שקט הוא רפש
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ספרא המכביסט. הוא עובד עלינו עם מינצברג והם עושים יד אחת עם עופר ינאי. מדובר בשלושה ילדים שגדלו באותה דירה בצפון ת״א, לאמא איציק ולאבא שרון.
כולם נגדנו. חייבים לצאת במחאה. עכשיו. על הכל.
כולם נגדנו. חייבים לצאת במחאה. עכשיו. על הכל.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
יתכן ונתחיל את העונה עם מיצנברג והסגל הקיים וספרא יצטרף רק בהמשך
נקווה שספרא יגיע לפני ינואר כדי לחזק את הקבוצה לעליית הליגה
נקווה שספרא יגיע לפני ינואר כדי לחזק את הקבוצה לעליית הליגה
שמישו ישלח הודעה למויז באינסטוש שיסגור את העניין כבר
-
- קיבל.ה 405 לייקים
המחאה כבר התחילה. קנו רק 8500 מנויים.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
שוב קשיים , המועדון הזה כל כך קרוב העיקר לפרסם על עלק סיכום , שחררו מאיתנו כבר
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
עסקת רכישת הפועל תל אביב על ידי אדמונד ספרא עומד על סדר היום בחודשים האחרונים, כשהבעלים המיועד כבר סיכם באופן רשמי מול דייויד מינצברג. הבוקר (ראשון) ספרא שיגר מכתב חריף לעבר זאב גרינברג ואיציק ניסנוב: "אתם מכשילים את העסקה".
בלשון ההודעה נכתבו המילים הבאות: "מזה זמן מתנהל משא ומתן למכירת הפועל תל אביב לאדמונד ספרא. הכול מצפים שמר ספרא יעלה את הקבוצה על דרך המלך. מאליו מובנת חשיבות העסקה, לקבוצה ולעשרות אלפי אוהדיה".
"מר ספרא אינו מוכן לרכוש את הקבוצה בעוד תביעות מרשך נגדה תלויה ועומדת. כשלון העסקה עלול לגרום נזקים ועוגמת נפש עצומים לקבוצה ולציבור אוהדיה. מבקש אני להניח שמרשך, כמי שהקבוצה יקרה לו, אינו מעוניין בכך".
"במצב דברים זה מתבקש מרשך להסכים להמחאת זכויותיו וחובותיו כלפי הקבוצה אל TAFP כך שההליך המשפטי יתנהל נגדה, בין בבית המשפט ובין בבוררות".
"מרשך אינו מתבקש לוותר כהוא זה על טענותיו. כל שמבוקש הוא להסיטן מהקבוצה כדי שניתן יהיה להעבירה אל מר ספרא. מרשך יכשיל את העסקה במקרה שלא יסכים לכך. הוא יישא במלוא האחריות לנזקים ולעוגמת הנפש העצומים שיגרמו כתוצאה מכך".
למעשה, הניסנובים מתעקשים לכאורה להחזיק במועדון כבן ערובה וכקלף מיקוח בתביעה מול מינצברג. לטענת מינצברג וספרא, זה סותר את ההסכם של רכישת המועדון מניסנוב. במכתב הזה למעשה מבקשים מהם להסית את הטענות שלהם והדרישה לחובות מהפועל ת"א כמועדון, ולהמשיך הליך משפטי מול דיוויד מינצברג, וכך הפועל ת"א תוכל לעבור לספרא וההתדיינות המשפטית לא תהיה קשורה למועדון.
ספורט 5
בלשון ההודעה נכתבו המילים הבאות: "מזה זמן מתנהל משא ומתן למכירת הפועל תל אביב לאדמונד ספרא. הכול מצפים שמר ספרא יעלה את הקבוצה על דרך המלך. מאליו מובנת חשיבות העסקה, לקבוצה ולעשרות אלפי אוהדיה".
"מר ספרא אינו מוכן לרכוש את הקבוצה בעוד תביעות מרשך נגדה תלויה ועומדת. כשלון העסקה עלול לגרום נזקים ועוגמת נפש עצומים לקבוצה ולציבור אוהדיה. מבקש אני להניח שמרשך, כמי שהקבוצה יקרה לו, אינו מעוניין בכך".
"במצב דברים זה מתבקש מרשך להסכים להמחאת זכויותיו וחובותיו כלפי הקבוצה אל TAFP כך שההליך המשפטי יתנהל נגדה, בין בבית המשפט ובין בבוררות".
"מרשך אינו מתבקש לוותר כהוא זה על טענותיו. כל שמבוקש הוא להסיטן מהקבוצה כדי שניתן יהיה להעבירה אל מר ספרא. מרשך יכשיל את העסקה במקרה שלא יסכים לכך. הוא יישא במלוא האחריות לנזקים ולעוגמת הנפש העצומים שיגרמו כתוצאה מכך".
למעשה, הניסנובים מתעקשים לכאורה להחזיק במועדון כבן ערובה וכקלף מיקוח בתביעה מול מינצברג. לטענת מינצברג וספרא, זה סותר את ההסכם של רכישת המועדון מניסנוב. במכתב הזה למעשה מבקשים מהם להסית את הטענות שלהם והדרישה לחובות מהפועל ת"א כמועדון, ולהמשיך הליך משפטי מול דיוויד מינצברג, וכך הפועל ת"א תוכל לעבור לספרא וההתדיינות המשפטית לא תהיה קשורה למועדון.
ספורט 5
-
- קיבל.ה 144 לייקים
למה זה כזה מסובך שהם יסגרו את העניינים שלהם מול מינצברג?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
משתי סיבות מאוד ברורות
נגד הקבוצה יש להם זכייה 100% ביד עפ"י הדין הישראלי. נגד מינצברג לא ברור בכלל מה הטיעון המשפטי
במודגש לא כתבו שמינצברג מוכן להכנס פה לנעלי הקבוצה לקחת עליו את האחריות של הפועל, אלה לכו חפשו את מינצברג
דבר שני זאת איזה התאגדות לא ברורה שהיום היא כאן מחר מפורקת ואין בכלל עם מי לדבר, שוב בהודעה
מה שכן מאוד שמי שתקף אותי ברמות אישיות לא נעימות בנושא הזה טעה, התביעה שהדאיגה אותי קיימת היא בסך כמה מיליונים, יש לה סיכוי גדול להתקבל והיא נגד הקבוצה ישירות.
|( והמידע הזה כולו היה קיים בגוגל בלי צורך בחיפוש מיוחד )
מה שמפתיע זה שהנושא לא נסגר כסגרו את מתווה התביעות והערבויות עם מינצברג לפני חודש
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
יום אחד ספרא יקנה את הפועל, אני משוכנע.
בינתיים מינצברג אולי מתחיל להבין שלא ממש משנה המצב הקצועי שלה, את ה 10,000 מנויים הוא יקבל תמיד.
בינתיים מינצברג אולי מתחיל להבין שלא ממש משנה המצב הקצועי שלה, את ה 10,000 מנויים הוא יקבל תמיד.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1055 לייקים
איך האכילו אותנו לקרדה כדי שנקנה מנויים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 951 לייקים
שום דבר לא מפתיע אותי
כמו שכתבתי כבר פעם, לא אופתע אם כל הספרא שיט היה כדי להוציא מהבעלות הקודמת כסף
מועדון מקולל
כמו שכתבתי כבר פעם, לא אופתע אם כל הספרא שיט היה כדי להוציא מהבעלות הקודמת כסף
מועדון מקולל
long live the zapta
-
- קיבל.ה 368 לייקים
האולטראס שמאתגרים את ינאי, לא חושבים לאתגר את ניסנוב וגרינברג?
נערך לאחרונה על ידי nirgo ב 28 יולי 2024, 10:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
ניסנוב וגרינברג שמו כסף אמיתי בהפועל?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:02משתי סיבות מאוד ברורות
נגד הקבוצה יש להם זכייה 100% ביד עפ"י הדין הישראלי. נגד מינצברג לא ברור בכלל מה הטיעון המשפטי
במודגש לא כתבו שמינצברג מוכן להכנס פה לנעלי הקבוצה לקחת עליו את האחריות של הפועל, אלה לכו חפשו את מינצברג
דבר שני זאת איזה התאגדות לא ברורה שהיום היא כאן מחר מפורקת ואין בכלל עם מי לדבר, שוב בהודעה
מה שכן מאוד שמי שתקף אותי ברמות אישיות לא נעימות בנושא הזה טעה, התביעה שהדאיגה אותי קיימת היא בסך כמה מיליונים, יש לה סיכוי גדול להתקבל והיא נגד הקבוצה ישירות.
מה שמפתיע זה שהנושא לא נסגר כסגרו את מתווה התביעות והערבויות עם מינצברג לפני חודש
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני לא הרוח שלהם, אבל עפ"י גוגל יש 10 מיליון שח שהם השקיעו מרצון. ועוד 4-6 מיליון שלקחו להם בלי רצון ( ויש עוד כנראה כמה מיליונים שהיו/יהיו בהסדרים השונים )dino כתב: ↑28 יולי 2024, 10:40ניסנוב וגרינברג שמו כסף אמיתי בהפועל?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:02משתי סיבות מאוד ברורות
לא סכומי עתק בשביל אנשים עשירים אבל זה גם לא אפס כמו שלפעמים טוענים
* דרך אגב חלק מהכסף כנראה היה של חבר שלהם שנתן להם עזרה
** אני לא בטוח עם הסכומים שמדברים עליהם כוללים או לא כוללים את הסכומים שחייבים לתושב. ( בכל מקום כתוב אחרת )
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
לדעתי,מי שקנה מנוי יכול עדיין לבטל
אסור לקנות מנויים עד שיודעים סופית שהנבלות הישראליות והאמריקאיות מחוץ למועדון+ כמה ספרא הולך לשים כסף.
אחרי פרק זמן מסויים אי אפשר לדעתי לבטל.
כדאי לעשות את זה עוד היום
אסור לקנות מנויים עד שיודעים סופית שהנבלות הישראליות והאמריקאיות מחוץ למועדון+ כמה ספרא הולך לשים כסף.
אחרי פרק זמן מסויים אי אפשר לדעתי לבטל.
כדאי לעשות את זה עוד היום
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מה שלקחו להם(או לא נתנו להם)זה חובות שהם יצרו בזמנם והתבררו בהמשךההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:53אני לא הרוח שלהם, אבל עפ"י גוגל יש 10 מיליון שח שהם השקיעו מרצון. ועוד 4-6 מיליון שלקחו להם בלי רצון ( ויש עוד כנראה כמה מיליונים שהיו/יהיו בהסדרים השונים )dino כתב: ↑28 יולי 2024, 10:40ניסנוב וגרינברג שמו כסף אמיתי בהפועל?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:02
משתי סיבות מאוד ברורות
** אני לא בטוח עם הסכומים שמדברים עליהם כוללים או לא כוללים את הסכומים שחייבים לתושב. ( בכל מקום כתוב אחרת )
אני בספק רב אם לזאביק גרינברג יש מצב עו״ש יותר טוב משלי. אין סיכוי שהוא הכניס כסף להפועל
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
גרושניק, לא יודע אם בחייו האישיים אבל לגמרי מסתמן שזו המנטליות שהוא בא איתה לפה.
קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.
לגבי ספרא עצמו וגרושניק - כן, זה לגמרי מה שהוא משדר, לדעתי גם כל הסיפורים על השקעה חכמה וכו' זה עוד סיפורים סטייל מינצברג. נקבל איזה יואב כץ משודרג שישתעמם מהקבוצה אחרי שנתיים-שלוש (או בפעם הראשונה שהאולטראס יפוצצו איזה משחק ...) ונחזור לנקודת האפס כרגיל ...
לגבי האחים הפחים - עם כל השנאה שלי אליהם, הם לא עד כדי כך מפגרים לוותר לדיוויד "וורלד קלאס" מינצברג על מיליונים, בין אם מגיע להם או לא (כנראה שמגיע להם, לא סתם מינצברג עומד על הרגליים האחוריות סביב הסיפור הזה). בתכלס? אני גם לגמרי בעד שילכו איתו ראש בראש, האפס עם המבטא האמריקאי הרס אותנו ועוד מנסה להחזיר את ההשקעה שלו, מצידי שייצא מפה בנזק של מיליונים שהשם ישראל יעשה לו פריחה בגוף.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
תגיד, אתה מבין שהקבוצה שלך היא בת ערובה של סיטואציה?RnM כתב: ↑28 יולי 2024, 12:23קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.
לגבי ספרא עצמו וגרושניק - כן, זה לגמרי מה שהוא משדר, לדעתי גם כל הסיפורים על השקעה חכמה וכו' זה עוד סיפורים סטייל מינצברג. נקבל איזה יואב כץ משודרג שישתעמם מהקבוצה אחרי שנתיים-שלוש (או בפעם הראשונה שהאולטראס יפוצצו איזה משחק ...) ונחזור לנקודת האפס כרגיל ...
לגבי האחים הפחים - עם כל השנאה שלי אליהם, הם לא עד כדי כך מפגרים לוותר לדיוויד "וורלד קלאס" מינצברג על מיליונים, בין אם מגיע להם או לא (כנראה שמגיע להם, לא סתם מינצברג עומד על הרגליים האחוריות סביב הסיפור הזה). בתכלס? אני גם לגמרי בעד שילכו איתו ראש בראש, האפס עם המבטא האמריקאי הרס אותנו ועוד מנסה להחזיר את ההשקעה שלו, מצידי שייצא מפה בנזק של מיליונים שהשם ישראל יעשה לו פריחה בגוף.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 238 לייקים
אם אני מינצברג אני אומר לספרא "מה רמונט?!?! כמה זה כבר רמונט?!?!"
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אם זה ימשיך להתמסמס יותר מידי, אולי עדיף שינאי יבוא עם דפיברילטור, יתן החייאה, שלפחות נוכל לעלות בשקט ויהיה זמן להתארגן ולפתור דברים לליגת העל(ינאי בעלים, ספרא, מישהו אחר, שותפויות)
-
- קיבל.ה 238 לייקים
יש תחושה כזו שיותר מדי רכבנו על האיש הנדיר הזה שזכינו בו, ינאי.
בסוף ימאס לו מאיתנו אם אנחנו נחשוב שהוא באמת אבא שלנו שסוגר לנו את הפינה כשקשה.
תנו לו להפוך את הקבוצת כדורסל שלנו למעצמה אירופאית ועזבו אותו בשקט ותנו תמיכה! התמיכה כמובן מופנת לאולטראס שלנו שחיים בסרט שהם הקימו את הפועל ובלעדיהם היא לא קיימת.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
האם העברת המועדון לאדמונד ספרא נמצאת על סף פיצוץ? ל-ONE נודע כי בהפועל תל אביב קיימת הערכה מוצקת כי אם עניין החובות מול הבעלים הקודמים, שרון ואיציק ניסנוב, מאיר תושב וזאב גרינברג לא ייפתר, ספרא עשוי לרדת מהעסקה.
במועדון טוענים כי פרט לתושב, יתר הבעלים הקודמים מקשים על העברת המועדון ואף ייתבעו לכאורה אם וזה יסכל את העסקה.
גורמים בהפועל מוסרים כי ספרא ביקש בסוף השבוע לקדם את העניינים הללו, אבל אחרי שעברו למעלה מ-48 שעות, הוחלט לנסות בסביבת דייויד מינצברג לשגר מכתב בהול לנציגי הבעלים הקודמים, שזועמים על ניסיון להסית את הקהל נגדם.
"הקהל של הפועל תל אביב לא צריך לבוא אלינו בטענות, הוא צריך לבוא בטענות אל מי שמסרב לעמוד בהסכמים!", אמרו בסביבת הבעלים הקודמים.
אם העברת הבעלות לספרא תתפוצץ, האוהדים האדומים קוראים לבעלים של קבוצת הכדורסל, עופר ינאי, לקחת את הקבוצה. ינאי כבר סיפר למקורביו כי אם ספרא יחליט לרדת מהעברת הבעלות, הוא ינסה להיכנס במקומו.
במועדון טוענים כי פרט לתושב, יתר הבעלים הקודמים מקשים על העברת המועדון ואף ייתבעו לכאורה אם וזה יסכל את העסקה.
גורמים בהפועל מוסרים כי ספרא ביקש בסוף השבוע לקדם את העניינים הללו, אבל אחרי שעברו למעלה מ-48 שעות, הוחלט לנסות בסביבת דייויד מינצברג לשגר מכתב בהול לנציגי הבעלים הקודמים, שזועמים על ניסיון להסית את הקהל נגדם.
"הקהל של הפועל תל אביב לא צריך לבוא אלינו בטענות, הוא צריך לבוא בטענות אל מי שמסרב לעמוד בהסכמים!", אמרו בסביבת הבעלים הקודמים.
אם העברת הבעלות לספרא תתפוצץ, האוהדים האדומים קוראים לבעלים של קבוצת הכדורסל, עופר ינאי, לקחת את הקבוצה. ינאי כבר סיפר למקורביו כי אם ספרא יחליט לרדת מהעברת הבעלות, הוא ינסה להיכנס במקומו.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
העסקה כנראה פוצצה.
עכשיו גם הודיעו לאלטמן לחפש קבוצה וגם לציבוטה.אין כסף לשלם.
בקיצור- מי שקנה מנוי,לבטל ומהר,אחרת הלך הכסף
עכשיו גם הודיעו לאלטמן לחפש קבוצה וגם לציבוטה.אין כסף לשלם.
בקיצור- מי שקנה מנוי,לבטל ומהר,אחרת הלך הכסף
-
- קיבל.ה 405 לייקים
לכל הברדק שיש מסביב לכאילו עסקה סיבה אחת ויחידה: 8500 מנויים.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
מה שענית לא רלוונטי לשאלה שלך, כל השקעה של בעלים בקבוצה זה בגלל חובותdino כתב: ↑28 יולי 2024, 11:36מה שלקחו להם(או לא נתנו להם)זה חובות שהם יצרו בזמנם והתבררו בהמשךההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 10:53אני לא הרוח שלהם, אבל עפ"י גוגל יש 10 מיליון שח שהם השקיעו מרצון. ועוד 4-6 מיליון שלקחו להם בלי רצון ( ויש עוד כנראה כמה מיליונים שהיו/יהיו בהסדרים השונים )
אני בספק רב אם לזאביק גרינברג יש מצב עו״ש יותר טוב משלי. אין סיכוי שהוא הכניס כסף להפועל
השאלה שלך הייתה כמה הם השקיעו וכל סכום שיצא להם מהכיס והלך לקבוצה זאת השקעה לא משנה למה.
( על זה שהם כושלים ומינצברג כושל בין כושל אין ויכוח )
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני די בטוח שהפוך
מינצברג וספרא סגורים בינהם הם מנסים יחד לצמצם את ההפסד של מינצברג ואולי גם את ההוצאה של ספרא
אני לא חושב שמשהו התשנה בעובדה שמינצברג לא יכול להשאר וכל המו"מ בחודשים האחרונים זה רק לצמצם את הנזק שהוא הפיל על המשקיעים.
די בטוח שהכושלים שלפני יודעים את העובדות טוב מאתנו לכן אין להם סיבה להתקפל ולוותר לכושלים מאמריקה על כמה מיליונים.
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 28 יולי 2024, 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
בקיצור מייצנברג השיג מנויים
שיחק אותה
שיחק אותה
-
- קיבל.ה 508 לייקים
איפה צנצי? שכל כך יצא על כולם שהעסקה סגורה?
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
הקבוצה שלנו בת ערובה כבר שנים של נוכלים כאלה ואחרים, לצערי מרגיש לי שזה לא כזה משנה ...L.S כתב: ↑28 יולי 2024, 12:31תגיד, אתה מבין שהקבוצה שלך היא בת ערובה של סיטואציה?RnM כתב: ↑28 יולי 2024, 12:23קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.
שלא תבין אותי לא נכון, אם היה אפשר לשים את הכסף בבוררות ואז לשרוף אותו שאף אחד מהם לא יקבל אותו, הייתי מבסוט, אבל את מינצברג אני שונא יותר מהפחים, אצלם לפחות לא ירדנו ליגה.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
מה הקטע לקטול כל מי שלא חושב כמוך ועוד לקרוא לו בשמות?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 13:53זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
דברים נראים רע. נקודה.
אחרי העונה האחרונה קשה להמשיך לשבת על ענן כמו שאתה עושה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
סליחה??RnM כתב:הקבוצה שלנו בת ערובה כבר שנים של נוכלים כאלה ואחרים, לצערי מרגיש לי שזה לא כזה משנה ...L.S כתב: ↑28 יולי 2024, 12:31תגיד, אתה מבין שהקבוצה שלך היא בת ערובה של סיטואציה?RnM כתב: ↑28 יולי 2024, 12:23 קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.
שלא תבין אותי לא נכון, אם היה אפשר לשים את הכסף בבוררות ואז לשרוף אותו שאף אחד מהם לא יקבל אותו, הייתי מבסוט, אבל את מינצברג אני שונא יותר מהפחים, אצלם לפחות לא ירדנו ליגה.
לא ירדנו איתם??
אולי עם הפחתת נקודות? בכל מקרה, אל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא מחובבי הפחים, אבל את מינצברג אני פשוט שונא יותר. אני גם לא אתפלא אם כל הסיבוב עם ספרא היה ניסיון של הנוכל האמריקאי לנער מעליו את החובות שלו גם לפחים.Nati כתב: ↑28 יולי 2024, 14:01סליחה??RnM כתב:הקבוצה שלנו בת ערובה כבר שנים של נוכלים כאלה ואחרים, לצערי מרגיש לי שזה לא כזה משנה ...
לא ירדנו איתם??
בכל מקרה, להערכתי הקבוצה עוד לא הגיעה אפילו למצב רע באמת. אני רואה איך פתאום העסקה נופלת, האמריקאי יבכה שזה בגלל הניסנובס (ואולי יקווה שהאולטראס יעשו בשבילו עוד קצת עבודה שחורה) ושאין לו כסף להעביר את הקבוצה בבקרה, אלא רק תקציב רזה על בסיס הכנסות נטו. עם החדשות על אלטמן וצ'יבוטה מהיום (לא מפתיע ובאמת אף אחד לא צריך אותם בלאומית) מקווה שדגו יפתח פה בכלל את העונה.
לגבי הסיפור עם מינצברג-ניסנובס-ספרא - אני אחדד - ברור לי לחלוטין שהקבוצה בת ערובה, אבל חלאס, נמאס לי לשמוע על בוררויות, חובות, חוזים שלא מכבדים, כל קיץ מחדש אנחנו הבדיחה של הליגה, בדרך כלל זה ליגת העל, השנה אפילו בלאומית אנחנו בדיחה. אז פעם אחת שאחד הבעלים העלובים שעוברים פה יעשה סדר בבלאגן הזה אחת ולתמיד ויפסיקו להעביר אותנו כמו זXXה מאחד לשני עם חובות שרק הולכים ותופחים.
אני מזכיר כאן לכל מי שרוצה גם שחובות חו"ל כשיגיעו, זה לא יהיה בצורה של - אה, אוקיי, בואו תשלמו עכשיו ויהיה בסדר, זה יהיה ביחד עם עונש של עוד הפחתת נקודות או אפילו יותר חמור מזה ...
בקיצור, עוד יום בהיסטוריה של הפועל תל אביב בעשור האחרון ...