איפה רואים שידור חוזר של המשחק? פעם קודמת שפספסתי משחק ביורוקאפ היה אפשר לראות אותו באותו נגן שהראה את המשחק בלייב באתר של ישראל היום אבל בקישור של המשחק של היום מופיעות שם רק תמונות בלי וידאו
פרימו לוי כתב: ↑22 ינואר 2025, 22:42
איפה רואים שידור חוזר של המשחק? פעם קודמת שפספסתי משחק ביורוקאפ היה אפשר לראות אותו באותו נגן שהראה את המשחק בלייב באתר של ישראל היום אבל בקישור של המשחק של היום מופיעות שם רק תמונות בלי וידאו
המהלך הכי טוב שלנו זה הסייד פיק אנד רול של פוסטר עם מוטלי מצד שמאל של המגרש.
פוסטר פשוט מוסר למוטלי מושלם. חבל שלא עושים את יותר במקום הפיק אנד רול של בברלי עם מוטלי למשל או של ים איתו.
תענוג של משחק.
בחצי השני, במיוחד ברבע האחרון היה איזה שלב של בערך 12-13 פוזשנים ברצף שכל פוזשן של אחת הקבוצות הסתיים בסל.
כל עוד כל זה קרה על גבול ה 8-10 הפרש היה ברור שצריך פה עצירה-שתיים וזה גמור.
לשמחתי זה קרה.
ומה הקטע על השדר שב-9 הפרש, 30 שניות לסיום כדור של הפועל, צועק שזה רגע מכריע במשחק כאילו 1 הפרש...
זה היה מביך.
7even כתב: ↑23 ינואר 2025, 06:04
תענוג של משחק.
בחצי השני, במיוחד ברבע האחרון היה איזה שלב של בערך 12-13 פוזשנים ברצף שכל פוזשן של אחת הקבוצות הסתיים בסל.
לשמחתי זה קרה.
ומה הקטע על השדר שב-9 הפרש, 30 שניות לסיום כדור של הפועל, צועק שזה רגע מכריע במשחק כאילו 1 הפרש...
זה היה מביך.
זה היה בעקבות ההפסד המביך לבודצ'נוסט אבל הוא הגזים מאוד.
תענוג של משחק.
לשמחתי זה קרה.
זה היה מביך.
וולבס בית, טרנטו חוץ, בודוצ׳נוסט חוץ, בשיקטאש בית, אולם.
יותר מידי דוגמאות בכזאת כמות של משחקים.
רדנקו כתב: ↑23 ינואר 2025, 00:14
המהלך הכי טוב שלנו זה הסייד פיק אנד רול של פוסטר עם מוטלי מצד שמאל של המגרש.
פוסטר פשוט מוסר למוטלי מושלם. חבל שלא עושים את יותר במקום הפיק אנד רול של בברלי עם מוטלי למשל או של ים איתו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מקווה שזו תהיה חמישיית הזרים בגביע: בברלי, פוסטר, איש, מוטלי וקבוקלו/בינגהאם אם יבריא.
תענוג של משחק.
לשמחתי זה קרה.
זה היה מביך.
תענוג של משחק.
לשמחתי זה קרה.
זה היה מביך.
וולבס בית, טרנטו חוץ, בודוצ׳נוסט חוץ, בשיקטאש בית, אולם.
יותר מידי דוגמאות בכזאת כמות של משחקים.
הכי קרוב להזיה מוחלטת בזמן קצר היה שבוע שעבר וגם שם היה 8 הפרש, כדור שלנו דקה וחצי לסיום. לא מעט.
אתמול זה היה 9 הפרש כדור שלנו 30 שניות לסיום.
תענוג של משחק.
לשמחתי זה קרה.
זה היה מביך.
זה לא מביך..
זה אוהד הפועל "שהורגל" להתפרקות גם כשמובילים בביטחה. מודה, גם אני כזה...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
מה שאני לוקח מהמשחק
1. ההגנה השתפרה משמעותית
2. שיפור בריבאונד ( עדיין יש בעיות אבל יותר מודעות )
3. ההפעלה של מוטלי הרבה יותר טובה ומגוונת ( פוסטר, בברלי )
4. בברלי במשחק טוב ולא מנסה להציל את המולדת בהתקפה ובהגנה
5. תומר במגמת שיפור עצומה כבר תקופה וגם ים יצא מהתקופה הפחות טובה
כל זה גם חדשות טובות מאד לליגה ובעיקר לגביע כי אלא השחקנים שעליהם נתבסס
בצד הפחות טוב
חייבים לשפר את הגוון ההתקפי עם קבוקלו\בלייקני כי לא בכל משחק השלשות יקנסו באחוזים האלה.
בהנחה שבינגהם חוזר בקרוב איך משלבים גם אותו בשיטה וכפורוורד , הלכנו ממש נמוך במשחק הזה.
תענוג של משחק.
לשמחתי זה קרה.
זה היה מביך.
נראה לי שהוא התלבל
ממש היה 7 הפרש, כדור אצלנו ו11 שניות אחרונות.
הוא התחיל לצרוח שם בפאניקה והאוזמן ניסה להרגיע אותו ולהגיד לו שזה גמור
ים במשחק רע מאוד הגנתית במחצית הראשונה וגם בחלק מהמחצית השניה.
לשמחתי התעורר מבחינה התקפית במחצית השניה ואני מקווה שזה יחזיר אותו לעניינים אחרי כמה משחקים לא טובים שלו.
מבחינתי - בברלי חייב להשאר לפני השחקנים שלו בהגנה.
הוא עזב את השחקנים שלו כמעט כל חסימה - לפעמים עשה חילופים שלדעתי לא היו במקום אבל במקרים אחרים הוא פשוט נתן לשחקן לעבור אותו והמשיך מאחוריו, ככל הנראה מתוך רצון לחסום אותו מאחור.
זה השאיר כמה וכמה פעמים את השחקנים שלו לזריקות קלות מחצי מרחק בתוך הבקבוק כי מוטלי לא הספיק להגיע אליהם.
וזה לא בגלל שהוא לא יכול לעבור את החסימות. זה נראה שיטתי מבחינה הגנתית אצלו. כבר אמרתי שהוא מחפש את המהלך המלהיב בהגנה במקום את ההגנה הסולידית שהוא מסוגל לתת בלי בעיה וחבל.
מצד שני - כשעשה חילופים מנע ברוב הפעמים מהגבוהים לקבל את הכדור מתחת לסל, היה פיזי מאוד והשתדל כל הזמן.
בהתקפה תקע את המשחק הרבה פחות והספייסינג איתו היה הרבה יותר טוב מאשר במשחקים הקודמים כשהוא שיחק.
עדיין מחזיק את הכדור יותר מדי לטעמי וצריך להמנע מהפיק אנד רול כי הוא לא טוב בזה (אם כי היום מסר פעמיים מצוין למוטלי משם).
אני חושב שחלק מבעיות הריבאונד שלנו נובעות מחילופים בהגנה בפיק אנד רול.
נראה שאין לנו ממש שיטה קבועה להתמודד עם הפיק אנד רול וכל שחקן עושה מה שבא לו וזה בעייתי.
הייתי רוצה מאוד לראות משחק יותר מסודר ושטף שיצליח להפעיל גם את איש שבמשחק כמו אתמול די הלך לאיבוד.
עוד לא צפיתי במשחק בפעם השניה, ואולי יהיו לי עוד תובנות אחרי.
תענוג של משחק.
לשמחתי זה קרה.
זה היה מביך.
נראה לי שהוא התלבל
ממש היה 7 הפרש, כדור אצלנו ו11 שניות אחרונות.
הוא התחיל לצרוח שם בפאניקה והאוזמן ניסה להרגיע אותו ולהגיד לו שזה גמור
ואני יושב רואה תמשחק עם אבא שלי, בן אדם מבוגר, ואני מנסה להרגיע אותו שהכל בסדר והשדר מבולבל.
בשעה טובה השלמתי את המחצית השנייה ואלוהים ישמור איזה תענוג. האמת היא שהתוצאה הסופית אפילו משקרת קצת, גם כי בחצ'שהיר טיפה צימקה בסיום וגם בגלל כל מיני פספוסים קטנים שגרמו לכך שהמשחק לא הלך במחוזות ה-20 הפרש.
הגנת ברזל של הפועל אתמול. ים מדר עם לחץ פסיכי על ג'יילן סמית' הצליח פשוט לשתק אותו, בברלי עשה עבודה אדירה על אקסל בוטיי ולרגעים שמר בשביל שלושה שחקנים בערך, עזרו מעולות של גינת, טימור ומוטלי, ובכלל הגנה קבוצתית מעולה.
מבחינה התקפית לא היה שום דבר נוצץ (בניגוד למשחק מול גראן קנאריה למשל), אבל מבחינות מסוימות זה אפילו היה יותר מרשים. פשוט שיחקנו בשליטה, הנענו את הכדור למקומות הנכונים, קראנו מצוין את הטיפולים ההגנתיים ומצאנו את הדרך להעניש פעם אחר פעם.
פשוט משחק ברמה גבוהה שלנו.