חצי גמר מול ירושלים
-
- קיבל.ה 5975 לייקים
כשזה התחיל כבר היו פחות מ-1300 כרטיסים שנשארו.
לא חושב שנראה משהו שונה משמעותית.
לא חושב שנראה משהו שונה משמעותית.
- הפועל
- קיבל.ה 1724 לייקים
- יצירת קשר:
מקווה מאד שאתה צודק
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Daniel
- קיבל.ה 140 לייקים
זה כי שאר הכרטיסים פתוחים לבהצדעה ועדי עובדים וכאלה. אני מניח שנסיים את ה350 האלה יפתחו עוד גוש למכירההוקיץ' כתב:שו לא יהיה יתרון ביתיות?הפועל כתב: ↑22 מאי 2025, 01:12 בשורה התחתונה עופר לא מעריך נכונה (בלשון המעטה) את הפוטנציאל הכלכלי של אוהדי הפועל. התוצאה בשישי שיתרון הביתיות שלנו כנראה לא ימומש עקב כך, ובאופן אבסורדי ההכנסות יהיו נמוכות משמעותית ממה שהיו אם מדיניות המחירים היתה הגיונית ועקבית מלכתחילה. גרוע מכך, ואם זה ימשיך ככה, אז גם שנה הבאה ההכנסות ממנויים וכרטיסים יהיו נמוכות משמעותית מהמקסימום הפוטנציאלי.
הכי קל להאשים את האוהדים בכפיות טובה. אבל זה די טיעון "הרצפה עקומה". מועדון צריך להכיר את הקהילה שלו ולהתאים את עצמו אליה. וזה פשוט לא המצב בהפועל היום.
זה גרוע לנו, זה גרוע לעופר, זה גרוע להפועל.
באתר של לאן נשארו פחות מ-350 כרטיסים.
- Scofield
- קיבל.ה 247 לייקים
אהלן אהלן
אם כבר, אז תדייק. אמרתי שהפתרון הוא לזכות מי שקנה ושעדיין לא מאוחר לעשות את זה.
בפועל מה שעשו זה שאנשים כמוני קנו מנוי במחיר מלא. ואין על זה שום זיכוי.
כלוחם מילואים למשל יכלתי לקנות בבהצדעה ביותר זול.
אבל כולם קנו אחרי שיצאו בהצהרות של ׳תקנו אחרת יעלה יותר יקר ותיאלצו לשלם׳.
בפועל מה שקרה זה שמנויים שרצו לקנות נדפקו והקהל הרחב קונה ביותר זול מהם כרגע דרך שלל הוועדים/ארגונים. אבסורד לא?
אגב גם הורים לילדים שקנו מנוי להם ולילד נדפקו כי ההחזר שהם פרסמו שנותנים אחרי שהוציאו מנוי הורה וילד, זה רק למי שקנה כרטיס ולא מנוי.
וזה, כאמור, פתרון עקום וממש לא ירידה מהעץ.
זה יותר התעקשות למלא את האולם בכל מחיר אחרי שראו שלא שיווקו נכון כי לא הצליחו למכור.
ברור שטוב שהוציאו כרטיסי נוער, הורה וילד (חבל שנזכרו רק כי ראו שלא מוכרים כמו שציפו) אבל מי שקנה מנוי נדפק.
והמסקנה לפעם הבאה היא למכור מהתחלה למנויים במחיר סביר. נקווה שמישהו יסיק אותה
מה שהיה היה ונקווה לנצח עכשיו.
הבאסה שהתנהלות מטומטמת עם כרטיסים כל הזמן חוזרת אז כנראה שגם בפעם הבאה יהיה סיפור דומה חדש.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- סומך
- קיבל.ה 1346 לייקים
אני הורה עם שני ילדים, קניתי שני מיני מנוי ב300 ש"ח ועוד כרטיס נוסף ב154 ואני מרגיש פראייר שנדפק
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 527 לייקים
לא רק שנדפקנו, אנחנו גם עומדים למצוא את עצמינו עם מאות ירושלמים ביציע.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1455 לייקים
כל-כך הרבה דברים מאכזבים בסיפור הזה:
1. סיפור המנויים, מיותר מלכתחילה. אין שום טעם לקנות מנוי למספר משחקים כשלא יודעים כמה יהיו.
2. המחירים גבוהים מאוד. לא יודע מי ביצע את התחשיבים אבל הוא היה רחוק מאוד.
3. בסוף אנשים שקונים עכשיו כרטיסים בודדים יכול לרכוש במחיר יותר זול פר כרטיס בהשוואה לאנשים שקנו מנוי בפרי-סייל, כשהם לא מתחייבים על מספר משחקים, אלא יקנו לפני כל משחק, אם יהיה.
4. כשמוכרים דרך ועדי עובדים / מועדוני צריכה, ייכנסו גם אנשים שהם לא אוהדי הפועל ועוד במחיר מוזל, שזה האבסורד הכי גדול מכולם.
מקווה מאוד שאנשים למדו לקח לקראת השנים הקרובות.
1. סיפור המנויים, מיותר מלכתחילה. אין שום טעם לקנות מנוי למספר משחקים כשלא יודעים כמה יהיו.
3. בסוף אנשים שקונים עכשיו כרטיסים בודדים יכול לרכוש במחיר יותר זול פר כרטיס בהשוואה לאנשים שקנו מנוי בפרי-סייל, כשהם לא מתחייבים על מספר משחקים, אלא יקנו לפני כל משחק, אם יהיה.
4. כשמוכרים דרך ועדי עובדים / מועדוני צריכה, ייכנסו גם אנשים שהם לא אוהדי הפועל ועוד במחיר מוזל, שזה האבסורד הכי גדול מכולם.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
נראה שעם הזמן עושים יותר ויותר טעויות, ולא בדיוק מפיקים לקחים. לא הייתי בונה על זה.הלך המומנטום כתב: ↑22 מאי 2025, 13:03 כל-כך הרבה דברים מאכזבים בסיפור הזה:
- הפועל
- קיבל.ה 1724 לייקים
- יצירת קשר:
ספורט5
לקבוצה הוקצו קצת יותר מאלף כרטיסים, אבל לפי ההערכות צפויים להגיע כ-3,000 אוהדי הפועל ירושלים. זה צפוי לקרות משום שהפועל תל אביב פתחה את המכירה לקהל הרחב (למחזיקי כרטיס בהצדעה), ואוהדי הפועל ירושלים רכשו חלק גדול.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- Red Wolf
- קיבל.ה 896 לייקים
3000 אוהדי ירושלים ובלי האולטראס שלנו זה משחק ביתי שלהם
- Scofield
- קיבל.ה 247 לייקים
הלוואי שמישהו בהנהלה (ובעיקר עופר) מודע למה שהם חוללו מבחינת כרטיסים למשחק הזה.
מההתחלה ועד הסוף של ההתנהלות.
קטסטרופה.
מההתחלה ועד הסוף של ההתנהלות.
קטסטרופה.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- 7even
- קיבל.ה 2755 לייקים
הקטע שבתרחיש הכי אופטימי שיש, יהיה לנו עוד משחק אחד לתקן.
במקרה הפחות טוב התיקון יקרה רק שנה הבאה.
במקרה הפחות טוב התיקון יקרה רק שנה הבאה.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2755 לייקים
בשני המקרים צריך פה תיקון קיצוני ולהפוך את תחושת ה״פראיירים״ שיש כרגע בקהל
אם לא יעשו, ונגיע למכירת מנויים באותם תחושות, אנחנו עוד נמצא את עצמנו עם כמות מנוים של דרייב אין ביד אליהו
-
- קיבל.ה 269 לייקים
מי שויתר על ביתיות בינואר, שלא יתפלא שאין לו במאי
- מילפורד
- קיבל.ה 2420 לייקים
איך 3,000 אוהדי ירושלים?
לא מסובך לברר , אז ביררתי , בהצדעה קיבלו 250 כרטיסים , וגם את זה הם נדרשו לודא מול לאן שזה אוהדים עם היסטוריית רכישה של הפועל.
אם יש 2,000 אוהדי ירושלים שישיגו כרטיסים מעבר להקצאה שלהם , זה כי אוהדי הפועל קנו כרטיסים ומכרו להם.
תרשו לי לפקפק במספר הזה כרגע.
לא מסובך לברר , אז ביררתי , בהצדעה קיבלו 250 כרטיסים , וגם את זה הם נדרשו לודא מול לאן שזה אוהדים עם היסטוריית רכישה של הפועל.
אם יש 2,000 אוהדי ירושלים שישיגו כרטיסים מעבר להקצאה שלהם , זה כי אוהדי הפועל קנו כרטיסים ומכרו להם.
תרשו לי לפקפק במספר הזה כרגע.
-
- קיבל.ה 1654 לייקים
-
- קיבל.ה 160 לייקים
אני מתומכי עופר, שורק בוז בכדורגל וגם במשחקי חוץ בסל שמקללים.
אבל, לי זה כבר מתחיל לעלות על העצבים וזה נראה מאוד לא טוב. מהתביעה של המועדון (הבנתי שזה המועדון ולא אנשים פרטיים ככה פורסם לפחות), נושא הדרייב אין שלא מתקדם כלום, נושא הטוויטר והתגובות של עופר ועד לכרטיסים שמחולקים עכשיו לכל מי שחפץ .
(קניתי לי ולאחיין שלי בן 13 2 מנויים ב-300 כל אחד)
ועזבו שמקצועית, אם ים לא משחק לדעתי זה פלוס 15 לי-ם ובאולם לא ישמעו את הקהל שלנו.
מרגיש מתוסכל ולא רק שאני לא מתרגש מהחצי גמר, אני מתוסכל ואפילו חושש.
בקצב הזה שנה הבאה לא רואה שיש יותר מ-3,000 מנויים
אבל, לי זה כבר מתחיל לעלות על העצבים וזה נראה מאוד לא טוב. מהתביעה של המועדון (הבנתי שזה המועדון ולא אנשים פרטיים ככה פורסם לפחות), נושא הדרייב אין שלא מתקדם כלום, נושא הטוויטר והתגובות של עופר ועד לכרטיסים שמחולקים עכשיו לכל מי שחפץ .
ועזבו שמקצועית, אם ים לא משחק לדעתי זה פלוס 15 לי-ם ובאולם לא ישמעו את הקהל שלנו.
ואני עדיין לא יכול לקנות דרך האתר של לאן כיוון שאני לא עומד בתנאי של היסטוריית הרכישה 
אפילו שקניתי הרבה פעמים.

אפילו שקניתי הרבה פעמים.
-
- קיבל.ה 1654 לייקים
- Daniel
- קיבל.ה 140 לייקים
מוכר כרטיס לאולם 8 (זהב)
מאחורי הספסל של הפועל
בפחות ממחיר מעלות
עקב הקפצה למילואים
מאחורי הספסל של הפועל
בפחות ממחיר מעלות
עקב הקפצה למילואים
-
- קיבל.ה 907 לייקים
תן לי לענות לך על מה שעולה לך על העצבים..ואן גוך כתב: ↑22 מאי 2025, 15:19 אני מתומכי עופר, שורק בוז בכדורגל וגם במשחקי חוץ בסל שמקללים.
זה לא עופר ולא המועדון תבעו, אנשים פרטיים(עובדי המועדון) שהותקפו, עופר אמר שבוע שעבר שבזמן הקרוב יש לו פגישה עם עיריית תל אביב לקדם את העניין ולסגור אותו, עופר לא בטוויטר ועצם זה שהוא עונה כמעט לכל אחד זה מדהים בעיניי אבל כל אחד לוקח את זה אחרת, אף כרטיס לא מחולק(למעט לקהילת שבט הנובה שגם ככה היו מקבלים כרטיסים)
-
- קיבל.ה 907 לייקים
-
- קיבל.ה 2482 לייקים
אגב לא תאמינו אבל גם על הכרטיסים חינם עבור ניצולי הנובה ראיתי תלונות ....
-
- קיבל.ה 2482 לייקים
-
- קיבל.ה 1262 לייקים
מי שזרק אבוקות על הראש של אוהדי מכבי במשחק 3 שלא יבוא לבכות על אובדן בתיות שהוא יצר במו ידיו. יכולנו לסיים את הליגה מקום ראשון לקבל את חולון לסדרה יותר נוחה ולתת למכבי וירושלים להרוג אחת את השניה בחצי. אבל האבוקות הן סלע קיומנו.
מחירים ביזיון ובגללם ובגלל הקומבינות המוזרות האלה יהיו מחר המון אוהדי ירושלים.
-
- קיבל.ה 533 לייקים
כתבת יח''צ מרשימה בספורט 5 על סולד אאוט
-
- קיבל.ה 2482 לייקים
מי קבע שיהיו? לדעתי זה שטויותRed_man כתב: ↑22 מאי 2025, 18:22מי שזרק אבוקות על הראש של אוהדי מכבי במשחק 3 שלא יבוא לבכות על אובדן בתיות שהוא יצר במו ידיו. יכולנו לסיים את הליגה מקום ראשון לקבל את חולון לסדרה יותר נוחה ולתת למכבי וירושלים להרוג אחת את השניה בחצי. אבל האבוקות הן סלע קיומנו.
-
- קיבל.ה 1262 לייקים
כי מכרו בבהצדעה במחירים סבירים בלי שום מגבלות. כמו שאצלנו יש המון אוהדים עם זכאות לבהצדעה ככה גם לירושלים בטוח יש. מניח שהם יהיו באיזור ה2,000 אוהדי ירושלים.רק הפועל כתב: ↑22 מאי 2025, 18:29מי קבע שיהיו? לדעתי זה שטויותRed_man כתב: ↑22 מאי 2025, 18:22מי שזרק אבוקות על הראש של אוהדי מכבי במשחק 3 שלא יבוא לבכות על אובדן בתיות שהוא יצר במו ידיו. יכולנו לסיים את הליגה מקום ראשון לקבל את חולון לסדרה יותר נוחה ולתת למכבי וירושלים להרוג אחת את השניה בחצי. אבל האבוקות הן סלע קיומנו.
האמת? הרמתי כבר ידיים תן לעונה הזאת להיגמר ואח״כ אלוהים גדול. שרדתי הכל את טביב והאחים ניסנוב. שנים של השפלות בדרבי ירידות ליגה מאבקי תחתית אכזבות בשרשרת אבל את הסיבוב הזה אני כבר לא עומד לשרוד. באמת שייזדנו כבר כולם אולטראס, עמותה, עופר כולם כולל כולם. חלאס לא יכול יותר עם זה שכל שעתיים יש איזה דרמה. לא יכול יותר עם המשחקי למי יש יותר גדול הזה יאללה זדיינו כולם ולכו תשחקו עם הצעצוע שלכם כי אני בתכלס לא מעניין את אף אחד מכם. אלפי אנשים הפכו להיות ניצבים בהצגה של המשולש המוזר הזה ואני אגיד את האמת? אני חושב שהם נהנים רצח מהמצב. כל אחד מקבל את מנת התשומת לב שהוא כל כך צריך בשביל להזין את האגו העצום שלו ושם זין על אלפים אחרים שזה לא קשור אליהם. כן תקפו בגן נר לא תקפו בגן נר, הגישו תלונה לא הגישו. תבעו אזרחית ואז מה נראה להם שהם עושים. אוהדים שמאיימים בפייסבוק בפרטי על אוהדים אחרים. אוהדים שמאיימים באמצע הרחוב על אוהדים אחרים. אוהדים שמאיימים ביציע על אוהדים אחרים. כן שלחו מכתב למשטרה ולמה שלחו. יאללה שחררו אותי באלוהים שחררו. יש מחר משחק חצי גמר ובמקום לדבר על הכשירות של מדר כולם מדברים כרגיל על הכל חוץ מעל המשחק שיש מחר.
-
- קיבל.ה 2482 לייקים
אתה קצת מגזים , קרו פה קצת. דברים טובים גם בעונה הזו
לפי הפועל - סולד אאוט. אישית, אני מפקפק.
-
- קיבל.ה 2482 לייקים
איזה אינטרס יש להם לשקר ? בסוף ידעו את זה אם כן ....
-
- קיבל.ה 2482 לייקים
ואני מציע לכלל האוהדים פה לנסות לקחת את הדברים יותר באיזי , בסוף זו עונה של היסטוריה בלי קשר למה יקרה בהמשך ובהתמודדות נגד ירושלים , פשוט תהנו מהרגע ותתעלמו מכל רעשי הרקע של האולטראס והמחירים המעט גבהים , יהיה בסדר
- 7even
- קיבל.ה 2755 לייקים
הסגל למשחק 1:
ים, נועם, בר, בלייקני, פוסטר
פלטין, ווינרייט, גינת, בלייזר
מוטלי, בינגהאם, רוינה
ברונו בחוץ.
רגלנד גם.
ים, נועם, בר, בלייקני, פוסטר
פלטין, ווינרייט, גינת, בלייזר
מוטלי, בינגהאם, רוינה
ברונו בחוץ.
רגלנד גם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1262 לייקים
אני לא אומר שלא היו דברים טובים היו דברים נהדרים. יחד עם זאת אי אפשר להתעלם מזה שברגע הכי גדול של המועדון מזה 32 שנה כבר באותו ערב אנשים התעסקו בזה שעופר הניף עם השחקנים, אח״כ על מה שהיה בנתב״ג, אח״כ על החגיגות ומיקומן, אח״כ כן דיברו עם לאה או לא דיברו עם לאה, אח״כ על למה אי אפשר לגעת בגביע בזמן הצילומים וזה ממשיך וממשיך וממשיך. מוציאים טיסות, למה כזה יקר. לא מוצאים טיסות אז מתלוננים על למה לא מוציאים. על כל דבר טוב מוציאים פה את הנשמה לכולם ברמה שבאמת אי אפשר לסבול את זה כבר. לא משנה מה עושים מתחילה פה מלחמת עולם וישר זה מי איתי ומי נגדי. לא יכול יותר לשמוע את אף אחד. האולטראס ועופר? הרבה יותר דומים ממה שהם מוכנים להודות בפומבי והם נהנים נורא מהמאבק הזה הם פשוט לא יודו בזה. עופר זוכה לקרדיט כבעלים שהלך ראש בראש עם ארגון האוהדים. האולטראס זוכים לקרדיט על זה שהם נאמנים לעקרונותיהם ולא נסחפים אחרי הקהל הרחב והמרדף לתארים ״והמכביזים״ (שזה קשקוש זכיה בתארים זאת מהות הספורט אחרת זה סתם חוג במתנס) ולבוז לקהל הרחב. ראיתי מספיק הודעות בסגנון ״הפועל והאולטראס זה גוף אחד החל מ1999״ כאילו הפועל הוקמה באותו יום. הייתה הפועל לפני האולטראס ותהיה גם אחרי אם צריך. הייתה הפועל לפני עופר ותהיה גם אחרי אם צריך. אחרי שהמשולש הקטלני הזה (אולטראס, עופר והעמותה) יסיים אנחנו הקהל הרחב זה שבאמת שם כסף יאסוף את השברים וישלם כרגיל את המחיר תרתי משמע.