חיזוק - שינוי בסגל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אם הוא שחקן מצויין למה הוא לא מניע כדור כמעט אף פעם?
יחד, רק יחד! :heart:
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הוא שחקן מצויין לסין, או להפועל ב"ש.
בינתיים אצלנו הוא נותן על כל משחק טוב, 5 משחקי עלטה
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

אם אני מנתח את הסגל שלנו בהתאם למכבי וירושלים והיכולת במשחקים האחרונים, ככה הייתי רוצה לראות אותנו עולים בשלבי ההכרעה:

1 - ים, נועם, רגלנד: לכולם ברור מי המנהיג של הפועל תל אביב 2025 ובצדק, ים צריך לקבל את רוב הדקות בעמדה הזאת ולתת מנוחה בדקות שבהן הוא גמור ועושה שטויות של חוסר בחמצן. נועם הראה אתמול ולפרקים שיש לו את מה שצריך כדי להיות הרכז השני שלנו ואני מקווה שבאמת העליות והירידות אצלו נובעות מחוסר ביטחון וגיל. רגלנד מספיק טוב להוביל את הקבוצה מול קבוצות פחות מוכשרות ולרווח עומסים במשחקים גדולים
2 - ברטי, רגלנד: רכז שני שאמור להרגיע את המשחק, להכניס סדר ולהוביל כדור בהתקפות שבהן הקבוצה צריכה. חלוקת דקות של שניהם + דקות שבהן ים ונועם משחקים ביחד אמור להיות רמה מעולה להתמודדויות נגד כל קבוצה בליגה ובאירופה
3 - פוסטר, פלטין, בלייזר - פוסטר מוכיח בכל משחק כמעט בקבוצה שהוא מהשחקנים היציבים שלנו, קילר שצריך, עם קליעה יציבה *לפרקים* מחוץ לקשת. אתמול לקח על עצמו את ה3 דקות האחרונות וזה השתלם. פלטין אמור וצריך לקבל הרבה יותר קרדיט גם בהגנה נגד קבוצות התקפיות וגם בזריקות מחוץ לקשת. בלייזר נטו לסתימת חורים.
4 - גינת, קאבוקלו*, בלייזר, בינגהאם - גינת בתקופה מדהימה, כל כך שקט, כל כך נלחם ושחקן חשוב מאוד במערך שלנו, קאבוקלו הוכיח לפרקים שיש לו איכויות מדהימות בתור 4 וביחד עם עוד גבוה על המגרש דיברנו פה כל כך הרבה על כמה זה אמור ויכול לתת פייט חזק מאוד להרכבים גבוהים של מכבי
5 - מוטלי, בינגהאם, קאבוקלו - מוטלי את בינגהאם אמורים להיות מספיקים לעמדה 5, ראינו אתמול איזה איכות יש לבינגהאם ואיך הוא שיתק את סורקין וריברו. מול ג'יילן הורד יהיה לנו מאוד קשה בלי 2 גבוהים קבוע על הפרקט ולכן הציוות של קאבוקלו קריטי איתם.

* ברישום של איש במקום ברונו נקבל את אותו סגל עם עוד קצת עומק ב3 וחוסר בפיזיות בצבע - האם זה מספיק? לא יודע.. מרגיש שמול ירושלים היית רושם את איש ומול מכבי אני מעדיף את קאבוקלו אבל באמת שאני חי בשלום עם 2 הרישומים, רק בבקשה אל תתנו לי לראות את בלייקני לפני שהוא פוגש 3 פסיכולוגים ופסיכיאטר שיתן לו מכה בראש

יש פה סגל של 11 שחקנים שברגע נתון אני רגוע שכל אחד מהם על הפרקט באופן יחסי לכן אני חושב שנהיה בסדר גם בלי חיזוק, אך במידה וכן צריך מישהו הייתי מחפש שחקן במקום רגלנד. 2 קלאסי שיכול לשחק גם ב3 וגם להוביל כדור לפרקים ולשחק פיק-אנד-רול. שחקן כזה שיש לו טיקט של הגנה וקליעה מחוץ לקשת.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

דחוף:
1. קומבוגארד שישחק ליד ים, יהיה לנו קו אחורי מפחיד.
2. מפלצת צבע (מתי כבר לעזאזל תהיה לנו אחת) שתעשה הגנה וריבאונד.

אני חושב שכן עושים הכל בשביל להביא אבל זה לא תלוי גם בנו.
לכן אני מכוון יותר לעונה הבאה, שתבנה קבוצה קבוצה ולא מטלאים.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

Niro כתב:רבאק מה עם איתי שגב? צ'אצ'אשוילי קרע צולבת בפעם השנייה, אם ירושלים יקחו את שגב ואנחנו ניתקע עם רוינה לשנים הקרובות זה בעייתי מאוד.
עופר אמר היום בפוד של גרשון שהציעו לנס ציונה 1.5 מיליון בייאאוט והם סירבו ויותר מזה אי אפשר לעשות.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

חם מהתנור, Perth Wildcats הודחו בסדרת חצי הגמר של הליגה האוסטרלית, מה שאומר שברייס קוטון סיים את העונה.
אם רוצים קומבו גארד סקורר ברמה גבוהה, זה אחד השמות.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 03 מרץ 2025, 16:47 אם אני מנתח את הסגל שלנו בהתאם למכבי וירושלים והיכולת במשחקים האחרונים, ככה הייתי רוצה לראות אותנו עולים בשלבי ההכרעה:

1 - ים, נועם, רגלנד: לכולם ברור מי המנהיג של הפועל תל אביב 2025 ובצדק, ים צריך לקבל את רוב הדקות בעמדה הזאת ולתת מנוחה בדקות שבהן הוא גמור ועושה שטויות של חוסר בחמצן. נועם הראה אתמול ולפרקים שיש לו את מה שצריך כדי להיות הרכז השני שלנו ואני מקווה שבאמת העליות והירידות אצלו נובעות מחוסר ביטחון וגיל. רגלנד מספיק טוב להוביל את הקבוצה מול קבוצות פחות מוכשרות ולרווח עומסים במשחקים גדולים
2 - ברטי, רגלנד: רכז שני שאמור להרגיע את המשחק, להכניס סדר ולהוביל כדור בהתקפות שבהן הקבוצה צריכה. חלוקת דקות של שניהם + דקות שבהן ים ונועם משחקים ביחד אמור להיות רמה מעולה להתמודדויות נגד כל קבוצה בליגה ובאירופה
3 - פוסטר, פלטין, בלייזר - פוסטר מוכיח בכל משחק כמעט בקבוצה שהוא מהשחקנים היציבים שלנו, קילר שצריך, עם קליעה יציבה *לפרקים* מחוץ לקשת. אתמול לקח על עצמו את ה3 דקות האחרונות וזה השתלם. פלטין אמור וצריך לקבל הרבה יותר קרדיט גם בהגנה נגד קבוצות התקפיות וגם בזריקות מחוץ לקשת. בלייזר נטו לסתימת חורים.
4 - גינת, קאבוקלו*, בלייזר, בינגהאם - גינת בתקופה מדהימה, כל כך שקט, כל כך נלחם ושחקן חשוב מאוד במערך שלנו, קאבוקלו הוכיח לפרקים שיש לו איכויות מדהימות בתור 4 וביחד עם עוד גבוה על המגרש דיברנו פה כל כך הרבה על כמה זה אמור ויכול לתת פייט חזק מאוד להרכבים גבוהים של מכבי
5 - מוטלי, בינגהאם, קאבוקלו - מוטלי את בינגהאם אמורים להיות מספיקים לעמדה 5, ראינו אתמול איזה איכות יש לבינגהאם ואיך הוא שיתק את סורקין וריברו. מול ג'יילן הורד יהיה לנו מאוד קשה בלי 2 גבוהים קבוע על הפרקט ולכן הציוות של קאבוקלו קריטי איתם.

* ברישום של איש במקום ברונו נקבל את אותו סגל עם עוד קצת עומק ב3 וחוסר בפיזיות בצבע - האם זה מספיק? לא יודע.. מרגיש שמול ירושלים היית רושם את איש ומול מכבי אני מעדיף את קאבוקלו אבל באמת שאני חי בשלום עם 2 הרישומים, רק בבקשה אל תתנו לי לראות את בלייקני לפני שהוא פוגש 3 פסיכולוגים ופסיכיאטר שיתן לו מכה בראש

יש פה סגל של 11 שחקנים שברגע נתון אני רגוע שכל אחד מהם על הפרקט באופן יחסי לכן אני חושב שנהיה בסדר גם בלי חיזוק, אך במידה וכן צריך מישהו הייתי מחפש שחקן במקום רגלנד. 2 קלאסי שיכול לשחק גם ב3 וגם להוביל כדור לפרקים ולשחק פיק-אנד-רול. שחקן כזה שיש לו טיקט של הגנה וקליעה מחוץ לקשת.
לגבי בלייזר....אם ברונו היה משחק כמוהו (הגנתית) שלשום, היינו אומרים שמזל שהוא נרשם.
אנחנו מחפשים מפלצת צבע בהגנה, אולי זה בעצם כבר מתחת לאף שלנו עם השילוב של בינגהאם ובלייזר שעולה להרביץ, להילחם ולקפוץ על כדורים...לא?

רגלנד - כמה עפו עליו כאן אחרי כמה משחקים מול תחתית הליגה ורק כמה בודדים הזהירו ואמרו שלא מייצג בכלום. הוא כרגע חיסרון התקפי מטורף. כישרון בהחלט יש לו אבל היתה לו יותר זרימה התקפית במהלך העונה.
חייבים להכניס אותו לעניינים במידה ולא מגיע פה איזה קומבו גארד סקורר. כנ"ל לגבי בר שקצת מזייף התקפית.

פלטין - עוד לא מצאתי את הסיבה למה הוא נשרף בכל משחק גדול. תן לאהבה הזו לשחק כבר. אם לא יהיה טוב, תוריד....אבל לפחות תן לו צ'אנס.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אני את שלי עשיתי, אמרתי ליובל בדרבי שיביאו את קאבנגלה לעונה הבאה.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

https://www.facebook.com/share/p/1A8thPYm2N/

ממשיך לפנטז, אם הוא לא יגיע ל.נ.ב.א איכשהו בטעות, יכול להיות 4 אדיר ליד מוטלי או יותר מזה ליד סנטר עם נוכחות יותר חזקה בהגנה בצבע.

מקורב לצלחת
קיבל.ה  14 לייקים

תמשיך לפנטז, זה לא יקרה.

יהיה עוד שחקן וזה ברור, השאלה אם מחזקים את עמדת הרכז/קומבו או שמביאים מחליף לווינרייט. בכל מקרה, אין מה להביא שחקן עד שעפים מהיורוקאפ, ככה שלדעתי יחכו עם זה שבועיים שלושה.

אני בדעה שצריך לשחרר את בלייקני וג'ו, להביא במקומם קומבו וסווינגמן וללכת עם בינהגאם על קבוקלו. אם ווינרייט חוזר לחיים, יש מצב שאנחנו יכולים לעבור את ירושלים/מכבי בכל סדרה, אם גדול...
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 08 מרץ 2025, 00:43 תמשיך לפנטז, זה לא יקרה.

יהיה עוד שחקן וזה ברור, השאלה אם מחזקים את עמדת הרכז/קומבו או שמביאים מחליף לווינרייט. בכל מקרה, אין מה להביא שחקן עד שעפים מהיורוקאפ, ככה שלדעתי יחכו עם זה שבועיים שלושה.

אני בדעה שצריך לשחרר את בלייקני וג'ו, להביא במקומם קומבו וסווינגמן וללכת עם בינהגאם על קבוקלו. אם ווינרייט חוזר לחיים, יש מצב שאנחנו יכולים לעבור את ירושלים/מכבי בכל סדרה, אם גדול...
לשחרר מתי ? השנה ?
החלונות עוד פתוחים ברוב הליגות ? כי אם לא זה שאתה משחרר זה פשוט הלך הכסף אולי כדי להשאיר בסגל לייתר בטחון
( אני שואל ברצינות אין לי שום מושג מה פתוח ואיפה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

ההוא מפעם כתב: 08 מרץ 2025, 01:28
מקורב לצלחת כתב: 08 מרץ 2025, 00:43 תמשיך לפנטז, זה לא יקרה.

לשחרר מתי ? השנה ?
החלונות עוד פתוחים ברוב הליגות ? כי אם לא זה שאתה משחרר זה פשוט הלך הכסף אולי כדי להשאיר בסגל לייתר בטחון
( אני שואל ברצינות אין לי שום מושג מה פתוח ואיפה )
כרגע אתה צריך אותם ליורוקאפ...

אחרי שהמפעל הזה יגמר תעשה את השינויים.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

לא הבנתי מה הקשר ליורוקאפ. צריך להביא שחקן כמה שיותר מהר ולא לשחרר אף אחד בינתיים. גם ככה בברלי שוחרר ולא הגיע אף אחד במקומו.
אישית אני חושב שהכי דחוף זה קומבו גארד סקורר, אבל גם סמול פורוורד טוב לא יזיק. יש כמה שמות של שחקנים פנויים שבהחלט יכולים לעזור לנו.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

העניין הוא שלא בטוח ששחקנים ברמה שאנחנו צריכים יסכימו להגיע לפה בלי להשתתף באירופה (שזה כמובן בלתי אפשרי כבר )
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 מרץ 2025, 13:03 לא הבנתי מה הקשר ליורוקאפ. צריך להביא שחקן כמה שיותר מהר ולא לשחרר אף אחד בינתיים. גם ככה בברלי שוחרר ולא הגיע אף אחד במקומו.
אישית אני חושב שהכי דחוף זה קומבו גארד סקורר, אבל גם סמול פורוורד טוב לא יזיק. יש כמה שמות של שחקנים פנויים שבהחלט יכולים לעזור לנו.
שאני מעדיף שיריצו את בליקני / קבוקלו / איש בתקווה שמשהו ישתחרר ונוכל להרוויח מהם 10-20 דקות טובות ביורוקאפ מאשר להביא שחקן שיפגע להם בביטחון
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

רק הפועל כתב: 08 מרץ 2025, 13:19 העניין הוא שלא בטוח ששחקנים ברמה שאנחנו צריכים יסכימו להגיע לפה בלי להשתתף באירופה (שזה כמובן בלתי אפשרי כבר )
לא בהכרח, אנחנו כבר לקראת סוף העונה. יש עוד כולה 6 משחקים ביורוליג לפני הפלייאוף ו-8 קבוצות שם יסיימו את העונה האירופית.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רק הפועל כתב: 08 מרץ 2025, 13:19 העניין הוא שלא בטוח ששחקנים ברמה שאנחנו צריכים יסכימו להגיע לפה בלי להשתתף באירופה (שזה כמובן בלתי אפשרי כבר )
ג'סטין ג'סאפ
סאם דאקר

הם 3 שמייצרים נקודות וסיימו את העונה האירופאית עם הקבוצות שלהם (אולם ובאדלונה).
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

El dudernio כתב: 08 מרץ 2025, 14:23
הוקיץ' כתב: 08 מרץ 2025, 13:03 לא הבנתי מה הקשר ליורוקאפ. צריך להביא שחקן כמה שיותר מהר ולא לשחרר אף אחד בינתיים. גם ככה בברלי שוחרר ולא הגיע אף אחד במקומו.
שאני מעדיף שיריצו את בליקני / קבוקלו / איש בתקווה שמשהו ישתחרר ונוכל להרוויח מהם 10-20 דקות טובות ביורוקאפ מאשר להביא שחקן שיפגע להם בביטחון
בעיני זו מחשבה לא נכונה. קודם כל, קומבו גארד לא בא על חשבון איש או קבוקלו בשום צורה.
דבר שני, אתה רוצה שיבוא לפה גו טו גאי שיוכל לקחת על עצמו את הקבוצה ברגעים החשובים. אתה לא תביא לפה שחקן בסוף העונה ותוך שבוע הוא כבר יהיה השחקן שאליו תלך. בקבוצה מוכשרת ועמוקה כמו שלנו לוקח זמן להיכנס לעניינים ולבנות לעצמך מעמד. צריך להביא שחקן בהקדם האפשרי.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הוקיץ' כתב: 08 מרץ 2025, 14:30
El dudernio כתב: 08 מרץ 2025, 14:23
בעיני זו מחשבה לא נכונה. קודם כל, קומבו גארד לא בא על חשבון איש או קבוקלו בשום צורה.
דבר שני, אתה רוצה שיבוא לפה גו טו גאי שיוכל לקחת על עצמו את הקבוצה ברגעים החשובים. אתה לא תביא לפה שחקן בסוף העונה ותוך שבוע הוא כבר יהיה השחקן שאליו תלך. בקבוצה מוכשרת ועמוקה כמו שלנו לוקח זמן להיכנס לעניינים ולבנות לעצמך מעמד. צריך להביא שחקן בהקדם האפשרי.
אם תביא 2-3 שהןא בעל בית מהר מאוד הוא ישתלט על הענינים, למשל תביא עוד 3 שבועות את דה קולו...
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

דה קולו 1-2, הרבה מעבר לשיא וגם ככה אין לנו סיכוי להביא אותו.
בכל מקרה, כן, אם תביא אגדת כדורסל אירופי כנראה שההשתלבות תהיה מהירה, אבל אלה לא מסתובבים יותר מדי. רוב הסיכויים שאם תביא מישהו זה יהיה מישהו כמו ברייס קוטון, שחקן אדיר ומנוסה, אבל גם כזה שמעולם לא שיחק כדורסל אירופי. כנ"ל פליט NBA כזה או אחר. אם תביא מישהו מאירופה, סביר להניח שזה יהיה מישהו שהקבוצה שלו לא העפילה לפלייאוף. כך או כך, למי שתביא יקח זמן עד שהוא יהיה משמעותי דומיננטי כנראה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אני אומר לכם שאנחנו מביאים את כריס ג׳ונס אחרי שאנחנו מדיחים את ולנסיה בחצי.
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

מקווה שאני טועה, אבל לא חושב שנראה שינוי בסגל השנה.

לגבי שנה הבאה, משאיר את הישראלים חוץ מרוינה, מביא ישראלי גבוה שיכול לתת דקות פלוס מוטלי, בינגהאם ופוסטר (כזר שישי/שביעי).
ומביא שחקן בכל עמדה חוץ מ-5.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אני מאמין שנראה לפחות החתמה אחת.
בטוח שגם בצוות המקצועי רואים את הבעיה בקו האחורי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

ניסו להביא את שגב
ניסו להביא את מיצי'ץ
לא הצליחו, שניהם זה מה שצריך במיוחד השני.
לא בטוח שנצליח להביא העונה אבל הקבוצה על זה.

shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

נראה לי שיגיע גארד לעמדה 1-2 , שזה תואם בברלי.
הגיוני שזה יקרה רק אחרי סיום יורוקפ
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

צריך להביא 2-3 ולשחרר את בלייקני.
אין טעם להביא עוד רכז
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

מה אין טעם להביא עוד רכז? זה בדיוק מה שצריך להביא. קומבו גארד שיוכל לשחק גם עם ים וגם בלעדיו.
כרגע מה שיש לנו בקו האחורי זה ים שמדי פעם מקבל קצת עזרה מחברים. לפעמים טימור, לפעמים רגלנד, לפעמים יעקב. זה לא קרוב להיות מספיק וכל פעם שהוא יורד לספסל אנחנו בבעיה.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 מרץ 2025, 10:21 מה אין טעם להביא עוד רכז? זה בדיוק מה שצריך להביא. קומבו גארד שיוכל לשחק גם עם ים וגם בלעדיו.
כרגע מה שיש לנו בקו האחורי זה ים שמדי פעם מקבל קצת עזרה מחברים. לפעמים טימור, לפעמים רגלנד, לפעמים יעקב. זה לא קרוב להיות מספיק וכל פעם שהוא יורד לספסל אנחנו בבעיה.
והמשחק אתמול היה הדוגמא הכי טובה לזה.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 מרץ 2025, 10:21 מה אין טעם להביא עוד רכז? זה בדיוק מה שצריך להביא. קומבו גארד שיוכל לשחק גם עם ים וגם בלעדיו.
זה בגלל שכיבינו את רגלנד. וגם כשהוא עולה הוא יודע שבטעות הבאה שלו הוא יורד.
אם אתה מביא רכז יש לך את ים,רגלנד,נועם,בר, והרכז הנוסף. 5 שחקנים רכזים/יכולים לשחק רכז.
לעומת זאת ב-3 יש רק את איש ואולי בלייקני, שאיך לומר, לא ממש יציבים.
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

בדיוק :
רגלנד לא שומר, יעקב לא קולע מבחוץ ובר בתקופה פחות טובה
בדרך כלל יש שניים על מגרש ואנחנו זקוקים למופע הרואי של ים כדי לנצח
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

ranjef כתב: 09 מרץ 2025, 10:41
זה בגלל שכיבינו את רגלנד. וגם כשהוא עולה הוא יודע שבטעות הבאה שלו הוא יורד.
אם אתה מביא רכז יש לך את ים,רגלנד,נועם,בר, והרכז הנוסף. 5 שחקנים רכזים/יכולים לשחק רכז.
לעומת זאת ב-3 יש רק את איש ואולי בלייקני, שאיך לומר, לא ממש יציבים.
די נו, הבן אדם בגילו שחקן נחמד שלא נתן משחק אחד טוב מול קבוצה טובה באמת. כל פעם הוא מככב מול קבוצות ליגה ואז חוטף בראש כשהוא פוגש סייז. מה גם שלהגיד על ג'ו רגלנד שהוא איבד ביטחון זה מצחיק. בערך השחקן עם הכי הרבה ביטחון בסגל.
בכל מקרה, העניין פה זה לא כמות, זה איכות. כל נטל היצירה בקו האחורי נופל על ים וכשהוא על הספסל אנחנו בצרות. זה בלט אתמול וזה בלט בדרבי.
אני אישית גם בעד להביא 3 במקום בלייקני, אבל זה בנוסף ופחות דחוף בעיני.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

איך ייתן משחק טוב אם הוא לא מתלבש או לא עולה על הפרקט?
היו לו לא מעט דקות טובות גם ביורוקאפ, יש לו מלא נסיון והוא יודע להפעיל אחרים.
הוא לא אמור להיות רכז ראשון והוא אכן לא,אבל ניתן להשתמש בו הרבה יותר ממה שאנחנו מנצלים
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

המשחק אתמול היה הראשון שהוא לא נרשם אליו מאז שבברלי עזב. באירופה הוא משחק מתחילת העונה. המציאות היא שהוא פשוט לא מספיק טוב. דקות טובות פה ושם זה נחמד, אבל אתה מצפה מזר ליותר מזה. בדרבי הוא כמעט הפסיד לנו את המשחק במו ידיו.
בשורה התחתונה, למעט ים אין לנו יוצר טוב בקו האחורי ואנחנו נתקעים בדקות שלנו בלעדיו.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 מרץ 2025, 13:35 המשחק אתמול היה הראשון שהוא לא נרשם אליו מאז שבברלי עזב. באירופה הוא משחק מתחילת העונה. המציאות היא שהוא פשוט לא מספיק טוב. דקות טובות פה ושם זה נחמד, אבל אתה מצפה מזר ליותר מזה. בדרבי הוא כמעט הפסיד לנו את המשחק במו ידיו.
בשורה התחתונה, למעט ים אין לנו יוצר טוב בקו האחורי ואנחנו נתקעים בדקות שלנו בלעדיו.
מסכים שאין לנו, במיוחד בימים שפוסטר לא הכי חד, ועדיין הייתי רוצה שיבוא יוצר שהוא 2-3 ולא רכז.
אני חושב שאם יהיה שחקן כזה אפשר יהיה להעביר את הדקות כשים בחוץ עם רגלנד/בר/נועם
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

רגלנד לא בעונה מדהימה, אבל אני גם חושב שהרבה מזה זה הבטחון והאמון שהוא מקבל. הגענו למצב שנעם יעקב, שבבירור פחות טוב ממנו, עולה לפניו ומקבל יותר קרדיט. זה מגוחך. קשה לתפקד ולהתבטא ככה כשיש לך חבל כ"כ קצר, כשחתמת בסיטואציה מסוימת ואז בכלל נזרקת לספסל ומתחילת העונה אין שום אמון בך
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אני לא יודע כלום אבל ספקולציות זה כיף בפורום,

אין ספק שצריך עוד מוביל כדור ליד ים עם יכולת קליעה, קומבו גארד. אתמול היתה שיחה של מיצ'יץ' עם עופר ואיטודיס לפי הפרסום של פופלינגר
קו אחורי של מדר ומיצ'יץ נשמע מזיל ריר.
אם הוא יגיע הוא יהיה אובר פייד בקטע פסיכי והשחקן הכי יקר באירופה,אם הוא יקבל 5 מליון יורו לעונה אבדיה שווה 15 מליון לעונה?
מניח שחלק מהסיבה שרודפים אחריו הוא להראות ליורוליג שאיטודיס ומי'צ'יץ זו קבוצה ליורוליג בלי קשר ללנצח ביורוקאפ.

אומר שוב, לא יודע כלום ואולי זה קשקוש כולה שיחת טלפון.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 13 מרץ 2025, 11:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

עוד שם שאפשר לזרוק לאויר לאור העובדה שונציה הודחה מאירופה והשאיפות שלהם בליגה נמוכות מאוד כרגע , זה טיילר אניס.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

טיילר אניס שחקן מעולה. חוויה לראות אותו משחק כדורסל.
השחרור שלו היה טעות.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אם כבר ונציה קאבנגלה דחוף במקום קבוקלו לעונה הבאה, ריבאונדר אש ונוכחות בצבע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אנחנו מדברים על עונה הבאה או על העונה הנוכחית?
שליחת תגובה