הוא חושב שהפועל שייכת לו מהבית
רמי כהן - תתפטר
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
כן כן, אתם חשובים לי, אבל אני בדעת מיעוט אז אסתום לכם את הפה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk

Sent from my 22101320G using Tapatalk
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
זה הדבר שהכי מטריד אותי בכל הסיפורNiro כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:51 כנראה שהגבלת קדנציות הכרחית לא רק בראשות הממשלה.
אני לא מבין מה האנד גיים של רמי. עופר יעזוב ומה? הוא יחזור לנהל את הקבוצה? נחזור לדשדש מתחת לחולון ובני הרצליה?
הרי אם עופר יעזוב, הוא יטנף וידביק לרמי אות קין ענקי כמי שהבריח אותו, ומה אז? איזה איש אמיד יתקרב לקבוצה הזאת?
מה האנד גיים פה, מה העמותה חושבת שיקרה ביום שאחרי?
הרי כסף מחברי עמותה לא יהיה יותר, משיקיעם וספונסרים יברחו אחרי כל הסאגה הזאת
כל הכוכבים הולכים לעזוב, מה שאומר שצריך להביא פה לא מעט שחקנים וכנראה גם מאמן
ומה הולכים לעשות עם 3500 מנויים אקסטרא שכבר קנו מנוי?
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מתחילים לשמוע דיבורים על פירוק , יופיי
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
טופס הצבעה לכינוס דיון חירום למי שלא ראה:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... 9816735995
(סליחה אם אני מספים את הפורום, בבקשה תעבירו לכל מי שאתם מכירים)
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
אתה לא מספים בכלל, בדיוק באתי לשאול איפה חותמים תודה רבה!
לא ניתן למיעוט כוחני ודורסני להרוס לנו את הפועל!!!
לא ניתן למיעוט כוחני ודורסני להרוס לנו את הפועל!!!
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
להפיץ! בכל אשכול. בכל רשת חברתית.אייבר דה-בונלס כתב: ↑22 דצמבר 2024, 11:42 טופס הצבעה לכינוס דיון חירום למי שלא ראה:
-
- קיבל.ה 945 לייקים
תגובתו של רמי -
נסכים עם המון ממה דכתבת. רק תיקון לנתונים.
1. אני לא דרשתי שיבנה אולם. הפצרתי שיישאר עם ההסכמה הקודמת שלי מול העיריה של הרחבת הדרייב אין ל 5800, עליה זה לא צריך לשים שקל
2. גם היום אני אומר לו- " תודיע שזה מעבר קבוע ואין בניית אולם ונלך להצבעה מיידית"
3. הוא טוען שהוא בונה, ואם כן, דרישת העיריה על פי הקול קורא תוך 45 יום מהיום ייחתם הסכם תכנון וישולם הסכום הזה עבור התכנון. כך שבאממע פברואר הוא צריך לשלם את זה. הבורר הוסיף שייתן ערבות חזה עד 11 03
אלה הנתונים
1. אני לא דרשתי שיבנה אולם. הפצרתי שיישאר עם ההסכמה הקודמת שלי מול העיריה של הרחבת הדרייב אין ל 5800, עליה זה לא צריך לשים שקל
2. גם היום אני אומר לו- " תודיע שזה מעבר קבוע ואין בניית אולם ונלך להצבעה מיידית"
3. הוא טוען שהוא בונה, ואם כן, דרישת העיריה על פי הקול קורא תוך 45 יום מהיום ייחתם הסכם תכנון וישולם הסכום הזה עבור התכנון. כך שבאממע פברואר הוא צריך לשלם את זה. הבורר הוסיף שייתן ערבות חזה עד 11 03
אלה הנתונים
long live the zapta
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
לא יודע אם מאוחר מדי, ייתכן שכן.
הפועל ת"א נפלה קורבן להתנהלות ביזיונית וכמעט טראגית של שני צדדים, שאפשר וצריך לכעוס על שניהם באופן שווה.
מצד אחד ינאי, שבא עם כוונות טובות ושם ים כסף ויש לו חזון והכל - אבל רבאק, הלך לבוררות (=להכרעת הבורר סטטוס של הכרעת שופט בבית-משפט) וברגע שלא קיבל את פסק הבורר המתאים, שבר את הכלים וזרק את המועדון לפח תוך 24 שעות.
על זה, הוא אכן ייזכר באופן שלילי מאד. עקרונית הוא צודק, אבל הדרך בה הוא מתנהל היא כבר מגעילה. רוצה לעזוב? אחלה, לא מעכשיו לעכשיו. תישאר בדרייב אין, סיים את העונה, ואז תעוף מפה לכל הרוחות.
מצד שני, יש את רמי לוי וחברי העמותה - יש להם פאקינג שמות - הוועד המנהל של העמותה הם: חיים יצחקי, אלעד סקלי, בר חיון ושאקו עזריה. תזכרו את השמות האלו טוב, כי אלו מחריבי הפועל ת"א בעת הנוכחית.
מאז הרס אוסישקין ע"י חולדאי, אין חשיבות למקום בו הפועל משחקת. הדרייב אין המחורבן לא קדוש, מצדי שישחקו ביד אליהו, בירח, או בכל מקום אחר. אולם ביתי אולי חשוב, אבל עצם קיום הקבוצה חשוב הרבה יותר.
מנהלי העמותה הולכים נגד רצון רוב גורף של חברי העמותה, מתנהלים בחוסר שקיפות, ובעצם בהתעקשותם הם לא רק שופכים את התינוק עם המים, הם עושים לו וידוא הריגה.
מה שמנהלי העמותה חייבים לעשות במיידי הוא לרוץ לעופר ינאי (אשר אכן הפעיל פה סחיטה, אבל אין מה לעשות), לבטל כל תנאי מקדים ולתת לו חופש פעולה מלא לפעול כרצונו בתור בעלי רוב האחזקות בהפועל ת"א, למעט שינוי השם וסמל המועדון.
אבל, זאת בתמורה להסכם חיוני שצריך לעשות אותו לדעתי גם בכדורגל מול ספרא - כל בעלים של המועדון הזה יקבל חופש פעולה מלא לעשות בו מה שהוא רוצה, ובלבד שבמקרה של נטישת המועדון או מכירתו לסכום מינימום (שייקבע מראש), ישים הבעלים בחשבון נאמנות סכום שנתי של 7 מלש"ח כפול שלוש שנים, כדי לאפשר - במקרה נטישה - ניהול סביר של המועדון, עד לאיתור רוכש אחר אמיד יותר.
זה לצערי דבר חיוני כי כמו שראינו, ינאי הקריזיונר יוכל גם בעתיד להתהפך ולנטוש.
אם נחזור לחברי הנהלת העמותה - דעו שנטישת ינאי תוביל לפירוק העמותה, פירוק מוחלט של הפועל ת"א (שתהפוך אולי להפועל אולטראס, בהצלחה לכם בליגה ג'), ולביזוי מלא שלכם. בעבר - גם פה בפורום - פירגנתי לרמי, על מה שעשה למען הפועל. אבל מה שהוא עושה כיום מוחק את העבר. יכול רק לתהות מה היה חושב על זה אורי שלף, על הביזיון הזה. הרגתם את הפועל. אם הפועל מתפרקת העונה, לא יגיע רוכש גם עוד אלף שנה, ורמי כהן וחבריו להנהלה לא יהיו שווים אפילו יריקה.
הפועל ת"א נפלה קורבן להתנהלות ביזיונית וכמעט טראגית של שני צדדים, שאפשר וצריך לכעוס על שניהם באופן שווה.
מצד אחד ינאי, שבא עם כוונות טובות ושם ים כסף ויש לו חזון והכל - אבל רבאק, הלך לבוררות (=להכרעת הבורר סטטוס של הכרעת שופט בבית-משפט) וברגע שלא קיבל את פסק הבורר המתאים, שבר את הכלים וזרק את המועדון לפח תוך 24 שעות.
על זה, הוא אכן ייזכר באופן שלילי מאד. עקרונית הוא צודק, אבל הדרך בה הוא מתנהל היא כבר מגעילה. רוצה לעזוב? אחלה, לא מעכשיו לעכשיו. תישאר בדרייב אין, סיים את העונה, ואז תעוף מפה לכל הרוחות.
מצד שני, יש את רמי לוי וחברי העמותה - יש להם פאקינג שמות - הוועד המנהל של העמותה הם: חיים יצחקי, אלעד סקלי, בר חיון ושאקו עזריה. תזכרו את השמות האלו טוב, כי אלו מחריבי הפועל ת"א בעת הנוכחית.
מאז הרס אוסישקין ע"י חולדאי, אין חשיבות למקום בו הפועל משחקת. הדרייב אין המחורבן לא קדוש, מצדי שישחקו ביד אליהו, בירח, או בכל מקום אחר. אולם ביתי אולי חשוב, אבל עצם קיום הקבוצה חשוב הרבה יותר.
מנהלי העמותה הולכים נגד רצון רוב גורף של חברי העמותה, מתנהלים בחוסר שקיפות, ובעצם בהתעקשותם הם לא רק שופכים את התינוק עם המים, הם עושים לו וידוא הריגה.
מה שמנהלי העמותה חייבים לעשות במיידי הוא לרוץ לעופר ינאי (אשר אכן הפעיל פה סחיטה, אבל אין מה לעשות), לבטל כל תנאי מקדים ולתת לו חופש פעולה מלא לפעול כרצונו בתור בעלי רוב האחזקות בהפועל ת"א, למעט שינוי השם וסמל המועדון.
אבל, זאת בתמורה להסכם חיוני שצריך לעשות אותו לדעתי גם בכדורגל מול ספרא - כל בעלים של המועדון הזה יקבל חופש פעולה מלא לעשות בו מה שהוא רוצה, ובלבד שבמקרה של נטישת המועדון או מכירתו לסכום מינימום (שייקבע מראש), ישים הבעלים בחשבון נאמנות סכום שנתי של 7 מלש"ח כפול שלוש שנים, כדי לאפשר - במקרה נטישה - ניהול סביר של המועדון, עד לאיתור רוכש אחר אמיד יותר.
זה לצערי דבר חיוני כי כמו שראינו, ינאי הקריזיונר יוכל גם בעתיד להתהפך ולנטוש.
אם נחזור לחברי הנהלת העמותה - דעו שנטישת ינאי תוביל לפירוק העמותה, פירוק מוחלט של הפועל ת"א (שתהפוך אולי להפועל אולטראס, בהצלחה לכם בליגה ג'), ולביזוי מלא שלכם. בעבר - גם פה בפורום - פירגנתי לרמי, על מה שעשה למען הפועל. אבל מה שהוא עושה כיום מוחק את העבר. יכול רק לתהות מה היה חושב על זה אורי שלף, על הביזיון הזה. הרגתם את הפועל. אם הפועל מתפרקת העונה, לא יגיע רוכש גם עוד אלף שנה, ורמי כהן וחבריו להנהלה לא יהיו שווים אפילו יריקה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 945 לייקים
Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 11:54 תגובתו של רמי -
אלה הנתונים
תגובתי לתגובתו -
אוקי אז נראה שיש על מה להסכים, למרות הפערים
קודם כל 2 כרגע זה לא הכיוון, אולי בסופו של דבר נמצא את עצמנו שם ואולי גם נרצה להישאר אבל בטוח שעם האקלים והתחושות סביב הסאגה אי אפשר לקדם את 2.
לגבי 1 וזה מתקשר גם ל3, אם הוא לא יעמוד בהתחייבויות שלו מול העיריה אפשר אפשר להביא להצבעה את אפשרות 1, כלומר, במידה ועופר לא יפקיד את הכספים נצא לדרך עם תוכנית מספר 1, לא בתור אולטימטום אלא כי ככה דברים עובדים, על מנת לבנות צריך
לשים את הכסף.
מה שאני לא מבין הוא למה הבורר רוצה את הערבות עוד לפני? למה שעופר לא ישבור את הראש מול העירייה בעצמו?
מבחינתנו, אולם זה חשוב, בטח בתור הפועל אוסישקין אבל יש ככ הרבה אופציות טובות, יש מספיק מהן כדי שתהייה הסכמה רחבה בקרב הקהל והסכמה של עופר
אני מאמין בכם שתצליחו לגשר, בואו נעשה את זה
בראש ובראשונה לדעתי צריכים כולנו להתכנס, העמותה, הועד ועופר לדיון פתוח ומכבד.
אם יפקיד את הכסף לבניה, נלך עם התוכנית המוגדלת, אם לא יפקיד נעלה להצבעה את תוכנית השיפוץ ל5800.
אם תעבור, נקדם אותה, אם לא נלך להצבעה היכן יהיה אולמנו הביתי
רמי, יש לך המון זכויות בבניית הפועל, רק אתה תקרב את הלבבות
זה אנחנו, זה הפועל, כולנו לב, כולנו אמוציות, הגיע הזמן להתקרב ולהוציא עשן לבן אחת ולתמיד
long live the zapta
-
- קיבל.ה 140 לייקים
אז מה עוד עופר רוצה?Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 11:54 תגובתו של רמי -
אלה הנתונים
לא רוצה לבנות אולם? יש לך הרחבה מוסכמת ל5,800 שאתה לא צריך לממן. לא מספיק לך 5,800? תודיע שהמעבר קבוע ונצא להצבעה. רוצה לבנות? הבוררות שדחפת אליה קבעה שאתה צריך לשים ערבות.
מה הבעיה בעצם?
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
איזה קירוב לבבות הם יעשו הכל כדי להעיף את עופר גם אם זה אומר לעשות נגד רצון אלפי אוהדים
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 96 לייקים
ועוד בורר שהוא התעקש עליו.bambo_leo כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:00אז מה עוד עופר רוצה?Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 11:54 תגובתו של רמי -
אלה הנתונים
לא רוצה לבנות אולם? יש לך הרחבה מוסכמת ל5,800 שאתה לא צריך לממן. לא מספיק לך 5,800? תודיע שהמעבר קבוע ונצא להצבעה. רוצה לבנות? הבוררות שדחפת אליה קבעה שאתה צריך לשים ערבות.
מה הבעיה בעצם?
לא מצליח להבין איך העובדה שהוא פשוט זורק זין על החלטת הבוררות, כאשר התחייב לפעול לפיה, עוברת כל כך חלק?
זה אפילו לא קשור לטיעוני הועד המנהל.
קבעתם בוררות. הודעתם שהולכים לפיה. תלך לפיה.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
במשך שנים לא עשה את התפקיד שלו, אלא נתן גב לקומץ אלים שהפך מידי פעם את הדרייב אין למקום שלא נעים להביא אליו ילדים
עכשיו הוא כבר לא רק נותן גב לאותו קומץ, הוא מוביל את המאבק שלהם (ושלו) לחיסול הקבוצה
לא יישכח ולא ייסלח
עכשיו הוא כבר לא רק נותן גב לאותו קומץ, הוא מוביל את המאבק שלהם (ושלו) לחיסול הקבוצה
לא יישכח ולא ייסלח
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
בסוף רמי והועד המנהל מתנהלים כמו הקואליציה שאני משוכנע שהם כולם שונאים פוליטית - אומרים נבחרנו לשלוט אנחנו נבחרי ציבור ויכולים לעשות מה שבא לנו בגדול, למרות שאין להם מנדט מהציבור לקבל את ההחלטות האלה. אבל הם שמים על זה זין
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הוא אומר שהסכימו לשנות את הוטו ועדיין לא הספיק לעופר , לא ברור
-
- קיבל.ה 195 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
לתת לרמי כהן כבוד?
שני הצדדים אשמים במידה שווה?
איך אנשים כאן כותבים כאלה שטויות?
רמי כהן הוא שוויש קטן של האולטראס.
המטרות היחידות שלו הן סילוקו של עופר והחזרת השליטה בקבוצה לידיו.כל מי שחושב אחרת פשוט עיוור למציאות ומשקר לעצמו.
לעופר אין מילימטר של אשמה בשום דבר.
זכותו המלאה ללכת לגישור ואז לחזור בו.
למה? כי הוא היחיד שמכניס יד לכיס ושם עשרות מיליונים.
ראשי העמותה מקסימום מפליצים מתחת לפוך.
הגישור נתן תוצאה לא מקובלת מבחינת עופר.עכשיו זכותו המלאה להפסיק לשים כסף בקבוצה.
זו המציאות.
עכשיו תמשיכו לזיין את השכל כמה עופר אשם ורמי רוצה בהצלחת הפועל
שני הצדדים אשמים במידה שווה?
איך אנשים כאן כותבים כאלה שטויות?
רמי כהן הוא שוויש קטן של האולטראס.
המטרות היחידות שלו הן סילוקו של עופר והחזרת השליטה בקבוצה לידיו.כל מי שחושב אחרת פשוט עיוור למציאות ומשקר לעצמו.
לעופר אין מילימטר של אשמה בשום דבר.
זכותו המלאה ללכת לגישור ואז לחזור בו.
למה? כי הוא היחיד שמכניס יד לכיס ושם עשרות מיליונים.
ראשי העמותה מקסימום מפליצים מתחת לפוך.
הגישור נתן תוצאה לא מקובלת מבחינת עופר.עכשיו זכותו המלאה להפסיק לשים כסף בקבוצה.
זו המציאות.
עכשיו תמשיכו לזיין את השכל כמה עופר אשם ורמי רוצה בהצלחת הפועל
-
- קיבל.ה 945 לייקים
שלחתי לעופר את ההתכתבות שלי עם רמי , כך הוא הגיב :
"הוא כל הזמן מפזר ערפל קרב"
"אין ולא הייתה תוכנית לבניה של העיריה. זה שקר"
"הדבר היחיד שהיה זה 7000 כשאני שם 150 מיליון"
"לגבי הנושא של הערבות רמי יודע שזה קודש קודשים אצלי ולכן הוא לא מוותר. למה זה חשוב? כי אני חייב לשפר את ההסכם מול העיריה"
"יותר מקומות יותר תנאים מסחריים וכו"
"זה לא יכול לקרות אם אין לי ״איום אמין״ כמו מעבר לרמת השרון אם שמתי ערבות הם יודעים שאני נעול ונקבל עסקה רעה"
"רמי יודע את זה ומבין את זה הוא בעצם מנסה להכשיל את בנית האולם"
"לא לגרום לו להיבנות"
עניתי לו -
"מתארגנת קבוצה שכבר התחילה להפיץ נוסח לחתימה לקריאה להצבעה ע"י חברי העמותה"
"בראש ובראשונה אני לא רואה סיבה איך מישהו בועד המנהל יכול לקחת החלטה כה הרת גורל עבור כולנו, אנחנו רוצים להשמיע ולהשפיע"
ואז הוא השיב -
"זה מה שהזוי פה בכל הסיטואציה מאז יוני אני מבקש אסיפה והצבעה"
בתוגבה רשמתי לו -
"על זה כולנו מסכימים, גרירת הרגליים היא שערוריה"
"בכל אופן, האם מתווה של ויתור מוחלט על הוטו, מעבר ליד אליהו למשך שנתיים ואם לא התחילה בניה מכל סיבה שהיא, אז להחזיר את ההצבעה על האולם הביתי, האם זה משהו שיכול לעבוד?"
"אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לקחת בחזרה את הכוח שלנו מועד כי ככה לא מתנהלת דמוקרטיה, כל מה שאנחנו מבקשים זה שתתן לנו עוד שבועיים, שבועיים שבהם לא נחליט שום דבר
לא ניתן לשום מהלך מסריח לעבור מתחת לשולחן, המועדון הזה הוא של כולנו"
על זה הוא עדיין לא ענה
זה ביידיים שלנו, צריך לעשות מעשים
"לגבי הנושא של הערבות רמי יודע שזה קודש קודשים אצלי ולכן הוא לא מוותר. למה זה חשוב? כי אני חייב לשפר את ההסכם מול העיריה"
"זה לא יכול לקרות אם אין לי ״איום אמין״ כמו מעבר לרמת השרון אם שמתי ערבות הם יודעים שאני נעול ונקבל עסקה רעה"
"לא לגרום לו להיבנות"
עניתי לו -
"בראש ובראשונה אני לא רואה סיבה איך מישהו בועד המנהל יכול לקחת החלטה כה הרת גורל עבור כולנו, אנחנו רוצים להשמיע ולהשפיע"
ואז הוא השיב -
בתוגבה רשמתי לו -
"בכל אופן, האם מתווה של ויתור מוחלט על הוטו, מעבר ליד אליהו למשך שנתיים ואם לא התחילה בניה מכל סיבה שהיא, אז להחזיר את ההצבעה על האולם הביתי, האם זה משהו שיכול לעבוד?"
"אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לקחת בחזרה את הכוח שלנו מועד כי ככה לא מתנהלת דמוקרטיה, כל מה שאנחנו מבקשים זה שתתן לנו עוד שבועיים, שבועיים שבהם לא נחליט שום דבר
על זה הוא עדיין לא ענה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 798 לייקים
רמי יותר גרוע משאול!!
מעדיף את שאול.
שאול קיבל קבוצה מפורקת מגוזינסקי שנטש, ופשוט עשה כל טעות אפשרית בלי שהיה לו גרוש על התחת.
רמי הבריח מפה את ינאי ולקח קבוצת כוכבים והחריב אותה כך שאף בעל הון לא יעז להתקרב לפה בעתיד.
מי שכותב "רמי אייזנברג" חוטא לאמת ופוגע בשמו של שאול.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אבל אם הוא שהוא פאקינג הבעלים לא מצליח להעלות את הנושא להצבעה איך אנחנו נצליח ? אפילו עם רוב (ויהיה רוב ) מה לעזאזל קורה פהGiovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:29 שלחתי לעופר את ההתכתבות שלי עם רמי , כך הוא הגיב :
"לא לגרום לו להיבנות"
עניתי לו -
ואז הוא השיב -
בתוגבה רשמתי לו -
על זה הוא עדיין לא ענה
-
- קיבל.ה 798 לייקים
גוסינסקי עזב מיוזמתו, נטש.מילפורד כתב:אם מקבילים את הסיפור הזה ללפני 20 שנה.
אז עופר פה הוא על תקן גוסינסקי.
אני אגב, עם כל הכעס על אייזנברג לאורך השנים, תמיד כעסתי יותר על גוסינסקי.
ינאי נלחם להישאר פה, רצה להמשיך ורמי והעמותה גירשו אותו מכאן.
יחי ההבדל הקטן .
-
- קיבל.ה 798 לייקים
בדיוק
רמי מפחד מתגובת הקהל
לכן ינסה בימים הקרובים לשכתב את ההיסטוריה . הוא גם לא רוצה להיזכר כיותר גרוע משאול אייזנברג.
רמי הזה שקרן בן שקרן
הנוכל המנוול הזה הרס את הפועל
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
תודה על השיתופים מהשיחותGiovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:29 שלחתי לעופר את ההתכתבות שלי עם רמי , כך הוא הגיב :
"לא לגרום לו להיבנות"
עניתי לו -
ואז הוא השיב -
בתוגבה רשמתי לו -
על זה הוא עדיין לא ענה
תמשיך לדווח

-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
רמי הוא הכל חוץ משימון מזרחירווי כתב:רמי מזרחי
מזרחי, ייאמר לזכותו או לגנותו, לא בחל בדבר כדי לקדם ולבסס את מכבי. לא ראה אף אחד ממטר והקדיש את חייו למען הצלחת מכבי והפיכתה למה שהיא.
רמי הוא ההפך . הוא האיש שפגע הכי הרבה בקבוצה שלו ולא בחל באמצעים כדי לגרש ממנה את הבעלים העשיר כדי לרסק אותה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 948 לייקים
יופי של הודעהGiovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:40 זה מה ששלחתי לו -
היי רמי, אנחנו לא מכירים אבל אני כמו בטח אוהדים רבים אחרים רוצה לדבר איתך על כל הסאגה.
אמ;לק - בואו נעלה להצבעת בזק על זכות הוטו. בואו נמיר את הדרישה המוגזמת של נעילת 25 מיליון שקל עכשיו לgrace של שנתיים לתחילת עבודות.
המצב יצא משליטה, המצב לא טוב. הקהל מפולג, העמותה שבנתה את הקבוצה הזאת מעפר מאבדת קרדיט. הבעלים ששפך פה כסף כמו שאף אחד אחר לא עשה מאיין לעזוב. אני לא אוהב את האיומי עזיבה, כנראה שגם אתה לא מתחבר אבל אהבה היא אומנות הפשרה.
אנחנו סך הכל רוצים להיות הקבוצה הטובה בישראל. זה לא כזה קל, זה דורש הרבה כסף אבל זאת זיקה ודרישה ככ בסיסית של כל אוהד באשר הוא.
היכל מנורה מזוהה עם מכבי ואין ספק בכלל, אף אחד לא רוצה להישאר שם אם יש לו את האופציה לאיצטדיון משלו, השאלה היא, האם באמת יש את האופציה.
דבר ראשון, יש פה אלפי אוהדים שלא יוכלו להיכנס למשחקים.
הדבר השני, לא קצת הגזמנו עם הדרישות? עד לא מזמן אמרנו תודה על בקבוקי מים בחינם, היום אנחנו דורשים 25 מיליון כדמי רצינות ועוד בניה של היכל של 10 אלף מקומות. איבדנו את עצמנו בדרך.
אני מציע פשרה שצריכה לרצות את כולנו.
מוותרים על הוטו, עוברים ליד אליהו למשך שנתיים. אם לא מתחילה בניה, ההחלטה על איפה נשחק תחזור להצבעה בעמותה וכולם יהיו חייבים לכבד אותה.
רמי, אתה יודע שלהזיז תהליכי בניה של היכלים זה דבר ארוך מייגע עם המון בירוקרטיה ועריה מחורבנת שתערים קשיים, צריך להבין את זה להפנים את זה ולקבל את זה שזה יקח זמן.
להיות ביד אליהו זה לא קללה, זאת תהייה הברכה שלנו. Mac**bi decime que se siente, tener en casa a tu papa.
יש פה החלטה הרת גורל על עתיד המועדון, אתה לא צריך לשאת בה ובהשלכות שלה לבד, בואו נעלה להצבעה, מה שיוחלט הוא זה שיוחלט, לכאן או לכאן
אשמח להתייחסות, מוכן לעשות כל מה שצריך על מנת לגשר ושנצא לדרך חדשה וטובה
מקווה שהוא יענה לי, מקווה שהדבר שכולנו רוצים, הצלחת המועדון, יהיה בראש סדר עדיפויות של כל הגורמים המעורבים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני לא מבין את זה , אם האופציה הנגדית זה ללכת לפירוק אני עושה הכל כולל הכל בשביל שעופר יישאר בלי קשר לכלום , איך דבר כזה קורה בכלל ? אנחנו חיים בסיוט
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
קראתי את זה ואני עכשיו מבין את הנושא של הסירוב לשים ערבות מצד עופר וזה מתחבר לי עם משהו שהוא אמר בעבר.רק הפועל כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:34אבל אם הוא שהוא פאקינג הבעלים לא מצליח להעלות את הנושא להצבעה איך אנחנו נצליח ? אפילו עם רוב (ויהיה רוב ) מה לעזאזל קורה פהGiovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:29 שלחתי לעופר את ההתכתבות שלי עם רמי , כך הוא הגיב :
"לא לגרום לו להיבנות"
עניתי לו -
ואז הוא השיב -
בתוגבה רשמתי לו -
על זה הוא עדיין לא ענה
מבחינתו - ברגע ששם ערבות הוא צריך לחתום על ההסכם בנוסח שהעיריה פרסמה בקול הקורא.
אבל בנוסח שהעיריה פרסמה, אין להפועל כמעט שום דרך להפיק הכנסות מהאולם. חוץ משטח מסחרי מסויים, אין לקבוצה שום זכות לעשות שימוש באולם להשכיר בו שטחים - למשל לארועים.
זה מה שעופר רוצה לשנות במו"מ עם העיריה. זה אומר שכל נושא הבניה לא יהיה כרוך רק בהוצאות אלא גם בהכנסות עתידיות.
בגלל זה הוא לא מוכן להתחייב עכשיו להפקיד את הערבות.
הוא רוצה לנהל עם העיריה מו"מ כדי לשנות את המתכונת של הפרוייקט.
ברגע שהוא שם את הערבות שתלך לעיריה - היכולת שלו לנהל איתה מו"מ הלכה לפח.
המשמעות של זה היא הרבה יותר מהעלות של הערבות והרווח שאפשר לעשות מהכסף הזה בזמן שהערבות מופקדת אצל יזהר שי.
המשמעות של זה יכולה להיות הרבה מליונים לכל שנה של החזקה באולם.
לקורא ולא להאמיןיהלום14אדום כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:06יופי של הודעהGiovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:40 זה מה ששלחתי לו -
היי רמי, אנחנו לא מכירים אבל אני כמו בטח אוהדים רבים אחרים רוצה לדבר איתך על כל הסאגה.
אמ;לק - בואו נעלה להצבעת בזק על זכות הוטו. בואו נמיר את הדרישה המוגזמת של נעילת 25 מיליון שקל עכשיו לgrace של שנתיים לתחילת עבודות.
המצב יצא משליטה, המצב לא טוב. הקהל מפולג, העמותה שבנתה את הקבוצה הזאת מעפר מאבדת קרדיט. הבעלים ששפך פה כסף כמו שאף אחד אחר לא עשה מאיין לעזוב. אני לא אוהב את האיומי עזיבה, כנראה שגם אתה לא מתחבר אבל אהבה היא אומנות הפשרה.
אנחנו סך הכל רוצים להיות הקבוצה הטובה בישראל. זה לא כזה קל, זה דורש הרבה כסף אבל זאת זיקה ודרישה ככ בסיסית של כל אוהד באשר הוא.
היכל מנורה מזוהה עם מכבי ואין ספק בכלל, אף אחד לא רוצה להישאר שם אם יש לו את האופציה לאיצטדיון משלו, השאלה היא, האם באמת יש את האופציה.
דבר ראשון, יש פה אלפי אוהדים שלא יוכלו להיכנס למשחקים.
הדבר השני, לא קצת הגזמנו עם הדרישות? עד לא מזמן אמרנו תודה על בקבוקי מים בחינם, היום אנחנו דורשים 25 מיליון כדמי רצינות ועוד בניה של היכל של 10 אלף מקומות. איבדנו את עצמנו בדרך.
אני מציע פשרה שצריכה לרצות את כולנו.
מוותרים על הוטו, עוברים ליד אליהו למשך שנתיים. אם לא מתחילה בניה, ההחלטה על איפה נשחק תחזור להצבעה בעמותה וכולם יהיו חייבים לכבד אותה.
רמי, אתה יודע שלהזיז תהליכי בניה של היכלים זה דבר ארוך מייגע עם המון בירוקרטיה ועריה מחורבנת שתערים קשיים, צריך להבין את זה להפנים את זה ולקבל את זה שזה יקח זמן.
להיות ביד אליהו זה לא קללה, זאת תהייה הברכה שלנו. Mac**bi decime que se siente, tener en casa a tu papa.
יש פה החלטה הרת גורל על עתיד המועדון, אתה לא צריך לשאת בה ובהשלכות שלה לבד, בואו נעלה להצבעה, מה שיוחלט הוא זה שיוחלט, לכאן או לכאן
אשמח להתייחסות, מוכן לעשות כל מה שצריך על מנת לגשר ושנצא לדרך חדשה וטובה
מקווה שהוא יענה לי, מקווה שהדבר שכולנו רוצים, הצלחת המועדון, יהיה בראש סדר עדיפויות של כל הגורמים המעורבים
רמי כהן אפילו גרוע יותר משאול אייזנברג.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
אמר את זה כבר בספייס לפני כמה חודשים.
כל ענייני הוטו העתידי והאקדח לרקה מונעים כל אפשרות לנהל מו"מ על זכויות מסחריות שיכולות להיות שוות עשרות מיליונים לאורך 25 שנה.
הפרוייקט הזה פשוט לא יקרה בלי ההסרה של הוטו.
כל ענייני הוטו העתידי והאקדח לרקה מונעים כל אפשרות לנהל מו"מ על זכויות מסחריות שיכולות להיות שוות עשרות מיליונים לאורך 25 שנה.
הפרוייקט הזה פשוט לא יקרה בלי ההסרה של הוטו.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
מצד שני הוא לא יכול להתחייב שיהיה אולם. אי אפשר לחזות את תוצאת המומ עם העריה, למרות שהתאוריה הפרטית שלי גורסת שהערייה לגמרי בענין של דרייב אין גדול כדי להיפטר מיד אליהו הקשיש ולשווק את הקרקע לשימושים אחרים באזור שמתפתח שם.רדנקו כתב:קראתי את זה ואני עכשיו מבין את הנושא של הסירוב לשים ערבות מצד עופר וזה מתחבר לי עם משהו שהוא אמר בעבר.רק הפועל כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:34אבל אם הוא שהוא פאקינג הבעלים לא מצליח להעלות את הנושא להצבעה איך אנחנו נצליח ? אפילו עם רוב (ויהיה רוב ) מה לעזאזל קורה פהGiovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:29 שלחתי לעופר את ההתכתבות שלי עם רמי , כך הוא הגיב :
"לא לגרום לו להיבנות"
עניתי לו -
ואז הוא השיב -
בתוגבה רשמתי לו -
על זה הוא עדיין לא ענה
מבחינתו - ברגע ששם ערבות הוא צריך לחתום על ההסכם בנוסח שהעיריה פרסמה בקול הקורא.
אבל בנוסח שהעיריה פרסמה, אין להפועל כמעט שום דרך להפיק הכנסות מהאולם. חוץ משטח מסחרי מסויים, אין לקבוצה שום זכות לעשות שימוש באולם להשכיר בו שטחים - למשל לארועים.
זה מה שעופר רוצה לשנות במו"מ עם העיריה. זה אומר שכל נושא הבניה לא יהיה כרוך רק בהוצאות אלא גם בהכנסות עתידיות.
המשמעות של זה היא הרבה יותר מהעלות של הערבות והרווח שאפשר לעשות מהכסף הזה בזמן שהערבות מופקדת אצל יזהר שי.
כל זה חסר משמעות. לא היה צריך לקשור את המעבר ליד אליהו לבניית אולם אבל עם העקשנות הדתית של העמותה והאולטראס אולי לא היתה ברירה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
העירייה רוצה שני אולמות גדולים כי אלו מקורות הכנסה די גדולים. בודאי הדרייב אין שהמיקום שלו מעולה ונגיש מבחינת תחבורה ציבורית ובודאי עם התוואי של הרק״ל.ברנדון מלכה כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:36מצד שני הוא לא יכול להתחייב שיהיה אולם. אי אפשר לחזות את תוצאת המומ עם העריה, למרות שהתאוריה הפרטית שלי גורסת שהערייה לגמרי בענין של דרייב אין גדול כדי להיפטר מיד אליהו הקשיש ולשווק את הקרקע לשימושים אחרים באזור שמתפתח שם.רדנקו כתב:קראתי את זה ואני עכשיו מבין את הנושא של הסירוב לשים ערבות מצד עופר וזה מתחבר לי עם משהו שהוא אמר בעבר.
כל זה חסר משמעות. לא היה צריך לקשור את המעבר ליד אליהו לבניית אולם אבל עם העקשנות הדתית של העמותה והאולטראס אולי לא היתה ברירה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הצורך והרצון של העירייה להגדלת האולם + האיום בלבנות ברמת השרון שזה בקושי 10 דקות נסיעה מהדרייב אין וזה דבר שיכול להפיק הכנסות לעיריית רמת השרון = איום ממשי לעיריית ת״א במו״מ. אי אפשר לנהל מו״מ כאשר יש איום גם אם תיאורטי בוטו. מכאן קחו את זה לאן שבא לכם
-
- קיבל.ה 368 לייקים
רמי, אני רק שאילה -
אם עופר פורש ומעביר את השליטה לעמותה,
העמותה שלך תוכל להעמיד תקציב כשכל אדם עם ידיים בכיסים ושכל בקודקוד, יברח ויתרחק מהעמותה?
אם עופר פורש ומעביר את השליטה לעמותה,
העמותה שלך תוכל להעמיד תקציב כשכל אדם עם ידיים בכיסים ושכל בקודקוד, יברח ויתרחק מהעמותה?
-
- קיבל.ה 157 לייקים
התפטר
צריך להיות הראשון מבין רבים
לא רוצים אותם, הביתה
צריך להיות הראשון מבין רבים
לא רוצים אותם, הביתה
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים