אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 214 לייקים
ממש לא, גם אם במקרה עפ"י החוזה זה אולי כן. זאת עדיין סוגיה משפטית בין האחים לבין מנצברג. מהעובדה שמינצברג איים לתבוע 100 פעם והתקפל וגם ברח מהבוררות אפשר להבין שהעמדה שלו לא חזקה .Adom_Adom כתב: ↑28 יולי 2024, 17:32אבל איזה כסף חייבים להם? אם הם השאירו את הקבוצה בחובות טכנית הם חייבים למועדון כסף לא?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 17:27אתה שלושה צעדים מאחור , כל זה היה ונגמר
סגרו הכל עכשיו נשאר חוב ( חוקי) של הפועל תל אביב מתקופת הניהול של מינצברג שחייבים לפחים וחבורתם.
זה חוב פסוק שאין בעיה לקבל על כולו צו הוצאה לפועל, לא צריך בכלל בית משפט
מיצנברג דורש X מיליון שזאת ההשקעה שלו, ספרא מוכן לשלם X בתנאי שהקבוצה בלי חובות בכלל. הדרך שלהם להגיע לזה היא לדרוש מהפחים לוותר על הכסף
מצידי ששלושתם ישרפו והכסף ילך כולו לחיזוק, אבל אנחנו לא תמימים
גם הסיכוי שהפחים יוותרו מיוזמתם ומרצונם הטוב על כמה מיליונים לא גדול
הפתרון : או שיעשו פשרה כלומר מינצברג יקבל פחות ספרא ישלם יותר ואולי גם תושב יכניס יד לכיס
או שיבוא אביר שנמאס לו לשמוע את כל הבכיינים ויסגור את החוב הזה או שיגיעו לדד ליין ויראו שאין ברירה
מה שחשוב, שהקבוצה חייבת לעבור בבקרה וזה דד ליין שבו הם צריכים כולם לסגור את העינוי הזה
מצד שני, האחים זכו כבר בתביעה כי הכסף שנלקח מהם נלקח בניגוד לחוק ( אני מדגיש שאין לי מושג מי צודק כי לדעתי שני הצדדים שקרנים. אני מדבר רק על החוק )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אפשר היה לצפות מכל אוהד הפועל בסיסי ( עזבו מכל בוגר תיכון ) שיבין כבר מתי מרמים אותו
הפועל של מינצברג לקחה בצורה לא חוקית כסף מחבורת הזבל של ניסנוב ומי מהם שירצה יוכל לקבל את כספו חזרה ללא משפט . ( בית משפט דחה בקשה להגנה מצד מינצברג).
הקייס שלהם נגד קבוצת מינצברג כלל אינו ברור כי הקבוצה ישות משפטית נפרדת וחלים עליו כללים אחרים לגמרי.
* לא משנה את העובדה שזאת נבלה וזאת טריפה וגם המחליף שלהם לא מסתמן (בינתיים) כלהיט.
( הודעה אחרונה שלי פה, שלא יבכו שאני כאילו סניגור של הפחים כשאני סה"כ מנסה למנוע תרגיל גניבת דעת שנועד רק לליבם של אוהדי הקבוצה )
שאלה - מישהו יכול להגיד בוודאות שיש דבר כזה ספרא? שהוא מעוניין בכלל בקבוצה?
בסוף יתברר שזה המצאה של מינצברג בשביל לנסות להוריד ממנו ומהקבוצה את החוב לפחים (שזה לא ממש מעניין אותי מאיפה הוא, זה עוד משהו שהוורלד קלאס יצטרך לשלם) - תראו, יש לי קונה. אם לא תורידו ממני את החוב, לא יהיה קונה.
כן, קונספירציה וזה, אבל בואו, במצב שלנו כבר אין משהו שאי אפשר להאמין לו, בטח עם דיוויד וורלד קלאס מינצברג
בסוף יתברר שזה המצאה של מינצברג בשביל לנסות להוריד ממנו ומהקבוצה את החוב לפחים (שזה לא ממש מעניין אותי מאיפה הוא, זה עוד משהו שהוורלד קלאס יצטרך לשלם) - תראו, יש לי קונה. אם לא תורידו ממני את החוב, לא יהיה קונה.
כן, קונספירציה וזה, אבל בואו, במצב שלנו כבר אין משהו שאי אפשר להאמין לו, בטח עם דיוויד וורלד קלאס מינצברג
-
- קיבל.ה 214 לייקים
כבודו רומז לקיומה של קבוצת "מומחים" רדומה שממתינה למועד החתימה על מנת לפעול לזירוז ההזרמה של כספי הירושה ?רדפוקס כתב: ↑28 יולי 2024, 17:37הבסיס הוא שהוא מגיע ממשפחה מיוחסת ועשירה.ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 17:18אנשים פה כל הזמן מניחים הנחות לגבי ההון שיש לו בלי שום בסיס רציני להנחה הזאתאנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2024, 16:54 אני לא קונה את הבלוף הזה של ספרא.
אם הוא היה רציני מספיק הוא היא הבעלים של הפועל.
בן אדם עם ההון הכספי שיש לו לא אמור לעשות חישובים על עוד כמה מאות אלפיי שקלים.
מצד שני זה שהוא יקבל ירושה שמנה מתישהו לא אומר שיש לו סכומי כסף (נזילים או לאו) עצומים כמו שמדמיינים פה.
מה צריך לעשות לבטל מנויים באופן גורף , לעשות אוהלים , לחכות לפירוק ,לחכות לפירוק? אולי עדיף ככה יהיה הרבה שקט וכל מי שרצה כסף יקבל זין , מישהו יודע להגיד על כמה כסף מדובר, איך רק צנצי הוא השופר בכל העניין המחורבן הזה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
צריך לבנות הפועל חדשה אין ברירה , גרוע מזה כבר לא יקרה כל הנוכלים האלה רוכבים על הגב שלנו האוהדים פשוט ככה
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
אמנם העסק לא לגמרי ברור, אבל מאמין שאתה צודק.ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 18:16אפשר היה לצפות מכל אוהד הפועל בסיסי ( עזבו מכל בוגר תיכון ) שיבין כבר מתי מרמים אותו
הפועל של מינצברג לקחה בצורה לא חוקית כסף מחבורת הזבל של ניסנוב ומי מהם שירצה יוכל לקבל את כספו חזרה ללא משפט . ( בית משפט דחה בקשה להגנה מצד מינצברג).
הקייס שלהם נגד קבוצת מינצברג כלל אינו ברור כי הקבוצה ישות משפטית נפרדת וחלים עליו כללים אחרים לגמרי.
* לא משנה את העובדה שזאת נבלה וזאת טריפה וגם המחליף שלהם לא מסתמן (בינתיים) כלהיט.
( הודעה אחרונה שלי פה, שלא יבכו שאני כאילו סניגור של הפחים כשאני סה"כ מנסה למנוע תרגיל גניבת דעת שנועד רק לליבם של אוהדי הקבוצה )
אני חושב שהסכום המדובר כרגע הוא הערבויות שחילטו לגרינברג וכבר נקבע לגביהם שמינצברג פעל לא כשורה ובניגוד להסכם שנחתם בין הצדדים.
אני האחרון שרוצה להגן על הדפקט הזה, אבל כנראה שגרינברג צודק פה. מינצברג צריך להחזיר לו את הכסף ואז להתקזז במסגרת ההליך שהוסדר בהסכם הרכישה.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
ה50 אלף דולר של גרינברג שייחנק איתם
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אני אתן את הצד ה"חיובי" -
אם ספרא נותן לעיסקה ליפול בגלל זה, הוא כנראה באמת סתם יואב כץ אמריקאי.
אם ספרא נותן לעיסקה ליפול בגלל זה, הוא כנראה באמת סתם יואב כץ אמריקאי.
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
אני לא יודע אם אני אופטימי או אפאתי בכל בנוגע להפועל. להערכתי כל הכותרות האלה הן ניסיון להלחיץ את הבעלים הקודמים כדי שיוותרו על תביעות. העיסקה עם ספרא תצא לפועל.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
הימור שלי, משחקי מו"מ אחרונים במטרה להלחיץ
לקראת פתיחת העונה והעברת הקבוצה בבקרה
לקראת פתיחת העונה והעברת הקבוצה בבקרה
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
בינתיים צנציפר מצייץ שלא עוברים בבקרה ודגו כנראה לא יעמוד על הקוים בחמישי בגלל זה.
אבל העסקה סגורה ומשחקי מו״מ, אז בקטנה.
אבל העסקה סגורה ומשחקי מו״מ, אז בקטנה.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
דגו יתפטר עוד לפני שתתחיל הליגה בקצב הזה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אין מה לעשות,
חייבים לפעול עכשיו,
אין מנוס מלרכז את המאמצים ולהמשיך לעשות לעופר ינאי יותר את המוות בכדורסל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
חייבים לפעול עכשיו,
אין מנוס מלרכז את המאמצים ולהמשיך לעשות לעופר ינאי יותר את המוות בכדורסל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
איזה מביך שבליגה לאומית לא עוברים בבקרה
אני מיואשת
אני מיואשת
-
- קיבל.ה 448 לייקים
-
- קיבל.ה 391 לייקים
היה צפוי שניסנוב/גרינברג יהיו אלה שיהרסו לנו את החיים בסוף, אם זה נופל מקווה שיגרמו לגרינברג לעזוב את הארץ ולחזור לעולם. בן זונה עבריין שרק יסבול.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
גם אנשים עשירים לא אוהבים שחולבים אותם, גם אם הכסף הזה הוא הכנסה שעתית שלהם.
גם כשקונים אוטו במחיר שאפשר לעמוד בו בקלות, עדיין לא מצופה מהרוכש לשלם על נזקים שהקונה גרם להם.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
הפוך יקרה גם רשמתי בעבר את הסיבות שזאת תהיה השנה הכי מסובכת וגם למה זה טוב לנו
קודם כל עם ההכנסות הקטנות יותר של הלאומית אנחנו נדרשים להראות כיסוי של חובות גדולים שנוצרו בליגת העל
דבר שני כושלים א' וכושלים ב' במלחמה שלהם על ליבו של האוהד פרסמו את כל ההסכמים כל החובות ולבקרה יש דוחות של משרדי רואי חשבון על החובות ( אפילו מנופחים). הבקרה בדכ מעלימה עין, אבל כשמפרסמים דוחות ביוקרת בתקשורת כבר יותר קשה להתעלם.
ולמה זה טוב ? כי זה שם גבול כמה הכושל האמריקאי יכול למתוח את ניסיונות הסחיטה שלו מכל העולם.
אם הוא לא מצליח להעביר את הקבוצה בבקרה הערך של הקבוצה יורד וגם כושר המיקוח שלו יורד. כולם יודעים שאם יהיה בלגן הקבוצה תעמוד לפני סכנת פירוק ואז על כל שקל שהוא יקבל הוא יגיד תודה כי זה יותר טוב מכלום
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 28 יולי 2024, 23:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
די עם סיפור החולבים הזה, כל מי שרוכש קבוצה מקבל מצד אחד רכוש ( שחקנים ) מצד שני יש הוצאות/התחייבויות.הלך המומנטום כתב: ↑28 יולי 2024, 23:17גם אנשים עשירים לא אוהבים שחולבים אותם, גם אם הכסף הזה הוא הכנסה שעתית שלהם.
גם כשקונים אוטו במחיר שאפשר לעמוד בו בקלות, עדיין לא מצופה מהרוכש לשלם על נזקים שהקונה גרם להם.
אבל ספרא מתעקש על החובות האלה גם במחיר של פגיעה בקבוצה מצידו שימכרו את השחקנים ויכסו את החובות
לכן מוכרים את לאיוס, מציעים את טוריאל במכירה פומבית וגם על השחקנים הצעירים שלנו יש תג מחיר
בשלב הזה המחיר גבוה, אבל בהתקרב שעת הש' ייתכן מאוד והמחיר ירד וספרא יקבל קבוצה נקייה מחובות ונקייה מנכסים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
להבנתי אתה שוב טועה ומדקלם את מה שהעבירו לו אנשים מטעם.ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:02משתי סיבות מאוד ברורות
נגד הקבוצה יש להם זכייה 100% ביד עפ"י הדין הישראלי. נגד מינצברג לא ברור בכלל מה הטיעון המשפטי
במודגש לא כתבו שמינצברג מוכן להכנס פה לנעלי הקבוצה לקחת עליו את האחריות של הפועל, אלה לכו חפשו את מינצברג
דבר שני זאת איזה התאגדות לא ברורה שהיום היא כאן מחר מפורקת ואין בכלל עם מי לדבר, שוב בהודעה
מה שכן מאוד שמי שתקף אותי ברמות אישיות לא נעימות בנושא הזה טעה, התביעה שהדאיגה אותי קיימת היא בסך כמה מיליונים, יש לה סיכוי גדול להתקבל והיא נגד הקבוצה ישירות.
|( והמידע הזה כולו היה קיים בגוגל בלי צורך בחיפוש מיוחד )
מה שמפתיע זה שהנושא לא נסגר כסגרו את מתווה התביעות והערבויות עם מינצברג לפני חודש
גם בתביעה נגד מינצבברג הם 100% צודקים, הבעיה היא שמינצברג יכול למשוך אותם בתביעות נגדיות על החובות שהם השאירו ולכן הם מעדיפים לקבל את הכסף עכשיו ומסרבים לבוררות שהוא מציע. הם בפירוש מחזיקים את המועדון כבן ערובה. כנראה שגם הם יודעים שהם הנושא יגיע לבוררות שלו מולם הם יחוייבו לשלם.
לכן העדפה שלהם היא לקבל את הכסף עכשיו ושתושב ישלם את החוב. ממולחים כבר אמרנו?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
כמו שאמרתי בעבר אני משתדל לא להכנס אתך לדיונים גם בגלל הירידה לפסים אישיים וגם בגלל הדווקאיות והויכוח שהדיון נגרר אליו. חבל כי אתה בד"כ מעלה נקודות מעניינות שיש מה לדון עליהן
בכל מקרה : לנושא הזה אתה מבלבל בין שני מקרים משפטיים שונים.
לניסנובים יש קייס סגור ופסוק ובית המשפט דחה את בקשת המינצברגים להגנה כל הכספים האלה שקשורים בצ'קים וערבויות דינם להפרע בהוצאה לפועל ואין צורך פה במשפט ( אמר כבר בית המשפט).
ברור ביותר למה מי שמחזיק כבר באישור בית המשפט על הכסף לא רוצה ללכת לשום דיון בוררות ושם חרטה אחרת לא צריך לחפש פה סיפורים והמצאות, יש להם פסיקה הם לא צריכים שום דבר אחר.
לגבי המינצברגים ייתכן והם צודקים, אבל הם צריכים להוכיח את הטענה הזאת בבית המשפט
אם הם בטוחים בצדקתם יגידו לספרא : במקום 18 וקבוצה נקייה מחובות ניקח 14 תחזיר מההפרש 4 לניסנובים ואנחנו נתבע את הניסנובים על ה 4 האלה בבית משפט.
באופן כללי צריך להפנים : כל הקשקושים האלה בתקשורת נועדו לנו האוהדים ונועדו ללחוץ על אנשים מסויימים לעזור בסגירת הפער הכלכלי בין הדרישות של מינצברג לצאת בלי הפסד ובין המוכנות של ספרא להשקיע.
אבל אני מניח שברור לך לי ולכל חברי הפורום שאין פה שום דיון כלכלי/משפטי אמיתי בהודעות מטעם האלה לתקשרות.
בכל מקרה : לנושא הזה אתה מבלבל בין שני מקרים משפטיים שונים.
לניסנובים יש קייס סגור ופסוק ובית המשפט דחה את בקשת המינצברגים להגנה כל הכספים האלה שקשורים בצ'קים וערבויות דינם להפרע בהוצאה לפועל ואין צורך פה במשפט ( אמר כבר בית המשפט).
ברור ביותר למה מי שמחזיק כבר באישור בית המשפט על הכסף לא רוצה ללכת לשום דיון בוררות ושם חרטה אחרת לא צריך לחפש פה סיפורים והמצאות, יש להם פסיקה הם לא צריכים שום דבר אחר.
לגבי המינצברגים ייתכן והם צודקים, אבל הם צריכים להוכיח את הטענה הזאת בבית המשפט
אם הם בטוחים בצדקתם יגידו לספרא : במקום 18 וקבוצה נקייה מחובות ניקח 14 תחזיר מההפרש 4 לניסנובים ואנחנו נתבע את הניסנובים על ה 4 האלה בבית משפט.
באופן כללי צריך להפנים : כל הקשקושים האלה בתקשורת נועדו לנו האוהדים ונועדו ללחוץ על אנשים מסויימים לעזור בסגירת הפער הכלכלי בין הדרישות של מינצברג לצאת בלי הפסד ובין המוכנות של ספרא להשקיע.
אבל אני מניח שברור לך לי ולכל חברי הפורום שאין פה שום דיון כלכלי/משפטי אמיתי בהודעות מטעם האלה לתקשרות.
יכול להיות שפספסתי, אז אני אשמח אם מישהו ישלים לי - היה איזה פרק שבו מישהו הצמיד למר דיוויד וורלד קלאס מינצברג אקדח לרקה והכריח אותו לקבל את הקבוצה עם החובות? הרי הוא עשה בדיקה של פאקינג כמה חודשים לפני שהוא קנה את הקבוצה, אז אני אשאל עוד פעם כמו שכבר שאלתי כמה פעמים - מה שוות כל הבדיקות שעושים לנו אם בסוף החובות רק הולכים וגדלים?El dudernio כתב: ↑28 יולי 2024, 23:48להבנתי אתה שוב טועה ומדקלם את מה שהעבירו לו אנשים מטעם.ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:02משתי סיבות מאוד ברורות
נגד הקבוצה יש להם זכייה 100% ביד עפ"י הדין הישראלי. נגד מינצברג לא ברור בכלל מה הטיעון המשפטי
במודגש לא כתבו שמינצברג מוכן להכנס פה לנעלי הקבוצה לקחת עליו את האחריות של הפועל, אלה לכו חפשו את מינצברג
דבר שני זאת איזה התאגדות לא ברורה שהיום היא כאן מחר מפורקת ואין בכלל עם מי לדבר, שוב בהודעה
מה שכן מאוד שמי שתקף אותי ברמות אישיות לא נעימות בנושא הזה טעה, התביעה שהדאיגה אותי קיימת היא בסך כמה מיליונים, יש לה סיכוי גדול להתקבל והיא נגד הקבוצה ישירות.
מה שמפתיע זה שהנושא לא נסגר כסגרו את מתווה התביעות והערבויות עם מינצברג לפני חודש
גם בתביעה נגד מינצבברג הם 100% צודקים, הבעיה היא שמינצברג יכול למשוך אותם בתביעות נגדיות על החובות שהם השאירו ולכן הם מעדיפים לקבל את הכסף עכשיו ומסרבים לבוררות שהוא מציע. הם בפירוש מחזיקים את המועדון כבן ערובה. כנראה שגם הם יודעים שהם הנושא יגיע לבוררות שלו מולם הם יחוייבו לשלם.
לכן העדפה שלהם היא לקבל את הכסף עכשיו ושתושב ישלם את החוב. ממולחים כבר אמרנו?
אז אם אין את הפרק הזה שמישהו מצמיד לו אקדח לרקה, איך אמר פעם פיני גרשון - הלכת לישון עם ילדים, אל תתפלא שקמת רטוב? הלכת לישון עם נוכלים, אל תתפלא שקמת בלי יד.
חוץ מזה שהחלאה האמריקאית לטעמי זימבר אותנו יותר מהפחים ומנסה עכשיו לצמצם נזקים ולהחזיר את ההשקעה למשקיעים שלו. מאחל לו שעד שיסיים עם הקבוצה שלא תשאר לו שערה אחת טבעית בראש, שיצטרך לטוס לטורקיה לפגוש שם אולטראס שיעשו ביחד השתלה.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אעשה רגע ברשותך סדר בדברים ( בכל זאת אני מנסה לקיים דיון בשביל העניין המידע וגם הכיף )El dudernio כתב: ↑28 יולי 2024, 23:48א. הבעיה היא שמינצברג יכול למשוך אותם בתביעות נגדיות על החובות שהם השאירוההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:02משתי סיבות מאוד ברורות
ב. לכן הם מעדיפים לקבל את הכסף עכשיו
ג. מסרבים לבוררות שהוא מציע.
ד. הם בפירוש מחזיקים את המועדון כבן ערובה.
ה. כנראה שגם הם יודעים שהם הנושא יגיע לבוררות שלו מולם הם יחוייבו לשלם.
א. טעות! בית המשפט דחה את הבקשה של מינצברג להתגונן לכן מינצברג לא יכול לגרור כלום. מינצברג יכול לתבוע על הכסף שהוא חושב שמגיע לו אבל זה בנפרד לגמרי. בנתיים הוא מאיים כל הזמן אבל את התביעה היחידה הוא משך מהר מאוד.
ב. אתה מכיר אדם אחד שלא יעדיף לקבל כסף עכשיו ?
ג. כמו שהסברתי , הכסף שלהם זאת תביעה מאוד קלה דרך הוצאה לפועל, שום בן אדם שפוי לא יוותר על זה לטובת איזה הליך לא ברור מה עוד שהמינצברגים כבר ביטלו בוררות אחת.
ה ( לפני ד) : איזה נושא אתה טוען שיגיע ואיזה בוררות ? הניסנובים כבר זכו בתביעה על מה שמגיע להם.
אם מינצברג חושב שעפ"י החוזה מגיע לו כסף בגלל דברים אחרים שיתבע מדוע הוא מקשקש בתקשורת במקום להגיש תביעה?
בכל מקרה זה בכלל לא נושא שצריך להיות במחלוקת שקשורה לקבוצה. יש חוק שיתכבדו לפתור את המחלוקות שלהם בבית משפט שכל אחד ייקח מהשני מה שמגיע לו עפ"י החוק ועפ"י מה שיקבע בית המשפט זה לא אמור להיות קשור אלינו ולא לעניין אותנו.
ד. בכוונה אחרי ה'.
יש לך לתפיסתי שתי טעויות אחת ברמה העקרונית והשניה במציאותית
ברמה העקרונית מינצברג וספרא החליטו על מתווה ועכשיו דורשים מאחרים להתיישר לפי המתווה ומאיימים (על מי בדיוק?) שאחרת לא תהיה עסקה וזה על המצפון של האחרים. ואללה ? תשנו את העסקה תסגרו כבר את המכירה ואם באמת מגיע לכם כסף תתבעו אותו ממי שחייב או שאל תבלבלו את המוח
ברמה המציאותית :
למינצברג אין אפשרות לפוצץ את העסקה, לכן גם אם הניסנוב ייקחו ממנו כפול וגם אם אתה ואני נזכה כל אחד במיליון שקל ממנו הוא יאלץ לקחת את מה שנשאר כי מבחינת ספרא והמשקיעים מה שיקבלו עדיף על להפסיד הכל.
ככה שגם אם הניסנובים ישלחו לו בתגובה דיקפיק של כל הארבע הוא לא יפוצץ את העסקה מול ספרא כי פשוט זה או לוותר על 2 מיליון או לוותר על כל הכסף
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 29 יולי 2024, 00:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
מה קשור.
שניהם חתומים על חוזה שבו קבוצה שווה 4 מליון דולר.
מינצברג התחייב להעביר 2 מליון תמורת 50% מהקבוצה וסוכם שכל סכום שיועבר בנוסף יקזז את % הבעלות של הניסנובים. הם מצידם אמרו שכל חוב של מעל 2 מליון הנוספים הם יקחו על עצמם.
בפועל לפי הדוחות של דלוויט וחברה נוספת שתושב הביא נראה שהחובות הם מעל ל 2 מליון ( יש מחלוקת כמה בדיוק ולכן יש בוררות בין תושב למינצברג).
מינצברג שהבין לפני חצי שנה שאמורים להיות חייבים לו כסף החליט ( טעות לדעתי) לא להחליף ערבויות כפי שהתחייב בחוזה כדי להיות חייב גם הוא לניסנובים ועל ידי זה לאזן את המאזן גם מול ניסנוב וגם העונתי. הניסנובים וגרינברג ביקשו עיקולים על הכסף הזה מאחר והוא שלהם לפי חוק ( מינצברג היה צריך להחליף ערבויות), ובית המשפט כמובן הסכים עם זה.
מינצברג התחייב להעביר 2 מליון תמורת 50% מהקבוצה וסוכם שכל סכום שיועבר בנוסף יקזז את % הבעלות של הניסנובים. הם מצידם אמרו שכל חוב של מעל 2 מליון הנוספים הם יקחו על עצמם.
בפועל לפי הדוחות של דלוויט וחברה נוספת שתושב הביא נראה שהחובות הם מעל ל 2 מליון ( יש מחלוקת כמה בדיוק ולכן יש בוררות בין תושב למינצברג).
מינצברג שהבין לפני חצי שנה שאמורים להיות חייבים לו כסף החליט ( טעות לדעתי) לא להחליף ערבויות כפי שהתחייב בחוזה כדי להיות חייב גם הוא לניסנובים ועל ידי זה לאזן את המאזן גם מול ניסנוב וגם העונתי. הניסנובים וגרינברג ביקשו עיקולים על הכסף הזה מאחר והוא שלהם לפי חוק ( מינצברג היה צריך להחליף ערבויות), ובית המשפט כמובן הסכים עם זה.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
ברור אבל אלה שני מקרים משפטיים שונים ( הם תלויים אחד בשני אבל כאירועים משפטיים הם שונים ובית המשפט כבר סירב לכורך אותם )El dudernio כתב: ↑29 יולי 2024, 00:50 מה קשור.
ואתה חוזר בדיוק על מה שאמרתי : בית המשפט קבע כבר שלניסנוב מגיע את הכסף חזרה לכן אין להם שום סיבה הגיונית לוותר ולהסכים לשום דבר אחר. זה כבר פסוק !!!!
לגבי מינצברגים אולי מגיע להם גם כסף מהניסנובים ,אז שיתכבדו לתבוע את הכסף הזה בבית משפט וישחררו אותנו ואת הקבוצה מהסאגה הקפקאית הזאת, אין פה סיפור של צדק יש סיפור של משפט. מצידי שייקחו להם את הבית בסביון ויעשו טורניר כושלים 4 על 4 בדשא של ניסנוב
רק שיעזבו אותנו בשקט
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
א. לא ידוע לי על דחיה כזאת, אתה יכול להביא לי את זה ממוסמך? אלא אם מדובר כל העיקולים, ועל זה אין מחלוקת.ההוא מפעם כתב: ↑29 יולי 2024, 00:49אעשה רגע ברשותך סדר בדברים ( בכל זאת אני מנסה לקיים דיון בשביל העניין המידע וגם הכיף )El dudernio כתב: ↑28 יולי 2024, 23:48א. הבעיה היא שמינצברג יכול למשוך אותם בתביעות נגדיות על החובות שהם השאירוההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:02
משתי סיבות מאוד ברורות
ב. לכן הם מעדיפים לקבל את הכסף עכשיו
ג. מסרבים לבוררות שהוא מציע.
ד. הם בפירוש מחזיקים את המועדון כבן ערובה.
ה. כנראה שגם הם יודעים שהם הנושא יגיע לבוררות שלו מולם הם יחוייבו לשלם.
א. טעות, בית המשפט דחה את הבקשה של מינצברג להתגונן, הוא כמובן יכול לתבוע על מה שהוא חושב שמגיע לו עובדתית בנתיים הוא איים אבל את התביעה היחידה הוא משך מהר מאוד.
ב. אתה מכיר אדם אחד שלא יעדיף לקבל כסף עכשיו ?
ג. כמו שהסברתי , הכסף שלהם זאת תביעה מאוד קלה דרך הוצאה לפועל, שום בן אדם שפוי לא יוותר על זה לטובת איזה הליך לא ברור מה עוד שהמינצברגים כבר ביטלו בוררות אחת.
ה ( לפני ד) : איזה נושא יגיע ואיזה בוררות ? הם כבר זכו בתביעה על מה שמגיע להם. אם מינצברג חושב שעפ"י החוזה מגיע לו כסף בגלל דברים אחרים שיתבע מדוע הוא מקשקש בתקשורת במקום להגיש תביעה. זה בכלל לא נושא שצריך להיות במחלוקת שקשורה לקבוצה יש חוק שכל אחד ייקח מהשני מה שמגיע לו עפ"י החוק ועפ"י מה שיקבע בית המשפט זה לא אמור להיות קשור אלינו ולא לעניין אותנו.
ד. בכוונה אחרי ה'.
יש לך לתפיסתי שתי טעויות אחת ברמה העקרונית והשניה במציאותית
ברמה העקרונית מינצברג וספרא החליטו על מתווה ועכשיו דורשים מאחרים להתיישר לפי המתווה ומאיימים (על מי בדיוק?) שאחרת לא תהיה עסקה וזה על המצפון של האחרים. ואללה ? תשנו את העסקה תסגרו כבר את המכירה ואם באמת מגיע לכם כסף תתבעו אותו ממי שחייב או שאל תבלבלו את המוח
במרה המציאותית : למינצברג אין אפשרות לפוצץ את העסקה, לכן גם אם הוא יפסיד 2 מיליון וגם אם הוא יפסיד 5 בסוף הוא יאלץ לחזור למשקיעים והלגיד זה מה שהצלחתי להוציא. ככה שגם אם הניסנובים ישלחו לו בתגובה דיקפיק של כל הארבע הוא לא יפוצץ את העסקה מול ספרא כי פשוט זה או לוותר על 2 מיליון או לוותר על כל הכסף
ב. לא. אבל אני גם לא מכיר בם אדם שישלם סתם כסף ואז ילך לחפש אותו בבתי משפט ( שוב אני טוען שמבחינת ניסנוב הדרישה שלהם לגיטימית).
ג. המינצברגים ביטלו בוררות לפני שהחלה בגלל שמהחינתם היא היתה מוטה מראש. הציעו לקיים בוררות נוספת מולם כשהכסף נמצא בפיקדון ובנוסף מקיימים בוררות מול תושב. מי שכרגע מסרב זה גרינברג וניסנוב. הסיבה כמו שאמרתי ברורה. תושב מנהל מול מינצברג בוררות על החובות. אם תושב ישלם את החובות / יגיע להסדר מול מינצברג הם מתנקים ואז רק חייבים להם כסף. לכן הם מסרבים כרגע לדון על זה ובנתיים מחזיקים את המועדון כסן ערובה.
ה. התביעה שהם זכו היא על עיקול הכסף שכפי שציינתי והצגתי בפניך בעבר היא על הערבויות בבקרה, לא היה דיון 1 על החובות.
ד. תושב לקח את האחריות על החובות מצד הבעלים הקודם לדעתי הוא וכולם ציפו שכנציג הבעלים הוא מיתג את כולם. מסתבר שלא. לדעתי גם העיסקה תפתר ומינצברג ישיםצעוד ערבויות או ישלםצואז יתבע את הניסנובים בארה"ב, לא סתם תושב התעקש שהבוררות תהיה בארץ, ומדובר בסה"כ בנסיון אחרון לסגור את הדברים ללא בתי משפט.
בלי קשר להבנתי התסבוכת המשפטית פה מאוד ברורה, וזה שיש מישהו שמוכן לשים כסף לפיקדון ולדון על זה בצורה יפה והשני עומד עם הרגלים האחוריות ומסרב לדון עך זה עד שהכסף אצלו בבנק מעיד אצל מי הצדק.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אני מסכים עם הפולניה
אופיר סער
ספרא? אולי יש לו הרבה כסף, אבל אם ה-1.5 מיליון שקלים שזאב גרינברג רוצה יגרמו לו לסגת מהעסקה, אוהדי הפועל תל אביב צריכים להגיד תודה על כך שהיא לא תצא לפועל.
חודשים של מו"מ ושיחות על עסקה, שכל פעם נתקעת. מיליארדר שחולם לקחת קבוצת כדורגל ולבנות אותה חזק בלאומית כדי לעלות ליגה, לא מגיע למצב כזה בסוף הקיץ.
כמו שהדברים נראים עכשיו, גם רכישה של הקבוצה על ידי ספרא ככל הנראה לא תביא בשורה חדשה לאוהדי הפועל תל אביב
אבל נגיד שוב- אם האלטרנטיבות זה אלי טביבים וניסנובים כאלה ואחרים, אז עדיף את צפרא.
אופיר סער
ספרא? אולי יש לו הרבה כסף, אבל אם ה-1.5 מיליון שקלים שזאב גרינברג רוצה יגרמו לו לסגת מהעסקה, אוהדי הפועל תל אביב צריכים להגיד תודה על כך שהיא לא תצא לפועל.
חודשים של מו"מ ושיחות על עסקה, שכל פעם נתקעת. מיליארדר שחולם לקחת קבוצת כדורגל ולבנות אותה חזק בלאומית כדי לעלות ליגה, לא מגיע למצב כזה בסוף הקיץ.
כמו שהדברים נראים עכשיו, גם רכישה של הקבוצה על ידי ספרא ככל הנראה לא תביא בשורה חדשה לאוהדי הפועל תל אביב
אבל נגיד שוב- אם האלטרנטיבות זה אלי טביבים וניסנובים כאלה ואחרים, אז עדיף את צפרא.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
גודלהאר לא היה מפיל עסקה על 400.000$.
גולדהאר לא היה מתמרח על עסקה כמעט חודשיים.
את העסקה דחף מואיס (18), כנראה שאדמונד פחות בענין.
גולדהאר לא היה מתמרח על עסקה כמעט חודשיים.
את העסקה דחף מואיס (18), כנראה שאדמונד פחות בענין.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
יש מצב לגילוי נאות?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 18:16אפשר היה לצפות מכל אוהד הפועל בסיסי ( עזבו מכל בוגר תיכון ) שיבין כבר מתי מרמים אותו
אתה קשור לאחים ניסנוב?
הצטרפת באפריל 24, בדיוק שפורסם על ספרא ומאז רןב ההודעות שלך הם באשכול הזה...
-
- קיבל.ה 448 לייקים
למי שחסום: "נציגיהם של TAFP הגיעו להבנות עם שרון ואיציק ניסנוב בנוגע לסיום הסכסוך המשפטי בין הצדדים. המגעים מול זאב גרינברג מתקדמים."
נערך לאחרונה על ידי adom4 ב 29 יולי 2024, 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
עם יד על הלב, ספרא זה הדבר העיקרי שבאמת חשוב בפורום הכדורגל.לירון האדום כתב: ↑29 יולי 2024, 09:05יש מצב לגילוי נאות?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 18:16אפשר היה לצפות מכל אוהד הפועל בסיסי ( עזבו מכל בוגר תיכון ) שיבין כבר מתי מרמים אותו
אתה קשור לאחים ניסנוב?
כל המידע שלי כמו שאמרתי הוא מהאינטרנט ומהבנת הנקרא ( או יותר נכון הנכתב ) כמי שיש לו קשר והבנה ובתקשורת קל אולי יותר לזהות מתי זה יחסי ציבור ויחסי תן קח בן הכתב לספק הידיעה.
הנושא שכתבתי שניסנובים קיבלו את הכסף בפסיקת בית משפט נכתב מספר פעמים בתקשורת ואף הבאתי לינקים באחד הדיונים פה.
מדובר על נקודה מאוד חשובה כי זה מיליונים מתוך תקציב הקבוצה לכן אני מאוד מופתע שרוב האנשים חוץ ממני לא זוכרים את זה ממש ממש טוב .
לתפיסתי בשביל להאמין שמשהו יכול לפוצץ את העסקה (כמו שמאיימים בקומוניקט ) צריך להאמין שלמינצברג יש יכולת רצון ובעיקר כסף להחזיק את הקבוצה בלאומית.
לכן ההודעה היא סתם סוג של הטרלה לאוהדים. אני מצפה מהבעלים השונים שיפסיקו לבלבל את המוח יעבירו כבר את הקבוצה ויתבעו אחד את השני באיזה בית משפט שהם רוצים.
אז הנושא יעניין אותנו אולי ברמת הרכילות לא יותר.
הדברים שכתבתי הם לא לטובת האחים האלה או השניים אלה רק לטובת האמת והדיון, זה סוג של ה2 סנט שלי לפורום.
בדברים היותר חשובים כמו ניתוח עומק בכדורגל, אני לצערי פחות מבין אז אני מקשיב למומחים פה ( גם בכדורסל ).
בכל מקרה אם מפריע לאנשי הפורום (אתה השני שמציין) פשוט לא אכתוב על הניסנובים יותר
הרי הדברים שאנחנו כותבים בפורום נועדו לנו ולנו בלבד ההשפעה שלהם מחוץ לפורום אפסית ואם זה מפריע אפסיק
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 29 יולי 2024, 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
זאביק תמיד היה הכי אאוטסייד
אבל צפרא כנראה גרושניק יחסית
אבל צפרא כנראה גרושניק יחסית
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לא מפריע לי שאתה כותב.ההוא מפעם כתב: ↑29 יולי 2024, 11:14עם יד על הלב, ספרא זה הדבר העיקרי שבאמת חשוב בפורום הכדורגל.לירון האדום כתב: ↑29 יולי 2024, 09:05יש מצב לגילוי נאות?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 18:16
אפשר היה לצפות מכל אוהד הפועל בסיסי ( עזבו מכל בוגר תיכון ) שיבין כבר מתי מרמים אותו
אתה קשור לאחים ניסנוב?
כל המידע שלי כמו שאמרתי הוא מהאינטרנט ומהבנת הנקרא ( או יותר נכון הנכתב ) כמי שיש לו קשר והבנה ובתקשורת קל אולי יותר לזהות מתי זה יחסי ציבור ויחסי תן קח בן הכתב לספק הידיעה.
הנושא שכתבתי שניסנובים קיבלו את הכסף בפסיקת בית משפט נכתב מספר פעמים בתקשורת ואף הבאתי לינקים באחד הדיונים פה.
מדובר על נקודה מאוד חשובה כי זה מיליונים מתוך תקציב הקבוצה לכן אני מאוד מופתע שרוב האנשים חוץ ממני לא זוכרים את זה ממש ממש טוב .
לתפיסתי בשביל להאמין שמשהו יכול לפוצץ את העסקה (כמו שמאיימים בקומוניקט ) צריך להאמין שלמינצברג יש יכולת רצון ובעיקר כסף להחזיק את הקבוצה בלאומית.
לכן ההודעה היא סתם סוג של הטרלה לאוהדים. אני מצפה מהבעלים השונים שיפסיקו לבלבל את המוח יעבירו כבר את הקבוצה ויתבעו אחד את השני באיזה בית משפט שהם רוצים.
אז הנושא יעניין אותנו אולי ברמת הרכילות לא יותר.
הדברים שכתבתי הם לא לטובת האחים האלה או השניים אלה רק לטובת האמת והדיון, זה סוג של ה2 סנט שלי לפורום.
בדברים היותר חשובים כמו ניתוח עומק בכדורגל, אני לצערי פחות מבין אז אני מקשיב למומחים פה ( גם בכדורסל ).
בכל מקרה אם מפריע לאנשי הפורום (אתה השני שמציין) פשוט לא אכתוב על הניסנובים יותר
הרי הדברים שאנחנו כותבים בפורום נועדו לנו ולנו בלבד ההשפעה שלהם מחוץ לפורום אפסית ואם זה מפריע אפסיק
פשוט רוב ההודעות שלך קשורות לאשכול הזה ותאריך ההצטרפות שלך היה בדיוק שפורסם לראשונה על ספרא.
תחושה שאתה כותב "מטעם".
אבל הכל טוב.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
וואן:
חדשות טובות להפועל ת"א
המועדון בדרך להעברת הבעלות לאדמונד ספרא. המגעים מול זאב גרינברג מתקדמים לאחר שנציגי הצדדים הגיעו להבנות בנוגע לסיום הסכסוך המשפטי בין הצדדים
חדשות טובות להפועל ת"א
המועדון בדרך להעברת הבעלות לאדמונד ספרא. המגעים מול זאב גרינברג מתקדמים לאחר שנציגי הצדדים הגיעו להבנות בנוגע לסיום הסכסוך המשפטי בין הצדדים
-
- קיבל.ה 1775 לייקים