טכנית לארז כתב: ↑11 יולי 2023, 11:24
דור חוגי. מי ישמע. זה מה שהיה משנה לך את התחושה?
כנראה שקיבלו החלטה שבמקום לשים כסף על כל מיני דור חוגים, עדיף לתת את הצ'אנס לליעד רמותים. בעיני זה לגיטימי.
זה לא שהיה לך פה את אצילי או מונאס דאבור על המדף ובחרת בשחקנים בני 19-20.
מסכים. אם יש משהו שאני שמח עליו זה שהפסיקו להחתים שחקנים בינוניים רק כדי למלא את הסגל. מעדיף בהרבה שגניס לדוגמא יקבל את הדקות שחוגי היה מקבל אם היה מגיע. גם גונזלס שכרגע נמצא יכול לשחק בכנף
בלי קשר אין פה שום ספק שבלי זר ברמה גבוה לכנף שמאל אנחנו בבעיה.
כנף שמאל יש לך את לאיוס. צריך ימין
וחייבים לדעתי 4 עמדות
בלם
כנף ימין
קשר אמצע
חלוץ
האדום הצורר כתב: ↑10 יולי 2023, 15:33
האמת, לאור העובדה שגונזאלס נשאר, ואוז'בולט יכול לשחק קיצוני (הבקיע מהעמדה הזו 11 שערים בהפועל חיפה לפני שנתיים) הייתי מנסה להביא חלוץ אמצע זר ולא קיצוני ימני. אנחנו צריכים עוד מישהו שייתן גולים.
אולי די עם השטות הזו של אוז׳בולט שחקן אגף/קיצוני? הוא חלוץ 9.
לקחתי את המספרים שרשמת ובדקתי -
מחזור 2 הפועל חיפה - מ.ס אשדוד
מבקיע את השער מתוך הרחבה מריבאונד
מחזור 4 הפועל ת״א - הפועל חיפה
אוז׳בולט מבקיע את השער ממרכז הרחבה ב1 על 1 מול שטקוס שמצלם יפה
מחזור 6 הפועל חיפה - נוף הגליל
אוז׳בולט מבקיע את השער שוב ממרכז הרחבה במהלך יפה (ראינו אותו מנסה את זה גם בהפועל בשנה שעברה). שוב ללא קשר להיותו שחקן אגף.
מחזור 8 הפועל חיפה - הפועל חדרה
כדור רוחב למרכז הרחבה, אוז׳בולט שוב כובש מהאמצע. לא גול של שחקן קו.
מחזור 11 מכבי חיפה - הפועל חיפה
גול של חלוץ 9, מקבל כדור במרכז הרחבה ובועט בנגיעה. חבל בשבילו שזה נגמר 5-1.
מחזור 16 הפועל ק״ש - הפועל חיפה
אוז׳בולט שוב מקבל כדור קצת לפני הרחבה באמצע, נגיעה אחת להטעיה ובעיטה יפה. גול של חלוץ 9.
מחזור 18 הפועל חיפה - מכבי פ״ת
לקח זמן אבל זה גם הגיע, גול קלאסי של שחקן קו, במתפרצת עובר שחקן ואת השוער ומגלגל פנימה.
מחזור 20 הפועל חיפה - בית״ר ירושלים
שלושער של אוז׳בולט במשחק הזה. בוא נראה מה היה לנו -
דקה 24 כדור למרכז הרחבה, נגיעה על הקרקע בעיטה מהאוויר וגול.
דקה 41 כדור רוחב למרכז הרחבה, אוז׳בולט מצטרף מאחור (לא מהקו) וכובש בקלילות. אפשר כבר לומר שהוא חלוץ 9 לא רע.
דקה 65 אותו ריטואל, כדור לאמצע, אוז׳בולט מצטרף מאחור (מהאמצע כן?) וכובש יפה. שחקן.
מחזור 27 הפועל חיפה - בית״ר ירושלים
זה יהיה הגול האחרון של אוז׳בולט בעונה הזו, והוא יעשה את זה בדיוק כמו שעשה את רוב השערים שלו.
כדור רוחב מאגף שמאל (רמז הוא לא באגף) ערבוביה ברחבה, אוז׳בולט משתלט יפה ושם את הכדור ברשת.
אז מה היה לנו? 11 שערים, מתוכם 10 מתוך מרכז הרחבה כחלוץ 9, ואחד כשחקן קו.
לבנות עליו כשחקן קו זה פשע, לא רק כי הוא לא כזה, כי הוא פשוט גולר מעולה ו-9 שלא היה לנו הרבה מאוד שנים.
טכנית לארז כתב: ↑11 יולי 2023, 11:24
דור חוגי. מי ישמע. זה מה שהיה משנה לך את התחושה?
כנראה שקיבלו החלטה שבמקום לשים כסף על כל מיני דור חוגים, עדיף לתת את הצ'אנס לליעד רמותים. בעיני זה לגיטימי.
זה לא שהיה לך פה את אצילי או מונאס דאבור על המדף ובחרת בשחקנים בני 19-20.
מסכים. אם יש משהו שאני שמח עליו זה שהפסיקו להחתים שחקנים בינוניים רק כדי למלא את הסגל. מעדיף בהרבה שגניס לדוגמא יקבל את הדקות שחוגי היה מקבל אם היה מגיע. גם גונזלס שכרגע נמצא יכול לשחק בכנף
בלי קשר אין פה שום ספק שבלי זר ברמה גבוה לכנף שמאל אנחנו בבעיה.
כנף שמאל יש לך את לאיוס. צריך ימין
וחייבים לדעתי 4 עמדות
בלם
כנף ימין
קשר אמצע
חלוץ
לא חושב שהחתמה של דור חוגי הייתה אומרת שגניס לא יקבל הרבה דקות.
בסוף אנחנו נמצאים במצב שגם אחרי שיגיע שחקן לכנף ימין, המחליפים היחידים שלנו בחלק ההתקפי אלה שחקני נוער וקייס גאנם. בעיני זה לא מצב טוב.
אם השחקן שיגיע לכנף ימין יהיה ברמה גבוהה זה כנראה יספיק לקבוצה סבבה, אם לא, אנחנו בבעיה ואז נתחרט שלא החתמנו שחקן ספסל קצת יותר מוכח.
פישונט כתב: ↑11 יולי 2023, 14:13
אין לי ספק שבונים על מחליף אחד "בוגרים" והיתר צעירים. זה יהיה נכון גם למרכז הקישור ומרכז ההגנה
כן, רק שאם המחליף האחד הזה הוא קייס גאנם, אז הוא מסוגל לשחק רק כחלוץ 9.
בהתחשב בזה שגם אלטמן וגם אוז'בולט שחקנים לא מגוונים מבחינת עמדות, יש פה בעיה בעיני.
פישונט כתב: ↑11 יולי 2023, 14:13
אין לי ספק שבונים על מחליף אחד "בוגרים" והיתר צעירים. זה יהיה נכון גם למרכז הקישור ומרכז ההגנה
כן, רק שאם המחליף האחד הזה הוא קייס גאנם, אז הוא מסוגל לשחק רק כחלוץ 9.
בהתחשב בזה שגם אלטמן וגם אוז'בולט שחקנים לא מגוונים מבחינת עמדות, יש פה בעיה בעיני.
גונזאלס יהיה כנראה המחליף שלך לקישור ההתקפי שהוא לא מתחת לגיל 20, אלא אם וולקאניס הולך לעשות דראפיץ' עם שביט מזל/טוויזר.
7even כתב: ↑11 יולי 2023, 13:30
לא הבנתי, יש ספק שאוזבולט חלוץ רחבה ולא שחקן קו?
יש טענה שחוזרת של אנשים שכנראה נולדו בלי עיניים שגורסים שהוא יכול לשחק באגף.
מעריך שיביאו עד סוף החלון
בלם זר ברמה סבירה פלוס למה שהורגלנו.
מגן ימני ישראלי בינוני (כי זה מה יש)
קיצוני ימני זר שיכול לשחק גם באמצע.
למקין יימכר.
וזהו.
לדעתי בשילוב הצעירים שיעלו מדרגה לאחר העונה והקיץ האחרון, ומה שהביאוי עד עכשיו, זה מספיק להאבק על מקומות 4-6.
עם קצת מזל אפשר גם לחשוב קצת יותר רחוק.
מעשית הוא הבקיע הרבה שערים כשחקן קו כולל עונה שלמה ששיחק שם בהפועל חיפה, למרות שהוא יכול לתפקד גם כחלוץ טוב כמו שראינו אצלנו. יש לו גם חסרונות כחלוץ 9 (משחק ראש כמעט לא קיים וחוסר יכולת לתת גוף) אבל גולים הוא יודע לתת. בכל מקרה לדעתי קייס גאנם כ-9 אמיתי יחיד זה לא מספיק, אבל לא יהיה אסון אם יביאו גם שחקן קו טוב שיודע להבקיע.
מעשית הוא לא הבקיע שערים כשחקן קו, אלא כ-9.
מה שנכון לרשום זה שמעשית הוא היה חלוץ שני ליד אלון תורג׳מן בהפועל חיפה שתופקד כשחקן קו במערך אבל ברוב המשחק בילה את זמנו בתוך רחבת ה-16 ולא כשחקן קו קלאסי.
רדפוקס כתב: ↑11 יולי 2023, 16:21
עזוב רגע את העובדה שאת רוב השערים שלו הבקיע מתוך הרחבה - הוא איטי, לא מוסר טוב במיוחד ואין לו דריבל.
מה לו ולקו?
אין לי שמץ של מושג, פשוט יש פה אנשים שחוזרים על זה שוב ושוב, ויש מאמנים (שלושה אצלנו) שניסו את זה וזה לא עבד.
ובעיקר בגלל זה לשים נתבך רציני מהתקציב על אלטמן, שלדעתי הוא סוג של תאום אוז׳בולט, לא קו לא בדיוק חלוץ 9 קלאסי, הייתה טעות.
אבל די, טחנו מים. בוא נחכה לראות איזה שחקן קו יביאו.
האדום הצורר כתב: ↑10 יולי 2023, 15:33
האמת, לאור העובדה שגונזאלס נשאר, ואוז'בולט יכול לשחק קיצוני (הבקיע מהעמדה הזו 11 שערים בהפועל חיפה לפני שנתיים) הייתי מנסה להביא חלוץ אמצע זר ולא קיצוני ימני. אנחנו צריכים עוד מישהו שייתן גולים.
אולי די עם השטות הזו של אוז׳בולט שחקן אגף/קיצוני? הוא חלוץ 9.
לקחתי את המספרים שרשמת ובדקתי -
מחזור 2 הפועל חיפה - מ.ס אשדוד
מבקיע את השער מתוך הרחבה מריבאונד
מחזור 4 הפועל ת״א - הפועל חיפה
אוז׳בולט מבקיע את השער ממרכז הרחבה ב1 על 1 מול שטקוס שמצלם יפה
מחזור 6 הפועל חיפה - נוף הגליל
אוז׳בולט מבקיע את השער שוב ממרכז הרחבה במהלך יפה (ראינו אותו מנסה את זה גם בהפועל בשנה שעברה). שוב ללא קשר להיותו שחקן אגף.
מחזור 8 הפועל חיפה - הפועל חדרה
כדור רוחב למרכז הרחבה, אוז׳בולט שוב כובש מהאמצע. לא גול של שחקן קו.
מחזור 11 מכבי חיפה - הפועל חיפה
גול של חלוץ 9, מקבל כדור במרכז הרחבה ובועט בנגיעה. חבל בשבילו שזה נגמר 5-1.
מחזור 16 הפועל ק״ש - הפועל חיפה
אוז׳בולט שוב מקבל כדור קצת לפני הרחבה באמצע, נגיעה אחת להטעיה ובעיטה יפה. גול של חלוץ 9.
מחזור 18 הפועל חיפה - מכבי פ״ת
לקח זמן אבל זה גם הגיע, גול קלאסי של שחקן קו, במתפרצת עובר שחקן ואת השוער ומגלגל פנימה.
מחזור 20 הפועל חיפה - בית״ר ירושלים
שלושער של אוז׳בולט במשחק הזה. בוא נראה מה היה לנו -
דקה 24 כדור למרכז הרחבה, נגיעה על הקרקע בעיטה מהאוויר וגול.
דקה 41 כדור רוחב למרכז הרחבה, אוז׳בולט מצטרף מאחור (לא מהקו) וכובש בקלילות. אפשר כבר לומר שהוא חלוץ 9 לא רע.
דקה 65 אותו ריטואל, כדור לאמצע, אוז׳בולט מצטרף מאחור (מהאמצע כן?) וכובש יפה. שחקן.
מחזור 27 הפועל חיפה - בית״ר ירושלים
זה יהיה הגול האחרון של אוז׳בולט בעונה הזו, והוא יעשה את זה בדיוק כמו שעשה את רוב השערים שלו.
כדור רוחב מאגף שמאל (רמז הוא לא באגף) ערבוביה ברחבה, אוז׳בולט משתלט יפה ושם את הכדור ברשת.
אז מה היה לנו? 11 שערים, מתוכם 10 מתוך מרכז הרחבה כחלוץ 9, ואחד כשחקן קו.
לבנות עליו כשחקן קו זה פשע, לא רק כי הוא לא כזה, כי הוא פשוט גולר מעולה ו-9 שלא היה לנו הרבה מאוד שנים.
אני מגדולי האופטימיים בפורום, מאמין שגם עכשיו יש לנו קבוצה טובה יותר משנה שעברה. השתדרגנו רק מעצם זה שבן ביטון ואלו עזבו. אבל עדיין מרגיש את הסבלנות שלי מתחילה להפרם.
תביאו כבר בלם בכסף, שימו מה שצריך לשים לסייף בחזייה של הג'י פי אס, תחתימו את בונה, תביאו מגן ימני זר ויאללה.
בינתיים לצד ההחתמה הטובה לדעתי של רודריגז עשו לא מעט טעויות(זובאס ואלטמן)
מעשית הוא הבקיע הרבה שערים כשחקן קו כולל עונה שלמה ששיחק שם בהפועל חיפה, למרות שהוא יכול לתפקד גם כחלוץ טוב כמו שראינו אצלנו. יש לו גם חסרונות כחלוץ 9 (משחק ראש כמעט לא קיים וחוסר יכולת לתת גוף) אבל גולים הוא יודע לתת. בכל מקרה לדעתי קייס גאנם כ-9 אמיתי יחיד זה לא מספיק, אבל לא יהיה אסון אם יביאו גם שחקן קו טוב שיודע להבקיע.
לירון האדום כתב: ↑12 יולי 2023, 09:22
מקווה בשבילו שהם מתכוונים להשאיל אותו
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
חחחחחח
יש לו סעיף יציאה של כלום. אם הם רוצים הוא שם.
מבחינתנו הוא שחקן עבר
הוא התכוון לפיינורד כי יש להם שם כבר 4-5 בלמים
בדיוק, הכוונה שלי שאני מקווה בשביל למקין שאם הוא עובר לפיינורד שפיינורד תשאיל אותו לקבוצה אחרת,
כי אני לא רואה איך הוא הופך להיות בלם פותח או בלם שלישי בפיינורד