שבוכים למה הם לא משחקים ביורוליג, התשובה נמצאת ביכןלת שלהם בליגת העל והיום ספציפית ראינו בבירור. קבןצה מיורוקאפ מפרקת אותם כל משחק . לא יכול להיות שפריצקי ונמרוד לוי הבינוניים עושים מה שבא להם נגדנו .
ים מדר , בלייזר, פלטין, שגב , עם כל הכבוד , לא ראוים ביכולת הזו לשחק ביורוליג.
דקות משחק לישראלים
-
ramig76
- קיבל.ה 235 לייקים
אם כולם לא טובים, מה זה אומר לדעתך?
רמז.. זה שם ביוונית
רמז.. זה שם ביוונית
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 50 לייקים
לא טובים זה אומר תרתי משמע. שחקנים שהם לא טובים.
וגם גינת שחסר לא יותר טוב מהם, עם ההגנה שלו, והיכולת הדלה שלו לקלוע שלשות, כדורסל זה קודם כל הגנה.
השחקנים שלנו ממש מוגבלים, כל אחד טוב במשהו אחד ולא שחקנים שלמים.
-
Red_man
- קיבל.ה 2140 לייקים
זה לא שהישראלים של ירושלים משחקים ביורוקאפ אם כבר די להיפך.היחיד שנלחם כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:39 שבוכים למה הם לא משחקים ביורוליג, התשובה נמצאת ביכןלת שלהם בליגת העל והיום ספציפית ראינו בבירור. קבןצה מיורוקאפ מפרקת אותם כל משחק . לא יכול להיות שפריצקי ונמרוד לוי הבינוניים עושים מה שבא להם נגדנו .
ים מדר , בלייזר, פלטין, שגב , עם כל הכבוד , לא ראוים ביכולת הזו לשחק ביורוליג.
וואלה אם אני הישראלים אני גם מבקש לעבור למכבי כל עוד איטודיס נשאר. זורק עליהם זין ועושה עליהם שרירים כל העונה.
ג׳ונס ומיציץ משתינים עליו בקשת הוא לא מעניש אותם קרוב למה שהוא עושה לישראלים
ג׳ונס ומיציץ משתינים עליו בקשת הוא לא מעניש אותם קרוב למה שהוא עושה לישראלים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1858 לייקים
הישראלים שלנו שוברים שיאי בושה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Red_man
- קיבל.ה 2140 לייקים
זה לא שהזרים שלנו היום זה משהו לספר לחברה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1379 לייקים
כי הזרים היום היו לעילא ולעילא
יאללה הביתה!!!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1858 לייקים
יש בכלל מקום להשוות?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Xavi
- קיבל.ה 1706 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1379 לייקים
ברור שיש. אני מצפה שהזרים הם אלה שיסחבו את הקבוצה על הגב. כרגע אני מעדיף לראות את פלטין ובר הרבה יותר מאשר את ג'ינס ומיציץ' שנראים כמו שנים פנסיונרים.KingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:52יש בכלל מקום להשוות?
יאללה הביתה!!!
-
Red_man
- קיבל.ה 2140 לייקים
אטורו אחד הגבוהים ביבשת נותן לווילי ידי חמאה לחגוג עליו. לאמב פתאום תופר אותנו מחוץ לקשת כשמוטלי מולו והגמד שלהם תמיד משפר מולנו סטטיסטיקה פלוס שלשת ניצחון בפנים של איש.KingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:52יש בכלל מקום להשוות?
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1642 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1858 לייקים
תגיד לי, על מה אתה מדבר?יהלום14אדום כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:55ברור שיש. אני מצפה שהזרים הם אלה שיסחבו את הקבוצה על הגב. כרגע אני מעדיף לראות את פלטין ובר הרבה יותר מאשר את ג'ינס ומיציץ' שנראים כמו שנים פנסיונרים.
זה אפילו לא קרוב!!!
שגב+פלטין+טימור+בלייזר, שיחקו ביחד כמעט 40 דקות, כמה מדד? 7!!! ביחד!!!!!
הזר הכי גרוע שלנו (והיום הוא באמת היה זוועה), ג'ונס, לבד, ב26 דקות, 6 מדד.
אגב, הוא גם קלע יותר מכל אלה יחד.
מביש מביש מביש מביש מביש.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1858 לייקים
אתה צוחק?
ראית מה שכתבת?
נראה לי שהוא רוצה מהם יותר מ7 נקודות ב36 דקות.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1642 לייקים
מה זה הגניבת דעת הזאת מה אתה ליצן? לך תראה את המשחק שוב בתור עונש ועכשיו תפעיל סטופר כמה מה36 דקות של הישראלים הכדור אצלם וכמה מה27 דקות של ג'ונס הכדור אצלו. עכשיו תשווה גם את גודל הציפיות והשכר וההוראות של מאמן והתפקיד שלהם. עאלק ישראלים בושהKingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:59תגיד לי, על מה אתה מדבר?יהלום14אדום כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:55ברור שיש. אני מצפה שהזרים הם אלה שיסחבו את הקבוצה על הגב. כרגע אני מעדיף לראות את פלטין ובר הרבה יותר מאשר את ג'ינס ומיציץ' שנראים כמו שנים פנסיונרים.
זה אפילו לא קרוב!!!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1642 לייקים
תגיד יש לך בעיות? המשחק הולך אליהם? יש ציפייה והוראות של המאמן שהמשחק ילך אליהם? הם זרקו ביחד 7 זריקות לסל, אתה לא נורמליKingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:02אתה צוחק?
ראית מה שכתבת?
-
Xavi
- קיבל.ה 1706 לייקים
אהה עברנו לתירוץ הם לא טובים כי הם לא משחקים ביורוליג
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1858 לייקים
מרגש, תירוץ חדש.פרימו לוי כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:05תגיד יש לך בעיות? המשחק הולך אליהם? יש ציפייה והוראות של המאמן שהמשחק ילך אליהם? הם זרקו ביחד 7 זריקות לסל, אתה לא נורמליKingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:02אתה צוחק?
ראית מה שכתבת?
עכשיו כולם אשמים שהם לא זורקים (ולא עושים שום דבר אחר), רק לא הם.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
הם לא טובים כי הוא לא מאמין בהם, כי הוא מתייחס אליהם כמו לסחורה ז שתספיק לליגה וזה הכול.כדורסל זה הרבה מהדברים האלה גם. נראה שאין ביכולת שלך להבין שאם מתייחסים אלייך כמו כלב אז גם הביצועים שלך יהיו בהתאם
כל ההיררכיה המדומיינת שלו קורסת כרגע ואתה פשוט מסרב לראות את זה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1642 לייקים
חח תירוץ חדש? אלפקה אתה סובל מפיגור? הם שחקנים משלימים. הם משחקים 5-10 דקות וההוראה שלהם היא לעמוד בפינה ולהיות ניזונים משאריות ריבאונד/מסירות בשניה האחרונה מכריס ג'ונס. הם לא נמצאים עם הכדור ביד אתה מבין? הם לא אמורים להיות עם הכדור ביד. להאשים שחקנים משלימים בהפסד רק כי הם ישראלים ולקרוא לזה בושה זה מביך אפילו בשבילך.KingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:07מרגש, תירוץ חדש.פרימו לוי כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:05תגיד יש לך בעיות? המשחק הולך אליהם? יש ציפייה והוראות של המאמן שהמשחק ילך אליהם? הם זרקו ביחד 7 זריקות לסל, אתה לא נורמליKingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:02
אתה צוחק?
ראית מה שכתבת?
-
Xavi
- קיבל.ה 1706 לייקים
כל אלה ספקולציות זולות מצטערRedcow כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:08הם לא טובים כי הוא לא מאמין בהם, כי הוא מתייחס אליהם כמו לסחורה ז שתספיק לליגה וזה הכול.כדורסל זה הרבה מהדברים האלה גם. נראה שאין ביכולת שלך להבין שאם מתייחסים אלייך כמו כלב אז גם הביצועים שלך יהיו בהתאם
ואם זה בכלל נכון, אלה שחקנים מקצועניים. היכולת הזאת זה אשמה שלהם בלבד. כל השאר זה תירוצים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1858 לייקים
עברנו מתירוצים לשקרים?
לא האשמתי אותם בהפסד.
לא האשמתי אותם בהפסד.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1642 לייקים
שקרים? כתבת "הישראלים שלנו שוברים שיאי בושה" 5 דקות אחרי הפסד.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1858 לייקים
נכון, וצדקתי.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Xavi
- קיבל.ה 1706 לייקים
אז מה. ככה התחיל בלייקני אם אתה זוכרפרימו לוי כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:10חח תירוץ חדש? אלפקה אתה סובל מפיגור? הם שחקנים משלימים. הם משחקים 5-10 דקות וההוראה שלהם היא לעמוד בפינה ולהיות ניזונים משאריות ריבאונד/מסירות בשניה האחרונה מכריס ג'ונס. הם לא נמצאים עם הכדור ביד אתה מבין? הם לא אמורים להיות עם הכדור ביד. להאשים שחקנים משלימים בהפסד רק כי הם ישראלים ולקרוא לזה בושה זה מביך אפילו בשבילך.KingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:07מרגש, תירוץ חדש.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1379 לייקים
אתה מתייחס למדד ואני מתייחס לציפיות שיש משחקנים כמו ג'ינס או מיציץ'. בלייזר ושגב שיחקו 26 דקות בארבעה משחקים, יחד, פלטין זה לא שחקן שיוביל את הקבוצה וגם בר כבר לא שם, אבל את הרמה שלהם אני מיכן לקבל, בהתחשב במעמדם בהיררכיה, של אוסף הזרים שנראים כמו כלום, ממש לא. מתוך 5 זרים היום, שלושה נראו כמו צל מהלך.KingAlpaca כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:59תגיד לי, על מה אתה מדבר?יהלום14אדום כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:55ברור שיש. אני מצפה שהזרים הם אלה שיסחבו את הקבוצה על הגב. כרגע אני מעדיף לראות את פלטין ובר הרבה יותר מאשר את ג'ינס ומיציץ' שנראים כמו שנים פנסיונרים.
זה אפילו לא קרוב!!!
יאללה הביתה!!!
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 850 לייקים
Xavi כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:12כל אלה ספקולציות זולות מצטערRedcow כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:08הם לא טובים כי הוא לא מאמין בהם, כי הוא מתייחס אליהם כמו לסחורה ז שתספיק לליגה וזה הכול.כדורסל זה הרבה מהדברים האלה גם. נראה שאין ביכולת שלך להבין שאם מתייחסים אלייך כמו כלב אז גם הביצועים שלך יהיו בהתאם
ואם זה בכלל נכון, אלה שחקנים מקצועניים. היכולת הזאת זה אשמה שלהם בלבד. כל השאר זה תירוצים
ככל שעובר הזמן נסדקות שתי אקסיומות
1- איטודיס מאמן על ולא לשפוט אותו לחומרה אחרי הפסד נקודתי/תקופה חלשה/הרבה פצועים
2- הישראלים שלנו וואו אם רק יתנו להם דקות.
אגב, אני אסיר תודה לאיטודיס על היורוקפ ואני בהחלט זןכר את פתיחת היורוליג
ואני מאד בעד שיהיה לנו גרעין ישראלי מוצלח ומוביל.
כרגע, איטודיס לא נראה כמי שיכול להמדיך לאמן אותנו
וחלק ניכר מהישראלים שלנו לא מספק סחורה לצערי