רבע גמר מול ראשל"צ. משחק 1. ראשון 18:30
-
Charlie
- קיבל.ה 1227 לייקים
אני זוכר שהפסדנו (לפני שנתיים?) לקרית אתא בבית במשחק הראשון ובסוף ניצחנו את הסדרה. לא נעים אבל בסופו של דבר אחרי ההיי של ההופעה בדרבי באה נפילת מתח כזו. נתגבר. ננצח בראשלצ ונחזיר את ההכרעה למנורה למשחק שלישי. הפועל טובה יותר, עמוקה יותר ומתורגלת יותר לשחק כמה משחקים בזמן קצר. אין לי ספק שנעלה לחצי.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1351 לייקים
מקווה מאד שננצח ביום שלישי, ונתקן במעט את הביזיון.
1. כל הרכזים ששיחקו היו זועה עד הרבע האחרון. כולל ים מדר ומיציץ, שאחראים על הקאם בק ברבע 4, אבל גם על הביזיון ברבע 2+3. למה לא להכניס כל הזמן כדורים לגבוה? למה להתעקש על זריקות מ 3? מה שהלך ביום חמישי לא הלך היום ואז חזרו להטיח ראש בקיר.
2. מוטלי עם משחק הגנה ביזיוני!
3. ריבאונד זה לא רק מוטלי או אודייסי, זה כל הקבוצה וכולם שמו קצוץ!
מקווה שיצפו במשחק ויראו את חוסר המוטיבציה , הנירפות, והנון שאלנטיות שהפגננו!
העלבתם את האוהדים שבאו לצפות בכלם ואת אלה שצפו בכם מהבית.
1. כל הרכזים ששיחקו היו זועה עד הרבע האחרון. כולל ים מדר ומיציץ, שאחראים על הקאם בק ברבע 4, אבל גם על הביזיון ברבע 2+3. למה לא להכניס כל הזמן כדורים לגבוה? למה להתעקש על זריקות מ 3? מה שהלך ביום חמישי לא הלך היום ואז חזרו להטיח ראש בקיר.
2. מוטלי עם משחק הגנה ביזיוני!
3. ריבאונד זה לא רק מוטלי או אודייסי, זה כל הקבוצה וכולם שמו קצוץ!
מקווה שיצפו במשחק ויראו את חוסר המוטיבציה , הנירפות, והנון שאלנטיות שהפגננו!
העלבתם את האוהדים שבאו לצפות בכלם ואת אלה שצפו בכם מהבית.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
Rak-Hapoel
- קיבל.ה 16 לייקים
שם רגע את ההגנה בצד.
מה שהיה היום החל מאיפשהו באמצע הרבע הראשון עד 5 דקות לסיום בהתקפה של הפועל דורש ועדת חקירה.
שחקנים משליכים שלשות ללא הכרה גם כשרואים שהדרבי היה אנומליה וגם כשכמעט כל כניסה פנימה מסתיימת במשהו טוב.
בהגנה ובסגירה לריבאונד היה ביזיון לא נורמלי.
מה שהיה היום החל מאיפשהו באמצע הרבע הראשון עד 5 דקות לסיום בהתקפה של הפועל דורש ועדת חקירה.
שחקנים משליכים שלשות ללא הכרה גם כשרואים שהדרבי היה אנומליה וגם כשכמעט כל כניסה פנימה מסתיימת במשהו טוב.
בהגנה ובסגירה לריבאונד היה ביזיון לא נורמלי.
-
אונישנקו
- קיבל.ה 514 לייקים
- Brilliant
- קיבל.ה 404 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 124 לייקים
מקווה ממש לא. זה פשוט ברור. הצלחנו לרמות דרבי חוץ. אב יש גבול כמה אפשר לרמות עם הסגל הזה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1536 לייקים
- Brilliant
- קיבל.ה 404 לייקים
אני חושב שראיתי איפשהו בשרשור הזה או אחר בקשר למשחק שאתה מעדיף לעוף פה מאשר להפסיד למכבי בגמר. אבל אולי זה לא היה אתה, אין לי כוח לבדוק.
ולעניין עצמו: לא רואה איך אנחנו מפסידים את המשחק הבא. לא נראה לי שהיית שם את הכסף שלך על הפסד של הפועל, כך שיהיו עוד משחקים ביד אליהו…
- Brilliant
- קיבל.ה 404 לייקים
בנוגע למשחק ולהפועל של העונה. בקבוצות גדולות שלוקחות תארים, זה לא מספיק שיש שחקנים גדולים. צריך שיהיו שחקנים יציבים. וכל המרבה הרי זה משובח. שחקנים יציבים אלו שחקנים שאתה יכול לסמוך על מה שהם יתנו כמעט בכל משחק. עליהם אתה יכול להוסיף את כל שאר השחקנים שיתפוצצו ברמות כאלו ואחרות.
לנו השנה יש את ברייאנט ובמידה קצת יותר פחותה את אוטורו. זהו. כל השאר זה משתנה כל הזמן, לטוב ולרע.
הבעיה ששני היציבים שלנו לא איתנו. ואז אנחנו תלויים שג׳ונס, מיציץ, ים, מוטלי ושו״ת יקומו על הצד החיובי שלהם.
לנו השנה יש את ברייאנט ובמידה קצת יותר פחותה את אוטורו. זהו. כל השאר זה משתנה כל הזמן, לטוב ולרע.
הבעיה ששני היציבים שלנו לא איתנו. ואז אנחנו תלויים שג׳ונס, מיציץ, ים, מוטלי ושו״ת יקומו על הצד החיובי שלהם.