להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1456 לייקים

Charlie כתב: 22 מאי 2025, 08:52
הלך המומנטום כתב:אני באמת לא מבין למה עופר עונה לכל אוהד ששולח לו הודעה
אני חושב שזה יפה שהוא לא יושב במגדל שן ונותן לפקידים זוטרים לענות כביכול בשמו ובשם המועדון. הגם שהוא מי שהוא - הוא עונה לאוהד הפשוט בגובה העיניים.
הגישה מבורכת, אין בכך ספק, גם לי הוא ענה.
העניין הוא שבצורת ההתבטאות והישירות שלו יוצאות כל מיני כותרות וכל מיני דברים שגורמים לי לנוע באי נוחות בגלל שאני הייתי שמח שהוא יהיה איתנו שנים קדימה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1486 לייקים

הלך המומנטום כתב: 21 מאי 2025, 23:52 אני באמת לא מבין למה עופר עונה לכל אוהד ששולח לו הודעה
כי ככה ראוי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
רק הפועל
קיבל.ה  2500 לייקים

נראה לי שהאולטראס פשוט קיבלו מכה בפרצוף עם התואר הזה שהם הבינו שכל הקלישאות שלהם על קבוצה מרגשת ומנצחת וכו ובסוף בא לפה מישהו עם כסף ותוך עונות ספורות הבאנו חתיכת תואר וכמה מפתיע גם קבוצת הנוער פתאום זכתה באליפות , שימשיכו לקשקש על קבוצה מרגשת שמשחקת באולם קטן ולא זוכה בכלום ויעזבו אותנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

אנשי האיקאה
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  38 לייקים

רק הפועל כתב: 22 מאי 2025, 21:20 נראה לי שהאולטראס פשוט קיבלו מכה בפרצוף עם התואר הזה שהם הבינו שכל הקלישאות שלהם על קבוצה מרגשת ומנצחת וכו ובסוף בא לפה מישהו עם כסף ותוך עונות ספורות הבאנו חתיכת תואר וכמה מפתיע גם קבוצת הנוער פתאום זכתה באליפות , שימשיכו לקשקש על קבוצה מרגשת שמשחקת באולם קטן ולא זוכה בכלום ויעזבו אותנו
קבוצת הנוער בבעלות וניהול העמותה
פומפה
קיבל.ה  437 לייקים

נראה לי שהגיע הזמן שפשוט נתעלם מהם. כבר מאוס העיסוק בהם ויש מישהו שדואג להילחם בהם. האנרגיה והעצבים שכולנו משקיעים בזה מיותרת.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  41 לייקים

הלך המומנטום כתב: 22 מאי 2025, 12:53
Charlie כתב: 22 מאי 2025, 08:52
הלך המומנטום כתב:אני באמת לא מבין למה עופר עונה לכל אוהד ששולח לו הודעה
אני חושב שזה יפה שהוא לא יושב במגדל שן ונותן לפקידים זוטרים לענות כביכול בשמו ובשם המועדון. הגם שהוא מי שהוא - הוא עונה לאוהד הפשוט בגובה העיניים.
הגישה מבורכת, אין בכך ספק, גם לי הוא ענה.
העניין הוא שבצורת ההתבטאות והישירות שלו יוצאות כל מיני כותרות וכל מיני דברים שגורמים לי לנוע באי נוחות בגלל שאני הייתי שמח שהוא יהיה איתנו שנים קדימה.
אני אישית נע בהרבה יותר אי נוחות מאנשים בקהל שלנו שמאיימים על הקהל שלנו
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1486 לייקים

KingAlpaca כתב: 19 מאי 2025, 15:38
KingAlpaca כתב: 09 מאי 2025, 18:25 מישהו כבר נעצר?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שליחת תגובה