לא כולם...
נס ציונה-הפועל בחוץ 15.12.24 20:00
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
מה שאני לוקח מהמשחק הזה זה לא את ההתפוצצות אלא את היעדר ירידת המתח שתמיד באה אחריה
זה שאיטודיס לקח טיימאאוט באיזה 35 הפרש ורבע אחרון לא שיחק רק עם סוף הספסל
זה שאיטודיס לקח טיימאאוט באיזה 35 הפרש ורבע אחרון לא שיחק רק עם סוף הספסל
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אני חושב שחלק מהשאיפה להיכנס ליורוליג צריך להראות שיש קבוצה ״מסודרת״ עם בעלי תפקידים מסוימים.
-
- קיבל.ה 752 לייקים

בדיוק.
איטודיס שידר אתמול לכולם - נגמרו המשחקים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 752 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אפשר דוגמא ל"רוע ולכלוך" שיצא פה בהפסדים המבזים שראינו העונה?
אשמח לאיזו דוגמא או שתיים לדברים שמצדירים את התיאור "רוע" למשל.
ואם לדבר מקצועית, נצחון יפה, נראה שכשהולך להפועל אז הולך. ואז כמו אתמול, או מול בדלונה, משייטים בכיף, ואז בלייקני נראה כמו שחקן.
כשמשחקים קצת יותר צמודים, זה נראה הרבה פחות ורוד. גם בליגה (קרית אתא למשל, בש בחוץ ועוד).
גם אתמול איש ויינרייט עם משחק התקפי דל מאוד.
לדעתי צריך למחוק 2-3 שחקנים, כולל אולי בר טימור וגינת, ולרוץ עם סגל מצומצם יותר.
ואם לדבר מקצועית, נצחון יפה, נראה שכשהולך להפועל אז הולך. ואז כמו אתמול, או מול בדלונה, משייטים בכיף, ואז בלייקני נראה כמו שחקן.
כשמשחקים קצת יותר צמודים, זה נראה הרבה פחות ורוד. גם בליגה (קרית אתא למשל, בש בחוץ ועוד).
לדעתי צריך למחוק 2-3 שחקנים, כולל אולי בר טימור וגינת, ולרוץ עם סגל מצומצם יותר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
תומר לטעמי הוא החוליה הכי חלשה בקבוצה שרוצה להגיע למשהו.טכנית לארז כתב: ↑16 דצמבר 2024, 09:52 אפשר דוגמא ל"רוע ולכלוך" שיצא פה בהפסדים המבזים שראינו העונה?
אם לבחור ישראלי אחד לחמישייה זה בוודאות ים עם גיבוי של בר. ים זה הרכז האמיתי שחיפשנו בטירוף וכיף לראות שהוא השתלב כזה יפה ומהר.
יש בינגהאם, יש קאבוקלו, יש מוטלי.
תומר ביכולתו מול קבוצות טובות לא אמור לקבל יותר מפירורי דקות. הטיילת בצבע כבר עלתה לנו במספיק תארים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אני גם רוצה לראות את נועם יעקב משחק ע"ח טימור.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
באמת שלא חיפשתי הרבהטכנית לארז כתב: ↑16 דצמבר 2024, 09:52 אפשר דוגמא ל"רוע ולכלוך" שיצא פה בהפסדים המבזים שראינו העונה?
אבל הנה כמה דוגמאות מאשכולות של הפסדים
טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 20:18רק הוא?
המון זבל יש פה.
איש, בלייקני ועוד.
קבוצה פח אשפה.
ג'ייקובן וג'יימס יאנג חוגגים על הקבוצה הזו.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מה בדיוק "רוע" פה?
אלה דברים נכונים.
מדובר בקרקס נכון לכרגע.
איש ויינרייט כרגע אכן פח אשפה, וגם הקבוצה נראית פח אשפה לא מעט (אפילו לרוב).
איפה פה בדיוק ה"רוע"?
עדיף להמשיך לזיין את השכל איך ההוא שחקן מדהים אבל איטודיס לא מפעיל אותו נכון או איך ההוא לא מגיע למצבי קליעה נוחים כי המאמן פושע וכו?
אלה דברים נכונים.
מדובר בקרקס נכון לכרגע.
איפה פה בדיוק ה"רוע"?
עדיף להמשיך לזיין את השכל איך ההוא שחקן מדהים אבל איטודיס לא מפעיל אותו נכון או איך ההוא לא מגיע למצבי קליעה נוחים כי המאמן פושע וכו?
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אבל שלא נכנס לגופו של משתמש ולא לגופו של עיניין חס וחלילה.
היו פה אמירות הרבה יותר מבחילות, לא רוצה לצטט אותן בכלל.
היו פה אמירות הרבה יותר מבחילות, לא רוצה לצטט אותן בכלל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
גם עכשיו אגב, אתה מדבר על ״למחוק״ 2-3 שחקנים.
אני בטוח שאם רק תנסה קצת , תצליח להעביר את המסר הזה בצורה פחות רעילה ומכבדת.
אבל אתה לא רואה בכלל את הרעל שיוצא לך מהמקלדת, בטח לא בתור רעל.
ואחדד , אם אתה חושב שמה שכתבתי פה היה מכוון אישית אלייך, הסר דאגה מליבך, היו פה אנשים שהתבטאו הרבה יותר מגעיל ממך.
אני בטוח שאם רק תנסה קצת , תצליח להעביר את המסר הזה בצורה פחות רעילה ומכבדת.
אבל אתה לא רואה בכלל את הרעל שיוצא לך מהמקלדת, בטח לא בתור רעל.
ואחדד , אם אתה חושב שמה שכתבתי פה היה מכוון אישית אלייך, הסר דאגה מליבך, היו פה אנשים שהתבטאו הרבה יותר מגעיל ממך.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
ה״רוע״ הוא התזמון, לחכות מעבר לפינה בשביל ל״חגוג״ הפסדים, אבל בנצחונות לא לכתוב כלוםטכנית לארז כתב: ↑16 דצמבר 2024, 10:51 מה בדיוק "רוע" פה?
אלה דברים נכונים.
מדובר בקרקס נכון לכרגע.
איפה פה בדיוק ה"רוע"?
לצחוק אחרי הפסד זה רוע (שמחה לאיד)
לקרוא לשחקנים זבל ופח אשפה, כלומיניקים באופן עקבי, על תקופה לא טובה, כאלה שכבר הוכיחו פה בהפועל שהם כן יודעים לשחק, זה רוע
לנסות לקשר בין איך שהקבוצה נראית למעבר מנורה, כאילו המעבר הוא לא בשביל שכמה יותר אוהדי הפועל יראו את הקבוצה, זה כבר מניפולציה רעה
אם אתה לא רואה את זה אז זה כבר בעיה שלך
אבל יש לי תחושה שאתה יודע טוב מאוד מה אתה עושה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
זה פורום אוהדים, והקבוצה מאכזבת מאוד, מה אתה מצפה מאנשים לכתוב פה?
וואו איזה רעל אל תשאל.
יותר רעל זה לספר פה לאוהדים אחרים שהם רוצים שהפועל תפסיד.
ומשום מה באלה שאתה טוען ש"התבטאו הרבה יותר מגעיל" ממני אני לא רואה שאתה משקיע כ"כ.
וואו איזה רעל אל תשאל.
יותר רעל זה לספר פה לאוהדים אחרים שהם רוצים שהפועל תפסיד.
ומשום מה באלה שאתה טוען ש"התבטאו הרבה יותר מגעיל" ממני אני לא רואה שאתה משקיע כ"כ.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
"לחגוג" בהפסדים זו פרשנות שלך, שנוחה לך עם הדה לגיטימציה שאתם עושים למי שלא בא לכם בטוב, כדי לצייר אותם ככאלה שרוצים שהפועל תפסיד.Red Wolf כתב: ↑16 דצמבר 2024, 10:58ה״רוע״ הוא התזמון, לחכות מעבר לפינה בשביל ל״חגוג״ הפסדים, אבל בנצחונות לא לכתוב כלוםטכנית לארז כתב: ↑16 דצמבר 2024, 10:51 מה בדיוק "רוע" פה?
אלה דברים נכונים.
מדובר בקרקס נכון לכרגע.
איפה פה בדיוק ה"רוע"?
לצחוק אחרי הפסד זה רוע (שמחה לאיד)
לקרוא לשחקנים זבל ופח אשפה, כלומיניקים באופן עקבי, על תקופה לא טובה, כאלה שכבר הוכיחו פה בהפועל שהם כן יודעים לשחק, זה רוע
לנסות לקשר בין איך שהקבוצה נראית למעבר מנורה, כאילו המעבר הוא לא בשביל שכמה יותר אוהדי הפועל יראו את הקבוצה, זה כבר מניפולציה רעה
אם אתה לא רואה את זה אז זה כבר בעיה שלך
אבל יש לי תחושה שאתה יודע טוב מאוד מה אתה עושה
"לצחוק אחרי הפסד". אל תשאל. האשימו פה את איטודיס וכתבתי "חחחח". באמת פעם הבאה אני אעביר לכם דוח מסודר ומקווה שתקבלו אותו.
וברור שאני קושר בין איך שהקבוצה נראית למעבר למנורה, כרגע לעבור למנורה זו בדיחה עם איך שהקבוצה הזו משחקת.
"מניפולציה רעה". ווא ווא, חמור מאוד מה שעשיתי פה. המשתמש רד וולף הרי יודע הכי טוב מה חמור ומה רע ומה בסדר.
כל אחד נהיה לי פה שוטר.
זה חוגג, ההוא צוחק. אחרי בדלונה לא כתבת, איפה היית אחרי טרנרטו. כל דבר צריך שיהיה מקובל על הלהקה.
רק אתם הגורו של האהדה וצריך למצוא חן בעיניכם. יאללה יאללה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מה לעזאזל הקשר למעבר ואיך שהקבוצה משחקת ?
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אם הקבוצה לא טובה מקצועית לא צריך להרחיב את הדרייב אין ? זה סתם לדחוף אג'נדה בכוח
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מה הקשר? שהקבוצה הזו כרגע מאוד רחוקה מהתסריט ש"מרימים את מנורה באוויר".
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
צריך לעבור גם אם הקבוצה הייתה במקום האחרון עכשיו עם 0 ניצחונות , הפועל זה לא מועדון של רגע ושל יום אחד
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
קודם כל, זה לא מדויק. המחצית הראשונה הייתה הטובה בהיסטוריה של הפועל והייתה חריגה בכל קנה מידה. מובן מאליו זה לא.
דבר שני, מבחינתי העניין פה זה לא ניצחון קל או לא, אלא האם יש שיפור ברמת הכדורסל. מול סופוט ניצחנו 30 הפרש ואני באמת חושב שלא שיחקנו טוב במיוחד. מול בדאלונה שיחקנו טוב, אתמול שיחקנו טוב. ברור שנרצה גם לראות המשכיות.
אני חושב שצריך קצת להוריד את רף ההיסטריה. היה ברור לכולנו כשאיטודיס הגיע שזה יקח זמן ושאנחנו לא קרובים ללהיות קבוצת כדורסל. שני הפסדים אחר כך, כולם נכנסים לפאניקה ורוצים לתלות את איטודיס. אני בכלל לא מדבר על כאלה שחיכו לו בפינה מדיי וואן.
קל לשכוח בגלל הלו"ז הצפוף, אבל הוא פגש את הקבוצה לראשונה לפני קצת יותר משבועיים! מאז, בינגהאם חתם, ים חתם, מוטלי חזר ובברלי נפצע. מספיק תהפוכות לחצי עונה.
ברור שאף אחד לא מחכה לנו ואנחנו צריכים לנצח משחקים, אבל זה לא אומר שאיטודיס קוסם שיכול להפוך אותנו לקבוצת על תוך יומיים. זה לוקח זמן, וכן, הוא עושה גם טעויות על הדרך כי הוא לא מכיר את הקבוצה ואת המפעלים שאנחנו משתתפים בהם מספיק טוב.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הוקיץ', אתה מדבר גם על עצמך כשאתה אומר "כולם נכנסים לפאניקה ורוצים לתלות את איטודיס"?
כי אם אני זוכר נכון די ביקרת אותו אחרי ההפסד בליטא.
אני דווקא לא רציתי לתלות אותו, ולא האשמתי אותו בהפסד.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
המחצית הטובה בהיסטוריה של הפועל זה בטוח לא. אפילו לא הכי טובה בשנתיים האחרונות
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
קשה להגדיר את זה , השאלה מה הייתה התוצאה במחצית ברמה כזו בדיוק נגד קבוצה כמו מכבי לדוגמא, לדעתי דו ספרתי לנו אבל אי אפשר באמת לדעת לכן קשה לקבוע אם המחצית הטובה בהיסטוריה או לא
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הוקיץ', מי חיכה לאיטודיס בפינה מדיי וואן?
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אמרו בשידור שזאת היתה המחצית הכי טובה מאז 1994 במשחק מול בית"ר ר"ג
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הוא טען שההפסד של אולם ושל וולבס זה 100 אחוז על איטודיס רק לפני כמה ימים .טכנית לארז כתב: ↑16 דצמבר 2024, 11:28 הוקיץ', אתה מדבר גם על עצמך כשאתה אומר "כולם נכנסים לפאניקה ורוצים לתלות את איטודיס"?
לפני 20 שנה הייתי מצטט כאן את ה״פרשנים״ , אחרי אינספור טעויות שלא קרובות אפילו לאוהד פשוט הבנתי שהם מדברים עם הרבה ביטחון אבל תכלס אין שם הרבה תוכן .
הם ביקרו את פרנקו שלקח קבוצת נגרים עד משחק מאליפות , הם לא שמים לב אליך - ממליץ לך לנהוג כמוהם .
הדיו עוד לא יבש מהשטויות שהם מדברים על פוסטר לשלילה ועל ווינרייט לחיוב
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
כתב שניהול המשחק של איטודיס זה בגדר פשע.IsraelM כתב: ↑16 דצמבר 2024, 12:49הוא טען שההפסד של אולם ושל וולבס זה 100 אחוז על איטודיס רק לפני כמה ימים .טכנית לארז כתב: ↑16 דצמבר 2024, 11:28 הוקיץ', אתה מדבר גם על עצמך כשאתה אומר "כולם נכנסים לפאניקה ורוצים לתלות את איטודיס"?
לפני 20 שנה הייתי מצטט כאן את ה״פרשנים״ , אחרי אינספור טעויות שלא קרובות אפילו לאוהד פשוט הבנתי שהם מדברים עם הרבה ביטחון אבל תכלס אין שם הרבה תוכן .
הם ביקרו את פרנקו שלקח קבוצת נגרים עד משחק מאליפות , הם לא שמים לב אליך - ממליץ לך לנהוג כמוהם .
עכשיו פתאום "כולם רצו לתלות את איטודיס" יעני על תקן השקול, כשהוא בעצמו חלק מאלה שהוא כאילו מספר איך הם טועים.
בסוף עוד פרשן תוצאה. מקבלים 100 בליטא איטודיס פושע, מנצחים 35 בנס ציונה פתאום מחמאות.
העיקר אבל כשגיחכתי על הטענה ההיא שלו (כאמור "ניהול משחק בגדר פשע") הלהקה מתגה את זה כ "הוא צוחק בהפסדיםםםם", כי למה להתעמת עם הקשקושים של עצמך.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אין לך מושג מי אני ומה דעתי, אבל שזה לא יפריע לך לכתוב שטויות. העיקר שסימנת איזשהי קבוצה בתור ה"הם חסרי מושג".IsraelM כתב: ↑16 דצמבר 2024, 12:49הוא טען שההפסד של אולם ושל וולבס זה 100 אחוז על איטודיס רק לפני כמה ימים .טכנית לארז כתב: ↑16 דצמבר 2024, 11:28 הוקיץ', אתה מדבר גם על עצמך כשאתה אומר "כולם נכנסים לפאניקה ורוצים לתלות את איטודיס"?
לגבי איטודיס, אכן, הוא הפסיד לנו במו ידיו את המשחקים מול אולם ומול וולבס. זה לא הופך אותו למאמן גרוע, כל מאמן מפסיד לקבוצה שלו משחקים לפעמים. אני גם חושב שחלק ניכר מהטעויות שלו (כפי שציינתי ממש לפני מספר הודעות) נובע מהיכרות לא מספקת עם הסגל ועם המפעלים בהם אנחנו משחקים.
בכל מקרה, ניהול משחק והכנת הקבוצה ליריבה ספציפית זה חלק קטן יחסית בעבודת המאמן. אני מצפה לראות שיפור עקבי וניכר באיכות הכדורסל שלנו. מבחינה התקפית אני חושב שזה לגמרי קורה, גם אם זה לא עקבי לאורך 40 דקות, מבחינה הגנתית זה עוד לא שם (יש מצב שוולבס היה משחק ההגנה הכי גרוע שראינו העונה). אם הוא יצליח לייצר פה קבוצת הגנה טובה אנחנו נגיע רחוק.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אחרי מעבר על הסטטיסטיקה , אני מנסה למצוא הסברים כמותיים ללמה אני כל כך אוהב את איש וויינרייט כשחקן.
אני חושב שזה מתבטא ביחס שבין עמודת ה+/- לבין כמות הדקות.
לצורך העיניין , ביחס הזה , על כל דקה של וויינרייט על המגרש אתמול , הפער של הפועל גדל ב1.42 נקודות.
היחיד בהפועל עם יחס יותר טוב זה מוטלי עם 1.52 נקודות על כל דקה שלו במגרש.
הבאים בהפועל שעוד איכשהו מתקרבים לזה , הם תומר גינת , אנטוניו בלייקני ונועם יעקב (כל אחד מהם עם בערך 1.1).
ההתייחסות ל+/- יכולה הרבה פעמים לשקר , כי זה מאוד תלוי באיזה חמישיות יוצא לשחקן מסויים לשחק בהן , אתמול , את רוב הדקות שלו קיבל וויינרייט בפתיחה מול החמישייה של נס ציונה (והפער בין החמישיה של נס ציונה לבין הספסל שלהם היה קיצוני לטובת החמישיה).
אז וויינרייט לא קלע אפילו נקודה אחת אתמול , אבל הנוכחות שלו על המגרש, בשני הצדדים , מורגשת ועוד איך.
כל זה , לדעתי לפחות.
אני חושב שזה מתבטא ביחס שבין עמודת ה+/- לבין כמות הדקות.
לצורך העיניין , ביחס הזה , על כל דקה של וויינרייט על המגרש אתמול , הפער של הפועל גדל ב1.42 נקודות.
היחיד בהפועל עם יחס יותר טוב זה מוטלי עם 1.52 נקודות על כל דקה שלו במגרש.
הבאים בהפועל שעוד איכשהו מתקרבים לזה , הם תומר גינת , אנטוניו בלייקני ונועם יעקב (כל אחד מהם עם בערך 1.1).
ההתייחסות ל+/- יכולה הרבה פעמים לשקר , כי זה מאוד תלוי באיזה חמישיות יוצא לשחקן מסויים לשחק בהן , אתמול , את רוב הדקות שלו קיבל וויינרייט בפתיחה מול החמישייה של נס ציונה (והפער בין החמישיה של נס ציונה לבין הספסל שלהם היה קיצוני לטובת החמישיה).
אז וויינרייט לא קלע אפילו נקודה אחת אתמול , אבל הנוכחות שלו על המגרש, בשני הצדדים , מורגשת ועוד איך.
כל זה , לדעתי לפחות.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני גם מחבב את וויינרייט. בנוי כמו שור, נטול אגו, שחקן חכם, שומר טוב. אבל צריך להגיד, כשהוא לא קולע, ולאחרונה הוא לא קולע, זה ממש כמו לשחק עם שחקן פחות בהתקפה. הוא עומד בצד, לא חותך לסל, לא תוקף קלוזאאוטים, לא מוריד כדור לרצפה. איפה זה ואיפה טייסון וורד שהיה גם כן מועמד?
אני חושב שבהחלט אפשר לנצל אותו יותר טוב. בתחילת העונה היה קטע שהוא היה רץ קדימה במתפרצת, נועל שחקן מתחת לסל, ואז מוסרים לו כדור ארוך. זה עבד מצוין. אפשר גם לנסות לשחק איתו גב לסל על שומרים קטנים יותר, אבל בסוף הוא חייב להיות יותר אקטיבי וכמובן לקלוע באחוזים יותר יציבים.
באופן כללי יש אצלנו הרבה שחקנים שמחפשים את הסל ולכן יש חשיבות גדולה לשחקנים נטולי אגו כמוהו או כמו פלטין ובלייזר. אנחנו חייבים אותו הרבה יותר טוב.
אני חושב שבהחלט אפשר לנצל אותו יותר טוב. בתחילת העונה היה קטע שהוא היה רץ קדימה במתפרצת, נועל שחקן מתחת לסל, ואז מוסרים לו כדור ארוך. זה עבד מצוין. אפשר גם לנסות לשחק איתו גב לסל על שומרים קטנים יותר, אבל בסוף הוא חייב להיות יותר אקטיבי וכמובן לקלוע באחוזים יותר יציבים.
באופן כללי יש אצלנו הרבה שחקנים שמחפשים את הסל ולכן יש חשיבות גדולה לשחקנים נטולי אגו כמוהו או כמו פלטין ובלייזר. אנחנו חייבים אותו הרבה יותר טוב.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אני מחבב אותו מאוד אבל בלייזר נותן כרגע הרבה יותר ערך ממנו על המגרש
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה