ברור, הפוטנציאל שלנו הוא הרבה יותר גדול ממה שיש כיום, הבעיה היא שככל שהשנים עוברות והמצב לא משתפר, אנחנו רק מאבדים קהל
אשכול מעקב: מה הנהלת הפועל ת"א עשתה היום כדי למצוא רוכש למועדון?
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
תגדיר "בעבר עוד הלכו למשחקים".
אם ההגדרה של זה היא שבעבר היה להם מנוי, אז לדעתי בוודאות יש יותר מהסוג הראשון.
אני חושב שמבחינה מספרית הפועל לא מביאה היום פחות אוהדים מאשר לפני 2012.
הרי כמה מנויים היו לנו נניח בעונת 08/09 (מועמדים לאליפות בעונת המלפפונים)? לדעתי פחות ממה שעשו הקיץ אצל הפאחים עם עוד קיץ של ציפיות ברצפה.
אם ההגדרה של זה היא שבעבר היה להם מנוי, אז לדעתי בוודאות יש יותר מהסוג הראשון.
אני חושב שמבחינה מספרית הפועל לא מביאה היום פחות אוהדים מאשר לפני 2012.
הרי כמה מנויים היו לנו נניח בעונת 08/09 (מועמדים לאליפות בעונת המלפפונים)? לדעתי פחות ממה שעשו הקיץ אצל הפאחים עם עוד קיץ של ציפיות ברצפה.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 08 נובמבר 2022, 14:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 398 לייקים
נכון שיש "קהל רדום" אבל ילדים ונוער הופכים להיות אוהדים כאשר יש הצלחות ספורטיביות. ילדים לא אוהדים לוזרים.לירון האדום כתב: ↑08 נובמבר 2022, 13:32ברור, הפוטנציאל שלנו הוא הרבה יותר גדול ממה שיש כיום, הבעיה היא שככל שהשנים עוברות והמצב לא משתפר, אנחנו רק מאבדים קהל
גדל דור שלא ראה את הפועל תא אלופת המדינה או מחזיקת הגביע או מצליחה במפעל אירופאי.
הפועל פת היתה פעם מגנט של אלפי אוהדים. כנ"ל הפועל רמת גן או הפועל ירושלים (לפני עידן העמותה). קבוצות פאר שהתרוקנו מאוהדים בגלל כשלים מקצועים וניהוליים.
אנחנו בדרך לאותו גורל.
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
לדעתי אצל אוהדי הפועל שיעור ה"קהל הרדום" (כלומר זה שמושפע מתוצאות וממצב הקבוצה) הוא נמוך בהרבה מאשר אצל יתר "הגדולות".
זה שהגיעו לאשדוד 3500 איש במוצש האחרון, או שבכלל עשו איזה 9500 איש מנוי העונה (שוב) זו דוגמא מצויינת לכך.
כמה מכבי היו מביאים במצב שלנו לאשדוד בשבת? אולי 350.
זה שהגיעו לאשדוד 3500 איש במוצש האחרון, או שבכלל עשו איזה 9500 איש מנוי העונה (שוב) זו דוגמא מצויינת לכך.
-
- קיבל.ה 240 לייקים
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
אל תשכח שכמות המנויים השנה כי היא בין היתר כתוצאה משנתיים סבירות של הפועל, הגעה לגמר גביע שהחזירה הרבה אוהדים + עונה שכמעט הסתיימה באירופה,טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2022, 14:10 לדעתי אצל אוהדי הפועל שיעור ה"קהל הרדום" (כלומר זה שמושפע מתוצאות וממצב הקבוצה) הוא נמוך בהרבה מאשר אצל יתר "הגדולות".
היתה תחושה שהעונה נהיה סטייל הפועל י-ם ולא המצב הנוכחי שלנו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אסור אסור ואסור
הכי גרוע שיכול להיות
הכי גרוע שיכול להיות
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
צריך לגרום לו מהר מאוד לרדת מזה
-
- קיבל.ה 2294 לייקים

מדיבורים על שיחים מאמירויות וקרן השקעות בריטית, עברנו לדיבורים על טביב?
לא יקום ולא יהיה, הלאה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אם זה נכון אז אני חייב להבין:
1. מביאים את אותו אדם שיצר את החובות?
2. הוא יכול להתמודד כלכלית עם מכבי ועם חיפה?
1. מביאים את אותו אדם שיצר את החובות?
2. הוא יכול להתמודד כלכלית עם מכבי ועם חיפה?
-
- קיבל.ה 428 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
על מאיר תושב אני סומך שלא יאשר דבר כזה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
טאבו לא יהיה
מעבר לזה שהוא ישים 0 שקל כמו שהניסנובים לא שמים
מעבר לזה שהוא ישים 0 שקל כמו שהניסנובים לא שמים
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
נניח שאתה צודק, אתה משווה בין "תחושה שנהיה הפועל ירושלים" (כלומר נעשה קולות של ריצה למקום 4) ובין תחושה שלא חווינו כבר איזה 10 שנים של "יש מצב שניקח אליפות"?לירון האדום כתב: ↑08 נובמבר 2022, 14:26אל תשכח שכמות המנויים השנה כי היא בין היתר כתוצאה משנתיים סבירות של הפועל, הגעה לגמר גביע שהחזירה הרבה אוהדים + עונה שכמעט הסתיימה באירופה,טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2022, 14:10 לדעתי אצל אוהדי הפועל שיעור ה"קהל הרדום" (כלומר זה שמושפע מתוצאות וממצב הקבוצה) הוא נמוך בהרבה מאשר אצל יתר "הגדולות".
כי המספרים של המנויים די זהים בשתי התחושות.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
בוא נגיד, אם יגיע רוכש חדש קליבר שיכול לעמוד ברמה של מכבי ושל חיפה ונגיד ויביא את ביבראס נאתכו ואפילו שחקן כמו אלטמן, לצד ישראלים וזרים טובים ברמה גבוהה,טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2022, 14:36נניח שאתה צודק, אתה משווה בין "תחושה שנהיה הפועל ירושלים" (כלומר נעשה קולות של ריצה למקום 4) ובין תחושה שלא חווינו כבר איזה 10 שנים של "יש מצב שניקח אליפות"?לירון האדום כתב: ↑08 נובמבר 2022, 14:26אל תשכח שכמות המנויים השנה כי היא בין היתר כתוצאה משנתיים סבירות של הפועל, הגעה לגמר גביע שהחזירה הרבה אוהדים + עונה שכמעט הסתיימה באירופה,טכנית לארז כתב: ↑08 נובמבר 2022, 14:10 לדעתי אצל אוהדי הפועל שיעור ה"קהל הרדום" (כלומר זה שמושפע מתוצאות וממצב הקבוצה) הוא נמוך בהרבה מאשר אצל יתר "הגדולות".
כי המספרים של המנויים די זהים בשתי התחושות.
אני מאמין שנוכל למכור כמות כפולה של מנויים (בתנאי מחיר נכונים ושיווק נכון), היום אין בהפועל שחקן שהקהל יכול להזדהות איתו, זאת בעיה.
היה את אלטמן, אליאס, ליידנר, דוידה, כל מיני שחקנים שהקהל הצליח להרגיש אליהם חיבור, כולם עזבו.
מי נשאר היום בהפועל שאפשר להזדהות איתו?
אף אחד...
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
בסדר, עם זה אני מסכים.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אין קבוצה בעולם שהוא השאיר אותה לא מפורקת ושבורה
לא שם שקל בשום מועדון שהוא היה בעליו. שקל.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אני הבנתי שהפגישה לא קשורה להפועל אלא לעניינים אישיים של ניסנוב, ושכל מה שהדר יעקובי מתבססת עליו זו עצם קיומה של פגישה וההיסטוריה של טביב
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
לא מאמין שיש מישהו שמצדיק חזרה של הנוכל הזה.
בלתי נתפס
בלתי נתפס
יאללה הביתה!!!
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
יש בערך 2 אנשים על פני כדור הארץ שלא עדיפים על האחים ניסנוב והוא אחד מהם.
אבל בכל מקרה זה סתם בולשיט שלא יקרה בחיים.
אבל בכל מקרה זה סתם בולשיט שלא יקרה בחיים.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
וואו המגעים עם הסעודים של עיסוואי, הבריטים של תושב וצנצי רציניים עד כדי כך שנפגשים עם פאקינג אלי טביב
או שאולי הם רוצים לכנס את כל המתעניינים ביחד ולעשות התמכרות
או שאולי הם רוצים לכנס את כל המתעניינים ביחד ולעשות התמכרות
-
- קיבל.ה 320 לייקים
בזמן המחאה מול טביב הייתי כמעט כל יום אצלו בבית ובחנויות של אישתו
כמה ששנאתי אותו באותו זמן
בשנתיים האחרונות יצא לי להכיר אותו ברמה האישית במסגרת פעילות עסקית שלי
חייב להגיד שלפחות בצד הכלכלי אני חושב שהוא רק התעצם וגדל מאז הפועל ושהוא ללא ספק יכול להעמיד תקציב לפחות ברמה של באר שבע.
בכל מקרה אני לא מאמין שהניסנובים באמת רוצים למכור את המועדון
ובטח הפגישה הזאת לא קשורה להפועל
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
מסקרנות, במה טביב עוסק בכלל שהכרתם במסגרת פעילות עסקית?Hapoel_manga כתב: ↑08 נובמבר 2022, 15:25בזמן המחאה מול טביב הייתי כמעט כל יום אצלו בבית ובחנויות של אישתו
כמה ששנאתי אותו באותו זמן
בשנתיים האחרונות יצא לי להכיר אותו ברמה האישית במסגרת פעילות עסקית שלי
חייב להגיד שלפחות בצד הכלכלי אני חושב שהוא רק התעצם וגדל מאז הפועל ושהוא ללא ספק יכול להעמיד תקציב לפחות ברמה של באר שבע.
בכל מקרה אני לא מאמין שהניסנובים באמת רוצים למכור את המועדון
ובטח הפגישה הזאת לא קשורה להפועל
יום אחד ראיתי את טביב בבית קפה בפגישת עסקים יושב עם אנשים. ניגשתי לשולחן, אמרתי להם "תעשו מה שאתם מבינים, רק אני מזהיר אתכם, האיש שקרן ונוכל והוא ישקר גם עליכם. חבל" טביב התחיל לחייך במבוכה. "מי אתה? מי שלח אותך" ואני כזה "אף אחד לא שלח אותי, אני יושב פה במקרה ופשוט כואב לי שהם יפגעו ממך" טביב: "איזה קבוצה אתה אוהד? תספר גם שנדע. אתה הפועל". אמרתי: "זה לא קשור לכדורגל, אלא להגינות. אתה שקרן" והלכתי .היה משעשע 

הו הפועל, זה החיים
ולנצח עוד נהיה ביחד
לא משנה, מה שאומרים
אני תמיד אוֹהב אותך
ולנצח עוד נהיה ביחד
לא משנה, מה שאומרים
אני תמיד אוֹהב אותך

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
קומוניסים , אם אתה פוגש אנשי עסקים תנסה לאתר רוכש.תודה
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
קומוניסים כתב: ↑08 נובמבר 2022, 15:48 יום אחד ראיתי את טביב בבית קפה בפגישת עסקים יושב עם אנשים. ניגשתי לשולחן, אמרתי להם "תעשו מה שאתם מבינים, רק אני מזהיר אתכם, האיש שקרן ונוכל והוא ישקר גם עליכם. חבל" טביב התחיל לחייך במבוכה. "מי אתה? מי שלח אותך" ואני כזה "אף אחד לא שלח אותי, אני יושב פה במקרה ופשוט כואב לי שהם יפגעו ממך" טביב: "איזה קבוצה אתה אוהד? תספר גם שנדע. אתה הפועל". אמרתי: "זה לא קשור לכדורגל, אלא להגינות. אתה שקרן" והלכתי .היה משעשע![]()

- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
סהכ זה סימן טוב לגבי מצב הקבוצה שאוכל הנבלות מגלה בנו עניין עכשיו לא?
ואוי ואבוי אם אנחנו חוזרים לידיים שלו,עכשיו,אחרי שהשתחררנו משלשלאות הקאס. זה יהיה מהלך מפגר בקנה מידה אפוקליפטי.כזה שמגיע לך להיכחד אם אתה עושה אותו.מקווה שזה בצחוק
ואוי ואבוי אם אנחנו חוזרים לידיים שלו,עכשיו,אחרי שהשתחררנו משלשלאות הקאס. זה יהיה מהלך מפגר בקנה מידה אפוקליפטי.כזה שמגיע לך להיכחד אם אתה עושה אותו.מקווה שזה בצחוק
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 220 לייקים
אוי ואבוי להם אם כף רגלו תדרך במועדון באיזושהי קונסטלציה.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
מי שחושב אפילו לשנייה שטביב יכול לחזור לפה או שזה ילד אוהד הפועל שנתיים או הבנאדם הכי דפקט (סליחה שאני צריך להגיע לזה) שראיתי בחיים
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
תיזהר הוא עוד היה מכה אותך עד שהיית מאבד את השמיעהקומוניסים כתב: ↑08 נובמבר 2022, 15:48 יום אחד ראיתי את טביב בבית קפה בפגישת עסקים יושב עם אנשים. ניגשתי לשולחן, אמרתי להם "תעשו מה שאתם מבינים, רק אני מזהיר אתכם, האיש שקרן ונוכל והוא ישקר גם עליכם. חבל" טביב התחיל לחייך במבוכה. "מי אתה? מי שלח אותך" ואני כזה "אף אחד לא שלח אותי, אני יושב פה במקרה ופשוט כואב לי שהם יפגעו ממך" טביב: "איזה קבוצה אתה אוהד? תספר גם שנדע. אתה הפועל". אמרתי: "זה לא קשור לכדורגל, אלא להגינות. אתה שקרן" והלכתי .היה משעשע![]()
-
- קיבל.ה 428 לייקים
לדעתי כולם פה חיים בסרט שיש איזה סיכוי לקונה עשיר, דיי כבר עשור מחפשים כזה ולא בא.
שורה תחתונה לא יודע איך אתם מעדיפים את הניסנוב האפסים האלה שגמרו לנו את הנשמה מאשר בעלים שעשה את הפועל הגדולה ביותר שהייתה פה. את החובות והפירוק עשה חבר שלכם מוני ואז הליצן עם הציורים לא טביב. הם קיבלו את הקבוצה בלי חובות. טביב השקיע הרבה כסף עד שהוא התחיל להכניס הביא לפה שחקנים ברמה זה גם מה שהוא יעשה היום הבנאדם מבין שכדי להכניס בעתיד צריך להוציא בהתחלה מה שהניסנוב לא מבינים. כל מי שאומר שלא טביב זה כי הוא חולם על בעלים עשיר צאו מהחלום אם יש הזדמנות להעיף את הבעלים הזבל האלה שיש לנו הכל עדיף בדגש להכלללל
שורה תחתונה לא יודע איך אתם מעדיפים את הניסנוב האפסים האלה שגמרו לנו את הנשמה מאשר בעלים שעשה את הפועל הגדולה ביותר שהייתה פה. את החובות והפירוק עשה חבר שלכם מוני ואז הליצן עם הציורים לא טביב. הם קיבלו את הקבוצה בלי חובות. טביב השקיע הרבה כסף עד שהוא התחיל להכניס הביא לפה שחקנים ברמה זה גם מה שהוא יעשה היום הבנאדם מבין שכדי להכניס בעתיד צריך להוציא בהתחלה מה שהניסנוב לא מבינים. כל מי שאומר שלא טביב זה כי הוא חולם על בעלים עשיר צאו מהחלום אם יש הזדמנות להעיף את הבעלים הזבל האלה שיש לנו הכל עדיף בדגש להכלללל
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לא השקיע שקל הכל בקומבינותדוגיס כתב: ↑08 נובמבר 2022, 17:07 לדעתי כולם פה חיים בסרט שיש איזה סיכוי לקונה עשיר, דיי כבר עשור מחפשים כזה ולא בא.
לא השקיע שקל בכפר סבא ולא בביטר.
בגלל שיש לו עין טובה לשחקנים אני ארוץ לקחת בנאדם ששם 0 שקל וגנב מהפועל כסף דרך הוצאות מדומות?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
חידה: CAS הודיעו שהחובות הם לא של המועדון ובאחריות הבעלים הקודמים טרם הפירוק, אז מה קורה ברגע שהבעלים הקודמים קונה את המועדון? מי אחראי לחובות האלה? ההוא שיצר אותם? המועדון שהוא מחזיק בו חזרה?
ביום שCAS מודיעים שהחובות של הפועל הם על אחריות הבעלים הקודמים ולא המועדון מגיע טביב שגרם לחובות האלה(דוס סנטוס ואבדג'י היו בתקופה שהוא רק "משך בחוטים" אני יודע בלה בלה) ומציף ברשת שהוא רוצה לקנות את המועדון
הבדיחה על חשבוננו
ביום שCAS מודיעים שהחובות של הפועל הם על אחריות הבעלים הקודמים ולא המועדון מגיע טביב שגרם לחובות האלה(דוס סנטוס ואבדג'י היו בתקופה שהוא רק "משך בחוטים" אני יודע בלה בלה) ומציף ברשת שהוא רוצה לקנות את המועדון
הבדיחה על חשבוננו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הבעלים הקודם היא ״הראל אחזקות״. אין קשר לטביב (לכאורה), אף שהיה הבעלים של הראל כל עוד היה הבעלים של הפועל.אייבר דה-בונלס כתב: ↑08 נובמבר 2022, 17:45 חידה: CAS הודיעו שהחובות הם לא של המועדון ובאחריות הבעלים הקודמים טרם הפירוק, אז מה קורה ברגע שהבעלים הקודמים קונה את המועדון? מי אחראי לחובות האלה? ההוא שיצר אותם? המועדון שהוא מחזיק בו חזרה?
הבדיחה על חשבוננו
למען הסר ספק - אם טביב מחר קונה את הפועל (חס וחלילה), לא הוא ולא הפועל נקשרים שוב להראל אחזקות.
רואה שחורות המקורי