עדיין, כל זה לא הופך את האולם לשלו, האולם שייך לעירייה.ברנדון מלכה כתב: ↑14 נובמבר 2024, 19:33הוא ירויח מכל מה שיקרה שם ל 25 שנה האלה לפחות. הוא לא שם 200 מליון בשביל הפועל בלבד.יהלום14אדום כתב:הדרייב אין לא יהיה של עופר, בהשקעה שלו הוא "רכש" זכויות שימוש בו ל- 25 שנהברנדון מלכה כתב: ↑14 נובמבר 2024, 17:47 יד אליהו לא בבעלות פרטית. הדרייב אין של עופר יהיה. ו 10 אלף זה יותר קטן. לא יותר גדול. אז כל מה שכתבת לא רלוונטי.
בסוף לעריה יש שיקולים כלכליים ואולי גם עסקיים. לא בהכרח שמתאים לה לנהל אולם ולתחזק אותו. לא בטוח מה הרווח מהסיפור הזה בסופו של דבר.
עוד משהו- יד אליהו אולם פרה היסטורי במונחים של אולמות ספורט בארהב, נניח. כמה שנים עוד נשארו לו? יכול להיות שהעריה מעוניינת לגנוז אותו , לעשות הון על הקרקע וממה שיבנה מעליה ושהדרייב אין יחליף אותו.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
זה אומר שהוא הולך להתחרות ביד אליהו על כל הארועים והמופעים. לדעתי זה יפגע כלכלית בהכנסות שמניב יד אליהו.
אני לא אתפלא אם העריה רואה בדרייב אין הזדמנות לממש את הקרקע ביד אליהו לטובת פרוייקט יותר כלכלי ושמתאים אולי יותר לסביבה המתחדשת שם.
יד אליהו
-
- קיבל.ה 960 לייקים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
רדנקו טוען שלפי הקול הקורא ההכנסות ממופעים שייכות לעיריה
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
רמי מדבר על מו״מ להרחבת הדרייב אין ל-7000 מקומות=הטענה שאנחנו פסע מהניצחון המוחלט.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 753 לייקים
שיח הזוי.
מחלקים את עור הדב לפני שיש דב.
אני מניח שבעיניני עסקים אתם סומכים על עופר? אני כן.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
אתם באמת לא מבינים את הענין?ברנדון מלכה כתב:אנשים פה בסרט. עזבו את עופר. למה לעריה להקים לעצמה אולם מתחרה? האם נדרשים שני אולמות של 10k בתל אביב שהעריה מוכנה שאחד מהם יהיה בבעלות פרטית?
או שהעריה זוממת על הלוקיישן של יד אליהו עבור פרוייקט מגדלים. זה מופרך?
עיריה לא מנהלים לטווח של חמש שנים קדימה.
האולם הזה ישמש את הפועל ל-25 שנה אבל אח"כ יהיה רק של העיריה.
וגם כשהבניה תסתיים העיריה תוכל להשכיר אותו לאירועים ועוד אלף דברים כי יהיו בו שטחים נוספים מלבד אלה שהפועל תעשה בהם שימוש יומיומי.
עופר למעשה בונה כמעט רק על חשבונו אולם לעיריה שאותו לא התכוונה לממן בעצמה בשביל שהגם הפועל תוכל לעשות בו שימוש בעצמה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
כרגע זה לא המצב. הוא לא יוכל לעשות בו שימוש למופעים. אני מניח שהוא רוצה לשנות את זה וינהל על זה מו"מ. לעיריה יהיה כדאי לאפשר לו את זה. לא לתת לו זכות שימוש בלעדית ובלתי מוגבלת, אבל כן לאפשר לו להרוויח מהשימוש באולם לצרכים נוספים מלבד אלה של הפועל.ברנדון מלכה כתב:הוא ירויח מכל מה שיקרה שם ל 25 שנה האלה לפחות. הוא לא שם 200 מליון בשביל הפועל בלבד.יהלום14אדום כתב:הדרייב אין לא יהיה של עופר, בהשקעה שלו הוא "רכש" זכויות שימוש בו ל- 25 שנהברנדון מלכה כתב: ↑14 נובמבר 2024, 17:47 יד אליהו לא בבעלות פרטית. הדרייב אין של עופר יהיה. ו 10 אלף זה יותר קטן. לא יותר גדול. אז כל מה שכתבת לא רלוונטי.
בסוף לעריה יש שיקולים כלכליים ואולי גם עסקיים. לא בהכרח שמתאים לה לנהל אולם ולתחזק אותו. לא בטוח מה הרווח מהסיפור הזה בסופו של דבר.
עוד משהו- יד אליהו אולם פרה היסטורי במונחים של אולמות ספורט בארהב, נניח. כמה שנים עוד נשארו לו? יכול להיות שהעריה מעוניינת לגנוז אותו , לעשות הון על הקרקע וממה שיבנה מעליה ושהדרייב אין יחליף אותו.
זה אומר שהוא הולך להתחרות ביד אליהו על כל הארועים והמופעים. לדעתי זה יפגע כלכלית בהכנסות שמניב יד אליהו.
אני לא אתפלא אם העריה רואה בדרייב אין הזדמנות לממש את הקרקע ביד אליהו לטובת פרוייקט יותר כלכלי ושמתאים אולי יותר לסביבה המתחדשת שם.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
די נו. הוא ישים על זה 200 מליון ואחכ יעשה מו"מ.רדנקו כתב:כרגע זה לא המצב. הוא לא יוכל לעשות בו שימוש למופעים. אני מניח שהוא רוצה לשנות את זה וינהל על זה מו"מ. לעיריה יהיה כדאי לאפשר לו את זה. לא לתת לו זכות שימוש בלעדית ובלתי מוגבלת, אבל כן לאפשר לו להרוויח מהשימוש באולם לצרכים נוספים מלבד אלה של הפועל.ברנדון מלכה כתב:הוא ירויח מכל מה שיקרה שם ל 25 שנה האלה לפחות. הוא לא שם 200 מליון בשביל הפועל בלבד.יהלום14אדום כתב: הדרייב אין לא יהיה של עופר, בהשקעה שלו הוא "רכש" זכויות שימוש בו ל- 25 שנה
זה או שיש הגיון כלכלי בבניית אולם תמורת שימוש להפועל בלבד או שאין. לדעתי אם עופר בונה אז הוא מרוויח הכל, מהחניון ועד לדוכנים.
יכול להיות שהשווי שימוש של הפועל ל 25 שנה הוא 200 מליון? לא נראה לי.
יש פה כסף גדול מאוד ולא הערייה ולא עופר מתכוונים להשאיר משהו ליד המקרה.
תאוריה שלי שעופר יקבל את ההכנסות והערייה תקבל אולם חדש ותוכל בעוד כמה שנים להיפטר מיד אליהו.
-
- קיבל.ה 977 לייקים
אתה קראת את הקול קורא והתנאים בו? כי הסבירו לך שעובדתית מה שאתה טוען לא נכון.ברנדון מלכה כתב: ↑15 נובמבר 2024, 12:31די נו. הוא ישים על זה 200 מליון ואחכ יעשה מו"מ.רדנקו כתב:כרגע זה לא המצב. הוא לא יוכל לעשות בו שימוש למופעים. אני מניח שהוא רוצה לשנות את זה וינהל על זה מו"מ. לעיריה יהיה כדאי לאפשר לו את זה. לא לתת לו זכות שימוש בלעדית ובלתי מוגבלת, אבל כן לאפשר לו להרוויח מהשימוש באולם לצרכים נוספים מלבד אלה של הפועל.ברנדון מלכה כתב:הוא ירויח מכל מה שיקרה שם ל 25 שנה האלה לפחות. הוא לא שם 200 מליון בשביל הפועל בלבד.
זה או שיש הגיון כלכלי בבניית אולם תמורת שימוש להפועל בלבד או שאין. לדעתי אם עופר בונה אז הוא מרוויח הכל, מהחניון ועד לדוכנים.
תאוריה שלי שעופר יקבל את ההכנסות והערייה תקבל אולם חדש ותוכל בעוד כמה שנים להיפטר מיד אליהו.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
המאמן שלנו הוא פאקינג איטודיס,הבנאדם אימן בטופ של הטופ האירופי ובאולמות גדולים, אפשר כבר לקרוע את המסטיק המתוח הזה ולעבור לאולם גדול?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
גם אם עופר יביא את לברון ודוראנט, האולטראס יגידו שההיכל בכל מקרה יהיה ריק, אין אווירה, וזה כמובן אולם של ההם. "איפה שתשחקי אני שם".גביזון כתב:המאמן שלנו הוא פאקינג איטודיס,הבנאדם אימן בטופ של הטופ האירופי ובאולמות גדולים, אפשר כבר לקרוע את המסטיק המתוח הזה ולעבור לאולם גדול?
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
בדיוק.Niro כתב:אתה קראת את הקול קורא והתנאים בו? כי הסבירו לך שעובדתית מה שאתה טוען לא נכון.ברנדון מלכה כתב: ↑15 נובמבר 2024, 12:31די נו. הוא ישים על זה 200 מליון ואחכ יעשה מו"מ.רדנקו כתב:כרגע זה לא המצב. הוא לא יוכל לעשות בו שימוש למופעים. אני מניח שהוא רוצה לשנות את זה וינהל על זה מו"מ. לעיריה יהיה כדאי לאפשר לו את זה. לא לתת לו זכות שימוש בלעדית ובלתי מוגבלת, אבל כן לאפשר לו להרוויח מהשימוש באולם לצרכים נוספים מלבד אלה של הפועל.
דעתו של האדון מלכה לא ממש רלבנטית אלא מה שכתוב בקול הקורא.
ולא התכוונתי לזה שהוא ישקיע את הכסף על הבניה לפני שינהל מו"מ על התנאים אלא להיפך. הוא גם אמר שבכוונתו לעשות את זה.
זה לא סותר את העובדה שיכול להיות שגם במצב הנוכחי הפרויקט כדאי. אבל הוא רוצה לשפר את התנאים.
- רווי
- קיבל.ה 760 לייקים
יאללה אפשר לסגור תדיון. לא רואה שום צאנס שאנחנו לא מארחים משחקים ביד ושם גם אם באופן חלקי..
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים

הפועל תל אביב עשויה לא לשחק יותר העונה בהיכל שלמה
האדומים החליפו ביתיות עם גלבוע/גליל, צפויים לעשות זאת עם גם רמת גן ומחכים לתשובת נס ציונה על מנת לשחק את כל המשחקים שנותרו להם בסיבוב הראשון בחוץ. המשחק הראשון המתוכנן בהיכל מנורה: הפועל ירושלים באמצע ינואר
הפועל תל אביב יצאה אמש (שבת) לפגרה עם ניצחון דרמטי על הפועל חולון, אבל בעוד חלק מהשחקנים חזרו לבתיהם, הנהלת הקבוצה ממשיכה לעבוד כדי להתקדם עם המעבר להיכל מנורה בסיבוב השני של העונה. המטרה של הנהלת הקבוצה היא לארח שם את הפועל ירושלים באמצע ינואר.
לוואלה ספורט נודע כי ייתכן מאוד שהמשחק נגד קרית אתא בשבוע שעבר היה המשחק האחרון שהאדומים ישחקו בהיכל שלמה בשנים הקרובות. הפועל ביצעה החלפת ביתיות עם גלבוע/גליל למחזור הבא והוא ייערך בגן נר, והיא צפויה להחליף ביתיות גם עם מכבי רמת גן, במשחק שנדחה מהמחזור הראשון אל סוף החודש הקרוב.
המשחק היחיד שנמצא כעת בסימן שאלה האם האדומים יצליחו להעבירו מהיכל שלמה הוא ההתמודדות נגד עירוני נס ציונה. הפועל תל אביב פנתה להנהלת הכתומים, אך בשלב הזה עדיין לא קיבלה תשובה בנושא.
אם הפועל תצליח לבצע את כל החלפות הביתיות הללו, היא תשחק בסיבוב הראשון בליגת העל רק שלושה משחקים ביתיים, דבר אליו במנהלת הליגה התנגדו בתחילה בשל הרצון לשמור על הטבלה מאוזנת מבחינת משחקי בית וחוץ לפני משחקי גביע המדינה שנקבעים על סמך התוצאות של הסיבוב הראשון. אלא שבעקבות המצב הבטחוני, והעובדה שחלק מהקבוצות הצפוניות החלו להחליף ביתיות, במנהלת הסירו את ההתנגדות מנושא החלפת הביתיות, כל עוד שתי הקבוצות מסכימות לכך.
-
- קיבל.ה 174 לייקים
המשפט האחרון בעייתי מפני שההחלטה לא משפיעה רק עלינו ועל ר"ג, גלבוע, ונס-ציונה. כל קבוצה אחרת בליגה יכולה לטעון ששלושת הקבוצות האלה מקבלות עליה יתרון לא הוגן במאבק על המקום בגביע.
ככה או ככה כרגע יהיה חצי ריק כי מגבלות פיקוד העורף ומלחמה. למה לא לסכם על המעבר ברגע שיוסרו מגבלות אלו?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
מתחבאת פה תקוה סמויה שבאמצע ינואר לא יהיו מגבלות...
-
- קיבל.ה 420 לייקים
אני מקווה ומאמין שיש קונצנזוס לגבי העובדה שכל עוד יש הגבלות - אין טעם לעבור ליד אליהו.
לא ראוי למכור מנויים ליד אליהו כשיודעים מראש שחלק מהזכאויות לא ימומשו, ולשלוח את המנויים הקיימים להיאבק על מקומם כשיש הגבלה ל-4,000 אוהדים.
אולי זה גם ייתן לאולטראס סולם לרדת ממנו - לא עוברים עד שנחתם המכרז ומסתיימות ההגבלות…
לא ראוי למכור מנויים ליד אליהו כשיודעים מראש שחלק מהזכאויות לא ימומשו, ולשלוח את המנויים הקיימים להיאבק על מקומם כשיש הגבלה ל-4,000 אוהדים.
אולי זה גם ייתן לאולטראס סולם לרדת ממנו - לא עוברים עד שנחתם המכרז ומסתיימות ההגבלות…
רואה שחורות המקורי
לא יודע, אותי, בתור בעל מנוי ששואף/מייחל לראות את הקבוצה במשחק ביתי בערך פעם בשבועיים זה די מעצבן. לא ברור לי מה עומד מאחורי המהלך הזה, אבל זה מרגיש כאילו (שוב) לא באמת סופרים את האוהדים.גביזון כתב: ↑17 נובמבר 2024, 10:00אור שקדי, וואלה
הפועל תל אביב עשויה לא לשחק יותר העונה בהיכל שלמה
האדומים החליפו ביתיות עם גלבוע/גליל, צפויים לעשות זאת עם גם רמת גן ומחכים לתשובת נס ציונה על מנת לשחק את כל המשחקים שנותרו להם בסיבוב הראשון בחוץ. המשחק הראשון המתוכנן בהיכל מנורה: הפועל ירושלים באמצע ינואר
הפועל תל אביב יצאה אמש (שבת) לפגרה עם ניצחון דרמטי על הפועל חולון, אבל בעוד חלק מהשחקנים חזרו לבתיהם, הנהלת הקבוצה ממשיכה לעבוד כדי להתקדם עם המעבר להיכל מנורה בסיבוב השני של העונה. המטרה של הנהלת הקבוצה היא לארח שם את הפועל ירושלים באמצע ינואר.
לוואלה ספורט נודע כי ייתכן מאוד שהמשחק נגד קרית אתא בשבוע שעבר היה המשחק האחרון שהאדומים ישחקו בהיכל שלמה בשנים הקרובות. הפועל ביצעה החלפת ביתיות עם גלבוע/גליל למחזור הבא והוא ייערך בגן נר, והיא צפויה להחליף ביתיות גם עם מכבי רמת גן, במשחק שנדחה מהמחזור הראשון אל סוף החודש הקרוב.
המשחק היחיד שנמצא כעת בסימן שאלה האם האדומים יצליחו להעבירו מהיכל שלמה הוא ההתמודדות נגד עירוני נס ציונה. הפועל תל אביב פנתה להנהלת הכתומים, אך בשלב הזה עדיין לא קיבלה תשובה בנושא.
אם הפועל תצליח לבצע את כל החלפות הביתיות הללו, היא תשחק בסיבוב הראשון בליגת העל רק שלושה משחקים ביתיים, דבר אליו במנהלת הליגה התנגדו בתחילה בשל הרצון לשמור על הטבלה מאוזנת מבחינת משחקי בית וחוץ לפני משחקי גביע המדינה שנקבעים על סמך התוצאות של הסיבוב הראשון. אלא שבעקבות המצב הבטחוני, והעובדה שחלק מהקבוצות הצפוניות החלו להחליף ביתיות, במנהלת הסירו את ההתנגדות מנושא החלפת הביתיות, כל עוד שתי הקבוצות מסכימות לכך.
-
- קיבל.ה 533 לייקים
מישהו יכול להסביר לי את האינטרס להחלפת הבתיות הזאת ?
אני מתבסס על ההגיון שאין הפסקת אש בזמן הקרוב...
ובלי קשר לאינטרס שלנו, מה האינטרס של קבוצות החוץ להסכים לדבר הזה?
אני מתבסס על ההגיון שאין הפסקת אש בזמן הקרוב...
ובלי קשר לאינטרס שלנו, מה האינטרס של קבוצות החוץ להסכים לדבר הזה?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
אם מישהו קורא פה בפורום - אין שום היגיון בהחלפת ביתיות וזה פשוט מיותר
יש לכם אוהדים בעלי מנוי שרוצים לראות את הקבוצה שלהם עכשיו ולא בעוד חודש או חודשיים מה גם שאין גם צפי לשינוי בהנחיות
אפשר וצריך לעבור ליד אליהו, אין שום צורך למהר סתם
יש לכם אוהדים בעלי מנוי שרוצים לראות את הקבוצה שלהם עכשיו ולא בעוד חודש או חודשיים מה גם שאין גם צפי לשינוי בהנחיות
אפשר וצריך לעבור ליד אליהו, אין שום צורך למהר סתם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 803 לייקים
יהיו יותר משחקי בית לכל אותם אלו שרכשו זכות למנוי. הם בסך הכל פספסו 2 משחקי בית (כי היה את חלוקת הכרטיסים בין הקהל, מי שהיה במשחק אחד לא יהיה בשני). לכן יש להם מנוי די מלא ושווה אפוא לרכוש אותו גם אם זה בינואר.
דבר שני, הערכה/שאיפה שלא תהיינה הגבלות פיקוד העורף בינואר על כמות הקהל ואולי תקווה שהכדורסל האירופי יחזור לישראל עד אז, ובכלל תהיה חגיגה.
דבר שני, הערכה/שאיפה שלא תהיינה הגבלות פיקוד העורף בינואר על כמות הקהל ואולי תקווה שהכדורסל האירופי יחזור לישראל עד אז, ובכלל תהיה חגיגה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
הטענה היא שהמהלך הזה לא מתחשב בקהל?
אתם מבינים שהמהלך הזה נועד כדי שיהיה אפשר להכניס כמה שיותר קהל?
מי שטוען שזה פוגע בקהל, שוב מזלזל ב4,400 איש שקנו זכות למנוי.
רק מזכיר, המספר הזה גבוה מה3,100 מנויים שיש היום.
דשנו בזה כבר מספיק, אבל גם אם לא כל ה4,400 האלה יממשו את המנוי שלהם, זה ברור שיש עוד אלפי (יותר מאלף) אוהדי הפועל שרוצים לבוא למשחקים.
דשנו בזה כבר מספיק, אבל גם אם לא כל ה4,400 האלה יממשו את המנוי שלהם, זה ברור שיש עוד אלפי (יותר מאלף) אוהדי הפועל שרוצים לבוא למשחקים.
-
- קיבל.ה 533 לייקים
בסוף הרי המלחמה תמשיך, נעבור לשחק ביד אליהו עם מגבלה של 4000 וזה ישחק לידיים של אותם אלה שאמרו שהמשחקים הלא חושבים יהיו מול אולם חצי ריק.
אני כבר לא מדבר על זה שנכון להיום כמנוי, מובטחת לי כניסה למשחקים בדרייב אין
מעבר ליד אליהו ומכירת מנויים נוספים, ועוד פעם נחזור ל"כל הקודם זוכה" בשל הגבלת פיקוד העורף.
אני כבר לא מדבר על זה שנכון להיום כמנוי, מובטחת לי כניסה למשחקים בדרייב אין
מעבר ליד אליהו ומכירת מנויים נוספים, ועוד פעם נחזור ל"כל הקודם זוכה" בשל הגבלת פיקוד העורף.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
לא רואה סיבה לעבור ליד אליהו כשיש מגבלות קהל
הלוואי ולא יהיו אבל כל עוד יש אין בזה פשוט שום הגיון
הלוואי ולא יהיו אבל כל עוד יש אין בזה פשוט שום הגיון
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
החלפת הביתיות לא מחייבת אותנו שנשחק ביד אליהו , כל עוד יש מגבלות אפשר להמשיך לארח בדרייב אין.
המטרה בהחלפת הבתיות היא שבמידה ויהיה אפשר למלא את האולם , אפשר יהיה לשחק כמה שיותר משחקים מול קהל גדול יותר.
אם לא נחליף את הביתיות , אז יהיו פחות משחקים מול קהל גדול יותר בין אם יהיה אפשר ובין אם לא , רק מעצם העובדה שחלק מהמשחקים האלה שוחקו כבר בדרייב אין.
המטרה בהחלפת הבתיות היא שבמידה ויהיה אפשר למלא את האולם , אפשר יהיה לשחק כמה שיותר משחקים מול קהל גדול יותר.
אם לא נחליף את הביתיות , אז יהיו פחות משחקים מול קהל גדול יותר בין אם יהיה אפשר ובין אם לא , רק מעצם העובדה שחלק מהמשחקים האלה שוחקו כבר בדרייב אין.
הבנתי. ועדיין (ובלי קשר לויכוח על המעבר, שבעיני הוא כורח המציאות)- לא נראה לי מופרך להתקומם על כך שהמועדון מיוזמתו יוצר תקופה של מעל חודשיים בהם אין משחקים ביתיים.מילפורד כתב: ↑17 נובמבר 2024, 14:29 הטענה היא שהמהלך הזה לא מתחשב בקהל?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
מסכים.פנאטי בלב כתב: ↑17 נובמבר 2024, 19:08הבנתי. ועדיין (ובלי קשר לויכוח על המעבר, שבעיני הוא כורח המציאות)- לא נראה לי מופרך להתקומם על כך שהמועדון מיוזמתו יוצר תקופה של מעל חודשיים בהם אין משחקים ביתיים.מילפורד כתב: ↑17 נובמבר 2024, 14:29 הטענה היא שהמהלך הזה לא מתחשב בקהל?
לזלזל במנויים קיימים זה קצת יותר בעייתי מאשר לזלזל במנויים בפוטנציה, לדעתי לפחות.
האמת שזה לא קשור ליד אליהו כן או לא אבל מאוד מפריע לי שהמועדון מקדם מהלך שיכול לפגוע בקבוצות אחרות במירוץ לגביע. מזכיר שהמיקומים בסוף בסיבוב הראשון קובעים מי ישתתף בגביע והחלפת ביתיות יכולה לפגוע בתחרות שהיתה אמורה להיות יחסית שיוויונית על המקומות בגביע.
המועדון פועל לאינטרסים (בעיקר הכנסה ביד אליהו והאופציה להתחיל למכור מנויים) שלו וזו יותר בעיה של המנהלת אבל עדיין יש קצת טעם לפגם שאנחנו מקדמים את זה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
זכותך להתקומם על מה שאתה רוצה.
רק שים לב שבהתקוממות שלך, יש לא מעט אגואיסטיות.
לך (משתשמע מדברייך) ולי יש כרטיסים ולנו זה משמעותי חודשיים רצוף בלי משחקים.
ל4,400 בעלי הזכאות (לא יודע מה איתך, אבל אני גם בקבוצה הזאת כי אני רוצה להביא איתי יותר ילדים ואחיינים לכל משחק) אין באמת הבדל בין משחק בית לחוץ, הם יכולים רק לחלום על להשיג כרטיס בינתיים.
המועדון, מסתכל על כלל פוטנציאל 7,500 המנויים שלו ומנסה לדאוג לכמה מיותר מהם שאפשר (מזכיר שוב שיש יותר בעלי זכאות ממנויים בפועל).
ל4,400 בעלי הזכאות (לא יודע מה איתך, אבל אני גם בקבוצה הזאת כי אני רוצה להביא איתי יותר ילדים ואחיינים לכל משחק) אין באמת הבדל בין משחק בית לחוץ, הם יכולים רק לחלום על להשיג כרטיס בינתיים.
המועדון, מסתכל על כלל פוטנציאל 7,500 המנויים שלו ומנסה לדאוג לכמה מיותר מהם שאפשר (מזכיר שוב שיש יותר בעלי זכאות ממנויים בפועל).
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ואם מישהו שילם על מנוי בידיעה שיהיה בארץ עד פברואר נגיד ועכשיו הלכו לו כל המשחקים?מילפורד כתב: ↑17 נובמבר 2024, 19:46 זכותך להתקומם על מה שאתה רוצה.
- סומך
- קיבל.ה 1337 לייקים
ואם מישהו קיבל הודעה שנשארו לו שלושה חודשים לחיות ועכשיו לא יזכה לראות משחק בית?למה זה טוב כתב: ↑17 נובמבר 2024, 20:04ואם מישהו שילם על מנוי בידיעה שיהיה בארץ עד פברואר נגיד ועכשיו הלכו לו כל המשחקים?מילפורד כתב: ↑17 נובמבר 2024, 19:46 זכותך להתקומם על מה שאתה רוצה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לגבי התסריט הראשון.
כמה כאלה יש? 1? 2? 5?
ברור שלהתחשב בהם עולה על להתחשב ב4,400 איש…
לגבי התסריט השני (שאני מבין שעלה בציניות) אני בטוח שבמצב כזה אם יפנה לקבוצה, יקבל כרטיסים לכל משחקי החוץ כולל הסעה אישית.
כמה כאלה יש? 1? 2? 5?
ברור שלהתחשב בהם עולה על להתחשב ב4,400 איש…
לגבי התסריט השני (שאני מבין שעלה בציניות) אני בטוח שבמצב כזה אם יפנה לקבוצה, יקבל כרטיסים לכל משחקי החוץ כולל הסעה אישית.
לא חושב ש״אגואיסטיות״ זה המושג שנכון להשתמש בו כאן. אשמח מאד שיתאפשר לעוד 4,400 אוהדים להפוך למנויים ולצפות במשחקי הקבוצה, וזו גם אחת הסיבות שבגינן אני חושב שהמעבר (הזמני, כן ?) מחוייב המציאות. אבל התרגיל הנוכחי של החלפת הביתיות הסיטונית הוא- על פניו- התנהלות לא ראויה ולא הוגנת כלפי המנויים הקיימים. יש מסגרת מסודרת בה משחקים לסירוגין בבית ובחוץ, זו המסגרת שעמדה לעיני כל מי שרכש מנוי והמועדון בוחר להפר באופן חד-צדדי את הסידור הזה. מקומם בריבוע.מילפורד כתב: ↑17 נובמבר 2024, 19:46 זכותך להתקומם על מה שאתה רוצה.
- סומך
- קיבל.ה 1337 לייקים
זה כי אתה שופט את זה בעיניים של כן יד אליהו או לא יד אליהו.פנאטי בלב כתב: ↑17 נובמבר 2024, 20:44לא חושב ש״אגואיסטיות״ זה המושג שנכון להשתמש בו כאן. אשמח מאד שיתאפשר לעוד 4,400 אוהדים להפוך למנויים ולצפות במשחקי הקבוצה, וזו גם אחת הסיבות שבגינן אני חושב שהמעבר (הזמני, כן ?) מחוייב המציאות. אבל התרגיל הנוכחי של החלפת הביתיות הסיטונית הוא- על פניו- התנהלות לא ראויה ולא הוגנת כלפי המנויים הקיימים. יש מסגרת מסודרת בה משחקים לסירוגין בבית ובחוץ, זו המסגרת שעמדה לעיני כל מי שרכש מנוי והמועדון בוחר להפר באופן חד-צדדי את הסידור הזה. מקומם בריבוע.מילפורד כתב: ↑17 נובמבר 2024, 19:46 זכותך להתקומם על מה שאתה רוצה.
אבל בהנחה שבקבוצה מאמינים שבחודשים הקרובים פיקוד העורף יחזיר את הקהל למגרשים, וכרגע כל המנויים סובלים כי יש הגרלה ומגבלות
אז תחת הנחה כזאת, ברור שעדיף להחליף ביתיות ולקוות שבסביבות ינואר יוסרו ההגבלות ואז *כל* המנויים יוכלו להגיע (לדרייב אין)
כלומר, גם אם לא עוברים ליד אליהו למנויים עדיפה החלפת הביתיות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
זה לא נכון, גם בהנחיות היום עם ההקלות ל4,000 הדרייב אין יכול להיות מלא וכבר היה פעם אחת.
העיניין הוא נטו לאפשר לכמה שיותר אוהדי הפועל להגיע למשחקי הבית.
העיניין הוא נטו לאפשר לכמה שיותר אוהדי הפועל להגיע למשחקי הבית.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
כדי למלא את הכל במנויים עם העונש הקיים אתה תלוי בקהל חוץ וכמה כרטיסים הקבוצה השניה מבקשת.
ברור שהקצנתי מקודם לגבי הדוגמא אבל זה בעייתי למכור לאנשים מוצר מסויים שהמסגרת בו די ברורה ולערוך בו שינוי מהותי שכזה.
אנשים בנו ושילמו על משהו בידיעה שיקבלו לפחות אחת לשבוע חוויה מסויימת ועכשיו יקבלו כמה חודשים בלי החוויה הזו, להגיד שזו אגוסטיות זה אגוסטיות מהצד השני.
ברור שהקצנתי מקודם לגבי הדוגמא אבל זה בעייתי למכור לאנשים מוצר מסויים שהמסגרת בו די ברורה ולערוך בו שינוי מהותי שכזה.
אנשים בנו ושילמו על משהו בידיעה שיקבלו לפחות אחת לשבוע חוויה מסויימת ועכשיו יקבלו כמה חודשים בלי החוויה הזו, להגיד שזו אגוסטיות זה אגוסטיות מהצד השני.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
יכול רק להצטרף לביקורת, אני רוצה להיפרד ביודעין מהדרייב אין וכך גם רבים מחבריי שלא הספיקו לעשות זאת בעקבות ההגבלות, אין מה למהר לעזוב את האולם היחיד בארץ שבמצב הנוכחי יכול להיות מלא לחלוטין (גם אתמול בחולון שיחקו תחת הגבלות) וראוי לתת לנו המנויים את הזכות לעשות את זה, בטח במשחק כמו נגד גלבוע גליל, גם ככה את שלושת המשחקים הגדולים אנחנו מארחים בסיבוב השני, לא נגזלות פה הכנסות עתק מהמועדון.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 351 לייקים
אני רק רוצה להוסיף נקודה שלא ראיתי התייחסות אליה בפורום. יש אוהדים שמתכוונים לרכוש מינוי ליד-אליהו ולא שילמו 150₪ (או כמה שזה לא היה). זה אני ועוד 5 חברים שלי, ומאמין שכמונו יש עוד.
מודה שכדורסל זה לא כוס התה שלי, אבל אני ממש מתגעגע לקבוצה מצליחה שנקראת הפועל ת״א בשילוב עם טירוף בקהל. לא חוויתי את זה מ-2012 (סליחה מגביע הטוטו של הלאומית) וזה ממש חסר לי בחיים. אז בכדורסל אני מרשה שיקראו לי אוהד הצלחות, אבל לפחות יהיו לי קצת רגעים טובים בלב.
מודה שכדורסל זה לא כוס התה שלי, אבל אני ממש מתגעגע לקבוצה מצליחה שנקראת הפועל ת״א בשילוב עם טירוף בקהל. לא חוויתי את זה מ-2012 (סליחה מגביע הטוטו של הלאומית) וזה ממש חסר לי בחיים. אז בכדורסל אני מרשה שיקראו לי אוהד הצלחות, אבל לפחות יהיו לי קצת רגעים טובים בלב.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אגב, נדמה לי שיותר מחצי מתוך בעלי הזכאות נרכשו כשזה עוד היה סגור למנויים בלבד.
כלומר היחס הוא לא 4,400 מול 3,100 אלה יותר בכיוון ה6,000 מול 1,500.
וזה בלי לדבר על עוד 1,500 שיכול להיות להם מקום ביד אליהו.
אני לא מזלזל בעצבים על הניסיון להעביר ביתיות, גם אותי זה מעצבן/מבאס לא מעט.
אבל אני מבין את ההחלטה הזאת.
לגבי הנקודה שאנחנו נותנים איזשהו יתרון בגביע לקבוצות שמרוויחות עוד משחק בייתי בסיבוב הראשון.
בגדול, אני מסכים עם הטענה העקרונית פה.
בפועל, הקבוצות האלה עוד יצטרכו להוכיח שהן יכולות לנצח אותנו.
זה קצת יהיר (בטח יש שיקראו לזה מכביסטי) אבל זה לא באמת יתרון לאף אחת מהקבוצות האלו.
בתכלס, לא יפתיע אותי אם זה שיקול שבכלל לא חשבו עליו בהפועל.
האם זה ישנה את ההחלטה אם יקחו את השיקול הזה בחשבון , לא יודע.
אני אישית אולי כן הייתי מתחשב בזה, באמת קשה לי להגיד.
אם כבר אלמנט עקרוני שמפריע לי פה, זה הניצול של הקלה בנהלים שניתנו בעקבות המלחמה לקבוצות מהצפון לטובתנו.
אבל כל זה לא משנה את השורה התחתונה , המהלך הזה נועד לשרת כמה שיותר אוהדי הפועל ולטעון שהוא לא מתחשב בקהל זה מצחיק.
כלומר היחס הוא לא 4,400 מול 3,100 אלה יותר בכיוון ה6,000 מול 1,500.
וזה בלי לדבר על עוד 1,500 שיכול להיות להם מקום ביד אליהו.
אני לא מזלזל בעצבים על הניסיון להעביר ביתיות, גם אותי זה מעצבן/מבאס לא מעט.
אבל אני מבין את ההחלטה הזאת.
לגבי הנקודה שאנחנו נותנים איזשהו יתרון בגביע לקבוצות שמרוויחות עוד משחק בייתי בסיבוב הראשון.
בגדול, אני מסכים עם הטענה העקרונית פה.
בפועל, הקבוצות האלה עוד יצטרכו להוכיח שהן יכולות לנצח אותנו.
זה קצת יהיר (בטח יש שיקראו לזה מכביסטי) אבל זה לא באמת יתרון לאף אחת מהקבוצות האלו.
בתכלס, לא יפתיע אותי אם זה שיקול שבכלל לא חשבו עליו בהפועל.
האם זה ישנה את ההחלטה אם יקחו את השיקול הזה בחשבון , לא יודע.
אני אישית אולי כן הייתי מתחשב בזה, באמת קשה לי להגיד.
אם כבר אלמנט עקרוני שמפריע לי פה, זה הניצול של הקלה בנהלים שניתנו בעקבות המלחמה לקבוצות מהצפון לטובתנו.
אבל כל זה לא משנה את השורה התחתונה , המהלך הזה נועד לשרת כמה שיותר אוהדי הפועל ולטעון שהוא לא מתחשב בקהל זה מצחיק.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לא הבנתי את הנקודה של להוכיח שהן יצליחו לנצח אותנו. כאשר נקבע סדר המשחקים הוא נקבע כבית חוץ לסירוגין וידוע מי תשחק מול מי והיכן.
נגיד שיש שתי קבוצות שמתחרות על מקום 8 ושתיהן היו אמורות להתארח אצלנו. קבוצה אחת אירחת והיא הפסידה, ואז פתאום הקבוצה השניה ואנחנו סוגרים על החלפת ביתיות, זה דבר שמשפיע משמעותית על סיכוי של קבוצה קטנה לנצח קבוצה גדולה.
זה השפעה ישירה על מיקומים בסוף הסיבוב ולקבוצות קטנות משחקי גביע שווים הרבה.
לא אמרנו שזה לא מתחשב בקהל, אמרנו שזה לא מתחשב בקהל המנויים הקיים שכבר שילם על מנוי ושילם על משהו עם מסגרת מאוד ידועה כמו שכבר נאמר. לתת לעוד אוהדים אופציה לראות את הפועל זה אחלה אבל לשנות את המסגרת והאופי הידוע של מנוי כדי לתת להם הזדמנות זה לפגוע במנויים הקיימים.
למה מנוי קיים שידע שיש לו מפגש בערך שבועי, עם מקום בטוח באולם, עם הקבוצה שלו עכשיו לא יהנה מהדבר הזה במשך חודשיים? יש כאלו שמגיעים רק למשחקי בית ועכשיו לא יהיה להם את זה תקופה ארוכה. יש כאלו שנוסעים למשחקי חןץ אבל בשל הדרישה הגדולה קשה להשיג אפילו את זה ואתה שולח אותם להתחרות על הסיכוי להשיג כרטיס למשחק חוץ.
למה הדבר דומה? עשית מנוי לקולנוע הקרוב לביתך עם סרט פעם בשבוע-שבועיים. פתאום אומרים לך "חביבי, יש שיפוץ רוצים להגדיל את הקולנוע לעוד 5000 מקומות. בנתיים יש לנו סניפים קטנים במקומות שאולי מאחוד רחוקים ממך ואולי גם לא תצליח להשיג בהם מקום אבל בנתיים תוכל לצפות שם בסרטים (אם תהיה מעוניין בנסיעה ואם בכלל תצליח להשיג כרטיס). *ברור שכשנסיים את השיפוץ עוד חודשיים ומשהו תקבל את כל הסרטים שהגיעו לך באופן תכוף יותר."
היית גם מקבל את זה בהבנה? מאמין ש99 אחוז מהאנשים, כולל אתה, היו מתרעמים ובצדק.
לא מדובר בפוזיציה או באגוסטיות. מדובר על פגיעה בקהל קיים בכדי לנסות לייצר קהל נוסף (קהל נוסף זה מבורך). הפגיעה בעייתית.
נגיד שיש שתי קבוצות שמתחרות על מקום 8 ושתיהן היו אמורות להתארח אצלנו. קבוצה אחת אירחת והיא הפסידה, ואז פתאום הקבוצה השניה ואנחנו סוגרים על החלפת ביתיות, זה דבר שמשפיע משמעותית על סיכוי של קבוצה קטנה לנצח קבוצה גדולה.
זה השפעה ישירה על מיקומים בסוף הסיבוב ולקבוצות קטנות משחקי גביע שווים הרבה.
לא אמרנו שזה לא מתחשב בקהל, אמרנו שזה לא מתחשב בקהל המנויים הקיים שכבר שילם על מנוי ושילם על משהו עם מסגרת מאוד ידועה כמו שכבר נאמר. לתת לעוד אוהדים אופציה לראות את הפועל זה אחלה אבל לשנות את המסגרת והאופי הידוע של מנוי כדי לתת להם הזדמנות זה לפגוע במנויים הקיימים.
למה מנוי קיים שידע שיש לו מפגש בערך שבועי, עם מקום בטוח באולם, עם הקבוצה שלו עכשיו לא יהנה מהדבר הזה במשך חודשיים? יש כאלו שמגיעים רק למשחקי בית ועכשיו לא יהיה להם את זה תקופה ארוכה. יש כאלו שנוסעים למשחקי חןץ אבל בשל הדרישה הגדולה קשה להשיג אפילו את זה ואתה שולח אותם להתחרות על הסיכוי להשיג כרטיס למשחק חוץ.
למה הדבר דומה? עשית מנוי לקולנוע הקרוב לביתך עם סרט פעם בשבוע-שבועיים. פתאום אומרים לך "חביבי, יש שיפוץ רוצים להגדיל את הקולנוע לעוד 5000 מקומות. בנתיים יש לנו סניפים קטנים במקומות שאולי מאחוד רחוקים ממך ואולי גם לא תצליח להשיג בהם מקום אבל בנתיים תוכל לצפות שם בסרטים (אם תהיה מעוניין בנסיעה ואם בכלל תצליח להשיג כרטיס). *ברור שכשנסיים את השיפוץ עוד חודשיים ומשהו תקבל את כל הסרטים שהגיעו לך באופן תכוף יותר."
היית גם מקבל את זה בהבנה? מאמין ש99 אחוז מהאנשים, כולל אתה, היו מתרעמים ובצדק.
לא מדובר בפוזיציה או באגוסטיות. מדובר על פגיעה בקהל קיים בכדי לנסות לייצר קהל נוסף (קהל נוסף זה מבורך). הפגיעה בעייתית.