאי כנל
גונזאלס בינתיים לא מוצא את עצמו
אני מעדיף שחקן שעושה בלגן להגנות ומטריד אותם ללא הפסקה, אני מאמין שגם השערים שלו יגיעו.
וזה לא שאני מראש מצפה ממנו לתת דו ספרתי. את ה3-4 גולים שלו הוא יתן
דקה אחרי שגאנם חוזר מפציעה הוא לא יראה דשא
שלומי אזולאי כנל
אני מעדיף שחקן שעושה בלגן להגנות ומטריד אותם ללא הפסקה, אני מאמין שגם השערים שלו יגיעו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
דרך אגב כמה שערים יש לניב זריהן נגד ביתר בקריירה? העניין הזה שהוא כובש נגדם כל משחק הזויי , אם כל משחק היה נגד ביתר הוא היה השחקן הטוב בליגה בפער עצום
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
ובגול של אוזבולט לא הייתה דחיפה של שביט מזל על השחקן של ביתר שנפל? מוזר שלא דיברו על זה לדעתי הייתה נפילה מוגזמת ועדיין בהרבה מקרים פוסלים על דברים כאלה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 2308 לייקים
מה זה גונסלס לא מוצא את עצמו?L.S כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:42 כמו שאמרתי למעלה, איזה אלטרנטיבה כבר יש לנו?
שלומי אזולאי כנל
איך ימצא את עצמו אם לא רוצים אותו במועדון ולא נותנים לו לראות דשא?
דרך אגב, לדעתי סניור ראוי יותר ממזל ואפשר גם לתת הזדמנות לרמות
כי הוא מייצר לחץ מקדימה , אם הקבוצה היית מתואמת יותר גם היינו מבקעים מהלחץ הזה , הבעיה כרגע שיש חורים מזעזעים בהגנה שרק בנס הם לא הבקיעולירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:33כמו שכתבתי באשכולות אחרים, אחלה שמזל רץ ומשקיע ונותן את כל כולו, אבל איך זה מקדם את הפועל שבתור חלוץL.S כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:07 דבר אחד על שביט מזל.
שאפו גדול על המאמץ שלו.
-
- קיבל.ה 2308 לייקים
אם ואם ואםshaar7_12 כתב:כי הוא מייצר לחץ מקדימה , אם הקבוצה היית מתואמת יותר גם היינו מבקעים מהלחץ הזה , הבעיה כרגע שיש חורים מזעזעים בהגנה שרק בנס הם לא הבקיעולירון האדום כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:33כמו שכתבתי באשכולות אחרים, אחלה שמזל רץ ומשקיע ונותן את כל כולו, אבל איך זה מקדם את הפועל שבתור חלוץL.S כתב: ↑10 נובמבר 2022, 14:07 דבר אחד על שביט מזל.
שאפו גדול על המאמץ שלו.
בינתיים אוזבולט כובש, לאיוס מבשל ומזל מאבד כדורים.
העיקר שרץ
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
שביט מזל, עם כל הכבוד לקילומטראז שלו, הוא שחקן התקפה. שחקן התקפה שלא מייצר כלום לא צריך לשחק.