וינסנט כתב: ↑13 יולי 2025, 13:53
לא מבין מה התלהבתם מפלקאו, יודע לשחק בנגיעה אבל הוא לא מנוע אמיתי לא מנהל את המשחק. בינוני מאוד.
דבר ראשון, מי התלהב? אי אפשר בכלל לשפוט גרזן במשחק כזה שהקבוצה השניה כמעט לא נוגעת בכדור.
דבר שני, הוא לא אמור לנהל את המשחק, בשביל זה יגיעו 8 (דנילסון?) ו-10.
דבר שלישי, אפשר לראות שהוא עם הכדור שקט, מוסר בנגיעה, לא נלחץ ולא מסתבך וזה גם משהו אחרי שהיה לנו פה את ג׳וקו בחצי שנה האחרונה.
לא מבין מה התלהבתם מפלקאו, יודע לשחק בנגיעה אבל הוא לא מנוע אמיתי לא מנהל את המשחק. בינוני מאוד.
דבר ראשון, מי התלהב? אי אפשר בכלל לשפוט גרזן במשחק כזה שהקבוצה השניה כמעט לא נוגעת בכדור.
דבר שלישי, אפשר לראות שהוא עם הכדור שקט, מוסר בנגיעה, לא נלחץ ולא מסתבך וזה גם משהו אחרי שהיה לנו פה את ג׳וקו בחצי שנה האחרונה.
שני שחקנים כדי לעשות תפקיד של שחקן אחד?
מזכיר לי חברות בהייטק שמביאות רק ג׳וניורים כי זה יותר זול
ממתי לנהל משחק ולהניע כדור זה תפקיד של שחקן אחד? זה תפקיד של חוליית הקישור במכלול, אבל מי שאמונים על זה בעיקר אלה שחקנים בעמדת 8 ו-10 ולא השחקן שב-6.
אני חייב להגיד משהו -
אני רואה כל עונה את המחנות אימון של הפועל, אני לא זוכר רמה כזאת של ביטחון אצל כל השחקנים (פרט לנבחן הזה שבאמת לא קשור לאירוע) כבר שנים.
יש הרגשה שכל חלק במערך יודע בדיוק מה הוא אמור לעשות ומשחק בביטחון וברוגע שאני לא זוכר.
כמובן שיש קשר גם לרמת ההתנגדות שמתמודדים מולה וצריך להגיד בכנות שהיריבות עד כה רחוקות מלהיות התנגדות ראויה - אבל זה ככה בכל מחנה אימון ואני לא זוכר דבר כזה.
צריך לתת על זה מילה טובה לצוות המקצועי.
רדפוקס כתב: ↑13 יולי 2025, 13:55
ממתי לנהל משחק ולהניע כדור זה תפקיד של שחקן אחד? זה תפקיד של חוליית הקישור במכלול, אבל מי שאמונים על זה בעיקר אלה שחקנים בעמדת 8 ו-10 ולא השחקן שב-6.
ממתי? כ15-20 שנה בערך. בכדורגל המודרני אין כזה דבר יותר 6, 8, 10 וכו׳.
קשר אחורי מחלץ + מניע כדור קדימה
מגן סוגר + פורץ עמוק ברחבת היריב
ֿחלוץ מבקיע + לוחץ את הבלמים
קשר אחורי שלא יודע לשחק קדימה אין לו מקום בכדורגל המודרני
ממתי? כ15-20 שנה בערך. בכדורגל המודרני אין כזה דבר יותר 6, 8, 10 וכו׳.
קשר אחורי מחלץ + מניע כדור קדימה
מגן סוגר + פורץ עמוק ברחבת היריב
ֿחלוץ מבקיע + לוחץ את הבלמים
קשר אחורי שלא יודע לשחק קדימה אין לו מקום בכדורגל המודרני
אני חושב שהקבוצה הזאת מה שהולך להיות הקלף שלה בליגה יהיה הספסל
אם יביאו את החיזוקים הנכונים להרכב הפותח, דווקא הספסל שיכלול כנראה את קורין, בנימין, אלקוקין בוסקילה, ואולי גם דאפה, זה יהיה משהו שלא היה לנו שנים ויכול להיות גיים ציינגר רציני
הביקורת היחידה שלי על המחנה זה היריבות שבחרו לשחק מולן. לא רואה הרבה ערך לשחק מול שתי קבוצות מליגות שניות זניחות (שכנראה פחות טובות גם מליגה לאומית שלנו). השני משחקים הבאים הם מול קבוצה מהליגה הפולנית הראשונה והליגה האזארית הראשונה - סביר. אולי היינו צריכים איזה משחקים כאלו כדי להרים את הבטחון, אולי גם בגלל שעדיין לא הבאנו חלק משמעותי ממי שאמור להיות בהרכב הפותח. אבל בשנים הבאות מקווה שנדע לאתגר את עצמנו יותר מזה, ואם צריך אז לשנות את המיקום של המחנה אימון.
כל הכבוד לנתניה שעלתה למשחק אימון מול אומוניה ניקוסיה, קבוצה שעל הנייר לא נופלת מאף קבוצה בליגת העל.
רדפוקס כתב: ↑13 יולי 2025, 14:05
אני חייב להגיד משהו -
אני רואה כל עונה את המחנות אימון של הפועל, אני לא זוכר רמה כזאת של ביטחון אצל כל השחקנים (פרט לנבחן הזה שבאמת לא קשור לאירוע) כבר שנים.
יש הרגשה שכל חלק במערך יודע בדיוק מה הוא אמור לעשות ומשחק בביטחון וברוגע שאני לא זוכר.
כמובן שיש קשר גם לרמת ההתנגדות שמתמודדים מולה וצריך להגיד בכנות שהיריבות עד כה רחוקות מלהיות התנגדות ראויה - אבל זה ככה בכל מחנה אימון ואני לא זוכר דבר כזה.
מוקדם מדי.
אם היריבות היו קצת יותר מאתגרות הייתי מסכים איתך בכל מילה. בוא נראה איך זה ייראה כשיש התנגדות.
אני חייב להגיד משהו -
עמידה טקטית חריגה לשלב הזה של העונה
זה בדיוק מה שעבר לי בראש, בעיקר במחצית הראשונה
אני חייב להגיד משהו -
מוקדם מדי.
אם היריבות היו קצת יותר מאתגרות הייתי מסכים איתך בכל מילה. בוא נראה איך זה ייראה כשיש התנגדות.
לא מוקדם, שיחקנו המון פעמים בעשור האחרון מול דייגים במחנה אימונים ולא נראינו ככה, בטח לא שאנחנו בהרכב חסר מאוד.
שתי היריבות הבאות שלנו (ליגה ראשונה בפולין ואזרבייג'אן) יהיו הרבה יותר רציניות בכל אופן.
Mendelson כתב: ↑13 יולי 2025, 14:28
הביקורת היחידה שלי על המחנה זה היריבות שבחרו לשחק מולן. לא רואה הרבה ערך לשחק מול שתי קבוצות מליגות שניות זניחות (שכנראה פחות טובות גם מליגה לאומית שלנו). השני משחקים הבאים הם מול קבוצה מהליגה הפולנית הראשונה והליגה האזארית הראשונה - סביר. אולי היינו צריכים איזה משחקים כאלו כדי להרים את הבטחון, אולי גם בגלל שעדיין לא הבאנו חלק משמעותי ממי שאמור להיות בהרכב הפותח. אבל בשנים הבאות מקווה שנדע לאתגר את עצמנו יותר מזה, ואם צריך אז לשנות את המיקום של המחנה אימון.
כל הכבוד לנתניה שעלתה למשחק אימון מול אומוניה ניקוסיה, קבוצה שעל הנייר לא נופלת מאף קבוצה בליגת העל.
אתה אומר את זה כמומחה לתורת האימון? מה יתן לאתגר את עצמנו במשחק האימון הראשון כשחצי הרכב עוד לא זמין/לא כשיר?
אם פ.ס.ו. יכולה לשחק נגד יריבה מהליגה השניה בגרמניה גם אנחנו יכולים בכיף לשחק נגד ליגה שניה בליטא. זה משחקים להתחיל לבנות כושר משחק בסיסי, לראות קצת את השחקנים, לקבל טיפה בטחון. אין באמת צורך שזה יהיה תחרותי מדי. יהיו בהמשך יריבות איכותיות יותר ואח"כ אתה נכנס לגביעה הטוטו, יהיה זמן לאתגרים.
אחלה לנצח יריבות מהקאנטרי ולבנות ביטחון
אבל, וזה הכי חשוב שלא יחשבו בטעות שאלו ששיחקו מספיק טובים להוביל אותנו ליעדים השנה.
90% מאלה ששיחקו יכולים להיות שחקנים משלימים ולעלות מהספסל
אדום כתב: ↑13 יולי 2025, 17:20
שני משחקים ראשונים צריכים להיות מול דייגים, לבנות ביטחון וכימיה בקבוצה. שני משחקים אחרונים צריכים להיות רציניים יותר.
החלוקה שעשו השנה טובה.
אגב זה בדיוק מה שברדה אמר
יש סיבה שהתחילן ב2 משחקים קלים ועכשיו יגיעו הקשים יותר