איפה פורסם?7even כתב:12:30
שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
כשאני מספר כמה הכל פה מוטה אתה יודע יפה מאוד להטיף ויעני לתת "טיפים" איך צריך קודם כל להסתכל עלינו, כמה אנחנו קהל בעייתי וכו'.
אז מה לך ולסגאת עכו? תתמקד בקבוצה שלך. מי שבא ברוך הבא זו הגישה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 880 לייקים
נשמע לי שאתה קצת לוקח את זה לאישי וחבל. אני לא בטוח שקראת או הבנת מה אני כותב.טכנית לארז כתב: ↑05 מרץ 2025, 12:02 כשאני מספר כמה הכל פה מוטה אתה יודע יפה מאוד להטיף ויעני לתת "טיפים" איך צריך קודם כל להסתכל עלינו, כמה אנחנו קהל בעייתי וכו'.
אין קשר בין התנהגות מסוימת של הקהל של הפועל שאני לא אוהב ועושה נזק עצום לקבוצה לבין משהו שנראה כמו חוסר צדק ועם אג׳נדה פוליטית מאחורי זה. הפורום הזה ברוך השם מתייחס למליון דברים שהם לא רק הפועל.
לגבי האבוקות נגד ר״ג אם זה שבכלל חשבו לבטל את המשחק זו בושה וחרפה ואם היו עושים את זה היה צריך לטפס על בריקדות. זה לא אומר שאני בעד שיזרקו רימוני עשן שיודעים שאסור וזה יכול להזיק לקבוצה. אם לדוגמא היה זורקים עוד פעם במשחק הזה והמשחק היה מופסק זה היה מכעיס.
אני אוהד הפועל, אני כותב מה שאני חושב שבשורה התחתונה הרצון שלי הוא שלהפועל יהיה טוב. אתה מתייחס לדברים האלה כמו אל איזה שנאה עצמית או צדקנות או הטפה. קצת כמו שביביסטים מתייחסים למי שמעז לדבר נגד הממשלה או מדיניות
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
וזה שכל הענף פה מוטה זה לא קשור ל"רצון שלהפועל יהיה טוב"?
הדרבי האחרון ומה שהיה שם, למשל.
היום דופקים את בש, אשתקד את חיפה, מתישהו זה תהיה אתה (אם הפועל תעשה קולות של צמרת) וזה גם יבוא לך מדי משחק ולא רק בדרבים מולם.
לשבת בשקט עכשיו ולהתעסק באולטראס, כי ההטיות הממסדיות פה לא קשורות אליך זה קל. גם ברקת אשתקד ישבה בשקט כשמאירי הטה את כל הענף, עכשיו זו היא שאוכלת אותה.
היום דופקים את בש, אשתקד את חיפה, מתישהו זה תהיה אתה (אם הפועל תעשה קולות של צמרת) וזה גם יבוא לך מדי משחק ולא רק בדרבים מולם.
לשבת בשקט עכשיו ולהתעסק באולטראס, כי ההטיות הממסדיות פה לא קשורות אליך זה קל. גם ברקת אשתקד ישבה בשקט כשמאירי הטה את כל הענף, עכשיו זו היא שאוכלת אותה.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
לא הבנתי איך הדברים סותרים אחד את השני וניסיתי להסביר לך, לא בטוח שבא לך ממש להקשיב. והמשטרה נגד סכנין זה גם מחר יכול להיות נגדך, אז אתה מלא בסתירות בטענות שלך. אבל נראה לי מיצינוטכנית לארז כתב: ↑05 מרץ 2025, 13:22 וזה שכל הענף פה מוטה זה לא קשור ל"רצון שלהפועל יהיה טוב"?
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
לא רק המשטרה נגד סכנין, גם ההתאחדות. זה די ברור.
זה שגם המשטרה פה מוטה ומכורה כחלק מזה שישראל מדינה גמורה זה נושא אחר, למרות שבמדינה גמורה קלאסי שגם הכדורגל יהיה מכור ומוטה וזה בדיוק מה שקורה פה.
זה שגם המשטרה פה מוטה ומכורה כחלק מזה שישראל מדינה גמורה זה נושא אחר, למרות שבמדינה גמורה קלאסי שגם הכדורגל יהיה מכור ומוטה וזה בדיוק מה שקורה פה.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
כן, כולם נגד סכנין. והכל ממקום גזעני גם, לא חלילה להסתכל במראה ולראות איזה מועדון שכונה.
מועדונים בליגה לאומית מתנהלים טוב יותר
די עם האכלו לי שתו לי
מועדונים בליגה לאומית מתנהלים טוב יותר
די עם האכלו לי שתו לי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
לא בקטע של "כולם נגד סכנין", אבל די ברור שהסאגה של עכשיו נגועה בחוסר ספורטיביות ושחיתות.
פתאום המפכל מספר שאי אפשר לשחק בעכו. בסדר.
פתאום המפכל מספר שאי אפשר לשחק בעכו. בסדר.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
לא יודע למה אתה חשדניסט ככה שיש פה החלטה פוליטית, לדעתי הכל לגמרי ענייני.redrony כתב: ↑05 מרץ 2025, 11:15נשמע רע מאוד...בני12 כתב: ↑05 מרץ 2025, 11:13לא רק זאת. מפקד המחוז אשר את המשחק בעכו ואז המפכ"ל התערב ובטל את האישורredrony כתב: ↑05 מרץ 2025, 11:07 היתה פה בעיה שאני לא מבין למה אף אחד לא מדבר עליה. אולי אני לא בקיא בפרטים אבל הבנתי שהכל התחיל מזה שהמשטרה לא אישרה את המגרש בעכו. אין לי מושג למה. פה זה מתחיל ופה זה נגמר. עכו רשןם כאצטדיון הביתי של סכנין? אם כן, המשחק יהיה שם עם כמות הקהל המקסימלית האפשרית. זה אצטדיון שאושר למשחקי ליגת העל לפי קריטריונים שהוחלטו מראש. מה זה השטויות האלה המשטרה לא אישרה? חזרנו 30 שנה אחורה לתקופת בית שאן?
האם ייתכן לכאורה שהיתה פה התערבות של פוליטיקאי? אני כמובן לא מאמין בזה כי הפוליטיקאי המדובר אדם הגון וישר, אבל בכל זאת, מניח את זה פה לשם הדיון
ולכן אין לי ספק שבקרוב המפכ"ל יורה על ביטול משחקים באיצטדיון טדי, שכל הזמן קורים שם מקרי אלימות נגד אוהדים, כולל רק לפני שלושה שבועות כשאוטובוס אוהדי הפועל ירושלים נרגם באבנים.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
זה שהם שכונה לא אומר שמה שקרה פה הוא ממקום נקי
זה לא הכל 0 או 1. סכנין שכונה - יופי. מה פתאום שמשטרה תחליט שאין משחק בעכו
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
הם מצאו איצטדיון אבל אז המפכל התערב ופסל אותו.רדפוקס כתב: ↑04 מרץ 2025, 23:24הם מצאו אצטדיון, הם הסתבכו במציאת מאבטחים כי הם שכונה.SickleCell כתב: ↑04 מרץ 2025, 22:42 תסתכלו על זה ככה: אם המקרה היה הפוך ובית״ר הייתה מסתבכת במציאת איצטדיון בחיים לא היו נותנים להם הפסד טכני. דופקים כאן ערבים כי זו מדינה שחלק משמעותי בה הם גזענים חסרי חוש בסיסי של צדק או רצון טוב.
פעם שניה אגב העונה שזה קורה להם.
הם פנו לאיצטדיון אחר אבל ראש העיר לא אישר.
בהתערבות של ההתאחדות אושר איצטדיון שלישי. אבל אז חברות ההאבטחה סירבו לעבןד איתם למרות שיו"ר ההתאחדות הסכים לערוב להן.
יש הרבה בעיות עם סכנין מבחינת התנהלות אבל יש כאן וואחד גורם תורם למצב וזאת המשטרה.
לא סובל את סכנין אבל זה 100 אחוז פסילה פוליטית.
פסלו את המגרש הביתי שלהם, אחרי זה עלו כתבות ללא הפסקה נגד סכנין מטעם ביתר . ביתר ניסתה להגיע לחצי גמר דרך בית הדין והצליחנ
פסלו את המגרש הביתי שלהם, אחרי זה עלו כתבות ללא הפסקה נגד סכנין מטעם ביתר . ביתר ניסתה להגיע לחצי גמר דרך בית הדין והצליחנ
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
משטרת בן גביר. אין לי ספק שהוא היה מעורב פה ישירות או בעקיפין
-
- קיבל.ה 214 לייקים
כמה קשקושים מתחסדים.
סכנין ובית"ר שלחו מכתב אזהרה למשטרה שאסור לשחק בעכו שזאת סכנת חיים לשחק בעכו
סכנין ובית"ר הודיעו שהן מסירות מעצמן כל אחריות וסיכון חיי האדם הזה מוטל כולו לפתחה של המשטרה.
אז ברור שהמפכ"ל פסל מייד את המגרש בעכו.
וברור שזאת התגובה היחידה המתקבלת על הדעת בתנאים אלה
( וזה בנוסף לכל שאר הדברים שאדם עם מוח מצופה ממנו להבין )
סכנין ובית"ר הודיעו שהן מסירות מעצמן כל אחריות וסיכון חיי האדם הזה מוטל כולו לפתחה של המשטרה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
במיוחד בגביע שמדובר במשחק אחד, אם הקבוצה המארחת לא עומדת בתנאים, שיתנו להם קנס רציני ושיחליפו ביתיות.
נוטה להאמין שאחרי ערעור זה מה שיקבלו פחות או יותרהלך המומנטום כתב: ↑06 מרץ 2025, 00:09 במיוחד בגביע שמדובר במשחק אחד, אם הקבוצה המארחת לא עומדת בתנאים, שיתנו להם קנס רציני ושיחליפו ביתיות.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אף אחד לא רצה שכזה משחק יתקיים במועד המקורי (ביום ההלוויה של הביבסים ז״ל), אז כל אחד תרם את חלקו.
המשטרה- כל מילה מיותרת.
סכנין- התנהלות ברמה של מתנ״ס. אף חברת אבטחה לא מוכנה לעבוד מולם, גם כשההתאחדות ערבה לתשלום, וזה אומר הרבה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המשטרה- כל מילה מיותרת.
סכנין- התנהלות ברמה של מתנ״ס. אף חברת אבטחה לא מוכנה לעבוד מולם, גם כשההתאחדות ערבה לתשלום, וזה אומר הרבה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 574 לייקים
סכנין ביקשה את זה? לא נתקלתי בזה בכתבותההוא מפעם כתב: ↑05 מרץ 2025, 23:01 כמה קשקושים מתחסדים.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מסתבר שסכנין וביתר ביחד הוציאו מכתב על זה שאירוח בעכו יהיה מסוכן.תא מרבוטא כתב: ↑06 מרץ 2025, 07:30סכנין ביקשה את זה? לא נתקלתי בזה בכתבותההוא מפעם כתב: ↑05 מרץ 2025, 23:01 כמה קשקושים מתחסדים.
מטומטמים
קצת לא קשור לשרשור עד עכשיו, אבל חשבתי לעצמי שהעונה הזאת יכולה להיות הדלת שלנו ללמקינים חדשים.
מי לדעתכם שחקני הלאומית שהם מעל הליגה ויכולים לשדרג את הקאדר הישראלי בליגת העל?
מי לדעתכם שחקני הלאומית שהם מעל הליגה ויכולים לשדרג את הקאדר הישראלי בליגת העל?
-
- קיבל.ה 880 לייקים
גם אני לא. אם זה נכון, זה כבר סיפור אחרתא מרבוטא כתב: ↑06 מרץ 2025, 07:30סכנין ביקשה את זה? לא נתקלתי בזה בכתבותההוא מפעם כתב: ↑05 מרץ 2025, 23:01 כמה קשקושים מתחסדים.
ההוא מפעם כתב: ↑05 מרץ 2025, 23:01 כמה קשקושים מתחסדים.
סיפור יפה, הבעיה שזה לא קרה.
סכנין ביקשו לשחק בעכו, מפקד המחוז אישר זאת
והמפכל פסל את המגרש, כנראה בעקבות לחץ של ביתר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אם כולם עושים דווקא לסכנין כי הם ערבים למה ריינה בחצי הגמר? למה לריינה לא קרה העונה שפעמיים היא לא הצליחה לארגן את התנאים המינימליים לקיום משחק אותו היא מארחת?
זה לא רק זה שהם ערבים, הם באמת חאפרים וקבוצה מעצבנת. וגם הם הקבוצה הכי שנואה ע"י ביתר חוץ מהפועל. את המפכל מינה אוהד בית"ר שהוא גם פוליטיקאי ואין לו שום בעיה לערב פוליטיקה ונראה לי שיש קשר בין הדברים לכאורה. לדעתי באותה המידה היו גם מנסים לדפוק את הפועל ככה אם ולמצוא את הזווית הביוקרטית לדפוק אותנו על חשבון ביתר אם היינו נותנים להם צאנס
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כעת מובא כאן המכתב ששלחו בית"ר וסכנין להתאחדות עוד ב-13 בפברואר עם העתקים למשטרה וליו"ר מנהלת הליגות, ארז כלפון, בו התריעו שאי אפשר לשחק בעכו.amorphis כתב: ↑06 מרץ 2025, 11:07ההוא מפעם כתב: ↑05 מרץ 2025, 23:01 כמה קשקושים מתחסדים.
בעקבות המכתב הזה המפכ"ל דני לוי קבע שקיום המשחק בעכו בלתי אפשרי
.“מכובדינו, אנו, בית"ר ירושלים ובני סכנין, פונים אליכם בבקשה דחופה ובהולה לשקול מחדש את קיום משחק רבע גמר גביע המדינה בין הקבוצות באצטדיון בעכו”,
נכתב בפנייה של מנכ”ל בית”ר, כפיר אדרי, ויו”ר סכנין, מוחמד אבו יונס, “אנו מתריעים מראש כי קיום המשחק במיקום זה, בייחוד בעת הנוכחית,
עלול להוביל להשלכות חמורות, כולל אפשרות לאירועים קשים ומסוכנים הן בתוך המגרש והן מחוצה לו.
https://www.one.co.il/Article/486389.html
-
- קיבל.ה 214 לייקים
ערכתי אני רואה שלירון העביר כבר לינק אחד, זה מספיקamorphis כתב: ↑06 מרץ 2025, 11:07ההוא מפעם כתב: ↑05 מרץ 2025, 23:01 כמה קשקושים מתחסדים.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
ההוא מפעם כתב: ↑06 מרץ 2025, 14:43ערכתי אני רואה שלירון העביר כבר לינק אחד, זה מספיקamorphis כתב: ↑06 מרץ 2025, 11:07ההוא מפעם כתב: ↑05 מרץ 2025, 23:01 כמה קשקושים מתחסדים.
מעניין, לא ראיתי את זה. אם זה כך ובאמת ( שאני עדיין קצת סקפטי לגבי זה) הם לא ניסו לגייס מאבטחים למגרש גדול יותר, באמת למרות התיעוב שלי לביתר, הגיע להם לקבל הפסד טכני.
לוקח את זה חזרה
-
- קיבל.ה 517 לייקים
ביטלו את המשחק מחר או משהו?
אפס אייטמים באתרים
אפילו נושא בפורום שדים אין
מקווה שברדה לא שאנן...
אפס אייטמים באתרים
אפילו נושא בפורום שדים אין

מקווה שברדה לא שאנן...
-
- קיבל.ה 2433 לייקים
יהיה לנו קרב מענייו (אבל לא חשוב ).נגד פתח תקווה על המקום הראשון , כפר שלם או רמת גן לא קבוצות שיכולות לעלות באמת
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
פת פחות חשוב
צריך שכפר שלם לא ינצחן
אני לוקח בחשבןן שיוסיפן להם עןד 2 נק
צריך שכפר שלם לא ינצחן
אני לוקח בחשבןן שיוסיפן להם עןד 2 נק
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
-