אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 26 יולי 2024, 09:07 אין מה לחכות, יש דד ליין
בינתיים תהנו מהשקט
שקט הוא רפש
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

ספרא המכביסט. הוא עובד עלינו עם מינצברג והם עושים יד אחת עם עופר ינאי. מדובר בשלושה ילדים שגדלו באותה דירה בצפון ת״א, לאמא איציק ולאבא שרון.
כולם נגדנו. חייבים לצאת במחאה. עכשיו. על הכל.
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

האדס כתב: 26 יולי 2024, 14:22 ספרא המכביסט. הוא עובד עלינו עם מינצברג והם עושים יד אחת עם עופר ינאי. מדובר בשלושה ילדים שגדלו באותה דירה בצפון ת״א, לאמא איציק ולאבא שרון.
:rofl: :rofl: שלא תתן רעיונות עוד יחשבו שזה נכון
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

יתכן ונתחיל את העונה עם מיצנברג והסגל הקיים וספרא יצטרף רק בהמשך
נקווה שספרא יגיע לפני ינואר כדי לחזק את הקבוצה לעליית הליגה
REDGTS
קיבל.ה  10 לייקים

שמישו ישלח הודעה למויז באינסטוש שיסגור את העניין כבר
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

Adom_Adom כתב: 26 יולי 2024, 14:29
האדס כתב: 26 יולי 2024, 14:22 ספרא המכביסט. הוא עובד עלינו עם מינצברג והם עושים יד אחת עם עופר ינאי. מדובר בשלושה ילדים שגדלו באותה דירה בצפון ת״א, לאמא איציק ולאבא שרון.
:rofl: :rofl: שלא תתן רעיונות עוד יחשבו שזה נכון
המחאה כבר התחילה. קנו רק 8500 מנויים.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

שוב קשיים , המועדון הזה כל כך קרוב העיקר לפרסם על עלק סיכום , שחררו מאיתנו כבר
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  335 לייקים

הבלוף מתחיל להיחשף
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

עסקת רכישת הפועל תל אביב על ידי אדמונד ספרא עומד על סדר היום בחודשים האחרונים, כשהבעלים המיועד כבר סיכם באופן רשמי מול דייויד מינצברג. הבוקר (ראשון) ספרא שיגר מכתב חריף לעבר זאב גרינברג ואיציק ניסנוב: "אתם מכשילים את העסקה".

בלשון ההודעה נכתבו המילים הבאות: "מזה זמן מתנהל משא ומתן למכירת הפועל תל אביב לאדמונד ספרא. הכול מצפים שמר ספרא יעלה את הקבוצה על דרך המלך. מאליו מובנת חשיבות העסקה, לקבוצה ולעשרות אלפי אוהדיה".

"מר ספרא אינו מוכן לרכוש את הקבוצה בעוד תביעות מרשך נגדה תלויה ועומדת. כשלון העסקה עלול לגרום נזקים ועוגמת נפש עצומים לקבוצה ולציבור אוהדיה. מבקש אני להניח שמרשך, כמי שהקבוצה יקרה לו, אינו מעוניין בכך".

"במצב דברים זה מתבקש מרשך להסכים להמחאת זכויותיו וחובותיו כלפי הקבוצה אל TAFP כך שההליך המשפטי יתנהל נגדה, בין בבית המשפט ובין בבוררות".

"מרשך אינו מתבקש לוותר כהוא זה על טענותיו. כל שמבוקש הוא להסיטן מהקבוצה כדי שניתן יהיה להעבירה אל מר ספרא. מרשך יכשיל את העסקה במקרה שלא יסכים לכך. הוא יישא במלוא האחריות לנזקים ולעוגמת הנפש העצומים שיגרמו כתוצאה מכך".

למעשה, הניסנובים מתעקשים לכאורה להחזיק במועדון כבן ערובה וכקלף מיקוח בתביעה מול מינצברג. לטענת מינצברג וספרא, זה סותר את ההסכם של רכישת המועדון מניסנוב. במכתב הזה למעשה מבקשים מהם להסית את הטענות שלהם והדרישה לחובות מהפועל ת"א כמועדון, ולהמשיך הליך משפטי מול דיוויד מינצברג, וכך הפועל ת"א תוכל לעבור לספרא וההתדיינות המשפטית לא תהיה קשורה למועדון.

ספורט 5
bambo_leo
קיבל.ה  144 לייקים

למה זה כזה מסובך שהם יסגרו את העניינים שלהם מול מינצברג?
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

bambo_leo כתב: 28 יולי 2024, 09:48 למה זה כזה מסובך שהם יסגרו את העניינים שלהם מול מינצברג?
משתי סיבות מאוד ברורות
נגד הקבוצה יש להם זכייה 100% ביד עפ"י הדין הישראלי. נגד מינצברג לא ברור בכלל מה הטיעון המשפטי
במודגש לא כתבו שמינצברג מוכן להכנס פה לנעלי הקבוצה לקחת עליו את האחריות של הפועל, אלה לכו חפשו את מינצברג

דבר שני זאת איזה התאגדות לא ברורה שהיום היא כאן מחר מפורקת ואין בכלל עם מי לדבר, שוב בהודעה

מה שכן מאוד שמי שתקף אותי ברמות אישיות לא נעימות בנושא הזה טעה, התביעה שהדאיגה אותי קיימת היא בסך כמה מיליונים, יש לה סיכוי גדול להתקבל והיא נגד הקבוצה ישירות.
|( והמידע הזה כולו היה קיים בגוגל בלי צורך בחיפוש מיוחד )
מה שמפתיע זה שהנושא לא נסגר כסגרו את מתווה התביעות והערבויות עם מינצברג לפני חודש
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

יום אחד ספרא יקנה את הפועל, אני משוכנע.

בינתיים מינצברג אולי מתחיל להבין שלא ממש משנה המצב הקצועי שלה, את ה 10,000 מנויים הוא יקבל תמיד.
יחד, רק יחד! :heart:
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

איך האכילו אותנו לקרדה כדי שנקנה מנויים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

שום דבר לא מפתיע אותי
כמו שכתבתי כבר פעם, לא אופתע אם כל הספרא שיט היה כדי להוציא מהבעלות הקודמת כסף

מועדון מקולל
long live the zapta
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

האולטראס שמאתגרים את ינאי, לא חושבים לאתגר את ניסנוב וגרינברג?
נערך לאחרונה על ידי nirgo ב 28 יולי 2024, 10:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 יולי 2024, 10:02
bambo_leo כתב: 28 יולי 2024, 09:48 למה זה כזה מסובך שהם יסגרו את העניינים שלהם מול מינצברג?
משתי סיבות מאוד ברורות
נגד הקבוצה יש להם זכייה 100% ביד עפ"י הדין הישראלי. נגד מינצברג לא ברור בכלל מה הטיעון המשפטי
במודגש לא כתבו שמינצברג מוכן להכנס פה לנעלי הקבוצה לקחת עליו את האחריות של הפועל, אלה לכו חפשו את מינצברג

דבר שני זאת איזה התאגדות לא ברורה שהיום היא כאן מחר מפורקת ואין בכלל עם מי לדבר, שוב בהודעה

מה שכן מאוד שמי שתקף אותי ברמות אישיות לא נעימות בנושא הזה טעה, התביעה שהדאיגה אותי קיימת היא בסך כמה מיליונים, יש לה סיכוי גדול להתקבל והיא נגד הקבוצה ישירות.
מה שמפתיע זה שהנושא לא נסגר כסגרו את מתווה התביעות והערבויות עם מינצברג לפני חודש
ניסנוב וגרינברג שמו כסף אמיתי בהפועל?
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

dino כתב: 28 יולי 2024, 10:40
משתי סיבות מאוד ברורות

אני לא הרוח שלהם, אבל עפ"י גוגל יש 10 מיליון שח שהם השקיעו מרצון. ועוד 4-6 מיליון שלקחו להם בלי רצון ( ויש עוד כנראה כמה מיליונים שהיו/יהיו בהסדרים השונים )
לא סכומי עתק בשביל אנשים עשירים אבל זה גם לא אפס כמו שלפעמים טוענים

* דרך אגב חלק מהכסף כנראה היה של חבר שלהם שנתן להם עזרה
** אני לא בטוח עם הסכומים שמדברים עליהם כוללים או לא כוללים את הסכומים שחייבים לתושב. ( בכל מקום כתוב אחרת )
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

לדעתי,מי שקנה מנוי יכול עדיין לבטל
אסור לקנות מנויים עד שיודעים סופית שהנבלות הישראליות והאמריקאיות מחוץ למועדון+ כמה ספרא הולך לשים כסף.
אחרי פרק זמן מסויים אי אפשר לדעתי לבטל.
כדאי לעשות את זה עוד היום
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

ההוא מפעם כתב: 28 יולי 2024, 10:53

משתי סיבות מאוד ברורות

אני לא הרוח שלהם, אבל עפ"י גוגל יש 10 מיליון שח שהם השקיעו מרצון. ועוד 4-6 מיליון שלקחו להם בלי רצון ( ויש עוד כנראה כמה מיליונים שהיו/יהיו בהסדרים השונים )

** אני לא בטוח עם הסכומים שמדברים עליהם כוללים או לא כוללים את הסכומים שחייבים לתושב. ( בכל מקום כתוב אחרת )
מה שלקחו להם(או לא נתנו להם)זה חובות שהם יצרו בזמנם והתבררו בהמשך
אני בספק רב אם לזאביק גרינברג יש מצב עו״ש יותר טוב משלי. אין סיכוי שהוא הכניס כסף להפועל
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

ההתנהלות מריחה רע מאוד
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

גרושניק, לא יודע אם בחייו האישיים אבל לגמרי מסתמן שזו המנטליות שהוא בא איתה לפה.
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

Shacham כתב: 28 יולי 2024, 11:55 גרושניק, לא יודע אם בחייו האישיים אבל לגמרי מסתמן שזו המנטליות שהוא בא איתה לפה.
קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.

לגבי ספרא עצמו וגרושניק - כן, זה לגמרי מה שהוא משדר, לדעתי גם כל הסיפורים על השקעה חכמה וכו' זה עוד סיפורים סטייל מינצברג. נקבל איזה יואב כץ משודרג שישתעמם מהקבוצה אחרי שנתיים-שלוש (או בפעם הראשונה שהאולטראס יפוצצו איזה משחק ...) ונחזור לנקודת האפס כרגיל ...

לגבי האחים הפחים - עם כל השנאה שלי אליהם, הם לא עד כדי כך מפגרים לוותר לדיוויד "וורלד קלאס" מינצברג על מיליונים, בין אם מגיע להם או לא (כנראה שמגיע להם, לא סתם מינצברג עומד על הרגליים האחוריות סביב הסיפור הזה). בתכלס? אני גם לגמרי בעד שילכו איתו ראש בראש, האפס עם המבטא האמריקאי הרס אותנו ועוד מנסה להחזיר את ההשקעה שלו, מצידי שייצא מפה בנזק של מיליונים שהשם ישראל יעשה לו פריחה בגוף.
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

RnM כתב: 28 יולי 2024, 12:23
Shacham כתב: 28 יולי 2024, 11:55 גרושניק, לא יודע אם בחייו האישיים אבל לגמרי מסתמן שזו המנטליות שהוא בא איתה לפה.
קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.

לגבי ספרא עצמו וגרושניק - כן, זה לגמרי מה שהוא משדר, לדעתי גם כל הסיפורים על השקעה חכמה וכו' זה עוד סיפורים סטייל מינצברג. נקבל איזה יואב כץ משודרג שישתעמם מהקבוצה אחרי שנתיים-שלוש (או בפעם הראשונה שהאולטראס יפוצצו איזה משחק ...) ונחזור לנקודת האפס כרגיל ...

לגבי האחים הפחים - עם כל השנאה שלי אליהם, הם לא עד כדי כך מפגרים לוותר לדיוויד "וורלד קלאס" מינצברג על מיליונים, בין אם מגיע להם או לא (כנראה שמגיע להם, לא סתם מינצברג עומד על הרגליים האחוריות סביב הסיפור הזה). בתכלס? אני גם לגמרי בעד שילכו איתו ראש בראש, האפס עם המבטא האמריקאי הרס אותנו ועוד מנסה להחזיר את ההשקעה שלו, מצידי שייצא מפה בנזק של מיליונים שהשם ישראל יעשה לו פריחה בגוף.
תגיד, אתה מבין שהקבוצה שלך היא בת ערובה של סיטואציה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  238 לייקים

אם אני מינצברג אני אומר לספרא "מה רמונט?!?! כמה זה כבר רמונט?!?!"
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אם זה ימשיך להתמסמס יותר מידי, אולי עדיף שינאי יבוא עם דפיברילטור, יתן החייאה, שלפחות נוכל לעלות בשקט ויהיה זמן להתארגן ולפתור דברים לליגת העל(ינאי בעלים, ספרא, מישהו אחר, שותפויות)
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  238 לייקים

dino כתב: 28 יולי 2024, 12:35 אם זה ימשיך להתמסמס יותר מידי, אולי עדיף שינאי יבוא עם דפיברילטור, יתן החייאה, שלפחות נוכל לעלות בשקט ויהיה זמן להתארגן ולפתור דברים לליגת העל(ינאי בעלים, ספרא, מישהו אחר, שותפויות)
יש תחושה כזו שיותר מדי רכבנו על האיש הנדיר הזה שזכינו בו, ינאי.
בסוף ימאס לו מאיתנו אם אנחנו נחשוב שהוא באמת אבא שלנו שסוגר לנו את הפינה כשקשה.
תנו לו להפוך את הקבוצת כדורסל שלנו למעצמה אירופאית ועזבו אותו בשקט ותנו תמיכה! התמיכה כמובן מופנת לאולטראס שלנו שחיים בסרט שהם הקימו את הפועל ובלעדיהם היא לא קיימת.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

האם העברת המועדון לאדמונד ספרא נמצאת על סף פיצוץ? ל-ONE נודע כי בהפועל תל אביב קיימת הערכה מוצקת כי אם עניין החובות מול הבעלים הקודמים, שרון ואיציק ניסנוב, מאיר תושב וזאב גרינברג לא ייפתר, ספרא עשוי לרדת מהעסקה.

במועדון טוענים כי פרט לתושב, יתר הבעלים הקודמים מקשים על העברת המועדון ואף ייתבעו לכאורה אם וזה יסכל את העסקה.

גורמים בהפועל מוסרים כי ספרא ביקש בסוף השבוע לקדם את העניינים הללו, אבל אחרי שעברו למעלה מ-48 שעות, הוחלט לנסות בסביבת דייויד מינצברג לשגר מכתב בהול לנציגי הבעלים הקודמים, שזועמים על ניסיון להסית את הקהל נגדם.

"הקהל של הפועל תל אביב לא צריך לבוא אלינו בטענות, הוא צריך לבוא בטענות אל מי שמסרב לעמוד בהסכמים!", אמרו בסביבת הבעלים הקודמים.

אם העברת הבעלות לספרא תתפוצץ, האוהדים האדומים קוראים לבעלים של קבוצת הכדורסל, עופר ינאי, לקחת את הקבוצה. ינאי כבר סיפר למקורביו כי אם ספרא יחליט לרדת מהעברת הבעלות, הוא ינסה להיכנס במקומו.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

העסקה כנראה פוצצה.
עכשיו גם הודיעו לאלטמן לחפש קבוצה וגם לציבוטה.אין כסף לשלם.
בקיצור- מי שקנה מנוי,לבטל ומהר,אחרת הלך הכסף
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

לכל הברדק שיש מסביב לכאילו עסקה סיבה אחת ויחידה: 8500 מנויים.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

dino כתב: 28 יולי 2024, 11:36
ההוא מפעם כתב: 28 יולי 2024, 10:53

מה שלקחו להם(או לא נתנו להם)זה חובות שהם יצרו בזמנם והתבררו בהמשך
אני בספק רב אם לזאביק גרינברג יש מצב עו״ש יותר טוב משלי. אין סיכוי שהוא הכניס כסף להפועל
מה שענית לא רלוונטי לשאלה שלך, כל השקעה של בעלים בקבוצה זה בגלל חובות
השאלה שלך הייתה כמה הם השקיעו וכל סכום שיצא להם מהכיס והלך לקבוצה זאת השקעה לא משנה למה.
( על זה שהם כושלים ומינצברג כושל בין כושל אין ויכוח )
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

בז'רנו כתב: 28 יולי 2024, 12:56 העסקה כנראה פוצצה.
אני די בטוח שהפוך
מינצברג וספרא סגורים בינהם הם מנסים יחד לצמצם את ההפסד של מינצברג ואולי גם את ההוצאה של ספרא
אני לא חושב שמשהו התשנה בעובדה שמינצברג לא יכול להשאר וכל המו"מ בחודשים האחרונים זה רק לצמצם את הנזק שהוא הפיל על המשקיעים.
די בטוח שהכושלים שלפני יודעים את העובדות טוב מאתנו לכן אין להם סיבה להתקפל ולוותר לכושלים מאמריקה על כמה מיליונים.
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 28 יולי 2024, 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

בקיצור מייצנברג השיג מנויים
שיחק אותה
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

איפה צנצי? שכל כך יצא על כולם שהעסקה סגורה?
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

בז'רנו כתב: 28 יולי 2024, 12:56 העסקה כנראה פוצצה.
אפשר לבטל מנוי?
כעת לאן שלחו כרטיס לחמישי לגביע הטוטו
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

בז'רנו כתב: 28 יולי 2024, 12:56 עכשיו גם הודיעו לאלטמן לחפש קבוצה וגם לציבוטה.אין כסף לשלם.
כבר במחנה האימונים דגו רמז להם שהם ישוחררו, עוד לפני המכתב של מינצברג ביום חמישי.
אלטמן וציבוטה מיותרים להפועל גם בלאומית
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

nirgo כתב: 28 יולי 2024, 13:30
בז'רנו כתב: 28 יולי 2024, 12:56 עכשיו גם הודיעו לאלטמן לחפש קבוצה וגם לציבוטה.אין כסף לשלם.
כבר במחנה האימונים דגו רמז להם שהם ישוחררו, עוד לפני המכתב של מינצברג ביום חמישי.
זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

L.S כתב: 28 יולי 2024, 12:31
RnM כתב: 28 יולי 2024, 12:23

הקבוצה שלנו בת ערובה כבר שנים של נוכלים כאלה ואחרים, לצערי מרגיש לי שזה לא כזה משנה ...
שלא תבין אותי לא נכון, אם היה אפשר לשים את הכסף בבוררות ואז לשרוף אותו שאף אחד מהם לא יקבל אותו, הייתי מבסוט, אבל את מינצברג אני שונא יותר מהפחים, אצלם לפחות לא ירדנו ליגה.
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

לירון האדום כתב: 28 יולי 2024, 13:53
nirgo כתב: 28 יולי 2024, 13:30
זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
מה הקטע לקטול כל מי שלא חושב כמוך ועוד לקרוא לו בשמות?
דברים נראים רע. נקודה.
אחרי העונה האחרונה קשה להמשיך לשבת על ענן כמו שאתה עושה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

RnM כתב:
RnM כתב: 28 יולי 2024, 12:23 קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.

הקבוצה שלנו בת ערובה כבר שנים של נוכלים כאלה ואחרים, לצערי מרגיש לי שזה לא כזה משנה ...
שלא תבין אותי לא נכון, אם היה אפשר לשים את הכסף בבוררות ואז לשרוף אותו שאף אחד מהם לא יקבל אותו, הייתי מבסוט, אבל את מינצברג אני שונא יותר מהפחים, אצלם לפחות לא ירדנו ליגה.
סליחה??
לא ירדנו איתם??
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

Nati כתב: 28 יולי 2024, 14:01
RnM כתב:

סליחה??
לא ירדנו איתם??
אולי עם הפחתת נקודות? בכל מקרה, אל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא מחובבי הפחים, אבל את מינצברג אני פשוט שונא יותר. אני גם לא אתפלא אם כל הסיבוב עם ספרא היה ניסיון של הנוכל האמריקאי לנער מעליו את החובות שלו גם לפחים.

בכל מקרה, להערכתי הקבוצה עוד לא הגיעה אפילו למצב רע באמת. אני רואה איך פתאום העסקה נופלת, האמריקאי יבכה שזה בגלל הניסנובס (ואולי יקווה שהאולטראס יעשו בשבילו עוד קצת עבודה שחורה) ושאין לו כסף להעביר את הקבוצה בבקרה, אלא רק תקציב רזה על בסיס הכנסות נטו. עם החדשות על אלטמן וצ'יבוטה מהיום (לא מפתיע ובאמת אף אחד לא צריך אותם בלאומית) מקווה שדגו יפתח פה בכלל את העונה.

לגבי הסיפור עם מינצברג-ניסנובס-ספרא - אני אחדד - ברור לי לחלוטין שהקבוצה בת ערובה, אבל חלאס, נמאס לי לשמוע על בוררויות, חובות, חוזים שלא מכבדים, כל קיץ מחדש אנחנו הבדיחה של הליגה, בדרך כלל זה ליגת העל, השנה אפילו בלאומית אנחנו בדיחה. אז פעם אחת שאחד הבעלים העלובים שעוברים פה יעשה סדר בבלאגן הזה אחת ולתמיד ויפסיקו להעביר אותנו כמו זXXה מאחד לשני עם חובות שרק הולכים ותופחים.

אני מזכיר כאן לכל מי שרוצה גם שחובות חו"ל כשיגיעו, זה לא יהיה בצורה של - אה, אוקיי, בואו תשלמו עכשיו ויהיה בסדר, זה יהיה ביחד עם עונש של עוד הפחתת נקודות או אפילו יותר חמור מזה ...

בקיצור, עוד יום בהיסטוריה של הפועל תל אביב בעשור האחרון ...
שליחת תגובה