להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

אני חושב שיש באולטראס אנשים שמבינים שזה ממש לא סבבה כל פעם שקורה מקרה כזה, עד שהם לא יעשו משהו בנידון, זה לא משנה.
ראיתי לא פעם ולא פעמיים התנהגות בריונית ביציע כלפי מי שלא בא בטוב. חוויתי את זה גם בעצמי. לכן אני לא ממהר לפקפק בסיפור הנגיחה.
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

היה רעיון בזמנו לתת כרטיסים רק למי שהגיע ליד אליהו.

קדימה - ליישם!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

אני צועק את את זה כבר 20 שנה וכבר ממש נמאס לי, אבל הגיע זמן לכלא!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  33 לייקים

רק הפועל כתב: 07 מאי 2025, 14:07
porthos כתב: 07 מאי 2025, 14:01

פופי מספרת על מה שעבר עליה אתמול...
היא משקרת בטח לפי חלק מהגאונים פה
לא ..לפי הליצן היא לא משקרת פשוט זה בגדר המותר...
נכון טכנית לארז?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

https://www.facebook.com/hapoeltlvbc/po ... fag3RJ3mnl

לא יודע, אולי סמנכ"ל הכספים משקר גם.
ממצב טכנית?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  779 לייקים

חחחחח איזה פתטים המועדון
אשכרה הלכו להגיש תלונה במשטרה ולמיון באיכילוב כדי שהשקר שלהם על תקיפה יהיה לגיטימי ויאמינו שבאמת כמה אוהדים תמימים ליטפו אותם עם השפיץ של הנעל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 07 מאי 2025, 15:17 חחחחח איזה פתטים המועדון
אשכרה הלכו להגיש תלונה במשטרה ולמיון באיכילוב כדי שהשקר שלהם על תקיפה יהיה לגיטימי ויאמינו שבאמת כמה אוהדים תמימים ליטפו אותם עם השפיץ של הנעל
בטח הרביצו אחד לשני כדי להאשים את הארגון נכון?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

סמנכ"ל הכספים התככן בשליחותו של ינאי הנוכל

תמונה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

אין כלום כי לא היה כלום
בהודעת המועדון נכתב היום: "בהמשך לאירוע האלימות החמור והבלתי מתקבל על הדעת, שאירע אמש, הגישו היום (רביעי) שני חברי הנהלת המועדון שהותקפו תלונה במשטרה, במרחב איילון, בגין תקיפה".

"בנוסף, סמנכ"ל הכספים של המועדון, שהיה בין הנפגעים באירוע, פנה היום לבדיקות ולקבלת טיפול רפואי בבית החולים איכילוב, בעקבות כאבים עזים מהם הוא סובל. מדובר באירוע חמור ביותר, ואנו לא נעבור עליו לסדר היום. אנו שבים ומדגישים כי נמשיך לפעול בנחישות, ובכל הכלים המשפטיים והמשמעתיים העומדים לרשותנו, על מנת למגר תופעות פסולות מסוג זה ולוודא שמקרים דומים לא יישנו".
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 12:12 אז בגלל שיש דוגמאות מאשתקד עם אוהדי חולון והפועל חיפה - אתה מניח שמה שנטען בחשבון טוויטר עלום שנפתח בפברואר האחרון - אמת לאמיתה?
יפה יש לך אחלה היגיון.

חלק מהאנשים האלה אולי שיכורי כוח וחלקם באמת אלימים, אבל זה לא אומר שצריך להאמין על עיוור לכל סיפור שיוצא דרך ביבי ינאי בטוויטר או בתקשורת על איך ההוא נכנס למיון ואיך המילומניק ההוא קיבל נגיחה (שאף אחד לא ראה כמובן).
אוהדי חולון זה מהעונה. לא מאשתקד
לא צריך להאמין לכל סיפור
כשזה חוזר על עצמו שוב ושוב, אך טבעי שגם אם זה מוגזם/שקרי יאמינו קודם כל למאשים
ואגב גם פופלינגר שלוחה של ינאי? כי גם היא פרסמה על היחס אליה
Adam
קיבל.ה  42 לייקים

מה פופלינגר כתבה חוץ מההודעה הראשונה?
למי שאין ולא יהיה לו טוויטר.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

מתי שהוא הקהל הרחב יצטרך לתפוס צד בכל הנוגע לאולטראס התחום האפור הופך ליותר ויותר צר וזה מתקרב לכיוון של או עם האולטראס או נגד. מקווה שזה יקרה לפני שזה יגיע לחיי אדם כי חוץ מזה עברנו איתם הכל
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

Adam כתב: 07 מאי 2025, 16:00 מה פופלינגר כתבה חוץ מההודעה הראשונה?
למי שאין ולא יהיה לו טוויטר.
https://threadreaderapp.com/thread/1920 ... 65311.html
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

לא חושב שאי פעם התביישתי להיות מזוהה כאוהד הפועל כמו היום.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

זה עצוב המועדון הזה מת , פשוט מת , כלום לא שווה אם אי אפשר להיפטר מהאוהדים האלה , כלום
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

סומך כתב: 07 מאי 2025, 15:15

ממצב טכנית?
לא רואה את הפוסט.
ובכל מקרה מבין כל הספיורים על אתמול, האירוע היחיד שאמרתי לגביו שלדעתי מדובר בשקר הוא אירוע הנגיחה באוהד (המילואמניק שיצא גם בוכה במחצית בעקבות הנגיחה שנעשה מהר שלא יראו).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

בגדול זה מביש בכל משחק חוץ בארץ, בערך מתחילת העונה.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  950 לייקים

סומך כתב: 07 מאי 2025, 15:21 סמנכ"ל הכספים התככן בשליחותו של ינאי הנוכל

תמונה
1. אני לא חושב שהמאבק הזה הוא מאבק נקי, שני הצדדים משחקים מאוד מלוכלך וחוצים את הכללים כדי לבנות נרטיב שמשרת את האג׳נדה שלהם. בדגש על הארגון.
2. בזמן האחרון, עושה רושם שדווקא עופר הוא זה שטועה ומתסיס בהתנהלותו. הלא מקרבת במקרה הטוב, והמפלגת במקרה הרע.
3. ברצינות: אם אתה חושב או חושד, שהאירוע הזה לא קרה. ושלכל היותר היו שם קללות ״בן זונה, תמות״ של 3 אנשים, שנהפכו לתלונה במשטרה ולפיאסקו תקשורתי שלם ומכוון, שכל תכליתו הוא לחסום מהארגון מהגעה למשחקי חוץ.
אז תגיד את זה עכשיו. במילים האלה.
אם זו התפיסה שלך, ממליץ לך להשתמש באג׳נדה הזו של בניית מציאות אלטרנטיבית לפי הרגשות וההעדפות שלך בכל תחומי החיים והעניין שלך: צפה בערוץ 14 במידה ואתה בצד הימני, תתכחש למשבר האקלים.. אתה יודע דברים כאלה שיעשו לך טוב, ויישבו עם הרגשות והמחשבות שלך והדעות שאתה מנסה להדהד במטרה לבנות לך את המציאות שאתה רוצה.
רק שתדע שרוב האנשים לא צורכים ולא מאמינים לחרא הזה של קונספירציות שיוצאות מתוך הנחה שאי אפשר להאמין לשום דבר, כל עוד הוא לא בא לך בטוב ולא זורם לך בעין.
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 מאי 2025, 16:27

תמונה
1. אני לא חושב שהמאבק הזה הוא מאבק נקי, שני הצדדים משחקים מאוד מלוכלך וחוצים את הכללים כדי לבנות נרטיב שמשרת את האג׳נדה שלהם. בדגש על הארגון.
2. בזמן האחרון, עושה רושם שדווקא עופר הוא זה שטועה ומתסיס בהתנהלותו. הלא מקרבת במקרה הטוב, והמפלגת במקרה הרע.
3. ברצינות: אם אתה חושב או חושד, שהאירוע הזה לא קרה. ושלכל היותר היו שם קללות ״בן זונה, תמות״ של 3 אנשים, שנהפכו לתלונה במשטרה ולפיאסקו תקשורתי שלם ומכוון, שכל תכליתו הוא לחסום מהארגון מהגעה למשחקי חוץ.
אם זו התפיסה שלך, ממליץ לך להשתמש באג׳נדה הזו של בניית מציאות אלטרנטיבית לפי הרגשות וההעדפות שלך בכל תחומי החיים והעניין שלך: צפה בערוץ 14 במידה ואתה בצד הימני, תתכחש למשבר האקלים.. אתה יודע דברים כאלה שיעשו לך טוב, ויישבו עם הרגשות והמחשבות שלך והדעות שאתה מנסה להדהד במטרה לבנות לך את המציאות שאתה רוצה.
רק שתדע שרוב האנשים לא צורכים ולא מאמינים לחרא הזה של קונספירציות שיוצאות מתוך הנחה שאי אפשר להאמין לשום דבר, כל עוד הוא לא בא לך בטוב ולא זורם לך בעין.
אני חושב שזה היה פוסט ציני, לא?
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 16:26

ממצב טכנית?
לא רואה את הפוסט.
ובכל מקרה מבין כל הספיורים על אתמול, האירוע היחיד שאמרתי לגביו שלדעתי מדובר בשקר הוא אירוע הנגיחה באוהד (המילואמניק שיצא גם בוכה במחצית בעקבות הנגיחה שנעשה מהר שלא יראו).
שמע אתה בדיחה עצובה
דיברו על תקיפת שני עובדי מועדון, ודיבור על תקיפה מילולית של צוות ערוץ הספורט, וכמובן שאתה עכשיו מנסה איכשהו לצאת מזה.
מה שמדהים שאני לא חושב שאתה טיפש, ממש לא. דווקא היו דיונים ענייניים איתך לאורך השנים:
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

Niro כתב: 07 מאי 2025, 16:29
צ'ימבויקה כתב: 07 מאי 2025, 16:27

תמונה
אני חושב שזה היה פוסט ציני, לא?
כמובן שהייתי ציני, לצערי טכנית לא ציני
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

זו מהות הביביזם אגב, לא לקחת אחריות ולמצוא כל חור אפשרי בשביל להסיט את הדיון.
אני זורם, עופר ינאי שקרן ממציא על האוהדים. שום דבר לא ישנה א ב ת העובדה שחבורת עבריינים השתלטה על האולטראס או שזו המהות שלהם, אין לי מושג. פעם אחרי פעם פוגעים בקבוצה והדבר הראשון זה להגיד שיש להם זכויות והם נסעו למקומות וממציאים עליהם דברים ואז, לא, רק את הנגיחה ביציע.
זה כמו שתבוא מישהי ותגיד שבני סלע אנס אותה ואני אגיד לה תוכיחי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

redrony כתב: 07 מאי 2025, 16:31
טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 16:26

ממצב טכנית?
לא רואה את הפוסט.
שמע אתה בדיחה עצובה
דיברו על תקיפת שני עובדי מועדון, ודיבור על תקיפה מילולית של צוות ערוץ הספורט, וכמובן שאתה עכשיו מנסה איכשהו לצאת מזה.
מה שמדהים שאני לא חושב שאתה טיפש, ממש לא. דווקא היו דיונים ענייניים איתך לאורך השנים:
מנסה לצאת ממה?
אני דיברתי על הציוץ עם האגדה הזו על האוהד שנגחו בו.
אני עדיין טוען שהסיפור הזה הוא המצאה, מה שלא טענתי לגבי פופלינגר או אנשי הקבוצה.

זו הייתה ההודעה הראשונה שלי בדיון הזה, ככה שאני לא מבין מה אתה רוצה.
טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 10:55 מה מהאירועים קרה בוודאות?
קללות ל"פופי" וקללות + יריקות על עובד מועדון?

לדעתי משני אלה הקללות לפופלינגר זה בגדר המותר (אם הייתי נתקל נגיד בטוכמן הייתה מספר לו שגבלס גאה בו), היריקות זה פח אשפה.
בכל מקרה אני די נוטה לחשוד בכל מיני דברים שיוצאים מהצד של ינאי נגד האולטראס לפני שאני לוקח אותם כאמת מוחלטת.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

עזוב נו. אני לא מנסה לשנות את דעתך, אני פשוט לא רוצה שיהיו פה אנשים שיקראו מה אתה כותב ללא תגובה סבירה. אתה תמשיך להגן אוטומטית על מי שאתה רוצה ולקבוע עובדות על סמך ההרגשה שלך. זה באמת בסדר
לי חשוב שכלל האוהדים יבינו את הסכנה האמיתית למועדון הזה. זה לא קשור לכדורסל כדורגל או עופר ינאי כרגע
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

redrony כתב: 07 מאי 2025, 16:45 זו מהות הביביזם אגב, לא לקחת אחריות ולמצוא כל חור אפשרי בשביל להסיט את הדיון.
אני זורם, עופר ינאי שקרן ממציא על האוהדים. שום דבר לא ישנה א ב ת העובדה שחבורת עבריינים השתלטה על האולטראס או שזו המהות שלהם, אין לי מושג. פעם אחרי פעם פוגעים בקבוצה והדבר הראשון זה להגיד שיש להם זכויות והם נסעו למקומות וממציאים עליהם דברים ואז, לא, רק את הנגיחה ביציע.
זה כמו שתבוא מישהי ותגיד שבני סלע אנס אותה ואני אגיד לה תוכיחי.
אם תבוא סתם מישהי שתגיד שבני סלע אנס אותה, יש סיבה טובה להאמין לה, כי הרי מה לה ולבני סלע.
אבל אם ינאי בא ומספר סיפורים על האולטראס, צריך כברירת מחדל לחשוד, שכן ידוע שינאי והאולטראס בסכסוך. לכן הדוגמא שלך גרועה.

אבל בסדר אני זה הביביזם כן.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

redrony כתב: 07 מאי 2025, 16:53 עזוב נו. אני לא מנסה לשנות את דעתך, אני פשוט לא רוצה שיהיו פה אנשים שיקראו מה אתה כותב ללא תגובה סבירה. אתה תמשיך להגן אוטומטית על מי שאתה רוצה ולקבוע עובדות על סמך ההרגשה שלך. זה באמת בסדר
לי חשוב שכלל האוהדים יבינו את הסכנה האמיתית למועדון הזה. זה לא קשור לכדורסל כדורגל או עופר ינאי כרגע
מה זה אומר "להגן אוטומטית"?
אתה פשוט משקר כשאתה כותב שאני "מגן אוטומטית", כי זה לא נכון.
העלילה הספציפית ההיא עם הנגיחה במילואימניק נראית לי קשקוש מוחליט ואין לי בעיה לחזור על זה פה גם עוד 8 פעמים.

זה שפופלינגר כותבת שקיללו אותה לא סותר את זה, ואפילו אין קשר בין הדברים.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

בדיוק, אני משקר, עופר ינאי משקר. כולם טועים. לבריאות, המשך בדרכך הצודקת
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

כן תשובה מאוד עניינית.
לבריאות.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

המשתפית של ימאי בערוץ הספורט עכשיו פרסמה פוסט בטוויטר. בטח משלם לה או משהו שתלכלך על האולטראס. דיפ סטייט
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

לא הבנתי את שיטת הויכוח הזו שבה קורה משהו, ואתה כאילו מנסה לכתוב הודעה "צינית" שיעני מספרת את מה שאני חושב.
במקרה הזה, יעני מנסה לרמוז שאני חושב ש"פופי" היא משתפית של ינאי, או משהו בסגנון.
אתה ואחרים פה, אותו טיקט מפגר.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

לא לא, הדבר היחיד שאתה אמרת זה על הנגיחה ביציע שזה לא קרה. אני רק לא מבין את עופר כל כך. הוא לקח שני דברים שכן קרו והמציא משהו אחד שלא קרה. אדם מוזר
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
אח"כ יש פוסט של פופלינגר לגבי אירוע שקרה איתה - הודעת "חהחהחהחה בטח זה כי היא משתפחית של ינאי חחחח איזה שנון אני".

ואם אתה חושב שאירוע הנגיחה אכן קרה, אז שיהיה לך לבריאות. בעיני הוא קשקוש וגם הסברתי למה.
אתה זה שכל מה שיש לו להציע זה הודעות חסרות כל טיעון ענייני.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

redrony כתב:לא לא, הדבר היחיד שאתה אמרת זה על הנגיחה ביציע שזה לא קרה. אני רק לא מבין את עופר כל כך. הוא לקח שני דברים שכן קרו והמציא משהו אחד שלא קרה. אדם מוזר
30 על שני אנשי הנהלה לביח והטרדה מינית זה לא מספיק. צריך את מדורת השבט של צה"ל כדי לפרוט פה על נימים של אנשים

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

fidel
קיבל.ה  107 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:21 לא הבנתי את שיטת הויכוח הזו שבה קורה משהו, ואתה כאילו מנסה לכתוב הודעה "צינית" שיעני מספרת את מה שאני חושב.
במקרה הזה, יעני מנסה לרמוז שאני חושב ש"פופי" היא משתפית של ינאי, או משהו בסגנון.
אתה עושה פה את מה שכל כך מגעיל במדינה, מעביר את כל השיח למשהו לכאורה נקודתי, שברור שאתה נגד ינאי, שפה זה מקרה שהאולטראס הורסים לכולנו
נערך לאחרונה על ידי fidel ב 07 מאי 2025, 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:25 אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.
אח"כ יש פוסט של פופלינגר לגבי אירוע שקרה איתה - הודעת "חהחהחהחה בטח זה כי היא משתפחית של ינאי חחחח איזה שנון אני".

ואם אתה חושב שאירוע הנגיחה אכן קרה, אז שיהיה לך לבריאות. בעיני הוא קשקוש וגם הסברתי למה.
היו שורה של דיווחים על אירועים. ההתייחסות שלך ושל אנשים כמו פוליטי שהפרסום של המועדון הוא שקרי בגלל שלמועדון יש אינטרס להתנגח באולטראס. אם התייחסת רק לאירוע הנגיחה ולא לעובדה ששני עובדי מועדון הותקפו אז יש עם זה בעיה, לא?
מכיוון שחלק מהפרסום הוא כנראה נכון, ולאור הההיסטוריה של האוהדים האלה גם מול הקהל של הפועל כלומר, הקהילה שלנו, בודאי שאין לי שום סיבה להאמין שמדובר בקשקוש וכל הטענות שהעלית, אין בהם ולו הוכחה אחת או טענה שתסתור את העובדה שזה קרה. הכל גיבוב של משפטים שלא מוכיחים כלום לא לפה ולא לפה.

אם אתה חושב שאני לא ענייני, בסדר, אמרתי לך, לא איתך אני צריך לשכנע
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:25 אכן הדבר היחיד שהתייחסתי לגביו כשקר זה אירוע הנגיחה במילואימניק.

עזוב כולם משקרים למרות שיש דיווחים חוזרים ונשנים של אוהדים ומשתמשים בפורום על התנהגות כוחנית ואלימה של חברי הארגון בכל האידאה האדירה. מי שהלבין איומים בסמוקוב מלבין הטרדה של עיתונאית ותקיפה של עובדי מועדון. באמת אידיוט מי שרוצה להשקיע ולעבוד במועדוני ספורט בארץ.
יאללה לכסות בתכריכים את המועדון לקרוא קדיש ולכבות את האור. לפחות זכינו לראות תואר אירופאי
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

fidel כתב: 07 מאי 2025, 17:35
טכנית לארז כתב: 07 מאי 2025, 17:21 לא הבנתי את שיטת הויכוח הזו שבה קורה משהו, ואתה כאילו מנסה לכתוב הודעה "צינית" שיעני מספרת את מה שאני חושב.
אתה עושה פה את מה שכל כך מגעיל במדינה, מעביר את כל השיח למשהו לכאורה נקודתי, שברור שאתה נגד ינאי, שפה זה מקרה שהאולטראס הורסים לכולנו
נו, ובאותה מידה אני יכול לטעון שאתה מאמין על עיוור לכל טענה שיוצאת מהכיוון של ינאי כי אתה "בעד ינאי". וכנרכה גם נגד האולטראס שלטענתך הורסים לכולם.
אה ולתבל בזה שזה "מה שככ מגעיל במדינה".
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

מה אתה מסית את הדיון ומבלבל לנו שעות את המוח על מילואמניק\רס"ר או אנערף ומגמד את שאר המקרים בגלל השערת "ניפוח".
גועל של נפש, התנהגות בריונית תמידית בקרב הקבוצה הזאת, וזה רק עולה רמה.
אגב, בעיניי גם אם חלק מ"מנהיגיהם"(נזרקו פה מס' שמות) לא היו פיזית הם אשמים באותה המידה, כי הם המנהיגים הרוחניים שלהם ובאמירה אחת הם מעדנים את קבוצת הזבל הזו(נכחתי במצב כזה בעבר),כמה "מפתיע" שזה לא קורה..
נערך לאחרונה על ידי ליאור א. ב 07 מאי 2025, 18:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

redrony כתב: 07 מאי 2025, 17:37

היו שורה של דיווחים על אירועים. ההתייחסות שלך ושל אנשים כמו פוליטי שהפרסום של המועדון הוא שקרי בגלל שלמועדון יש אינטרס להתנגח באולטראס. אם התייחסת רק לאירוע הנגיחה ולא לעובדה ששני עובדי מועדון הותקפו אז יש עם זה בעיה, לא?
מכיוון שחלק מהפרסום הוא כנראה נכון, ולאור הההיסטוריה של האוהדים האלה גם מול הקהל של הפועל כלומר, הקהילה שלנו, בודאי שאין לי שום סיבה להאמין שמדובר בקשקוש וכל הטענות שהעלית, אין בהם ולו הוכחה אחת או טענה שתסתור את העובדה שזה קרה. הכל גיבוב של משפטים שלא מוכיחים כלום לא לפה ולא לפה.

אם אתה חושב שאני לא ענייני, בסדר, אמרתי לך, לא איתך אני צריך לשכנע
אתה עושה לוגיקה שנוחה לך.
אירוע הנגיחה הוא בעיני המצאה מוחלטת.
לגבי תקיפת אנשי הנהלה מיון וכל זה - אם אני צריך לשער, גם זה משהו בין ניפוח של מה שקרה באמת לבין שקר. קשה לי להאמין שמנהל הכספים אכן קיבל מכות או עבר תקיפה פיזית. לא אתפלא אם זה גם שקר. אבל לגבי זה, אין לי מספיק פרטים כדי לקבוע שזה שקר, פשוט לא אתפלא עם ינאי.

לגבי פופלינגר - כאמור מותר לקלל. אותה, את ינאי, את רמי כהן או את תומר גינת. מגעיל? לא לגיטימי? אולי. זה לא רלוונטי.
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

שמע טכנית, כתבתי לך גם קודם וברשותך אעזוב את הדיון, עצוב שאתה חושב ככה, עצוב מה שאתה כותב. עזוב את הפרטים, התמה של הדברים שלך מאוד ברורה ומאכזבת.
שליחת תגובה