גם טוונטה מחתימה ואנחנו לא?
שאר הליגה 25/26
-
- קיבל.ה 1002 לייקים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 640 לייקים
והקבוצה שלנו מקבלת נתח מהמכירה. בערך רבע מיליון שקל אאלט
שאפוoleg neduda כתב: ↑20 יוני 2025, 13:46 כנען כרגע בדרך לב״ש (למרות כל הפרסומים שהוא בדרך לחיפה). יהפוך אותם למפלצת
-
- קיבל.ה 248 לייקים
אם גם מוחמד כנעאן באמת חותם אצלם
אני די בטוח שזה הופך את באר שבע למועמדת מס 1
ברור שעדיין מאוד מוקדם אבל ללא ספק בבאר שבע עובדים הכי טוב והכי נכון בעוד מכבי עשו מספר פדיחות גדולות.
אני גם חושב שבשלב המאוד מוקדם הזה מסתבר שגם חיפה עובדת טוב יותר והתחזקה יותר ממכבי.
אני די בטוח שזה הופך את באר שבע למועמדת מס 1
ברור שעדיין מאוד מוקדם אבל ללא ספק בבאר שבע עובדים הכי טוב והכי נכון בעוד מכבי עשו מספר פדיחות גדולות.
אני גם חושב שבשלב המאוד מוקדם הזה מסתבר שגם חיפה עובדת טוב יותר והתחזקה יותר ממכבי.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
כשהעסקה תהיה בשווי 2.4 מיליון אירו. בשלב הראשוני באר-שבע תעביר 1.2 מיליון אירו לאשדוד. במקרה של מכירה עתידית - אשדוד תזכה ל-50 אחוז משווי העסקה. אבל גם אם כנעאן לא יימכר לחו"ל, באר-שבע תעביר לאשדוד 1.2 מיליון אירו נוספים.
נשמע עיסקה מוגזמת לחלוטין במימדים הכספיים
משהו על גבול המחשיד
משהו על גבול המחשיד
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
אלונה ששרפה בבאר שבע כבר איזה רבע מליארד ממשיכה להשקיע ומביאה את כנעאן.
ספרא "מליארדר שיכול להעסיק את אלונה כעוזרת בית" שאמר שבא לשמח ולהפוך את הפועל למועדון מס 1 בארץ לא מתיימר אפילו להביא ישראלי בכיר בזמן שאי אפשר להביא זרים.
היה ברור שהאופוריה על "ספרא" לא במקומה
ספרא "מליארדר שיכול להעסיק את אלונה כעוזרת בית" שאמר שבא לשמח ולהפוך את הפועל למועדון מס 1 בארץ לא מתיימר אפילו להביא ישראלי בכיר בזמן שאי אפשר להביא זרים.
היה ברור שהאופוריה על "ספרא" לא במקומה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 335 לייקים
יפה שצד אחד אתה שופט על 18 שנה ואת ספרא על זה שלא הבאנו את כנעאן
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
לא הבנת ככ את הרעיון. אלונה השקיעה די והותר בבאר שבע, כבר עם קבוצה בתקציב גבוה ממשיכה לשפוך כסף. אנחנו עם קבוצה שבסגל הנוכחי מועמדת לירידה, עם בעלים שאמור להיות בסדר גודל יותר ממנה, מספר לנו על MHGA ולשמח בעקבות המלחמה, לא בלופ של השחקנים האלה ועוד בזמן שאי אפשר להביא זרים. אם לא עכשיו להביא ישראלי בכיר אז מתי?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 248 לייקים
סכום סביר ביותר יחסית לשוקdino כתב: ↑21 יוני 2025, 21:45 כשהעסקה תהיה בשווי 2.4 מיליון אירו. בשלב הראשוני באר-שבע תעביר 1.2 מיליון אירו לאשדוד. במקרה של מכירה עתידית - אשדוד תזכה ל-50 אחוז משווי העסקה. אבל גם אם כנעאן לא יימכר לחו"ל, באר-שבע תעביר לאשדוד 1.2 מיליון אירו נוספים.
משהו על גבול המחשיד
אתה יכול להגיד שאף שחקן ישראלי לא שווה את הכסף ובלבלבלה אבל בשנה שעברה
איתן אזולאי עבר למכבי חיפה תמורת של כשני מיליון יורו, ופאקינג הישאם לאיוס מכרנו להם במיליון יורו.
כנעאן הוא ללא ספק הישראלי הטוב בתפקידו אחד הישראלים הכי מוכשרים שיש,
אם הוא יישאר בריא העונה ( אם ) אלונה עשתה פה דיל קרוקודיל גם זכתה בשחקן וגם תעשה עליו קופה יפה.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
TOMER כתב: ↑21 יוני 2025, 21:09שאפוoleg neduda כתב: ↑20 יוני 2025, 13:46 כנען כרגע בדרך לב״ש (למרות כל הפרסומים שהוא בדרך לחיפה). יהפוך אותם למפלצת

- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
Hapolo כתב: ↑21 יוני 2025, 22:02 לא הבנת ככ את הרעיון. אלונה השקיעה די והותר בבאר שבע, כבר עם קבוצה בתקציב גבוה ממשיכה לשפוך כסף. אנחנו עם קבוצה שבסגל הנוכחי מועמדת לירידה, עם בעלים שאמור להיות בסדר גודל יותר ממנה, מספר לנו על MHGA ולשמח בעקבות המלחמה, לא בלופ של השחקנים האלה ועוד בזמן שאי אפשר להביא זרים. אם לא עכשיו להביא ישראלי בכיר אז מתי?
יש פה קיץ עם מלא שמות של ישראלים שאפשר היה להביא ולבנות איתם בסיס
זה לא רק הוא
איך לא מתאבדים על רועי לוי , נחמיאס ועוד ועוד
מה שאותי מכעיס זה לא כמה כסף יש לספרא
אלא המטרות שהוא הציב למול מה שקורה בפועל
עד כה
הוא בדומה למינצברג וניסנוב בונה קבוצה שנשענת על מילים ומטרות גדולות
בלי איכות
-
- קיבל.ה 1622 לייקים
השאלה היא כמה המועדונים באמת רוצים למכור להפועל.צ'ימבויקה כתב: ↑21 יוני 2025, 22:58Hapolo כתב: ↑21 יוני 2025, 22:02 לא הבנת ככ את הרעיון. אלונה השקיעה די והותר בבאר שבע, כבר עם קבוצה בתקציב גבוה ממשיכה לשפוך כסף. אנחנו עם קבוצה שבסגל הנוכחי מועמדת לירידה, עם בעלים שאמור להיות בסדר גודל יותר ממנה, מספר לנו על MHGA ולשמח בעקבות המלחמה, לא בלופ של השחקנים האלה ועוד בזמן שאי אפשר להביא זרים. אם לא עכשיו להביא ישראלי בכיר אז מתי?
זה לא רק הוא
עד כה
בלי איכות
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
שום בעיהEl dudernio כתב: ↑21 יוני 2025, 23:02השאלה היא כמה המועדונים באמת רוצים למכור להפועל.צ'ימבויקה כתב: ↑21 יוני 2025, 22:58Hapolo כתב: ↑21 יוני 2025, 22:02 לא הבנת ככ את הרעיון. אלונה השקיעה די והותר בבאר שבע, כבר עם קבוצה בתקציב גבוה ממשיכה לשפוך כסף. אנחנו עם קבוצה שבסגל הנוכחי מועמדת לירידה, עם בעלים שאמור להיות בסדר גודל יותר ממנה, מספר לנו על MHGA ולשמח בעקבות המלחמה, לא בלופ של השחקנים האלה ועוד בזמן שאי אפשר להביא זרים. אם לא עכשיו להביא ישראלי בכיר אז מתי?
זה לא רק הוא
עד כה
בלי איכות
אז שיעשו את אחד משניים:
- לחץ בתקשורת
- עדכון מחדש של המטרות מול האוהדים ומול עצמם. כבר ראינו מה קרה כאשר בנו עם ציפיות
על הנייר, אין שום דבר שונה בין אוזבולט ופאסי שקיבל מאות אלפי יורו לבין מי שיבוא
או בין רוטמן למאוויס
אי אפשר לבנות ציפיות כאלה
ובחלון ככ משמעותי בשוק הישראלי פשוט להעלם ולהתפייד
אני בניגוד לאחרים לא מתרשם מצור וליידנר או אבו עביד וגורדנה
כדי לעמוד במטרות שפמפמו פה, היה צריך שמות בפרופיל יותר גבוה
-
- קיבל.ה 1622 לייקים
מה זה שום בעיה אתה חושב שבאמת כנאען עבר לב"ש ולא לחיפה למרות שהוא מעדיף חיפה בגלל שב"ש הציעו יותר או בגלל שלג'קי וברקת יש עסקים משותפים?
אף אחד לא יגיד את זה אבל זה המציאות לא סתם העיסקאות הגדולות של אשדוד הם בכיוון 1.. ולא סתם יש להפועל קושי להשיג שחקנים.
אף אחד לא יגיד את זה אבל זה המציאות לא סתם העיסקאות הגדולות של אשדוד הם בכיוון 1.. ולא סתם יש להפועל קושי להשיג שחקנים.
-
- קיבל.ה 233 לייקים
ב"ש ומכבי מפחידות
חיפה חלשים ממש והמאמן שלהם נראה כמו מישהו שלא יגיע לחנוכה
איזה נפילת ערך
חיפה חלשים ממש והמאמן שלהם נראה כמו מישהו שלא יגיע לחנוכה
איזה נפילת ערך
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
רק אגיד שהפועל כבר בינואר שמו הצעת רכישה על כנען כשהם הם מציעים לרכוש אותו, להשאיר אותו באשדוד עד סיום העונה ולקבל אותו בקיץ. פירססו אותנו תיק תקEl dudernio כתב: ↑21 יוני 2025, 23:32 מה זה שום בעיה אתה חושב שבאמת כנאען עבר לב"ש ולא לחיפה למרות שהוא מעדיף חיפה בגלל שב"ש הציעו יותר או בגלל שלג'קי וברקת יש עסקים משותפים?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
אני לא חשבתי בשום שלב שכנען יעד סביר עבורנוEl dudernio כתב: ↑21 יוני 2025, 23:32 מה זה שום בעיה אתה חושב שבאמת כנאען עבר לב"ש ולא לחיפה למרות שהוא מעדיף חיפה בגלל שב"ש הציעו יותר או בגלל שלג'קי וברקת יש עסקים משותפים?
זה דיון על שחקנים אחרים שבעיניי יכלו להגיע לפה אם היו עובדים גם במילים וגם במעשים..
למשל: דרוויש, נחמיאס, רועי לוי, קארצב
-
- קיבל.ה 1622 לייקים
רועי לוי מאשדוד חתם בב"ש מענין למה.צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:04אני לא חשבתי בשום שלב שכנען יעד סביר עבורנוEl dudernio כתב: ↑21 יוני 2025, 23:32 מה זה שום בעיה אתה חושב שבאמת כנאען עבר לב"ש ולא לחיפה למרות שהוא מעדיף חיפה בגלל שב"ש הציעו יותר או בגלל שלג'קי וברקת יש עסקים משותפים?
זה דיון על שחקנים אחרים שבעיניי יכלו להגיע לפה אם היו עובדים גם במילים וגם במעשים..
לנחמיאס לפי הפירסומים הצעת חוזה עדיף מזה שמכבי הציעו תחשוב טוב למה הוא חושב 3 פעמים עם לחתום אצלך וזה שהוא שחקן חופשי.
קארצב הצעת הצעה כבר בתחילת הפגרה.
אני מנסה להבין מה אתה מצפה? שיתנו לקארצב מליון $ כשהוא מסכים לשחק במכבי ב 250 והם לא רוצים אותו?
או לחילופין מור בוסקילה שהכל כבר היה סגור עם כולם לפי הפרסומים אבל אז ר"ג סירבו לחתוםמ והתחילו להרים קשיים, אני בטוח שאין לזה קשר לזהות הבעלים של ר"ג.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
אני מצפה שלא יהיו לןזריםEl dudernio כתב: ↑22 יוני 2025, 10:17רועי לוי מאשדוד חתם בב"ש מענין למה.צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:04אני לא חשבתי בשום שלב שכנען יעד סביר עבורנוEl dudernio כתב: ↑21 יוני 2025, 23:32 מה זה שום בעיה אתה חושב שבאמת כנאען עבר לב"ש ולא לחיפה למרות שהוא מעדיף חיפה בגלל שב"ש הציעו יותר או בגלל שלג'קי וברקת יש עסקים משותפים?
לנחמיאס לפי הפירסומים הצעת חוזה עדיף מזה שמכבי הציעו תחשוב טוב למה הוא חושב 3 פעמים עם לחתום אצלך וזה שהוא שחקן חופשי.
אני מנסה להבין מה אתה מצפה? שיתנו לקארצב מליון $ כשהוא מסכים לשחק במכבי ב 250 והם לא רוצים אותו?
או שייקנו ביותר כסף, וישבשו את השוק (לא מבקש להיות עופר, אבל טיפה אפשר להיות אגרסיביים)
שיעשו בלאגן בתקשורת
שיחליטו להשקיע בנוער אם הם ככ חסרי אונים
אפשרות אחרת היא לעדכן מטרות, שהקהל לא יגיע העונה לבלומפילד עם ציפיות שיובילו לפיטורי ברדה מחזור 10, ללחץ מיותר של קהל, ולרוטמן מבוהל
אי אפשר להציב מטרה
לראות שהשוק לא משתף פעולה איתה
ופשוט ללכת לישון
אני חושב שמרב פאניקה, שאגב כולנו חווים אותה במידה מסויימת - אתה שוכח שיש אמצע לשני הדברים שהצעתצ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:19אני מצפה שלא יהיו לןזריםEl dudernio כתב: ↑22 יוני 2025, 10:17רועי לוי מאשדוד חתם בב"ש מענין למה.
או שייקנו ביותר כסף, וישבשו את השוק (לא מבקש להיות עופר, אבל טיפה אפשר להיות אגרסיביים)
שיעשו בלאגן בתקשורת
אפשרות אחרת היא לעדכן מטרות, שהקהל לא יגיע העונה לבלומפילד עם ציפיות שיובילו לפיטורי ברדה מחזור 10, ללחץ מיותר של קהל, ולרוטמן מבוהל
אי אפשר להציב מטרה
ופשוט ללכת לישון
-
- קיבל.ה 329 לייקים
שמעת ספרא? צ׳ימבוייקה מפורום שדים קרא לך לוזר, קח הלוואה של איזה 10 מיליון דולר ותקנה שחקנים בינוניים במחירים מופקעים כמו כנעאן ורועי לוי..צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:19אני מצפה שלא יהיו לןזריםEl dudernio כתב: ↑22 יוני 2025, 10:17רועי לוי מאשדוד חתם בב"ש מענין למה.
שיעשו בלאגן בתקשורת
אי אפשר להציב מטרה
ופשוט ללכת לישון
תהיה קצת אגריסיבי, מה אכפת לך?
או שיודע מה - אולי עדיף לך להצהיר שאנחנו לא נהיה קבוצה תחרותית השנה ולתאם ציפיות. אז זה יעלה בכמה מיליוני שקלים של מנויים, נו אז מה?
אתה מביך. שחרר אותנו כבר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 973 לייקים
ונרקומן כתב: ↑22 יוני 2025, 10:36שמעת ספרא? צ׳ימבוייקה מפורום שדים קרא לך לוזר, קח הלוואה של איזה 10 מיליון דולר ותקנה שחקנים בינוניים במחירים מופקעים כמו כנעאן ורועי לוי..צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:19אני מצפה שלא יהיו לןזריםEl dudernio כתב: ↑22 יוני 2025, 10:17
רועי לוי מאשדוד חתם בב"ש מענין למה.
שיעשו בלאגן בתקשורת
אי אפשר להציב מטרה
ופשוט ללכת לישון
או שיודע מה - אולי עדיף לך להצהיר שאנחנו לא נהיה קבוצה תחרותית השנה ולתאם ציפיות. אז זה יעלה בכמה מיליוני שקלים של מנויים, נו אז מה?
אתה מביך. שחרר אותנו כבר
שומע, לא מכיר אותך
ואל תקרא לי מביך
שמור על תרבות דיון.
ונעבור לנושא, לא חושב שספרא לוזר
אבל אני נגד הצבת מטרות ואי עמידה בהן
אני מצולק מינצברג
אני מאוד בעד להנמיך ציפיות
המצב הזה שבו מדברים גבוה גבוה
ולא מקיימים
מטריד אותי
זה הכל
אחד הדברים היותר טיפשים שכתבת זה הלעג כאילו הקבוצה לא שילמה לאורך עשור מחיר מקצועי ותדמיתי כבד על מטרות גבוהות מדי
שהפעילו לחץ על השחקנים וההנהלה
לדעתי אתה לא בקיא ככ בעבר שלנו
אם אתה בכזו קלות דעת תומך בבעלים ובמועדון שמציבים מטרות גבוהות
אגב, אני לא חושב שאם ספרא היה מצהיר שצריך לתקוע יתד בליגה זה היה עושה נזק משמעותי לכמות המנויים
מה שכן, משתמע מדבריך שלא אכפת לך שקהל חדש יעשה מנוי על סמך ציפיות שקריות, ויהיה קורבן להונאה מצד הבעלים
אדום בנשמה אתה
אוהד אמיתי
הגאון מוילנה
אהבל קטן
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
אף אחד מהמועדון לא אמר שבשנה הקרובה הפועל ת"א תהיה קבוצה שרצה לאליפות.
אף אחד לא הבטיח לנו שירכשו שחקנים במליוני דולרים.
כן הבטיחו שנחזור לאט ובזהירות למקומנו הטבעי.
לי ולעוד רבים ברור שזה לא יקח קיץ אחד וזה נכתב פה.
אולי אתה זה שנשאב לפנטזיות ומאכזב את עצמך.
קח אויר. עובדים בהפועל בשקט. לפעמים זה נראה שהלכו לישון. אבל עובדים במרץ.
אין לי שום ציפיה שתהיה לי שקיפות מלאה לתהליכים שקורים במועדון.
הפועל ת"א עם ספרא תחזור להיות קבוצת צמרת. זה כנראה לא יקרה העונה אבל זה יקרה.
תרגעו כבר
אף אחד לא הבטיח לנו שירכשו שחקנים במליוני דולרים.
כן הבטיחו שנחזור לאט ובזהירות למקומנו הטבעי.
לי ולעוד רבים ברור שזה לא יקח קיץ אחד וזה נכתב פה.
אולי אתה זה שנשאב לפנטזיות ומאכזב את עצמך.
קח אויר. עובדים בהפועל בשקט. לפעמים זה נראה שהלכו לישון. אבל עובדים במרץ.
אין לי שום ציפיה שתהיה לי שקיפות מלאה לתהליכים שקורים במועדון.
הפועל ת"א עם ספרא תחזור להיות קבוצת צמרת. זה כנראה לא יקרה העונה אבל זה יקרה.
תרגעו כבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אתה זוכר איך הגבנו כולנו שחןסול יימח שמו אמר שהפועל לא מכוונת לפלייאוף עליון? (עזוב שבסוף ירדנו)צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 12:32ונרקומן כתב: ↑22 יוני 2025, 10:36שמעת ספרא? צ׳ימבוייקה מפורום שדים קרא לך לוזר, קח הלוואה של איזה 10 מיליון דולר ותקנה שחקנים בינוניים במחירים מופקעים כמו כנעאן ורועי לוי..צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:19
אני מצפה שלא יהיו לןזרים
שיעשו בלאגן בתקשורת
אי אפשר להציב מטרה
ופשוט ללכת לישון
אתה מביך. שחרר אותנו כבר
שומע, לא מכיר אותך
ואל תקרא לי מביך
שמור על תרבות דיון.
אני מצולק מינצברג
ולא מקיימים
מטריד אותי
זה הכל
אחד הדברים היותר טיפשים שכתבת זה הלעג כאילו הקבוצה לא שילמה לאורך עשור מחיר מקצועי ותדמיתי כבד על מטרות גבוהות מדי
אגב, אני לא חושב שאם ספרא היה מצהיר שצריך לתקוע יתד בליגה זה היה עושה נזק משמעותי לכמות המנויים
מה שכן, משתמע מדבריך שלא אכפת לך שקהל חדש יעשה מנוי על סמך ציפיות שקריות, ויהיה קורבן להונאה מצד הבעלים
אדום בנשמה אתה
אוהד אמיתי
הגאון מוילנה
אהבל קטן
אנשים פה השתגעו ובצדק כי אנחנו הפועל ורוצים לכוון הכי גבוה ולראות שדברים נעשים ולא רק בדיבורים, אבל גם למילים יש משקל.
לכן אני חושב שאתה קצת עובד על עצמך בקטע של ״בואו נוריד ציפיות״ שאני מבין ממך.
אני גם לא זוכר איזה הצהרת כוונות מטורפת שיצאה מהפה של ספרא בנוגע לעונה הקרובה, הציפיות הן רק שלנו האוהדים והתחילו אחרי החתמות מבטיחות מאוד, באסה שהמלחמה קצת עצרה הכל.
נערך לאחרונה על ידי cholo ב 22 יוני 2025, 14:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
א - אף אחד לא הציב מטרות של רכש במיליוני דולרים ואתגור של המובילות. אתה לא בעד להנמיך ציפיות, כי אף אחד לא דיבר גבוה גבוה. המוח שלך ושל עוד יוזרים בפורום דיבר גבוה גבוה והבעלים בקושי דיברו ואם דיברו אז דיברו נמוך נמוך.צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 12:32ונרקומן כתב: ↑22 יוני 2025, 10:36שמעת ספרא? צ׳ימבוייקה מפורום שדים קרא לך לוזר, קח הלוואה של איזה 10 מיליון דולר ותקנה שחקנים בינוניים במחירים מופקעים כמו כנעאן ורועי לוי..צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:19
אני מצפה שלא יהיו לןזרים
שיעשו בלאגן בתקשורת
אי אפשר להציב מטרה
ופשוט ללכת לישון
אתה מביך. שחרר אותנו כבר
שומע, לא מכיר אותך
ואל תקרא לי מביך
שמור על תרבות דיון.
אני מצולק מינצברג
ולא מקיימים
מטריד אותי
זה הכל
אדום בנשמה אתה
אוהד אמיתי
הגאון מוילנה
אהבל קטן
ב - אני לא תומך בבעלים. בכלל אבל בכלל לא. לדעתי כל הפסטיבל הזה עם הבן שלו ומייק הפועל גרייט אגיין הוא מביך ואני די בטוח שהם ייעלמו מפה בתוך שנה כי אין להם שום אינטרס אמיתי בהפועל.
ג - בפעם האחרונה שמישהו מהפועל העמיד ציפיות כמו שהצעת (חן סול ומינצברג) - התגובות פה היו הרסניות, למרות שהוא שיקף באומץ את מה שהיה בפועל.
ד - למה לעזאזל אתה כותב בצורת חמשיר? זה פשוט בלתי נסבל.
-
- קיבל.ה 248 לייקים
מכבי נעלם גדול אבל מפחידה היא בטח לא.
אבדה מהסגל שלה את זהבי, וואן אובריים ולמקין שלושה ממצטייני הפלייאוף של שנה שעברה ואת דויזאדה שהציל אותם מכמה וכמה משחקים. תמורה הביאו את בן הרוש ו
בשער הם החליפו פלופ בפלופמ ורשימת המתנדנדים כוללת קניקובסקי, דור תורג'מן, רביבו, נחמיאס ושלושה זרים מתוך 4.
אם נספור רק את אלה שכבר הלכו מול אלה שבאו, הם לא היו לוקחים אליפות בלי השחקנים שכבר עזבו.
-
- קיבל.ה 233 לייקים
הם עוד יתחזקוההוא מפעם כתב: ↑22 יוני 2025, 17:07מכבי נעלם גדול אבל מפחידה היא בטח לא.
אבדה מהסגל שלה את זהבי, וואן אובריים ולמקין שלושה ממצטייני הפלייאוף של שנה שעברה ואת דויזאדה שהציל אותם מכמה וכמה משחקים. תמורה הביאו את בן הרוש ו
בשער הם החליפו פלופ בפלופמ ורשימת המתנדנדים כוללת קניקובסקי, דור תורג'מן, רביבו, נחמיאס ושלושה זרים מתוך 4.
אם נספור רק את אלה שכבר הלכו מול אלה שבאו, הם לא היו לוקחים אליפות בלי השחקנים שכבר עזבו.
תורג'מן מתנדנד למה? גם קניקובסקי לא הולך לשום מקום אף קבוצה לא רוצה אותו, רביבו גם התחנה יצאה מהרכבת לדעתי
הדרום אפריקאי הזה שהם קרובים להביא נראה שחקן מעולה
יש להם בסיס מצוין, יחזקאל לא שיחק כל העונה ויהיה כשיר, עזו חוזר מהשאלה, בקיצור אין מה לדאוג לנבלות ואי אפשר להשוות את הסגל שלהם לחיפה שאין לי מושג מה עושים שמה,
-
- קיבל.ה 412 לייקים
כנעאן בב"ש ומיכאל אוחנה בחיפה. שניהם ביחד ישלימו בין פציעה לפציעה, אולי 5 משחקים שלמים העונה.TOMER כתב: ↑21 יוני 2025, 21:09שאפוoleg neduda כתב: ↑20 יוני 2025, 13:46 כנען כרגע בדרך לב״ש (למרות כל הפרסומים שהוא בדרך לחיפה). יהפוך אותם למפלצת
-
- קיבל.ה 1758 לייקים
אתה לא יכול לבקש לשמור על תרבות דיון כי הוא קרא לך מביך ואז לקרוא לו אהבלצ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 12:32ונרקומן כתב: ↑22 יוני 2025, 10:36שמעת ספרא? צ׳ימבוייקה מפורום שדים קרא לך לוזר, קח הלוואה של איזה 10 מיליון דולר ותקנה שחקנים בינוניים במחירים מופקעים כמו כנעאן ורועי לוי..צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:19
אני מצפה שלא יהיו לןזרים
שיעשו בלאגן בתקשורת
אי אפשר להציב מטרה
ופשוט ללכת לישון
אתה מביך. שחרר אותנו כבר
שומע, לא מכיר אותך
ואל תקרא לי מביך
שמור על תרבות דיון.
...
אדום בנשמה אתה
אוהד אמיתי
הגאון מוילנה
אהבל קטן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
לאמק בנדה (כנף שמאל) לפי הטוויטר מועמד חזק לב"ש, בעבר שיחק במכבי פ"ת ובשנים האחרונות בליגה האיטלקית לאחר שנמכר בעבור 2 מיליון יורו.
-
- קיבל.ה 38 לייקים
הבזבזנות פה בליגה שנוצרה בגלל ההגבלת זרים גורמת לאנשים לבכות למה לא פיזרנו מיליוני יורואים על שחקנים בינוניים מינוס. שחקנים כמו רועי לוי אפשר למצוא גם בלאומית. כנעאן באמת מוכשר אבל בן 25 ופציע מאוד, סביר להניח שלא יעשה קפיצת מדרגה... חבל על הכסף.ונרקומן כתב: ↑22 יוני 2025, 10:36שמעת ספרא? צ׳ימבוייקה מפורום שדים קרא לך לוזר, קח הלוואה של איזה 10 מיליון דולר ותקנה שחקנים בינוניים במחירים מופקעים כמו כנעאן ורועי לוי..צ'ימבויקה כתב: ↑22 יוני 2025, 10:19אני מצפה שלא יהיו לןזריםEl dudernio כתב: ↑22 יוני 2025, 10:17
רועי לוי מאשדוד חתם בב"ש מענין למה.
שיעשו בלאגן בתקשורת
אי אפשר להציב מטרה
ופשוט ללכת לישון
אתה מביך. שחרר אותנו כבר
הדבר היחיד שישנה - זרים. צריך להביא עוד 3-4 זרים בשכר של 350-400 אלף שח. אם יעשו את זה גם עוד חודש זה בסדר... הישראלים זה רק בונוס. תעשו בדיקה - מתי מכבי החתימה את פטאצי? מתי בש את ונטורה/קנגווה? מתי חיפה החתימה את צ'רי? במתי אני כמובן מתכוון לאיזה שלב בחלון.
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
קליי בדרך להפועל פ"ת, רכש מעניין
-
- קיבל.ה 252 לייקים
הרבה חושבים שהם יהיו בתחתית, אני חושב שהם יהיו בצמרת פתייאוף תחתון.
מי שיהיו בתחתית אלו ריינה, הפועל חיפה, טבריה ואולי גם אשדוד.
- 7even
- קיבל.ה 2933 לייקים
זה מבית מדרשם של אלו ששמו אותנו טופ 4 בעונת 23/24 ?הסבתא של הפועל כתב: ↑25 יוני 2025, 09:41הרבה חושבים שהם יהיו בתחתית, אני חושב שהם יהיו בצמרת פתייאוף תחתון.
מי שיהיו בתחתית אלו ריינה, הפועל חיפה, טבריה ואולי גם אשדוד.
כ"כ הרבה דברים משתנים במהלך העונה שלמעט 3-4 הראשונות אי אפשר לדעת כלום.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2610 לייקים
החלוץ יון ניקולאסקו, שחתם בשורותיה לארבע שנים (שלוש+אופציה). קבוצתו קיבלה עליו 1.3 מיליון יורו, כשהחלוץ ירוויח 500 אלף יורו נטו לעונה.
-
- קיבל.ה 2132 לייקים
בקטנה
ברנדלי קובאס קיבל הרבה יותר.
ברנדלי קובאס קיבל הרבה יותר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4975 לייקים
-
- קיבל.ה 1176 לייקים