אז בזמנו, מכבי הייתה מנצחת ביורוליג כי היו לה את כל הישראלים הכי טובים שיש לשוק להציע והיה ניתן לשלב אותם. היום מכבי משחקים איתם בלית ברירה כי אין להם כסף.
האם אתה יכול להגיד שלהפועל יש את כל הישראלים הכי איכותיים בשוק? לא. הם מפוזרים בין הפועל ירושלים, מכבי ואנחנו.
לא אותם זמנים, לא אותה סיטואציה נתונה.
מבין את איטודיס שרוצה רק את ההכי טובים על הפרקט ולא בגלל תעודת זהות כחולה או אחרת. מי שטוב, ישחק, מי שלא, לא.
תפסיקו עם השטויות שיוצאת לכם מהפה.
כמו שיגידו למנכ״ל של חברה בוא תעסיק עובד פחות טוב בגלל שהוא יוסיף ״גיוון״ לחברה… אל תהיו מטומטמים שהולכים אחרי העדר
איטודיס
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 176 לייקים
היי,איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:52דווקא הניצחון אתמול הבליט אצלי את התחושה המבאסת.Adam כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:16גם אם יש משהו בדברייך והפועל והצוות שלה לא מושלמים, האם זה הזמן הנכון לדעתך?איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 08:21
כן כבר הבנתי שפה בפורום יש לא מעט כאלה שלא אכפת להם מכלום חוץ מהניצחון
דקות לישראלים לא משנה , מאמן שמאשים קהל בהפסדים לא משנה , מאמן שמעניין אותו רק אירופה וזורק זין על הליגה לא משנה ,העיקר הניצחון (ושהוא יהיה ביורוליג)
הבעיה שזה רוב רק פה במקום המנותק הזה , לרוב הקהל של הפועל בא להקיא מזה
האם אתה לא רוצה לחגוג ולהנות קצת על ניצחון דרבי ביורוליג ופלייאוף?
האם אתה לא רוצה לתת לאוהדי הפועל להנות קצת?
מה אתה מרגיש בבוקר זה? אני באמת לא מבין.
לא שמחתי כמו שהייתי שמח מניצחונות כאלה בעבר.
מבאס להגיד את זה אבל זה המצב.
אני היחיד מבין מי שבסביבה שלי שאוהד הפועל שנשאר לראות את המשחק בכלל.
אז מבחינתי כן היום זה בדיוק היום להגיד שמאמן שמזלזל בשחקנים כמו ים ובליגה הישראלית ולא צריך להיות פה וזה לא משנה כמה הוא מצליח ביורוליג.
מי שלא טוב לו עם מה שאני אומר אז שישתה כוס מים וידפדף הלאה להודעה הבאה
עם תחושות קשה להתווכח - זה משהו סובייקטיבי שאני מכבד תמיד.
כתבת שאיטודיס מזלזל בים (מדר) - אשמח להבין מדוע אתה חושב כך? מדוע מאמן שלא מרכיב שחקן מסיבות שונות (חוסר אמון מקצועי; כעס על התנהלות בקיץ ועל כך שלמרות שכנראה אמר לו שלא, מדר בחר ללכת לשחק בנבחרת; התנהלות על הספסל; ראיון של אבא שלו; ועוד) לדעתך מזלזל בו? האם איטודיס גם מזלזל במוטלי כי הוא כבר לא מרכיב אותו מספר משחקים? בסוף, מאמן מרכיב את מי שהוא מאמין בו - מכל מיני סיבות ושיקולים. בין זה לבין זלזול אני לא רואה קשר.
נ.ב. - כמובן שאפשר לחלוק על המאמן והחלטתו המקצועית, ומותר להעביר ביקורת כאוהדים, לגיטימי לחלוטין.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8446 לייקים
איטודיס אכל המון המון ביקורת העונה, גם מהתקשורת וגם מהאוהדים. חלקה מוצדק בעיני, הרבה ממנה לא עניינית. בשורה התחתונה, עם כל חוסר חיבתי למפעל הזה, דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו - בעונה כל כך ארוכה אין מזל ואין מקריות. כל מה שהשגת, השגת בצדק.
אז למרות היעדר הביתיות במרבית העונה, ולמרות הטיסות המרובות, ולמרות ריבים כאלה ואחרים עם האוהדים, ומשברים פסיכיים תוך כדי העונה, ועונת היורוליג אולי הכי צמודה אי פעם, הוא הביא אותנו לפלייאוף. אם ננצח בשישי, אז גם עם יתרון ביתיות. זה הישג מדהים מדהים מדהים.
להוריד את הכובע.
אז למרות היעדר הביתיות במרבית העונה, ולמרות הטיסות המרובות, ולמרות ריבים כאלה ואחרים עם האוהדים, ומשברים פסיכיים תוך כדי העונה, ועונת היורוליג אולי הכי צמודה אי פעם, הוא הביא אותנו לפלייאוף. אם ננצח בשישי, אז גם עם יתרון ביתיות. זה הישג מדהים מדהים מדהים.
להוריד את הכובע.
-
איש גדול
- קיבל.ה 589 לייקים
אני חושב שלקחת שחקן כמו ים עם המעמד שלו ועם זה שהוא סיכן את הקריירה שלו בשביל הקבוצה ולא לתת לו אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו זה זלזול.שונא_מכבי כתב: ↑13 אפריל 2026, 11:01היי,איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:52דווקא הניצחון אתמול הבליט אצלי את התחושה המבאסת.
אז מבחינתי כן היום זה בדיוק היום להגיד שמאמן שמזלזל בשחקנים כמו ים ובליגה הישראלית ולא צריך להיות פה וזה לא משנה כמה הוא מצליח ביורוליג.
כתבת שאיטודיס מזלזל בים (מדר) - אשמח להבין מדוע אתה חושב כך? מדוע מאמן שלא מרכיב שחקן מסיבות שונות (חוסר אמון מקצועי; כעס על התנהלות בקיץ ועל כך שלמרות שכנראה אמר לו שלא, מדר בחר ללכת לשחק בנבחרת; התנהלות על הספסל; ראיון של אבא שלו; ועוד) לדעתך מזלזל בו? האם איטודיס גם מזלזל במוטלי כי הוא כבר לא מרכיב אותו מספר משחקים? בסוף, מאמן מרכיב את מי שהוא מאמין בו - מכל מיני סיבות ושיקולים. בין זה לבין זלזול אני לא רואה קשר.
נ.ב. - כמובן שאפשר לחלוק על המאמן והחלטתו המקצועית, ומותר להעביר ביקורת כאוהדים, לגיטימי לחלוטין.
יודע מה הסיפור עם ים זה הרבה יותר מזלזול בים , זה זלזול ב DNA של המועדון ובמה שהוא שואף לייצג.
הפועל זה לא מועדון שיכול לשחק עם 15 זרים באירופה לייבש את הישראלים ואז לשלם על זה את המחיר בליגה ולהפסיד על זה משחקים.
כאילו הוא יכול , עובדה שזה מה שקורה
אבל אז מגיעים למצב שמצליחים ביורוליג , מפסידים תארים בליגה ונשארים עם יציעים כמעט ריקים כי הקהל פחות מתחבר לזה.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 546 לייקים
דיי זה לא רציני, אפשר לבוא ולהגיד שאתה פחות מתחבר אבל לא להמציא שבגלל זה מפסידים תאריםאיש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:22אני חושב שלקחת שחקן כמו ים עם המעמד שלו ועם זה שהוא סיכן את הקריירה שלו בשביל הקבוצה ולא לתת לו אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו זה זלזול.שונא_מכבי כתב: ↑13 אפריל 2026, 11:01היי,איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:52
דווקא הניצחון אתמול הבליט אצלי את התחושה המבאסת.
יודע מה הסיפור עם ים זה הרבה יותר מזלזול בים , זה זלזול ב DNA של המועדון ובמה שהוא שואף לייצג.
הפועל זה לא מועדון שיכול לשחק עם 15 זרים באירופה לייבש את הישראלים ואז לשלם על זה את המחיר בליגה ולהפסיד על זה משחקים.
אבל אז מגיעים למצב שמצליחים ביורוליג , מפסידים תארים בליגה ונשארים עם יציעים כמעט ריקים כי הקהל פחות מתחבר לזה.
כי העובדות הן שעד השנה הפועל הפסידו תארים גם עם ישראלים על הפרקט, אפילו שנה שעברה שהישראלים היו בשיא שלהם הפסדנו אליפות
עוד עובדה היא שכרגע אנחנו מקום ראשון בליגה עם 2 הפסדים (לאותה קבוצה) וניצחון דרבי בליגה אז בנתיים לא הפסדנו על זה משחקים
הצוות עשה שיחות עם כל שחקן וכל שחקן (ישראלי או זר) יודע את מקומו בליגה וביורוליג, אני סומך על איטודיס והצוות שידעו להכין את הקבוצה לכשהליגה תחזור
-
איש גדול
- קיבל.ה 589 לייקים
חד משמעית השתי קבוצות שונות האלה ביורוליג ובליגה וזה שהישראלים לא מקבלים דקות ביורוליג ואז פתאום בליגה כן כי חייב עולה לנו בתארים פה בארץ.iamgabormarton כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:34דיי זה לא רציני, אפשר לבוא ולהגיד שאתה פחות מתחבר אבל לא להמציא שבגלל זה מפסידים תאריםאיש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:22אני חושב שלקחת שחקן כמו ים עם המעמד שלו ועם זה שהוא סיכן את הקריירה שלו בשביל הקבוצה ולא לתת לו אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו זה זלזול.שונא_מכבי כתב: ↑13 אפריל 2026, 11:01
היי,
כי העובדות הן שעד השנה הפועל הפסידו תארים גם עם ישראלים על הפרקט, אפילו שנה שעברה שהישראלים היו בשיא שלהם הפסדנו אליפות
עוד עובדה היא שכרגע אנחנו מקום ראשון בליגה עם 2 הפסדים (לאותה קבוצה) וניצחון דרבי בליגה אז בנתיים לא הפסדנו על זה משחקים
הצוות עשה שיחות עם כל שחקן וכל שחקן (ישראלי או זר) יודע את מקומו בליגה וביורוליג, אני סומך על איטודיס והצוות שידעו להכין את הקבוצה לכשהליגה תחזור
לא רק בתארים , גם במשחקי ליגה רגילים נגד ירושלים ומכבי
- iamgabormarton
- קיבל.ה 546 לייקים
חד משמעית שנה שעברה לא היו לנו 2 קבוצות ליורוקאפ ולליגה ועדיין עלה לנו בתאריםאיש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:40חד משמעית השתי קבוצות שונות האלה ביורוליג ובליגה וזה שהישראלים לא מקבלים דקות ביורוליג ואז פתאום בליגה כן כי חייב עולה לנו בתארים פה בארץ.iamgabormarton כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:34דיי זה לא רציני, אפשר לבוא ולהגיד שאתה פחות מתחבר אבל לא להמציא שבגלל זה מפסידים תאריםאיש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:22
אני חושב שלקחת שחקן כמו ים עם המעמד שלו ועם זה שהוא סיכן את הקריירה שלו בשביל הקבוצה ולא לתת לו אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו זה זלזול.
לא רק בתארים , גם במשחקי ליגה רגילים נגד ירושלים ומכבי
וחד משמעית בליגה ניצחת את מכבי בדרבי הראשון
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 176 לייקים
שוב - אתה כותב את דעתך כאילו מדובר בעובדה.איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:22אני חושב שלקחת שחקן כמו ים עם המעמד שלו ועם זה שהוא סיכן את הקריירה שלו בשביל הקבוצה ולא לתת לו אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו זה זלזול.שונא_מכבי כתב: ↑13 אפריל 2026, 11:01היי,איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:52
דווקא הניצחון אתמול הבליט אצלי את התחושה המבאסת.
דעתך היא ש"לא לתת לו (לים) אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו...". אני דווקא זוכר שים קיבל לא מעט הזדמנויות השנה - על המגרש. הוא פשוט היה לא מספיק טוב. תוסיף לזה שפת גוף רעה על הספסל; בחישות נגד המאמן (בדמות הראיון של אבא שלו); ועוד; וככה מגיעים למצב שאיטודיס לא מאמין בו יותר...אגב, אני רק מזכיר שזאת לא פעם ראשונה שים לא מסתדר בקבוצות יורוליג - הוא כבר עבר ב-3 קבוצות לפני הפועל ולא בדיוק הצליח גם שם. דוגמה הפוכה לים אפשר לראות בטאי אודיאסי - הוא התחיל בנקודת פתיחה נמוכה מים. סנטר שלישי שבעצם כל תפקידו היה למלא דקות בליגה הישראלית...והנה, הוא חצב את דרכו עד לרוטציה. איך הוא עושה את זה? כולנו רואים ויודעים - עבודה בלתי פוסקת, השקעה, שפת גוף טובה, מלחמה. תרומה מכסימלית בכל שניה שהוא על המגרש. ככה רוכשים אמון של מאמן. זאת דעתי.
לגבי אי שיתוף הישראלים השנה - אני מסכים שיש לנו בעיה עם זה ומסכים שה-DNA של המועדון הוא כזה שישראלים צריכים להיות על המגרש, לפחות חלק מהמזמן. אני חושב שחלק מהבעיה היא הקריטריון שרצינו להשיג השנה (מקווה ששנה הבאה כבר לא נצטרך כי יהיה לנו רישיון מובטח לכמה שנים) וגם דברים ספציפיים שקרו - הפציעה של תומר והעובדה שגם לפני כן הוא היה בעונה חלשה מאוד בסטנדרטים שלו, ים שהתחיל את העונה מאוחר ומה שקרה איתו מאז שחזר (שפירטתי למעלה).
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 176 לייקים
הצוות אולי עשה שיחות עם שחקנים והבהיר להם את מקומם בתחילת העונה. אבל....איטודיס בסוף למרות כל ההשמצות נותן לשחקנים שלו דקות לפי מה שהוא רואה מהם על המגרש, ולא מה שאמר להם בתחילת עונה.
דמיינו את השיחה של איטודיס עם אודיאסי בתחילת העונה - מה לדעתכם הוא אמר לו? לדעתי הוא אמר לו שהוא סנטר 3 בקבוצה ושהוא בעיקר יקבל דקות בליגה הישראלית. וככה היה רוב העונה. ומה קרה בסופה? נורא פשוט, אודיאסי הוכיח את עצמו על המגרש, ולכן הוא מקבל דקות משמעותיות ביורוליג!! זה לא בגלל העיניים היפות שלו.
ים מדר לעומת זאת לא הוכיח בשום שניה שהוא היה על המגרש, ביורוליג, שהוא ראוי לקבל קרדיט. אני מצטער. אני אוהב את ים, אני מעריך את מה שהוא נתן לנו שנה שעברה, זה לא יישכח!! אבל בסוף הוא לא הוכיח לאיטודיס שמקומו על המגרש, בטח במקום מיציץ' או ג'ונס.
ובכלל, מה חשוב מה אני ההדיוט חושב?? יש מאמן שזה התפקיד שלו. בינתיים, לפי התוצאות בשנתיים האחרונות, הוא עושה עבודה לא רעה בכלל.
דמיינו את השיחה של איטודיס עם אודיאסי בתחילת העונה - מה לדעתכם הוא אמר לו? לדעתי הוא אמר לו שהוא סנטר 3 בקבוצה ושהוא בעיקר יקבל דקות בליגה הישראלית. וככה היה רוב העונה. ומה קרה בסופה? נורא פשוט, אודיאסי הוכיח את עצמו על המגרש, ולכן הוא מקבל דקות משמעותיות ביורוליג!! זה לא בגלל העיניים היפות שלו.
ים מדר לעומת זאת לא הוכיח בשום שניה שהוא היה על המגרש, ביורוליג, שהוא ראוי לקבל קרדיט. אני מצטער. אני אוהב את ים, אני מעריך את מה שהוא נתן לנו שנה שעברה, זה לא יישכח!! אבל בסוף הוא לא הוכיח לאיטודיס שמקומו על המגרש, בטח במקום מיציץ' או ג'ונס.
ובכלל, מה חשוב מה אני ההדיוט חושב?? יש מאמן שזה התפקיד שלו. בינתיים, לפי התוצאות בשנתיים האחרונות, הוא עושה עבודה לא רעה בכלל.
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
רק לחדד , ביורוליג , על פניו עמד ביעד , כל דבר שנשיג מעבר עכשיו יהיה בונוס.
בארץ , המטרה היתה ונשארה אליפות ואם לא נביא את זה , זה יהיה כישלון.
אם יקרה הכישלון לעיל, אבל במקביל יהיה לנו תואר יורוליג, לסיכומה של העונה , לא חושב שהיא תהיה כישלון.
בארץ , המטרה היתה ונשארה אליפות ואם לא נביא את זה , זה יהיה כישלון.
אם יקרה הכישלון לעיל, אבל במקביל יהיה לנו תואר יורוליג, לסיכומה של העונה , לא חושב שהיא תהיה כישלון.
- 7even
- קיבל.ה 4304 לייקים
פשוט כל מילה.שונא_מכבי כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:49שוב - אתה כותב את דעתך כאילו מדובר בעובדה.איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 12:22אני חושב שלקחת שחקן כמו ים עם המעמד שלו ועם זה שהוא סיכן את הקריירה שלו בשביל הקבוצה ולא לתת לו אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו זה זלזול.שונא_מכבי כתב: ↑13 אפריל 2026, 11:01
היי,
דעתך היא ש"לא לתת לו (לים) אפילו את המינימום הזדמנויות להוכיח את עצמו...". אני דווקא זוכר שים קיבל לא מעט הזדמנויות השנה - על המגרש. הוא פשוט היה לא מספיק טוב. תוסיף לזה שפת גוף רעה על הספסל; בחישות נגד המאמן (בדמות הראיון של אבא שלו); ועוד; וככה מגיעים למצב שאיטודיס לא מאמין בו יותר...אגב, אני רק מזכיר שזאת לא פעם ראשונה שים לא מסתדר בקבוצות יורוליג - הוא כבר עבר ב-3 קבוצות לפני הפועל ולא בדיוק הצליח גם שם. דוגמה הפוכה לים אפשר לראות בטאי אודיאסי - הוא התחיל בנקודת פתיחה נמוכה מים. סנטר שלישי שבעצם כל תפקידו היה למלא דקות בליגה הישראלית...והנה, הוא חצב את דרכו עד לרוטציה. איך הוא עושה את זה? כולנו רואים ויודעים - עבודה בלתי פוסקת, השקעה, שפת גוף טובה, מלחמה. תרומה מכסימלית בכל שניה שהוא על המגרש. ככה רוכשים אמון של מאמן. זאת דעתי.
לגבי אי שיתוף הישראלים השנה - אני מסכים שיש לנו בעיה עם זה ומסכים שה-DNA של המועדון הוא כזה שישראלים צריכים להיות על המגרש, לפחות חלק מהמזמן. אני חושב שחלק מהבעיה היא הקריטריון שרצינו להשיג השנה (מקווה ששנה הבאה כבר לא נצטרך כי יהיה לנו רישיון מובטח לכמה שנים) וגם דברים ספציפיים שקרו - הפציעה של תומר והעובדה שגם לפני כן הוא היה בעונה חלשה מאוד בסטנדרטים שלו, ים שהתחיל את העונה מאוחר ומה שקרה איתו מאז שחזר (שפירטתי למעלה).
יחד, רק יחד! 
-
קובי
- קיבל.ה 648 לייקים
הייתי מאוד שמח אם הישראלים היו משחקים ביורוליג
לא חושב שיש מישהו שלא היה שמח
אז ככה
טאי אודיאסה הגיע כסנטר שלישי בהיררכיה
לא שמענו מילה ממנו
לא ענה/התחצף לעוזר המאמן
לא שמענו את אבא שלו בתקשורת
כשנתנו לו פירורי משחק הוא עלה והשתדל לתת את המכסימום שלו
היום יש יגידו שהוא הסנטר הראשון במעלה אצלנו
עכשיו תמרמרו ותכתבו מה שאתם רוצים על השחקנים הישראלים ובעיקר על ים מדר
אז ככה
לא שמענו מילה ממנו
לא ענה/התחצף לעוזר המאמן
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 176 לייקים
כל מילה קובי!!קובי כתב: ↑13 אפריל 2026, 14:53 הייתי מאוד שמח אם הישראלים היו משחקים ביורוליג
אז ככה
לא שמענו מילה ממנו
לא ענה/התחצף לעוזר המאמן
ולמען הסר ספק - אני אוהב את ים מדר מאודדדד ואנחנו חבים לו כ"כ הרבה על ההקרבה והיכולת בשנה שעברה. אין סתירה בין הדברים.
-
Adam
- קיבל.ה 217 לייקים
חברים, אני מרגיש צורך להזכיר מדי פעם שנפל לאיטודיס טיל בליסטי איראני על הבית במהלך עם כלביא.
אין לי דרך להוכיח את זה, אבל לדעתי הרוב המוחלט של המאמנים היו בורחים לתמיד במקרה הרע, או שזה היה משפיע להם משמעותית על העבודה במקרה הטוב.
אין לי דרך להוכיח את זה, אבל לדעתי הרוב המוחלט של המאמנים היו בורחים לתמיד במקרה הרע, או שזה היה משפיע להם משמעותית על העבודה במקרה הטוב.
- גביזון
- קיבל.ה 4904 לייקים
לחלוטין, אני גם עדיין בשוק שהוא בכלל נשאר, פאקינג טיל לבית שלו במדינה שהוא לא קשור אליה
- Red Wolf
- קיבל.ה 1767 לייקים
איטודיס חד משמעית עמד במשימה
לא חושב שמאמנים אחרים היו מצליחים לעשות את זה באותו סגל
זה לא סותר שיש הרבה בעיות איתו, שנכתבו כאן מספיק
לא חושב שמאמנים אחרים היו מצליחים לעשות את זה באותו סגל
זה לא סותר שיש הרבה בעיות איתו, שנכתבו כאן מספיק
- הפועל
- קיבל.ה 2168 לייקים
- יצירת קשר:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- 7even
- קיבל.ה 4304 לייקים
הטור של עמיר פלג: איפה האתרוג קטש והגרופיס, ואיפה החונטה של איטודיס
איזה פולחן אישיות עשו בחודשים האחרונים מעריציו, ידידיו ומאתרגיו של עודד קטש בתקשורת, בואכה "אולפן נאוטיקה".
המאמן שקבוצתו הודחה מהיורוליג שני מחזורים לסיום העונה הסדירה, קיבל עוד לפני כן חוזה לשלוש שנים בסכום חסר תקדים במועדון - 1.1 מיליון דולר לעונה.
אבל אצל הגרופיס, לא רק ביציעי ההיכל אלא גם ב"יציע העיתונות", כולם אשמים חוץ ממנו. להבדיל מהרשע היווני דימיטריס איטודיס, זה שהבטיח לקבוצתו מקום בשישייה הראשונה ביבשת, ולפי הקסנופובים בערוץ הצהוב, היה חייב לעוף הביתה כבר מזמן.
"הקריסה בהפועל ת"א מוחלטת. אין קבוצה, אין מועדון, איבוד בטחון של כולם, עופר ינאי חייב לעשות שינוי ואני מאמין שהוא יעשה את זה", קבע ב-8 בפברואר מומחה הכדורסל הנודע רז זהבי, והוסיף: "אני מאמין שהשינוי בדרך כי אי אפשר להמשיך ככה, בסופו של דבר הפועל ת"א תמצא את עצמה מחוץ לפלייאוף של היורוליג. ארבעת היוונים מפרקים את המועדון לגורמים".
"אנחנו נמצאים כרגע בכאוס בהפועל ת"א, זה גם כאוס לגבי המאמן", חיזק אותו נדב צנציפר וחשף: "יש הרבה אנשים בתוך המועדון שחושבים שצריך להעיף את איטודיס עוד הלילה. כולל הרבה שחקנים".
היווני שגרם לכאוס, תודה לזאוס, שרד את הלילה ההוא.
"עצם העובדה שאיטודיס הביא את נייג'ל הייז דייויס, נתן חבל הצלה לאיטודיס", דיווחה למחרת נועה פופלינגר, בדיון שזכה לכותרת: "סלט יווני".
"תודה תודה פופי, את צודקת. אכן בוקה ומבולקה בהפועל ת"א", חיזק אותה זהבי, ופנה ליושב לצידו: "קוף, מדוע לא שולחים אותו הביתה, את איטודיס?"
"מחוץ להפועל ת"א, כל סצנת הכדורסל, כל המאמנים, אומרים הוא מזמן היה צריך ללכת. כל החונטה היוונית, לשלוח אותם זה עניין של 18 מיליון שקל", השיב לו רון קופמן.
"השחקנים כבר לא יכולים לראות את איטודיס", חידד זהבי. "במשחקים האחרונים הם מתפרקים", העיר אלי אוחנה.
"הסוכנות היוונית מנהלת את הפועל ת"א", הוסיף אלי סהר קיסם למדורה.
חודש חלף, הגענו ל-22 במרץ, מחולל הכאוס הוביל את שחקניו לסדרת ניצחונות, באולפן הבוקה והמבולקה הסתמן מהפך.
"הפועל ת"א מכוונת למקום השני והשלישי" בישר צנציפר.
"הפועל ת"א מכוונת פיינל פור", הכריז זהבי והוסיף (כדאי שתשבו): "איטודיס חי את השחקנים שלו. הפועל ת"א מפתחת קילר איסטינקט. זו גדולה של קבוצה שנמצאת בדרך לטופ"....
מה זה? חי את השחקנים שלו? רק לפני כמה שבועות אמרתם שהם לא יכולים לראות אותו.
שבוע אחרי, האדומים מפסידים לבאסקוניה.
"שימו לב מה אומר בכיר בהפועל ת"א: 'כל הקריסה היא רק עניין של המאמן. חייבים להעיף אותו מהר'", שה והתהפך זהבי.
"הפועל ת"א איבדה עניין באיטודיס. ראינו את המשחק האחרון, את חוסר המחויבות. בכדורגל היינו אומרים סבוטז'. מיצ'יץ בכלל לא סופר את המאמן".
מעניין באמת איך אומרים סבוטז' בכדורסל.
"הפועל ת"א התרסקה, הפועל ת"א מרוסקת. זו קריסה. אתה רואה את שפת הגוף של השחקנים. איטודיס הפך להיות חנוך רוזן", הסתובב כשבשבת גם צנציפר.
"לא להאמין, הפרש רק של שלושה משחקים בו מכבי להפועל ת"א", השתומם זהבי.
"מכבי יכולה לעבור את הפועל ת"א", צהל צנציפר.
"בסוף עוד תעבור אותה. כי מכבי ת"א עם הפנים קדימה", סיכם זהבי.
"קטש מקבל הצעה, צ'ק פתוח מהפועל ת"א", דיווח הסטייק בתוכנית למחרת, ואף חילק צ'קים פתוחים לשותפיו לדיון – קופמן, אוחנה וניר קלינגר – כדי שיכתבו כמה שווה מאמן מכבי ת"א.
בינתיים, כדי שיכלכלו היטב את חישוביהם, הועלה קטע וידאו של צביקה שרף.
"איטודיס איבד את הקשר עם השחקנים הישראלים בתחילה, והוא לא הבין כמה זה חשוב. אני ראיתי שגם עם הזרים הוא איבד את הקשר", איבחן מאמן העבר, החמיא לעצמו: "לפני חודש וחצי כבר ראיתי את זה", והתריע: "היום המצב הרבה הרבה יותר קשה, אולי בלתי ניתן לפתרון". לדיון ביציע העיתונות אפילו ניתנה כותרת: "טרגדיה יוונית".
בתחילת השבוע הגיעה הקומדיה לסיומה.
קטש סיים עונת נפל ביורוליג עם חוזה עתק, שמעון מזרחי ושות' נותרו בידיים ובכיסים ריקים, איטודיס והכאוס ממשיכים לחגיגה הגדולה.
בחונטה של מחלק הצ'קים הפתוחים זהבי רשמו עוד פשיטת רגל עיתונאית.
איזה פולחן אישיות עשו בחודשים האחרונים מעריציו, ידידיו ומאתרגיו של עודד קטש בתקשורת, בואכה "אולפן נאוטיקה".
המאמן שקבוצתו הודחה מהיורוליג שני מחזורים לסיום העונה הסדירה, קיבל עוד לפני כן חוזה לשלוש שנים בסכום חסר תקדים במועדון - 1.1 מיליון דולר לעונה.
אבל אצל הגרופיס, לא רק ביציעי ההיכל אלא גם ב"יציע העיתונות", כולם אשמים חוץ ממנו. להבדיל מהרשע היווני דימיטריס איטודיס, זה שהבטיח לקבוצתו מקום בשישייה הראשונה ביבשת, ולפי הקסנופובים בערוץ הצהוב, היה חייב לעוף הביתה כבר מזמן.
"הקריסה בהפועל ת"א מוחלטת. אין קבוצה, אין מועדון, איבוד בטחון של כולם, עופר ינאי חייב לעשות שינוי ואני מאמין שהוא יעשה את זה", קבע ב-8 בפברואר מומחה הכדורסל הנודע רז זהבי, והוסיף: "אני מאמין שהשינוי בדרך כי אי אפשר להמשיך ככה, בסופו של דבר הפועל ת"א תמצא את עצמה מחוץ לפלייאוף של היורוליג. ארבעת היוונים מפרקים את המועדון לגורמים".
"אנחנו נמצאים כרגע בכאוס בהפועל ת"א, זה גם כאוס לגבי המאמן", חיזק אותו נדב צנציפר וחשף: "יש הרבה אנשים בתוך המועדון שחושבים שצריך להעיף את איטודיס עוד הלילה. כולל הרבה שחקנים".
היווני שגרם לכאוס, תודה לזאוס, שרד את הלילה ההוא.
"עצם העובדה שאיטודיס הביא את נייג'ל הייז דייויס, נתן חבל הצלה לאיטודיס", דיווחה למחרת נועה פופלינגר, בדיון שזכה לכותרת: "סלט יווני".
"תודה תודה פופי, את צודקת. אכן בוקה ומבולקה בהפועל ת"א", חיזק אותה זהבי, ופנה ליושב לצידו: "קוף, מדוע לא שולחים אותו הביתה, את איטודיס?"
"מחוץ להפועל ת"א, כל סצנת הכדורסל, כל המאמנים, אומרים הוא מזמן היה צריך ללכת. כל החונטה היוונית, לשלוח אותם זה עניין של 18 מיליון שקל", השיב לו רון קופמן.
"השחקנים כבר לא יכולים לראות את איטודיס", חידד זהבי. "במשחקים האחרונים הם מתפרקים", העיר אלי אוחנה.
"הסוכנות היוונית מנהלת את הפועל ת"א", הוסיף אלי סהר קיסם למדורה.
חודש חלף, הגענו ל-22 במרץ, מחולל הכאוס הוביל את שחקניו לסדרת ניצחונות, באולפן הבוקה והמבולקה הסתמן מהפך.
"הפועל ת"א מכוונת למקום השני והשלישי" בישר צנציפר.
"הפועל ת"א מכוונת פיינל פור", הכריז זהבי והוסיף (כדאי שתשבו): "איטודיס חי את השחקנים שלו. הפועל ת"א מפתחת קילר איסטינקט. זו גדולה של קבוצה שנמצאת בדרך לטופ"....
מה זה? חי את השחקנים שלו? רק לפני כמה שבועות אמרתם שהם לא יכולים לראות אותו.
שבוע אחרי, האדומים מפסידים לבאסקוניה.
"שימו לב מה אומר בכיר בהפועל ת"א: 'כל הקריסה היא רק עניין של המאמן. חייבים להעיף אותו מהר'", שה והתהפך זהבי.
"הפועל ת"א איבדה עניין באיטודיס. ראינו את המשחק האחרון, את חוסר המחויבות. בכדורגל היינו אומרים סבוטז'. מיצ'יץ בכלל לא סופר את המאמן".
מעניין באמת איך אומרים סבוטז' בכדורסל.
"הפועל ת"א התרסקה, הפועל ת"א מרוסקת. זו קריסה. אתה רואה את שפת הגוף של השחקנים. איטודיס הפך להיות חנוך רוזן", הסתובב כשבשבת גם צנציפר.
"לא להאמין, הפרש רק של שלושה משחקים בו מכבי להפועל ת"א", השתומם זהבי.
"מכבי יכולה לעבור את הפועל ת"א", צהל צנציפר.
"בסוף עוד תעבור אותה. כי מכבי ת"א עם הפנים קדימה", סיכם זהבי.
"קטש מקבל הצעה, צ'ק פתוח מהפועל ת"א", דיווח הסטייק בתוכנית למחרת, ואף חילק צ'קים פתוחים לשותפיו לדיון – קופמן, אוחנה וניר קלינגר – כדי שיכתבו כמה שווה מאמן מכבי ת"א.
בינתיים, כדי שיכלכלו היטב את חישוביהם, הועלה קטע וידאו של צביקה שרף.
"איטודיס איבד את הקשר עם השחקנים הישראלים בתחילה, והוא לא הבין כמה זה חשוב. אני ראיתי שגם עם הזרים הוא איבד את הקשר", איבחן מאמן העבר, החמיא לעצמו: "לפני חודש וחצי כבר ראיתי את זה", והתריע: "היום המצב הרבה הרבה יותר קשה, אולי בלתי ניתן לפתרון". לדיון ביציע העיתונות אפילו ניתנה כותרת: "טרגדיה יוונית".
בתחילת השבוע הגיעה הקומדיה לסיומה.
קטש סיים עונת נפל ביורוליג עם חוזה עתק, שמעון מזרחי ושות' נותרו בידיים ובכיסים ריקים, איטודיס והכאוס ממשיכים לחגיגה הגדולה.
בחונטה של מחלק הצ'קים הפתוחים זהבי רשמו עוד פשיטת רגל עיתונאית.
יחד, רק יחד!