להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
-
- קיבל.ה 58 לייקים
אני חושב שיש באולטראס אנשים שמבינים שזה ממש לא סבבה כל פעם שקורה מקרה כזה, עד שהם לא יעשו משהו בנידון, זה לא משנה.
ראיתי לא פעם ולא פעמיים התנהגות בריונית ביציע כלפי מי שלא בא בטוב. חוויתי את זה גם בעצמי. לכן אני לא ממהר לפקפק בסיפור הנגיחה.
ראיתי לא פעם ולא פעמיים התנהגות בריונית ביציע כלפי מי שלא בא בטוב. חוויתי את זה גם בעצמי. לכן אני לא ממהר לפקפק בסיפור הנגיחה.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
היה רעיון בזמנו לתת כרטיסים רק למי שהגיע ליד אליהו.
קדימה - ליישם!
קדימה - ליישם!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
אני צועק את את זה כבר 20 שנה וכבר ממש נמאס לי, אבל הגיע זמן לכלא!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- iamgabormarton
- קיבל.ה 33 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
https://www.facebook.com/hapoeltlvbc/po ... fag3RJ3mnl
לא יודע, אולי סמנכ"ל הכספים משקר גם.
ממצב טכנית?
לא יודע, אולי סמנכ"ל הכספים משקר גם.
ממצב טכנית?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
חחחחח איזה פתטים המועדון
אשכרה הלכו להגיש תלונה במשטרה ולמיון באיכילוב כדי שהשקר שלהם על תקיפה יהיה לגיטימי ויאמינו שבאמת כמה אוהדים תמימים ליטפו אותם עם השפיץ של הנעל
אשכרה הלכו להגיש תלונה במשטרה ולמיון באיכילוב כדי שהשקר שלהם על תקיפה יהיה לגיטימי ויאמינו שבאמת כמה אוהדים תמימים ליטפו אותם עם השפיץ של הנעל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 189 לייקים
בטח הרביצו אחד לשני כדי להאשים את הארגון נכון?אייבר דה-בונלס כתב: ↑07 מאי 2025, 15:17 חחחחח איזה פתטים המועדון
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
סמנכ"ל הכספים התככן בשליחותו של ינאי הנוכל

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
אין כלום כי לא היה כלום
בהודעת המועדון נכתב היום: "בהמשך לאירוע האלימות החמור והבלתי מתקבל על הדעת, שאירע אמש, הגישו היום (רביעי) שני חברי הנהלת המועדון שהותקפו תלונה במשטרה, במרחב איילון, בגין תקיפה".
"בנוסף, סמנכ"ל הכספים של המועדון, שהיה בין הנפגעים באירוע, פנה היום לבדיקות ולקבלת טיפול רפואי בבית החולים איכילוב, בעקבות כאבים עזים מהם הוא סובל. מדובר באירוע חמור ביותר, ואנו לא נעבור עליו לסדר היום. אנו שבים ומדגישים כי נמשיך לפעול בנחישות, ובכל הכלים המשפטיים והמשמעתיים העומדים לרשותנו, על מנת למגר תופעות פסולות מסוג זה ולוודא שמקרים דומים לא יישנו".
-
- קיבל.ה 574 לייקים
אוהדי חולון זה מהעונה. לא מאשתקדטכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 12:12 אז בגלל שיש דוגמאות מאשתקד עם אוהדי חולון והפועל חיפה - אתה מניח שמה שנטען בחשבון טוויטר עלום שנפתח בפברואר האחרון - אמת לאמיתה?
יפה יש לך אחלה היגיון.
חלק מהאנשים האלה אולי שיכורי כוח וחלקם באמת אלימים, אבל זה לא אומר שצריך להאמין על עיוור לכל סיפור שיוצא דרך ביבי ינאי בטוויטר או בתקשורת על איך ההוא נכנס למיון ואיך המילומניק ההוא קיבל נגיחה (שאף אחד לא ראה כמובן).
לא צריך להאמין לכל סיפור
כשזה חוזר על עצמו שוב ושוב, אך טבעי שגם אם זה מוגזם/שקרי יאמינו קודם כל למאשים
ואגב גם פופלינגר שלוחה של ינאי? כי גם היא פרסמה על היחס אליה
מה פופלינגר כתבה חוץ מההודעה הראשונה?
למי שאין ולא יהיה לו טוויטר.
למי שאין ולא יהיה לו טוויטר.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
מתי שהוא הקהל הרחב יצטרך לתפוס צד בכל הנוגע לאולטראס התחום האפור הופך ליותר ויותר צר וזה מתקרב לכיוון של או עם האולטראס או נגד. מקווה שזה יקרה לפני שזה יגיע לחיי אדם כי חוץ מזה עברנו איתם הכל
רדיוס לבית"ר!
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לא חושב שאי פעם התביישתי להיות מזוהה כאוהד הפועל כמו היום.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
זה עצוב המועדון הזה מת , פשוט מת , כלום לא שווה אם אי אפשר להיפטר מהאוהדים האלה , כלום
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
בגדול זה מביש בכל משחק חוץ בארץ, בערך מתחילת העונה.
יחד, רק יחד! 

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
1. אני לא חושב שהמאבק הזה הוא מאבק נקי, שני הצדדים משחקים מאוד מלוכלך וחוצים את הכללים כדי לבנות נרטיב שמשרת את האג׳נדה שלהם. בדגש על הארגון.
2. בזמן האחרון, עושה רושם שדווקא עופר הוא זה שטועה ומתסיס בהתנהלותו. הלא מקרבת במקרה הטוב, והמפלגת במקרה הרע.
3. ברצינות: אם אתה חושב או חושד, שהאירוע הזה לא קרה. ושלכל היותר היו שם קללות ״בן זונה, תמות״ של 3 אנשים, שנהפכו לתלונה במשטרה ולפיאסקו תקשורתי שלם ומכוון, שכל תכליתו הוא לחסום מהארגון מהגעה למשחקי חוץ.
אז תגיד את זה עכשיו. במילים האלה.
אם זו התפיסה שלך, ממליץ לך להשתמש באג׳נדה הזו של בניית מציאות אלטרנטיבית לפי הרגשות וההעדפות שלך בכל תחומי החיים והעניין שלך: צפה בערוץ 14 במידה ואתה בצד הימני, תתכחש למשבר האקלים.. אתה יודע דברים כאלה שיעשו לך טוב, ויישבו עם הרגשות והמחשבות שלך והדעות שאתה מנסה להדהד במטרה לבנות לך את המציאות שאתה רוצה.
רק שתדע שרוב האנשים לא צורכים ולא מאמינים לחרא הזה של קונספירציות שיוצאות מתוך הנחה שאי אפשר להאמין לשום דבר, כל עוד הוא לא בא לך בטוב ולא זורם לך בעין.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
אני חושב שזה היה פוסט ציני, לא?צ'ימבויקה כתב: ↑07 מאי 2025, 16:271. אני לא חושב שהמאבק הזה הוא מאבק נקי, שני הצדדים משחקים מאוד מלוכלך וחוצים את הכללים כדי לבנות נרטיב שמשרת את האג׳נדה שלהם. בדגש על הארגון.
2. בזמן האחרון, עושה רושם שדווקא עופר הוא זה שטועה ומתסיס בהתנהלותו. הלא מקרבת במקרה הטוב, והמפלגת במקרה הרע.
3. ברצינות: אם אתה חושב או חושד, שהאירוע הזה לא קרה. ושלכל היותר היו שם קללות ״בן זונה, תמות״ של 3 אנשים, שנהפכו לתלונה במשטרה ולפיאסקו תקשורתי שלם ומכוון, שכל תכליתו הוא לחסום מהארגון מהגעה למשחקי חוץ.
אם זו התפיסה שלך, ממליץ לך להשתמש באג׳נדה הזו של בניית מציאות אלטרנטיבית לפי הרגשות וההעדפות שלך בכל תחומי החיים והעניין שלך: צפה בערוץ 14 במידה ואתה בצד הימני, תתכחש למשבר האקלים.. אתה יודע דברים כאלה שיעשו לך טוב, ויישבו עם הרגשות והמחשבות שלך והדעות שאתה מנסה להדהד במטרה לבנות לך את המציאות שאתה רוצה.
רק שתדע שרוב האנשים לא צורכים ולא מאמינים לחרא הזה של קונספירציות שיוצאות מתוך הנחה שאי אפשר להאמין לשום דבר, כל עוד הוא לא בא לך בטוב ולא זורם לך בעין.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
שמע אתה בדיחה עצובהטכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 16:26לא רואה את הפוסט.
ובכל מקרה מבין כל הספיורים על אתמול, האירוע היחיד שאמרתי לגביו שלדעתי מדובר בשקר הוא אירוע הנגיחה באוהד (המילואמניק שיצא גם בוכה במחצית בעקבות הנגיחה שנעשה מהר שלא יראו).
דיברו על תקיפת שני עובדי מועדון, ודיבור על תקיפה מילולית של צוות ערוץ הספורט, וכמובן שאתה עכשיו מנסה איכשהו לצאת מזה.
מה שמדהים שאני לא חושב שאתה טיפש, ממש לא. דווקא היו דיונים ענייניים איתך לאורך השנים:
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
כמובן שהייתי ציני, לצערי טכנית לא ציניNiro כתב: ↑07 מאי 2025, 16:29אני חושב שזה היה פוסט ציני, לא?צ'ימבויקה כתב: ↑07 מאי 2025, 16:271. אני לא חושב שהמאבק הזה הוא מאבק נקי, שני הצדדים משחקים מאוד מלוכלך וחוצים את הכללים כדי לבנות נרטיב שמשרת את האג׳נדה שלהם. בדגש על הארגון.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 880 לייקים
זו מהות הביביזם אגב, לא לקחת אחריות ולמצוא כל חור אפשרי בשביל להסיט את הדיון.
אני זורם, עופר ינאי שקרן ממציא על האוהדים. שום דבר לא ישנה א ב ת העובדה שחבורת עבריינים השתלטה על האולטראס או שזו המהות שלהם, אין לי מושג. פעם אחרי פעם פוגעים בקבוצה והדבר הראשון זה להגיד שיש להם זכויות והם נסעו למקומות וממציאים עליהם דברים ואז, לא, רק את הנגיחה ביציע.
זה כמו שתבוא מישהי ותגיד שבני סלע אנס אותה ואני אגיד לה תוכיחי.
אני זורם, עופר ינאי שקרן ממציא על האוהדים. שום דבר לא ישנה א ב ת העובדה שחבורת עבריינים השתלטה על האולטראס או שזו המהות שלהם, אין לי מושג. פעם אחרי פעם פוגעים בקבוצה והדבר הראשון זה להגיד שיש להם זכויות והם נסעו למקומות וממציאים עליהם דברים ואז, לא, רק את הנגיחה ביציע.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מנסה לצאת ממה?redrony כתב: ↑07 מאי 2025, 16:31שמע אתה בדיחה עצובהטכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 16:26לא רואה את הפוסט.
ובכל מקרה מבין כל הספיורים על אתמול, האירוע היחיד שאמרתי לגביו שלדעתי מדובר בשקר הוא אירוע הנגיחה באוהד (המילואמניק שיצא גם בוכה במחצית בעקבות הנגיחה שנעשה מהר שלא יראו).
דיברו על תקיפת שני עובדי מועדון, ודיבור על תקיפה מילולית של צוות ערוץ הספורט, וכמובן שאתה עכשיו מנסה איכשהו לצאת מזה.
מה שמדהים שאני לא חושב שאתה טיפש, ממש לא. דווקא היו דיונים ענייניים איתך לאורך השנים:
אני דיברתי על הציוץ עם האגדה הזו על האוהד שנגחו בו.
אני עדיין טוען שהסיפור הזה הוא המצאה, מה שלא טענתי לגבי פופלינגר או אנשי הקבוצה.
זו הייתה ההודעה הראשונה שלי בדיון הזה, ככה שאני לא מבין מה אתה רוצה.
טכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 10:55 מה מהאירועים קרה בוודאות?
קללות ל"פופי" וקללות + יריקות על עובד מועדון?
לדעתי משני אלה הקללות לפופלינגר זה בגדר המותר (אם הייתי נתקל נגיד בטוכמן הייתה מספר לו שגבלס גאה בו), היריקות זה פח אשפה.
בכל מקרה אני די נוטה לחשוד בכל מיני דברים שיוצאים מהצד של ינאי נגד האולטראס לפני שאני לוקח אותם כאמת מוחלטת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 880 לייקים
עזוב נו. אני לא מנסה לשנות את דעתך, אני פשוט לא רוצה שיהיו פה אנשים שיקראו מה אתה כותב ללא תגובה סבירה. אתה תמשיך להגן אוטומטית על מי שאתה רוצה ולקבוע עובדות על סמך ההרגשה שלך. זה באמת בסדר
לי חשוב שכלל האוהדים יבינו את הסכנה האמיתית למועדון הזה. זה לא קשור לכדורסל כדורגל או עופר ינאי כרגע
לי חשוב שכלל האוהדים יבינו את הסכנה האמיתית למועדון הזה. זה לא קשור לכדורסל כדורגל או עופר ינאי כרגע
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אם תבוא סתם מישהי שתגיד שבני סלע אנס אותה, יש סיבה טובה להאמין לה, כי הרי מה לה ולבני סלע.redrony כתב: ↑07 מאי 2025, 16:45 זו מהות הביביזם אגב, לא לקחת אחריות ולמצוא כל חור אפשרי בשביל להסיט את הדיון.
אבל אם ינאי בא ומספר סיפורים על האולטראס, צריך כברירת מחדל לחשוד, שכן ידוע שינאי והאולטראס בסכסוך. לכן הדוגמא שלך גרועה.
אבל בסדר אני זה הביביזם כן.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מה זה אומר "להגן אוטומטית"?redrony כתב: ↑07 מאי 2025, 16:53 עזוב נו. אני לא מנסה לשנות את דעתך, אני פשוט לא רוצה שיהיו פה אנשים שיקראו מה אתה כותב ללא תגובה סבירה. אתה תמשיך להגן אוטומטית על מי שאתה רוצה ולקבוע עובדות על סמך ההרגשה שלך. זה באמת בסדר
אתה פשוט משקר כשאתה כותב שאני "מגן אוטומטית", כי זה לא נכון.
העלילה הספציפית ההיא עם הנגיחה במילואימניק נראית לי קשקוש מוחליט ואין לי בעיה לחזור על זה פה גם עוד 8 פעמים.
זה שפופלינגר כותבת שקיללו אותה לא סותר את זה, ואפילו אין קשר בין הדברים.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
בדיוק, אני משקר, עופר ינאי משקר. כולם טועים. לבריאות, המשך בדרכך הצודקת
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
כן תשובה מאוד עניינית.
לבריאות.
לבריאות.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
המשתפית של ימאי בערוץ הספורט עכשיו פרסמה פוסט בטוויטר. בטח משלם לה או משהו שתלכלך על האולטראס. דיפ סטייט
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לא הבנתי את שיטת הויכוח הזו שבה קורה משהו, ואתה כאילו מנסה לכתוב הודעה "צינית" שיעני מספרת את מה שאני חושב.
במקרה הזה, יעני מנסה לרמוז שאני חושב ש"פופי" היא משתפית של ינאי, או משהו בסגנון.
אתה ואחרים פה, אותו טיקט מפגר.
במקרה הזה, יעני מנסה לרמוז שאני חושב ש"פופי" היא משתפית של ינאי, או משהו בסגנון.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
לא לא, הדבר היחיד שאתה אמרת זה על הנגיחה ביציע שזה לא קרה. אני רק לא מבין את עופר כל כך. הוא לקח שני דברים שכן קרו והמציא משהו אחד שלא קרה. אדם מוזר
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
אח"כ יש פוסט של פופלינגר לגבי אירוע שקרה איתה - הודעת "חהחהחהחה בטח זה כי היא משתפחית של ינאי חחחח איזה שנון אני".
ואם אתה חושב שאירוע הנגיחה אכן קרה, אז שיהיה לך לבריאות. בעיני הוא קשקוש וגם הסברתי למה.
אתה זה שכל מה שיש לו להציע זה הודעות חסרות כל טיעון ענייני.
אח"כ יש פוסט של פופלינגר לגבי אירוע שקרה איתה - הודעת "חהחהחהחה בטח זה כי היא משתפחית של ינאי חחחח איזה שנון אני".
ואם אתה חושב שאירוע הנגיחה אכן קרה, אז שיהיה לך לבריאות. בעיני הוא קשקוש וגם הסברתי למה.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
30 על שני אנשי הנהלה לביח והטרדה מינית זה לא מספיק. צריך את מדורת השבט של צה"ל כדי לפרוט פה על נימים של אנשיםredrony כתב:לא לא, הדבר היחיד שאתה אמרת זה על הנגיחה ביציע שזה לא קרה. אני רק לא מבין את עופר כל כך. הוא לקח שני דברים שכן קרו והמציא משהו אחד שלא קרה. אדם מוזר
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אתה עושה פה את מה שכל כך מגעיל במדינה, מעביר את כל השיח למשהו לכאורה נקודתי, שברור שאתה נגד ינאי, שפה זה מקרה שהאולטראס הורסים לכולנוטכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 17:21 לא הבנתי את שיטת הויכוח הזו שבה קורה משהו, ואתה כאילו מנסה לכתוב הודעה "צינית" שיעני מספרת את מה שאני חושב.
נערך לאחרונה על ידי fidel ב 07 מאי 2025, 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
היו שורה של דיווחים על אירועים. ההתייחסות שלך ושל אנשים כמו פוליטי שהפרסום של המועדון הוא שקרי בגלל שלמועדון יש אינטרס להתנגח באולטראס. אם התייחסת רק לאירוע הנגיחה ולא לעובדה ששני עובדי מועדון הותקפו אז יש עם זה בעיה, לא?טכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 17:25 אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
מכיוון שחלק מהפרסום הוא כנראה נכון, ולאור הההיסטוריה של האוהדים האלה גם מול הקהל של הפועל כלומר, הקהילה שלנו, בודאי שאין לי שום סיבה להאמין שמדובר בקשקוש וכל הטענות שהעלית, אין בהם ולו הוכחה אחת או טענה שתסתור את העובדה שזה קרה. הכל גיבוב של משפטים שלא מוכיחים כלום לא לפה ולא לפה.
אם אתה חושב שאני לא ענייני, בסדר, אמרתי לך, לא איתך אני צריך לשכנע
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
עזוב כולם משקרים למרות שיש דיווחים חוזרים ונשנים של אוהדים ומשתמשים בפורום על התנהגות כוחנית ואלימה של חברי הארגון בכל האידאה האדירה. מי שהלבין איומים בסמוקוב מלבין הטרדה של עיתונאית ותקיפה של עובדי מועדון. באמת אידיוט מי שרוצה להשקיע ולעבוד במועדוני ספורט בארץ.טכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 17:25 אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
יאללה לכסות בתכריכים את המועדון לקרוא קדיש ולכבות את האור. לפחות זכינו לראות תואר אירופאי
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
נו, ובאותה מידה אני יכול לטעון שאתה מאמין על עיוור לכל טענה שיוצאת מהכיוון של ינאי כי אתה "בעד ינאי". וכנרכה גם נגד האולטראס שלטענתך הורסים לכולם.fidel כתב: ↑07 מאי 2025, 17:35אתה עושה פה את מה שכל כך מגעיל במדינה, מעביר את כל השיח למשהו לכאורה נקודתי, שברור שאתה נגד ינאי, שפה זה מקרה שהאולטראס הורסים לכולנוטכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 17:21 לא הבנתי את שיטת הויכוח הזו שבה קורה משהו, ואתה כאילו מנסה לכתוב הודעה "צינית" שיעני מספרת את מה שאני חושב.
אה ולתבל בזה שזה "מה שככ מגעיל במדינה".
-
- קיבל.ה 205 לייקים
מה אתה מסית את הדיון ומבלבל לנו שעות את המוח על מילואמניק\רס"ר או אנערף ומגמד את שאר המקרים בגלל השערת "ניפוח".
גועל של נפש, התנהגות בריונית תמידית בקרב הקבוצה הזאת, וזה רק עולה רמה.
אגב, בעיניי גם אם חלק מ"מנהיגיהם"(נזרקו פה מס' שמות) לא היו פיזית הם אשמים באותה המידה, כי הם המנהיגים הרוחניים שלהם ובאמירה אחת הם מעדנים את קבוצת הזבל הזו(נכחתי במצב כזה בעבר),כמה "מפתיע" שזה לא קורה..
גועל של נפש, התנהגות בריונית תמידית בקרב הקבוצה הזאת, וזה רק עולה רמה.
אגב, בעיניי גם אם חלק מ"מנהיגיהם"(נזרקו פה מס' שמות) לא היו פיזית הם אשמים באותה המידה, כי הם המנהיגים הרוחניים שלהם ובאמירה אחת הם מעדנים את קבוצת הזבל הזו(נכחתי במצב כזה בעבר),כמה "מפתיע" שזה לא קורה..
נערך לאחרונה על ידי ליאור א. ב 07 מאי 2025, 18:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אתה עושה לוגיקה שנוחה לך.redrony כתב: ↑07 מאי 2025, 17:37היו שורה של דיווחים על אירועים. ההתייחסות שלך ושל אנשים כמו פוליטי שהפרסום של המועדון הוא שקרי בגלל שלמועדון יש אינטרס להתנגח באולטראס. אם התייחסת רק לאירוע הנגיחה ולא לעובדה ששני עובדי מועדון הותקפו אז יש עם זה בעיה, לא?טכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 17:25 אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
מכיוון שחלק מהפרסום הוא כנראה נכון, ולאור הההיסטוריה של האוהדים האלה גם מול הקהל של הפועל כלומר, הקהילה שלנו, בודאי שאין לי שום סיבה להאמין שמדובר בקשקוש וכל הטענות שהעלית, אין בהם ולו הוכחה אחת או טענה שתסתור את העובדה שזה קרה. הכל גיבוב של משפטים שלא מוכיחים כלום לא לפה ולא לפה.
אם אתה חושב שאני לא ענייני, בסדר, אמרתי לך, לא איתך אני צריך לשכנע
אירוע הנגיחה הוא בעיני המצאה מוחלטת.
לגבי תקיפת אנשי הנהלה מיון וכל זה - אם אני צריך לשער, גם זה משהו בין ניפוח של מה שקרה באמת לבין שקר. קשה לי להאמין שמנהל הכספים אכן קיבל מכות או עבר תקיפה פיזית. לא אתפלא אם זה גם שקר. אבל לגבי זה, אין לי מספיק פרטים כדי לקבוע שזה שקר, פשוט לא אתפלא עם ינאי.
לגבי פופלינגר - כאמור מותר לקלל. אותה, את ינאי, את רמי כהן או את תומר גינת. מגעיל? לא לגיטימי? אולי. זה לא רלוונטי.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
שמע טכנית, כתבתי לך גם קודם וברשותך אעזוב את הדיון, עצוב שאתה חושב ככה, עצוב מה שאתה כותב. עזוב את הפרטים, התמה של הדברים שלך מאוד ברורה ומאכזבת.