ים מדר
-
Nati
- קיבל.ה 3388 לייקים
אם זה נכון
מקווה שבניגוד לאוהדים,בהנהלה עובדים מהראש ולא מהלב.
להחתים אותו בהצעה הראשונה שהוא קיבל.
גם ככה הוא יצטרך לחזור על ארבע.
מקווה שבניגוד לאוהדים,בהנהלה עובדים מהראש ולא מהלב.
להחתים אותו בהצעה הראשונה שהוא קיבל.
גם ככה הוא יצטרך לחזור על ארבע.
-
Nati
- קיבל.ה 3388 לייקים
מה היה הציוץ של עופר?מילפורד כתב:אם אני מחבר את זה עם הציוץ של עופר מהצהריים , זה מרגיש שים הסכים להצעה של הפועל היום, ועכשיו ערוץ הבית מנסה לייצר נרטיב שזה בגלל שמכבי ירדה מהעסקה ולא שהוא סירב להם בעצם.
ואם אפשר תוך כדי, לייצר דם רע בין ים לקהל של הפועל ולטעון שהוא כבר הסכים להצעה (שנשמע שהם מעולם לא הצליחו בפועל להוציא) , אז מה טוב מבחינתם.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 26 לייקים
"שומעת רותם, אם את כבר מדווחת על התרחקות בעסקה בינינו לבין מדר.
אז כבר תגידי בכתבה שמכבי ׳משכה׳ את ההצעה שנצא אוטוריטות ניהול. ועל הדרך תכתבי ׳אחרי שהסכים', כדי שאנשי הפועל ידעו שהוא מבחינתו כבר הסכים לחתום והיה חותם אם זה היה תלוי בו, אולי זה ייצור שם כאוס.
תודה רותם, אצ׳פר אותך באיזה סקופ על פרננדו. אחלה רותם נשתמע׳׳
-
El dudernio
- קיבל.ה 2062 לייקים
אין לי מושג למה ים הסכים ולמה לא.
ים כרגע מנהל מו"מ על החוזה הגדול שלו ומבחינתו כל הדרכים כשרות.
יותר נוח לו לעשות את זה כשחקן חופשי, זה לא אטי,זה מסריח, וזה לא מכבד את המועדונים והכל. אבל אלו חוקי המשחק...
ים לא סמל של הפועל כרגע ומאוד רחוק מזה אבל הוא אןלי הישראלי הכי טוה שיש בהישג יד, ואנחנו הרי צריכים אותם איתנו.
ים כרגע מנהל מו"מ על החוזה הגדול שלו ומבחינתו כל הדרכים כשרות.
יותר נוח לו לעשות את זה כשחקן חופשי, זה לא אטי,זה מסריח, וזה לא מכבד את המועדונים והכל. אבל אלו חוקי המשחק...
ים לא סמל של הפועל כרגע ומאוד רחוק מזה אבל הוא אןלי הישראלי הכי טוה שיש בהישג יד, ואנחנו הרי צריכים אותם איתנו.
-
Xavi
- קיבל.ה 2108 לייקים
זה נשמע מאוד מוזר שמכבי שולחת הצעה, הוא מסכים ואז הם פתאום מושכים את ההצעה
-
Nati
- קיבל.ה 3388 לייקים
מצד שנימילפורד כתב:אם אני מחבר את זה עם הציוץ של עופר מהצהריים , זה מרגיש שים הסכים להצעה של הפועל היום, ועכשיו ערוץ הבית מנסה לייצר נרטיב שזה בגלל שמכבי ירדה מהעסקה ולא שהוא סירב להם בעצם.
ואם אפשר תוך כדי, לייצר דם רע בין ים לקהל של הפועל ולטעון שהוא כבר הסכים להצעה (שנשמע שהם מעולם לא הצליחו בפועל להוציא) , אז מה טוב מבחינתם.
אם הם מסרבים להחתים אותו,האוהדים שלהם יאכלו אותם.
להם וגם לים עדיף להגיד שהוא סירב להצעה.
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
זה הרי ערוץ רקנטי וערוץ הדוברות של מכבי, זו הדרך שלהם לגרום להפעיל עליו לחץ ולרדת בשכר, הוא שחקן חופשי ולהם יש את הערוץ התקשורת הראשי והיחידי בספורט, כל אחד משחק עם מה שיש לו.יהלום14אדום כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=551020
אחרי שהסכים: מכבי משכה את ההצעה למדר
אין דברים כאלה
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 3951 לייקים
והנה התגובה של עופר (שנמצא בארה״ב, למי שדואג לשבת) לידיעה בערוץ הספורט, שרק מחזקת את דעתי.
-
Niro
- קיבל.ה 2962 לייקים
מקווה שזה אומר שהוא נשאר. יש פה אנשים שצריכים ללכת ולמחוק הודעות שלהם מהימים האחרונים אם זה אכן זה.
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
או שזו הדרך שלו להגיד שהוא שמח שהוא מזדרגג עם המשא ומתן איתם?Niro כתב:
מקווה שזה אומר שהוא נשאר. יש פה אנשים שצריכים ללכת ולמחוק הודעות שלהם מהימים האחרונים אם זה אכן זה.

- מילפורד
- קיבל.ה 3951 לייקים
כדי לא לערבב עם הציוץ שהבאתי עכשיו (התגובה לכתבה בערוץ הספורט) אתאר במילים.Nati כתב: ↑04 יולי 2026, 00:40מה היה הציוץ של עופר?מילפורד כתב:אם אני מחבר את זה עם הציוץ של עופר מהצהריים , זה מרגיש שים הסכים להצעה של הפועל היום, ועכשיו ערוץ הבית מנסה לייצר נרטיב שזה בגלל שמכבי ירדה מהעסקה ולא שהוא סירב להם בעצם.
העלה סרטון של ים ואיטודיס שרים ביחד עם גביע היורוקאפ אחרי הזכייה, וכתב על זה beautiful moment.
-
Niro
- קיבל.ה 2962 לייקים
איתו אי אפשר לדעת, אחרי הציוץ שלו על מכשירי ההקלטה אני כבר לא מתיימר להבין אותו או את הציוצים שלו.
-
Niro
- קיבל.ה 2962 לייקים
טוב כבר די ברור למה הוא מתכוון.
מקווה שהחוזה חתום וסיימנו את הסאגה הזאת.
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
אני עדיין לא בטוחNiro כתב:
טוב כבר די ברור למה הוא מתכוון.
מקווה שהחוזה חתום וסיימנו את הסאגה הזאת.

-
redead
- קיבל.ה 949 לייקים
לא מבין במה עוזרים הציוצים האלה של עופר שדיי ברור שכלום לא סגור עדיין
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
אם מדר לא חותם במכבי שטילמן עם הציוץ נעליים עוברות כביש מאדום לצהוב וכל אכילת המוח שלו יתברר כיצור הזיין מוח הכי גדול שיש, שזה לכשעצמו יהיה דבר עצום לאוהדים שלהם עד שהם היו בטוחים שהגיע משיח במקום פדרמן.Nati כתב:מצד שנימילפורד כתב:אם אני מחבר את זה עם הציוץ של עופר מהצהריים , זה מרגיש שים הסכים להצעה של הפועל היום, ועכשיו ערוץ הבית מנסה לייצר נרטיב שזה בגלל שמכבי ירדה מהעסקה ולא שהוא סירב להם בעצם.
זה מבחינתי יהיה דבר יותר גדול מזה שמדר ישאר אצלנו.
שוב אין לי מושג מה קורה באמת ויכול להיות שהוא אכן חתם שם.
-
Nati
- קיבל.ה 3388 לייקים
אחרי ששאלתי,נזכרתימילפורד כתב:כדי לא לערבב עם הציוץ שהבאתי עכשיו (התגובה לכתבה בערוץ הספורט) אתאר במילים.Nati כתב: ↑04 יולי 2026, 00:40מה היה הציוץ של עופר?מילפורד כתב:אם אני מחבר את זה עם הציוץ של עופר מהצהריים , זה מרגיש שים הסכים להצעה של הפועל היום, ועכשיו ערוץ הבית מנסה לייצר נרטיב שזה בגלל שמכבי ירדה מהעסקה ולא שהוא סירב להם בעצם.
העלה סרטון של ים ואיטודיס שרים ביחד עם גביע היורוקאפ אחרי הזכייה, וכתב על זה beautiful moment.

-
Niro
- קיבל.ה 2962 לייקים
למי אכפת מהחריג הזה? כל הפוסטים הקרינג'יים האלו משני הצדדים מעניינים לי את הזין, הם לא הסיפור, הפועל תל אביב היא הסיפור.גביזון כתב: ↑04 יולי 2026, 00:59אם מדר לא חותם במכבי שטילמן עם הציוץ נעליים עוברות כביש מאדום לצהוב וכל אכילת המוח שלו יתברר כיצור הזיין מוח הכי גדול שיש, שזה לכשעצמו יהיה דבר עצום לאוהדים שלהם עד שהם היו בטוחים שהגיע משיח במקום פדרמן.Nati כתב:מצד שנימילפורד כתב:אם אני מחבר את זה עם הציוץ של עופר מהצהריים , זה מרגיש שים הסכים להצעה של הפועל היום, ועכשיו ערוץ הבית מנסה לייצר נרטיב שזה בגלל שמכבי ירדה מהעסקה ולא שהוא סירב להם בעצם.
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
כמובן, אני זה שכותב על העונה שמדר השחקן הכי חשוב בהפועל. אבל חרא לאוהדים שלהם שהפגינו כל השנה מול פדרמן וכל השבוע עם זיקפה עם שטילמן, זה בונוס מפנק מאד מאד, ונותן הרבה בשר לעונה הזאת.Niro כתב:למי אכפת מהחריג הזה? כל הפוסטים הקרינג'יים האלו משני הצדדים מעניינים לי את הזין, הם לא הסיפור, הפועל תל אביב היא הסיפור.גביזון כתב: ↑04 יולי 2026, 00:59אם מדר לא חותם במכבי שטילמן עם הציוץ נעליים עוברות כביש מאדום לצהוב וכל אכילת המוח שלו יתברר כיצור הזיין מוח הכי גדול שיש, שזה לכשעצמו יהיה דבר עצום לאוהדים שלהם עד שהם היו בטוחים שהגיע משיח במקום פדרמן.Nati כתב: מצד שני
לא נראה לי שצריך התערבות "חיצונית" ליצור דם רע בין ים לקהל של הפועל.מילפורד כתב: ↑04 יולי 2026, 00:36 אם אני מחבר את זה עם הציוץ של עופר מהצהריים , זה מרגיש שים הסכים להצעה של הפועל היום, ועכשיו ערוץ הבית מנסה לייצר נרטיב שזה בגלל שמכבי ירדה מהעסקה ולא שהוא סירב להם בעצם.
הוא דאג לזה לבד עם ההתנהלות שלו בימים האחרונים.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 585 לייקים
מה היתה ההתנהלות שלו בימים האחרונים?
31 נק' במדי הנבחרת?
31 נק' במדי הנבחרת?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סתם עם רגל וחצי במכבי, אבל לא קריטי..
- רועי גווארה
- קיבל.ה 585 לייקים
נראה לי שלכולם כבר ברור שהמצב הרבה יותר מורכב מזה
ייתכן שאף מומצא לחלוטין
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 79 לייקים
לא רוצים את ים , את גינת ןאת טימור, מצידי לארוז את שלושתם יפה ולחלק אותם לירושלים ולשמעון מזרחי ביחד. מי שעושה פוזות ולא מעריך, שילך.
כל מילההיחיד שנלחם כתב: ↑04 יולי 2026, 01:16 לא רוצים את ים , את גינת ןאת טימור, מצידי לארוז את שלושתם יפה ולחלק אותם לירושלים ולשמעון מזרחי ביחד. מי שעושה פוזות ולא מעריך, שילך.
-
lior777
- קיבל.ה 277 לייקים
מילא עושה פוזות, לנהל מומ עם מכבי ועוד אחרי שקיבל פה חוזה יותר שמן זה שיא הגועל. מעדיף שיגיע לפה רכז זר תותח שיתרום גם ביורוליג כי ממנו רוב הסיכויים לא נראה שם תרומה.. ובליגה אנחנו די מסודרים גם בלעדיו. ב 3 מיליון אפשר להביא רכז זר אלפיים רמות עליו.
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
מה זה מסודרים בליגה בלעדיו, אשששש...lior777 כתב:מילא עושה פוזות, לנהל מומ עם מכבי ועוד אחרי שקיבל פה חוזה יותר שמן זה שיא הגועל. מעדיף שיגיע לפה רכז זר תותח שיתרום גם ביורוליג כי ממנו רוב הסיכויים לא נראה שם תרומה.. ובליגה אנחנו די מסודרים גם בלעדיו. ב 3 מיליון אפשר להביא רכז זר אלפיים רמות עליו.
מדר בן 25, אם הוא בריא הוא לא רק ההווה הוא רכז העתיד למעט בן שרף.
מה לעשות שמשמעות הישראלים הוא סופר קריטית בארץ ומשחררת לך זר בעמדה אחרת בליגה הישראלית.
הלוואי וישאר בחוזה נעול. הלוואי.
-
Red_man
- קיבל.ה 2809 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
אז נחכה למוצש או יום ראשון לדעת מה קורה?
שטילמן לא העלה ציוץ כלשהו עם אימוג'י או משהו כזה?
שטילמן לא העלה ציוץ כלשהו עם אימוג'י או משהו כזה?
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 04 יולי 2026, 01:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
lior777
- קיבל.ה 277 לייקים
הבחור מת להיות צהוב לשחק תחת האליל שלו קטש.. עד כמה נואשים אפשר להיות?גביזון כתב: ↑04 יולי 2026, 01:33מה זה מסודרים בליגה בלעדיו, אשששש...lior777 כתב:מילא עושה פוזות, לנהל מומ עם מכבי ועוד אחרי שקיבל פה חוזה יותר שמן זה שיא הגועל. מעדיף שיגיע לפה רכז זר תותח שיתרום גם ביורוליג כי ממנו רוב הסיכויים לא נראה שם תרומה.. ובליגה אנחנו די מסודרים גם בלעדיו. ב 3 מיליון אפשר להביא רכז זר אלפיים רמות עליו.
מה לעשות שמשמעות הישראלים הוא סופר קריטית בארץ ומשחררת לך זר בעמדה אחרת בליגה הישראלית.
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים
אם ככה אז הוא סגור שםlior777 כתב:הבחור מת להיות צהוב לשחק תחת האליל שלו קטש.. עד כמה נואשים אפשר להיות?גביזון כתב: ↑04 יולי 2026, 01:33מה זה מסודרים בליגה בלעדיו, אשששש...lior777 כתב:מילא עושה פוזות, לנהל מומ עם מכבי ועוד אחרי שקיבל פה חוזה יותר שמן זה שיא הגועל. מעדיף שיגיע לפה רכז זר תותח שיתרום גם ביורוליג כי ממנו רוב הסיכויים לא נראה שם תרומה.. ובליגה אנחנו די מסודרים גם בלעדיו. ב 3 מיליון אפשר להביא רכז זר אלפיים רמות עליו.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3227 לייקים
דיי זה שחקן של הביצים, אם היה גבר היה מוביל כולנו לאליפות
-
nirgo
- קיבל.ה 759 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5256 לייקים