להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

קיוויתי ששוטרי ירושלים יפרקו אותם הערב.
איזה שוטרים ואיזה סוסים. אפילו על החבר׳ה של בן גביר כבר אי אפשר לסמוך שיעשו את העבודה.
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 29 מאי 2025, 06:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: המשתמש קיבל אזהרה בעקבות ההודעה הזאת
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

גביזון כתב: 28 מאי 2025, 23:47 .תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk
מה קרה? ובעיקר לא הבנתי מתי? הייתי במשחק
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

Charlie כתב: 29 מאי 2025, 01:00 קיוויתי ששוטרי ירושלים יפרקו אותם הערב.
איזה שוטרים ואיזה סוסים. אפילו על החבר׳ה של בן גביר כבר אי אפשר לסמוך שיעשו את העבודה.
באמת שלא תמצא יותר גרוע מהם גם אם תחפש בכוח , הדרעק של הלה פמליה עדיף כבר
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

אין לי כח יותר באמת. יאללה לכסות ולקרוא קדיש על המועדון הזה כבר
אורי
קיבל.ה  129 לייקים

מדובר במיעוט של אנשים מתחתית ומשולי החברה. אין הבדל בינם לבין הזבל של לה פמיליה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1503 לייקים

אני כל כך שונא אותך.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

KingAlpaca כתב:
אני כל כך שונא אותך.
תשנא
כשעו"ד שמעון מזרחי ידאג לסדר הציבורי במשחק הראשון בגמר הפלייאוף, כמו שנה שעברה, הזבלים האלו יגלו שהפעם אין מועדון מאחוריהם. אין מי שמזדעזע. להפך. הקריצה של הקבוצה תבהיר ליקירינו במדים הכחולים, שדמם מותר. הפועל לא תוציא אפילו מחאה חרישית. רק בשביל מימוש הפנטזיה צריך לנצח בשלישי את ירושלים. פרשי ת"א - היכונו.
Ron.T
קיבל.ה  339 לייקים

הם באותו צד עכשיו. שיפנו גם לשמעון מזרחי לקבל הזמנות לדרבי.
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

Charlie כתב: 29 מאי 2025, 01:23
KingAlpaca כתב:
אני כל כך שונא אותך.
תשנא
כשעו"ד שמעון מזרחי ידאג לסדר הציבורי במשחק הראשון בגמר הפלייאוף, כמו שנה שעברה, הזבלים האלו יגלו שהפעם אין מועדון מאחוריהם. אין מי שמזדעזע. להפך. הקריצה של הקבוצה תבהיר ליקירינו במדים הכחולים, שדמם מותר. הפועל לא תוציא אפילו מחאה חרישית. רק בשביל מימוש הפנטזיה צריך לנצח בשלישי את ירושלים. פרשי ת"א - היכונו.
תשמע בגדול אלימות משטרתית זה מדרון חלק ומסוכן מאוד. גם אנחנו אוכלים את החרא. אם המשטרה מעוניינת לטפל בהם אז לתת ליס״מ דרור ולדהור עליהם עם פרשים זה לא הפיתרון. יש פתרונות אחרים שהם גם יעילים בניגוד לזה. הם פשוט דורשים עבודה ואת זה המשטרה לא אוהבת לעשות.
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

Ron.T כתב:
הם באותו צד עכשיו. שיפנו גם לשמעון מזרחי לקבל הזמנות לדרבי.
שמעון בלחץ, יכול להיות שינאי יוריד את הכפפות וילך על הראש של האנשים שלו באולטראס, השקעה של שנים תרד לטימיון
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

Red_man כתב:
לא ראיתי שום דבר ביציאה
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

Red_man כתב:
Charlie כתב: 29 מאי 2025, 01:23
KingAlpaca כתב: אני כל כך שונא אותך.
תשנא
תשמע בגדול אלימות משטרתית זה מדרון חלק ומסוכן מאוד. גם אנחנו אוכלים את החרא. אם המשטרה מעוניינת לטפל בהם אז לתת ליס״מ דרור ולדהור עליהם עם פרשים זה לא הפיתרון. יש פתרונות אחרים שהם גם יעילים בניגוד לזה. הם פשוט דורשים עבודה ואת זה המשטרה לא אוהבת לעשות.
קודם שידהרו עליהם
אחר כך נראה מה עושים עם האלימות המשטרתית. אגב, היא קיימת - מקפלן ועד רחוב עזה, היא מופנית לכולם: מתנחלים, ערבים, חרדים, אתיופים, שמאלנים, אוהדי כדורגל. אז מה חדש? מה בסך הכל מבקשים מהם? לפרק את האולטראס?! כל כך קשה?
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

Nati כתב: 29 מאי 2025, 01:32
Red_man כתב:
לא ראיתי שום דבר ביציאה
אני גם לא. ראיתי מה הלך במחצית ואותו כותב טוען שארבו לו ביציאה. מכאן שכל אחד יבחר למה הוא מאמין. הקבוצה הזאת היא טרגדיה גדולה
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

Nati כתב:
Red_man כתב:
לא ראיתי שום דבר ביציאה
היה, אבל משהו לא גדול שהסתיים מהר

Sent from my iPhone using Tapatalk
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

Charlie כתב: 29 מאי 2025, 01:33
Nati כתב:
Red_man כתב:
לא ראיתי שום דבר ביציאה
היה, אבל משהו לא גדול שהסתיים מהר

Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה מדבר על מה שהיה במחצית או על משהו חדש שהיה בסוף המשחק? אם הרימו יד על אוהד גם אם זה היה בקטנה והסתיים מהר זה חמור ביותר
Adom500
קיבל.ה  160 לייקים

גם איימו על כל מי ששורק בוז לקללות על עופר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2825 לייקים

רק נזכיר שנכנסו כאן חזיתית במי שהעז להגיד עוד בזמנו שמנהיגי העמותה/אולטראס יהפכו את הסכסוך לאלים.

'קיצונים' כמדומני היתה המילה.
כרגיל, מי שמשתמש במילה קיצוני מתברר כקיצוני פי 10 בעצמו. לא רק בספורט.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  729 לייקים

מעניין איך היו כאן תגובות כלפי קבוצת אנשים שמנסים להרוס ולהחריב לנו את המועדון.
הבעיה כאן היא שלא מדובר באוהדי קבוצה אחרת , אלא גייס חמישי.
כל מי שמגבה אותם, לא תומך בהרחקתם והחרבת ארגון הפשע הזה, צריך להבין שהוא יביא להחרבת הפועל.
מהיום זה או שאתם אוהדי הפועל או אוהדי הגיוס החמישי.
מאוד מקווה שספרא יעשה סדר ויתחיל לשלול מינויים והרחקת אוהדים על כל דבר הכי קטן
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2825 לייקים

בז'רנו כתב: 29 מאי 2025, 07:39 מעניין איך היו כאן תגובות כלפי קבוצת אנשים שמנסים להרוס ולהחריב לנו את המועדון.
הבעיה כאן היא שלא מדובר באוהדי קבוצה אחרת , אלא גייס חמישי.
כל מי שמגבה אותם, לא תומך בהרחקתם והחרבת ארגון הפשע הזה, צריך להבין שהוא יביא להחרבת הפועל.
מהיום זה או שאתם אוהדי הפועל או אוהדי הגיוס החמישי.
מאוד מקווה שספרא יעשה סדר ויתחיל לשלול מינויים והרחקת אוהדים על כל דבר הכי קטן
אני רק אתקן אותך בדבר אחד, חבר.
כל הסכסוך הזה רק חשף שאנשי האיקאה מעולם לא היו אוהדי הפועל.
הם למעשה מעולם לא היו שום דבר מלבד מוכרים באיקאה וכך הם מכרו לנו שהם אוהדי הפועל, אבל כשנפתחה באמת האריזה גילינו שזה לא מה שהזמנו.
לזכותם ייאמר הם רמזו לנו ברמזים עבים כל השנים האלו... שטובתם האישית מעל טובת הקבוצה. רבים וטובים סירבו לקלוט.

תודה @Oferyy על העזרה, כנראה אפילו בלי להתכוון.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 29 מאי 2025, 07:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
Hapoel_manga
קיבל.ה  331 לייקים

פעם הערצתי את האולטרטאס
היום אני חושב שהם גרועים מהלה פמילייה
ranjef
קיבל.ה  1503 לייקים

ספרו לי עוד כמה זה לא ארגון פשע.
עברייני צעצוע, מוכנים לתת מכות לכל מי שלא מתיישר איתם גם אם זה אוהד הפועל שעומד לידם בן 80.
ואתם ילדי נזלת שקיללו את הבת של עופר - מאחל להם את כל הרע שבעולם, אולי אז הם יבינו מה הם שרו.
איש גדול
קיבל.ה  58 לייקים

אמרתי את זה כבר כמה פעמים
אם יש משהו שהאולטראס אוהבים זה מלחמות
זה גורם להם להרגיש מאגניבים ושהם הסיפור
כל עוד עופר יחזיר להם מלחמה הם רק יגבירו את שלהם כי הם רואים שזה אכפת לו.
לצערי כמו שזה נראה עופר לא מסוגל להתעלם מהם ולתת להם להרגיש אוויר ואם אני צריך להמר הם ינצחו אותו והוא יברח
Nati
קיבל.ה  1870 לייקים

איש גדול כתב:אמרתי את זה כבר כמה פעמים
אם יש משהו שהאולטראס אוהבים זה מלחמות
זה גורם להם להרגיש מאגניבים ושהם הסיפור
כל עוד עופר יחזיר להם מלחמה הם רק יגבירו את שלהם כי הם רואים שזה אכפת לו.
לצערי כמו שזה נראה עופר לא מסוגל להתעלם מהם ולתת להם להרגיש אוויר ואם אני צריך להמר הם ינצחו אותו והוא יברח
מעניין איך אתה היית מתעלם אם היו מקללים אותך ואת הבת שלך.
dino
קיבל.ה  2555 לייקים

כנראה שאין אף פעם תחתית שאי אפשר לרדת אליה. מי ששר את זה מניח שלא היו לו חיים טובים בבית.
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

הם האוייב הכי גדול של הקבוצה, לא מפחד מירושלים ממכבי וכלום רק מהם , עופר יכול לנצח את הכל מבחינה מקצועית , ההפסד אתמול זה כלום לעומת מה שהם יכולים לגרום , הקהל הרחב חייב להחרים אותם חייב
למה לא בעצם
קיבל.ה  83 לייקים

כנראה שאין ברירה ויצטרך לקום ארגון אחר לסל. יהיה לו קשה מאוד במשחקי החוץ ותהיה אלימות נגד החברים בו.
האם ישנם אוהדים אמיצים מספיק כדי לעשות דבר כזה? וואלה זה להתחיל להתעסק בחרא רציני מאוד.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2825 לייקים

גולדהאר אגב מיגר הרבה מהחבר'ה האלה על ידי תביעות ענק ורדיפה אישית באמצעות אנשים שלו פה.
כן הם מתפרעים פה ושם אבל הקבוצה מצליחה, לרבים מהם גם אם לא נשלל המנוי קשה עד מאד להשיג כרטיסים למשחקי בית ועוד...
הם נכנסים אבל יושבים בשקט. ברגע שהם שקטים אז החיילים שלהם שקטים.
דולימנגה99
קיבל.ה  22 לייקים

אני אישית איבדתי אמונה סופית בהם עוד בדרבי 5-0 לפני 2 עונות. שהם החליטו להפקיר את הקבוצה ולא להיכנס למשחק ועוד המשיכו בלאיים ולקלל את כל מי שכן נכנס לעמוד מאחורי הקבוצה בדרבי. הילד הקטן שהיה איתי לא הבין למה אוהדי הפועל מקללים אותנו ואני הסברתי לו שהם לא אוהדי הפועל.
כל מי שאוהב את הקבוצה צריך לעשות כל מה שהוא יכול על מנת שאולטראס הפועל ימוגרו מהמועדון הזה. רק כשהם ילכו המועדון יוכל לחזור להיות על דרך המלך.
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

7even כתב:גולדהאר אגב מיגר הרבה מהחבר'ה האלה על ידי תביעות ענק ורדיפה אישית באמצעות אנשים שלו פה.
כן הם מתפרעים פה ושם אבל הקבוצה מצליחה, לרבים מהם גם אם לא נשלל המנוי קשה עד מאד להשיג כרטיסים למשחקי בית ועוד...
הם נכנסים אבל יושבים בשקט. ברגע שהם שקטים אז החיילים שלהם שקטים.
ינאי אמר שהוא סיים להיות סובלני.
צריך להיכנס בהם: למנוע כניסה למשחקים (לבקש מהקבוצה המארחת להיות אחראים על כל עניין מכירת כרטיסים, מיון בכניסה, הכנסת אביזרי עידוד, אבטחה ביציע וכו') ולגייס כמה צלמים שכל המשחק יצלמו את הקהל לאתר מסתננים שלהם, לאסוף חומר לתביעות ותלונות במשטרה, לא חסר מה לעשות.

רק צריך לקבל החלטה. אם עופר יחליט שהוא ממגר את תופעת האולטראס ויש לו הממון להשקיע בכך - זה יקרה.

גולדהאר? באנגליה מיגרו חוליגנים יותר קשים מהחלאות האלה של uh99. זה בהחלט אפשרי, רק עניין של החלטה.
dino
קיבל.ה  2555 לייקים

על התנהגות הקומץ: "כשאני שומע שהם מדברים על הבת שלי בת 15, עניתי להם: "יש אלוהים בשמיים. זו ילדה יתומה". יש גבול לכל תעלול, והיום עברו את הגבול. אני אעשה טלפון לאדמונד ספרא בהמשך היום ושהוא יחליט אם הוא רוצה להיות בקשר עם אותה קבוצת אוהדים - שהיא עלובה מוסרית וערכית. כל אחד מאלה שקיללו, ואצליח לזהות אותם, יקבל תביעה אישית. מי שרוצה לבוא ומאמין בתהליך של ההתקדמות של הקבוצה, שיבוא. מי שלא, זה גם בסדר

ס5

מה הוא רוצה מספרא, עד שמחזירים לנו את ליידנר
נערך לאחרונה על ידי dino ב 29 מאי 2025, 09:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
Charlie
קיבל.ה  848 לייקים

למה לא בעצם כתב:כנראה שאין ברירה ויצטרך לקום ארגון אחר לסל. יהיה לו קשה מאוד במשחקי החוץ ותהיה אלימות נגד החברים בו.
האם ישנם אוהדים אמיצים מספיק כדי לעשות דבר כזה? וואלה זה להתחיל להתעסק בחרא רציני מאוד.
אם המועדון יתן גב לארגון חדש, אם הוא ידאג לערב את המשטרה וחברת אבטחה מטעמו מהרגע הראשון, מהחניה ועד היציע, כשהאולטראס מתקשה להכניס אוהדים (ובטח שלא יוכל להכניס אביזרים ושלטים) - בסופו של דבר הארגון החדש יתפוס את מקומם של המנוולים האלה.
למה לא בעצם
קיבל.ה  83 לייקים

Charlie כתב: 29 מאי 2025, 09:06
למה לא בעצם כתב:כנראה שאין ברירה ויצטרך לקום ארגון אחר לסל. יהיה לו קשה מאוד במשחקי החוץ ותהיה אלימות נגד החברים בו.
אם המועדון יתן גב לארגון חדש, אם הוא ידאג לערב את המשטרה וחברת אבטחה מטעמו מהרגע הראשון, מהחניה ועד היציע, כשהאולטראס מתקשה להכניס אוהדים (ובטח שלא יוכל להכניס אביזרים ושלטים) - בסופו של דבר הארגון החדש יתפוס את מקומם של המנוולים האלה.
הבעיה שזה לא נגמר במגרש. הם מסוגלים למרר לאנשים תחיים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2825 לייקים

למה לא בעצם כתב: 29 מאי 2025, 09:13
כשאתה מקבל תביעה כספית בת 6 ספרות וגם 4 חברים שלך חוטפים כזו אתה תהיה כזה ילד טוב שגם תפרוס לאנשים שטיח אדום עד הבית.

בסוף בסוף זה רק בכיס. שום שלילת כניסה לא תעזור כאן.

אגב מישהו ראה איזה גינוי כלשהו מהועד המנהל הקודם?
ציוץ? פוסט? משו?
מביכים.
רק הפועל
קיבל.ה  2578 לייקים

7even כתב: 29 מאי 2025, 09:21
כשאתה מקבל תביעה כספית בת 6 ספרות וגם 4 חברים שלך חוטפים כזו אתה תהיה כזה ילד טוב שגם תפרוס לאנשים שטיח אדום עד הבית.

ציוץ? פוסט? משו?
מביכים.
אין, חד משמעית ארגון שמנרמל אלימות ולא מתבייש בזה , צריך להתפרק עד היסוד , חבורת אפסים פשוט
Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

ראו את זה אתמול עם השלטים על התביעה. זה הדבר היחיד שמזיז להם. פשוט ללכת להם על הכיס בכל הכוח והם כבר יסתמו. בסוף מדובר בחברה צעירים ולא בדיוק בעלי ממון. אלף מלשינים לא יעצרו אתכם אבל הוצל״פ יפשטו לכם את העור.
אגב הבנתי שגם קיללו את הילדים של רמי והבנות של ברגר. לא הבנתי אם אלו האולטראס ואם כן אז למה? רמי נתן להם את כל הגב שבעולם וברגר? מה עובר עליכם? מה הוא עשה לכם?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  905 לייקים

Red_man כתב: 29 מאי 2025, 09:52 ראו את זה אתמול עם השלטים על התביעה. זה הדבר היחיד שמזיז להם. פשוט ללכת להם על הכיס בכל הכוח והם כבר יסתמו. בסוף מדובר בחברה צעירים ולא בדיוק בעלי ממון. אלף מלשינים לא יעצרו אתכם אבל הוצל״פ יפשטו לכם את העור.
אגב הבנתי שגם קיללו את הילדים של רמי והבנות של ברגר. לא הבנתי אם אלו האולטראס ואם כן אז למה? רמי נתן להם את כל הגב שבעולם וברגר? מה עובר עליכם? מה הוא עשה לכם?
מאיפה הבנת את זה?
נשמע כמו איזה תירוץ עלוב של האולטראס של ״מה אתם רוצים קיללו גם את הילדים של רמי והוא לא בכה כמו עופר״
בספק רב מאוד אם זה נכון

למרות שאחד הילדים של רמי הביא אליפות שבוע שעבר, וזה כמובן מתנגש עם האידאה אז אולי באמת קיללו אותו
רק הפועל בלב
קיבל.ה  192 לייקים

ציוץ? פוסט? משו?
מביכים.
לא יודע למה זה משנה, אבל שאקו גינה.

עופר ינאי חתיכת בן זונה נקמן. ככל שעובר הזמן נראה שזה הדרייב שלו.
האולטראס חבורה של שיכורים מפגרים.

איזה כיף הפועל אה? אווירה של מלחמה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3180 לייקים

רק הפועל בלב כתב:
למה לא בעצם כתב: 29 מאי 2025, 09:13 הבעיה שזה לא נגמר במגרש. הם מסוגלים למרר לאנשים תחיים.

ציוץ? פוסט? משו?
מביכים.
לא יודע למה זה משנה, אבל שאקו גינה.

עופר ינאי חתיכת בן זונה נקמן. ככל שעובר הזמן נראה שזה הדרייב שלו.
האולטראס חבורה של שיכורים מפגרים.

איזה כיף הפועל אה? אווירה של מלחמה
יכול להיות שפספסתי, באמת לא יודע, איך הוא נקם בהם עד עכשיו?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Red_man
קיבל.ה  1339 לייקים

Red Wolf כתב: 29 מאי 2025, 09:58
Red_man כתב: 29 מאי 2025, 09:52 ראו את זה אתמול עם השלטים על התביעה. זה הדבר היחיד שמזיז להם. פשוט ללכת להם על הכיס בכל הכוח והם כבר יסתמו. בסוף מדובר בחברה צעירים ולא בדיוק בעלי ממון. אלף מלשינים לא יעצרו אתכם אבל הוצל״פ יפשטו לכם את העור.
מאיפה הבנת את זה?
נשמע כמו איזה תירוץ עלוב של האולטראס של ״מה אתם רוצים קיללו גם את הילדים של רמי והוא לא בכה כמו עופר״
בספק רב מאוד אם זה נכון

למרות שאחד הילדים של רמי הביא אליפות שבוע שעבר, וזה כמובן מתנגש עם האידאה אז אולי באמת קיללו אותו

מהתגובות זה נראה כאילו האולטראס שלחו אבל אני לא מבין למה. ברגר אני ״עוד מבין״ למה האולטראס כי הוא משתף פעולה עם עופר. אבל רמי? ללכת על הראש של ילדים זה גועל נפש ומדובר בחלאות
yoni143
קיבל.ה  69 לייקים

וואלה אם אני עופר ינאי משכיב מאות מיליונים מכספי כדי שלאנשים יהיה טוב, לאוהדי הפועל שיקחו קצת תארים ואז מקללים את הבת שלי? עוזב הכל נותן לקבוצה ללכת לפירןק ושיתחילו שוב מליגה ג' , יחיו לנצח עם עצמם ואוסישקין, חלאס כבר עלוקות שחררו את הפועל.
שליחת תגובה