חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Nsumbo
קיבל.ה  78 לייקים

RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 08:55 אני חושב שעניין החלוצים הוא כן בעיה די גדולה והתקווה שלי היא שיפול האסימון בהפועל שנהיה חייבים לבצע שינוי בעמדה הזאת לפני תום חלון העברות הנוכחי.

- לדעתי נתקענו עם בואטנג מתוך אילוץ (סאלסדו של כריתים לא הגיע כי הקבוצה שלו דרשו שחרור גבוה, היה עוד איזה איטלקי בינואר מליגה שניה אאל''ט שלא הסכים לשכר) והיה צורך בחיזוק מיידי בעמדה אחרי שדאפה קרס תחת הלחץ - ונפלנו. עכשיו אנחנו תקועים עם החוזה שלו.

- ברדה עד כה לא היה טוב בבחירת החלוצים שלו, גם לא בבאר שבע (סאלמני 3 שערים 22 משחקים, שונשנהאב 2 שערים 19 משחקים, קלימאלה 4 שערים 23 משחקים) זה כנראה מוטיב שחוזר על עצמו.
לדעתי הנתונים שציינת זה העדות לזה שמשחק ההתקפה של הקבוצות של ברדה לא מספיק מאומן, יוזם ומפעיל חלוצים.
ההגנות שלו מאוד חזקות אבל התקפית הוא תמיד נשען על שחקן שניים עם יכולת אישית
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  991 לייקים

Nsumbo כתב: 04 יולי 2026, 09:02
RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 08:55 אני חושב שעניין החלוצים הוא כן בעיה די גדולה והתקווה שלי היא שיפול האסימון בהפועל שנהיה חייבים לבצע שינוי בעמדה הזאת לפני תום חלון העברות הנוכחי.

- לדעתי נתקענו עם בואטנג מתוך אילוץ (סאלסדו של כריתים לא הגיע כי הקבוצה שלו דרשו שחרור גבוה, היה עוד איזה איטלקי בינואר מליגה שניה אאל''ט שלא הסכים לשכר) והיה צורך בחיזוק מיידי בעמדה אחרי שדאפה קרס תחת הלחץ - ונפלנו. עכשיו אנחנו תקועים עם החוזה שלו.

- ברדה עד כה לא היה טוב בבחירת החלוצים שלו, גם לא בבאר שבע (סאלמני 3 שערים 22 משחקים, שונשנהאב 2 שערים 19 משחקים, קלימאלה 4 שערים 23 משחקים) זה כנראה מוטיב שחוזר על עצמו.
לדעתי הנתונים שציינת זה העדות לזה שמשחק ההתקפה של הקבוצות של ברדה לא מספיק מאומן, יוזם ומפעיל חלוצים.
לא חוסך ביקורת מברדה, אבל אם החלון הזה יסתיים בכשלון (ולפחות לפי הלך הרוח מהודעות המקורבים - זה הכיוון) מי שישלם בסוף את המחיר על הניהול המקצועי יהיה ברדה, ולא באשמתו. לא רואה אותו מסיים את העונה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  983 לייקים

יכול להיות שאתה צודק, ניסיתי לשלוף נתונים יותר מדוייקים על החלוצים שעברו בב''ש ולא ממש הצלחתי לכן מה שאני אומר יכול להתברר כלא מדויק.

ממה שאני ראיתי העונה, דאפה ובואטנג כן הגיעו לכמות מצבים מספקת שהיו אמורים להוביל לשערים בטוחים (הxG של דאפה עמד על משהו כמו 8.2) - אך בגלל חוסר יכולת שלהם זה לא נכנס. לתחושתי, אם יהיה ניתן להשוות זאת עם החולצים של באר שבע דאז יהיה קווי דמיון, מה שיראה על דפוס פעולה של בחירת חלוצים שגויה.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  991 לייקים

@RedDrifter יש משהו במה שאתה אומר על דפוס בחירת חלוצים הוא כנראה נכון. דפאה נראה טוב יותר כששיחקו איתו כחלוץ שני, ובואטנג כל הקריירה שלו נראה כמו חלוץ שני (ויש לו ״מספרים״ של חלוץ שני). וכל זה בקבוצה שמתעקשת על מערך של חלוץ 9 אחד בשפיץ שאמור לכבוש שערים.

עובדת בונוס: מדי פעם ברדה הציב שם את אלטמן, שהוא בוודאי לא חלוץ 9, וכנראה גם לא חלוץ שני. אבל זה היה נראה לו סבבה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6368 לייקים

Mendelson כתב: 04 יולי 2026, 09:23

לא חוסך ביקורת מברדה, אבל אם החלון הזה יסתיים בכשלון (ולפחות לפי הלך הרוח מהודעות המקורבים - זה הכיוון) מי שישלם בסוף את המחיר על הניהול המקצועי יהיה ברדה, ולא באשמתו. לא רואה אותו מסיים את העונה.
מה זאת אומרת לא באשמתו? אם הוא חושב שצריך להחליף חלק מהזרים כדי להתחזק במקומות שהוא חושב שצריך בהם ולא יודע לדרוש את זה מההנהלה יש לו חלק באשמה.
וזה גם במקרה שהכי ״פותר״ אותו מאחריות ואני בכלל לא בטוח שזה המקרה.

אבל בוא נמתין ונראה מה בונים פה לפני שאנחנו מכריזים על כשלונות.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  983 לייקים

בהפועל תל אביב עושים מאמצים על מנת לסגור את עסקת תיאמוקו דיארה לפני היציאה למחנה, כאשר כבר הייתה התקרבות ממשית בין הצדדים בכל הקשור לחוזהו במועדון. גם קשימפסה הטורקית נמצאת עמו במו"מ, אך אצל האדומים מקווים כי העובדה שהוא כבר שיחק בישראל וקרבתו לבלם פרנאן מאיימבו יסייעו לסגור את העסקה ושהגינאי ימריא עמה למחנה האימון

- יגאל גולדשטיין, ספורט 5.
מוצרלה
קיבל.ה  25 לייקים

RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 10:25 בהפועל תל אביב עושים מאמצים על מנת לסגור את עסקת תיאמוקו דיארה לפני היציאה למחנה, כאשר כבר הייתה התקרבות ממשית בין הצדדים בכל הקשור לחוזהו במועדון. גם קשימפסה הטורקית נמצאת עמו במו"מ, אך אצל האדומים מקווים כי העובדה שהוא כבר שיחק בישראל וקרבתו לבלם פרנאן מאיימבו יסייעו לסגור את העסקה ושהגינאי ימריא עמה למחנה האימון

נראה לי שיודעים שהוא סגור אבל מפחדים שזה יתחרבש עד שהוא לא בא לחתום כי הוא לא יציב
מוצרלה
קיבל.ה  25 לייקים

RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 10:25 בהפועל תל אביב עושים מאמצים על מנת לסגור את עסקת תיאמוקו דיארה לפני היציאה למחנה, כאשר כבר הייתה התקרבות ממשית בין הצדדים בכל הקשור לחוזהו במועדון. גם קשימפסה הטורקית נמצאת עמו במו"מ, אך אצל האדומים מקווים כי העובדה שהוא כבר שיחק בישראל וקרבתו לבלם פרנאן מאיימבו יסייעו לסגור את העסקה ושהגינאי ימריא עמה למחנה האימון

נראה לי שיודעים שהוא סגור אבל מפחדים שזה יתחרבש עד שהוא לא בא לחתום כי הוא לא יציב
dino
קיבל.ה  3261 לייקים

הוא לא גינאי שימריא הוא ממאלי שימריא יגאל גולדשטיין
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  150 לייקים

כולי תקווה שהוא סגור באמת ונגמור את הסאגה הזאת.

גם אם מישהו אחר סגור ונגמור את הסאגה הזאת, זה טוב.

קיץ שני כבר אלוהים. היו פה נרקומנים וביניהם אני שעקבו אחרי משחק הירידה של ריימס כדי לדעת אם זה מקדם אותו אלינו.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6368 לייקים

dino כתב: 04 יולי 2026, 12:11 הוא לא גינאי שימריא הוא ממאלי שימריא יגאל גולדשטיין
AIגאל גולדשטיין.
יש כמה כתבים בספורט 5 שגורמים לי לחשוב שהם פארודיה על כתבים גרועים, אבל לא הם אשכרה כל כך גרועים.

לדעתי הבא בתור שמביא את הכתבה הממוחזרת הזאת שרצה פה מהקיץ הקודם צריך לשבת שבוע בפריזר.
וזה לא משנה אם היא מגיעה מאופיר סער, צנציפח, הדר יעקובי, יגאל גולדשטיין או מלך ה-AI רועי ויינברג.

ממה שאני מבין דיארה כרגע לא רוצה לשחק בליגה הישראלית ומחפש למצות את ההזדמנויות שלו לחתום בליגה בכירה יותר, אצלנו החליטו לחכות לו בכל מחיר.
כנראה שהסיפור עם הטורקים באמת נפל והם התקדמו הלאה ולכן גם החתימו את שחקן הכנף השוודי, אחרת היה חותם שם כבר.
DarkCowMoo
קיבל.ה  48 לייקים

RedDrifter כתב: 03 יולי 2026, 18:56
DarkCowMoo כתב: 03 יולי 2026, 18:50 למה בעצם אף אחת לא מחתימה את אוגרסיה?
בן 30 השנה
איזי רוצה 900,000 אלף אירו (כרגע)
אתה תצטרך להביא לו 300 לפחות לא כולל בונוסים

מדובר פה על עסקה של 1.5 מיליון בערך לחלוץ שיתן לך שנתיים תפוקה ולא תקבל את ההשקעה שלך חזרה בשום צורה ככל הנראה. שחקן לחיזוק מיידי ולא נכס לטווח רחוק.
אלף אלפי הבדלים אבל ואן פרסי הגיע ליונייטד ל2 עונות והיה הדבר הכי מרגש שראיתי.
בסוף גולים זה כיף. אם יביא 15 כאלה בעונה זה כנראה שווה 1.5 מיליון. וגם חלוץ יכול לתת קצת יותר מגיל 32 ובלי נדבר אפילו להשתבח מעט.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  740 לייקים

RedDrifter כתב: 03 יולי 2026, 18:56
DarkCowMoo כתב: 03 יולי 2026, 18:50 למה בעצם אף אחת לא מחתימה את אוגרסיה?
בן 30 השנה
איזי רוצה 900,000 אלף אירו (כרגע)
אתה תצטרך להביא לו 300 לפחות לא כולל בונוסים

מדובר פה על עסקה של 1.5 מיליון בערך לחלוץ שיתן לך שנתיים תפוקה ולא תקבל את ההשקעה שלך חזרה בשום צורה ככל הנראה. שחקן לחיזוק מיידי ולא נכס לטווח רחוק.
תוסיף לכל זה שיש חשש להשקיע את כל מה שאמרת על שחקן בגילו ופתאום לגלות שזה היה one time wonder והוא לא יעמוד בלחץ של קבוצה גדולה ולחוצה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  983 לייקים

לכל הפחות אני באמת מקווה כפי שאמרתי שהפועל תדע להתחזק ב2 עמדות התקפה (10 וחלוץ) ומגן שמאל מחליף עד לסוף החלון. אוגריסה או מישהו אחר, לדעתי זאת עמדה שאי אפשר להשאיר מאויישת כפי שהיא.
Dubi Dubkin
קיבל.ה  167 לייקים

לא חושב שיביאו חלוץ נוסף לקיים
יסתפקו בבואטנג/דאפה/ אלטמן
היו צריכים לחתוך את בוטאטנג ולהביא זר במקומו
מקווה שלפחות יחליפו את שאנדה בדיארה/זר אחר
ויביאו זר במקום לואיזו ל-10
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  983 לייקים

הפועל ת״א הציעה חצי מיליון יורו על אליאל פרץ בתחילת יוני. ב״ש לא פתוחים למעבר בתוך הליגה. זה נפל.

להבנתי למרות כל מה שנאמר פה, יש עדיין ישראלי (ויש לי את השם שלו, לא אחשוף כמובן) על הפרק אבל כרגע זה לא שם (די רחוק אפילו) ויש עוד קבוצה שיכולה לעשות עליו מוב בקרוב.

מקורב שיכול להכחיש ?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  991 לייקים

RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 18:28 הפועל ת״א הציעה חצי מיליון יורו על אליאל פרץ בתחילת יוני. ב״ש לא פתוחים למעבר בתוך הליגה. זה נפל.

להבנתי למרות כל מה שנאמר פה, יש עדיין ישראלי (ויש לי את השם שלו, לא אחשוף כמובן) על הפרק אבל כרגע זה לא שם (די רחוק אפילו) ויש עוד קבוצה שיכולה לעשות עליו מוב בקרוב.

מקורב שיכול להכחיש ?
הם חשבו שאלונה תמכור שחקן כזה בחצי מיליון יורו? גם טבריה לא הייתה מוכרת אותו במחיר כזה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1207 לייקים

18 יום למשחק ראשון באירופה
3 ימים לאימון הראשון במחנה
לא אוסיף מעבר

לדעתי ממש יהיה נחמד אם נעשה מחנה אימונים עם השחקן שאמור להחליף את לויזו..
מקווה שיגיע שחקן עד המפגש הראשון עם הבולגרים..

יהיה מעניין
מחכה שתבוא לשבת עליי מזרחית אחרי שהישראלי הבכיר שמדברים עליו יגיע (:
@L.S
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  983 לייקים

אגב רצה שמועה בשעה וחצי האחרונות שנטע לביא ודיארה חתמו ויוצגו מחר להבנתי זה לא נכון למי שמפתח ציפיות
Terry
קיבל.ה  19 לייקים

RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 20:46 אגב רצה שמועה בשעה וחצי האחרונות שנטע לביא ודיארה חתמו ויוצגו מחר להבנתי זה לא נכון למי שמפתח ציפיות
לא שמעתי את השמועה ועכשיו אני מבואס שהיא לא נכונה. יופי. תראה מה עשית.
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  150 לייקים

RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 20:46 אגב רצה שמועה בשעה וחצי האחרונות שנטע לביא ודיארה חתמו ויוצגו מחר להבנתי זה לא נכון למי שמפתח ציפיות
בעולם אוטופי זה היה נכון. יא אללה איזו שמועה אכזרית!
אוהבים אותך כולם :hapoel:
htafan99
קיבל.ה  192 לייקים

סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: 04 יולי 2026, 20:50
בעולם אוטופי זה היה נכון. יא אללה איזו שמועה אכזרית!
גובל בסאדיזם, בעצם זה סאדיזם על מלא
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel: רשמתי ״הניצחון הוא שלנו מחר״ יום לפני ניצחון בדרבי אחרי 12 שנים :hapoel:
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  849 לייקים

תן לי להרגיע אותך
לא יקרה.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  991 לייקים

אפשר להציע לכוכב האדום 600 אלף יורו ואחוזים ממכירה עתידית על לואיזו? נוכח הפרסומים.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  983 לייקים

גם מאנוס דאבור שרצות עליו שמועות לא יגיע ולא מועמד. כן הוצע פה לכמה קבוצות בישראל (לא היה עניין מהם) והפועל תא לא הייתה אפילו אחת מהן. להבנתי.

שוב אם יש משהו שאני אומר שאני טועה בו או לחלופין השתנה אשמח שמקורב יתקן אותי
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1207 לייקים

האמת שזו דרך לא רעה לייצר פה תוכן חדשותי מעניין
וסקופים..
אם אין התמות בפועל ואם אין פרסומים כי עובדים בשקט
ואם המקורבים לא כותבים ברצף

בואו פשוט נרביץ פה ספקולציות ושמועות
כדי להביא את המקורבים להגיב
TOMER
קיבל.ה  70 לייקים

איפה השמועות האלו רצות כל פעם?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6368 לייקים

אולי במקום להספים את הפורום בבדיות ושקרים לך תגע קצת בדשא כמו שאומרים החברה מהדור שלך?
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  849 לייקים

TOMER כתב: 04 יולי 2026, 21:07 איפה השמועות האלו רצות כל פעם?
אנשים משועממים שרוצים לייצר טראפיק.
שיש משהו בוודאות אני רושם אותו לצורך העניין
כמו לפניי כמה שבועות שרשמתי כאן שוויסמן עניין את הפועל אבל הוא דיי סגור בביתר
דרך אגב זה הפתיע אותי שרק אתמול הכריזו עליו.
ונרקומן
קיבל.ה  607 לייקים

נטע לביא לא יגיע להפועל בחיים.
אוהד שרוף של מכבי חיפה ועושה פי כמה מתקרת השכר בהפועל. הכי לא בכיוון שיש
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  132 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 04 יולי 2026, 21:21
אנשים משועממים שרוצים לייצר טראפיק.
שיש משהו בוודאות אני רושם אותו לצורך העניין
כמו לפניי כמה שבועות שרשמתי כאן שוויסמן עניין את הפועל אבל הוא דיי סגור בביתר
דרך אגב זה הפתיע אותי שרק אתמול הכריזו עליו.
אז יש ישראלי שקיים על הגלובוס וקרוב להפועל?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  983 לייקים

רדפוקס כתב: 04 יולי 2026, 21:08 אולי במקום להספים את הפורום בבדיות ושקרים לך תגע קצת בדשא כמו שאומרים החברה מהדור שלך?
א. האובססיה החולנית שלך לעקוץ אותי בכל הזדמנות שהיא דורשת בחינה מקצועית
ב. מעבר לפורום אנשים פה מדברים בהודעות פרטיות, פלטפורמות אחרות (אינסטגרם, פייסבוק, טלגרם) והטענות האלו אכן עלו
ג. מדבר פה על שמות שאולי עלו ואולי לא בפוסט חלון העברות אחרי שדיברתי עם מישהו עם קצת יותר מידע ממני וממך, כאחד שצמא למידע כזה אני משתף כשאפשר
ד. ברוך הבא רשמית לרשימת החסימה שלי :)
htafan99
קיבל.ה  192 לייקים

ונרקומן כתב: 04 יולי 2026, 21:28 נטע לביא לא יגיע להפועל בחיים.
אוהד שרוף של מכבי חיפה ועושה פי כמה מתקרת השכר בהפועל. הכי לא בכיוון שיש
גם אני בדקתי, זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי אחרי בדיקה. מקבל מיליון יורו לעונה, בטופ של יפן ומגיע גם להישגים ברמת היבשת, רק בן 30, בקיצור אין קשר.
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel: רשמתי ״הניצחון הוא שלנו מחר״ יום לפני ניצחון בדרבי אחרי 12 שנים :hapoel:
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  484 לייקים

חחח מאיפה הן צצות השטויות האלה, מישהו מטריל אותנו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6368 לייקים

RedDrifter כתב: 04 יולי 2026, 21:29
רדפוקס כתב: 04 יולי 2026, 21:08 אולי במקום להספים את הפורום בבדיות ושקרים לך תגע קצת בדשא כמו שאומרים החברה מהדור שלך?
א. האובססיה החולנית שלך לעקוץ אותי בכל הזדמנות שהיא דורשת בחינה מקצועית
ב. מעבר לפורום אנשים פה מדברים בהודעות פרטיות, פלטפורמות אחרות (אינסטגרם, פייסבוק, טלגרם) והטענות האלו אכן עלו
ג. מדבר פה על שמות שאולי עלו ואולי לא בפוסט חלון העברות אחרי שדיברתי עם מישהו עם קצת יותר מידע ממני וממך, כאחד שצמא למידע כזה אני משתף כשאפשר
ד. ברוך הבא רשמית לרשימת החסימה שלי :)
כבוד גדול
אונישנקו
קיבל.ה  541 לייקים

RedDrifter כתב: 03 יולי 2026, 19:25 רון תלמי מהנוער הושאל למכבי יפו.
גם איליי מורי.
אסון למכבי
קיבל.ה  172 לייקים

יש שמועה שהפצתי כרגע שאוסקר גלוך בא להיות ה10 שלנו זה *לא נכון* אז אל תפתחו ציפיות
D&3
קיבל.ה  1799 לייקים

דווקא אני אופטימי שהוולקאם לדיארה קרב ובא
dino
קיבל.ה  3261 לייקים

באותו מקום שרצות שמועות על הרוגים לפני שהמשפחות יודעות או כל הפייק על כל נושא.
זה אחד הדרעקים הכי גדולים שהביאו הרשתות- השמועות.
מי שאוהב להיות נאיבי, כמו כאלו שלוקחים את המילים של טראמפ ברצינות, אז שיהיה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6368 לייקים

אסון למכבי כתב: 04 יולי 2026, 22:28 יש שמועה שהפצתי כרגע שאוסקר גלוך בא להיות ה10 שלנו זה *לא נכון* אז אל תפתחו ציפיות
אולי יש פה מקורב שיכול לאשר או להכחיש? :evil-grin:
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 04 יולי 2026, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
שליחת תגובה