חוץ מאחורי שאליתאל...
וטוויל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
למה מחר?Hapoel_manga כתב:מחר ב-20:00 כולנו בסביון
מתאר לעצמי שהם רוצים להפעיל לחץ על הרוכשים לשחרר איזה משהו בהתחלה שילך אליהם במקום למועדון.chimpfive כתב:אתה כנראה צודק, שני בסטיונרים שחושבים שיעשו סיבוב על אנשי עסקים מארה"ב.לירון האדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 19:54 בטח משחקי מו"מ מתואמים עם האח במטרה להוציא כמה ג'ובות.
לא רוצה לחשוב בכלל מה יקרה אם הוא מפיל את העסקה
אמריקאי שעשה את הכסף שלו במיאמילירון האדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 18:43 מי הם האמריקאים האלו?
איך אף אחד לא פרסם עליהם?
מי הם? מה הם?
זה הבחור שהיה במשחק נגד בית"ר עם המנכל מוכתר?Xavi כתב: ↑14 נובמבר 2022, 20:10אמריקאי שעשה את הכסף שלו במיאמילירון האדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 18:43 מי הם האמריקאים האלו?
מי הם? מה הם?
ידוע רק בראשי התיבות א"ט
על פניו כןOrCohen כתב:זה הבחור שהיה במשחק נגד בית"ר עם המנכל מוכתר?Xavi כתב: ↑14 נובמבר 2022, 20:10אמריקאי שעשה את הכסף שלו במיאמילירון האדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 18:43 מי הם האמריקאים האלו?
מי הם? מה הם?
ידוע רק בראשי התיבות א"ט
איך עוד לא עלו על הזהות שלו?
חחח בקטע הפלילי כן, בקטע העסקי נראה לא סביר.לירון האדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 20:05חוץ מאחורי שאליתאל...
וטוויל
שאלה מצוינת.. אולי אין יותר ארגון כזה.. בסוף לארגון יש הנהגה ומדיניות, כבר שנים לא ראיתי הודעה מטעמם..
אני לא רואה פה שהתמריץ כזה ברור. הייתי הרבה יותר רגוע אם יש התחייבות שתוך שנתיים הם משלימים רכישה מלאה.לירון האדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 19:59כי עכשיו יותר טוב?נגמר הנוער כתב:בלי התחייבות להשקעה כל x שנים (ודילול המניות בהתאם) ההסכם הזה שווה לתחת.
כי עכשיו משקיעים?
וברור שהם יצטרכו להשקיע כי כל השקעה מדללת את המניות של השותפים.
מה זאת אומרת תמריץ?נגמר הנוער כתב:אני לא רואה פה שהתמריץ כזה ברור. הייתי הרבה יותר רגוע אם יש התחייבות שתוך שנתיים הם משלימים רכישה מלאה.לירון האדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 19:59כי עכשיו יותר טוב?נגמר הנוער כתב:בלי התחייבות להשקעה כל x שנים (ודילול המניות בהתאם) ההסכם הזה שווה לתחת.
כי עכשיו משקיעים?
וברור שהם יצטרכו להשקיע כי כל השקעה מדללת את המניות של השותפים.
כי הוא חבר שלהם שסגר איתם דיל מאחורי הגב. ומעניין אותם רק הם עצמם. אפילו שיש רוכשים שתכף קונים והוא מפיל את זה ולך תדע כמה כאלה הוא הפיל שלא פורסמו.Hapoel_manga כתב:שואל באמת בתמים
למה האולטראס שותק ונשאר בשקט?
איזה דיל הוא סגר איתם ?
רשמו שהוא בעלים של דנדי יונייטד, מקום אחרון בסקוטלנד. לא נשמע מבטיח כל כך.יהלום14אדום כתב: ↑14 נובמבר 2022, 21:28 אחרי שפירסמו שם של אחד המתעניינים אפשר לסגור את הבסטה על הסיפור הזה
הנקמה של ניסנוב .. אין לנו סיכוי עם החבורה הזו.יהלום14אדום כתב:אחרי שפירסמו שם של אחד המתעניינים אפשר לסגור את הבסטה על הסיפור הזה
Niro כתב: ↑14 נובמבר 2022, 21:29 ״לא אמכור את הפועל תל אביב למי שאין כסף״- הבחור כבר כמה שנים לא שם שקל ועושה רק נזקים כל שנה מחדש.
לא ברור איך המגלומן הזה יושב בנחת של שבוע ביציע הכבוד כשלטביב עשו את המוות.
אני אישית זוכר שהורם בשער 2 שלט קטן בעד טביב ואנשים קפצו מעל הגדר של 5 לתת מכות למי שהניף את השלט.
יש לך הוכחות למה שאתה כותב פה?Chegi כתב:כי הוא חבר שלהם שסגר איתם דיל מאחורי הגב. ומעניין אותם רק הם עצמם. אפילו שיש רוכשים שתכף קונים והוא מפיל את זה ולך תדע כמה כאלה הוא הפיל שלא פורסמו.Hapoel_manga כתב:שואל באמת בתמים
למה האולטראס שותק ונשאר בשקט?
העיקר יש להם חבר. איכס אולטראס הפועל. בושה.