אליניב ברדה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
7 מ7 , לא הייתי מעז לחשוב שזה יהיה המאזן שלו בהתחלה , ועוד לנצח 2 קבוצות מליגת העל , אתמול היה משחק חלש (שניצחנו) וזה קורה אין שום טענות כלפיו עד עכשיו והוא יותר מעומד בציפיות
- כרובית
- קיבל.ה 1007 לייקים
אתמול היה משחק חלש ובכל זאת הגענו למצבים והיה לחץ בדקות האחרונות (אם בריהון לא מחמיץ החמצה החמצתית אז 7 דקות עוברות סבבה)
אבל לפחות ברדה גם מודע לזה שלא שיחקנו טוב והעיקר הנקודות
אגב, השופט שרק באמצע התקפה שלנו כשאין שוער בשער, מי עושה דבר כזה?
אבל לפחות ברדה גם מודע לזה שלא שיחקנו טוב והעיקר הנקודות
אגב, השופט שרק באמצע התקפה שלנו כשאין שוער בשער, מי עושה דבר כזה?
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
בבקשה תסתפר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
לוידע מה הוא עושה שם שגורם לשחקנים שהם לא שחקנים לשחק כדורגל איכשהו, אם כי לפרקים מאד קצרים שנראה שמספיקים.
אני כן אהבתי מאד את ההחתמה של דגו, אבל בהתחשב בכך שהצמרת לא ממש מפסיקה לנצח לאחרונה(ברובה), אין לי ספק שעם דגו היינו בסביבות ה 7-8 נקודות היום ממקום שני ומדד הלחץ היה בשמיים.
אוהב את זה שברדה, רק מעצם שמו כמאמן טוב ואיש מקצוע, מושך לכאן שחקנים טובים. תוך שבועיים הבאנו שני שחקנים שבקלות משתלבים בקבוצות צמרת בליגת העל.
רק עכשיו רואים כמה החתמות גרועות היו לדגו, זה לא הגיוני.
ספרא לא מצטייר לי כקמצן ונראה שדגו פספס בגדול את העובדה שיש לו בעלים שמוכן לשים הרבה כסף כדי לעלות.
אני כן אהבתי מאד את ההחתמה של דגו, אבל בהתחשב בכך שהצמרת לא ממש מפסיקה לנצח לאחרונה(ברובה), אין לי ספק שעם דגו היינו בסביבות ה 7-8 נקודות היום ממקום שני ומדד הלחץ היה בשמיים.
אוהב את זה שברדה, רק מעצם שמו כמאמן טוב ואיש מקצוע, מושך לכאן שחקנים טובים. תוך שבועיים הבאנו שני שחקנים שבקלות משתלבים בקבוצות צמרת בליגת העל.
רק עכשיו רואים כמה החתמות גרועות היו לדגו, זה לא הגיוני.
ספרא לא מצטייר לי כקמצן ונראה שדגו פספס בגדול את העובדה שיש לו בעלים שמוכן לשים הרבה כסף כדי לעלות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מדהים אותי כמה הם חסרי מושג שם בספורט 5 , צנצי טען שהקבוצה נראית אותו דבר כמו עם דגו , נו באמת
-
- קיבל.ה 753 לייקים
נכון מאד.El dudernio כתב: ↑21 ינואר 2025, 22:59עם דגו הפקרת את ההגנה.
עם ברדה שיחק עם 3 בלמים 2 קשרים דפינסיבים ככה שהיה לך גוף להתאבד על כדורים

הגנה מנצחת משחקים.
נביס אותם 1:0 קטן.
רעננה בקושי הגיעו למצבים משל עצמם (לא כאלה שנוצרו עי השוער שלנו...), זה בזכות שינוי שיטת המשחק מאז ברדה!
שימשיך כך.
מצפה לו אתגר כבר במשחק הבא, הבאים כשיזן וירין עם 5 צהובים, וטוריאל פצוע!
החתמות שלו טובות. מקווה מאד שנצליח להביא גם קשר אמצע טוב! זאת העמדה שאנחנו הכי פחות מגובים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הפעולה הכי חשובה שלו היום הייתה שהוא הצליח להשאיר את עמבר על המגרש. אלמלא זה היה עלול להסתיים בהפסד טכני.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים

"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
8 מ8 זה מאזן פשוט מדהים , אין מה להגיד עד עכשיו
-
- קיבל.ה 130 לייקים
-
- קיבל.ה 398 לייקים
הקבוצה משחקת די דומה מהתקופה של דגו.
הבדל שברדה משדר מנהיגות ושליטה. סגר פער בטבלה אבל בלי חיזוק בקישור לא יספיק.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
עם מספרים אי אפשר להתווכח, זו לא איזו שגיאה סטטיסטית.הלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 21:10 הקבוצה משחקת די דומה מהתקופה של דגו.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
משחק ההגנה שלנו עשר רמות מעל ממה שהיה עם דגוMendelson כתב: ↑27 ינואר 2025, 21:14עם מספרים אי אפשר להתווכח, זו לא איזו שגיאה סטטיסטית.הלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 21:10 הקבוצה משחקת די דומה מהתקופה של דגו.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
גם הכושר גופני, השליטה במשחק .adom4 כתב:משחק ההגנה שלנו עשר רמות מעל ממה שהיה עם דגוMendelson כתב: ↑27 ינואר 2025, 21:14עם מספרים אי אפשר להתווכח, זו לא איזו שגיאה סטטיסטית.הלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 21:10 הקבוצה משחקת די דומה מהתקופה של דגו.
והכי חשוב,משחקים רגועים ובלי פאניקה.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
כן אבל הכדורגל לא טוב ולא היה חסר להסתבך גם היום. מדקה 70 אני מסתכל על השעון ומחכה שייגמר המשחק
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
אנחנו משחקים בישראל, לא בליגת האלופות, בוא.הלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 21:10 הקבוצה משחקת די דומה מהתקופה של דגו.
מספיק לרוץ 90 דקות כדי לקחת נקודות.
וזה משהו שהפועל לא עושה כבר שנים, רצה.
וזה לזכותו של ברדה
מה אתה מצפה לראות מאסופת הנכים האלה? טיקי טקה?
בחיאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אולי זה רלוונטי גם לאשכול על ספרא
אבל חייב לומר שמגיע שאפו ענק להנהלה, מנכל, מאמן
שמאז שברדה הגיע אנחנו עם 8/8 (מתי זה קרה בכלל פעם אחרונה?), בואך חצי גמר גביע, ועם ינואר שהגיעו בו 3 שחקני ליגת על לגיטימים שהעדיפו את הפועל בלאומית מלחתום בקבוצות כמו הפועל חיפה
טפו טפו נראה שאנחנו מתחילים לחזור לעצמנו ומגיע שאפו לכל העוסקים בדבר
MHGA
שמאז שברדה הגיע אנחנו עם 8/8 (מתי זה קרה בכלל פעם אחרונה?), בואך חצי גמר גביע, ועם ינואר שהגיעו בו 3 שחקני ליגת על לגיטימים שהעדיפו את הפועל בלאומית מלחתום בקבוצות כמו הפועל חיפה
MHGA
-
- קיבל.ה 130 לייקים
בשבילך עשיתי בדיקה, סיקרן גם אותי, מאז 1990 ועד היום (35 שנה) - רק בשנה אחת הפועל עשתה מספר כזה של נצחונות ברצף בכל המסגרות או יותר, וזה בעונת הדאבל של 2009/2010 עם רצף של 11 ניצחונות בכל המסגרות. בכל שאר העונות, כולל בדאבל של קשטן, לא התקרבנו ל- 8 נצחונות ברצף בכל המסגרות.בן לוז כתב: ↑28 ינואר 2025, 20:04 אולי זה רלוונטי גם לאשכול על ספרא
MHGA
ובשביל הקוריוז, בעונה האחרונה שלנו בלאומית 17/18, הרצף ניצחונות המקסימלי שלנו היה 5, ועדיין סיימנו את העונה במקום הראשון 11 נקודות מעל חדרה.
לטובת אלו שמעיזים לכתוב את השם של ברדה ודגו באותו משפט

-
- קיבל.ה 398 לייקים
אין ספק שברדה החזיר אותנו לתמונת החזרה לליגת על, אבל : עד העונה הנוכחית 68% הצלחות הספיק כדי לעלות מהמקום הראשון. העונה המובילה השיגה 78% הצלחות. כדי להגיע למקום שני או ראשון צריך חיזוק נוסף בקישור. בסופו של דבר ברדה יבחן על פי השגת המטרה : ליגת העל.Mendelson כתב: ↑28 ינואר 2025, 21:50בשבילך עשיתי בדיקה, סיקרן גם אותי, מאז 1990 ועד היום (35 שנה) - רק בשנה אחת הפועל עשתה מספר כזה של נצחונות ברצף בכל המסגרות או יותר, וזה בעונת הדאבל של 2009/2010 עם רצף של 11 ניצחונות בכל המסגרות. בכל שאר העונות, כולל בדאבל של קשטן, לא התקרבנו ל- 8 נצחונות ברצף בכל המסגרות.בן לוז כתב: ↑28 ינואר 2025, 20:04 אולי זה רלוונטי גם לאשכול על ספרא
MHGA
ובשביל הקוריוז, בעונה האחרונה שלנו בלאומית 17/18, הרצף ניצחונות המקסימלי שלנו היה 5, ועדיין סיימנו את העונה במקום הראשון 11 נקודות מעל חדרה.
לטובת אלו שמעיזים לכתוב את השם של ברדה ודגו באותו משפט![]()
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
ייאמר לזכותו שהימר אול אין אחרי השער שספגנו והצליח לו.
עדיין בנימין לא שחקן לאגף, פיבן עדיף כבלם וצריך היה לעשות חילופים אחרים.
אבל סה"כ אחלה מאמן
עדיין בנימין לא שחקן לאגף, פיבן עדיף כבלם וצריך היה לעשות חילופים אחרים.
אבל סה"כ אחלה מאמן
-
- קיבל.ה 430 לייקים
חייב להפסיק להתחכם ולהתחיל להציב שחקנים בעמדות שלהם. הניסויים על גווארדיולה האלה לא עובדים לו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
דברים שהוא חייב לעשות:
- להפסיק עם המערך הא-סימטרי כדי לדחוף את רן בנימין להרכב.
- להפסיק להציב את רן בנימין בכל תפקיד שהוא לא 8 או 10 רגיל.
- להפסיק להציב את רוי קורין בכל תפקיד שהוא לא אגף ימין רגיל או אגף שמאל רגיל.
- להחזיר את הרמן לרוטציה.
- להפסיק לתת קרדיט בלתי נגמר לגוני נאור.
- להחזיר את פיבן להיות בלם ולהוריד את בלם החילוש הסרבי לספסל.
יש הרבה מה לשפר.
קשה לי להתווכח עם אחוזי ההצלחה המטורפים שלו, אבל אני מאוד לא מרוצה מההחלטות הטקטיות שלו עד כה.
יש הרבה מה לשפר.
קשה לי להתווכח עם אחוזי ההצלחה המטורפים שלו, אבל אני מאוד לא מרוצה מההחלטות הטקטיות שלו עד כה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
סומך עליו ב 100% על המערך, וההחלטות, והחיזוק שהוא מאשר.
המשך שבוע חשוב ביותר. מקווה שנצליח!
המשך שבוע חשוב ביותר. מקווה שנצליח!
-
- קיבל.ה 130 לייקים
לנצח 8 ברצף בכל המסגרות זה פסיכי, וזה קרה פה בעשרות שנים האחרונות רק פעם אחת - גוטמן בעונה של הדאבל. וכל רצף מסתיים מתישהו, באסה שזה קרה דווקא במשחק הזה, אבל קורה.
בסוף, משחק שבו חוסר מזל מונע מאיתנו להבקיע פעמיים מול שער ריק, ומקבלים אדום שלא היה במחצית ראשונה, וסופגים בנבדל של מטר, עם שיפוט שערורייתי לרבות תוספת הזמן - עדיין הוציא תיקו בשיניים בזכות הביצים שיש לו, וכל הכבוד לו על זה.
הרבה שנים לא היה פה מאמן שבאמת החזקתי ממנו והאמנתי בו, וזה מאוד מרענן.
בסוף, משחק שבו חוסר מזל מונע מאיתנו להבקיע פעמיים מול שער ריק, ומקבלים אדום שלא היה במחצית ראשונה, וסופגים בנבדל של מטר, עם שיפוט שערורייתי לרבות תוספת הזמן - עדיין הוציא תיקו בשיניים בזכות הביצים שיש לו, וכל הכבוד לו על זה.
-
- קיבל.ה 159 לייקים
מתאים את עצמו לרמה של הליגה שהוא נמצא בה
מקווה שבעונה הבאה יהיה שיפור
מקווה שבעונה הבאה יהיה שיפור
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אני גם מחזיק ממנו יותר משאר המאמנים שעברו פה בעשור וחצי האחרונים שאת חלקם אני אפילו לא זוכר מרוב שהיו חסרי משמעות. יחד עם זאת, אני חושב שכרגע עיקר מה שהוא מביא להפועל זה אמונה ורוח. אלו דברים לא מבוטלים וסופר חשובים אבל לא יכול להגיד שזה מה שהופך מאמן למאמן טוב. הוא לוקה בדבר הכי פשוט שמשום מה הפך לנחלת חלקם של לא מעט מאמנים בארץ וזה ההתחכמות והמחשבה שהם יודעים לשים שחקן לא בעמדה שלו ולהוציא מזה מהלך מבריק. 90% מהזמן זה לא עובד. שחקנים צריכים לשחק בעמדות שהם טובים בהם. ברגע שהוא יפנים את זה אני חושב שבאמת נראה שיפור גדול.Mendelson כתב: ↑31 ינואר 2025, 18:24 לנצח 8 ברצף בכל המסגרות זה פסיכי, וזה קרה פה בעשרות שנים האחרונות רק פעם אחת - גוטמן בעונה של הדאבל. וכל רצף מסתיים מתישהו, באסה שזה קרה דווקא במשחק הזה, אבל קורה.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
בדיוקרדפוקס כתב: ↑31 ינואר 2025, 18:04 דברים שהוא חייב לעשות:
יש הרבה מה לשפר.
רוב הטעויות שלו זה בהצבת השחקנים על המגרש ובמיוחד בנימין
גם אין שום דבר פסול בלשחק במערך פשוט של 442
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אין ספק שזה לא היה משחק טוב שלנו אבל חשוב לזכור שאנחנו שוב חזק במאבקי העלייה וזה רק בזכותו. חשוב לזכור שהיום ברגע שספגנו עם עשרה שחקנים כשכל הלחץ עלינו לא התפרקנו ואפילו השווינו.
אני דווקא לוקח את ה-40 דק הראשונות ששם הגענו ל4 מצבים של שער. פעם אחרי פעם הבילדאפ הנמוך (שהקהל באופן מוזר מאוד לא אוהב) שבר את הלחץ של כפר שלם והביא אותנו להתקפות מאוד איכותיות.
די ברור עם החיזוקים שברדה מביא שחסרים לו שחקני איכות בחלק הקידמי, והמשבצת הפנויה שם זה רן (שאני מאוד אוהב).
אם זאת יש דברים שרן מביא למשחק שאני מבין למה ברדה משתמש בו שם, קודם כל כושר, שנית עמידה טקטית מאוד נכונה והשלישית זה ורסטיליות.
די ברור עם החיזוקים שברדה מביא שחסרים לו שחקני איכות בחלק הקידמי, והמשבצת הפנויה שם זה רן (שאני מאוד אוהב).
אם זאת יש דברים שרן מביא למשחק שאני מבין למה ברדה משתמש בו שם, קודם כל כושר, שנית עמידה טקטית מאוד נכונה והשלישית זה ורסטיליות.
-
- קיבל.ה 117 לייקים
לא הבנתי איך עלינו מחצית ראשונה בלי שחקן באגף שמאל
קורין וטוריאל שניהם היו בצד ימין
לא ברור
קורין וטוריאל שניהם היו בצד ימין
לא ברור
-
- קיבל.ה 753 לייקים
עלה במערך נכון מאד ואם טיפת דיוק היינו מנצחים את המשחק.talb55 כתב: ↑01 פברואר 2025, 14:48 אני דווקא לוקח את ה-40 דק הראשונות ששם הגענו ל4 מצבים של שער. פעם אחרי פעם הבילדאפ הנמוך (שהקהל באופן מוזר מאוד לא אוהב) שבר את הלחץ של כפר שלם והביא אותנו להתקפות מאוד איכותיות.
בהמשך לתיקו אמש, שבוע קריטי מול אום אל פחם (לא ניצחנו בסיבוב ראשון, ואחר כך הפועל רג החזקה.
סומך על ברדה שיכין היטב את הקבוצה כך שנחזור מהר למסלול הנצחונות!
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
-
- קיבל.ה 117 לייקים
לא לא,שום סיכוי שהוא היה בשמאל
הוא ציוות את שניהם בצד ימין או אחד מהם באמצע
צד שמאל בטוח שלא
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
-
- קיבל.ה 398 לייקים
בב"ש לא פעם אחת ברדה טעה בהרכב הפותח אבל ידע לתקן מצויים עם החילופים. ישהו שעבד איתו טען שמזהה טעויות על המגרש ויודע לתקן עם החילופים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים