שאר הליגה 23/24
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
2:0 מכבי בנתניה דקה 39
אף קבוצה לא רוצה פלייאוף עליון?
אף קבוצה לא רוצה פלייאוף עליון?
-
- קיבל.ה 405 לייקים
פסטיבל דגו נגמר?
-
- קיבל.ה 374 לייקים
סכנין ומכבי פתח תקווה יהיו לדעתי
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
נתניה חוטפת 4 ובשבת היא בטדי מול בית"ר..
אם לא הניצחון בדקה ה94 של סכנין היה יותר צפוף.
הבעיה היא שיש לנו את מכבי חיפה בסמי ולכן עדיף לנצח מהר כדי לפחות להגיע לפלייאוף התחתון רגועים.
אם לא הניצחון בדקה ה94 של סכנין היה יותר צפוף.
הבעיה היא שיש לנו את מכבי חיפה בסמי ולכן עדיף לנצח מהר כדי לפחות להגיע לפלייאוף התחתון רגועים.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מה כזה מלהיב בלהתחרות על מקום 5 בפ.ע ולהפסיד לפחות 6 מ10 משחקים? כמובן חוץ מזה שזה נותן שקט עם הירידה.
לא ברור.
לא ברור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כי אתה צריך להתחיל לבסס את עצמך כקבוצה של פ.ע, כי הגיע הזמן לקחת כבר דרבי.טכנית לארז כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:38 מה כזה מלהיב בלהתחרות על מקום 5 בפ.ע ולהפסיד לפחות 6 מ10 משחקים? כמובן חוץ מזה שזה נותן שקט עם הירידה.
לא ברור.
כי אנחנו הפועל.
כי אנחנו קבוצה תחרותית
כי אנחנו רוצים לנצח כל משחק
צריך עוד?
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
שמעו שהתקופה האחרונה מלאה בתוצאות מגעילות וזה לא נפסק , לא רק בכדורגל
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לבסס את עצמך בפ.ע זה להיות קבוצה שעומדת שווה בשווה מול קבוצות 1-3. כל עוד התפקיד שלנו שם יהיה להיות מובסים מדי שבוע ולהיאבק על מקום 5 שלא נותן כלום, אז אני מעדיף מקום 8-10 בשקט אם אפשר.לירון האדום כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:42כי אתה צריך להתחיל לבסס את עצמך כקבוצה של פ.ע, כי הגיע הזמן לקחת כבר דרבי.טכנית לארז כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:38 מה כזה מלהיב בלהתחרות על מקום 5 בפ.ע ולהפסיד לפחות 6 מ10 משחקים? כמובן חוץ מזה שזה נותן שקט עם הירידה.
לא ברור.
כי אנחנו הפועל.
כי אנחנו קבוצה תחרותית
צריך עוד?
להיות בפ.ע ולעשות שם 4 מ30 לא באמת ייתן לנו כלום. רק יבסס אותנו כקבוצה פח אם כבר ביסוסים.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
בשביל להיות בפ.ע תצטרך מינימום 9 נקודות מ 12 שנשאר.טכנית לארז כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:55לבסס את עצמך בפ.ע זה להיות קבוצה שעומדת שווה בשווה מול קבוצות 1-3. כל עוד התפקיד שלנו שם יהיה להיות מובסים מדי שבוע ולהיאבק על מקום 5 שלא נותן כלום, אז אני מעדיף מקום 8-10 בשקט אם אפשר.לירון האדום כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:42כי אתה צריך להתחיל לבסס את עצמך כקבוצה של פ.ע, כי הגיע הזמן לקחת כבר דרבי.טכנית לארז כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:38 מה כזה מלהיב בלהתחרות על מקום 5 בפ.ע ולהפסיד לפחות 6 מ10 משחקים? כמובן חוץ מזה שזה נותן שקט עם הירידה.
לא ברור.
כי אנחנו הפועל.
כי אנחנו קבוצה תחרותית
צריך עוד?
להיות בפ.ע ולעשות שם 4 מ30 לא באמת ייתן לנו כלום. רק יבסס אותנו כקבוצה פח אם כבר ביסוסים.
כל האמצע ומטה צפוף
-
- קיבל.ה 238 לייקים
ליגת העל הפכה להיות הלאומית, שכל מי שלא מעפיל לפלייאןף עליון נמצא בסכנת ירידה.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
ואני מעדיף לשחק מול הטובים ביותר ואולי גם להשתפר בעצמי, מאשר לשחק עם העלובים ביותר ולהישאר ברמה שלהם.טכנית לארז כתב:לבסס את עצמך בפ.ע זה להיות קבוצה שעומדת שווה בשווה מול קבוצות 1-3. כל עוד התפקיד שלנו שם יהיה להיות מובסים מדי שבוע ולהיאבק על מקום 5 שלא נותן כלום, אז אני מעדיף מקום 8-10 בשקט אם אפשר.לירון האדום כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:42כי אתה צריך להתחיל לבסס את עצמך כקבוצה של פ.ע, כי הגיע הזמן לקחת כבר דרבי.טכנית לארז כתב: ↑19 פברואר 2024, 21:38 מה כזה מלהיב בלהתחרות על מקום 5 בפ.ע ולהפסיד לפחות 6 מ10 משחקים? כמובן חוץ מזה שזה נותן שקט עם הירידה.
לא ברור.
כי אנחנו הפועל.
כי אנחנו קבוצה תחרותית
צריך עוד?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
-
- קיבל.ה 172 לייקים
סיכוי סביר שריינה וסכנין תהיינה יחד בסוף בעליון.
למכבי פתח תקווה יש מעבר למשחק הקל נגדנו את
מכבי ת''א ודרבי שממש לא יהיה להם פשוט לקחת דרבי
במצב של הפועל.
לסכנין על הנייר המשחקים הנוחים ביותר.
ויש מפגש מחזור אחרון ריינה סכנין בסיטואציה שתיקו
מעלה את שתיהן.
למכבי פתח תקווה יש מעבר למשחק הקל נגדנו את
מכבי ת''א ודרבי שממש לא יהיה להם פשוט לקחת דרבי
במצב של הפועל.
לסכנין על הנייר המשחקים הנוחים ביותר.
ויש מפגש מחזור אחרון ריינה סכנין בסיטואציה שתיקו
מעלה את שתיהן.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
מסכנים באר שבע כל הפלייאוף העליון צפוניות...........הרבה שעות על הכביש , אולי שישקלו לעבור להתאמן בעפולה לחודשיים.
-
- קיבל.ה 867 לייקים
הייתי מעדיף אותו פי אלף על הליצן האוסטרלי שהביאו לפה בשילוב עם חן סול.
סילבס עמד במשימה בעונה שעברה ולא הייתה שום סיבה להחליף אותו במצב שנוצר.
הייתי מבין אתזה אם היו מחתימים את רב"ש או מאמן בעל שיעור קומה. בפועל קיבלנו מאמן שלא מכיר את השחקנים והליגה ובנה קבוצה בינונית מינוס, וכמובן שברגע שהתחילו הצרות ברח. אם סילבס היה מאמן אותנו אני די בטוח שהיינו במצב הרבה יותר טוב.
ואגב, חולק עליך לגבי ה"מעוף" של סילבס, בעיני מאנשי הכדורגל היותר מביני ענין שיש כאן.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לאיזה מאמנים בליגה יש "מעוף"?
מה זה אומר בכלל?
תנו לסילבס לאמן את ב"ש למשל ואני בטוח שלפתע הוא יקבל מחמאות ויספרו על "מעוף" וכאלה.
חוכמה קטנה ללגלג על מאמנים מהליגה של היתר.
אני הייתי רוצה שישאר העונה, אבל לא היה מתאים להם מאמן ישראלי, אז הפסדנו גם אותו ואחריו גם את רב"ש.
מה זה אומר בכלל?
תנו לסילבס לאמן את ב"ש למשל ואני בטוח שלפתע הוא יקבל מחמאות ויספרו על "מעוף" וכאלה.
חוכמה קטנה ללגלג על מאמנים מהליגה של היתר.
אני הייתי רוצה שישאר העונה, אבל לא היה מתאים להם מאמן ישראלי, אז הפסדנו גם אותו ואחריו גם את רב"ש.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
מה ההבדל בין סילבס למימר ללם לקוז'וק?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לך תסתכל על הקרירה של סילבס כמעט בכל קבוצה השיא שלה היה תחתיו. ויותר חשוב שרד מספר שנים במועדונים מהקשים בארץ.
אחלה סילבס שבעולם וחבל שלא קיבל אצלנו את ההזדמנות אבל אין מה להתעסק בזה..
@נועם שחם הליצן הזה הביא אותך לפתיחה הכי טובה שלך מאז ימי גוטמן העליזים... אמי מבין שזה לא מתאים לאג'נדה אבל לא צריך להגזים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אשכרה יש שתי קבוצות ישראליות במפעל אירופי , תאכלס מאמין שבעתיד (אוליי אפילו הלא רחוק ) קבוצה ישראלית תוכל לזכות בקונפרנס
-
- קיבל.ה 554 לייקים
הגזמת איזה לזכות
יש שם את אסטון וילה ליל פיורטינה ועוד כמה בינוניות יותר טובות מחיפה ומכבי
וכל עונה זה תמיד יהיה ככה מבחינת אמצע טבלה בליגות החזקות.
אבל אין ספק שזה שהמפעל בשביל ישראל
(אנחנו בדרך ל5 נציגות באירופה בעונה 2025/2026 )
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אז נהיה באירופה עוד שנתיים ?
יחד, רק יחד! 

- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
הפועל ירושלים ובני ריינה יהיו לפנינו7even כתב: ↑22 פברואר 2024, 04:27אז נהיה באירופה עוד שנתיים ?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 238 לייקים
נקווה שהצ'אנסה הזו תדרבן את המינצברגס להשקיע כסף.7even כתב: ↑22 פברואר 2024, 04:27אז נהיה באירופה עוד שנתיים ?
-
- קיבל.ה 405 לייקים
כן כדאי להודיע להם שאם עולים לפ.ע. יש בונוס כספי ואם תופסים מקום בצמרת מגיעים לאירופה. אולי לא עדכנו אותם בחפיפה.הסבתא של הפועל כתב: ↑22 פברואר 2024, 10:20נקווה שהצ'אנסה הזו תדרבן את המינצברגס להשקיע כסף.
-
- קיבל.ה 867 לייקים
"אג'נדה". בוא, האג'נדה היחידה שלי היא שאני אוהד הפועל ת"א ורוצה בטובתה, סליחה באמת.El dudernio כתב: ↑20 פברואר 2024, 23:12לך תסתכל על הקרירה של סילבס כמעט בכל קבוצה השיא שלה היה תחתיו. ויותר חשוב שרד מספר שנים במועדונים מהקשים בארץ.
אחלה סילבס שבעולם וחבל שלא קיבל אצלנו את ההזדמנות אבל אין מה להתעסק בזה..
@נועם שחם הליצן הזה הביא אותך לפתיחה הכי טובה שלך מאז ימי גוטמן העליזים... אמי מבין שזה לא מתאים לאג'נדה אבל לא צריך להגזים
ולגבי ולקאניס, אין ספק שעשה עבודה מדהימה. עד עכשיו לא הצלחנו להתאושש מהנזק שגרם.
-
- קיבל.ה 867 לייקים
בשבילך הלכתי ובדקתי: שני תיקו, שני נצחונות, ורשת מחוררת בדרבי.
אה, ומקום 11 בגביע הטוטו. איזו פתיחת עונה, ממש שגעון.
אה, ומקום 11 בגביע הטוטו. איזו פתיחת עונה, ממש שגעון.
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
רק שכחת לציין שהמשחקים היו נגד מכבי, ב״ש, בית״ר, נתניה וסכנין.
כל הקבוצות טובות מאיתנו או ברמתנו.
רשת נקייה ב-10 שחקנים בטרנר, ניצחון 3-0 בטדי, ניצחון על ה-0 נגד נתניה.
בדרבי יצא עם רשת מחוררת כי הקשיב לרחש מהקהל ולמד מזה ושבוע אחר כך חזר לדרך שלו וביטל לגמרי את בית״ר.
הנזק שגרם הוא בעזיבה שלו ולא באיך שהעמיד או הכין את הקבוצה.
התחיל תהליך שהיה נראה טוב וחבל שלא נשאר כדי להמשיך אותו.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
המאמן הכי טוב שהיה כאן בעשור האחרון.Carajo כתב: ↑22 פברואר 2024, 14:02רק שכחת לציין שהמשחקים היו נגד מכבי, ב״ש, בית״ר, נתניה וסכנין.
בדרבי יצא עם רשת מחוררת כי הקשיב לרחש מהקהל ולמד מזה ושבוע אחר כך חזר לדרך שלו וביטל לגמרי את בית״ר.
ומי שטיפה מרחרח פנימה לתוך המועדון יודע את זה. אין אדם במועדון שלא חשב ככה.
הוא לקח את הפועל צעד אחד קדימה ברמה המקצועית מהרגע שהגיע אלינו.
עצוב מאוד שהוא עזב
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
שכחת לציין שסכנין עלו עם הנוער כי לא עברו בבקרה, התוצאה המשקפת מול ב"ש הייתה משהו באזור ה-4-0 וגנבנו שם נקודה ונתניה קבוצה נוראית העונה ממש לא טובה מאיתנו.Carajo כתב: ↑22 פברואר 2024, 14:02רק שכחת לציין שהמשחקים היו נגד מכבי, ב״ש, בית״ר, נתניה וסכנין.
תכלס חוץ ממול בית"ר לא היינו דומים לכלום.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
רק כדיי שנוכיח כמה אתה צודק חשוב שנבהיר כמה נקודות:רדפוקס כתב: ↑22 פברואר 2024, 14:42שכחת לציין שסכנין עלו עם הנוער כי לא עברו בבקרה, התוצאה המשקפת מול ב"ש הייתה משהו באזור ה-4-0 וגנבנו שם נקודה ונתניה קבוצה נוראית העונה ממש לא טובה מאיתנו.Carajo כתב: ↑22 פברואר 2024, 14:02רק שכחת לציין שהמשחקים היו נגד מכבי, ב״ש, בית״ר, נתניה וסכנין.
גם ביתר, גם ב״ש וגם נתניה ניצחו אותנו סיבוב שני. בלי וולקאניס על הקוים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אף פעם לא אמרתי שבורחה הזה עדיף עליו.L.S כתב: ↑22 פברואר 2024, 14:49רק כדיי שנוכיח כמה אתה צודק חשוב שנבהיר כמה נקודות:רדפוקס כתב: ↑22 פברואר 2024, 14:42שכחת לציין שסכנין עלו עם הנוער כי לא עברו בבקרה, התוצאה המשקפת מול ב"ש הייתה משהו באזור ה-4-0 וגנבנו שם נקודה ונתניה קבוצה נוראית העונה ממש לא טובה מאיתנו.Carajo כתב: ↑22 פברואר 2024, 14:02
רק שכחת לציין שהמשחקים היו נגד מכבי, ב״ש, בית״ר, נתניה וסכנין.
גם ביתר, גם ב״ש וגם נתניה ניצחו אותנו סיבוב שני. בלי וולקאניס על הקוים.
רק טוען שהוא מאמן בינוני שעשו ממנו פה איזה גאון על סמך 5 משחקים שפרט לאחד היינו בין בינוניים לחלשים להחריד בשאר.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
איך אני אוהב שמפרשים מי היה יותר טוב באיזה משחק, מה שקובע אלו התוצאות!
ואלקאניס פתח את העונה טוב למעט הדרבי שחרה לכולם.
לא משנה אם נראנו טוב מצוין או גרועים, הוא הביא נקודות והיתה פתיחת עונה טובה באופן יחסי
לא משנה אם נראנו טוב מצוין או גרועים, הוא הביא נקודות והיתה פתיחת עונה טובה באופן יחסי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
שמדברים על מאמן ועושים אותו גאון אי אפשר להסתכל על תוצאות של 5 משחקים ולהתעלם מהיכולת, אלא אם רוצים לגנוב דעת ואז הכל כשר.לירון האדום כתב: ↑22 פברואר 2024, 15:18 איך אני אוהב שמפרשים מי היה יותר טוב באיזה משחק, מה שקובע אלו התוצאות!
גם הייתה לנו פתיחת עונת לא רעה בכלל בעונה שקלינגר היה מורחק וטועמה היה על הקווים, זה עושה את טועמה למאמן טוב? או מאמן בכלל? כי הוא לא.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
לא יודעים למה באמת ואלקיניס עזב. המלחמה? אולי. בכל אופן לא נדע מה היה קורה לו היה נשאר.
מה שכן ברור שאם הוא היה שותף למדיניות הרכש/חיזוק של הסגל, זה היה כשלון בולט.
הרכש היחיד שהיה שווה כבר היה סגור בינואר 2023 ועזב לטורקיה ובקושי שיחק.
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
אני לא חושב שמישהו חושב שהוא גאון, אבל כן היה נראה שיש פה משהו שמתחיל לקבל צורה ופשוט חבל שהוא נקטע באמצע.רדפוקס כתב: ↑22 פברואר 2024, 15:23שמדברים על מאמן ועושים אותו גאון אי אפשר להסתכל על תוצאות של 5 משחקים ולהתעלם מהיכולת, אלא אם רוצים לגנוב דעת ואז הכל כשר.לירון האדום כתב: ↑22 פברואר 2024, 15:18 איך אני אוהב שמפרשים מי היה יותר טוב באיזה משחק, מה שקובע אלו התוצאות!
גם הייתה לנו פתיחת עונת לא רעה בכלל בעונה שקלינגר היה מורחק וטועמה היה על הקווים, זה עושה את טועמה למאמן טוב? או מאמן בכלל? כי הוא לא.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
לא מדוייק בעליל.
המשחק הראשון בבית היה מול נתניה וזה היה משחק מאד טוב של הפועל שראינו בו עליונות די ברורה ברוב שלבי המשחק. ניצחון מוצדק לחלוטין.
המשחק הזה והמשחק מול בית"ר היו מהמשחקים היותר טובים של הפועל העונה. אולי השניים היחידים שהראינו בהם יכולת של קבוצת כדורגל ראויה.
הדרבי באמצע היה נוראי כמובן אבל ההתאוששות ממנו בטדי היתה מאד מרשימה.
היה גם תיקו בב"ש למרות 10 שחקנים מחצית שלמה (בונקר רוב המשחק) ומשחק פתיחה חלש מאד מול סכנין (גול שוויון שלהם דקה 83 בערך).
שם רגע את הדרבי הלא ראוי בצד, שממנו הופקו הלקחים...סה"כ היתה פתיחה ענה סבירה פלוס של ולקאניס מבחינת תוצאות...ובחמש מעשר המחציות גם יכולת טובה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2464 לייקים
היה סגור בינואר 23?הלוטוס הלבן כתב: ↑22 פברואר 2024, 18:07 לא יודעים למה באמת ואלקיניס עזב. המלחמה? אולי. בכל אופן לא נדע מה היה קורה לו היה נשאר.
אם לסגור זה אומר לרוץ לתקשורת ולתת ספין שרוצים אותו ולא לסגור כלום איתו ועם הבלגים, אז בסדר. היה סגור.
כמו שאברמוב סגר עם מדמון.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
גניבת דעת הקווים לדמותה.7even כתב: ↑22 פברואר 2024, 18:23לא מדוייק בעליל.
המשחק הראשון בבית היה מול נתניה וזה היה משחק מאד טוב של הפועל שראינו בו עליונות די ברורה ברוב שלבי המשחק. ניצחון מוצדק לחלוטין.
המשחק הזה והמשחק מול בית"ר היו מהמשחקים היותר טובים של הפועל העונה. אולי השניים היחידים שהראינו בהם יכולת של קבוצת כדורגל ראויה.
היה גם תיקו בב"ש למרות 10 שחקנים מחצית שלמה (בונקר רוב המשחק) ומשחק פתיחה חלש מאד מול סכנין (גול שוויון שלהם דקה 83 בערך).
שם רגע את הדרבי הלא ראוי בצד, שממנו הופקו הלקחים...סה"כ היתה פתיחה ענה סבירה פלוס של ולקאניס מבחינת תוצאות...ובחמש מעשר המחציות גם יכולת טובה.
במשחק מול נתניה שלטנו בכדור בכ-35% מהזמן בלבד ועקצנו אותם במתפרצות כי הם עשו מלא טעויות ואיבדו את הכדור בלי סוף, הם היו יותר גרועים ממה שאנחנו היינו טובים.
מול ב"ש התוצאה הראויה הייתה 4-0 להם לכל הפחות, משחק עלוב שלנו עד האדום ומאז בונקר מפואר שלאחריו לא עברנו את החצי יותר מפעמיים עד תום המשחק.
המשחק מול בית"ר היחיד שראוי לציון כמשחק טוב.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
חוסר מודעות - קווים לדמותה.רדפוקס כתב: ↑22 פברואר 2024, 18:45גניבת דעת הקווים לדמותה.7even כתב: ↑22 פברואר 2024, 18:23לא מדוייק בעליל.
במשחק מול נתניה שלטנו בכדור בכ-35% מהזמן בלבד ועקצנו אותם במתפרצות כי הם עשו מלא טעויות ואיבדו את הכדור בלי סוף, הם היו יותר גרועים ממה שאנחנו היינו טובים.
מול ב"ש התוצאה הראויה הייתה 4-0 להם לכל הפחות, משחק עלוב שלנו עד האדום ומאז בונקר מפואר שלאחריו לא עברנו את החצי יותר מפעמיים עד תום המשחק.
המשחק מול בית"ר היחיד שראוי לציון כמשחק טוב.
ועכשיו לעובדות. רק עובדות:
1. 2 הקבוצות בעטו את אותו מס' פעמים למסגרת.
2. הפנדל של הפועל לא היה במתפרצת אלא בהתקפה רגילה ובנחישות בהגעה לכדור של צ'יבוטה.
3. לנתניה היה מצב אחד מסוכן לאורך כל המשחק כל המשחק ב-1 על 1 מול זובאס
4. לא ידעתי שאסור להבקיע במתפרצות
5. ואוו. 65% החזקה בכדור לנתניה, במשחק שהפועל הובילה בו כמעט מההתחלה. קנית אותי. שוד לאור יום שלנו.
6. לא רוצה לבאס אבל בהפסד לאשדוד בחוץ שלטנו בכדור 70% מהזמן ובחמישייה שטפנו בדרבי אפילו יותר מאשר מול נתניה.
יחד, רק יחד!