עופר מבוקש ע״י האולטראס.ranjef כתב:גאידמק התעשר מעסקאות נשק מפוקפקות, והיה מבוקש ברוסיה וצרפת.
נראה לי שאצל עופר זה לא כ"כ המצב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עופר מבוקש ע״י האולטראס.ranjef כתב:גאידמק התעשר מעסקאות נשק מפוקפקות, והיה מבוקש ברוסיה וצרפת.
נראה לי שאצל עופר זה לא כ"כ המצב.
ומה אתה חושב היום בבוקר ?
וזה שהוא שלח ציוץ בטוויטר אומר שעניין מוטלי לא מפריע לו ? נו באמתההוא מפעם כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:33ומה אתה חושב היום בבוקר ?
אני למשל מודאג כפליים, גם מהעזיבה או בקשת העזיבה של מוטלי.
אבל הרבה יותר מהאובססיה של הבעלים שלנו לגבי מכבי תל אביב ובעיקר להנהלה שלה.
יש איום מוחשי מאוד לאבד את השחקן הכי טוב וחשוב ופתח לאיבוד כל הפרוייקט ( שעופר השקיע בו את הכסף והנשמה )
ומה שמעניין אותו זה 5 דקות התהילה של להתנשא מעל הנהלת מכבי. בציוץ שגם מתהפך עליו כמה שעות אחרי ומוציא אותו ליצן. זה פעם ראשונה ולא מקרה חריג שרואים את האובססיה שלו למכבי ואותי זה מדאיג
אתה מתלונן שהבעלים שלך שונא את מכבי ומנסה לנצח אותם בכל דרך? מה אתה רוצה לעזאזל?ההוא מפעם כתב: ↑01 נובמבר 2024, 08:33ומה אתה חושב היום בבוקר ?
אני למשל מודאג כפליים, גם מהעזיבה או בקשת העזיבה של מוטלי.
אבל הרבה יותר מהאובססיה של הבעלים שלנו לגבי מכבי תל אביב ובעיקר להנהלה שלה.
יש איום מוחשי מאוד לאבד את השחקן הכי טוב וחשוב ופתח לאיבוד כל הפרוייקט ( שעופר השקיע בו את הכסף והנשמה )
ומה שמעניין אותו זה 5 דקות התהילה של להתנשא מעל הנהלת מכבי. בציוץ שגם מתהפך עליו כמה שעות אחרי ומוציא אותו ליצן. זה פעם ראשונה ולא מקרה חריג שרואים את האובססיה שלו למכבי ואותי זה מדאיג
הוא הגיש תלונה. יפעיל עורכי דין, ילחם ברבעק. בסוף ההחלטה היא לא שלו ושל גוף מושחת. נושא המלחמה יעלה פה חזק משפטית. כמו שברונו דפק ברז לכמה קבוצות.KingAlpaca כתב:זה המבחן הכי גדול של ינאי עד עכשיו וכנראה גם בעתיד.
הגיע הזמן לבחון אם הוא רק כסף ודיבורים או גם שכל וביצים.
זה יקבע איך הפועל תראה בבעלותו, עכשיו ולתמיד.
א. ילחם זה מעולהKingAlpaca כתב: ↑01 נובמבר 2024, 13:52 1. ילחם ברבאק זה מצויין ולזה אני מצפה.
2. עד שתהיה החלטה של הגוף המשפטי, יקח הרבה זמן, ההתנהלות שלו בזמן הזה תקבע אם בכלל נצטרך החלטה.
הוא צריך לזיין אותם ברמה כזאת שאף אחד לא יחשוב לעשות לנו תרגיל כזה שוב.
פרימו לוי כתב:אני חושב שאתם מפריזים בכוחו של עופר וביושרתם של מוסדות הכדורסל האירופי. בגדול לאף אחד לא אכפת וזה ענף הספורט הכי פרוץ שיש. לדעתי אם מוטלי רוצה לעזוב ולחתום בכוכב זה יקרה ועופר נאיבי שהוא חושב שהוא יכול להפעיל פה אמצעים משפטיים או משהו כזה.
תגיד בכלל אכפת לך שכוכב הקבוצה עזב?טכנית לארז כתב: ↑01 נובמבר 2024, 14:33 רגע, אולי בעצם עכשיו נכניס כסף מהכוכב על מוטלי, וככה נעמוד בחוקי הפייר פליי. חשוב.
רגע,אולי זה אשמת הגביר מקנדה העורך דין של הכדורגל והתקשורת?טכנית לארז כתב:רגע, אולי בעצם עכשיו נכניס כסף מהכוכב על מוטלי, וככה נעמוד בחוקי הפייר פליי. חשוב.
אז אולי כדאי שנתקדם לשם ושלא יהיו גורמים
אם זה היה תלוי בך ובחברים שלך לנצח היינו נשארים קבוצת אוהדים ללא יומרות, אז אל תנסה ללמד אותנו על איך מתנהג מועדון גדול כי אין לכם שום מושג או עניין בזה.
הנה הכוכב התורן שיודע מה אני רוצה ומה חברים שלי רוצים .רדפוקס כתב: ↑01 נובמבר 2024, 14:51אם זה היה תלוי בך ובחברים שלך לנצח היינו נשארים קבוצת אוהדים ללא יומרות, אז אל תנסה ללמד אותנו על איך מתנהג מועדון גדול כי אין לכם שום מושג או עניין בזה.
אתה יכול להתפלל עד מחר, באולם של 3,500 אי אפשר טכנית שיהיו 10,000 מנויים גם אם יש ביקוש כזה.Red roy כתב: ↑01 נובמבר 2024, 14:52הנה הכוכב התורן שיודע מה אני רוצה ומה חברים שלי רוצים .
ולא משנה שכתבתי באשכול מקביל שאני מתפלל שיהיו לנו 10000 מנויים
שבת שלום גם לך
ספר את זה על מנצ׳סטר סיטי.Red roy כתב:אתה פשוט הולך הפוך
אתה רוצה להתנהג כמו מועדון גדול שאתה לא
צריך להיות מועדון גדול קודם .
לא יעזור לשחק אותה מועדון ענק שאתה ביורוקאפ ועוד לפני שדיברנו עפנו אפילו מגביע ווינר
הגודל של המגרש לא קשור שאין לך 10000 אלף אוהדים .רדפוקס כתב: ↑01 נובמבר 2024, 14:55אתה יכול להתפלל עד מחר, באולם של 3,500 אי אפשר טכנית שיהיו 10,000 מנויים גם אם יש ביקוש כזה.
תלמד אותנו על מועדון גדול.
הפועל תל אביב זו אימפריה. תמיד.
בכדורגלred in blood כתב: ↑01 נובמבר 2024, 15:00הפועל תל אביב זו אימפריה. תמיד.
זה לא אומר להשתחצן, וקשה לי לפעמים עם אמירות שחצניות של ינאי,
אבל זה בשום צורה לא אומר להקטין את עצמנו כמו שאתה עושה כאן.
אנחנו לא מועדון גדול, אלא מועדון ענק. מועדון ענק שפשוט משחק עדיין במפעל לא מספיק טוב, וצריך להלחם חזק כדי שנצליח להתקדם למפעל כן מספיק טוב. וזה לא יהיה קל, ויכול להיות שלא נצליח על הפעם הראשונה.
אבל המקום שלנו הוא שם, אנחנו מועדון ענק, ואנחנו צריכים להתנהג ככה. תמיד.
סיטי??Red roy כתב:מנצסטר סיטי היה מועדון ענק עוד לפני קטאר
והם באמת דוגמא מעולה .
כל מה שהיה חסר לסיטי זה תארים .
לנו חסר כל כך הרבה , אנחנו מועדון של 2800 אוהדים בממוצע למשחק
העובדות מראות אחרת.Red roy כתב:מנצסטר סיטי היה מועדון ענק עוד לפני קטאר
והם באמת דוגמא מעולה .
כל מה שהיה חסר לסיטי זה תארים .
לנו חסר כל כך הרבה , אנחנו מועדון של 2800 אוהדים בממוצע למשחק
תמיד האנשים האלה יודעים מה אתה חושב, מה אתה מרגיש, מה אתה רוצה, איך היית מתנהג בכל מיני סיטואציות. אולי הם גם יודעים על מה תחלום בלילה.Red roy כתב: ↑01 נובמבר 2024, 14:52הנה הכוכב התורן שיודע מה אני רוצה ומה חברים שלי רוצים .
ולא משנה שכתבתי באשכול מקביל שאני מתפלל שיהיו לנו 10000 מנויים
שבת שלום גם לך