הסיפור עם בית"ר - הודעה חשובה
הזוי שבפורום של אוהדי *הפועל תל אביב* יש אשכול עם 7 עמודים על ביתר ירושלים. כאילו אנחנו קבוצת צמרת בלי צרות על הראש שאנחנו צריכים להתעסק בקבוצות אחרות. יש לנו מספיק בלאגן וביתר לא מעניינים עם כל השנאה אליהם.
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
- הפוסט קיבל לייק אחדbenaim
-
- קיבל.ה 101 לייקים
מעניין שגם בפורום החדש יש הודעות כפולות...
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
זה ממש לא הזוי ואין עם זה בעיהסקורפיו כתב:הזוי שבפורום של אוהדי *הפועל תל אביב* יש אשכול עם 7 עמודים על ביתר ירושלים. כאילו אנחנו קבוצת צמרת בלי קבוצות הראש שאנחנו צריכים להתעסק בקבוצות אחרות. יש לנו מספיק בלאגן וביתר לא מעניינים עם כל השנאה אליהם.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- הפוסט קיבל לייק אחדErling
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
כבירי 2.Shacham כתב:כל יום שעובר החוגג מזכיר לי יותר ויותר את כבירי.
רק במקום פסלים וציורים כסף וירטואלי
חוגג מכחיש.Ron.T כתב: ↑16 דצמבר 2020, 21:58 https://www.themarker.com/news/.premium-1.9378493
ממש בעלים למופת כל קבוצה בישראל הייתה רוצה אחד כזה.
קשה להאמין שיש 0 אמת בכל הפרסום הזה.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 442 לייקים
קראתי הבוקר ב-ONE את התגובה של חוגג, והיא די משכנעת, לדעתי. העיקר מבחינתי בכל הסיפור הזה הוא שעיתונות הספורט בישראל אוהבת מאד לרשום ולפרסם כל מיני דברים, אשר אמינותם מוטלת בספק גדול מאד.
זה קרה גם להפועל ת"א הרבה פעמים ויצר לאורך השנים נזק גדול למועדון. אני ממתין בכיליון עיניים ליום בו מנהלי קבוצת כדורגל בליגת העל יעשו מעשה ויתבעו בבית משפט עיתונאי ספורט ומערכת של גוף תקשורתי, על פרסום פייק ניוז שפוגע במוניטין הקבוצה.
זה קרה גם להפועל ת"א הרבה פעמים ויצר לאורך השנים נזק גדול למועדון. אני ממתין בכיליון עיניים ליום בו מנהלי קבוצת כדורגל בליגת העל יעשו מעשה ויתבעו בבית משפט עיתונאי ספורט ומערכת של גוף תקשורתי, על פרסום פייק ניוז שפוגע במוניטין הקבוצה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
זה פורסם בדה מרקר.קפטן ג'ק כתב: ↑17 דצמבר 2020, 08:55 קראתי הבוקר ב-ONE את התגובה של חוגג, והיא די משכנעת, לדעתי. העיקר מבחינתי בכל הסיפור הזה הוא שעיתונות הספורט בישראל אוהבת מאד לרשום ולפרסם כל מיני דברים, אשר אמינותם מוטלת בספק גדול מאד.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
באמת מעניין, מה עושים כיום הסינים שלנו?
-
- קיבל.ה 22 לייקים
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
בעיה גדולה מאוד. אתה 99 אחוז יורד ליגה והקבוצה שלך מתנהלת כמו מכולת. אז מה לעזאזל ביתר קשורים לעזאזל?לירון האדום כתב: ↑17 דצמבר 2020, 08:37זה ממש לא הזוי ואין עם זה בעיהסקורפיו כתב:הזוי שבפורום של אוהדי *הפועל תל אביב* יש אשכול עם 7 עמודים על ביתר ירושלים. כאילו אנחנו קבוצת צמרת בלי קבוצות הראש שאנחנו צריכים להתעסק בקבוצות אחרות. יש לנו מספיק בלאגן וביתר לא מעניינים עם כל השנאה אליהם.
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
משטרת הפורום 2.0סקורפיו כתב: ↑18 דצמבר 2020, 13:32בעיה גדולה מאוד. אתה 99 אחוז יורד ליגה והקבוצה שלך מתנהלת כמו מכולת. אז מה לעזאזל ביתר קשורים לעזאזל?לירון האדום כתב: ↑17 דצמבר 2020, 08:37זה ממש לא הזוי ואין עם זה בעיהסקורפיו כתב:הזוי שבפורום של אוהדי *הפועל תל אביב* יש אשכול עם 7 עמודים על ביתר ירושלים. כאילו אנחנו קבוצת צמרת בלי קבוצות הראש שאנחנו צריכים להתעסק בקבוצות אחרות. יש לנו מספיק בלאגן וביתר לא מעניינים עם כל השנאה אליהם.
-
- קיבל.ה 22 לייקים
התכוונתי בתור פועלים, חשבתי שהבדיחה הייתה טובה...El dudernio כתב: ↑18 דצמבר 2020, 12:35אתה בטוח שזה הם?
״סבסטיאן סימרוטיץ׳ 3-0 להפועל ת״א, ערימת שחקנים אדומים מאושרת, הקהל שלהם מקפץ ביציע דגלים אדומים לבנים מתנופפים ימינה ושמאלה...״
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
חבל שזה בדיחה.דוקטור אלה כתב: ↑18 דצמבר 2020, 20:04התכוונתי בתור פועלים, חשבתי שהבדיחה הייתה טובה...
אני מנסה להסתכל למציאות בעינים.
אופציה של רוכש מסין נראת לי הרבה יותר ראלית מכל דבר אחר.
מבחינתי במקום ללכת על גורמים לא ידועים שלא בטוח בכלל רוצים לרכוש קבוצת כדורגל הצד הנכון הוא ללכת על הסינים של כבירי. שהביעו התעניינות, רוצים להיכנס לישראל כצוהר לאירופה ולמערב ויכולים עם זה גם לראות בהצלחה באירופה כאפשרות להתערבב עם המערב עוד...
באמת אני אומר שמבחינתי המאמצים כרגע אמורים להיות שם ולא בדובאי
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
אני חושב , שהכי ריאלי זה לחזור לאופציה של סעיד.
לפי מה שקראתי על עסקיו , וגם לפי מה שלובין אמר , הוא יכול לשמש כגשר לרוכש עתידי מאיזור המפרציות.
5.5 מיליון שקלים כל עונה זה , לכאורה , 5.5 מיליון שקלים יותר ממה שהושקע העונה במועדון ,לפי הפרסומים.
בסכום כזה אפשר להביא 2 זרים טובים ו-2 ישראלים טובים, שישדרגו את הקבוצה.
לפי מה שקראתי על עסקיו , וגם לפי מה שלובין אמר , הוא יכול לשמש כגשר לרוכש עתידי מאיזור המפרציות.
5.5 מיליון שקלים כל עונה זה , לכאורה , 5.5 מיליון שקלים יותר ממה שהושקע העונה במועדון ,לפי הפרסומים.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
זו לא סיבה מספקת , כדי לוותר על האופציה הזו. זה עוד עשוי להשתנות.נייט כתב:אם איציק ושרון היו רוצים למכור לו הם כבר היו עושים את זהDe Niro כתב: ↑18 דצמבר 2020, 21:32 אני חושב , שהכי ריאלי זה לחזור לאופציה של סעיד.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 18 דצמבר 2020, 22:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה אתה מצפה ממנו? שינהל אורח חיים ספורטיבי יאכל נכון וילך לישון מוקדם?סקורפיו כתב: ↑18 דצמבר 2020, 13:32בעיה גדולה מאוד. אתה 99 אחוז יורד ליגה והקבוצה שלך מתנהלת כמו מכולת. אז מה לעזאזל ביתר קשורים לעזאזל?לירון האדום כתב: ↑17 דצמבר 2020, 08:37זה ממש לא הזוי ואין עם זה בעיהסקורפיו כתב:הזוי שבפורום של אוהדי *הפועל תל אביב* יש אשכול עם 7 עמודים על ביתר ירושלים. כאילו אנחנו קבוצת צמרת בלי קבוצות הראש שאנחנו צריכים להתעסק בקבוצות אחרות. יש לנו מספיק בלאגן וביתר לא מעניינים עם כל השנאה אליהם.
אף פעם לא הבנתי אנשים שמתלוננים שמדברים על מכבי או ביתר. ברור שזה מעניין. זה מהות כל הספורט (או הכדורגל)
- its-sick
- קיבל.ה 1349 לייקים
https://sports.walla.co.il/item/3408382
יותר מדי תמרורי אזהרה: המבחן הגדול של הוועדה להעברת זכויות
האתר של השיח' נסגר, אנשי הקשר שלו נעלמו ("אל תסבכו אותי, עניתי על מה שאני יודע") וגם הוא עצמו פתאום ניתק מגע למשך שבוע.
הוועדה להעברת זכויות אמורה להחליט מחר האם לאשר את עסקת המכירה של בית"ר לבן ח'ליפה. אישור בתנאים הקיימים עלול להוביל לפארסה אחת גדולה
יותר מדי תמרורי אזהרה: המבחן הגדול של הוועדה להעברת זכויות
האתר של השיח' נסגר, אנשי הקשר שלו נעלמו ("אל תסבכו אותי, עניתי על מה שאני יודע") וגם הוא עצמו פתאום ניתק מגע למשך שבוע.
הוועדה להעברת זכויות אמורה להחליט מחר האם לאשר את עסקת המכירה של בית"ר לבן ח'ליפה. אישור בתנאים הקיימים עלול להוביל לפארסה אחת גדולה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
פרצופו האמיתי של חוגג אולך להתגלות! שרלטן
אמאאא של מתן רוצים טיפול חינם או אבאאא של מתן תוריד אתהזקן
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
חבל שהאתר של השייח' נסגר, היה שם המון מידע לגביו.
אגב לנחשון נחשונוב יש אתר?
אגב לנחשון נחשונוב יש אתר?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
ולאליהו אליהו???!! בדיחה כל הכדורגל פה רק נוכלים מתקרבים למוצר הזה
אמאאא של מתן רוצים טיפול חינם או אבאאא של מתן תוריד אתהזקן
-
- קיבל.ה 748 לייקים
מסתבר שהחשדנות שלי כלפיו הייתה מוצדקת
עוד חזון למועד אבל כשדברים מתחילים כך אין להם עתיד, זה מההתחלה הריח לא טוב
מקווה שהם יתפרקו בכל אופן
עוד חזון למועד אבל כשדברים מתחילים כך אין להם עתיד, זה מההתחלה הריח לא טוב
מקווה שהם יתפרקו בכל אופן
long live the zapta
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 442 לייקים
אם השיח' הזה הוא אכן מתחזה שהפיל את חוגג ואוחנה, זה היסטרי, וכמו שאומרים אוהדי חיב"ר, זה ממש עונג שבת ישתבח שמו לעד.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
אני לא אחד שיודעקפטן ג'ק כתב:אם השיח' הזה הוא אכן מתחזה שהפיל את חוגג ואוחנה, זה היסטרי, וכמו שאומרים אוהדי חיב"ר, זה ממש עונג שבת ישתבח שמו לעד.
אבל נראה לי יותר סביר שזה איש קש של חוגג בניסיון להלבין עסקאות ביטקוין. לכאורה כמובן
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
יש לי תחושה שאני עומד להיות צודק...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 337 לייקים
https://www.mako.co.il/nexter-magazine/ ... 671026.htm
כשראיתי את זה בדיוק חשבתי על העסקה הזאת, לא יודע אם יש קשר ואם זה לא סתם סיפור.
כשראיתי את זה בדיוק חשבתי על העסקה הזאת, לא יודע אם יש קשר ואם זה לא סתם סיפור.
- סומך
- קיבל.ה 1098 לייקים
-
- קיבל.ה 748 לייקים
-
- קיבל.ה 337 לייקים
https://www.haaretz.co.il/tmr/.premium-1.9417609
חח אג"ח של ממשלת ונצואלה ובית בלבנון, טוב שאין לו אחוזים בתעשייה הצבאית של איראן.
חח אג"ח של ממשלת ונצואלה ובית בלבנון, טוב שאין לו אחוזים בתעשייה הצבאית של איראן.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
מאז שהגיע לביטר חוגג רק נראה מפוקפק יותר ויותר ככל שהזמן עובר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
הוא נראה לי כמו אחד שרוצה להיכנס תוך שנתיים לפוליטיקה עם הדגל של חיסלתי את הגזענות.טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 18:31 מאז שהגיע לביטר חוגג רק נראה מפוקפק יותר ויותר ככל שהזמן עובר.
הוא גם חולה פרסום לא קטן והבנתי שעשועים עליו סרט עם כל הקטע של המאבק בגזענות.
מה שכן זה טוב לביתר והלוואי היה לנו חוגג.
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
היה לנו חוגג, קראו לו כבירי.OFEK5050 כתב: ↑03 ינואר 2021, 19:26הוא נראה לי כמו אחד שרוצה להיכנס תוך שנתיים לפוליטיקה עם הדגל של חיסלתי את הגזענות.טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 18:31 מאז שהגיע לביטר חוגג רק נראה מפוקפק יותר ויותר ככל שהזמן עובר.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
- red in blood
- קיבל.ה 385 לייקים
וואו, אם זה יתפוצץ כי השייח׳ שיקר, זה יקפיץ את הגזענות שם לרמות חדשות -_-
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
מעניין, הזמן יגידNivik כתב: ↑03 ינואר 2021, 19:41היה לנו חוגג, קראו לו כבירי.OFEK5050 כתב: ↑03 ינואר 2021, 19:26הוא נראה לי כמו אחד שרוצה להיכנס תוך שנתיים לפוליטיקה עם הדגל של חיסלתי את הגזענות.טכנית לארז כתב: ↑03 ינואר 2021, 18:31 מאז שהגיע לביטר חוגג רק נראה מפוקפק יותר ויותר ככל שהזמן עובר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
התאוריה שהיצור הזה מהאיחוד הוא קוף של חוגג שכל מטרתו היא לשמש צינור להלבנת כספים של חוגג עצמו לתוך בית"ר או מכל מיני אנשי צללים מהעולם התחתון שקשורים אליו קורמת עור וגידים.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
האמרויותים האלו יודעים לרכוש קבוצה בישראל או לאו?