סגל לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
אם פוסטר יהיה טוב תהיה פה קבוצה שמאוד קשה לעצור אותה , לא חושב שקבוצות יוכלו להתמודד עם זה לכל הפחות בזירה המקומית , נקווה שיתחבר
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
אוסיף פה את הטופ 5 ישראלים בדירוג מאוד מעניין שיצא לי לראות
אין ספק שסורקין הכי טוב אבל הבחירה בגינת מעל בלאט מעניינת לדעתי
אין ספק שסורקין הכי טוב אבל הבחירה בגינת מעל בלאט מעניינת לדעתי
-
- קיבל.ה 321 לייקים
מישהו יכול לעשות סדר לגבי אנגולה?
יש מצב שהוא יישאר כזר שמיני?
יש מצב שהוא יישאר כזר שמיני?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
נכון לעכשיו, דה פקטו , הוא הזר השמיני.
מחפשים לו קבוצה אחרת והוא לא רוצה לעבור.
האם או כמה זמן המצב יימשך? אף אחד פה לא יוכל לענות לך.
מחפשים לו קבוצה אחרת והוא לא רוצה לעבור.
האם או כמה זמן המצב יימשך? אף אחד פה לא יוכל לענות לך.
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
לא מבין למה הוא עושה בעיות , בסוף כשיגמר החוזה אז קבוצות בסדר גודל של חולון לא ירצו אותו אפילו , לא עושה טוב לא לו ולא לנו , וברור שיקבל פיצויי בכל מקרה
-
- קיבל.ה 635 לייקים
מה זה לא מבין?
קריירת הכדורסל דיי קצרה (עזוב את המפלצת לברון)
הוא לא בן 19, יש לו חוזה מטורף שיכול להגיע לסביבות ה800k
האמן לי, עונה הבאה הוא יקבל חוזה בקבוצה אחרת מזדמנת
בינתיים הוא נהנה בתל אביב מתאמן עם שחקנים מטורפים לצידו, הוא בלי לחץ, ולא יפצע השנה שזה טוב לו
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
נראה כבר איזה חוזה הוא יקבל , ספק אם קבוצות יורוקאפ בינוניות יתעניינו בו לדעתי אבל נראהshaolin232 כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 10:41מה זה לא מבין?
בינתיים הוא נהנה בתל אביב מתאמן עם שחקנים מטורפים לצידו, הוא בלי לחץ, ולא יפצע השנה שזה טוב לו
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
הוא גם ברוסטר שלך עם מכת פציעות כמו של שנה שעברה הור עוד ימצא לעצמו מקום. בנוסף הוא 2-3 שזה מה ש"חסר" לך.רק הפועל כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 10:58נראה כבר איזה חוזה הוא יקבל , ספק אם קבוצות יורוקאפ בינוניות יתעניינו בו לדעתי אבל נראהshaolin232 כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 10:41מה זה לא מבין?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
באסקטניוז דירגו את קבוצות היורוליג ע״פ ניסיון הnba שיש לכל קבוצה.
גם לפי כמות שחקנים וגם לפי כמות משחקים.
מי מרים את הכפפה ובודק איפה הפועל היתה נכנסת ברשימה הזאת (מכבי ממוקמת מאוד נמוך…)?
גם לפי כמות שחקנים וגם לפי כמות משחקים.
מי מרים את הכפפה ובודק איפה הפועל היתה נכנסת ברשימה הזאת (מכבי ממוקמת מאוד נמוך…)?
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
לא רק אנחנו חושבים שיש לנו את הקו הקדמי הטוב ביורוקאפ. הם חייבים לשחק ביחד.
הולך להיות אש נגד ולנסיה, בחייאת דדאס תתפתח.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הולך להיות אש נגד ולנסיה, בחייאת דדאס תתפתח.

-
- קיבל.ה 753 לייקים
מישהו זוכר שחקן כדורגל ששמו דויד באקהם ? קפלו בא לריאל מדריד די מהר הוציא אותו מהסגל. אחרי כחודשיים החזיר אותו מהמתים ובאקהם היה אחד הפאקטורים החשובים בזכיה של מדריד באליפות באותה שנה. אחריה עבר לארהב בחוזה של 250 מיליון.רק הפועל כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 10:58נראה כבר איזה חוזה הוא יקבל , ספק אם קבוצות יורוקאפ בינוניות יתעניינו בו לדעתי אבל נראהshaolin232 כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 10:41מה זה לא מבין?
חותמים על כזה תרחיש, בכדורסל?
אני כן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
הרגע קראתי השוואה בין אנגולה לדיוויד בקהאם ודדאס לקאפלו?
-
- קיבל.ה 221 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
אז נקרא לקבוקלו המיוחד ? מתאים דווקא
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הפועל תל אביב ביצעה רכש מרשים בכל קנה מידה בקיץ האחרון ואחד מהפנים של המהפכה שהיא עוברת הוא ברונו קאבוקלו. בראיון ל"SDNA", סיפר הכוכב החדש של האדומים על ההחלטה להצטרף וגם הציב מטרות.
"כשחתמתי בהפועל ת"א אמרו לי שהמטרה היא לזכות בכל התארים. נבנתה פה קבוצה מדהימה, אני פה ארבעה ימים ויש פה שחקנים מעולים", סיפר והבטיח: "נשתפר יום אחרי יום".
"כל הקבוצות החתימו את השחקנים שלהן והפועל ת"א המשיכה בהצעה שלה וזאת הייתה האפשרות היחידה שהייתה טובה עבורי", שיתף קאבוקלו. "זאת הייתה החלטה מאוחרת, אחרי העונה ביורוליג ניסיתי לחזור ל-NBA ובסוף בחרתי בהפועל ת"א".
"שוחחתי עם המאמן, הנשיא והסוכן שלי באופן קבוע, הפועל ת"א הייתה מוכנה לחכות לי כי התאמנתי עם קבוצות NBA. הם השאירו דלת פתוחה עבורי אני שמח להיות שם", הוסיף.
בנוסף, חווה קאבוקלו את דעתו על היורוליג: "אני חושב שאולימפיאקוס ופנאתינייקוס הן שתי הקבוצות הטובות באירופה כיום ואני משוכנע שהיורוליג חזקה מאשר בעונה שעברה. כל הקבוצות ביצעו רכש מרשים ויהיה מרגש לצפות בה".
"כשחתמתי בהפועל ת"א אמרו לי שהמטרה היא לזכות בכל התארים. נבנתה פה קבוצה מדהימה, אני פה ארבעה ימים ויש פה שחקנים מעולים", סיפר והבטיח: "נשתפר יום אחרי יום".
"כל הקבוצות החתימו את השחקנים שלהן והפועל ת"א המשיכה בהצעה שלה וזאת הייתה האפשרות היחידה שהייתה טובה עבורי", שיתף קאבוקלו. "זאת הייתה החלטה מאוחרת, אחרי העונה ביורוליג ניסיתי לחזור ל-NBA ובסוף בחרתי בהפועל ת"א".
"שוחחתי עם המאמן, הנשיא והסוכן שלי באופן קבוע, הפועל ת"א הייתה מוכנה לחכות לי כי התאמנתי עם קבוצות NBA. הם השאירו דלת פתוחה עבורי אני שמח להיות שם", הוסיף.
בנוסף, חווה קאבוקלו את דעתו על היורוליג: "אני חושב שאולימפיאקוס ופנאתינייקוס הן שתי הקבוצות הטובות באירופה כיום ואני משוכנע שהיורוליג חזקה מאשר בעונה שעברה. כל הקבוצות ביצעו רכש מרשים ויהיה מרגש לצפות בה".
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
לא מצאתי לזה סימוכין מעבר למה שנכתב בדף

-
- קיבל.ה 2438 לייקים
לא חושב שצריך עוד שחקנים כרגע , עדיף להתרכז בלהפוך את בתלכיד הקיים לקבוצה טובה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
הוא עדיין ברשימת המועמדים , לא?
והוא יכול להיות תחליף דוקא לפוסטר…
מעבר לזה שהוא יהודי ואם מגיע , אין לנו כרגע מתאזרח בסגל
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
אפשר לאזרח את בברלי לא?מילפורד כתב:הוא עדיין ברשימת המועמדים , לא?
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
היא היא לא רצתה בכלל שהוא יבוא
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
כנראה הסוכן מנסה להעלות את המחיר.
מקווה שלא יביאו אותו.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה עוד סקורר שצריך את הכדור ביד.
מקווה שלא יביאו אותו.
הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה עוד סקורר שצריך את הכדור ביד.
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
הגיע הזמן להפסיק עם השמות המפוצצים ולהבין שאם רוצים לעשות שינוי או להביא תוספת - השיקול הראשון שצריך לעמוד לנגד עיני הצוות המקצועי הוא ההתאמה לסגל הקיים ויכולת להוסיף בדברים שחסרים לנו.
-
- קיבל.ה 2438 לייקים
עזבו מי להביא , צריך מאמן אחר וזה אמור להראות הרבה יותר טוב בלי קשר לשחקן כזה או אחר
-
- קיבל.ה 158 לייקים
זהו זה לא שפוסטר לא שחקן טוב, פשוט הוא עוד לא התחבר..
להביא מישהו על הראש שלו או להעיף אותו לספסל לא יעזור
להביא מישהו על הראש שלו או להעיף אותו לספסל לא יעזור
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
לא להביא עוד רבע שחקן, לא עשירית שחקן, לא להחליף אף שחקן.
להחליף רק מאמן למאמן עם נסיון ברמות האלה.
להחליף רק מאמן למאמן עם נסיון ברמות האלה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- Daniel
- קיבל.ה 140 לייקים
עושה הכל כדי להשתחרר מפוסטר ואנגולה.
עושה הכל כדי להחליף מאמן.
עושה הכל כדי להחליף מאמן.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
פוסטר מוקדם לשרוף לדעתי.
כל הסגל הזה בנוי חולה ועקום בעיקר בגלל הבאת פט בוו וכל מה שזה מביא איתו וזה לא רק מקצועי כידוע.
כל הסגל הזה בנוי חולה ועקום בעיקר בגלל הבאת פט בוו וכל מה שזה מביא איתו וזה לא רק מקצועי כידוע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מקווה מאד שלא יחזירו את השחקנים הזרים לארץ, טילים שוב על תל אביב ואזעקות הן עניין של זמן, שעה פה שבוע שם, מיותר לחלוטין.
- Daniel
- קיבל.ה 140 לייקים
אחרי אתמול עדיף להביא אותםגביזון כתב:מקווה מאד שלא יחזירו את השחקנים הזרים לארץ, טילים שוב על תל אביב ואזעקות הן עניין של זמן, שעה פה שבוע שם, מיותר לחלוטין.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
עשיתי לך לייק בטעותDaniel כתב:אחרי אתמול עדיף להביא אותםגביזון כתב:מקווה מאד שלא יחזירו את השחקנים הזרים לארץ, טילים שוב על תל אביב ואזעקות הן עניין של זמן, שעה פה שבוע שם, מיותר לחלוטין.

השחקנים אדירים בצורה מושלמת, תביא מאמן שהיה במעמדים האלה, ונצא לעונת חלומות.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
קודם כל ברור שמוקדם.טכנית לארז כתב:פוסטר מוקדם לשרוף לדעתי.
דבר שני בברלי (כרגע) שובר את המבנה של הקבוצה יותר מפוסטר. כי בברלי גם די מבטל את רגלנד (וגם את פוסטר), וגם לקח אתמול מלא זריקות באחוזים נמוכים. הוא גם לא היה שובר שיוויון בהגנה.
בברלי חייב לשחרר את המשחק יותר לאחרים, עם דגש על הגבוהים, ולא נראה לי שדדאס יכול לעשות את זה. לכן כרגע הדגש צריך להיות על דדאס.
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
נכון מאוד.ranjef כתב:קודם כל ברור שמוקדם.טכנית לארז כתב:פוסטר מוקדם לשרוף לדעתי.
דבר שני בברלי (כרגע) שובר את המבנה של הקבוצה יותר מפוסטר. כי בברלי גם די מבטל את רגלנד (וגם את פוסטר), וגם לקח אתמול מלא זריקות באחוזים נמוכים. הוא גם לא היה שובר שיוויון בהגנה.
בברלי חייב לשחרר את המשחק יותר לאחרים, עם דגש על הגבוהים, ולא נראה לי שדדאס יכול לעשות את זה. לכן כרגע הדגש צריך להיות על דדאס.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
בעיני זה לא נכון להסיק כל מיני מסקנות על בברלי בעקבות משחק חלש אחד (שגם בו אגב, הוא תרם יותר ממרבית השחקנים), כאשר בהכנה הוא היה טוב מאוד.
מרכוס פוסטר לעומת זאת, לא נותן כמעט כלום מדיי וואן והוא היה אמור להיות הסקורר העיקרי שלנו בקו האחורי, סוג של מנפורד רק עם אחד על אחד טוב יותר. איפה הוא ואיפה מנפורד.
מרכוס פוסטר לעומת זאת, לא נותן כמעט כלום מדיי וואן והוא היה אמור להיות הסקורר העיקרי שלנו בקו האחורי, סוג של מנפורד רק עם אחד על אחד טוב יותר. איפה הוא ואיפה מנפורד.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
וגם אותו ממש לא הייתי קובר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
הוא תרם כי הוא זרק אם אני לא טועה 16 זריקות והחזיק את הכדור רוב ההתקפה. רגלנד/פוסטר עמדו והסתכלו. יהיה קשה להם לעשות נקודות ככה. פוסטר צריך לקבל כדורים שנוחים לו, בתנועה מסודרת, ואצל דדאס זה לא קיים בכלל.
ואולי פוסטר באמת יצטרך להיות מוחלף, אבל לא כרגע.
אני מת על מנפורד ומאוד כאב לי שהוא עזב (ואולי עדיין), אבל אחרי ההשעייה הוא חזר שחקן אחר והרבה פחות יציב.
ואולי פוסטר באמת יצטרך להיות מוחלף, אבל לא כרגע.
אני מת על מנפורד ומאוד כאב לי שהוא עזב (ואולי עדיין), אבל אחרי ההשעייה הוא חזר שחקן אחר והרבה פחות יציב.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
הוא גם מסר 6 אסיסטים על איבוד בודד והוסיף 3 חטיפות. ורגלנד נגע בכדור לא פחות מבברלי והיה לו משחק חלש מאוד.
דווקא פוסטר שחקן שהרבה פחות צריך חסימות ודברים כאלה לאורך הקריירה בניגוד לאקס למשל. גם לא ברור לי איך אפשר לדבר על מה הוא צריך כשכרגע הוא בקושי מצליח לפגוע בטבעת בזריקות פנויות לחלוטין.
לגבי אקס, נכון, הוא התקשה לחזור מההשעייה, אבל לפני זה היו לו עונה וחצי אדירות ובגמר הוא נתן סדרה מעולה והוכיח שהוא עדיין אותו שחקן. החלטה הזויה לשחרר אותו.
דווקא פוסטר שחקן שהרבה פחות צריך חסימות ודברים כאלה לאורך הקריירה בניגוד לאקס למשל. גם לא ברור לי איך אפשר לדבר על מה הוא צריך כשכרגע הוא בקושי מצליח לפגוע בטבעת בזריקות פנויות לחלוטין.
לגבי אקס, נכון, הוא התקשה לחזור מההשעייה, אבל לפני זה היו לו עונה וחצי אדירות ובגמר הוא נתן סדרה מעולה והוכיח שהוא עדיין אותו שחקן. החלטה הזויה לשחרר אותו.