מחזק וממשיך אותך:El dudernio כתב: ↑10 יולי 2023, 09:44אז מה עשית?בר לב אדום כתב: ↑10 יולי 2023, 08:36 איפה כל אותם אלה שטענו ״רק אמצע יוני, מה אתם בלחץ של החתמות, מה עשו שאר הקבוצות וכו׳״?
אז הנה עוד חודש עבר, אנחנו כבר באמצע יולי, מכבי הביאו כבר שני זרים להרכב, שבירו בכוננות מכירת יובנוביץ להגיע.
ב״ש כבר דיי סגרה את הסגל ואפילו שתי הפתח תקוויות וריינה פעילות מאוד בשוק.
אבל משום מה לסגל הנוצץ של שנה שעברה שלנו, לא צריך יותר מדי חיזוקים, מספיק אלטמן ורודריגז.
אני באמת מנסה להבין את צורת ההתנהלות ולזה, אני לפחות, לא ציפיתי, שוב להביא שחקנים בסוף החלון, שוב לקוות לפגיעות מבלי לעשות מחנה אימון, או אימוני קדם עם הקבוצה, אז כן אני לא מצפה להנחית פה 8-10 שחקנים חדשים (כמובן לא ניסנובסטוק ולמרות שאיך שסגל הקבוצה נראה, זה לא היה מזיק) אבל לפחות בזה חשבתי שנראה את השינוי.
אחכ טוענים על משחק הראווה, תבינו שהכל קשור להכל,
מספיק שהיו מביאים לכאן 4-5 שחקנים נורמליים, היו נמכרים למשחק, לדעתי, באזור ה7000-8000.
כרגע התחושה, היא שהסגל עדיין לא שווה אפילו פלייאוף עליון.
הלוואי ושוב הלוואי ואתבדה ופתאום נראה פה מספר החתמות נוצצות וזרים איכותיים שישנו את התמונה, נכון לעכשיו אנחנו עוד לא שם והזמן לא עוצר.
1. הבאת שחקן שלפני שנתיים היה כאן זר בכיר בקבוצה שזכתה באליפות.
2. הבאת שחקן התקפי שהוא חלק מהסגל הרחב של נבחרת ישראל.
3. הבאת בלם מסגל הנבחרת הצעירה שסימה לפני שבוע מקום 4 באירופה.
4. יש לך מקום לעוד 2 זרים ומדברים נל לפחות שחקן ישראלי אחד מדרג הביינים שיגיע ( דדיה) לעיבוי הסגל.
5 הבאת מגן ימין ( החזרת מהשאלה)
6. הבאת מגן שמאל מחליף.
7. חידשת חוזים לאחד הקשרים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים) ולאחד השוערים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים).
8. הוצאת מהמועדון את פלוגת הרובאים שלא הביאו יכולת מי יודע מה בלשון המעטה: ביטון, גוטליב, אזולאי, סלליך, קונטה ושות'.
9. שידרגת את הצוות המקצועי והמעטפת שמקיפה את השחקנים ביום יום.
10. הבאת שדרה ניהולית מוכחת.
דברים לא קורים ביום אחד וכנראה שגם לא בקיץ אחד. התכנון כאן הוא ארוך טווח ואנחנו צריכים להפנים שלא תקרה כאן מהפכה שתביא לעוד מפולת, אלא שדרוגים קטנים לאורך הדרך שבתקווה יחזירו אותנו לטופ בלונג ראן.