הקבוצה האמריקאית
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
בידיוק ככה.Red Ghost כתב:חייב להתייחס למה שכתבת, אני באמת מאמין שהמהפך המקצועי והניהולי שהם עושים יכול לגרום לסגל הקיים (כן כן זה שהוא כמו עונה שעברה מינוס פלוגה רובאית פלוס אלטמן ורודריגס) להיות מספיק למקומות 4-5 בליגת העל המהוללת. ברור שלא לרוץ לאליפות.הסבתא של הפועל כתב: ↑30 יוני 2023, 11:02שחר, יקירי, ידך יותר מדי קלה על ההדק בכל מה שקשור לדה נירו.
עם כל הכבוד לכוורת הניהולית והמקצועית שהם בונים וזה נראה מרשים, אם לא יחתימו שחקנים לסגל שלנו (עוד 2-3 זרים ממש לא מספיקים, חייבים בנוסף אליהם 2-3 ישראלים בלבל בינוני פלוס כדי לבנות התחלה של משהו יפה) גם אצלי הם יאבדו את הקרדיט ואצל עוד אוהדים רבים.
אולי זו דעה לא פופולארית אבל לטעמי פערי האיכות בין הסגל של הפועל (הקיים) אל מול נתניה,י-ם ואשדוד שסיימו עונה שעברה 4-6 לא קיימים.
חד משמעית אנשי מקצוע טובים שיוציאו יותר ממה שיש, יכול לגרום לנו להיות במקומות האלה במקום שאר קבוצות הליגה שהן לא מכבי/ב״ש/חיפה.
הרי שנה שעברה, בוקסה הפושע שם דחליל בשער מה שגרם לכל ההגנה שלנו לראות כמו הגנה של ליגה א.
אלטמן ורודריגס זה חיזוק.
ירושלים נחלשה, גם נתניה בדרך להיחלש.
הפערים בליגה למעט חיפה מכבי וב"ש לא ממש גדולים.
צוות אימון טוב, יחד עם קהל תומך ואנחנו בהחלט יכולים לחזור להיות קבוצה שיכולה לנצח כל קבוצה.
אבל כן, חסרים עוד 2 זרים ועוד 2-3 ישראלים
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אתה הרי יודע שזה לאו דווקא בגלל ההודעה הזו, אלא כל הטון המטריל של קופמנירו כנגד בעלות שנמצאת פה פחות מחודש וכבר מדבר על הפגנות , מבקר שחרור שחקנים בלי לדעת ני המחליף , מבקר מאמן בלי לדעת אפילו במי מדובר והכל בטון קופמני מזלזל ( זרים למקצוע, ממש סטנד אפ חדשני ומקורי)..הסבתא של הפועל כתב:שחר, יקירי, ידך יותר מדי קלה על ההדק בכל מה שקשור לדה נירו.
עם כל הכבוד לכוורת הניהולית והמקצועית שהם בונים וזה נראה מרשים, אם לא יחתימו שחקנים לסגל שלנו (עוד 2-3 זרים ממש לא מספיקים, חייבים בנוסף אליהם 2-3 ישראלים בלבל בינוני פלוס כדי לבנות התחלה של משהו יפה) גם אצלי הם יאבדו את הקרדיט ואצל עוד אוהדים רבים.
אז בוא, תשים הכל בקונטקס
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
מחזק...לירון האדום כתב: ↑30 יוני 2023, 12:54בידיוק ככה.Red Ghost כתב:חייב להתייחס למה שכתבת, אני באמת מאמין שהמהפך המקצועי והניהולי שהם עושים יכול לגרום לסגל הקיים (כן כן זה שהוא כמו עונה שעברה מינוס פלוגה רובאית פלוס אלטמן ורודריגס) להיות מספיק למקומות 4-5 בליגת העל המהוללת. ברור שלא לרוץ לאליפות.הסבתא של הפועל כתב: ↑30 יוני 2023, 11:02
שחר, יקירי, ידך יותר מדי קלה על ההדק בכל מה שקשור לדה נירו.
אולי זו דעה לא פופולארית אבל לטעמי פערי האיכות בין הסגל של הפועל (הקיים) אל מול נתניה,י-ם ואשדוד שסיימו עונה שעברה 4-6 לא קיימים.
חד משמעית אנשי מקצוע טובים שיוציאו יותר ממה שיש, יכול לגרום לנו להיות במקומות האלה במקום שאר קבוצות הליגה שהן לא מכבי/ב״ש/חיפה.
הרי שנה שעברה, בוקסה הפושע שם דחליל בשער מה שגרם לכל ההגנה שלנו לראות כמו הגנה של ליגה א.
אלטמן ורודריגס זה חיזוק.
צוות אימון טוב, יחד עם קהל תומך ואנחנו בהחלט יכולים לחזור להיות קבוצה שיכולה לנצח כל קבוצה.
אני אולי אעשה ריכוז נתונים של העונה בהמשך כדי לראות איפה באמת אנחנו עומדים אבל בגדול:
היינו בחלק העליון ביצירת מצבים
ביחס בין מצבים לנו ומצבים לרעתנו
אחרי החילוף של המאמנים היינו עם ממוצע של פחות משחר למשחק ( מקום 3/4 בליגה).
היו הרבה בעיות והמשחק לא תמיד היה יפה לעין אבל כאשר מסתכלים ומסתלבטים על אנליסטים זה בדיוק מה שהם בודקים... ולדעתי במרבית הנתונים היבשים אנחנו בחלק העליון של הטבלה ולכן כנראה שבדקו ומצאו מה הנק' בהם יש חורך בחיזוק כדי לקפוץ קדימה מבלי להדתגע.
אם למשל הפועל הגיעו ל 1.3 XG כל משחק במצבי נגיחה, ואלטמן ( למשל) ממצבים כאלו מבקיע שער לכל 0.9XG אז ההבאה שלו היא נכונה ( בהנחה ונשארים לשחק באותה שיטה) אבל זה סתם דוגמא ואין לה שום קשר למציאות.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אני לא חושב שיש ויכוח על זה שגם הפוטנציאל שכן היה לקבוצה לא התקרב למיצוי, זה עדיין לא אומר שלא חייבים חיזוק משמעותי לפחות ב 3 עמדות
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אבל יש חיזוק בעמדת הקשר האחורי - רודריגס
שחקן אמצע / חלוץ בדמות אלטמן.
חיזוק מאמצע הדנה שעברה - זובאס
ויגיעו עוד 2-3 זרים שבטוח יהיה עדיפים על קונט / בולייביץ.
תודה על התיקון
שחקן אמצע / חלוץ בדמות אלטמן.
חיזוק מאמצע הדנה שעברה - זובאס
ויגיעו עוד 2-3 זרים שבטוח יהיה עדיפים על קונט / בולייביץ.
תודה על התיקון
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 30 יוני 2023, 15:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1406 לייקים
זובאס...
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 520 לייקים
Dir Minzborg,
if you read here by happpening, let me to explain:
we haPoel fans need very much a walcome.
NOT welcome for a Mankal, not welcome to greek analyst, not welcome to marketing vp.
Welcome to real player on the grass. We are worried and need welcome now, we are shaking like in Kriz for the welcome, and refresh sport pages each day, each hour, but no welcome/.
please I ask you fast, and please make it welcome to a real player, not nisanovstock player from bad liga. we need real player of football.
thank you much very!
if you read here by happpening, let me to explain:
we haPoel fans need very much a walcome.
NOT welcome for a Mankal, not welcome to greek analyst, not welcome to marketing vp.
Welcome to real player on the grass. We are worried and need welcome now, we are shaking like in Kriz for the welcome, and refresh sport pages each day, each hour, but no welcome/.
please I ask you fast, and please make it welcome to a real player, not nisanovstock player from bad liga. we need real player of football.
thank you much very!
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 321 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
טוב בדקתי על הליגה הסדירה בלבד.El dudernio כתב: ↑30 יוני 2023, 13:51מחזק...לירון האדום כתב: ↑30 יוני 2023, 12:54בידיוק ככה.Red Ghost כתב:
חייב להתייחס למה שכתבת, אני באמת מאמין שהמהפך המקצועי והניהולי שהם עושים יכול לגרום לסגל הקיים (כן כן זה שהוא כמו עונה שעברה מינוס פלוגה רובאית פלוס אלטמן ורודריגס) להיות מספיק למקומות 4-5 בליגת העל המהוללת. ברור שלא לרוץ לאליפות.
אלטמן ורודריגס זה חיזוק.
אני אולי אעשה ריכוז נתונים של העונה בהמשך כדי לראות איפה באמת אנחנו עומדים אבל בגדול:
היינו בחלק העליון ביצירת מצבים
ביחס בין מצבים לנו ומצבים לרעתנו
אחרי החילוף של המאמנים היינו עם ממוצע של פחות משחר למשחק ( מקום 3/4 בליגה).
היו הרבה בעיות והמשחק לא תמיד היה יפה לעין אבל כאשר מסתכלים ומסתלבטים על אנליסטים זה בדיוק מה שהם בודקים... ולדעתי במרבית הנתונים היבשים אנחנו בחלק העליון של הטבלה ולכן כנראה שבדקו ומצאו מה הנק' בהם יש חורך בחיזוק כדי לקפוץ קדימה מבלי להדתגע.
אם למשל הפועל הגיעו ל 1.3 XG כל משחק במצבי נגיחה, ואלטמן ( למשל) ממצבים כאלו מבקיע שער לכל 0.9XG אז ההבאה שלו היא נכונה ( בהנחה ונשארים לשחק באותה שיטה) אבל זה סתם דוגמא ואין לה שום קשר למציאות.
1. היינו 1 מ 6 הקבוצות היחידות שהXG שלה היה גדול מה XGA, כלומר הגענו במהלך הליגה ליותר שערים צפויים משהגיעו נגדנו.
2. יחס הספיגות שלנו היה הכי גרוע בליגה כאשר ספגנו 1.26 שערים לכל 1XG, כלומר השוערים שלנו הציל הכי מעט איומים למסגרת וכל חצי מצב (פנדל = 0.75xg) נכמס לשער. המצב השתפר משמעותית בעידן סילבס כשלפניו כבר עמדנו על 1.9.
3. יחס ההבקעות שלנו היה השלישי הכי גרוע אחרי סכנין ואשדוד כשבפועל אנחנו ואשדוד הבקענו 0.8 שערים לכל XG.
4. בתקופה של סילבס ב 9 המשחקים האחרונים של העונה הסדירה ב 6 משחקים הגענו ליותר XG מהיריבה. וסטטיסטית ההינו צריכים לצבור במשחקים האלו 4 נצחונות 3 תיקו ו2 הפסדים. כלומר 55% הצלחה. השגנו 2 נצחונות 5 תיקו ו 2 הפסדים.
לאור זה ניתן להגיד לדעתי שכל מה שצריך זה לדאוג שהסטטיסטיקה תתיישר. זובאס וסילבס יחסית יישרו אותה בפן ההגנתי.. נותר רק לקוות שאלטמן והכנף הימני יישרו אותה בצד ההתקפי. אם זה יקרה, אין סיבה שלא נרוץ לפליאוף העליון.
- 7even
- קיבל.ה 2714 לייקים
הבעיה היא שכנראה איבדת 2 מ-3 הבלמים שלך.
1 הלך
1 כנראה הולך
במקרה כזה ישראלוב הבלם הטבעי היחיד בהפועל אם אני לא טועה. אפילו מחליף אין.
1 הלך
1 כנראה הולך
במקרה כזה ישראלוב הבלם הטבעי היחיד בהפועל אם אני לא טועה. אפילו מחליף אין.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 03 יולי 2023, 09:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2465 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2714 לייקים
אין בעיה. די בטוח שיביאו. אבל תיאום בין בלמים זה משהו שלוקח זמן.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1566 לייקים
א. למקין עוד לא הלך. יש הצעות אבל גם יש אולימפיאדה וכנראה בשום קבוצה הוא לא יקבל 100% חולצת הרכב, תמתין עם זה.
ב. תיאום זה שטות, תראה את למקין וכהן, בנבחרת הצעירה
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
לגבי הסעיף הראשון שלך, אוסיף שדוידה, שהיה די שחקן הרכב קמפיין המוקדמות (וכבש את הפנדל המכריע מול אירלנד) - עבר לבלגיה, חילק מגבות ובטורניר הזה הוא לא בסגל.El dudernio כתב: ↑03 יולי 2023, 10:53א. למקין עוד לא הלך. יש הצעות אבל גם יש אולימפיאדה וכנראה בשום קבוצה הוא לא יקבל 100% חולצת הרכב, תמתין עם זה.
מקווה שהסיכון הזה יהווה שיקול רציני עבור למקין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הוא חד משמעית עושה טעות חמורה אם עוזב, יכול לעשות עוד עונה בהפועל ושנה הבאה לתת אולימפיאדה ולשחק בנבחרת הבוגרת ולקבל חשיפה מטורפת.. במקום ללכת לפולין לאיזה קבוצת שקרטכנית לארז כתב: ↑03 יולי 2023, 11:00לגבי הסעיף הראשון שלך, אוסיף שדוידה, שהיה די שחקן הרכב קמפיין המוקדמות (וכבש את הפנדל המכריע מול אירלנד) - עבר לבלגיה, חילק מגבות ובטורניר הזה הוא לא בסגל.El dudernio כתב: ↑03 יולי 2023, 10:53א. למקין עוד לא הלך. יש הצעות אבל גם יש אולימפיאדה וכנראה בשום קבוצה הוא לא יקבל 100% חולצת הרכב, תמתין עם זה.
מקווה שהסיכון הזה יהווה שיקול רציני עבור למקין.
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
אני גם חושב שהכי נכון לו להישאר.
אף אחד לא מבטיח לו הרכב ו/או כמות רצינית של דקות משחק באף ליגה באירופה שטובה משמעותית מהישראלית.
העניין הוא שאם קבוצת אמצע-צמרת בבלגיה לוקחת אותך ואתה שחקן הרכב שם אז באמת שהדרך שלך הלאה סלולה.
לדעתי יהיה לו קשה לעמוד במשימה הזו אם ייצא השנה. כלומר אני לא רואה מצב שעכשיו הוא חותם באיזה סרקל ברוז' והוא הופך שם לבלם באנקר.
אף אחד לא מבטיח לו הרכב ו/או כמות רצינית של דקות משחק באף ליגה באירופה שטובה משמעותית מהישראלית.
העניין הוא שאם קבוצת אמצע-צמרת בבלגיה לוקחת אותך ואתה שחקן הרכב שם אז באמת שהדרך שלך הלאה סלולה.
לדעתי יהיה לו קשה לעמוד במשימה הזו אם ייצא השנה. כלומר אני לא רואה מצב שעכשיו הוא חותם באיזה סרקל ברוז' והוא הופך שם לבלם באנקר.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אני מקווה, שלפחות, תנאי ההישארות מצד הפועל, זה פתיחת חוזה ועדכון סעיף היציאה או ביטולו.
להשביח אותו עוד עונה ובקיץ הבא לאבד אותו ב750 אלף יורו , עדיף להשקיע בישראלוב או בלם אחר.
להשביח אותו עוד עונה ובקיץ הבא לאבד אותו ב750 אלף יורו , עדיף להשקיע בישראלוב או בלם אחר.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
להשביח?בר לב אדום כתב:אני מקווה, שלפחות, תנאי ההישארות מצד הפועל, זה פתיחת חוזה ועדכון סעיף היציאה או ביטולו.
אם הוא טוב זה משביח את הפועל.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
תאמין לי שהאינטרס של שחקן בגילו, בטח ובטח שיש אולימפיאדה באופק ובכמות הדקות הרבות שהוא יקבל כנראה רק בהפועל, גדול יותר משל הפועל להישאר במועדון, אלא אם כן ירצה ללכת לחו"ל ולהכפיל את השכר ואז שוב כנראה יקבל רבע מהדקות, אם בכלל, שהיה מקבל בהפועל.לירון האדום כתב: ↑03 יולי 2023, 14:07להשביח?בר לב אדום כתב:אני מקווה, שלפחות, תנאי ההישארות מצד הפועל, זה פתיחת חוזה ועדכון סעיף היציאה או ביטולו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4775 לייקים
יש לו חוזה עד 2025, מה זה תנאי הישארות מצד הפועל? אתה יכול להכריח אותו לעבור קבוצה?בר לב אדום כתב: ↑03 יולי 2023, 13:59 אני מקווה, שלפחות, תנאי ההישארות מצד הפועל, זה פתיחת חוזה ועדכון סעיף היציאה או ביטולו.
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות נגד שחקן שלא רוצה להאריך חוזה זה להושיב אותו ביציע וזה לא יקרה.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
לא הבנתי מה אתה רוצה.בר לב אדום כתב: ↑03 יולי 2023, 14:11תאמין לי שהאינטרס של שחקן בגילו, בטח ובטח שיש אולימפיאדה באופק ובכמות הדקות הרבות שהוא יקבל כנראה רק בהפועל, גדול יותר משל הפועל להישאר במועדון, אלא אם כן ירצה ללכת לחו"ל ולהכפיל את השכר ואז שוב כנראה יקבל רבע מהדקות, אם בכלל, שהיה מקבל בהפועל.לירון האדום כתב: ↑03 יולי 2023, 14:07להשביח?בר לב אדום כתב:אני מקווה, שלפחות, תנאי ההישארות מצד הפועל, זה פתיחת חוזה ועדכון סעיף היציאה או ביטולו.
אתה כתבת להשביח אותו עוד עונה ואז לאבד אותו ב 750 אלף יורו אז עדיף כבר להשביח בלם אחר.
אם למקין יתן עונה טובה ויגרום בכך להפועל לתת עונה טובה ולחזור להיות קבוצה תחרותית ובצמרת, אז שיעזוב אחרי זה ב 750 אלף, שיהיה לו בהצלחה ובכיף.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אני מסכים, אין שום היגיון להריץ את למקין השנה בהרכב עם הסעיף שחרור המצחיק הזה. או שיימכר הקיץ או שייפתחו לו את החוזה. עם סעיף כזה מן הסתם עדיף לשלם את שכר הלימוד על ישראלוב
- 7even
- קיבל.ה 2714 לייקים
לדעתי ללמקין בכלל היתה עונה סבירה מינוס בהפועל.
הוא לא היה מה שחשבו שיהיה כשנתנו לו את מפתחות ההרכב וגם פתח את העונה קטסטרופה.
כשסילבס הגיע, כמו שאר הקבוצה, הוא התייצב יחסית. לישראלוב למשל היתה עונה טובה יותר משמעותית לטעמי.
גם לוידע עד כמה זו אשמתו כשזרקו אותו ככה למים וכשהקבוצה נראית ככה אז הוא לא אמור להיות זה שמרים אותה מעמדת הבלם בגיל 19.
בתקווה שיישאר ויתן עונה טובה. הטורנירים האלו לא מתבררים בהכרח כמדד לעתיד. הלוואי ואתבדה.
הוא לא היה מה שחשבו שיהיה כשנתנו לו את מפתחות ההרכב וגם פתח את העונה קטסטרופה.
כשסילבס הגיע, כמו שאר הקבוצה, הוא התייצב יחסית. לישראלוב למשל היתה עונה טובה יותר משמעותית לטעמי.
גם לוידע עד כמה זו אשמתו כשזרקו אותו ככה למים וכשהקבוצה נראית ככה אז הוא לא אמור להיות זה שמרים אותה מעמדת הבלם בגיל 19.
בתקווה שיישאר ויתן עונה טובה. הטורנירים האלו לא מתבררים בהכרח כמדד לעתיד. הלוואי ואתבדה.
יחד, רק יחד! 

מאמין שאפשר למכור אותו כבר עכשיו עם הסעיף שחרור הקיים שלו (בין אם זה בארץ או בין אם זה לחו"ל). בהחלט צריך לשבת איתו ולהציע חוזה טוב יותר עם סעיף יציאה גבוהה יותר בהתחשב בכמות הדקות והאחריות שהוא צפוי לקבל השנה בקבוצת בוגרים. אין שום סיבה להריץ אותו כול השנה עם הסעיף נשאר והוא גם ככה חתום עד 2025. מקווה שזה באג'נדה של חן סול.
אם רז שלמה נמכר במעל למליון יורו....
אם רז שלמה נמכר במעל למליון יורו....
-
- קיבל.ה 370 לייקים
פשוט מאוד, הוא חייב לשחק העונה, הוא יקבל את זה ככל הנראה רק בהפועל (אם יצא לחול אין סיכוי שיקבל דקות משחק כמו בהפועל ובארץ הוא לא יעבור לשום קבוצה), ולכן הכח נמצא בידיים של הפועל - רוצה לשחק בוא נפתח חוזה באופן הדדי (מענק חתימה, העלאה מסוימת וכו..) לא תרצה? תהיה בלם רביעי גיבוי בספסל (גם ככה הוא מרוויח משכורת חייל, אז התקציב כאן לא פקטור) זה הכל.רדפוקס כתב: ↑03 יולי 2023, 16:21יש לו חוזה עד 2025, מה זה תנאי הישארות מצד הפועל? אתה יכול להכריח אותו לעבור קבוצה?בר לב אדום כתב: ↑03 יולי 2023, 13:59 אני מקווה, שלפחות, תנאי ההישארות מצד הפועל, זה פתיחת חוזה ועדכון סעיף היציאה או ביטולו.
הדבר היחיד שאתה יכול לעשות נגד שחקן שלא רוצה להאריך חוזה זה להושיב אותו ביציע וזה לא יקרה.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
דרך אגב, הטינוף של וואן כלפי מינצברג הוא הזוי ומגזם, אפילו שהרוב יודע שהם אתר צהוב בלי אף יושרה עיתונאית עדיין אני רואה לא מעט אוהדי הפועל וקבוצות אחרות שואלים אותי בנוגע למאבק בין ניסמוב הכושלים למינצברג וכמה הקבוצת מינצברג הזאת גרועה להפועל תל אביב...לא מקבלים סקופים והם מלכלכים, להקיא אליהם
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אכן. מאוד בולט שהם היחידים שלא עודכנו על מר בונה.shaolin232 כתב: ↑03 יולי 2023, 22:59 דרך אגב, הטינוף של וואן כלפי מינצברג הוא הזוי ומגזם, אפילו שהרוב יודע שהם אתר צהוב בלי אף יושרה עיתונאית עדיין אני רואה לא מעט אוהדי הפועל וקבוצות אחרות שואלים אותי בנוגע למאבק בין ניסמוב הכושלים למינצברג וכמה הקבוצת מינצברג הזאת גרועה להפועל תל אביב...לא מקבלים סקופים והם מלכלכים, להקיא אליהם
-
- קיבל.ה 972 לייקים
הזוי שאין זכר באתר שלהם לזה ששחקן הגיע להתרשמות. הם בחרו בצד הלא נכון ואני מקווה שיהיו לזה השלכות מצד המועדון ביחס אליהם.
כאילו זאביק מסקר שם את הפועל
כאילו זאביק מסקר שם את הפועל
-
- קיבל.ה 508 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
מה הסיפור שם? מאד לא מיטשל מצידםאל באנדי כתב: ↑03 יולי 2023, 23:14 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
זאת ההודעה שהפןעל צריכה להןציא רק על וואן
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
הם חושבים שזה סקופ יחודי שמעניין
פשוט שכחו שם שהאמון והאמינות בגרינברג וניסנוב מאוד נמוכה מצד אוהדי הפועל, כך שהכוונה הראשונית להוציא אותם נגזלים ומסכנים לא עובדת
פשוט שכחו שם שהאמון והאמינות בגרינברג וניסנוב מאוד נמוכה מצד אוהדי הפועל, כך שהכוונה הראשונית להוציא אותם נגזלים ומסכנים לא עובדת
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לגמרי.אל באנדי כתב: ↑03 יולי 2023, 23:14 https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
זאת ההודעה שהפןעל צריכה להןציא רק על וואן
רק שההם יותר מסוקרים ולכן יש להם יותר השפעה, ואיום כזה של הפועל לא יטריד יותר מדי את וואן.
-
- קיבל.ה 374 לייקים
יום העצמאות שמח למינצברגס רק שיביאו וולקאמים כבר
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
דיוויד ומייקל מינצברג, בעלי הפועל ת"א, מכרו את 20% המניות שלהם בפלימות' האנגלית, אחרי שנה אחת במועדון, והם כבר לא חלק ממנו
https://www.sport5.co.il/NewsRoom?FolderId=890#nr145302
דה נירו, מה תעשה עכשיו?
https://www.sport5.co.il/NewsRoom?FolderId=890#nr145302
דה נירו, מה תעשה עכשיו?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
https://www.pafc.co.uk/news/hallett-ext ... stake-club
יוכלו להתרכז עכשיו בפרוייקטים אחרים .
אז מסתבר שכן אפשר לעשות אקזיט בכדורגל .
יוכלו להתרכז עכשיו בפרוייקטים אחרים .
אז מסתבר שכן אפשר לעשות אקזיט בכדורגל .
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
שאלה טובה.
מה הסיכוי שזו מכירה לטובת להתרכז בהפועל?
מה הסיכוי שזו מכירה לטובת להתרכז בהפועל?