עופר ינאי
-
- קיבל.ה 184 לייקים
עופר ינאי היה החלום הרטוב של כל אוהד הפועל סל , כמובן שגם שלי .
עופר ינאי בכל פעולה שלו מנסה בכוח להוכיח שהוא לא כזה ,ולא קשור למעבר ליד אליהו (כמובן שכן , אבל נשים את זה בצד).
ינאי פחות מבין בספורט ובניהול מועדון ספורט עם היסטוריה של 100 שנה מהבן שלי בן ה 12 .
הוא שורף את עצמו ואת הפועל .
מכבי לא נהיה ואנחנו , אני מקווה חא רוצים להיות .
אני בטוח שהוא ילמד , מקווה שתהיה לו את הסבלנות לכך .
ולא משווה,אבל הפועל ירושלים?
בעלים יותר עשיר , מועדון יותר מצליח ב 20 שנה האחרונות , וכמה אנחנו שומעים מהבעלים שלהם ? כמה הם מטרילים ומגיבים ב x ?
הבעלים שלהם מבין מה התפקיד שלו , להיות בשקט ולתת לקבוצה את כל הכלים להצלחה .
אצלינו ? סחרור אין סופי של תגובות , הטרלות וראיונות ל one
עופר ינאי בכל פעולה שלו מנסה בכוח להוכיח שהוא לא כזה ,ולא קשור למעבר ליד אליהו (כמובן שכן , אבל נשים את זה בצד).
ינאי פחות מבין בספורט ובניהול מועדון ספורט עם היסטוריה של 100 שנה מהבן שלי בן ה 12 .
בעלים יותר עשיר , מועדון יותר מצליח ב 20 שנה האחרונות , וכמה אנחנו שומעים מהבעלים שלהם ? כמה הם מטרילים ומגיבים ב x ?
-
- קיבל.ה 1410 לייקים
אז לכבודו יש זכרון קצר.טכנית לארז כתב:אני חושש שיהרסו את הדרייב אין ובינתיים ינאי יילך, ואז או שתישאר בלי אולם כי הדרייב אין הרוס, או שנשארת עם אולם שגדול עליך ב-80 מידות גם אם הדרייב ישופץ עד הסוף, כי הרי בלי הכסף של ינאי כל החבר'ה שעכשיו רוצים לבוא למנורה, לא באמת ירצו לבוא לראות את הפועל של טיילור באטל וגייב יורק.
שמים את כל המועדון בסל הזה שנקרא עופר ינאי וזה מסוכן מאוד בעיני.
בשנות ה-90 בחלק גדול ממשחקי הבית בכדורגל היינו מביאים 2000-3000 אוהדים בליגת העל, והיום אנחנו מביאים 8000-10000 אוהדים בליגה לאומית לראות את מאקריץ׳.
מאמין שזה מה שיקרה גם בכדורסל, ונגדל למימדים גדולים יותר.
אני מעדיף לשים מבטחי על עופר ינאי ולא על רמי כהן ועמותת האוהדים ששפוטים של האולטראס.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 13 נובמבר 2024, 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
-
- קיבל.ה 184 לייקים
האולטראס האלה שטן ,Asafasraf כתב: ↑13 נובמבר 2024, 21:11אז לכבודו יש זכרון קצר.טכנית לארז כתב:אני חושש שיהרסו את הדרייב אין ובינתיים ינאי יילך, ואז או שתישאר בלי אולם כי הדרייב אין הרוס, או שנשארת עם אולם שגדול עליך ב-80 מידות גם אם הדרייב ישופץ עד הסוף, כי הרי בלי הכסף של ינאי כל החבר'ה שעכשיו רוצים לבוא למנורה, לא באמת ירצו לבוא לראות את הפועל של טיילור באטל וגייב יורק.
בשנות ה-90 בחלק גדול ממשחקי הבית בכדורגל היינו מביאים 2000-3000 אוהדים בלידת העל והיופ אנחנו מביאים 8000-10000 אוהדים בליגה לאומית לראות את מאקריץ׳.
אני מעדיף לשים מבטחי על עופר ינאי ולא על רמי כהן ועמותת האוהדים ששפוטים של האולטראס.
ורמי כהן בכלל , הרס את הפועל תל אביב במתכונת המחודשת .
איש נורא , שום הצלחה בעלייה מליגה ב עד גמר ליגת על ונצחונות מדהימים בדרבים לא רשומים לזכותו , כל זה קרה לא בזכות אלא למרות העמותה ורמי .
בטח לסמוך על עיוור באיש שלא אוהד הפועל ועד עכשיו לא ראינו ממנו הצלחה אחת שבעזרת השם עוד תגיע .
העיקר הסיסמאות , תוך 5 שנים הפועל לוקחת יורוליג ומכבי זה מועדון בגסיסה . נו , איך אפשר לא ללכת על עיוור אחרי כזה איש ?
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הופה, מה שעופר דיבר עליו מזה זמן רב...מילפורד כתב:
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
עזוב.גביזון כתב:הופה, מה שעופר דיבר עליו מזה זמן רב...מילפורד כתב:
עופר תמיד מקשקש ולא יודע על מה הוא מדבר. סתם מפנטז.
האולטראס יודעים יותר טוב.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
אם זה תלוי באולטראס גם לא נראה ממנו שום הצלחה.Red roy כתב:האולטראס האלה שטן ,Asafasraf כתב: ↑13 נובמבר 2024, 21:11אז לכבודו יש זכרון קצר.טכנית לארז כתב:אני חושש שיהרסו את הדרייב אין ובינתיים ינאי יילך, ואז או שתישאר בלי אולם כי הדרייב אין הרוס, או שנשארת עם אולם שגדול עליך ב-80 מידות גם אם הדרייב ישופץ עד הסוף, כי הרי בלי הכסף של ינאי כל החבר'ה שעכשיו רוצים לבוא למנורה, לא באמת ירצו לבוא לראות את הפועל של טיילור באטל וגייב יורק.
בשנות ה-90 בחלק גדול ממשחקי הבית בכדורגל היינו מביאים 2000-3000 אוהדים בלידת העל והיופ אנחנו מביאים 8000-10000 אוהדים בליגה לאומית לראות את מאקריץ׳.
איש נורא , שום הצלחה בעלייה מליגה ב עד גמר ליגת על ונצחונות מדהימים בדרבים לא רשומים לזכותו , כל זה קרה לא בזכות אלא למרות העמותה ורמי .
בטח לסמוך על עיוור באיש שלא אוהד הפועל ועד עכשיו לא ראינו ממנו הצלחה אחת שבעזרת השם עוד תגיע .
העיקר הסיסמאות , תוך 5 שנים הפועל לוקחת יורוליג ומכבי זה מועדון בגסיסה . נו , איך אפשר לא ללכת על עיוור אחרי כזה איש ?
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
עופר שם באינסטגרם. מה שהוא דיבר עליו כבר מזמן וחשבתי שהוא הוזה.
אם יש סיכוי שזה יחרבן את היורוליג המושחת הלוואי.
אם יש סיכוי שזה יחרבן את היורוליג המושחת הלוואי.

- סומך
- קיבל.ה 1337 לייקים
מכבי לא המציאו את ניהול קבוצות הכדורסל.Red roy כתב: ↑13 נובמבר 2024, 20:24 עופר ינאי היה החלום הרטוב של כל אוהד הפועל סל , כמובן שגם שלי .
אני לא מת על הסגנון של ינאי, זזתי האי נוחות גדולה בריאיון שנתן במחצית, ויש בהיסטורית הספורט בעלי קבוצות בסגנון שלו שנשרפו מהר ובלהבות.
ויש גם קבוצות על מנהלים שהם "בשקט ונותנים לקבוצה לעבוד" וגם הקבוצות שלהם התרסקו.
ויש גם בעלים צבעוניים שהגיעו רחוק.
הסלידה שלך מהסגנון שלו לא מנבאת מספיק טוב.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 184 לייקים
למה ככה רדנקו ? למה ככה ????רדנקו כתב: ↑13 נובמבר 2024, 22:42אם זה תלוי באולטראס גם לא נראה ממנו שום הצלחה.Red roy כתב:האולטראס האלה שטן ,Asafasraf כתב: ↑13 נובמבר 2024, 21:11
אז לכבודו יש זכרון קצר.
אתה הרי יודע שזה לא נכון
אתה מכיר את הותיקים ואותי יותר מ 20 שנה
למה להדליק סתם ?
יש פה אנשים שרק מחכים להודעה כמו שלך
- iamgabormarton
- קיבל.ה 34 לייקים
Red roy כתב: ↑13 נובמבר 2024, 20:24 עופר ינאי היה החלום הרטוב של כל אוהד הפועל סל , כמובן שגם שלי .
לא יודע נראה לי שלא ממש שומעים מה״בעלים שלהם״ כי יש להם מספיק שופרות שהם קנו ב20 שנים האחרונות שידברו במקומם
-
- קיבל.ה 184 לייקים
לא יודע על איזה שופרות מדוברiamgabormarton כתב: ↑13 נובמבר 2024, 23:17Red roy כתב: ↑13 נובמבר 2024, 20:24 עופר ינאי היה החלום הרטוב של כל אוהד הפועל סל , כמובן שגם שלי .
לא יודע נראה לי שלא ממש שומעים מה״בעלים שלהם״ כי יש להם מספיק שופרות שהם קנו ב20 שנים האחרונות שידברו במקומם
אדלסון היה בתקשורת אולי 5 פעמים מאז הרכישה
נכנסו בו על בינוניות, נכנסו בו על חוסר השקעה , מישהו שמע ממנו ?
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
מצטער. אבל אני לגמרי חושב שזה נכון.Red roy כתב:למה ככה רדנקו ? למה ככה ????רדנקו כתב: ↑13 נובמבר 2024, 22:42אם זה תלוי באולטראס גם לא נראה ממנו שום הצלחה.Red roy כתב:
האולטראס האלה שטן ,
אתה הרי יודע שזה לא נכון
אתה מכיר את הותיקים ואותי יותר מ 20 שנה
למה להדליק סתם ?
יש פה אנשים שרק מחכים להודעה כמו שלך
מנסה לראות שיהיה למישהו האולטראס משהו טוב לומר עליו.
בינתיים נציגיהם בהנהלה רק משתלחים ועוקצים ומחפשים איך לנסות להקטין את עופר.
זה בטוח הולך לעזור, נכון?
תסתכל בראי. ותגרום לחברים שלך להסתכל בראי.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
רדנקו , אתה חושב בדיוק כמוהם על ינאי .רדנקו כתב: ↑13 נובמבר 2024, 23:26מצטער. אבל אני לגמרי חושב שזה נכון.
מנסה לראות שיהיה למישהו האולטראס משהו טוב לומר עליו.
בינתיים נציגיהם בהנהלה רק משתלחים ועוקצים ומחפשים איך לנסות להקטין את עופר.
זה בטוח הולך לעזור, נכון?
תסתכל בראי. ותגרום לחברים שלך להסתכל בראי.
חלום רטוב שבנתיים מתנהל כמו ילד בן 6
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
אני עובד בין היתר במערכת שהייתי חלק בצוות הראשוני שלה עד היום. יזם הפרוייקט היה נוראי בהתחלה, הביא אנשים, העיף אותם אחרי שבוע, היה לחוץ, הפעיל את כולם ונתן תחושה של אי יציבות. ככה הוא בנה. יום אחד אחרי חצי שנה בערך הוא שם לי יד על הכתף ואמר: זהו, המערכת עובדת, יש אנשים מתאימים בכל מקום והכל מתנהל וכולם מתקשרים.
מה שאני בא להגיד זה שלקחת קבוצה כמו הפועל שלא לקחה תואר מאז האדם הקדמון ולבנות אותה לפסגה של הפסגות זה תהליך למידתי, ובתהליך למידתי אתה עושה טעויות לומד תוך כדי תנועה עם הסקת מסקנות בשביל להגיע לחזון שלך. חזון יש לו, יכולת אווהוו כמה יש לו, צריך לתת לו זמן ואם באמת רוצים שהפועל תצליח גם לתמוך בו.
לגבי טוויטר, עתיקות וכו' כן לא מתחבר לזה בשיט, הפחד שיעשוב קיים, אבל זה מחיר אפסי לשלם ביחס למה אני כאוהד מקבל
אגב פריז, קבוצה צעירה שנבנתה מלכתחילה לעלות ליורוליג, שעלתה רק השנה ליורוליג עכשיו כעןנצחון חמישי ברציפות וכדורסל אש.
צריך סבלנות, לא לחפש אותו על כל פיפס, יהיו מלא. בסופו של דבר אם ייתנו לו אני מאמין שתהיה פה מערכת של אנשים ומכונה שתעבוד טוב מאד.
מה שאני בא להגיד זה שלקחת קבוצה כמו הפועל שלא לקחה תואר מאז האדם הקדמון ולבנות אותה לפסגה של הפסגות זה תהליך למידתי, ובתהליך למידתי אתה עושה טעויות לומד תוך כדי תנועה עם הסקת מסקנות בשביל להגיע לחזון שלך. חזון יש לו, יכולת אווהוו כמה יש לו, צריך לתת לו זמן ואם באמת רוצים שהפועל תצליח גם לתמוך בו.
לגבי טוויטר, עתיקות וכו' כן לא מתחבר לזה בשיט, הפחד שיעשוב קיים, אבל זה מחיר אפסי לשלם ביחס למה אני כאוהד מקבל
אגב פריז, קבוצה צעירה שנבנתה מלכתחילה לעלות ליורוליג, שעלתה רק השנה ליורוליג עכשיו כעןנצחון חמישי ברציפות וכדורסל אש.
צריך סבלנות, לא לחפש אותו על כל פיפס, יהיו מלא. בסופו של דבר אם ייתנו לו אני מאמין שתהיה פה מערכת של אנשים ומכונה שתעבוד טוב מאד.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4778 לייקים
1. נכון.Red roy כתב: ↑13 נובמבר 2024, 20:24 עופר ינאי היה החלום הרטוב של כל אוהד הפועל סל , כמובן שגם שלי .
2. בדיוק הפוך, לי הוא מוכיח שהוא בדיוק כזה.
3. כבר דיברנו על זה שאתה סובל מאפקט דאנינג-קרוגר, אבל עכשיו גם הבן שלך?
4. הוא לא.
5. נכון, לא נהיה גם תחת ניהולו של עופר ינאי.
6. הפועל ירושלים?

-
- קיבל.ה 184 לייקים
נגיב רק על -"אפקט דאנינג-קרוגר"רדפוקס כתב: ↑13 נובמבר 2024, 23:591. נכון.Red roy כתב: ↑13 נובמבר 2024, 20:24 עופר ינאי היה החלום הרטוב של כל אוהד הפועל סל , כמובן שגם שלי .
4. הוא לא.
6. הפועל ירושלים?![]()
למה להגיד את זה ?
ומי אתה ? מעניין אותי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4778 לייקים
למה? כי אתה כבר שבועות מנסה ללמד פה דרך הפורום את עופר ינאי ניהול ספורט בלי שיש לך מושג בזה ובטח שלא לילד הקטן שלך.Red roy כתב: ↑14 נובמבר 2024, 00:04נגיב רק על -"אפקט דאנינג-קרוגר"רדפוקס כתב: ↑13 נובמבר 2024, 23:591. נכון.Red roy כתב: ↑13 נובמבר 2024, 20:24 עופר ינאי היה החלום הרטוב של כל אוהד הפועל סל , כמובן שגם שלי .
4. הוא לא.
6. הפועל ירושלים?![]()
למה להגיד את זה ?
ומי אתה ? מעניין אותי
מי אני? אשתו של עופר ינאי, הבן של שאול, בן דוד של חולדאי, אח של מיץ׳ גולדהאר. מספר תעודת זהות שלי אתה גם צריך?

-
- קיבל.ה 184 לייקים
אחלה סמיילים אתה עושהרדפוקס כתב: ↑14 נובמבר 2024, 02:22למה? כי אתה כבר שבועות מנסה ללמד פה דרך הפורום את עופר ינאי ניהול ספורט בלי שיש לך מושג בזה ובטח שלא לילד הקטן שלך.
מי אני? אשתו של עופר ינאי, הבן של שאול, בן דוד של חולדאי, אח של מיץ׳ גולדהאר. מספר תעודת זהות שלי אתה גם צריך?![]()
אני לא מנסה ללמד אף אחד כלום
אני פשוט מסתכל ואובייקטיבי .
הדבר היחיד שיש לי יתרון על ינאי הוא שאני אוהד הפועל שזה די חשוב וראיתי הנהלות באות והולכות כבר יותר מ 30 שנה , הוא מעולם לא ראה וידע מה זה ספורט .
מאז שינאי הוא המחליט היחידי, הפועל בסחרור בעיקר פנימי .
אתה לא רואה את זה ? אז סבבה לך .
ובוא , אל תהיה חרא לאיש שאתה לא מכיר .
- רדפוקס
- קיבל.ה 4778 לייקים
אתה לא אובייקטיבי בשום צורה ואופן. איזה סחרור?Red roy כתב: ↑14 נובמבר 2024, 02:25אחלה סמיילים אתה עושה
אני לא מנסה ללמד אף אחד כלום
אני פשוט מסתכל ואובייקטיבי .
מאז שינאי הוא המחליט היחידי הפועל בסחרור.
אתה לא רואה את זה , אז סבבה לך .
ובוא , אל תהיה חרא לאיש שאתה לא מכיר .
לטעון שאתה סובל מהטיה קוגנטיבית שרבים חוטאים בה (דאנינג-קרוגר) זה לא להיות חרא in my book, נראה לי שאני בסדר.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
למה לא אובייקטיבי ?רדפוקס כתב: ↑14 נובמבר 2024, 02:29אתה לא אובייקטיבי בשום צורה ואופן. איזה סחרור?
לטעון שאתה סובל מהטיה קוגנטיבית שרבים חוטאים בה (דאנינג-קרוגר) זה לא להיות חרא in my book, נראה לי שאני בסדר.
ואתה לא רואה סחרור ? אתה לא רואה שאנחנו כל יום בכותרות על שטויות שלא קשורת להפועל ?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4778 לייקים
נו באמת, הטענה שאתה שופט את עופר ינאי ויכולות הניהול שלו בפרט בצורה אובייקטיבית היא מגוחכת מיסודה לאור התגובות שלך פה.
אתה לא מצפה ממני ברצינות לענות על השאלה הזאת.
אתה לא מצפה ממני ברצינות לענות על השאלה הזאת.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אז אחלה , מצטער שנכנסתי לזה איתך ,אין צורך להתדיין לדעתך .
אבבל כמו שכתבתי תמיד , עופר ינאי היה החלום הרטוב שלי , עופר ינאי היה זה שאמור היה לגרום לי תאושר הכי גדול שיש...
מצטער להגיד , עד עכשיו הוא מצטייר לי כאיש קפריזי, שחושב שהוא המרכז, שמתעלם ממנוסים ממנו, ששם זין על קהילה שהיתה לפני שהוא ידע מה זה כדור ועוד ועוד ועוד .
מותר לבקר אותו לא ?
מאחל לו שיבין מה מקומו בהיררכיה , הוא בטח לא במקום הראשון
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
יכול להיות שעופר היה החלום הרטוב שלך ועוד כמה אוהדים כל עוד הוא נותן את הכסף ושותק?Red roy כתב:אז אחלה , מצטער שנכנסתי לזה איתך ,אין צורך להתדיין לדעתך .
אבבל כמו שכתבתי תמיד , עופר ינאי היה החלום הרטוב שלי , עופר ינאי היה זה שאמור היה לגרום לי תאושר הכי גדול שיש...
מצטער להגיד , עד עכשיו הוא מצטייר לי כאיש קפריזי, שחושב שהוא המרכז, שמתעלם ממנוסים ממנו, ששם זין על קהילה שהיתה לפני שהוא ידע מה זה כדור ועוד ועוד ועוד .
מותר לבקר אותו לא ?
מאחל לו שיבין מה מקומו בהיררכיה , הוא בטח לא במקום הראשון
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אתה טוען שההבדל בינך לבין עופר ינאי זה שאתה אוהד הפועל והוא לא.
ואז אתה טוען שאתה מסתכל על המצב אובייקטיבית?
אתה לא רואה את הסתירה שבזה?
נשמע לי שהמצב הפוך, אתה מאוד סובייקטיבי, ועופר הוא זה שבא בגישה אובייקטיבית לניהול המועדון.
בגדול, נשמע לי בריא שבמועדון ספורט האוהדים יהיו סובייקטיביים והבעלים יהיה אובייקטיבי.
זאת רק התייחסות שלי לנושא האובייקטיביות…
ואז אתה טוען שאתה מסתכל על המצב אובייקטיבית?
אתה לא רואה את הסתירה שבזה?
נשמע לי שהמצב הפוך, אתה מאוד סובייקטיבי, ועופר הוא זה שבא בגישה אובייקטיבית לניהול המועדון.
בגדול, נשמע לי בריא שבמועדון ספורט האוהדים יהיו סובייקטיביים והבעלים יהיה אובייקטיבי.
זאת רק התייחסות שלי לנושא האובייקטיביות…
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
מזכיר בטויטר ששפיכת הכסף המסיבית נועדה בין השאר כדי שהפועל תוכל להיכלל בבית האירופי של הנ.ב.א שלכאורה יקום בקרוב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 96 לייקים
-
- קיבל.ה 56 לייקים
מחשבה שחולפת לי עכשיו, אשמח אם מישהו יכול ליישב את זה-
בהנחה ששאלות ההצבעה בעמותה הן כפי שפורסמו ושתיהן מאשרות את המעבר בתנאים כאלה ואחרים,
האם עופר לא יכול פשוט להעביר את הפועל ליד אליהו?
נניח שהוא עושה את זה לפני העברת הכסף או הרמת הכף של הדחפור. מה תעשה העמותה? תטיל וטו?
לא יוכל אז עופר לטעון, משפטית, שהוטו הוא לא משהו שהוכרע בעמותה מכיון שלא היתה אופציה לבחור מעבר ליד אליהו ללא תנאים ולכן לא ניתן לדעת אם רוב חברי העמותה בעד המעבר ונגד הוטו?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
בהנחה ששאלות ההצבעה בעמותה הן כפי שפורסמו ושתיהן מאשרות את המעבר בתנאים כאלה ואחרים,
האם עופר לא יכול פשוט להעביר את הפועל ליד אליהו?
נניח שהוא עושה את זה לפני העברת הכסף או הרמת הכף של הדחפור. מה תעשה העמותה? תטיל וטו?
לא יוכל אז עופר לטעון, משפטית, שהוטו הוא לא משהו שהוכרע בעמותה מכיון שלא היתה אופציה לבחור מעבר ליד אליהו ללא תנאים ולכן לא ניתן לדעת אם רוב חברי העמותה בעד המעבר ונגד הוטו?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 214 לייקים
תרשו לי שתי נקודות עצובות בהקשר הזה
להזכירכם את היורוליג מי שהקים ( עזר להקים) זה הפועל תל אביב והפועל ירושלים כי חשבנו שזה ידפוק את מכבי שהיו חזקים מאוד ביול"ב
אז בעונה הראשונה הם שיחקו בליגה של היולב ואנחנו ביורוליג ונגזרותיו. כשהם הסכימו לעבור ליורוליג הם קיבלו קביעות ואנחנו קיבלנו בעיטה.
( מזכרון אז תקנו אותי חופשי )
דבר שני אם ה NBA פותח פה ליגה נפרדת זה לא כזה טוב לנו אלה קבוצות שישחקו אחת נגד השנייה במקום הליגה המקומית.
יש פה מהומת אלוהים על מעבר לאולם אחר, מה אתם חושבים יקרה אם יצביעו על על לנטוש את הליגה .
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 368 לייקים
הפועל ת"א, 73 הודעות בשבוע, 26 ציוצים בטוויטר, 5/5 בליגה, 5/8 ביורוקאפ.
הפועל י-ם, 0 הודעות בשבוע, 0 ציוצים בטוויטר, 5/6 בליגה, 6/8 ביורוקאפ.
הפועל י-ם, 0 הודעות בשבוע, 0 ציוצים בטוויטר, 5/6 בליגה, 6/8 ביורוקאפ.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אם הידיעה על הליכה לבוררות בין עופר והעמותה נכונה, זאת הבשורה החשובה ביותר היום.
ההשואה בינינו ובין ירושלים התוצאה היא 1:0 לנו. מה שקובע זה מה שמתרחש במגרש ולא רעשי הרקע.
למרות שהם בדרך להפוך ל "ממאמי לאומי" , לא מתחלף איתם.
ההשואה בינינו ובין ירושלים התוצאה היא 1:0 לנו. מה שקובע זה מה שמתרחש במגרש ולא רעשי הרקע.
למרות שהם בדרך להפוך ל "ממאמי לאומי" , לא מתחלף איתם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
אין ספק שעדיף בלי ציוצים ולהאבק על המקום השמיני
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
למיטב זכרוני זה ממש לא היה ככה. היורליג קם מן הסתם בלי קשר להפועל ובלי קשר לכלום חוץ ממכבי.ההוא מפעם כתב: ↑14 נובמבר 2024, 10:19 להזכירכם את היורוליג מי שהקים ( עזר להקים) זה הפועל תל אביב והפועל ירושלים כי חשבנו שזה ידפוק את מכבי שהיו חזקים מאוד ביול"ב
אז בעונה הראשונה הם שיחקו בליגה של היולב ואנחנו ביורוליג ונגזרותיו. כשהם הסכימו לעבור ליורוליג הם קיבלו קביעות ואנחנו קיבלנו בעיטה.
דבר שני אם ה NBA פותח פה ליגה נפרדת זה לא כזה טוב לנו אלה קבוצות שישחקו אחת נגד השנייה במקום הליגה המקומית.
יש פה מהומת אלוהים על מעבר לאולם אחר, מה אתם חושבים יקרה אם יצביעו על על לנטוש את הליגה .
אתה אולי מתייחס לשריונים. בזמנו היה צריך הסכמה של מנהלת הליגה אם אני לא טועה, והקבוצות פה הסכימו לזה בתמורה להסכמה של מכבי לפיינל פור בליגה.
בדיעבד זה קצת חסר משמעות האמת, מכבי והיורוליג היו עושים מה שהם רוצים בכל מקרה בסופו של דבר, והיו יכולים גם לא להסכים. בזמנו עדיין היה (קצת) משמעות למוסדות ותקנונים וכו'
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 753 לייקים
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
הוא עשה פה סלט.הפועל כתב: ↑14 נובמבר 2024, 12:36למיטב זכרוני זה ממש לא היה ככה. היורליג קם מן הסתם בלי קשר להפועל ובלי קשר לכלום חוץ ממכבי.ההוא מפעם כתב: ↑14 נובמבר 2024, 10:19 להזכירכם את היורוליג מי שהקים ( עזר להקים) זה הפועל תל אביב והפועל ירושלים כי חשבנו שזה ידפוק את מכבי שהיו חזקים מאוד ביול"ב
אתה אולי מתייחס לשריונים. בזמנו היה צריך הסכמה של מנהלת הליגה אם אני לא טועה, והקבוצות פה הסכימו לזה בתמורה להסכמה של מכבי לפיינל פור בליגה.
בדיעבד זה קצת חסר משמעות האמת, מכבי והיורוליג היו עושים מה שהם רוצים בכל מקרה בסופו של דבר, והיו יכולים גם לא להסכים. בזמנו עדיין היה (קצת) משמעות למוסדות ותקנונים וכו'
היורוליג שייך למה שהיה בזמנו יולב. בעונה הראשונה מכבי עוד שיחקה במפעל של פיבא והפועל ירושלים במפעל החדש של יולב, ועונה אחר כך מכבי עברה לשחק שם.
כשגוסינקי הגיע הפועל התחילה לשחק במפעל הבכיר של פיבא (נדמה לי נקרא יורופליג), ירושלים ביולב קאפ (מקביל ליורוקאפ של היום) ומכבי ביורוליג. מכבי וירושלים זכו במפעלים באותה עונה והפועל עשתה חצי גמר.
לגבי השריונים, אתה צודק.
אני לא יודע אם מכבי יכלו לעשות זאת ללא הסכמת המנהלת. תיאורטית המנהלת יכלו להגיד למכבי שאם יש להם שריון הם לא חלק מהליגה, אבל אתה צודק שהסיכוי לזה היה כנראה אפסי.
מה שכן, החוצפה של מכבי כשכמה עונות אחר כך היא דרשה לבטל את הפיינל פור בטענה שהוא לא ספורטיבי באמת מדהימה. לא היה עיתונאי אחד צדיק בסדום שאמר משהו נגד הסיפור הזה.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
בנושא אחר – מבחינת העימות של ינאי מול העמותה, בהסכם בין הצדדים בזמנו נקבע שאם יש מחלוקת על דברים מסוימים שלא מצליחים לפתור אותם, ימונה בורר מוסכם שינסה לגשר.
כעת הצדדים בהליך של מינוי בורר, כדי שיגשר על הפערים שנוצרו בקשר לאי ההסכמות, שהכל למעשה נסוב סביב המעבר הצפוי של הקבוצה להיכל מנורה מבטחים. עורכי הדין של הצדדים מנסים להגיע להסכמות בנוגע למינוי מגשר.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מעניין אותי לדעת כמה זמן עוד חושבים בקבוצה למרוח את העניין ולמנוע מעופר להחזיר חלק מההשקעה שהוא שם, ולא מפסיק לשים בקבוצה, ובמקביל להתעלם מרצון האוהדים.בני12 כתב:בנושא אחר – מבחינת העימות של ינאי מול העמותה, בהסכם בין הצדדים בזמנו נקבע שאם יש מחלוקת על דברים מסוימים שלא מצליחים לפתור אותם, ימונה בורר מוסכם שינסה לגשר.
כעת הצדדים בהליך של מינוי בורר, כדי שיגשר על הפערים שנוצרו בקשר לאי ההסכמות, שהכל למעשה נסוב סביב המעבר הצפוי של הקבוצה להיכל מנורה מבטחים. עורכי הדין של הצדדים מנסים להגיע להסכמות בנוגע למינוי מגשר.