שיחק בכלל אצלנו במשחק רשמי?
אקסים של הפועל
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
דג'מבה דג'מבה פרש
לנצח ייזכר כמחליף של רוי קין
לנצח ייזכר כמחליף של רוי קין
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אנטל כובש את שערו השני העוה בליגה הרמנית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
עוד שער נהדר של בומבה אתמול בהונגריה. מדובר בשער ניצחון (1-0) והקבוצה של בומבה כבר עם 15 מ-18, מוליכה את הטבלה אחרי 6 מחזורים.
כמו לאנטל, גם לבומבה כבר שני שערי ליגה העונה.
כמו לאנטל, גם לבומבה כבר שני שערי ליגה העונה.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
גיל יצחק כובש צמד במדי כפ"ס נגד ר"ג
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
ללאומית הוא מצויין.לירון האדום כתב: ↑13 ספטמבר 2021, 20:28 גיל יצחק כובש צמד במדי כפ"ס נגד ר"ג
בליגת העל הוא בזבוז זמן אוויר.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
היה החלוץ הכי טוב שלנו שנה שעברהDJSavta כתב: ↑14 ספטמבר 2021, 06:53ללאומית הוא מצויין.לירון האדום כתב: ↑13 ספטמבר 2021, 20:28 גיל יצחק כובש צמד במדי כפ"ס נגד ר"ג
כמו שרשמו מעליי,היה החלוץ הכי טוב שלנו עונה שעברה.DJSavta כתב: ↑14 ספטמבר 2021, 06:53ללאומית הוא מצויין.לירון האדום כתב: ↑13 ספטמבר 2021, 20:28 גיל יצחק כובש צמד במדי כפ"ס נגד ר"ג
חבל שלא קיבל דק' משחק.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
אפילו אם הייתי מסכים איתך זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי.El dudernio כתב: ↑14 ספטמבר 2021, 07:13היה החלוץ הכי טוב שלנו שנה שעברהDJSavta כתב: ↑14 ספטמבר 2021, 06:53ללאומית הוא מצויין.לירון האדום כתב: ↑13 ספטמבר 2021, 20:28 גיל יצחק כובש צמד במדי כפ"ס נגד ר"ג
הוא לא מתאים לליגת העל.
אני לא חושב שב300-400 דק' ששיחק אצלנו אפשר לומר עליו דבר כזה.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
מדובר על שחקן בן 28 שהבקיע בסה"כ 5 שערים בליגת העל בכל הקריירה שלו (2 מהם בהפועל אגב).
בהפועל, הקבוצה היחידה שהיא לא בני יהודה בה הוא שיחק בליגת העל, היו לו 22 הופעות ליגה, מתוכן 10 בהרכב, ורק ב-2 לא הוחלף.
נראה לי שבשלב הזה בקריירה שלו הכל מצביע על העובדה שהוא לא ברמה לליגת העל.
היו הרבה חלוצים כאלה שהיו מדהימים בלאומית ופשוט לא ברמה לליגת העל, ראה ערך רועי זיקרי, פייסל מוליץ' וכו'.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
גיל יצחק אומנם שחקן בינוני מינוס אבל בשיטת משחק מסוימת הוא יכול להתאים{שמשחקים עם 2 חלוצים-הוא עושה בלאגן ברחבה ומושך אליו מגינים ואז החלוץ השני יכול להיות חופשי יותר}DJSavta כתב: ↑14 ספטמבר 2021, 13:45מדובר על שחקן בן 28 שהבקיע בסה"כ 5 שערים בליגת העל בכל הקריירה שלו (2 מהם בהפועל אגב).
בהפועל, הקבוצה היחידה שהיא לא בני יהודה בה הוא שיחק בליגת העל, היו לו 22 הופעות ליגה, מתוכן 10 בהרכב, ורק ב-2 לא הוחלף.
נראה לי שבשלב הזה בקריירה שלו הכל מצביע על העובדה שהוא לא ברמה לליגת העל.
היו הרבה חלוצים כאלה שהיו מדהימים בלאומית ופשוט לא ברמה לליגת העל, ראה ערך רועי זיקרי, פייסל מוליץ' וכו'.
בשיטה של קלינגר אין לו מה לחפש.סוג של אוגבונה לעניים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
הביאו את מאור בוזגלו גם לפאנל של ליגת האלופות עתידו כפרשן מובטח רק שיירד מהבוררות נגדנו
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
ג'וזף גנדה כבש בשבת את שערו הראשון העונה במדי אדמירה של אנדי הרצוג בליגה האוסטרית.
זה השער הראשון של גנדה מאז נובמבר 2019.
1:05
זה השער הראשון של גנדה מאז נובמבר 2019.
1:05
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
די מדהים פייסל מוליץ' בקוריאה.
כבש אתמול את שערו ה-11 בליגה ומסתבר שהוא גם יודע לבעוט חופשיות.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
תמיד היה שחקן. מה לעזאזל הלך בחומה שם?טכנית לארז כתב: ↑20 ספטמבר 2021, 23:39 די מדהים פייסל מוליץ' בקוריאה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
חחחחחחטכנית לארז כתב:די מדהים פייסל מוליץ' בקוריאה.
איזה שוער ליצן והשחקנים מהקבוצה שלו שעומדים בחומה בכלל מצחיקים.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
התחילה החגיגה
הפועל ת"א תשלם לעאבד בין 1.5 ל-2 מיליון ש"ח
פרסום ראשון: מכה לאדומים שהפסידו בתביעת בוררות. הבורר פסק לשחקן את כל הזכויות הכלכליות, דחה את טיעוני הקבוצה ונתן גם פיצוי על עגמת נפש
https://www.one.co.il/Article/21-22/1,1 ... 93370.html
הפועל ת"א תשלם לעאבד בין 1.5 ל-2 מיליון ש"ח
פרסום ראשון: מכה לאדומים שהפסידו בתביעת בוררות. הבורר פסק לשחקן את כל הזכויות הכלכליות, דחה את טיעוני הקבוצה ונתן גם פיצוי על עגמת נפש
https://www.one.co.il/Article/21-22/1,1 ... 93370.html
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
הם פשוט המציאו סעיף . בשביל מה בכלל הגישו בוררות מה רצו לעשות לו גזל על כסף שמגיע לו? איזה שכונה
רדיוס לבית"ר!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
אז לכמה החוב שלנו גדל?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אבסורד כל פעם מחדש
״ עאבד חתם בקיץ 2018 לשלוש עונות בהפועל ת”א, אך לאחר תום עונת 2018/19 הודיעה הקבוצה לשחקן שהוא אינו נכלל בתוכניותיה לעונות הבאות. עאבד זומן לשימוע לפני פיטורים במועדון לפני תום חלון ההעברות, בטענה שנסיעותיו הארוכות מנצרת פוגעות בביצועיו, למרות שלא היה סעיף שחייב אותו לגור במרכז ועל אף העובדה שהוא נהג לישון באזור המרכז כדי לא לנהוג הרבה לפני אימונים.
מיד לאחר סגירת חלון, ההעברות הוא קיבל הודעה שהוא כבר לא חלק מקבוצה, הוצא מקבוצת הוואטסאפ, נאסר עליו להגיע לאימונים ולאחר מכן נלקח ממנו גם רכבו השכור שמגיע לו לפי חוזהו. למרות שהוא קיבל מחמאות באימונים מניסו אביטן, מאמן הפועל ת”א דאז, שתרגל אותו בהתקפה וכמגן ימני, רצה להשיבו לסגל ושוחח עמו מספר פעמים כדי שיסדיר את ענייניו מול ההנהלה, הוא לא נכלל לבסוף בתוכניות המקצועיות כאשר הסיבה לא הייתה מקצועית. בקיץ הוא לא יצא למחנה האימונים בפולין עם חבריו ולאחריו היה מנודה באימונים נפרדים במשך כשבוע (בזמן שיש לו סעיף בחוזה שאוסר על המועדון לנדות אותו).
הפועל ת”א לא הצליחה להוכיח במהלך דיוני הבוררות שאכן הייתה דרישה מקדמית מהשחקן לישון במרכז. במהלך הליך הבוררות היו חילופי דברים קשים מאוד על רקע העניין הזה בין עוה”ד אברמוב לבין אנשי הפועל ת”א שהעידו, זאב גרינברג ואיציק ניסנוב.
מלאכת מחשבת
״ עאבד חתם בקיץ 2018 לשלוש עונות בהפועל ת”א, אך לאחר תום עונת 2018/19 הודיעה הקבוצה לשחקן שהוא אינו נכלל בתוכניותיה לעונות הבאות. עאבד זומן לשימוע לפני פיטורים במועדון לפני תום חלון ההעברות, בטענה שנסיעותיו הארוכות מנצרת פוגעות בביצועיו, למרות שלא היה סעיף שחייב אותו לגור במרכז ועל אף העובדה שהוא נהג לישון באזור המרכז כדי לא לנהוג הרבה לפני אימונים.
מיד לאחר סגירת חלון, ההעברות הוא קיבל הודעה שהוא כבר לא חלק מקבוצה, הוצא מקבוצת הוואטסאפ, נאסר עליו להגיע לאימונים ולאחר מכן נלקח ממנו גם רכבו השכור שמגיע לו לפי חוזהו. למרות שהוא קיבל מחמאות באימונים מניסו אביטן, מאמן הפועל ת”א דאז, שתרגל אותו בהתקפה וכמגן ימני, רצה להשיבו לסגל ושוחח עמו מספר פעמים כדי שיסדיר את ענייניו מול ההנהלה, הוא לא נכלל לבסוף בתוכניות המקצועיות כאשר הסיבה לא הייתה מקצועית. בקיץ הוא לא יצא למחנה האימונים בפולין עם חבריו ולאחריו היה מנודה באימונים נפרדים במשך כשבוע (בזמן שיש לו סעיף בחוזה שאוסר על המועדון לנדות אותו).
הפועל ת”א לא הצליחה להוכיח במהלך דיוני הבוררות שאכן הייתה דרישה מקדמית מהשחקן לישון במרכז. במהלך הליך הבוררות היו חילופי דברים קשים מאוד על רקע העניין הזה בין עוה”ד אברמוב לבין אנשי הפועל ת”א שהעידו, זאב גרינברג ואיציק ניסנוב.
מלאכת מחשבת
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בינתיים , לא ראיתי פרסומים ממקורות נוספים לנושא
-
- קיבל.ה 945 לייקים
למה להוציא כסף על שחקנים כשאפשר על תביעות?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הבורר זולטי כתב בין השאר בהחלטתו כי: "לאחר בחינת טענות הצדדים לעניין זה, כמו גם הראיות שהובאו על ידיהם, מצאתי לנכון לקבל את גרסת התובע, לפיה התגמול שהובטח לו חולק מטעמים שאינם נוגעים לתובע לשני הסכמים נפרדים, אך מהותית ועניינית המדובר במערך הסכמים אחד שהתוצר המצטבר שלו הינו תשלום מלוא התמורה החוזית עליה הוסכם בין הצדדים. הגעתי למסקנה זו על בסיס עדותו של עו"ד ענבר (ניר ענבר, בעבר היה מנכ"ל הפועל ת"א, א.כ.) שלא נסתרה, ואשר נוכח זיקתו לשני הצדדים לא מצאתי למקום להניח כי היא מוטה. לפיכך, ונוכח העובדה שקבעתי כי ההסכם העיקרי בוטל שלא כדין, אני קובע כי משההסכם העיקרי נותר תקף, הוא הדין גם בהסכם הזכויות וכל זכויותיו של התובע לגבי עונות 2019/20 ו-2020/21 עומדות לו".
אתה לא מאמין שהוא הגיע להחלטה וכתב את זה או שאתה לא מאמין לסכומים?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני לא יודע.dino כתב:הבורר זולטי כתב בין השאר בהחלטתו כי: "לאחר בחינת טענות הצדדים לעניין זה, כמו גם הראיות שהובאו על ידיהם, מצאתי לנכון לקבל את גרסת התובע, לפיה התגמול שהובטח לו חולק מטעמים שאינם נוגעים לתובע לשני הסכמים נפרדים, אך מהותית ועניינית המדובר במערך הסכמים אחד שהתוצר המצטבר שלו הינו תשלום מלוא התמורה החוזית עליה הוסכם בין הצדדים. הגעתי למסקנה זו על בסיס עדותו של עו"ד ענבר (ניר ענבר, בעבר היה מנכ"ל הפועל ת"א, א.כ.) שלא נסתרה, ואשר נוכח זיקתו לשני הצדדים לא מצאתי למקום להניח כי היא מוטה. לפיכך, ונוכח העובדה שקבעתי כי ההסכם העיקרי בוטל שלא כדין, אני קובע כי משההסכם העיקרי נותר תקף, הוא הדין גם בהסכם הזכויות וכל זכויותיו של התובע לגבי עונות 2019/20 ו-2020/21 עומדות לו".
אני למדתי שכדאי להמתין לפרסומים נוספים.
יש גם עניין של פרשנות.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
אחי איזה פרשנות תקרא את הציטוטים.De Niro כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 10:27אני לא יודע.dino כתב:הבורר זולטי כתב בין השאר בהחלטתו כי: "לאחר בחינת טענות הצדדים לעניין זה, כמו גם הראיות שהובאו על ידיהם, מצאתי לנכון לקבל את גרסת התובע, לפיה התגמול שהובטח לו חולק מטעמים שאינם נוגעים לתובע לשני הסכמים נפרדים, אך מהותית ועניינית המדובר במערך הסכמים אחד שהתוצר המצטבר שלו הינו תשלום מלוא התמורה החוזית עליה הוסכם בין הצדדים. הגעתי למסקנה זו על בסיס עדותו של עו"ד ענבר (ניר ענבר, בעבר היה מנכ"ל הפועל ת"א, א.כ.) שלא נסתרה, ואשר נוכח זיקתו לשני הצדדים לא מצאתי למקום להניח כי היא מוטה. לפיכך, ונוכח העובדה שקבעתי כי ההסכם העיקרי בוטל שלא כדין, אני קובע כי משההסכם העיקרי נותר תקף, הוא הדין גם בהסכם הזכויות וכל זכויותיו של התובע לגבי עונות 2019/20 ו-2020/21 עומדות לו".
אני למדתי שכדאי להמתין לפרסומים נוספים.
יש גם עניין של פרשנות.
זה לא ממש משתמע לכיוונים שונים.
אגב, בשבילך: https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=382608
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
כן. וגם בסאגת הפירוק היו צעדים מסריחים מטעמי "טובת הקבוצה" שהייתי שמח שלא יקרו.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 10:20מה הקטע הזה של "מגיע לנו"
גם הגיע לנו שנכנסנו לפירוק וירדנו ליגה?
כיף לכם שיש בעיות בהפועל?
לא.
לא אוהב את זה שיש לי חלק בהתעללות פיננסית שיטתית באנשים שרוצים לפרנס עצמם בכבוד ולא עשו לי דבר רע( בפירוק זה עוד היה יותר ברור ), אז אני די שמח שכופים על הנבלות שמנהלים אותנו לתקן את המעשים שלהם, ששוב, לי יש איזשהו חלק בהם.
היה לי כיף אם הנהלות הפועל לדורותיה פשוט היו משלמים את הכסף שהם התחייבו כדין, ויותר מזה, אני לא מבין איך אפשר להעדיף שכסף שבן היתר אתה נתת לקבוצה לא ישמש דבר ראשון להתחייבויות הקבוצה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
ברגע שענית "כן" אמרת הכל.D&3 כתב:כן. וגם בסאגת הפירוק היו צעדים מסריחים מטעמי "טובת הקבוצה" שהייתי שמח שלא יקרו.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2021, 10:20מה הקטע הזה של "מגיע לנו"KingAlpaca כתב:
גם הגיע לנו שנכנסנו לפירוק וירדנו ליגה?
כיף לכם שיש בעיות בהפועל?
לא.
לא אוהב את זה שיש לי חלק בהתעללות פיננסית שיטתית באנשים שרוצים לפרנס עצמם בכבוד ולא עשו לי דבר רע( בפירוק זה עוד היה יותר ברור ), אז אני די שמח שכופים על הנבלות שמנהלים אותנו לתקן את המעשים שלהם, ששוב, לי יש איזשהו חלק בהם.
היה לי כיף אם הנהלות הפועל לדורותיה פשוט היו משלמים את הכסף שהם התחייבו כדין, ויותר מזה, אני לא מבין איך אפשר להעדיף שכסף שבן היתר אתה נתת לקבוצה לא ישמש דבר ראשון להתחייבויות הקבוצה.
כנראה שאתה לא כל כך אוהד הפועל...
כי מבחינתי, על ה*זין שלי ההנהלה, העיקר שהקבוצה תצליח ותנצח.
ואם ההצלחה אומרת שאעבד יקבל פחות ממה שמגיע לו, אז סבבה.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מקווה שאם תגלה חלילה שאחיך( או כל בן משפחה אחר) הוא נוכל סדרתי אתה לא תחשוב שהעיקר ההצלחה הכלכלית, שחשבון הבנק שלו ימשיך לנצח, המשפחה מעל הכל, וסבבה ועל הזין על כל קורבנותיו. וכמובן רצוי מאוד שתרגיש רגשות אשמה אם תמכת בו כלכלית.
מציוני האהדה אעדיף להתעלם אחרת השיח יהיה די דבילי
מציוני האהדה אעדיף להתעלם אחרת השיח יהיה די דבילי
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
אסור גם לשכוח שכל נוכלות כזו שמה על הפועל כמועדון תדמית של נוכלים שלא משלמים וזה בוודאות משפיע על שחקנים שנרצה להביא בעתיד.
זה פוגע במועדון הרבה מעבר לחובות של כספים.
זה פוגע במועדון הרבה מעבר לחובות של כספים.
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 22 ספטמבר 2021, 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.