סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  792 לייקים

מוכן לספוג מדר על חשבון רגלנד מסיבה אחת פשוטה:
בהיררכיה שנוצרה במועדון יש כרגע 3 זרים שהם באנקרים בחמישייה שלנו בדרבי/ירושלים/פלייאוף:

פטריק, איש וברונו. די ברור שכל אחד מהם ירשם לכל משחק חשוב וגדול עם כוכבית בתלות סוג המחליף לבנטיל

זה מוסיף לנו 2 עמדות שבהן אחת מהן חייבת להיות פוסטר(גג איכשהו בלייקני אם הוא יתפוצץ בצורה לא פרופורציונלית) והשנייה לטעמי צריכה להיות גבוה נוסף כדי שנוכל להתמודד עם העמלקים של מכבי

זה אומר שמבחינת הובלת כדור במשחקים גדולים גם אם נרצה לא יהיה מקום אמיתי לרגלנד, רוב המשחק אמור ליפול על בברלי-בר-נועם

מעדיף את רגלנד על ים וחושב שהקבוצה הזאת צריכה ויכולה להיות "הקבוצה שלו", אבל בהינתן שההיררכיה(שקיימת אין לנו מה לעשות איתה) בנויה ככה ים מדר יכול לפתור לנו המון את בעיית הזרים

אופציה נוספת שאני רואה זה: רגלנד, פטריק, פוסטר, גבוה-חדש, קבוקלו אבל זה גם לא משאיר לך יותר מידי כוח בצבע נגד סורקין-הורד-ריברו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

שיר השחקן של בלייקני חייב להיות גחלת נעורים

Sent from my 22101320G using Tapatalk

hapoel15
קיבל.ה  40 לייקים

גביזון כתב: 14 נובמבר 2024, 18:38 שיר השחקן של בלייקני חייב להיות גחלת נעורים

קיבל את ״איציק״ שהיה של זובאס
Niro
קיבל.ה  1057 לייקים

תומא הרטל שוחרר מסין ואמור לחזור לאירופה, לא אתפלא אם איטודיס יביא אותו להיות ה1 המוביל שלנו.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1464 לייקים

אחרי שיש לנו בסגל רכז אחד בן 34 (רגלנד) ואחד בן 36 (בברלי), אז נביא גם אחד בן 35?
XM
קיבל.ה  69 לייקים

הלך המומנטום כתב: 20 נובמבר 2024, 23:11 אחרי שיש לנו בסגל רכז אחד בן 34 (רגלנד) ואחד בן 36 (בברלי), אז נביא גם אחד בן 35?
אולי לא יהיה גארד בן 36 בקרוב, לך תדע
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1464 לייקים

עם כמה שאחלה פטריק, במשכורת כמו שלו אפשר להביא רכז הרבה יותר מתאים, בטח כשיש מאמן כמו איטודיס
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

.תמונהתמונהתמונה

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

מדברים על כמה קשה למצוא זר גבוה טוב כי אף קבוצה טובה לא רוצה לשחרר תמורת אף סכום כי קשה מאד למצוא כאלה.

Adom_Adom
קיבל.ה  317 לייקים

ים מדר יכול להיות הרכז המוביל שלנו? הוא בירידה, לא יציב, מאבד המון, נראה מפוזר- כל אלה כמובן ליכולת שלו כרגע, רק לפני שנתיים היה נראה שהוא בדרך לטופ באירופה, אצלנו במערכת מאוד לחוצה ולקראת אמצע העונה הוא יכול להרים את עצמו?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

Adom_Adom כתב:ים מדר יכול להיות הרכז המוביל שלנו? הוא בירידה, לא יציב, מאבד המון, נראה מפוזר- כל אלה כמובן ליכולת שלו כרגע, רק לפני שנתיים היה נראה שהוא בדרך לטופ באירופה, אצלנו במערכת מאוד לחוצה ולקראת אמצע העונה הוא יכול להרים את עצמו?
לא יודע, אכן מאבד הרבה.
אבל איטודיס אימן אותו עונה שעברה ורוצה אותו.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1508 לייקים

לא לא לא לא לא לא
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

לא לא לא לא
רואה שחורות המקורי
lior777
קיבל.ה  207 לייקים

מדר ורגלנד יכול להיות שילוב מעולה.. הגנה, התקפה, אסיסטים. בברלי לא רכז שעושה את הקבוצה טובה יותר ויעקב לא ברמה.. מקווה שאיטודיס מבין את זה.
XM
קיבל.ה  69 לייקים

נועם יעקב פה בהשאלה, אתם מודעים לזה כן?
shaharot
קיבל.ה  571 לייקים

Adom_Adom כתב: 24 נובמבר 2024, 15:46 ים מדר יכול להיות הרכז המוביל שלנו? הוא בירידה, לא יציב, מאבד המון, נראה מפוזר- כל אלה כמובן ליכולת שלו כרגע, רק לפני שנתיים היה נראה שהוא בדרך לטופ באירופה, אצלנו במערכת מאוד לחוצה ולקראת אמצע העונה הוא יכול להרים את עצמו?
אין לי ספק שכן
Niro
קיבל.ה  1057 לייקים

רכז מוביל, רכז לא מוביל, אם רוצים להתחרות במכבי צריכים להביא את הישראלים הכי טובים שיש, וים הוא אחד מהם.
הוקיץ'
קיבל.ה  6057 לייקים

מן הסתם אם זה יקרה (הלוואי), זה יהיה על חשבון רגלנד.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

הוקיץ' כתב:מן הסתם אם זה יקרה (הלוואי), זה יהיה על חשבון רגלנד.
אם זה אכן ככה זה מסביר איך בינגהאם יגיע אלינו תמורת רגלנד וכסף. אני לא אוהב בכלל את הויתור על רגלנד.

הוקיץ'
קיבל.ה  6057 לייקים

אני מאוד אוהב ומעריך את רגלנד, אבל התועלת מהחתמה של מדר היא כל כך יותר גדולה ממה שרגלנד יכול לתת לנו. זה לא קרוב אפילו.
אנחנו נקבל את אחד הישראלים הטובים בארץ, מישהו שאנחנו יכולים לבנות עליו שנים קדימה ויש לו אפילו פוטנציאל שיפור. בנוסף, הוא יאפשר לנו לרשום בליגה את בברלי ופוסטר מבלי לחשוש מהיעדר רכז. יחד עם היחסים הטובים עם איטודיס, תומר ובר, זה באמת נו בריינר.
Adom_Adom
קיבל.ה  317 לייקים

הוקיץ' כתב: 24 נובמבר 2024, 19:13 אני מאוד אוהב ומעריך את רגלנד, אבל התועלת מהחתמה של מדר היא כל כך יותר גדולה ממה שרגלנד יכול לתת לנו. זה לא קרוב אפילו.
אנחנו נקבל את אחד הישראלים הטובים בארץ, מישהו שאנחנו יכולים לבנות עליו שנים קדימה ויש לו אפילו פוטנציאל שיפור. בנוסף, הוא יאפשר לנו לרשום בליגה את בברלי ופוסטר מבלי לחשוש מהיעדר רכז. יחד עם היחסים הטובים עם איטודיס, תומר ובר, זה באמת נו בריינר.
דווקא בפן המקצועי יש לו בערך שנה כבר שזה לא מעט זמן יכולת רעה ובקושי דקות משחק, השנה בבאיירן 12 דקות למשחק ב13 משחקים, גם אתמול בחצי הראשון היה רע, נכון קלע 3 שלשות שזה חריג כי הוא בערך על 30% לשלוש בקריירה , הוא יגיע בשכר גדול, ציפיות גבוהות, יהיה עליו לחץ יש פה פוטנציאל לא רע לנפילה
ובנוסף אתה אומר לבנות עליו לשנים קדימה? במקום להשאר אצל אוברדוביץ בפרטיזן הלך לעוד כסף בפנרבחצה, מי אמר שהוא לא יראה בנו תחנה זמנית?
XM
קיבל.ה  69 לייקים

שנה הבאה לא יהיה נועם יעקב, בר טימור בירידה ביכולת ואם לא לקחת אותו עכשיו אז אולי הוא יעבור למחלה.
אתם מכירים גארד ישראלי בכיר אחר? חוץ מבלאט, אין כזה. אז גם בויתור על רגלנד, אסור לוותר על ים מדר כרגע
Niro
קיבל.ה  1057 לייקים

Adom_Adom כתב: 24 נובמבר 2024, 19:32
הוקיץ' כתב: 24 נובמבר 2024, 19:13 אני מאוד אוהב ומעריך את רגלנד, אבל התועלת מהחתמה של מדר היא כל כך יותר גדולה ממה שרגלנד יכול לתת לנו. זה לא קרוב אפילו.
דווקא בפן המקצועי יש לו בערך שנה כבר שזה לא מעט זמן יכולת רעה ובקושי דקות משחק, השנה בבאיירן 12 דקות למשחק ב13 משחקים, גם אתמול בחצי הראשון היה רע, נכון קלע 3 שלשות שזה חריג כי הוא בערך על 30% לשלוש בקריירה , הוא יגיע בשכר גדול, ציפיות גבוהות, יהיה עליו לחץ יש פה פוטנציאל לא רע לנפילה
ובנוסף אתה אומר לבנות עליו לשנים קדימה? במקום להשאר אצל אוברדוביץ בפרטיזן הלך לעוד כסף בפנרבחצה, מי אמר שהוא לא יראה בנו תחנה זמנית?
אז על מי אתה מציע לבנות? יש פול מוגבל מאוד של ישראלים ועוד 2 מתחרות ששואבות אליהן ישראלים בכירים.
Xavi
קיבל.ה  1128 לייקים

אם מביאים אז לא במקום רגלנד
שיבוא במקום בברלי
הוקיץ'
קיבל.ה  6057 לייקים

Adom_Adom כתב: 24 נובמבר 2024, 19:32
ברור שים מדר הוא לא כוכב יורוליג. אם הוא היה לא היינו מנהלים את השיחה הזו כי הוא בחיים לא היה מגיע לפה.
מה שראיתי אתמול זה שחקן שהגיע בתקופה המקצועית הכי רעה בקריירה שלו, נתן משחק מעולה ולמעשה הוביל את הנבחרת לניצחון. מעבר לכך, הוא היה שלוש רמות מעל כל גארד ישראלי אחר (יליד הארץ בכל אופן) מה שאמור להגיד לנו משהו על התרומה שהוא יכול לתת לנו אל מול טימור, יעקב ופלטין, עם כל החיבה אליהם.
לגבי זה שהוא הלך לעוד כסף בפנר, אני חושב שכל אחד היה עושה אותו דבר במקומו. קבוצה שהיא טופ יורוליג הציעה להכפיל לו את השכר, למה שהוא לא ילך? הלוואי והוא יהיה אצלנו כל כך טוב שיהיו לו הצעות כאלו, ובכל מקרה אנחנו כבר יודעים שעופר לא יקבל את זה באותו אופן שבו פרטיזן קיבלו.
Charlie
קיבל.ה  864 לייקים

עד כמה שזכור לי, איטודיס הביא את ים לפנר וים דווקא שיחק לא מעט ופרח אצל איטודיס. אבל אז שאראס החליף את איטודיס ולא ספר את ים שעזב בסוף.
לא אתפלא אם ים מבין שהכי נכון עבורו בשלב הזה של הקריירה זה לחזור הביתה להפועל, לשחק אצל איטודיס ב"דרים טים" שבונה עופר עם אופק ליורוליג.

אגב, גם מוטלי נתן את אחת התקופות הטובות שלו באירופה תחת איטודיס ואני מקווה שהחתמת המאמן הבכיר תצליח להחזיר את ים ומוטלי ולהביא את בינגהאם בנוסף (בטרייד עם רגלנד).
XM
קיבל.ה  69 לייקים

יציע העיתונות עם ידיעות ׳מרעישות׳ -
רוצים בהנהלה שבברלי יעזוב, מיוזמתו. אכזבה מקצועית.
משחק ראשון בנוקיה נגד ירושלים בינואר.
מעניין. וגם לא
מה עם מוטלי?
רק הפועל
קיבל.ה  2601 לייקים

הוא לא היה צריך לדבר כל כך הרבה על חוזים בnba
Nati
קיבל.ה  1892 לייקים

XM כתב:יציע העיתונות עם ידיעות ׳מרעישות׳ -
רוצים בהנהלה שבברלי יעזוב, מיוזמתו. אכזבה מקצועית.
משחק ראשון בנוקיה נגד ירושלים בינואר.
מעניין. וגם לא
מה עם מוטלי?
״האוהד״
Adom_Adom
קיבל.ה  317 לייקים

לזכור לקחת בערבון מוגבל מה שאומרים/כותבים....
Nati
קיבל.ה  1892 לייקים

Adom_Adom כתב:לזכור לקחת בערבון מוגבל מה שאומרים/כותבים....
אם אני לא טועה ״האוהד״ הזה,התחיל פה בפורום.
איך אומרים?
עם אוהדים כאילו,מי צריך אויבים/אוהדי מכבי?
Charlie
קיבל.ה  864 לייקים

לטובת מי שלא צופה בערוץ של רקנאטי: על מי מדובר? מי האוהד כביכול?
Nati
קיבל.ה  1892 לייקים

Charlie כתב:לטובת מי שלא צופה בערוץ של רקנאטי: על מי מדובר? מי האוהד כביכול?
עדי רובינשטיין,החבר של הזבל מחדרה.
לא סתם אומרים,תגיד לי מי חברך,ואגיד לך מי אתה.
Charlie
קיבל.ה  864 לייקים

Nati כתב:
הזבל מחדרה?!
??
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3195 לייקים

זה מה שקורה כשיש ערוץ ספורט אחד מטעם שקונה את כולם, כל העכברים צריכים להתפרנס.
מקווה שעופר יקנה ערוץ בבעלותו והספינת העכברים תתערער ויתחילו לפזול לכיוונים אחרים.
איך אמר ההוא מחדרה ששונא את עופר מהיום הראשון למישהו? "אתה מתחנף לעופר כי אתה רוצה לעבוד בערוץ שיפתח".
כאן 11 קורא לך עופר(?)
Nati
קיבל.ה  1892 לייקים

Charlie כתב:
Nati כתב:
הזבל מחדרה?!
??
אתה כבר השני ששואל,מי זה הזבל מחדרה.
באמת מפתיע שאנשים לא יודעים שהפנים של ערוץ הספורט בשנים האחרונות,זה הזבל זהבי
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  515 לייקים

למה לא לפתוח ערוץ ספורט חדש? לקנות זכויות שידור של הליגה בארץ (אני כבר יכול לשמוע את ההוא מחדרה: מה זה הליגה הישראלית? העיקר היורוליג), של היורוקאפ ואולי גם היורוליג ולא להיות תלוי באף אחד (ואז ההוא... מה זה כדורסל, העיקר הכדורגל...)
חלום

מחכה לעופר... מגשים החלומות...
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2498 לייקים

מי זה?
מה הוא קשור/יודע?
למה אכפת לי ממנו?
למה עופר בכלל צריך להגיב לשטויות שהוא פולט?
ranjef
קיבל.ה  1508 לייקים

Nati כתב:תמונה
אפס מאופס
שליחת תגובה