ים מדר
אני מבין שקיימים אנשים שבשבילם חצי מליון דולר לעונה זה עניין של מה בכך
לצערי זה לא המצב לגבי רוב האנשים
שלא לדבר בכלל על כניעה לסחיטה
מקווה מאוד שעופר וגילי לא יפלו בפח הזה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3227 לייקים
אשכרה הכלומניק הזה דחה הצעה של 2.7 מליון , הזויי
- מילפורד
- קיבל.ה 3929 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3227 לייקים
זה פחות מחצי מליון אם הדיווח על ההצעה האחרונה שעמד על 2.7 נכון , הוא עדיין בן זונה כמובן כן ?
-
ונרקומן
- קיבל.ה 607 לייקים
רגע, אז אנחנו סגורים שהוא חתום במכבי? מה המקור חוץ מצנצי?
- RedDrifter
- קיבל.ה 969 לייקים
דלפ כל עניין הכסף הוא סוג של "זיינתים אותי כל העונה אני אזיין אתכם עכשיו בחזרה" והוא כבר יודע שהוא רוצה לסגור במכבי ולכן הוא גורם לנו להתפתל ולזרוק סכומים לא הגיוניים
בקיצור שילך וידחוף אצבע
בקיצור שילך וידחוף אצבע
אף לא צעד לאחור 
- גביזון
- קיבל.ה 5253 לייקים
ים לא ישחק בהפועל, אחרת הוא לא היה עושה את כל הגועל נפש המזוקק שהוא עושה, הוא משאיר קרקע שרופה ואם הוא היה חוזר הוא לא היה מחרבן פה בשביל לחזור אחרי זה.
לסרב להצעה של 2.7 מליון דולר לעונה זו הזיה הרבה יותר הזויה מהשכר של וואסה, שעם כל הכבוד לים וואסה בא עם פנקס קבלות ולא עם חצי קבלה מכל מקום שהיה, בעצם בלי קבלות.
לסרב להצעה של 2.7 מליון דולר לעונה זו הזיה הרבה יותר הזויה מהשכר של וואסה, שעם כל הכבוד לים וואסה בא עם פנקס קבלות ולא עם חצי קבלה מכל מקום שהיה, בעצם בלי קבלות.
-
Red_man
- קיבל.ה 2809 לייקים
לגבי האדמה החרוכה אמרו את זה גם אחרי העזיבה הקודמת שלו והנה אנחנו כאן. הבן אדם על סף חתימה במכבי וכל העולם עסוק בלהאשים את המאמן בזה. שרו בחתונה של יפתח זיו הפועל זונה וזה התקבל ביותר כעס מהמעבר של מדר למכבי. אבל זאת ״מורכבות״ אין פה פוזיציה בכללגביזון כתב: ↑01 יולי 2026, 13:16 ים לא ישחק בהפועל, אחרת הוא לא היה עושה את כל הגועל נפש המזוקק שהוא עושה, הוא משאיר קרקע שרופה ואם הוא היה חוזר הוא לא היה מחרבן פה בשביל לחזור אחרי זה.
-
redead
- קיבל.ה 948 לייקים
לחשוב שלפני חודש פחדנו שיעזוב למכללות..
-
shaharot
- קיבל.ה 1453 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5253 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 2351 לייקים
העובדה שהוא לא חתם במכבי מיד אחרי שהשתחרר מעידה על דבר אחד שלי היה ברור מזמן - הדבר היחיד שמענין אותו זה כסף. או לפחות הדבר הכי חשוב בשבילו.
הוא עשה בדיוק מה שבלאט עשה לפני שנה כשמימש את הבייאאוט שלו כדי להוציא ממכבי חוזה יותר טוב.
לפי הדיווחים מכבי טוענים שבלאט סגר אצלנו (ואם זה נכון אז ים יודע שמכבי נמצאים בבעיה. וסביר שהוא יודע כי יש לשניהם אותו סוכן).
והוא פשוט משחק עם שני הצדדים כדי לסחוט כמה שיותר כסף.
אם הבעיה היתה רק דקות המשחק הוא בכלל לא היה מדבר עם הפועל והיה חותם במכבי מיד אחרי היציאה מהחוזה שלנו.
אבל הכסף זה הסיפור אצלו בסופו של דבר.
אני מניח שאם יקבל הצעות דומות מהפועל ומכבי הוא ילך למכבי כי שם אין לו תחרות, אבל ההתנהלות שלו מראה מי זה הבנאדם.
הוא עשה בדיוק מה שבלאט עשה לפני שנה כשמימש את הבייאאוט שלו כדי להוציא ממכבי חוזה יותר טוב.
לפי הדיווחים מכבי טוענים שבלאט סגר אצלנו (ואם זה נכון אז ים יודע שמכבי נמצאים בבעיה. וסביר שהוא יודע כי יש לשניהם אותו סוכן).
אם הבעיה היתה רק דקות המשחק הוא בכלל לא היה מדבר עם הפועל והיה חותם במכבי מיד אחרי היציאה מהחוזה שלנו.
אני מניח שאם יקבל הצעות דומות מהפועל ומכבי הוא ילך למכבי כי שם אין לו תחרות, אבל ההתנהלות שלו מראה מי זה הבנאדם.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3227 לייקים
קיצר אם היה מקבל פה 4 מליון היה חותם פה בלי לחשוב בכלל , סתם יצןר
-
ranjef
- קיבל.ה 2360 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 3385 לייקים
חצי מיליון לשחקן זה מיליון עלות לקבוצה.Mkorman1 כתב:אני מבין שקיימים אנשים שבשבילם חצי מליון דולר לעונה זה עניין של מה בכך
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 77 לייקים
איך אין לו שם תחרות?רדנקו כתב: ↑01 יולי 2026, 14:46 העובדה שהוא לא חתם במכבי מיד אחרי שהשתחרר מעידה על דבר אחד שלי היה ברור מזמן - הדבר היחיד שמענין אותו זה כסף. או לפחות הדבר הכי חשוב בשבילו.
ג'ימי קלארק הוא רכז היורוליג שלהם אם אבא של ים ירצה או לא..אלא אם אחד מהם יודע לשחק חצי פינה.
-
shaar7_12
- קיבל.ה 114 לייקים
יש להם היום שני רכזי יורוליג ויהיו להם שניים גם שנה הבא גם בלעדיו - אז יש תחרות בהפועל , אצלם ובכל מקום שילך.Rak-Hapoel כתב: ↑01 יולי 2026, 15:28איך אין לו שם תחרות?רדנקו כתב: ↑01 יולי 2026, 14:46 העובדה שהוא לא חתם במכבי מיד אחרי שהשתחרר מעידה על דבר אחד שלי היה ברור מזמן - הדבר היחיד שמענין אותו זה כסף. או לפחות הדבר הכי חשוב בשבילו.
ג'ימי קלארק הוא רכז היורוליג שלהם אם אבא של ים ירצה או לא..אלא אם אחד מהם יודע לשחק חצי פינה.
אף אחד לא יבטיח לו דקות משחק . גם עניין חוסר הכימיה עם המאמן זה קשקוש כי מחר יכולים להיות מאמנים אחרים.
כל הסיפור זה כסף .
משכן ההתנהלות של הפועל מול הכוכב הישראלי שלה עם סעיף יציאה נמוך יחסית היא בזיונית אבל זה סיפור אחר
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 379 לייקים
ג
מכבי רוצים וצריכים את ים אבל בכסף הזה הם משאירים את לונדברג שטוב ממנו בהרבה ועוד נשאר עודף לשחקן נוסף.
לים לעומת זאת אין שום אופציה חוץ ממכבי לקבל קרוב למה שהוא רוצה
אם ים יודע שבלאט סגור אצלנו אז ים ביותר צרות ממכבי.רדנקו כתב: ↑01 יולי 2026, 14:46 העובדה שהוא לא חתם במכבי מיד אחרי שהשתחרר מעידה על דבר אחד שלי היה ברור מזמן - הדבר היחיד שמענין אותו זה כסף. או לפחות הדבר הכי חשוב בשבילו.
מכבי רוצים וצריכים את ים אבל בכסף הזה הם משאירים את לונדברג שטוב ממנו בהרבה ועוד נשאר עודף לשחקן נוסף.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3227 לייקים
חייבים לקחת מהחלאות שחקן (מעבר לבלאט) לונדברג נראית לי האופציה הכי טובה וגם הכי קלה כי הוא סיים שם חוזה בפועל , את ההצעה על ים שעמדה על 2.5 מליון אפשר לתת לו קל , אנחנו צריכים עוד רכז ברמה טובה ליורוליג בנוסף לבלאט שחייבים להביא בלי קשר
- RedDrifter
- קיבל.ה 969 לייקים
למה שנשלם לו 2.5 מיליון דולר? על מה ולמה
וחוץ מזה לא נראה לי שאשתו כל כך עפה עלינו אחרי שאיזה סתום חולה נפש מהקהל שלנו זרק אוכל על הילד שלה
אף לא צעד לאחור 
שוק השחקנים הישראלי איבד כל פרופורציה,
מבחינת חוזים מול השווי בפועל (לצורך ההשואה מה אותו השחקן היה מקבל בחו"ל). אי אפשר לרצות כל שחקן דרך חוזה לא קשור למציאות והגיע זמן להפסיק עם זה.
שחקן יחיד שמקבל מתחת לשווי האמיתי שלו זה רומן סורקין, שיכל לקבל גם בקבוצות אחרות ביורוליג לפחות 1.5 מיליון.
לא חושב שיש קבוצה באירופה שהיתה משלמת מעל 1m לא לים מדר ולא לתמיר בלאט.
מבחינת חוזים מול השווי בפועל (לצורך ההשואה מה אותו השחקן היה מקבל בחו"ל). אי אפשר לרצות כל שחקן דרך חוזה לא קשור למציאות והגיע זמן להפסיק עם זה.
שחקן יחיד שמקבל מתחת לשווי האמיתי שלו זה רומן סורקין, שיכל לקבל גם בקבוצות אחרות ביורוליג לפחות 1.5 מיליון.
לא חושב שיש קבוצה באירופה שהיתה משלמת מעל 1m לא לים מדר ולא לתמיר בלאט.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3227 לייקים
צנצי פרסם שהפועל הציע למדר חוזה של מעל 3 מליון דולר בעונה, עופר הכחיש
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2081 לייקים
בשלב זה פשוט שיעוף מכאן, לא אכפת לי אם זה למכבי או למכללות או לכוס של האבא הנוכל שלו. לא רוצה לראות אותו או לשמוע ממנו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1586 לייקים
אפשר לבכות עד מחרתיים שהוא רוצה כסף וזה הדבר היחיד שמעניין אותו.
אם הוא היה מקבל דקות משחק משמעותיות לאורך העונה זה לא היה פקטור כי הוא היה בהפועל יותר כסף מאשר אצל השימונים ובשניהם הוא מקבל דקות משחק משמעותיות.
המועדון ירה לעצמו ברגל, בסיפור איתו וגם עם תומר ובר.
טיפת הזהות האחרונה בקבוצה הולכת לעזוב....
אם הוא היה מקבל דקות משחק משמעותיות לאורך העונה זה לא היה פקטור כי הוא היה בהפועל יותר כסף מאשר אצל השימונים ובשניהם הוא מקבל דקות משחק משמעותיות.
-
Niro
- קיבל.ה 2961 לייקים
מה? אתה לא חושב שאם הוא היה משחק יותר ביורוליג ומראה שהוא גארד מוביל שם, הוא היה מבקש עוד יותר כסף?הלך המומנטום כתב: ↑01 יולי 2026, 17:06 אפשר לבכות עד מחרתיים שהוא רוצה כסף וזה הדבר היחיד שמעניין אותו.
- רדנקו
- קיבל.ה 2351 לייקים
איזה בולשיט.הלך המומנטום כתב:אפשר לבכות עד מחרתיים שהוא רוצה כסף וזה הדבר היחיד שמעניין אותו.
אבא שלו פנה להפועל כבר לפני כמה חודשים ורצה לפתוח את החוזה.
כסף זה הדבר הראשון בחשיבותו עבורו
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 2351 לייקים
הם דואגים קודם כל ללחם והחמאה שזה הליגה. תמיד עבדו ככה.ההוא מפעם כתב:גאם ים יודע שבלאט סגור אצלנו אז ים ביותר צרות ממכבי.רדנקו כתב: ↑01 יולי 2026, 14:46 העובדה שהוא לא חתם במכבי מיד אחרי שהשתחרר מעידה על דבר אחד שלי היה ברור מזמן - הדבר היחיד שמענין אותו זה כסף. או לפחות הדבר הכי חשוב בשבילו.
בגלל זה שמו בשנה שעברה כל כך הרבה כסף על ליף וגור לביא.
אם הבחירה היא בין סופר סטאר ישראלי צעיר לבין זר באותו תפקיד הם תמיד ילכו על הישראלי.
בגלל זה הם מנסים להחתים את שארפ והחתימו בשנה שעברה עוד יהודים ששלחו אותם להשאלה בחו"ל.
זה מה שעשו גם עם ריימן והיום יש להם שחקן יורוליג לגיטימי עם תעודת זהות ישראלית.
-
פומפה
- קיבל.ה 808 לייקים
אין לי שם בעיה עם זה שכסף זה שם המשחק אצלו. זה ככה אצל כולם וגם אצל כל אחד ואחד בפורום הזה. הבעיה שלי זה שעשו ממנו קדוש מעונה שרק רצה להישאר בהפועל אבל רשעים מנעו ממנו את זה ובלית ברירה כמוצא אחרון הוא עבר למכבי. בניגוד לתומר שממנו עוד יש לי קצת ציפיות מעבר לשטר מים אין לי כאלה.
אני גם מקווה שאחרי הסיפור הזה כלל אוהדי הפועל יבינו שאין סמלים ואין לקדש שחקנים. כולם שכירי חרב וצריך להתייחס בהתאם. חשוב לזכור את זה גם שנה הבאה ביורוליג כשאולי יבכו למה לא משחקים ישראלים. נזכיר להם את עלילות מדר גינת וטימור ואת שביתת הישראלים כתשובה. מי שטוב שישחק ומי שלא שישב בשקט על הספסל.
אני גם מקווה שאחרי הסיפור הזה כלל אוהדי הפועל יבינו שאין סמלים ואין לקדש שחקנים. כולם שכירי חרב וצריך להתייחס בהתאם. חשוב לזכור את זה גם שנה הבאה ביורוליג כשאולי יבכו למה לא משחקים ישראלים. נזכיר להם את עלילות מדר גינת וטימור ואת שביתת הישראלים כתשובה. מי שטוב שישחק ומי שלא שישב בשקט על הספסל.
-
lior777
- קיבל.ה 275 לייקים
לפי השמועות בשעה האחרונה סגור ונעול במכבי. אבל אם הוא על תקן הרכז הבכיר שם ולא יביאו זר אז הם הולכים ליפול איתו חזק ביורוליג.
-
Niro
- קיבל.ה 2961 לייקים
היורוליג מעניין לי את הזין, תסלחו לי. עם המהלך הזה הם סגרו את הליגה בארץ לשנים קדימה ועשו שחמט לעופר שחשב שהוא גבר שגרם להם להעלות קצת את החוזה לסורקין.
-
ranjef
- קיבל.ה 2360 לייקים
כמה שיותר פציעות קשות.
הקארמה תסתובב עליך ילד חרא שירק בפנים של כולנו
הקארמה תסתובב עליך ילד חרא שירק בפנים של כולנו
לא אבידה מקצועית גדולה, ולפי ההתנהלות שלו גם לא אבידה אנושית גדולה.
שעופר ינשום קצת ויתנהל פעם אחת בסבלנות ובאחריות ויבנה קבוצה מאוזנת.
זה יביא אליפות ולא כאוס
שעופר ינשום קצת ויתנהל פעם אחת בסבלנות ובאחריות ויבנה קבוצה מאוזנת.
זה יביא אליפות ולא כאוס
- גביזון
- קיבל.ה 5253 לייקים
כל הזמן מדברים פה על קבוצה מאוזנת ושפויה, ים מדר כרכז ראשון לליגה זה בדיוק הצעד המתבקשת לקבוצה מאוזנת ושפויה.
להיפך, כשאין ישראלים טובין בעמדות אתה מתחיל להתבלבל עם זרים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
להיפך, כשאין ישראלים טובין בעמדות אתה מתחיל להתבלבל עם זרים.
- גביזון
- קיבל.ה 5253 לייקים
ים מדר הוא לא אבידה מקצועית גדולה, ים מדר הוא האבידה המקצועית הכי גדולה לליגה הישראלית שיכולנו לחטוף, וחיזוק היריבה הכי מושבעת שלנו בדבר שהיא הכי צריכה, השלמת הסגל הישראלי החזק ביותר.
כשהוא יופיע שוב בפלייאוף במאני טיים כמו שהוא עושה תמיד והוא וסורקין יזיינו אותנו מול בלייזר, אז תזכרו שהוא האבידה הכי גדולה שיש.
זה שיש לו אופי חרא אחושרמוטה וכל קבוצה שהוא יצא ממנה זה בערך ככה לא קשור לעובדה המקצועית.
אנחנו לא ניקח אליפות בשנים הקרובות, בשנים הקרובות לפחות, זו לא באסה שיוצאת לי מהפה, זה פשוט לא יקרה עכשיו כי זה לא יקרה גם אם תביא את הזרים הכי טובים שיש באירופה, כי ככה עובדת הליגה בישראל.
כשהוא יופיע שוב בפלייאוף במאני טיים כמו שהוא עושה תמיד והוא וסורקין יזיינו אותנו מול בלייזר, אז תזכרו שהוא האבידה הכי גדולה שיש.
זה שיש לו אופי חרא אחושרמוטה וכל קבוצה שהוא יצא ממנה זה בערך ככה לא קשור לעובדה המקצועית.
אנחנו לא ניקח אליפות בשנים הקרובות, בשנים הקרובות לפחות, זו לא באסה שיוצאת לי מהפה, זה פשוט לא יקרה עכשיו כי זה לא יקרה גם אם תביא את הזרים הכי טובים שיש באירופה, כי ככה עובדת הליגה בישראל.
-
MichaelWright
- קיבל.ה 11 לייקים
שלושת הישראלים הכי טובים בליגה - במכבי.
מדר
סורקין
ליף
עכשיו... ליף, לא ברור למה לא הלכו עליו בשיא הכוח בזמנו. שחקן שהוא רמה מעל הליגה, ובהחלט שחקן יורוליג.
סורקין - לא נראה שממש עניין משהו בהפועל, והוא סמל במכבי.
מדר - העדיפו את איטודיס על פניו. שיהיה ברור לכל אדם פה בפורום שאם מעיפים את איטודיס אחרי ההפסד במשחק ארבע למכבי על האליפות - ים נשאר.
שאלוהים יעזור לי להבין מה זו ההתעקשות המפגרת הזו על מאמן בינוני ולא מעבר.
אז סבבה, יש לו קשרים.
סבבה, הוא יכול להביא לפה כמה זרים טובים בזכות הקשרים הנ"ל.
אבל על זה לאבד את הליגה הישראלית לחמש שנים קדימה???
אחרי השלישייה הראשונה, גם הבאים בתור הם לא של הפועל וזה אפילו בהנחה שגינת היה נשאר.
פשוט התנהלות מפגרת, חסרת שכל, וחסרת חשיבה קדימה.
מי ישמע מה היה קורה אם היינו עפים מהיורוליג ועוברים לNBA אירופה רחמנא ליצלן.
ואגב, מדר גם כששיחק גרוע - הקבוצה רצה איתו פי 2 טוב יותר מאשר עם כריס ג'ונס.
פשוט פיגור.
ויסלחו לי מפגרים.
איטודיס - מפגר עם אגו.
ינאי - טיפש עם אגו.
ואגב, ראיתי פה הרבה תגובות שמה שמעניין את ים מדר זה כסף.
איפה ההיגיון פה?
בהפועל הוא היה מרוויח יותר, באופן ודאי.
כל משחק של היממה האחרונה עם הפועל זה כדי לסחוט את מכבי. לא הפוך.
מדר
סורקין
ליף
עכשיו... ליף, לא ברור למה לא הלכו עליו בשיא הכוח בזמנו. שחקן שהוא רמה מעל הליגה, ובהחלט שחקן יורוליג.
מדר - העדיפו את איטודיס על פניו. שיהיה ברור לכל אדם פה בפורום שאם מעיפים את איטודיס אחרי ההפסד במשחק ארבע למכבי על האליפות - ים נשאר.
אז סבבה, יש לו קשרים.
אחרי השלישייה הראשונה, גם הבאים בתור הם לא של הפועל וזה אפילו בהנחה שגינת היה נשאר.
פשוט פיגור.
ויסלחו לי מפגרים.
איטודיס - מפגר עם אגו.
ינאי - טיפש עם אגו.
איפה ההיגיון פה?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1586 לייקים
בוא נראה אם יחתום בהפועל תמורת יותר כסף ממכבירדנקו כתב: ↑01 יולי 2026, 17:59איזה בולשיט.הלך המומנטום כתב:אפשר לבכות עד מחרתיים שהוא רוצה כסף וזה הדבר היחיד שמעניין אותו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1586 לייקים
לא.Niro כתב: ↑01 יולי 2026, 17:26מה? אתה לא חושב שאם הוא היה משחק יותר ביורוליג ומראה שהוא גארד מוביל שם, הוא היה מבקש עוד יותר כסף?הלך המומנטום כתב: ↑01 יולי 2026, 17:06 אפשר לבכות עד מחרתיים שהוא רוצה כסף וזה הדבר היחיד שמעניין אותו.
אם היה משחק ביורוליג ושמח בחלקו לא היה עושה את כל הטררם הזה.
מערכת מטומטמת שמבינה את החשיבות של ים בליגה הישראלית וחייבת שהוא יהיה אצלה צריכה לתת לו דקות גם במסגרת האירופאית.
ןהנה קיבלנו מצב שמציעים לו שלושה מיליון דולר פחות או יותר למרות שהוא לא משחק ביורוליג.
כנראה שהפועל יודעת למה היא מוכנה לשלם את הסכומים האלה למרות שהוא היה שולי ביורוליג.
-
MichaelWright
- קיבל.ה 11 לייקים
הוא לא.הלך המומנטום כתב: ↑01 יולי 2026, 19:45בוא נראה אם יחתום בהפועל תמורת יותר כסף ממכבירדנקו כתב: ↑01 יולי 2026, 17:59איזה בולשיט.הלך המומנטום כתב:אפשר לבכות עד מחרתיים שהוא רוצה כסף וזה הדבר היחיד שמעניין אותו.
כמה אינדיקציות:
כנראה שהוא לא היה יוצא מהחוזה שלו בגלל הבייאאוט. יכל לנהל מו"מ עם הפועל ועם מכבי בלי לצאת מהחוזה. מי שחושב פה שקבוצות לא מנהלות מו"מ עם שחקנים תחת חוזה - תמים.
ההודעה של הפועל אחרי שיצא מהבייאאוט - נשמעת כמו "עשינו את המיטב, הצענו לו מלא כסף, הבטחנו לו מעמד טוב בקבוצה". אתה לא כותב משהו כזה אם השחקן לא הבהיר שהוא לא מעוניין להמשיך.
התזמון. אם כסף היה מעניין אותו, הוא היה יוצא בעזרת הבייאאוט בעיתוי מוקדם יותר.
העובדה שהוא הודיע על יציאה מהחוזה 25 דק לפני הדד ליין - היא תקיעת אצבע בעין. אין לזה שום הסבר רציונלי אחר.
הלוואי ואתבדה, והבנאדם יתחרט.
אבל לא נראה שזה המצב.
- גביזון
- קיבל.ה 5253 לייקים
ים לא עף בגלל איטודיס, אני אומר את זה כמי שביקר את איטודיס כל העונה שהוא לא משתף אותו.MichaelWright כתב:שלושת הישראלים הכי טובים בליגה - במכבי.
מדר
סורקין
ליף
אז סבבה, יש לו קשרים.
פשוט פיגור.
ויסלחו לי מפגרים.
איטודיס - מפגר עם אגו.
ינאי - טיפש עם אגו.
איפה ההיגיון פה?
לגבי אגו, אם כבר לין אין אגו, יש לו אני אני טורק אני ושכל הקבוצות שאני משחק בהן יתחרבנו, ככה הוא היה תמיד.