תאמין לי שלא צריך להיות פרופסור ולגבי הלילה יש לי כמה רעיונותטכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 00:14 "תסביך הנחיתות והרדיפה". תודה על האבחנה פרופסור.
על מה אחלום בלילה אתה גם יודע? שאדע.
שאר הליגה (ליגה לאומית+על) 24/25
-
- קיבל.ה 880 לייקים
-
- קיבל.ה 405 לייקים
שוברים את הליגה?
ערב המשחק שלהם נגד חיפה בליגה, הפער מהגרמנים רק 2 נקודות.
נערך לאחרונה על ידי הלוטוס הלבן ב 02 מרץ 2025, 09:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
עזוב נו, קיבלת פה סטטיסטיקה, 11 פנדלים מול 2 לבש ( שיש לה יותר ניצחונות)redrony כתב: ↑02 מרץ 2025, 00:13נו בחייאת, איך זה קשור למקרה הזה. כן, הגיע פנדל להפועל. הרי לא תהיה החלטת שיפוט אחת שתעבור אותך בגלל תסביך הנחיתות והרדיפה. מה נותנת לך ההתמרמרות הבלתי פוסקת הזו אני לא מבין.טכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 00:08אמממ למשל בדרבי האחרון אשתקד שחקן שלנו קיבל בעיטה לראש, קצת יותר פנדל מזה, לא נשרק כלום כמובן.
מחכה עדיין להקלטות הואר מהאיגוד הנקי והישר.
לפחות אם אתה כבר עושה את זה לך לטוויטר כמו שעושים מכבי ושייצא לנו משהו מזה
נטו סטטיסטית זה נתון לא הגיוני
(וזה בחיים לא פנדל)
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אשכרה בש קיבלה העונה רק 2 פנדלים?
איזה ענף גמור.
איזה ענף גמור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 880 לייקים
הכל טוב, שים את זה בקונטקסט. אפשר להתווכח למה יש קבוצות במקבלות יותר פנדלים (לאו דווקא במקרים האלה) אבל בשביל לנמק משהו בצורה צריך להביא דוגמאות מתי אלה קיבלו לא בצדק ומתי אלא לא קיבלו שהיו צריכות. שתעשה את המחקר הזה אל תביא את הפנדל של אתמול ואני באמת שואל אותך עם יד על הלב: נשרק) או לא נשרק( פנדל כזה להפועל תראה לי אחד בפורום שאומר שזה לא פנדלXavi כתב: ↑02 מרץ 2025, 09:16עזוב נו, קיבלת פה סטטיסטיקה, 11 פנדלים מול 2 לבש ( שיש לה יותר ניצחונות)redrony כתב: ↑02 מרץ 2025, 00:13נו בחייאת, איך זה קשור למקרה הזה. כן, הגיע פנדל להפועל. הרי לא תהיה החלטת שיפוט אחת שתעבור אותך בגלל תסביך הנחיתות והרדיפה. מה נותנת לך ההתמרמרות הבלתי פוסקת הזו אני לא מבין.טכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 00:08
אמממ למשל בדרבי האחרון אשתקד שחקן שלנו קיבל בעיטה לראש, קצת יותר פנדל מזה, לא נשרק כלום כמובן.
מחכה עדיין להקלטות הואר מהאיגוד הנקי והישר.
לפחות אם אתה כבר עושה את זה לך לטוויטר כמו שעושים מכבי ושייצא לנו משהו מזה
נטו סטטיסטית זה נתון לא הגיוני
(וזה בחיים לא פנדל)
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מחזור שעבר.
בש מקבלת שני אדומים ב-20 דקות.
אסנטה ממכבי עושה עבירה לא פחות חמורה משני האדומים של בש - כלום.
מה ההסבר?
מה ההסבר?
-
- קיבל.ה 880 לייקים
שרוצים לתת את האליפות למכבי...טכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 11:59 מחזור שעבר.
מה ההסבר?
תקשיב, תעשה לעצמך טובה כנס לטוויטר. תראה איך אוהדי מכבי שמים כל מיני סקרינשוטים של כל האירועים שדפקו אותם ו״צ׳יפרו״ את חיפה. כאילו אם אתה באמת רוצה להתעצבן.
כל אחד מדגיש את מה שנח לו, עוצר את הפריים איפה שמתאים לו.
אני לא אומר, יש מקרים שגם אני מתפוצץ. אם הייתי אוהד ב״ש הייתי מתפוצץ מהפנדל שנשרק נגדם נגד נתניה (האדום של ויטור אדום ברור, האדום הראשון מאוד מאוד גבולי)
הפנדל שלא שרקו להפועל בדרבי שנה שעברה, פוצץ אותי. העניין הוא כמו בהרבה דברים אחרים שהמציאות היא יחסית. אתה מדגיש מה שאתה רוצה ומתעלם ממה שנח לך
ובשורה התחתונה של הדברים שלי, אם בא לך להמשיך להתעצבן ולכתוב פה כל כמה דופקים את כולם וכמה מכבי ומכבי ומכבי, לבריאות.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
בקיצור, אין לך תשובה עניינית.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
נתתי לך לגבי ב״ש. אם תראה לי את מה שהיה במכבי אני אוכל לחוות דעה.
מה שלא ענייני זה להגיד אלה קיבלו 11 ואלה 2 כי זה מקרים שונים שאולי (ואולי לא) יש להם הסבר לגופו של מקרה (אני זוכר שמכבי פעם אמרו אחרי איזה דרבי שהפועל קיבלו ככה וככה זריקות עונשין והם הרבה פחות - אחלה)
השופטים ברמה מאוד נמוכה, הואר בכלל דפק אותם. יכול להיות שיש משהו שהולך עם הגדולות יותר. הבסיס שלך הוא תיאוריות קונספירציה שהולכות לבתי הדין עם מאירי ולאיגוד השופטים אלוהים יודע עם מי בלי שום הוכחה אמיתית שאפשר בכלל להביא לדיון אינטליגנטי ובטח אם אתה רוצה לשנות משהו אז מה שנשאר זה להתבכיין ולהביא כל מיני מקרים כמו שעושים האוהדים של הקבוצות, כולל מכבי בית״ר וחיפה. בגלל זה הפניתי אותך לטוויטר.
אז שמישהו אומר לי מורן מאירי אחראי על העונשים בבתי הדין, אז לא - אין לי תשובה עניינית
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מה זה "אם תראה לי את מה היה במכבי".
תראה את העבירה של אסנטה שבוע שעבר, ותגיד לי אם לדעתך זה לא אדום ושני האדומים של בש זה כן אדום.
רצית דוגמא נתתי לך (כאילו איזה קשה זה בליגה המוטה הזו, כל מחזור יש כמעט).
תראה את העבירה של אסנטה שבוע שעבר, ותגיד לי אם לדעתך זה לא אדום ושני האדומים של בש זה כן אדום.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 02 מרץ 2025, 12:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
אני פחות רוצה להתעסק בקונספירציות שכל השופטים מכורים ומקבלים הנחיות ממאיריredrony כתב: ↑02 מרץ 2025, 12:25נתתי לך לגבי ב״ש. אם תראה לי את מה שהיה במכבי אני אוכל לחוות דעה.
מה שלא ענייני זה להגיד אלה קיבלו 11 ואלה 2 כי זה מקרים שונים שאולי (ואולי לא) יש להם הסבר לגופו של מקרה (אני זוכר שמכבי פעם אמרו אחרי איזה דרבי שהפועל קיבלו ככה וככה זריקות עונשין והם הרבה פחות - אחלה)
השופטים ברמה מאוד נמוכה, הואר בכלל דפק אותם. יכול להיות שיש משהו שהולך עם הגדולות יותר. הבסיס שלך הוא תיאוריות קונספירציה שהולכות לבתי הדין עם מאירי ולאיגוד השופטים אלוהים יודע עם מי בלי שום הוכחה אמיתית שאפשר בכלל להביא לדיון אינטליגנטי ובטח אם אתה רוצה לשנות משהו אז מה שנשאר זה להתבכיין ולהביא כל מיני מקרים כמו שעושים האוהדים של הקבוצות, כולל מכבי בית״ר וחיפה. בגלל זה הפניתי אותך לטוויטר.
אז שמישהו אומר לי מורן מאירי אחראי על העונשים בבתי הדין, אז לא - אין לי תשובה עניינית
אבל
תזכר במשפט של זהבי, שהוא לא מאמין שהשופט שרק בדקה כזאת פנדל נגד מכבי בבלומפילד
זה מסכם את המצב
יש פה איזה קונצנזוס שלשרוק נגד מכבי זה צריך להיות ודאי, אין שריקות גבוליות לרעתם, זה לדעתי יותר נובע משיפוט עלוב ופחדני, תמיד קל לדפוק את הקטנות בלי הקהל והקשרים
שופט יותר יפחד לתת אדום למאמן של מכבי בגלל הרעש שזה יעשה, מאשר למאמן של חדרה (מי זה בכלל?)
אז בטח אדום לשחקן או פנדל שמשמפיע משמעותית על המשחק
אז מה צריך לעשות בשביל להלחם בזה?
להיות בכיין!
מה כולם זוכרים מהדרבי בגביע? שהשיפוט היה גרוע, שהפועל הביאו את הטלויזיה למסיבת עיתונאים, ושהחלטות שיפוט השפיעו על המשחק כן או לא
עכשיו תעשה את זה כל משחק, ותראה איך באורך פלא השיפוט יתחיל להיות לטובתך, כי השופט פשוט יפחד שאחר כך יעשו לו שיימינג
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
עוד כשהשוער שלהם דחף את אבוקסיס אחרי משחק ולא קיבל הרחקה מיידית הבנתי שהעסק מוטה ומכור. כבר אז היה צריך לסגור את הליגה הזאת.
מאז זה רק החריף.
מי שיושב בשקט ומחפש הצדקה לכל ההטיות האלה רק מנרמל את המצב ומקבע אותו, ובראשם שחר וברקת.
מאז זה רק החריף.
מי שיושב בשקט ומחפש הצדקה לכל ההטיות האלה רק מנרמל את המצב ומקבע אותו, ובראשם שחר וברקת.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
וואלה? אז אתה טוען שלאורך כל השנים שדפקו אותנו בבתי הדין והשופטים בעצם הבעיה שלא התבכיינו מספיק בתקשורת? אוקיי, אז זו כבר תוכנית פעולה (שלא מסתדרת אגב עם מה שארז אומר כי הוא אומר שמכבי שולטים בבתי הדין)Red Wolf כתב: ↑02 מרץ 2025, 12:32אני פחות רוצה להתעסק בקונספירציות שכל השופטים מכורים ומקבלים הנחיות ממאיריredrony כתב: ↑02 מרץ 2025, 12:25נתתי לך לגבי ב״ש. אם תראה לי את מה שהיה במכבי אני אוכל לחוות דעה.
אבל
תזכר במשפט של זהבי, שהוא לא מאמין שהשופט שרק בדקה כזאת פנדל נגד מכבי בבלומפילד
זה מסכם את המצב
יש פה איזה קונצנזוס שלשרוק נגד מכבי זה צריך להיות ודאי, אין שריקות גבוליות לרעתם, זה לדעתי יותר נובע משיפוט עלוב ופחדני, תמיד קל לדפוק את הקטנות בלי הקהל והקשרים
שופט יותר יפחד לתת אדום למאמן של מכבי בגלל הרעש שזה יעשה, מאשר למאמן של חדרה (מי זה בכלל?)
אז בטח אדום לשחקן או פנדל שמשמפיע משמעותית על המשחק
אז מה צריך לעשות בשביל להלחם בזה?
להיות בכיין!
מה כולם זוכרים מהדרבי בגביע? שהשיפוט היה גרוע, שהפועל הביאו את הטלויזיה למסיבת עיתונאים, ושהחלטות שיפוט השפיעו על המשחק כן או לא
עכשיו תעשה את זה כל משחק, ותראה איך באורך פלא השיפוט יתחיל להיות לטובתך, כי השופט פשוט יפחד שאחר כך יעשו לו שיימינג
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מכבי שולטים בתקשורת, בבית הדין, בהתאחדות ובאיגוד השופטים.
כל הענף עטוף בהם. תמנון צהוב.
זה מה שאני אומר.
הגבלסיות שלהם זה עבודה של עופר רונן הזה נראה לי, היתר מאירי.
זה מה שאני אומר.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
אבל אתה מבין שיבוא אוהד של קבוצה אחרת יראה את הפנדל שקיבלנו נגד קאסם ויגיד שהפועל שולטים בליגה הלאומית והליגה מוטה. ואז אתה תבוא ותגיד אבל תראה, פה לא הרחיקו שחקן של ר״ג והרחיקו את קורין. בקיצור אפשר לשבת שנה שלמה ולהביא טיעונים ומקרים לכל צד. ואני אומר שוב - בהצלחה עם זהטכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 12:32 מה זה "אם תראה לי את מה היה במכבי".
-
- קיבל.ה 880 לייקים
כן, את הטענה הזו הבנתי. באסה. לא מבין בשביל מה אנחנו בכלל מבזבזים זמן בפורום על ענף לא רלוונטיטכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 12:38 מכבי שולטים בתקשורת, בבית הדין, בהתאחדות ובאיגוד השופטים.
זה מה שאני אומר.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
גם אני לא, ועוד יותר לא מבין קהל ואנשים שמבזבזים זמן וכסף על להיות ניצבים בהצגה של מאירי.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
מ- Sport5:
לקראת העונה הבאה: הפועל ת"א בעקבות אסף צור
מחמאות בק"ש לשוער שיהפוך לשחקן חופשי: "בלעדיו היינו יורדים ליגה העונה"
לא ראיתי אותו משחק, מישהו יודע להגיד עליו משהו חכם?
ולמחדל הגדול שלנו מ- Sport 5:
דיארה: "מכבי ת"א ואני בעיצומו של מו"מ"
כוכב הפועל חיפה טען בראיון לתקשורת באפריקה: "הם מתעניינים בי ומוכנים להגיש הצעה ראשונית". כזכור, השחקן בן ה-21 ממאלי מושאל מריימס. מנגד, הצהובים מכחישים
לא מבין איך אנחנו לא מנסים להסתער על שחקן כזה, לא נופל מאף אחד מהזרים של ב"ש. מכיוון שהוא מושאל עד סוף העונה - מותר לנו לגמרי לדבר איתו ועם הקבוצה שלו.
כוכב הפועל חיפה טען בראיון לתקשורת באפריקה: "הם מתעניינים בי ומוכנים להגיש הצעה ראשונית". כזכור, השחקן בן ה-21 ממאלי מושאל מריימס. מנגד, הצהובים מכחישים
לא מבין איך אנחנו לא מנסים להסתער על שחקן כזה, לא נופל מאף אחד מהזרים של ב"ש. מכיוון שהוא מושאל עד סוף העונה - מותר לנו לגמרי לדבר איתו ועם הקבוצה שלו.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
אבל זה בדיוק אתהטכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 12:48 גם אני לא, ועוד יותר לא מבין קהל ואנשים שמבזבזים זמן וכסף על להיות ניצבים בהצגה של מאירי.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
משתדל להפחית.
למשל אני לא נכנס לגבלסיות שלהם ומבזבז זמן על זה שגלוך בחר בריאל או שתורג'מן מחוזר ע"י לברקוזן וכאלה.
מה שאני יודע זה כי שולחים לי בעיקר.
אני גם לא רואה לייב של ליגת העל בכלל ולא כי אנחנו בלאומית. גם תקצירים של זה ממש בקושי. מוצר בזוי.
למשל אני לא נכנס לגבלסיות שלהם ומבזבז זמן על זה שגלוך בחר בריאל או שתורג'מן מחוזר ע"י לברקוזן וכאלה.
אני גם לא רואה לייב של ליגת העל בכלל ולא כי אנחנו בלאומית. גם תקצירים של זה ממש בקושי. מוצר בזוי.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
גם החלוץ של קרית שמונה מצא חן בעיני פרנסיס הזהMendelson כתב: ↑02 מרץ 2025, 12:57 מ- Sport5:
-
- קיבל.ה 880 לייקים
כל מה שאני אומר, שבהנחה שכן חשוב לך הפועל ומה היא עושה ובתקווה ששנה הבאה נהיה בליגת העל, עצתי החברית לך (בלי גרם ציניות) היא לנסות לשחרר את זה.טכנית לארז כתב: ↑02 מרץ 2025, 13:46 משתדל להפחית.
היה לי התקף כזה אחרי שהורידו לנו נקודה. למה ולמה ולמה? ואיך דופקים אותנו והתובע בכלל לא רצה. וגם אחרי כפר שלם שהעמידו לדין את חטואל ולא את החלוץ שלהם שהבקיע גול וגם קילל.
השקעתי בזה 10 דקות מחשבה בבוקר אמרתי לעצמי שאין לי מה לעשות עם זה וזהו.
יש משחקים, אני הולך או צופה בטלויזיה, מבלבל את המח קצת איתך בפורום וזהו. כל קונספירציות (ואני באמת חושב שחלק נובע מתסביכים שיש לנו מול מכבי) זה באמת משהו שאם אני אאמין בו אין שום משמעות לשום גול שהפועל הבקיעו ושום משחק שהם ניצחו
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
מה מחקר? מה קונטקסט?redrony כתב: ↑02 מרץ 2025, 10:59הכל טוב, שים את זה בקונטקסט. אפשר להתווכח למה יש קבוצות במקבלות יותר פנדלים (לאו דווקא במקרים האלה) אבל בשביל לנמק משהו בצורה צריך להביא דוגמאות מתי אלה קיבלו לא בצדק ומתי אלא לא קיבלו שהיו צריכות. שתעשה את המחקר הזה אל תביא את הפנדל של אתמול ואני באמת שואל אותך עם יד על הלב: נשרק) או לא נשרק( פנדל כזה להפועל תראה לי אחד בפורום שאומר שזה לא פנדל
פי 6 יותר פנדלים
ואני רואה כדורגל ישראלי מעל 20 שנה
בכמה שנים האחרונות השיפוט מוטה חזק מאוד לטובת מכבי, אפשר להגיד ברמה שבועית.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לדעתי ההטיה האמיתית הבולטת התחילה בעונת 20/21 כשחיפה לקחו את האליפות הראשונה עם בכר.
אני זוכר שערים הזויים שמכבי קיבלה במתנה וכמובן פנדלים, בעוד שאת חיפה תפרו עם הרחקות על איזו תגרה גנרית אחרי דרבי חיפאי. זו העונה ששמולביץ התעלם מ-3 פנדלים לזכותינו בדרבי ואז גמר הגביע.
וכל זה כמה שנים אחרי שהשוער שלהם יצא נקי מזה שתקף מאמן יריבה כן?
שימוניזציה מול הפנים ואנשים מעדיפים לעצום עיניים.
אני זוכר שערים הזויים שמכבי קיבלה במתנה וכמובן פנדלים, בעוד שאת חיפה תפרו עם הרחקות על איזו תגרה גנרית אחרי דרבי חיפאי. זו העונה ששמולביץ התעלם מ-3 פנדלים לזכותינו בדרבי ואז גמר הגביע.
וכל זה כמה שנים אחרי שהשוער שלהם יצא נקי מזה שתקף מאמן יריבה כן?
שימוניזציה מול הפנים ואנשים מעדיפים לעצום עיניים.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
קבל את התנצלותי, לא ידעתי שזה מעל 20 שנהXavi כתב: ↑02 מרץ 2025, 19:21מה מחקר? מה קונטקסט?redrony כתב: ↑02 מרץ 2025, 10:59הכל טוב, שים את זה בקונטקסט. אפשר להתווכח למה יש קבוצות במקבלות יותר פנדלים (לאו דווקא במקרים האלה) אבל בשביל לנמק משהו בצורה צריך להביא דוגמאות מתי אלה קיבלו לא בצדק ומתי אלא לא קיבלו שהיו צריכות. שתעשה את המחקר הזה אל תביא את הפנדל של אתמול ואני באמת שואל אותך עם יד על הלב: נשרק) או לא נשרק( פנדל כזה להפועל תראה לי אחד בפורום שאומר שזה לא פנדל
פי 6 יותר פנדלים
ואני רואה כדורגל ישראלי מעל 20 שנה
בכמה שנים האחרונות השיפוט מוטה חזק מאוד לטובת מכבי, אפשר להגיד ברמה שבועית.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אוהדי ביתר היכו מאבטח במושבה
הלכה לנו הנק' שהוחזרה
הלכה לנו הנק' שהוחזרה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מה יהיה עם ההגרלה של חצי הגמר ? הכל פה איטי ומעצבן , שיחליטו כבר מה נסגר במשחק של הבבונים
-
- קיבל.ה 574 לייקים
אין בעיה אני זורם שלא יענישו הקבוצות. לא ביתר ולא אנחנו. שאוהדי ביתר שתקפו יירקבו בכלא. די לענישה קולקטיבית
אני גם נגד ענישה קולקטיבית
רק יש לי בעיה שכל דבר קטן אצלנו פותח מהדורות שנאה בכל הרשתות והתקשורת
ושביתר לא כיבדו את הירש והקטע עם המאבטח
שום כלום ואפילו המשטרה שנמצאת באיזור פתאום ''לא שמה לב'' לאירועים שקרו
-
- קיבל.ה 574 לייקים
ברמת הצדק אני מקבל אם כי בשבוע של הסיפור עם השוער אוהדי חיפה גרמו לפיצוץ משחק והתעסקו בהם בעיקר
לדעתי נכון וחכם למקד הזרקור בענישה קולקטיבית. זה גם לא יתפס כבכיינות, וגם יזכה לתמיכה מאןהדי קבוצות אחרות, בפרט אלו שבטוחים שהם מופלים לרעה
-
- קיבל.ה 574 לייקים
שיוויון רמת גן פת
עריכה
פת שוב ביתרון
עריכה
פת שוב ביתרון
-
- קיבל.ה 368 לייקים
זו הטבלה:
הפועל תא 59 (הנקודה שהושבה תילקח)
הפועל פת 59
כפר שלם 55 (יתווספו לה שתי נקודות בניצחון טכני על כפר קאסם בשל שיתוף שחקן שלא בצדק)
רג 51
הפועל תא 59 (הנקודה שהושבה תילקח)
הפועל פת 59
כפר שלם 55 (יתווספו לה שתי נקודות בניצחון טכני על כפר קאסם בשל שיתוף שחקן שלא בצדק)
רג 51
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
חבל שלא תיקו
אבל עדיף נצחון של פת על רג
אבל עדיף נצחון של פת על רג
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
7 נקודות זה נהדר, שרק ימשיכו שם לאבד נקודות
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
חבל שיוסיפו לכפר שלם את הנקודות. מה שטוב בניצחון של פ״ת זה שרמת גן מאבד גובה בקצב. נקווה שנצליח לפתוח גם פער על כפר שלם ולגמור עם הסיוט הזה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
אליאס כבר מתחיל להיות שחקן הרכב קבוע בבאר שבע? באסה.
בניתי על זה שימאס לו ואלי נוכל להביא בשנה הבאה
בניתי על זה שימאס לו ואלי נוכל להביא בשנה הבאה
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
לא ברור הקטע הזה שחיפה בתקציב משמעותי גבוה מבאר שבע ועדיין הבדלי רמות ברורים לטובת באר שבע
באר שבע הרבה יותר טובה
באר שבע הרבה יותר טובה