Red_man כתב: ↑05 אפריל 2025, 15:18
joshsoos כתב: ↑05 אפריל 2025, 14:46
Red_man כתב: ↑05 אפריל 2025, 14:22
תשמע ברבע זה עבד מעולה בחצי זה עבד עוד יותר טוב. המון אוהדים פשוט חיכו גם בגלל השמועות על מעבר אפשרי לאולם אחר גדול יותר וגם כי פרסמו עוד באותו לילה שעובדים על חבילות. לאף אחד במועדון או בקהל לא הייתה סיבה להאמין שזה הולך להיכשל ככה, אם כבר להיפך היתה הרגשה שזה יהיה עוד יותר טוב אחרי שבחצי הטיסו בערך 1000 אוהדים פלוס הסעות מאורגנות וזה די תקתק.
אגב כמו שאני מכיר את אוהדי הפועל אם אחרי החצי המועדון היה אומר אין לנו איך להטיס אתכם קחו את הכרטיסים תסתדרו עם ההגעה אז היו מבקרים אותם שהם לא רוצים מספיק שאנשים יגיעו. אני רואה בקבוצות אנשים שכותבים מה הבעיה שעופר יקנה שישה מטוסים?
נכון וזה שורש הבעיה...חשבו שיילך ככה גם בגמר. לא הייתה סיבה להאמין שייכשל? בטח שהייתה, למעשה שתיים. אחת והעיקרית שבהן- התאריך. אנחנו כבר לא בסופש ולא בסוף מרץ, אלא באמצע שבוע ובתוך חופשת פסח. אז במועדון לא יודעים את זה אבל אני למשל הקהל, לי הייתה סיבה להאמין ואם רק היו שואלים אותי למשל הייתי אומר להם =) בגלל זה גם קניתי טיסות בחמישי בבוקר ( ברביעי בלילה נמנעתי רק בגלל הפרסומים על הזזת תאריך/מיקום ) וגם עכשיו כבר שריינתי טיסות לשבוע הבא. כי אם יהיה משחק שלישי, הסבירות שיהיו מטוסים רבים בתוך חול המועד נראית קטנה עוד יותר מעכשיו והמחירים יהיו בשמיים. אני לא היחיד שיודע מה זה תקופות ביקוש בתעופה, מבטיח לך, ומפתיע מאוד שאף אחד במועדון לא חשב על זה מראש.
הסיבה השניה היא הביקוש הרב מהאוהדים, שיגרור אחריו באופן טבעי העלאת מחירים של חברות.
לגבי הפסקה השניה שלך, ישראלים זה עם שמתלונן, לא חדש בדיוק.... בגלל זה אתה אמור לעשות הכל אבל הכל למנוע מהם את זה, עם התנהלות נכונה ושקיפות ( אני עצמי מתעסק בכרטיסים לחו"ל, אמנם סיפור אחר לגמרי ממה שיש לנו פה, אבל אותה מסקנה- התנהלות נכונה מובילה להצלחה ) אחרי הסופש הזה ההנהלה כבר לא תוכל להגיד יותר שלא ידעה ולא יודעת מה צריך לתקן ונותר רק לקוות שזה יקרה. אם יחזור על עצמו, אז כרגיל נאכל את עצמנו כמו מול כל הנהלה של הפועל רגל או סל אי פעם...
1. עובדתית הרוב לא ממש צפה את הכישלון הזה.
2. שום דבר לא היה מונע את התלונות. איך אפשר להתמודד עם תלונה בסגנון למה עופר לא קונה שישה מטוסים פשוט? הרי רק בזכות הקהל הוא אולי יגיע ליורוליג. לא ממציא ראיתי מישהו שכתב את זה והוא לא היה ציני.
3. כשהמועדון ארגן את הטיסות למרות שזה סופר חריג הרוב החמיא לו ובצדק. 1,000 אוהדים הגיעו ככה לסופיה לחצי גמר ויש סיכוי טוב שחלק משמעותי מהם לא היה מגיע אם לא היו את הטיסות האלה. שכשירושלים וחולון עשו פיינל פור BCL לא היו דילים של המועדונים שם? משום מה זכור לי שהיו דילים מאורגנים.
4. נקווה שננצח את המשחק בשלישי ושלא נצטרך לחזור לסמוקוב יותר בחיים.
1. ברור שהרוב לא צפה, הרוב לא מכיר את השוק ברמה הזו. אבל לא צריך רוב...מספיק אחד. במקרה של הקהל מבטיח לך שיש לא מעט כמוני שיודעים, אבל זה לא תפקידנו. במקרה של הפועל, מנכל או סמנכל או איש שיווק או מי שזה לא תפקידו, כי זה חלק מהתפקיד מה לעשות? אם אתם לא יודעים, לכו לתפקיד אחר, כמו כל תפקיד בחברה שתיכשל בו.
2. אבל זה ברור, וכתבתי את זה...ישראלים יתלוננו מה שלא יהיה. לכן ההקפדה על התנהלות נכונה ושקיפות היא סופר חשובה, אל תתן לאנשים סיבות להתלונן ואז יוותרו רק המתלוננים המקצועיים ומהם אי אפשר להיפטר ( לפחות לא בדרך טבעית, או כמו שאני נוהג לומר- איפה היטלר כשצריך אותו

)
3. שוב, בעקרון זה לא תפקיד של מועדון, דילים אצל קבוצות אירופאיות זה דבר ששמור לאחוזים בודדים שמחפשים נוחות וכרטיס בטוח ולא אכפת להם לשלם יותר, השאר מגיעים לבד. אבל אם החלטת כבר שאתה רוצה לעסוק בזה- תדע מה אתה עושה. זה לא חוכמה להוציא דילים למשחק פחות מבוקש, בתקופה פחות מבוקשת ועם זמן מראש. לא תהיה לך בעיה להשיג מטוסים בזול ולא תזדקק לשיטות מכירה רגילות של קריטריונים/הגרלות/קרדיטים כי מי שרוצה לסע יהיה לו כרטיס. זה כן חוכמה להיקלע למצב של לחץ בזמן, בתקופת ביקוש של טיסות ופי כמה ביקוש מהיצע כרטיסים. וכאן נכשלו, וחבל. כי שוב, אני לא חושב שזה מזדון ולא מקומבינות, אלא מחוסר נסיון. אבל מעכשיו אין יותר תירוצים, ואם לא יפיקו לקחים להבא אז נדע שהכשלון הוא מובנה.
4. אני איתך, בכיף מבטל את הטיסות בשישי הבא =)