עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 220 לייקים
בסוף הכל זה שמועות
נוכל באמת לשפוט את איכות הרכש באזור ספטמבר (וגם זה רק על הנייר)
ולשפוט באמת באזור ינואר
נוכל באמת לשפוט את איכות הרכש באזור ספטמבר (וגם זה רק על הנייר)
ולשפוט באמת באזור ינואר
- Sin Queso
- קיבל.ה 500 לייקים
רק אתהאנחנו בתהליך כתב: ↑10 יוני 2025, 21:52 רוצים חלוץ זר מה MLS שסיים חוזה (כבש מעל 10 שערים) - רוצה כרגע 400 אלף דולר והפועל לא מוכנים לשלם
במקביל עובדים על כנף שמאל זר כגיבוי לדיארה + יש תסכול בהפועל שריימס רוצה 1.5 מיליון יורו על דיארה.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
גילו כתב: ↑11 יוני 2025, 07:21חתיכת ביצה ותרנגולת הבאת כאן.Carajo כתב: ↑10 יוני 2025, 23:03 כבר כתבתי את זה באשכול הזה ואני אכתוב שוב - שחקנים שמרוויחים יותר מ-350 אלף דולר לעונה בארץ יש בשתי קבוצות: מכבי חיפה ומכבי תל אביב.
המשותף לשתיהן? השתתפות במפעלים אירופים ו-22+ אלף מנויים.
כשנהיה קבוצה שמשחקת באירופה ומביאה 17+ אלף מנויים תדברו על שחקנים באיזורי השכר הזה.
כשהבעלים משקיע כסף אז יש הצלחות וזה מביא קהל, לא ההפך...
חד משמעית לכולם ברור שקודם אתה צריך להוציא כסף מהכיס כדי לראות הצלחות וקבוצה חזקה. זה יכול לקחת שנתיים שלוש למועדון כמו של הפועל ואז אתה תראה 18 אלף מנויים ואירופה. בליגה הרקובה שלנו זה יכול גם לקרות אחרי שנה. אם תמשיך בגישה הזאת לא אני לא פרייאר אתה בקושי תגרד פליאוף עליון. מספיק עם השטיות האלה יש שחקן טוב שאתה יכול להביא תשלם. בנתיים ההחתמות היו לא רעות חסר לו איזה שניים שלושה ניצוצות, שחקנים ששווים את 300 350 אלף ואתה בקלות יכול לדבר על 15 אלף מנויים ואירופה.
- Sin Queso
- קיבל.ה 500 לייקים
https://www.transfermarkt.com/josef-mar ... ler/162569פוגודין כתב: ↑11 יוני 2025, 00:04נדמה לי שמצאתי,סבאסטיאן פריירה מפראגוואיאנחנו בתהליך כתב: ↑10 יוני 2025, 22:16"חלוץ פותח בMLS הראה לי נתונים 13 גולים 4 בישולים מסוכן לפחות 4 פעמים במשחק את השער רואים גובה דריבל מהירות משחק ב2 רגליים משחק ראש טוב
שכר 400 אלף דולר ואין דמי העברה
ספרא לא מוכן"
אותו בן אדם שאמר לי יומיים לפניי הוולקאם למחמיד
ככה שאין לי יותר מידי מה להוסיף בנוגע לזה
כבש 13 שערים ובישל 3 בליגת הMLS בעונת 2022
וכיום שחקן משוחרר.
https://www.transfermarkt.com/sebastian ... ler/401727
+++
אגב בנוסף מצאתי גם את וויליאם אגאדה שהתחנך במחלה ושיחק בהפועל ירושלים/חיפה.
נתן עונה עם מספרים דומים בMLS בעונת 23/24
10 שערים
3 בישולים
והוא שחקן משוחרר.
https://www.transfermarkt.com/willy-aga ... ler/564388
גם הוא אופציה
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
בידיוק !
יש כאן אנשים שכבר שופטים וקיבלו החלטות על בסיס שמועות של יוזרים אנונימים בפורום השדים
או לפי כתבות של כל מיני עיתונאים.
בינתיים שאר קבוצות הליגה כמעט ולא מחתימות שחקנים, חלקם כמו הפועל חיפה איבדו הרבה שחקנים.
אבל ספרא זה מינצברג וברדה זה דגו
אתה לא תראה 18 אלף מנויים גם שהקבוצה תצליח, לצערי אין להפועל את הבסיס אוהדים להביא 18 אלף מנויים. יכול להיות שאני טועה אבל רק עתיד נדעדוגיס כתב: ↑11 יוני 2025, 08:51גילו כתב: ↑11 יוני 2025, 07:21חתיכת ביצה ותרנגולת הבאת כאן.Carajo כתב: ↑10 יוני 2025, 23:03 כבר כתבתי את זה באשכול הזה ואני אכתוב שוב - שחקנים שמרוויחים יותר מ-350 אלף דולר לעונה בארץ יש בשתי קבוצות: מכבי חיפה ומכבי תל אביב.
המשותף לשתיהן? השתתפות במפעלים אירופים ו-22+ אלף מנויים.
כשנהיה קבוצה שמשחקת באירופה ומביאה 17+ אלף מנויים תדברו על שחקנים באיזורי השכר הזה.
כשהבעלים משקיע כסף אז יש הצלחות וזה מביא קהל, לא ההפך...
חד משמעית לכולם ברור שקודם אתה צריך להוציא כסף מהכיס כדי לראות הצלחות וקבוצה חזקה. זה יכול לקחת שנתיים שלוש למועדון כמו של הפועל ואז אתה תראה 18 אלף מנויים ואירופה. בליגה הרקובה שלנו זה יכול גם לקרות אחרי שנה. אם תמשיך בגישה הזאת לא אני לא פרייאר אתה בקושי תגרד פליאוף עליון. מספיק עם השטיות האלה יש שחקן טוב שאתה יכול להביא תשלם. בנתיים ההחתמות היו לא רעות חסר לו איזה שניים שלושה ניצוצות, שחקנים ששווים את 300 350 אלף ואתה בקלות יכול לדבר על 15 אלף מנויים ואירופה.
Sin Queso כתב: ↑11 יוני 2025, 08:57https://www.transfermarkt.com/josef-mar ... ler/162569פוגודין כתב: ↑11 יוני 2025, 00:04נדמה לי שמצאתי,סבאסטיאן פריירה מפראגוואיאנחנו בתהליך כתב: ↑10 יוני 2025, 22:16
"חלוץ פותח בMLS הראה לי נתונים 13 גולים 4 בישולים מסוכן לפחות 4 פעמים במשחק את השער רואים גובה דריבל מהירות משחק ב2 רגליים משחק ראש טוב
שכר 400 אלף דולר ואין דמי העברה
ספרא לא מוכן"
אותו בן אדם שאמר לי יומיים לפניי הוולקאם למחמיד
ככה שאין לי יותר מידי מה להוסיף בנוגע לזה
וכיום שחקן משוחרר.
+++
10 שערים
3 בישולים
והוא שחקן משוחרר.
גם הוא אופציה
חח לא יודע כבר אם אתם מסתלבטים או לא.. אבל שחקנים ששווי השוק שלהם מעל 1 מיליון יורו לא יגיעו כנראה
-
- קיבל.ה 372 לייקים
יש דיבור על יוספי שסיכם בקבוצה ונשאר לסגור מול הקבוצה שלו.
- Sin Queso
- קיבל.ה 500 לייקים
למה ככה ? המשכורת השנתית שלו היא רק 1.3 מיליון דולר.cholo כתב: ↑11 יוני 2025, 10:25Sin Queso כתב: ↑11 יוני 2025, 08:57https://www.transfermarkt.com/josef-mar ... ler/162569פוגודין כתב: ↑11 יוני 2025, 00:04
נדמה לי שמצאתי,סבאסטיאן פריירה מפראגוואי
וכיום שחקן משוחרר.
+++
10 שערים
3 בישולים
והוא שחקן משוחרר.
גם הוא אופציה
חח לא יודע כבר אם אתם מסתלבטים או לא.. אבל שחקנים ששווי השוק שלהם מעל 1 מיליון יורו לא יגיעו כנראה
בתור מי ששמע במו אוזניו סוכן אומר לי ״דולב חזיזה סגור בהפועל״ ובינתיים נראה שזאת הייתה המצאה שלו
אולי כדאי להירגע משמועות ודיבורים (לא רק אתה ספציפית כמובן).
אם וכאשר, רכש מצוין.
-
- קיבל.ה 1067 לייקים
כנראה ממש זבל באוקראינה אם הוא מסכים לוותר על משכורת של מעל 300 אלף יורו.
-
- קיבל.ה 1896 לייקים
מה שמעניין שרובם זה אלו ששנה שעברה קבעו שספרא לא קיים.לירון האדום כתב:בידיוק !
יש כאן אנשים שכבר שופטים וקיבלו החלטות על בסיס שמועות של יוזרים אנונימים בפורום השדים
או לפי כתבות של כל מיני עיתונאים.
בינתיים שאר קבוצות הליגה כמעט ולא מחתימות שחקנים, חלקם כמו הפועל חיפה איבדו הרבה שחקנים.
אבל ספרא זה מינצברג וברדה זה דגו
-
- קיבל.ה 31 לייקים
חבר שהוא בן דוד של סוכן סיפר לי בסוד שהפועל כבר סיכמה עם זהבי על חוזה לשנה אבל בגלל שספרא לא רצה לשלם על שיחה מארה"ב לישראל או על פרימיום בזום זה התפספס והעסקה נפלה.
בקיצור - עוד מאותו התבשיל. ניסנוב במבטא אמריקאי
- Sin Queso
- קיבל.ה 500 לייקים
לאוהדים כמוך באמת מגיע לאהוד קבוצה של ניסונוב , שמעתי הם רוצים לפתוח אחת בליגה ג'.דולימנגה99 כתב: ↑11 יוני 2025, 10:46 חבר שהוא בן דוד של סוכן סיפר לי בסוד שהפועל כבר סיכמה עם זהבי על חוזה לשנה אבל בגלל שספרא לא רצה לשלם על שיחה מארה"ב לישראל או על פרימיום בזום זה התפספס והעסקה נפלה.
- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
איך אמר סול גודמן - 'אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו'דולימנגה99 כתב: ↑11 יוני 2025, 10:46 חבר שהוא בן דוד של סוכן סיפר לי בסוד שהפועל כבר סיכמה עם זהבי על חוזה לשנה אבל בגלל שספרא לא רצה לשלם על שיחה מארה"ב לישראל או על פרימיום בזום זה התפספס והעסקה נפלה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 475 לייקים
דולימנגה99 כתב: ↑11 יוני 2025, 10:46 חבר שהוא בן דוד של סוכן סיפר לי בסוד שהפועל כבר סיכמה עם זהבי על חוזה לשנה אבל בגלל שספרא לא רצה לשלם על שיחה מארה"ב לישראל או על פרימיום בזום זה התפספס והעסקה נפלה.

אני הבנתי שזהבי ביקש שספרא יממן לו דירה לבד כי לישון עם אישתו והילדים באותו הבית מפריע לו להתרכז וספרא לא היה מוכן כי זה פוגע לו בערכי המשפחה.
בנוסף הבנתי שספרא הקציב מיליון דולר לקנות שחקן ישראלי שיש עליו קונסנזוס בקרב אוהדי הפועל וערך סקר נרחב אבל היחיד שהוסכם עליו שהוא מתחת ל40 זה עומר דמארי
בנוסף הבנתי שספרא הקציב מיליון דולר לקנות שחקן ישראלי שיש עליו קונסנזוס בקרב אוהדי הפועל וערך סקר נרחב אבל היחיד שהוסכם עליו שהוא מתחת ל40 זה עומר דמארי
-
- קיבל.ה 321 לייקים
תומר יוספי זה רכש אדיר בעיניי, לא פחות.
שחקן מצוין ואחד הישראלים הטובים שאפשר וצריך להביא, עם הרבה מה להוכיח אחרי שנה חלשה.
שחקן מצוין ואחד הישראלים הטובים שאפשר וצריך להביא, עם הרבה מה להוכיח אחרי שנה חלשה.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לפי הדר יעקבי הוצע לקנצפולסקי חוזה חדש
ועדיין מנסים לצרף את גורדנה
הלב שלי כבר לא עומד בזה
איזה צוות מזורגג
ועדיין מנסים לצרף את גורדנה
הלב שלי כבר לא עומד בזה
איזה צוות מזורגג
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
לא רואה בעיה לחדש חוזה לאל-ים ואז לנסות לארגן טרייד עליו שכולל השאלה שלו הלאה.
יוספי זה הימור סביר.
גורדנה אני מאד מקווה שיגיע.
יוספי זה הימור סביר.
גורדנה אני מאד מקווה שיגיע.
לא יאמן שמישהו רואה משהו מאל ים קנצפןלסקי, זה שחקן לליגה לאומית , שנים שאין בו כלום, פשוט כלום. לא טכני, לא פיזי, לא מהיר, לא מצטרך להתקפה, שום ערך מוסף בקשר אחורי.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
יוספי נתן עונה מטורפת בהפועל חיפה
ספרא השקיע בלאומית כ 15 מיליון שח להערכתי כמה ניסנוב השקיע בכל שנותיו בהפועל ?דולימנגה99 כתב: ↑11 יוני 2025, 10:46 חבר שהוא בן דוד של סוכן סיפר לי בסוד שהפועל כבר סיכמה עם זהבי על חוזה לשנה אבל בגלל שספרא לא רצה לשלם על שיחה מארה"ב לישראל או על פרימיום בזום זה התפספס והעסקה נפלה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 737 לייקים
כמה ואן אובריים קיבל במכבי?קפבלנקה כתב: ↑11 יוני 2025, 07:23 אני רוצה לראות את אותם "לגיונרים שנפלו על שכר" מרוויחים את מה שהם ביקשו אצל בעלים שלא קוראים לו ספרא.
ואן אובריים רצה מהפועל 450 אלף דולר לפי השמועה, אני מבין את הסיטואציה שבה רוצים להשקיע אבל לא מוכנים להיות הפראיירים של השוק.
אני בטוח שיש כוונה לשים כסף על מי ששווה את זה ובצורה מנוהלת ולא להשתולל בעונה הראשונה שלהם בליגה.
בינתיים כבר בנינו מגדלים וכבר פיטרנו אנשים על סמך שמועות ודיבורים על דיבורים, בסוף הרי יגיעו לפה עוד 5 זרים ולפחות עוד ישראלי או שניים, נוכל לשפוט את מה שקורה בצורה שמחוברת למציאות.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
מקווה מאוד שהתכנון זה להשאיל את אל ים
אם כן אין לי בעיה עם הארכת חוזה, אין מה להפסיד
לגבי יוספי, איפה פורסם?
אם כן אין לי בעיה עם הארכת חוזה, אין מה להפסיד
לגבי יוספי, איפה פורסם?
-
- קיבל.ה 197 לייקים
ואן אובריים קיבל במכבי 375.
הוא פתאום שווה 450?
לגבי יוספי - חוץ מעדי רובינשטיין בישראל כיום וכמה עמודי אוהדים באינסטגרם, לא פורסם בשום מקום ועושה רושם שגם צנצי מכחיש.
הוא פתאום שווה 450?
לגבי יוספי - חוץ מעדי רובינשטיין בישראל כיום וכמה עמודי אוהדים באינסטגרם, לא פורסם בשום מקום ועושה רושם שגם צנצי מכחיש.
תומר יוספי הזה נראה בסדר גמור,אבל רק 6 הופעות השנה.
אז אני שם אותו על תקן סיכון של ליידנר כקשר התקפי.
אז אני שם אותו על תקן סיכון של ליידנר כקשר התקפי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4908 לייקים
תומר יוספי זה אפילו לא רכש אדיר בתקופת ניסנוב.
שחקן שנתן עונה אחת טובה בכל הקריירה בהפועל חיפה והוא כבר לא איזה ילד צעיר.
שחקן מאוד אפור ואם הוא יהיה ה-10 הפותח שלנו נצטרך לפגוע בול עם ה-8 אחרת אפשר לקפל.
לגבי אל ים,
לא ידעתי שהוא סיים חוזה, שחקן שבקושי הצליח להשתלב בלאומית אין שום סיבה להשאיר אותו בליגת העל, אפשר לקדם את הקשר האחורי הכי מוכשר מהנוער לתפקיד הגיבוי של הגיבוי, אותה תפוקה.
- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
ךגבי ואן אובריים - כן, כי הוא אמר שהוא לא חוזר לארץ וזה הדבר היחיד שיגרום לו לחזור.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 11 יוני 2025, 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2378 לייקים
תגיד, איזה ישראלים ריאלים היית מביא להפועל?רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2025, 12:19תומר יוספי זה אפילו לא רכש אדיר בתקופת ניסנוב.
שחקן מאוד אפור ואם הוא יהיה ה-10 הפותח שלנו נצטרך לפגוע בול עם ה-8 אחרת אפשר לקפל.
לגבי אל ים,
לא ידעתי שהוא סיים חוזה, שחקן שבקושי הצליח להשתלב בלאומית אין שום סיבה להשאיר אותו בליגת העל, אפשר לקדם את הקשר האחורי הכי מוכשר מהנוער לתפקיד הגיבוי של הגיבוי, אותה תפוקה.
-
- קיבל.ה 1998 לייקים
תומר יוספי אחלה שחקן ואם אפשר להביא אותו לא הייתי חושב פעמיים.
- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
לא מבין מה יש להשאיל את אל-ים...
אתה משאיל ששחקנים שאתה חושב שיתפתחו בקבוצה אחרת לאיזה משהו.
אל ים אפילו בלאומית לא היה מספיק טוב.
אתה משאיל ששחקנים שאתה חושב שיתפתחו בקבוצה אחרת לאיזה משהו.
אל ים אפילו בלאומית לא היה מספיק טוב.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 197 לייקים
במציאות של היום זה לא חכם לוותר על שחקן ישראלי, "גרוע" ככל שיהיה. לא ויתרנו כבר על מספיק שחקנים שהיו "גרועים" אצלנו והפכו לשחקני נבחרת / בכירים כיום?
מבחינת הפועל המחשבה צריכה להיות להחתים ולהשאיל לנצח, אין מה להפסיד מזה.
אז חסר בערך עוד 4/5 שחקנים פותחים.
מגן ימני, 2 קשרי אמצע, כנף שמאל, חלוץ.
מגן ימני, 2 קשרי אמצע, כנף שמאל, חלוץ.
- Sin Queso
- קיבל.ה 500 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2903 לייקים
סבבה, אם זה הלך המחשבה, מי אני שאתווכח עם אנשי מקצוע

יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4908 לייקים
אני לא יודע מי ריאלי ומי לא, אבל בוא נתייחס לסוגייה שבפתח -לירון האדום כתב: ↑11 יוני 2025, 12:25תגיד, איזה ישראלים ריאלים היית מביא להפועל?רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2025, 12:19תומר יוספי זה אפילו לא רכש אדיר בתקופת ניסנוב.
לגבי אל ים,
בהנחה שלא נביא קשר 8 בסגנון קאנגווה שיודע לנווט התקפות ולתת פסים חכמים, ואנחנו עלולים לגמור עם גורדנה/גוני נאור בעמדה הזאת, אז לטעמי להביא שחקן 10 כמו יוספי שהאיכויות שלו סובבות יותר סביב הצטרפות מקו שני ופחות סביב פסים חכמים וניווט התקפות זאת טעות.
ספורי ונאתכו אלו שני הישראלים היחידים שהוזכרו כרלוונטים אלינו בשלב כלשהו של החלון שעונים על ההגדרה הזאת (וחמודי כנעאן אבל הוא לא באמת הוזכר ואנחנו לא במירוץ).
-
- קיבל.ה 2378 לייקים
ביבראס כבר ירד מהפרק.רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2025, 12:39אני לא יודע מי ריאלי ומי לא, אבל בוא נתייחס לסוגייה שבפתח -לירון האדום כתב: ↑11 יוני 2025, 12:25תגיד, איזה ישראלים ריאלים היית מביא להפועל?רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2025, 12:19
תומר יוספי זה אפילו לא רכש אדיר בתקופת ניסנוב.
לגבי אל ים,
בהנחה שלא נביא קשר 8 בסגנון קאנגווה שיודע לנווט התקפות ולתת פסים חכמים, ואנחנו עלולים לגמור עם גורדנה/גוני נאור בעמדה הזאת, אז לטעמי להביא שחקן 10 כמו יוספי שהאיכויות שלו סובבות יותר סביב הצטרפות מקו שני ופחות סביב פסים חכמים וניווט התקפות זאת טעות.
ספורי ונאתכו אלו שני הישראלים היחידים שהוזכרו כרלוונטים אלינו בשלב כלשהו של החלון שעונים על ההגדרה הזאת.
ספורי לדעתי לא ריאלי שיחזור לישראל.
יש למו מקום לעוד 5 זרים, אחד מהם ברור שיהיה חלוץ ואחד בשמאל (דיארה לדוג') נשארנו עם מקום ל 3 זרים שחסר גם מגן ימני.
אם נצליח להביא את נחמיאס, אז הוא יכול לשחק בימין גם ואז אפשר להביא את 3 הזרים לתפקידים בקישור.
גורדנה/יוספי/בנימין - אחד מהם יהיה בהרכב לצד 3 הזרים.
זה קאדר רחב וטוב.
דרך אגב, מה עם קארצב? הוא משחק שם בסין? ריאלי להביא אותו?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4908 לייקים
בספק רב שיגיע נחמיאס, אולי יביאו את קנדיל ויוותרו על מגן ימני זר.לירון האדום כתב: ↑11 יוני 2025, 12:46ביבראס כבר ירד מהפרק.רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2025, 12:39אני לא יודע מי ריאלי ומי לא, אבל בוא נתייחס לסוגייה שבפתח -
ספורי ונאתכו אלו שני הישראלים היחידים שהוזכרו כרלוונטים אלינו בשלב כלשהו של החלון שעונים על ההגדרה הזאת.
ספורי לדעתי לא ריאלי שיחזור לישראל.
יש למו מקום לעוד 5 זרים, אחד מהם ברור שיהיה חלוץ ואחד בשמאל (דיארה לדוג') נשארנו עם מקום ל 3 זרים שחסר גם מגן ימני.
אם נצליח להביא את נחמיאס, אז הוא יכול לשחק בימין גם ואז אפשר להביא את 3 הזרים לתפקידים בקישור.
גורדנה/יוספי/בנימין - אחד מהם יהיה בהרכב לצד 3 הזרים.
זה קאדר רחב וטוב.
דרך אגב, מה עם קארצב? הוא משחק שם בסין? ריאלי להביא אותו?
בסופו של דבר הניתוח שרשמתי לא מנותק מהמציאות - אם ה-8 שלנו יהיה נניח גורדנה וה-10 יוספי זה מתכון להתקפה תקועה שתיפול ותקום על הזר שיביאו לשמאל והיכולת של טוריאל.