הייL.S כתב: ↑29 מאי 2025, 16:37 הקול הפוליטית של המדינה שלנו הגיעה לתוך הקהל שלנו ובגדול.
בהנהגת עופר ינאי התחיל פה פילוג ושנאה כלפי ארגון אוהדים שמיצג את הקהל שלנו כבר שנים רבות.
הארגון הזה, שבזכותו יש למר ינאי קבוצה להתגאות בה היום מוקצה ע״י הקהל שלנו בהובלת מר ינאי.
קהל של כפויי טובה, תעבי בתצע. הפתכם למכבי ברגע.
מה שכסף עשה לכם.
במקום לדרוש מהבעלים האהוב שלום בית ולא מלחמה. רצתם כמו סמרטוטים אחרי עגל הזהב וזרקתם חלק גדול מהקהילה שלכם החוצה. רק כי ככה עופר המלך החליט ואמר.
אומרים שכסף מפרק את המשפחות הכי טובות.
וואלה, לא האמנתי שזה יקרה שמפשחת הפועל ת״א.
הכי דוחה זה אלו שקופצים וממהרים להקליק ״שיפרקו אותם המשטרה״, ״כל הכבוד למועדון״, ״שיזדינו מי צריך אותם״ ועוד שלל פנינים.
אין בכם כלום. אתם אפסים. והחיים יאכילו אפסים כמוכם את הכאפה שמגיעה לכם.
בושה לכולם
אני חושב שאתה רשמת מדם ליבך לכן אענה לך. כולי תקווה שטובת הפועל קודמת לטובת האולטרס בעיניך. אשמח גם אם תגיד את זה כדי שנדע ולא תתחמק.
לכל מה שאמרת,
לעופר יש אולי 10% מהאחריות לזה שהקהל הרחב נכנס באולטרס
לאולטרס יש את ה90% הנותרים.
הדבר האחרון שאפשר להגיד בסיטואציה הזאת, זה שהקהל הרחב כפוי טובה. האולטרס הם הכי כפויי טובה בעולם.חושבים שהכל מגיע להם. כמה שנים הם מקבלים כרטיסים בחינם מהמועדון?ורגע לפני שתגיד אתם אפסים, אני נוסע כמעט לכל משחק של הפועל, בית וחוץ. בארץ ובחול.
אף אחד ובטח לא אתה, לא יכול להגיד לי כמה ואיך אני אוהב את הפועל.
יש לאולטרס המון מעלות ונקודות בלאן שהפועל הגיעו, אבל זה לא האולטרס של היום. כדאי שתגיד גם את זה. לא אותם אנשים. אתה יודע את זה בכלל? או שזה משהו שלא בדף מסרים שלך?
נמאס שאתם חושבים שאתם אוהדי הפועל וכל השאר לא. מוכן לעשות איתך השוואה לכמה משחקים אני הלכת ולכמה משחקים אתה. בכל עשור שתבחר.
מאיימים על אוהדי הפועל והולכים להרביץ לאוהדים שחושבים אחרת מכם.
מחכה שתצהיר שטובת הפועל לפני טובת האולטרס. כדי שנוכל לקיים את הדיון הזה כמו שצריך, כאוהד הפועל לאוהד הפועל. ולא כאוהד הפועל מול אוהד אווירה.