קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  720 לייקים

Praškevičios כתב: 20 פברואר 2026, 09:35
אוהד כורסא כתב: 20 פברואר 2026, 09:23
Praškevičios כתב: 20 פברואר 2026, 09:18
תקרא שוב את השורה האחרונה
אבל זה לא נעשה.
אם יהיה עדכון שמשפצים את הדרישה אין תחזרו?
אם היה עדכון שמשפצים את הדרייב אין בלוח זמנים סביר, נגיד עד חמש שנים, אני חוזר מחר.
אין לי מנדט לדבר בשם אחרים.
לא ככה זה עובד, זה לא פרק זמן סביר.
רק שינוי של תב״ע והוצאת אישורי תכנון ורישוי לבנייה ייקח לפחות שנתיים במקרה הטוב מרגע קבלת ההחלטה.
הכי הרבה שאפשר לקוות אליו עכשיו זה החלטה של העירייה שהם הולכים על זה בכל הכח, ועושים לוחות זמנים לצעדים הקרובים בלבד, ובתוכם גם שלב קבלת הערכת התימחור וישיבה עם ינאי למו״מ על המימון.
אי אפשר לדבר עכשיו אפילו על תאריך תחילת בנייה, בטח שלא על תאריך סיום.
זה לא סביר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
El dudernio
קיבל.ה  1950 לייקים

Niro כתב: 20 פברואר 2026, 12:58 זה התחיל ב-"לא יקרה", המשיך ב"לא באים", עכשיו אנחנו ב-"לא מצביעים". הפתרון היה צריך להגיע בתחילת השנה כשעוד היה מומנטום לכיוון יד אליהו.
עכשיו שהארגון וצבא ילדיו על הגל הם לא יעצרו עד שעופר ילך.
יש חוט מקשר בין כל הדברים...

רמז המילה הראשונה
אוהד כורסא
קיבל.ה  849 לייקים

נכתב עלינו.
Praškevičios
קיבל.ה  80 לייקים

red in blood כתב: 20 פברואר 2026, 13:03
Praškevičios כתב: 20 פברואר 2026, 09:35
אוהד כורסא כתב: 20 פברואר 2026, 09:23

אבל זה לא נעשה.
אם יהיה עדכון שמשפצים את הדרישה אין תחזרו?
אם היה עדכון שמשפצים את הדרייב אין בלוח זמנים סביר, נגיד עד חמש שנים, אני חוזר מחר.
אין לי מנדט לדבר בשם אחרים.
לא ככה זה עובד, זה לא פרק זמן סביר.
רק שינוי של תב״ע והוצאת אישורי תכנון ורישוי לבנייה ייקח לפחות שנתיים במקרה הטוב מרגע קבלת ההחלטה.
הכי הרבה שאפשר לקוות אליו עכשיו זה החלטה של העירייה שהם הולכים על זה בכל הכח, ועושים לוחות זמנים לצעדים הקרובים בלבד, ובתוכם גם שלב קבלת הערכת התימחור וישיבה עם ינאי למו״מ על המימון.
אי אפשר לדבר עכשיו אפילו על תאריך תחילת בנייה, בטח שלא על תאריך סיום.
זה לא סביר.
אתה יורה כרגע בתוך הנגמ״ש.
את ההסברים על הזמן שלוקח לקבל אישורים היה צריך לספר לפני המעבר החפוז ליד אליהו ולא שנה וחצי אחרי שעברנו.
אם היו מספרים אמת לפני המהלך ולא מפתחים ציפיות שווא, לא היו מאבדים את אמון הקהל.
נערך לאחרונה על ידי Praškevičios ב 20 פברואר 2026, 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2113 לייקים

Red_man כתב:
רדנקו כתב: 20 פברואר 2026, 00:26
Red_man כתב: רציני אנשים כתבו את זה?
כתבו שמצביעים לארנה כי האולטראס יותר חשובים מהטרמפיסטים של יד אליהו.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
כתבו שיצביעו לארנה ולא יבואו או שיצביעו לארנה ויבואו? כי להצביע בשביל לדפוק את כולם ולא להגיע זה באמת ילדותי
לא ירדו לפרטים האלה

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2113 לייקים

Niro כתב:זה התחיל ב-"לא יקרה", המשיך ב"לא באים", עכשיו אנחנו ב-"לא מצביעים". הפתרון היה צריך להגיע בתחילת השנה כשעוד היה מומנטום לכיוון יד אליהו.
משום מה לא נראה לי שלא יצביעו. לדעתי יעדיפו להצביע על הארנה כדי לדפוקים את אלה שכן מגיעים ואת עופר שישאר עם אולם ריק.

El dudernio
קיבל.ה  1950 לייקים

רדנקו כתב: 20 פברואר 2026, 14:11
Niro כתב:זה התחיל ב-"לא יקרה", המשיך ב"לא באים", עכשיו אנחנו ב-"לא מצביעים". הפתרון היה צריך להגיע בתחילת השנה כשעוד היה מומנטום לכיוון יד אליהו.
משום מה לא נראה לי שלא יצביעו. לדעתי יעדיפו להצביע על הארנה כדי לדפוקים את אלה שכן מגיעים ואת עופר שישאר עם אולם ריק.

אם יצביען בהחלט דרייב אין וארנה

אבל הם לא יצהירו שיצביעו אלא אם יהיה להם ברור שהם מנצחים.
Red_man
קיבל.ה  2233 לייקים

El dudernio כתב: 20 פברואר 2026, 15:48
רדנקו כתב: 20 פברואר 2026, 14:11

אם יצביען בהחלט דרייב אין וארנה

אבל הם לא יצהירו שיצביעו אלא אם יהיה להם ברור שהם מנצחים.
ברור, הרי אם יפסידו אז הבחירות זויפו ואם ניצחו מה טוב
Jonatan192
קיבל.ה  67 לייקים

בני12 כתב: 19 פברואר 2026, 23:56
Red_man כתב: 19 פברואר 2026, 23:46
בני12 כתב: 19 פברואר 2026, 23:33

אותי יצחיק שכל המחרימים יצביעו לדרייבאין ואז יישארו בחוץ כי לא יהיה להם מקום
אחרי שהם יקבלו את המנויים שלהם ויתנו לנו לריב על מה שישאר אתה לא תצחק. הרי אין דרך לתעדף אז יתנו לנו כל הקודם זוכה
בטח שאפשר לתעדף
א. מנויי יד אליהו שהיו מנויים לדרייבאין
ב. מנויי יד אליהו
ג. מנויי דרייבאין
ד. היסטורית רכישה
אפשר בנוסף גם לתת קדימות למי שהגיע בפועל ליותר משחקים ב2 עונות האחרונות...
בני12
קיבל.ה  2696 לייקים

Jonatan192 כתב: 20 פברואר 2026, 18:47
בני12 כתב: 19 פברואר 2026, 23:56
Red_man כתב: 19 פברואר 2026, 23:46

אחרי שהם יקבלו את המנויים שלהם ויתנו לנו לריב על מה שישאר אתה לא תצחק. הרי אין דרך לתעדף אז יתנו לנו כל הקודם זוכה
בטח שאפשר לתעדף
א. מנויי יד אליהו שהיו מנויים לדרייבאין
ב. מנויי יד אליהו
ג. מנויי דרייבאין
ד. היסטורית רכישה
אפשר בנוסף גם לתת קדימות למי שהגיע בפועל ליותר משחקים ב2 עונות האחרונות...
אין לי בעיה עם זה
Asafasraf
קיבל.ה  1898 לייקים

תמשיכו ללקק את החריץ לאלה שהחליטו שהרוב לא קובע, שגרמו לזכייה בגביע אירופי להרגיש כמו גביע השוקו, וחיים בסרט שהקבוצה זה הם.
שיישבו בבית.
ברגע שעופר יפסיק עם השטויות שלו לכמה חודשים, הקהל שנטש יחזור וישאיר את חבורת הילדים הלוזרים האלה בצד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jonatan192
קיבל.ה  67 לייקים

Asafasraf כתב: 20 פברואר 2026, 21:55 תמשיכו ללקק את החריץ לאלה שהחליטו שהרוב לא קובע, שגרמו לזכייה בגביע אירופי להרגיש כמו גביע השוקו, וחיים בסרט שהקבוצה זה הם.
שיישבו בבית.
ברגע שעופר יפסיק עם השטויות שלו לכמה חודשים, הקהל שנטש יחזור וישאיר את חבורת הילדים הלוזרים האלה בצד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מה זאת אומרת גרמו לזכייה בגביע אירופי להרגיש כמו גביע השוקו?
הייתי בנתבג בבוקר אחרי שזכינו לקבל את השחקנים, מבטיח לך שלא הרגיש כמו גביע השוקו.
Nati
קיבל.ה  2866 לייקים

מתלוננים פה על כמות האוהדים שמגיעים למשחקים נגד הקבוצות החלשות.
אפשר לחשוב כמה אוהדים מכבי ירושלים וחולון מביאות למשחקים האלו.
אבללל יותר חשוב.בזכות עופר הגענו למצב שהמשחקים נגד הקבוצות האלו שעד עופר היו על החיים ועל המוות היום נחשבים למשחקים ״קלים״.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  720 לייקים

Nati כתב: 20 פברואר 2026, 23:08 מתלוננים פה על כמות האוהדים שמגיעים למשחקים נגד הקבוצות החלשות.
אבללל יותר חשוב.בזכות עופר הגענו למצב שהמשחקים נגד הקבוצות האלו שעד עופר היו על החיים ועל המוות היום נחשבים למשחקים ״קלים״.
א- אולי, אבל צריך להסתכל גם על מגמה. העניין זה לא רק הכמות האבסולוטית, אלא גם הכמות ההולכת ופוחתת.
ב- אולי, אבל אנחנו צריכים להסתכל לא על מה היריבות מביאות, אלא על מה אנחנו יכולים ומסוגלים להביא.

כאילו, זה לא כמה באים ביחס ליד אליהו, זה לא מעניין אותי.
מול ירושלים בגביע הבאנו פחות מחצי אולם, אבל הבאנו כמות גדולה ממה שהבאנו בדרייב אין ומבחינתי זה היה כמות יפה, לא התאכזבתי מזה.
אבל לצד הגדילה במשחקים הגדולים, יש ירידה קשוחה במשחקים הקטנים. אי אפשר להתעלם מזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
בני12
קיבל.ה  2696 לייקים

red in blood כתב: 21 פברואר 2026, 00:34
Nati כתב: 20 פברואר 2026, 23:08 מתלוננים פה על כמות האוהדים שמגיעים למשחקים נגד הקבוצות החלשות.
א- אולי, אבל צריך להסתכל גם על מגמה. העניין זה לא רק הכמות האבסולוטית, אלא גם הכמות ההולכת ופוחתת.
ב- אולי, אבל אנחנו צריכים להסתכל לא על מה היריבות מביאות, אלא על מה אנחנו יכולים ומסוגלים להביא.

כאילו, זה לא כמה באים ביחס ליד אליהו, זה לא מעניין אותי.
מול ירושלים בגביע הבאנו פחות מחצי אולם, אבל הבאנו כמות גדולה ממה שהבאנו בדרייב אין ומבחינתי זה היה כמות יפה, לא התאכזבתי מזה.
אבל לצד הגדילה במשחקים הגדולים, יש ירידה קשוחה במשחקים הקטנים. אי אפשר להתעלם מזה.
זה מה שנתי דבר עליו, פעם לא היו משחקים קטנים
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  720 לייקים

בטח שכן.
היו לנו בדיוק שנתיים שהיינו ממלאים את הדרייב אין כל משחק, לפני זה הוא היה מלא רק במשחקים גדולים. בשאר הוא היה רק שני שליש מלא.
- עומר חרמש ז״ל
Nati
קיבל.ה  2866 לייקים

red in blood כתב:בטח שכן.
היו לנו בדיוק שנתיים שהיינו ממלאים את הדרייב אין כל משחק, לפני זה הוא היה מלא רק במשחקים גדולים. בשאר הוא היה רק שני שליש מלא.
לא ממש הבנת
לא דברתי על אוהדים במשחקים נגד הקבוצות הלא גדולות.
דברתי שאז בשבילנו כל משחק היה משחק חשוב ועל החיים בליגה/או מאבק להצליח להשתחל לפלייאוף.משחקים שהיום בזכות עופר אנחנו קוראים להם משחקים נגד הקטנות.
שליחת תגובה