עונת המלפפונים -הפועל 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קפבלנקה
קיבל.ה  106 לייקים

El dudernio כתב: 10 יולי 2023, 09:44
בר לב אדום כתב: 10 יולי 2023, 08:36 איפה כל אותם אלה שטענו ״רק אמצע יוני, מה אתם בלחץ של החתמות, מה עשו שאר הקבוצות וכו׳״?
אז הנה עוד חודש עבר, אנחנו כבר באמצע יולי, מכבי הביאו כבר שני זרים להרכב, שבירו בכוננות מכירת יובנוביץ להגיע.
ב״ש כבר דיי סגרה את הסגל ואפילו שתי הפתח תקוויות וריינה פעילות מאוד בשוק.
אבל משום מה לסגל הנוצץ של שנה שעברה שלנו, לא צריך יותר מדי חיזוקים, מספיק אלטמן ורודריגז.
אני באמת מנסה להבין את צורת ההתנהלות ולזה, אני לפחות, לא ציפיתי, שוב להביא שחקנים בסוף החלון, שוב לקוות לפגיעות מבלי לעשות מחנה אימון, או אימוני קדם עם הקבוצה, אז כן אני לא מצפה להנחית פה 8-10 שחקנים חדשים (כמובן לא ניסנובסטוק ולמרות שאיך שסגל הקבוצה נראה, זה לא היה מזיק) אבל לפחות בזה חשבתי שנראה את השינוי.
אחכ טוענים על משחק הראווה, תבינו שהכל קשור להכל,
מספיק שהיו מביאים לכאן 4-5 שחקנים נורמליים, היו נמכרים למשחק, לדעתי, באזור ה7000-8000.
כרגע התחושה, היא שהסגל עדיין לא שווה אפילו פלייאוף עליון.
הלוואי ושוב הלוואי ואתבדה ופתאום נראה פה מספר החתמות נוצצות וזרים איכותיים שישנו את התמונה, נכון לעכשיו אנחנו עוד לא שם והזמן לא עוצר.
אז מה עשית?
1. הבאת שחקן שלפני שנתיים היה כאן זר בכיר בקבוצה שזכתה באליפות.
2. הבאת שחקן התקפי שהוא חלק מהסגל הרחב של נבחרת ישראל.
3. הבאת בלם מסגל הנבחרת הצעירה שסימה לפני שבוע מקום 4 באירופה.
4. יש לך מקום לעוד 2 זרים ומדברים נל לפחות שחקן ישראלי אחד מדרג הביינים שיגיע ( דדיה) לעיבוי הסגל.
5 הבאת מגן ימין ( החזרת מהשאלה)
6. הבאת מגן שמאל מחליף.
7. חידשת חוזים לאחד הקשרים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים) ולאחד השוערים הטובים בליגה ( מבחינת מספרים).
מחזק וממשיך אותך:

8. הוצאת מהמועדון את פלוגת הרובאים שלא הביאו יכולת מי יודע מה בלשון המעטה: ביטון, גוטליב, אזולאי, סלליך, קונטה ושות'.
9. שידרגת את הצוות המקצועי והמעטפת שמקיפה את השחקנים ביום יום.
10. הבאת שדרה ניהולית מוכחת.

דברים לא קורים ביום אחד וכנראה שגם לא בקיץ אחד. התכנון כאן הוא ארוך טווח ואנחנו צריכים להפנים שלא תקרה כאן מהפכה שתביא לעוד מפולת, אלא שדרוגים קטנים לאורך הדרך שבתקווה יחזירו אותנו לטופ בלונג ראן.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

בר לב אדום כתב: 10 יולי 2023, 08:36 איפה כל אותם אלה שטענו ״רק אמצע יוני, מה אתם בלחץ של החתמות, מה עשו שאר הקבוצות וכו׳״?
אז הנה עוד חודש עבר, אנחנו כבר באמצע יולי, מכבי הביאו כבר שני זרים להרכב, שבירו בכוננות מכירת יובנוביץ להגיע.
אבל משום מה לסגל הנוצץ של שנה שעברה שלנו, לא צריך יותר מדי חיזוקים, מספיק אלטמן ורודריגז.
אני באמת מנסה להבין את צורת ההתנהלות ולזה, אני לפחות, לא ציפיתי, שוב להביא שחקנים בסוף החלון, שוב לקוות לפגיעות מבלי לעשות מחנה אימון, או אימוני קדם עם הקבוצה, אז כן אני לא מצפה להנחית פה 8-10 שחקנים חדשים (כמובן לא ניסנובסטוק ולמרות שאיך שסגל הקבוצה נראה, זה לא היה מזיק) אבל לפחות בזה חשבתי שנראה את השינוי.
מספיק שהיו מביאים לכאן 4-5 שחקנים נורמליים, היו נמכרים למשחק, לדעתי, באזור ה7000-8000.
הלוואי ושוב הלוואי ואתבדה ופתאום נראה פה מספר החתמות נוצצות וזרים איכותיים שישנו את התמונה, נכון לעכשיו אנחנו עוד לא שם והזמן לא עוצר.
על בסיס מה התחושה שלך היא כזאת?
אם היו מביאים עוד 3-4 שחקנים אלמוניים, התחושה שלך היתה אחרת?
אם היו מנחיתים כאן 2 זרים ומספרים לך שהם תותחים, אחד מהם אפילו בא מהליגת ההולנדית!
התחושה שלך היתה שונה?

שאתה משווה את הסגלים, יש לך סגל של פלייאוף עליון בטח בליגה כזאת.
שנה שעברה, עם כל הזבל שהינו, אם לא הדחליל בשער בחצי עונה הראשונה, אתה לא נאבק נגד הירידה.
על פניו, שחקנים כמו אל ים, למקין, ישראלוב אמורים להיות טובים יותר ממה שהיו שנה שעברה, הם אמורים וכך הציפיה מהם להשתפר
במיוחד אחרי הקיץ שעברו
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

לירון האדום כתב: 10 יולי 2023, 10:24
אם היו מנחיתים כאן 2 זרים ומספרים לך שהם תותחים, אחד מהם אפילו בא מהליגת ההולנדית!
התחושה שלך היתה שונה?

שנה שעברה, עם כל הזבל שהינו, אם לא הדחליל בשער בחצי עונה הראשונה, אתה לא נאבק נגד הירידה.
על פניו, שחקנים כמו אל ים, למקין, ישראלוב אמורים להיות טובים יותר ממה שהיו שנה שעברה, הם אמורים וכך הציפיה מהם להשתפר
במיוחד אחרי הקיץ שעברו
הדחליל בשער? מה עם הדחליל הבלונדיני שהביא עלינו חמישיות ושישיות?
היינו קבוצה חלשה מהרבה סיבות.
הרבה דברים טופלו כבר בעונה הקודמת ובקיץ הזה ממשיכים לטפל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

התחושה שלך היתה שונה?

במיוחד אחרי הקיץ שעברו
הכי קל להפיל הכל על מרינוביץ (ואני הייתי גדול מבקריו וכל כך מאושר שהוחלף), אבל גם אחריו, קצב צבירת הנקודות שלך עם הסגל הזה להזכירך לא היה מביא אותך לפלייאוף עליון.
נכון ההגנה התייצבה יותר, אבל אני לא אשכח, שהיו משחקים שכל כך התפללתי לשער ולהכניס את הכדור לרשת היה בגדר נס.

בוודאי שאם היו מגיעים 3-4 שחקנים דוגמת המגן השמאלי שהביאו התחושה הייתה זהה, אם לא קשה יותר.

כמו שאתה אומר, שחקנים צעירים על פניו אמורים לתת תפוקה גדולה יותר, כך אל תצפה מאייבינדר, אולי אפילו זובאס ועוד חברה שלא בגיל נוער לתת את אותה התפוקה של שנה שעברה - כך שזה אמור להתקזז.

אין ספק שכל הבאת זר היא הימור בפני עצמו, אבל כן הייתי מצפה לקבל שני זרים בשכר הולם (מגדיל את הסיכויים לפגוע בזר יותר איכותי), מגיעים לקראת תחילת המחנה ולפני משחקי ההכנה.
אל תשכח שחצי מההרכב אמור להתחלף + קיבלנו הגרלת משחקים קשה מאוד בפתיחת העונה, כך שאם לא תיצור תיאום מוקדם ככל האפשר, חסר רק שניכנס לכדור שלג שאח"כ לך תצא ממנו.

אז כן אני מצפה שדברים שבשליטת המועדון, שיעשו את כל המאמצים להגיע לפתיחת העונה בצורה האופטמלית ביותר.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

איזה שחקנים ישראלים היית רוצה שיהיו פה, שאתה חושב שהפועל הייתה צריכה להביא ולא עשתה את זה?
או שהטענות שלך הם בעיקר על עניין הזרים.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 10 יולי 2023, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  461 לייקים

טכנית לארז כתב: 10 יולי 2023, 10:50 איזה שחקנים ישראלים היית רוצה שיהיו פה, שאתה חושב שהפועל הייתה צריכה להביא ולא עשתה את זה?
גיא מלמד
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

גיא מלמד מסכים שמבאס שלא הגיע, אבל חוץ ממנו אין לי איזה ישראלי שאני מתבאס שלא הגיע וחתם בנתניה/הפועל חיפה/סכנין או משהו כזה.
אם קני סייף יחתום בסוף אצל סגל הוא יהיה הישראלי השני.

אני חושב שעיקר האכזבה היא בסוף שהייתה איזו תקווה שכן נתחרה עם ב"ש או חיפה על שחקנים וזה לא קרה (גיא בדש למשל הלך לב"ש, קנדיל לחיפה).
כלומר הייתה תקווה שאיכשהו כן נתברג ב"עשירות" אולי או משהו שקצת יכול לדגדג אותן, ולמרות שידענו שזה כנראה ממש לא הולך לשם עדיין אולי הייתה איזו תקווה שנופתע, אבל זה לא נראה ככה.

אני עדיין בתקווה שהם יביאו שני זרים יקרים שיתנו אופטימיות להמשך מבחינת כסף.
אני במקומם שם את הכסף הגדול שלי (אם יש כזה?) על זרים ולא על גיא בדש או קנדיל.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 10 יולי 2023, 10:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

מסכים איתך לגמרי ששוק הישראלים היה ועודנו דל מאוד, אני לא יודע מה רמת ההשקעה שלהם, אבל כן אם יש אפשרות גם לביצוע טריידים, לרכישת שחקנים או אפילו להשאלות עם אופציות ריאליות, אני יכול לפרוט לך מספר שחקנים שהייתי שמח לראות בהפועל.
מה שהייתי מצפה זה לעבודה קצת יותר מהירה, שבתקופה הזאת נהיה כבר עם סגל יותר מוכן ממה שהוא עד כה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

שוק הישראלים לא באמת דל, פשוט כל גיא בדש, קנדיל ועידן נחמיאס משחקים ב-3 העשירות שפשוט שותות 99% מהישראלים הטובים לליגה לסגל שלהן.
כשהם החתימו את רודריגז זה היה מעודד, אבל עבר חודש מאז ולא הוחתם עדיין שחקן זר ויש מקום ל-2.

שוב, לדעתי עיקר תחושת הככה-ככה היא כי פשוט נוכחתו לדעת הקיץ הזה סופית (זה היה צפוי ועדיין) שלפחות כרגע הם לא יכולים/רוצים להתחרות בעשירות, ועדיין התקרה שלנו היא מקום 4.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

גיא מלמד לא היה בא לפה ברגע שאלטמן חתם ולאוז'בולט יש חוזה לעונה הבאה.
גם אין בזה שום היגיון מבחינתנו.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

למה אין הגיון?
חלוץ 9 כמו שצריך. לאיוס ואוזבולט בצד, אלטמן מאחוריהם.
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

טכנית לארז כתב: 10 יולי 2023, 10:59 שוק הישראלים לא באמת דל, פשוט כל גיא בדש, קנדיל ועידן נחמיאס משחקים ב-3 העשירות שפשוט שותות 99% מהישראלים הטובים לליגה לסגל שלהן.
כשהם החתימו את רודריגז זה היה מעודד, אבל עבר חודש מאז ולא הוחתם עדיין שחקן זר ויש מקום ל-2.
אתה עונה לעצמך, שוק הישראלים הפנוי (שלא אצל העשירות) הוא מצומצם מאוד, ולכן אני לא יודע בדיוק איך הם מחלקים את התקציב וכמה הם מוכנים להשקיע, אבל נראה, שאם כרגע נרצה להביא ישראלים, נצטרך לשלם כסף או לבצע טרייד עם כל השביטי מזל, טוויזר וכדומיהם.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

בר לב אדום כתב: 10 יולי 2023, 11:02
טכנית לארז כתב: 10 יולי 2023, 10:59 שוק הישראלים לא באמת דל, פשוט כל גיא בדש, קנדיל ועידן נחמיאס משחקים ב-3 העשירות שפשוט שותות 99% מהישראלים הטובים לליגה לסגל שלהן.
אתה עונה לעצמך, שוק הישראלים הפנוי (שלא אצל העשירות) הוא מצומצם מאוד, ולכן אני לא יודע בדיוק איך הם מחלקים את התקציב וכמה הם מוכנים להשקיע, אבל נראה, שאם כרגע נרצה להביא ישראלים, נצטרך לשלם כסף או לבצע טרייד עם כל השביטי מזל, טוויזר וכדומיהם.
מבין הישראלים שהיינו יכולים להביא שהם יחסית קונצנזוס שזה החתמה טובה, עולים לי רק אלטמן, מלמד וסייף.
אלטמן חתם אצלינו, סייף עוד לא חתם באף קבוצה מהליגה של היתר ומלמד חתם אצל יואב כץ שעם כמה שצוחקים עליו הוא שם כסף די גדול בהפועל חיפה והוא לגמרי בצמרת התקציבים אצל יתר ה-11 (לא יודע כמה מלמד ירוויח שם).

לדעתי הסיפור הוא בעיקר ה-2 זרים שצריך עוד להחתים.

בכל מקרה, גם עם הסגל הזה, לא רואה אותנו מסתבכים בתחתית.
מה שכן, מבאס ששוב זו הבשורה שיוצאים איתה מהקיץ ולא משהו מעבר (אליפות).
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

טכנית לארז כתב: 10 יולי 2023, 11:02 למה אין הגיון?
חלוץ 9 כמו שצריך. לאיוס ואוזבולט בצד, אלטמן מאחוריהם.
כי אוז'בולט בעיני לא שחקן אגף בשום צורה.
אני מאוד אוהב את מלמד, אבל בסגל שנוצר אני לא חושב שזו הייתה החתמה חכמה.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  238 לייקים

לא רק הקיץ שפועל בעצלתיים, גם זה שלא שומעים אותם מדברים איתנו האוהדים, מה הם מתכננים לעשות/שאיפות/תקציב העונה.
זה ששמים את הקהל בערפל, מאוד לא מעודד ומתחיל קצת להחשיד.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

אגב, אנחנו מדברים על סייף כאילו הוא אופציה כל כך ברורה, יש לו חוזה לעונה נוספת בבאקו בלא מעט כסף להערכתי.
לדעתי זו החתמה הרבה יותר יקרה מבדש לדוגמה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אני לא יודע אם לקרוא לזה "עצלתיים", יכול להיות שהם מבחינתם אמרו אלטמן, רודריגז, שני זרים ואולי איזה נועם בונה וזהו. הבסיס הקיים טוב מספיק בתור התחלה ועם זה נתחיל עם העונה. לדעתי זה לגיטימי.
יכול להיות גם שזו דיעה שהתגבשה אצלם תוך כדי הקיץ עם המונדיאליטו למשל.

מה הכוונה "מדברים איתנו האוהדים"? מסיבת עיתונאים? מניח שתהיה מתישהו החודש. וידברו שם על שאיפות ומה הם מתכוונים לעשות (זה גם ככה בעיקר קלישאות הדברים האלה לדעתי).
לא חושב ששמים את הקהל בערפל, פשוט לא מקשקשים יותר מדי, וזה בעיני עדיף על ניסנוב עולה לשידור ב-103 ואומר לי כל שניה "אוקיי אוקיי" כשאני יודע שהוא כבר מתכנן למכור את השחקן הכי טוב בסגל לב"ש.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

הסבתא של הפועל כתב: 10 יולי 2023, 11:13 לא רק הקיץ שפועל בעצלתיים, גם זה שלא שומעים אותם מדברים איתנו האוהדים, מה הם מתכננים לעשות/שאיפות/תקציב העונה.
הא? לא עשו איזה 7000 פודקאסטים עם ראיונות של חן סול, ולקאניס והשחקנים?
דיברו שם בדיוק על הדברים האלה למעט תקציב שאף קבוצה לא מפרסמת.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  238 לייקים

הוקיץ' כתב: 10 יולי 2023, 11:17
הסבתא של הפועל כתב: 10 יולי 2023, 11:13 לא רק הקיץ שפועל בעצלתיים, גם זה שלא שומעים אותם מדברים איתנו האוהדים, מה הם מתכננים לעשות/שאיפות/תקציב העונה.
דווקא הראיון של פרי אהבתם של גל אלברמן ורוברט רוטבארט מאוד מנחיתה לקרקע במובן השלילי.
הייתי יותר שמח לשמוע אנשי מקצוע אצלנו אומרים בפה מאוד ברור שכעת השאיפה, זה להיות בפלייאוף עליון ואולי להצליח לסיים מקום רביעי, שאולי יוביל לאירופה, היה נשמע הרבה יותר אופטימי לפחות להתחלה.
אף אחד לא מצפה שבעונתם הראשונה ואפילו השניה נעמוד שווה בשווה עם שלושת העשירות, אבל בהחלט להתמודד בכבוד מול נתניה/הפועל חיפה/בית"ר ואולי גם מכבי פתח תקווה שמסתמנת עם סגל לא רע בכלל.
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

בזמנו נאמר שמינצברג יגיע לארץ לפני המשחק בשבת ויקיים מסע"ת.
לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  238 לייקים

שחר כתב: 10 יולי 2023, 11:30
בזמנו נאמר שמינצברג יגיע לארץ לפני המשחק בשבת ויקיים מסע"ת.
לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.
הלוואי. מחכה כבר לראיון איתו בערוץ פודקאסט החדש שפתחו לנו.
שיהיה ברור לכולם, עם כל החששות שלי כרגע, אם החלון הזה יסתכם בעוד 2 זרים מרשימים וזסנו/סייף אני "אתהפך כמו סטייק" כמו שאומרים במירי רגבית.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

הסבתא של הפועל כתב: 10 יולי 2023, 11:28
הוקיץ' כתב: 10 יולי 2023, 11:17
דווקא הראיון של פרי אהבתם של גל אלברמן ורוברט רוטבארט מאוד מנחיתה לקרקע במובן השלילי.
הייתי יותר שמח לשמוע אנשי מקצוע אצלנו אומרים בפה מאוד ברור שכעת השאיפה, זה להיות בפלייאוף עליון ואולי להצליח לסיים מקום רביעי, שאולי יוביל לאירופה, היה נשמע הרבה יותר אופטימי לפחות להתחלה.
אף אחד לא מצפה שבעונתם הראשונה ואפילו השניה נעמוד שווה בשווה עם שלושת העשירות, אבל בהחלט להתמודד בכבוד מול נתניה/הפועל חיפה/בית"ר ואולי גם מכבי פתח תקווה שמסתמנת עם סגל לא רע בכלל.
מה יש לומר שהמטרה היא לעמוד בכבוד מול נתניה הפועל חיפה ובית"ר? גם לומר שהמטרה היא לסיים במקום הרביעי שאולי יוביל לאירופה זו סתם אמירה חלולה.
ברור לכולם שאלו המטרות. מי ישמע איזה סגלים אימתניים יש לקבוצות האלה.
זה מה שחסר לך? לשמוע מישהו מהמועדון אומר את המובן מאליו?
שיביאו עוד שני זרים עם פרופיל גבוה ומגן ימני ישראלי. זה יותר חשוב מלהגיד את מה שברור לכולם.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

השאלה אם הם באמת מכוונים להביא שני זרים בפרופיל גבוה או אפילו אחד.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

טכנית לארז כתב: 10 יולי 2023, 11:42 השאלה אם הם באמת מכוונים להביא שני זרים בפרופיל גבוה או אפילו אחד.
אני מניח ששניים ורע מאוד אם זה לא מה שיקרה
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

L.S כתב: 10 יולי 2023, 10:35
התחושה שלך היתה שונה?

במיוחד אחרי הקיץ שעברו
הדחליל בשער? מה עם הדחליל הבלונדיני שהביא עלינו חמישיות ושישיות?
היינו קבוצה חלשה מהרבה סיבות.
הרבה דברים טופלו כבר בעונה הקודמת ובקיץ הזה ממשיכים לטפל.
הדחליל בשער גרם ליותר נזק מהאמן ספורט, בעיקר כי הוא שיחק יותר משחקים ממה שדראפיץ אימן
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

בר לב אדום כתב: 10 יולי 2023, 10:46
התחושה שלך היתה שונה?

במיוחד אחרי הקיץ שעברו
הכי קל להפיל הכל על מרינוביץ (ואני הייתי גדול מבקריו וכל כך מאושר שהוחלף), אבל גם אחריו, קצב צבירת הנקודות שלך עם הסגל הזה להזכירך לא היה מביא אותך לפלייאוף עליון.
נכון ההגנה התייצבה יותר, אבל אני לא אשכח, שהיו משחקים שכל כך התפללתי לשער ולהכניס את הכדור לרשת היה בגדר נס.

בוודאי שאם היו מגיעים 3-4 שחקנים דוגמת המגן השמאלי שהביאו התחושה הייתה זהה, אם לא קשה יותר.

כמו שאתה אומר, שחקנים צעירים על פניו אמורים לתת תפוקה גדולה יותר, כך אל תצפה מאייבינדר, אולי אפילו זובאס ועוד חברה שלא בגיל נוער לתת את אותה התפוקה של שנה שעברה - כך שזה אמור להתקזז.

אין ספק שכל הבאת זר היא הימור בפני עצמו, אבל כן הייתי מצפה לקבל שני זרים בשכר הולם (מגדיל את הסיכויים לפגוע בזר יותר איכותי), מגיעים לקראת תחילת המחנה ולפני משחקי ההכנה.
אל תשכח שחצי מההרכב אמור להתחלף + קיבלנו הגרלת משחקים קשה מאוד בפתיחת העונה, כך שאם לא תיצור תיאום מוקדם ככל האפשר, חסר רק שניכנס לכדור שלג שאח"כ לך תצא ממנו.

אז כן אני מצפה שדברים שבשליטת המועדון, שיעשו את כל המאמצים להגיע לפתיחת העונה בצורה האופטמלית ביותר.
מה זה הכי קל? שוער זה התפקיד הכי חשוב בקבוצת כדורגל.
שיהיו לך את החלוצים הטובים בעולם, ברגע שאתה שם דחליל בשער אתה גמור.
מאינבינדר אני אכן לא מצפה לאותה תפוקה ואשמח אם יבוא עוד קשר באמצע, אבל יש את רודריגס שהוא שיפור מרומארטו ואל ים שצריך להשתפר, אז אין פה קיזוז.
ההתקפה שלנו היתה חלשה, אז הבאנו את אלטמן שיחזק.
ואמורים להגיע עוד שחקנים.

הסגל עוד לא סגור ומה לעשות שזרים טובים בהרבה מהפעמים מחכים לראות אם יקבלו הצעות אטרקטיביות יותר.
אצל חיפה מכבי וב"ש ואפילו בית"ר יש להם את אירופה ולזרים לפעמים זה חשוב החשיפה לאירופה.

אפשר להתאזר בסבלנות למרות ההגרלה הקשה בפתיחת העונה
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

oleg neduda כתב: 10 יולי 2023, 11:50
טכנית לארז כתב: 10 יולי 2023, 11:42 השאלה אם הם באמת מכוונים להביא שני זרים בפרופיל גבוה או אפילו אחד.
אני קונה שיביאו זר אחד "מרשים" ועוד אחד סביר על הנייר סטייל פבלו גונזלס כזה.
כרגע אין שום דיווח על אף זר שפנינו אליו אפילו.
רוצה לקוות שזה זה לא כי אין כלום אלא כי פשוט אין פרסומים על זה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

אני מאמין שהולכים לבוא שני זרים בלא מעט כסף.
כל דבר חוץ מזה זו בעיה רצינית מאוד.
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

האמת, לאור העובדה שגונזאלס נשאר, ואוז'בולט יכול לשחק קיצוני (הבקיע מהעמדה הזו 11 שערים בהפועל חיפה לפני שנתיים) הייתי מנסה להביא חלוץ אמצע זר ולא קיצוני ימני. אנחנו צריכים עוד מישהו שייתן גולים.
אינתי עומרי, הפועל.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

האדום הצורר כתב: 10 יולי 2023, 15:33 האמת, לאור העובדה שגונזאלס נשאר, ואוז'בולט יכול לשחק קיצוני (הבקיע מהעמדה הזו 11 שערים בהפועל חיפה לפני שנתיים) הייתי מנסה להביא חלוץ אמצע זר ולא קיצוני ימני. אנחנו צריכים עוד מישהו שייתן גולים.
לא עדיף פשוט להביא קיצוני שזה התפקיד שלו ולהשאיר את מלאכת הגולים לאוזבולט ששחקן אגף הוא לא אבל בכיבוש שערים הוא אחלה?
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

טכנית לארז כתב: 10 יולי 2023, 13:30
oleg neduda כתב: 10 יולי 2023, 11:50
אני קונה שיביאו זר אחד "מרשים" ועוד אחד סביר על הנייר סטייל פבלו גונזלס כזה.
כרגע אין שום דיווח על אף זר שפנינו אליו אפילו.
רוצה לקוות שזה זה לא כי אין כלום אלא כי פשוט אין פרסומים על זה.
מזכיר לך שגם על רודריגז לא היה אף פרסום (אם נשים בצד את תקופת ניסנוב) וביום בהיר אחד הודיעו שהוא חתם
זה שאין רחש בתקשורת זה רע רק בשביל היח״צ
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

מסכים, ואני עדיין מאמין שברגע שיש משהו אז יש סיכוי טוב שזה מפורסם בחוץ.
למשל עם הבלם היווני פורסם שיש מו"מ ואז פורסם שהופסק.
כלומר זה לא שאם מנהלים מו"מ עם שחקן מחו"ל אז יש 0% סיכוי שיפרסמו את זה (אולי היווני היה המצאה, אבל אני מניח שבאמת היה).
L.S
קיבל.ה  1055 לייקים

oleg neduda כתב: 10 יולי 2023, 15:34
האדום הצורר כתב: 10 יולי 2023, 15:33 האמת, לאור העובדה שגונזאלס נשאר, ואוז'בולט יכול לשחק קיצוני (הבקיע מהעמדה הזו 11 שערים בהפועל חיפה לפני שנתיים) הייתי מנסה להביא חלוץ אמצע זר ולא קיצוני ימני. אנחנו צריכים עוד מישהו שייתן גולים.
לא עדיף פשוט להביא קיצוני שזה התפקיד שלו ולהשאיר את מלאכת הגולים לאוזבולט ששחקן אגף הוא לא אבל בכיבוש שערים הוא אחלה?
חייב חייב יותר מכל דבר אחר שחקן התקפה שיודע לתת פס לגול.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

בפינת המוזר - לפאבלו יש פרופיל בלינקדאין
https://www.linkedin.com/in/pablo-gonza ... -38b213186
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

הוא בכל זאת כמעט ולא עסק בכדורגל בעונה הקודמת, אולי לוטש עיניים לקריירה אחרת
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

פששש כמה חיכיתי לקיץ הזה מההודעה שאמרו שהאמריקאים קנו אותנו. עד עכשיו הקיץ הכי משעמם משאני זוכר את עצמי אוהד הפועל ,פשוט כלום עד עכשיו.
מישהו יכול לדבר עם הסול הזה להעיר אותו להגיד לו שהסגל הזה חייב איזה חמש שש שחקנים. הזמן עובר ואני בנתיים רואה את סניור עולה בהרכב שאחד הקשרים הפותחים פצוע וטוויזר מתחמם להחליף אותו וכל הכיף הזה יקרה בדרבי
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

למה סניור בהרכב?
השלישייה שלנו מקדימה זהה לאשתקד.
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 יולי 2023, 10:48 למה סניור בהרכב?
השלישייה שלנו מקדימה זהה לאשתקד.
בעונה יש פצועים מורחקים יש לנו סגל קצר מאוד, היו פה כמה אנשים שדיברו על דור חוגי שחקן מצויין לחיזוק הסגל. לדעתי כן היה הזדמניות להביא שניים שלושה ישראלים טובים החלון חבל שאנחנו ישנים.
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

דור חוגי. מי ישמע. זה מה שהיה משנה לך את התחושה?
כנראה שקיבלו החלטה שבמקום לשים כסף על כל מיני דור חוגים, עדיף לתת את הצ'אנס לליעד רמותים. בעיני זה לגיטימי.
זה לא שהיה לך פה את אצילי או מונאס דאבור על המדף ובחרת בשחקנים בני 19-20.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 יולי 2023, 11:24 דור חוגי. מי ישמע. זה מה שהיה משנה לך את התחושה?
כנראה שקיבלו החלטה שבמקום לשים כסף על כל מיני דור חוגים, עדיף לתת את הצ'אנס לליעד רמותים. בעיני זה לגיטימי.
זה לא שהיה לך פה את אצילי או מונאס דאבור על המדף ובחרת בשחקנים בני 19-20.
מסכים. אם יש משהו שאני שמח עליו זה שהפסיקו להחתים שחקנים בינוניים רק כדי למלא את הסגל. מעדיף בהרבה שגניס לדוגמא יקבל את הדקות שחוגי היה מקבל אם היה מגיע. גם גונזלס שכרגע נמצא יכול לשחק בכנף
בלי קשר אין פה שום ספק שבלי זר ברמה גבוה לכנף שמאל אנחנו בבעיה.
שליחת תגובה