שאר הליגה 21/22
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
סכנין מנצחת את נצרת עילית במשחק שבו 2 הקבוצות לא שיחקו כדורגל בכלל.
לא מגיע להם להיות בפליאוף, חבל.
לא מגיע להם להיות בפליאוף, חבל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
המאבק על הפלייאוף העליון רותח.
לסכנין נשאר בית"ר חדרה ומכבי פ"ת.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
לסכנין נשאר בית"ר חדרה ומכבי פ"ת.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
מחכה בקוצר רוח למשחק שלהם נגד בית"ר.
לנו מצד שני, אין מנוס מלהתחיל לקחת קצת נקודות.
לנו מצד שני, אין מנוס מלהתחיל לקחת קצת נקודות.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
איזה מצב נאחס אנחנו נגיעה מהפליאוף התחתון בדרך לעזור לביתר להבטיח הישארות (אלא אם ננצח מחר)
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מכבי מובילה 2:0 על הפועל חיפה (הפועל חיפה פראיירית), סה"כ מרחיק את הפועל חיפה מהסיכוי לעליון
שינצחו 10-0 ויורידו אותנו לתחתון, בקצב הזה ההם לוקחים אליפות.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:44 מכבי מובילה 2:0 על הפועל חיפה (הפועל חיפה פראיירית), סה"כ מרחיק את הפועל חיפה מהסיכוי לעליון
מצחיק שממש לא מזמן כולם כבר מיהרו לחתום שהם מחוץ למירוץ.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אני חושב שעדיין טוענים את זה משום מה.. האימפריה מחיפה קורסת במשחקים האחרונים (נקווה שגם נגדנו מחר) ובאר שבע לא יכולה לשים גול באמת מלחיץWiseguy כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:49שינצחו 10-0 ויורידו אותנו לתחתון, בקצב הזה ההם לוקחים אליפות.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:44 מכבי מובילה 2:0 על הפועל חיפה (הפועל חיפה פראיירית), סה"כ מרחיק את הפועל חיפה מהסיכוי לעליון
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הם לא במירוץ.נקודה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כשהליגה בנויה כך שיש להם עוד 4 משחקים מול חיפה ובש, והם יכולים לזרוק בינואר עשרות מיליונים נוספים כדי להביא שחקנים חדשים, הם ממש לא מחוץ למירוץ. למרבה הצער.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
חיפה צריכה להיות שיא הלוזריות כדי לא לקחת אליפות גם אם יפסידו מחר
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
תאכלס הם יכולים הייתי אומר שעל המשחק מחר רשום הפסד שלהם אם זה לא היה נגדנולירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 22:08 חיפה צריכה להיות שיא הלוזריות כדי לא לקחת אליפות גם אם יפסידו מחר
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מכבי ת"א מאד פגיעה ולא כזאת מרשימה.רק הפועל כתב:תאכלס הם יכולים הייתי אומר שעל המשחק מחר רשום הפסד שלהם אם זה לא היה נגדנולירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 22:08 חיפה צריכה להיות שיא הלוזריות כדי לא לקחת אליפות גם אם יפסידו מחר
סביר להניח שהרצף שלהם יסתיים מתישהו בקרוב, חיפה גם אם תאבד מחר נקודות, סביר להניח תצא מהתקופה הרעה בדרבי ואז יש לה את נוף הגליל (בבית) וביתר בטדי, תנצח גם אותם ותברח
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הרבה סביר להניח בהודעה שלך.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 22:40מכבי ת"א מאד פגיעה ולא כזאת מרשימה.רק הפועל כתב:תאכלס הם יכולים הייתי אומר שעל המשחק מחר רשום הפסד שלהם אם זה לא היה נגדנולירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 22:08 חיפה צריכה להיות שיא הלוזריות כדי לא לקחת אליפות גם אם יפסידו מחר
סביר להניח שהרצף שלהם יסתיים מתישהו בקרוב, חיפה גם אם תאבד מחר נקודות, סביר להניח תצא מהתקופה הרעה בדרבי ואז יש לה את נוף הגליל (בבית) וביתר בטדי, תנצח גם אותם ותברח
מכבי פגיעה או לא פגיעה היא במומנטום מאד חיובי מאז הגעת המאמן החדש ועושה את הנקודות שלה.
הם רק ילכו וישתפרו,פסיכולוגית אין עליהם שום לחץ לעומת חיפה.
הכל עוד יכול לקרות
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בוא נתחיל בזה שלא נפסיד מחרBRUNO CONTI כתב:הרבה סביר להניח בהודעה שלך.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 22:40מכבי ת"א מאד פגיעה ולא כזאת מרשימה.רק הפועל כתב: תאכלס הם יכולים הייתי אומר שעל המשחק מחר רשום הפסד שלהם אם זה לא היה נגדנו
מכבי פגיעה או לא פגיעה היא במומנטום מאד חיובי מאז הגעת המאמן החדש ועושה את הנקודות שלה.
הם רק ילכו וישתפרו,פסיכולוגית אין עליהם שום לחץ לעומת חיפה.
הכל עוד יכול לקרות
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אתה אוהד מכבי חיפה במקרה?Wiseguy כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:49שינצחו 10-0 ויורידו אותנו לתחתון, בקצב הזה ההם לוקחים אליפות.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:44 מכבי מובילה 2:0 על הפועל חיפה (הפועל חיפה פראיירית), סה"כ מרחיק את הפועל חיפה מהסיכוי לעליון
-
- קיבל.ה 371 לייקים
חיפה לא צריכה אותנו בשביל אליפות. אם הם לוזרים זאת בעיה שלהם.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אחת התגובות הכי הזויות שקראתי כאן ואני עוד מבקר קבוע בוולטון סילבה.Wiseguy כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:49שינצחו 10-0 ויורידו אותנו לתחתון, בקצב הזה ההם לוקחים אליפות.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:44 מכבי מובילה 2:0 על הפועל חיפה (הפועל חיפה פראיירית), סה"כ מרחיק את הפועל חיפה מהסיכוי לעליון
-
- קיבל.ה 949 לייקים
חיפה קבוצה מעולה, קצת היה להם חוסר מזל ודברים לא התחברו
בש אף פעם לא הייתה במירוץ, מודה שהיא כמעט הצליחה לשכנע אותי שהיא כן אבל בסופו של דבר השקר התגלה, הם לא באמת קבוצה טובה
ומכבי לדעתי יותר חלשה גם מב״ש
בש אף פעם לא הייתה במירוץ, מודה שהיא כמעט הצליחה לשכנע אותי שהיא כן אבל בסופו של דבר השקר התגלה, הם לא באמת קבוצה טובה
ומכבי לדעתי יותר חלשה גם מב״ש
long live the zapta
ברור.תא מרבוטא כתב: ↑21 פברואר 2022, 08:29אתה אוהד מכבי חיפה במקרה?Wiseguy כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:49שינצחו 10-0 ויורידו אותנו לתחתון, בקצב הזה ההם לוקחים אליפות.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:44 מכבי מובילה 2:0 על הפועל חיפה (הפועל חיפה פראיירית), סה"כ מרחיק את הפועל חיפה מהסיכוי לעליון
אז מכבי יחגגו עלינו אליפות בדרבי, נו מילא, אבל היי, לפחות נוכל להגיד שאנחנו בפלייאוף העליון!
כן אני רוצה שמכבי יפסידו בכל משחק, ממה הזייה, אפשר לחשוב שהפועל חיפה יריבה ישירה שלנו לאליפותbenaim כתב: ↑21 פברואר 2022, 12:02אחת התגובות הכי הזויות שקראתי כאן ואני עוד מבקר קבוע בוולטון סילבה.Wiseguy כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:49שינצחו 10-0 ויורידו אותנו לתחתון, בקצב הזה ההם לוקחים אליפות.לירון האדום כתב: ↑20 פברואר 2022, 21:44 מכבי מובילה 2:0 על הפועל חיפה (הפועל חיפה פראיירית), סה"כ מרחיק את הפועל חיפה מהסיכוי לעליון
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אם אתה מאחל לנו להפסיד 10-0 זה אכן הזיה ואתה ליצן במקרה הטוב או מכביסט במקרה הרע
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אכן, תודה
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
הבנתי, מתנצלWiseguy כתב:אכן, תודה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
עכשיו בתיה עולה למתקפה איזה כיףף
תתייבש בספסל יא חזיר מניאק
בשביל עוד כמה דולרים גמרת את הקריירה שלך
-
- קיבל.ה 374 לייקים
הברז הזה והבצע לעוד כמה גרושים הזיק גם לנו וגם לו. פשוט טיפשות, הלכה לו הקריירה ולנו הלכה עוד עונה.
אצלנו הוא היה מקבל מעמד של שחקן מפתח, אולי אפילו אחד הקפטנים. שחקן שהיה בעונות היפות, חוזר לשנות פרישה בשביל לחזק את הפועל בעמדה הכי בעייתית אצלה במשך זמן רב, אין תסריט יותר יפה מזה. אבל הטיפש החליט לשרוף הכל (וגם אופציה לחזרה בעתיד), להשתמש בנו ככלי במומ עם חיפה בשביל להיות חלוץ שלישי ברוטציה. אני זוכר אותו אצלנו בעונה עם טוטו תמוז, תמיד שמרתי לו חסד נעורים, אבל המהלך שלו הגעיל אותי.הוא קיבל את המגיע, ואנחנו קיבלנו את לוסיו. מבאס.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
הכדורגל מונע תמיד מהכסף ואני כ"כ שונא את זהmodag כתב: ↑22 פברואר 2022, 14:46הברז הזה והבצע לעוד כמה גרושים הזיק גם לנו וגם לו. פשוט טיפשות, הלכה לו הקריירה ולנו הלכה עוד עונה.
אצלנו הוא היה מקבל מעמד של שחקן מפתח, אולי אפילו אחד הקפטנים. שחקן שהיה בעונות היפות, חוזר לשנות פרישה בשביל לחזק את הפועל בעמדה הכי בעייתית אצלה במשך זמן רב, אין תסריט יותר יפה מזה. אבל הטיפש החליט לשרוף הכל (וגם אופציה לחזרה בעתיד), להשתמש בנו ככלי במומ עם חיפה בשביל להיות חלוץ שלישי ברוטציה. אני זוכר אותו אצלנו בעונה עם טוטו תמוז, תמיד שמרתי לו חסד נעורים, אבל המהלך שלו הגעיל אותי.הוא קיבל את המגיע, ואנחנו קיבלנו את לוסיו. מבאס.
עושה לי טוב לראות שלפעמים כסף מביא להחלטות קריטיות הרסניות כמו עם בן שהר, ורמוט, שוינפלד, גרשון וכו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מי שעוד חשב טיפה לרחם עליו ושכח את הסיבוב שעשה עלינו בתחילת העונה כדי להרוויח עוד כמה ג'ובות.Xavi כתב:עכשיו בתיה עולה למתקפה איזה כיףף
להלן פנינים מהשיחה שלה ברדיו:
על השאלה למה לא הלך להפועל בתחילת העונה "בן כל החיים שלו משחק בקבוצות צמרת מובילות הוא לא היה פוגע במעמדו הוא לא בא מטובורק".
על השאלה למה לא עזב בינואר אם הוא לא מרוצה "יש לו משפחה 2 ילדים מה אתם רוצים שלא ירוויח כסף?".
קיצר שחקן שמה שמעניין אותו זה הוא עצמו.
כמו שעשה עלינו סיבוב בזמנו עם גוטמן "ירידה לצורך עליה" ושדיבר רק על עצמו בראיונות.
מקצועית הלוואי והיה בא, אבל יש דברים מעבר.
תירקב שם, ציבוטה שבא לפני יומיים קיבל עד עכשיו יותר דקות ממך במצטבר מתחילת העונה.
העיקר שהכסף נכנס בזמן.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
כתבה על 3 אוהדות מקבוצות שונות בישראל, יש נציגות לפורום
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=394974
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=394974
מגרשי הכדורגל מעולם לא היו אזור סטרילי, ולא פעם הקווים נחצים, אך ניכר בכל זאת שהכיוון חיובי. רוית נחמן, שלגולשים בטוויטר תהיה לוודאי מוכרת בכינויה "כרובית", כבר 20 שנה הולכת למשחקים של הפועל ת''א, וכן רואה את העלייה של נשים ביציע: "בעבר הייתי מקבלת הרבה שאלות של "מה את באמת אוהדת?", "את הולכת למשחקים?" וכמובן השאלות הכי קלאסית - "את יודעת מה זה נבדל?", אבל היום זה כבר ממש לא ככה".
הפתרונות לנוכחות נשית מובהקת ביציעים לא מגיעה מפתרונות מורכבים מדי, ועל כך רווית יודעת להצביע כשזה מגיע לקהל של הפועל: "בתחילת שנות ה-2000 המועדון אפשר לילדים שמגיעים עם חולצה אדומה להיכנס חינם, ואני מאמינה שאת הפירות אנחנו קוצרים עכשיו. הרבה בנות כמוני שהלכו למשחקים אז, עדיין ממשיכות לבוא. בסופו של דבר, החוויה שלי כאוהדת הפועל לא מגיעה רק מהפוזיציה שלי כאישה, אני אוהדת לכל דבר לעניין, והרבה מהבעיות שיש לי עם איך שדברים נראים על פני השטח לא קשורים רק לעובדה שאני אישה, אלא פשוט לזה שאני אוהדת של הקבוצה, כמו כל אחד אחר".
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
גם מקצועית לא יודע כמה הוא היה תורם לנו, בטח קצת פחות גופתי משלומי אזולאי אבל עדיין עוד שחקן שמת מבפנים כבר מזמן, יש לנו כאלה בערימות.Chegi כתב: ↑22 פברואר 2022, 21:22מי שעוד חשב טיפה לרחם עליו ושכח את הסיבוב שעשה עלינו בתחילת העונה כדי להרוויח עוד כמה ג'ובות.Xavi כתב:עכשיו בתיה עולה למתקפה איזה כיףף
על השאלה למה לא הלך להפועל בתחילת העונה "בן כל החיים שלו משחק בקבוצות צמרת מובילות הוא לא היה פוגע במעמדו הוא לא בא מטובורק".
על השאלה למה לא עזב בינואר אם הוא לא מרוצה "יש לו משפחה 2 ילדים מה אתם רוצים שלא ירוויח כסף?".
כמו שעשה עלינו סיבוב בזמנו עם גוטמן "ירידה לצורך עליה" ושדיבר רק על עצמו בראיונות.
תירקב שם, ציבוטה שבא לפני יומיים קיבל עד עכשיו יותר דקות ממך במצטבר מתחילת העונה.
העיקר שהכסף נכנס בזמן.
ולא מקצועית - שידחוף אצבע לתחת בזמן שהוא יושב על הספסל ויריח, לא סבלתי אותו גם שהיה אצלנו.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
אני מודה שהחיוך שעלה לי השבוע זה בעקבות אמא שלו והבכי על זה שהוא לא משחקChegi כתב: ↑22 פברואר 2022, 21:22מי שעוד חשב טיפה לרחם עליו ושכח את הסיבוב שעשה עלינו בתחילת העונה כדי להרוויח עוד כמה ג'ובות.Xavi כתב:עכשיו בתיה עולה למתקפה איזה כיףף
העיקר שהכסף נכנס בזמן.
היא בוכה בשבילו כשזה בעצם היה התכנון שלו, לקבל כסף על ישיבה על הספסל
-
- קיבל.ה 271 לייקים
השופט עצר את המשחק של המחלה מול פסוו בגלל זריקת חפצים מהיציעים.
מחכה לראות מה האינטליגנטים אצלנו יעשו בשבת מול ב"ש ותוך כמה זמן השופט יפסיק את המשחק.
מחכה לראות מה האינטליגנטים אצלנו יעשו בשבת מול ב"ש ותוך כמה זמן השופט יפסיק את המשחק.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הם גם נוהגים לזרוק חפצים? כי לא ראיתי שסגרו להם יציעים
רק מי שמביא עורך דין לא סוגרים יציע?
רק מי שמביא עורך דין לא סוגרים יציע?
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
מה עובר על פסוו שהם מתקשים נגד מכבי?
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
לא מוזר קצת שאוהדי מכבי סוגדים ככה למישהו שנתן להפועל את הרגע הכי מאושר כנראה מאז ומעולם ? אבל יאללה נמשיך לזרום עם זה "סמל צהוב" בשביל לצאת יפה בעיני התקשורת בואו.. מי שנולד אוהד הפועל לא באמת יכול לאהוד קבוצה אחרת צביעות ברמה מגעילה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
דווקא נראה שהוא באמת אוהב אותם....
אבל גם כשהיה אצלינו הוא התנהל כמכביסט.