כן, זאת הבעיה...
פותחים עונה| מחזור 1 מול ראשלצ בחוץ
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
אני מת על ה"הלאה" הזה. לא ילמדו ולא נעליים, אם הפסדת משחק אתה יכול להפסיד גם משחק הבא וכל אחד אחריו. זאת קבוצה של ילדים ואם לא תביא 2-3 שחקנים מנוסים לא בטוח בכלל שתעלה. כבר עשור ההגנה הזאת מחרבנת במכנסיים במצבים נייחים.Red Ghost כתב:הפאניקה מוגזמת וחסרת פרופורציות
חבל, לא נורא.
אם יילמדו מזה להרוג משחקים עם 2-3 שערים לפחות, אז שווה את זה.
תחושה שהשחקנים חשבו שיהיה בסדר כשהובילו וגם כשהיה שוויון ולא השתוללו על המגרש.
הקבוצה הזו חזקה מאוד ביחס לליגה הלאומית וצריכה לעלות. בליגת העל היא נאבקת על הירידה. הלאה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
זה מנטלי ואתה לא מודאג?
אני לגמרי מודאג.
מאמן צעיר (למרות שהעונה בחיפה חישלה אותו מאוד)
לא מעט שחקנים צעירים
לחץ גדול וציפיות גדולות
קהל מלחיץ
הגנה בינונית
שוער בינוני
זה יכול להדרדר בקלות
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 172 לייקים
סוף הסיבוב אנחנו מקום ראשון בפער של 4-5 נקודות.
צלמו את מה שאני כותב פה .
הפסדנו משחק מיותר שהיה בידיים שלנו.
יש לנו עליונות על כל הקבוצות בצורה ברורה.
אני מבואס מאוד אבל תרגעו.
צלמו את מה שאני כותב פה .
הפסדנו משחק מיותר שהיה בידיים שלנו.
יש לנו עליונות על כל הקבוצות בצורה ברורה.
אני מבואס מאוד אבל תרגעו.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
צריכים כ75 נקודות כדי לעלות ליגה שזה כ67 אחוז הצלחה
זה דיי מעאפן להפסיד בתחילת עונה אבל אם כבר לקבל זעזוע אז בזמן שעוד אפשר לשנות
מאוד בלט מספר המצבים המועט שהגענו אליו ומספר הבעיטות למסגרת, חייבים להיות הרבה יותר טובים בהתקפה
המבחן הראשון של ספרא הגיע מוקדם מהצפוי
זה דיי מעאפן להפסיד בתחילת עונה אבל אם כבר לקבל זעזוע אז בזמן שעוד אפשר לשנות
מאוד בלט מספר המצבים המועט שהגענו אליו ומספר הבעיטות למסגרת, חייבים להיות הרבה יותר טובים בהתקפה
המבחן הראשון של ספרא הגיע מוקדם מהצפוי
long live the zapta
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
מקאריץ׳ לא קיבל כדור אחד נורמאלי ברחבה. יותר מידי בעיטות מבחוץ וכדורים שטוחים במקום הרמות. היו מקרים רבים שהרבה שחקנים שלנו בתוך הרחבה ואיכשהו אף אחד לא מקבל את הכדור. מגנים חלשים ובאופן כללי משחק הגנה זחוח. גוני נאור היה לא רע חצי שעה ראשונה, ואני מניח שהוא בבעיית כושר. טוריאל עושה אותו דבר רוב הזמן. דודו לא משהו אבל הוא מדייק במסירות קדימה. משחק נאחס בקיצור. ככל שתתקדם העונה התיאום של הקבוצה יגדל ונדע לסיים משחקים מוקדם יותר ו/או לשמור על תוצאה. בדקות הטובות שלנו נראינו ארבע חמש דרגות איכותיים יותר מראשל״צ.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
לכל הלחוצים, להזכיר לכם את ההפסד לנשר
בפעם שעברה?
בפעם שעברה?
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
אחרי נשר לקחנו החלטות משעמעותיות, וגם הלחץ השתחרר הודות לכפר סבא שהתפרקה והייתה היחידה שרלוונטית מולינו
מה גם שזה לא אותה השוואה גם לצד השני, כי ראשלצ היא קבוצה טובה בלאומית ונשר ירדה או הייתה מועמדת לרדת ליגה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
באיזה מחזור היה ההפסד לנשר?
אתה לא מבין את החשיבות של לנצח במחזור הפתיחה בשביל ביטחון ומנטליות? בפעם שעברה התחלנו עם 5 ניצחונות רצופים.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אנחנו לא בסיטואציה של הפעם שעברה.
הסגל שלנו ביחס לליגה פחות איכותי, ויש השנה קבוצות שרוצות לעלות ליגה.
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
כוס אמכם קבוצת מינצברג שהבאתם אותנו לבור חרא הזה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הסגל שלנו לא מבטיח עליית ליגה, בלשון המעטה
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
תהיו בריאים, חבורה של פרנאוידים.
כולה מחזור ראשון מול קבוצה טובה עם שחקנים טובים שגם זה משחק ששלטנו בו והגענו למצבים לעומת 2 מצבים של ראשון.
תירגעו.
מי ישמע, כולה מחזור ראשון.
כולה מחזור ראשון מול קבוצה טובה עם שחקנים טובים שגם זה משחק ששלטנו בו והגענו למצבים לעומת 2 מצבים של ראשון.
תירגעו.
מי ישמע, כולה מחזור ראשון.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
לא מחזיק מהסגל הזה
חוץ מטוריאל ונגיד ישראלוב ובנימין שמשום מה אני עדיין מחזיק ממנו
למה ששאר השחקנים לא ימצאו את עצמם באיזה בני יהודה או הפועל פ"ת?
היתרון שלנו זה על הקווים (על הנייר לא יודע למצפות ממסאי) ובזרים שיש לנו יותר כסף ויכולת למשוך שחקנים, נראה לי נפלנו שם, מקווה שאני טועה ושנהיה בעניינים עד ינואר לפחות שיהיה אפשר לתקן
חוץ מטוריאל ונגיד ישראלוב ובנימין שמשום מה אני עדיין מחזיק ממנו
למה ששאר השחקנים לא ימצאו את עצמם באיזה בני יהודה או הפועל פ"ת?
היתרון שלנו זה על הקווים (על הנייר לא יודע למצפות ממסאי) ובזרים שיש לנו יותר כסף ויכולת למשוך שחקנים, נראה לי נפלנו שם, מקווה שאני טועה ושנהיה בעניינים עד ינואר לפחות שיהיה אפשר לתקן
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אז על אחת כמה וכמה.
אז הפסדנו לקבוצה שבורה שהיו לה איזה 2-3 נצחונות כל העונה, עכשיו הפסדנו לקבוצה טובה במחזור הראשון.
קורה, לומדים וממשיכים הלאה
-
- קיבל.ה 157 לייקים
חברים ראשון קבוצה טובה... יש להם כמה שועלים בליגה הלאומית וגם מאמן שיודע את העבודה
אל תזלזלו
השאלה מה הציפיות מאיתנו ואיך העונה הזאת תראה, בחומר הנוכחי יהיו עוד הרבה נפילות כאלו, אם ננצל את החלון כמו שצריך אז יהיה בסדר. נראה
אל תזלזלו
השאלה מה הציפיות מאיתנו ואיך העונה הזאת תראה, בחומר הנוכחי יהיו עוד הרבה נפילות כאלו, אם ננצל את החלון כמו שצריך אז יהיה בסדר. נראה
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
לא נכון. לא נראנו בסדר גמור עד עכשיו.
התוצאות שיקרו. וצעקו את זה פה לאורך כל הטוטו.
לא הפגנו עליונות בשום משחק מלבד ההתפוצצות משום מקום ב10 הדקות האחרונות נגד ראשון במשחק הקודם.
כשצועקים פה ״בהליכה״, ״מעל הליגה״ אני מצפה לראות קבוצה שמשחק כדי להבקיע.
כל המחצית הראשונה זיינו את הכדור לרוחב. עוד פס, עוד פס ועוד ועוד.
שום פעולה מתוחכמת כדי לחדןק בונקר.
קבוצה מעל הליגה זו קבוצה שבועות 15 פעמים לכיוון השער במחצית שהיריבה שלה לא מנסה ליצר שום דבר.
אני מעריך את מסאי, אבל היה לו את כל ההכנה להבין שאנחנו הולכים לשחק נגד אוטובוסים שיוצאים לעקיצות.
המשחק הזה דרך האגפים שוב ושוב ושוב. בלי שום נסיון ליצור איום מחוץ לרחבה זה מביך. לא פחות.
כמה פשוט לסגור שחקני קו עם רגל נגדית.
מה עם לדחוף כדורים שרך האמצע?
מה עם לתת הוראה לפוצץ כדורים לכיוון השער מחוץ לרחבה כדי ששחקני ההגנה יצאו בפעם הבאה לשחקן שעם הכדור ויפנו שטחים?
בחיאת, זה היה נורא ואיום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
ראשון רוצה לעלות. הפועל פתח תקווה רוצה לעלות. בני יהודה רוצה לעלות. והנה 3 קבוצות שרוצות לעלות ואני מכיר את הליגה הזאת בערך כלום. אז יכול להיות שיש עוד שרוצות לעלות.לירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:11אה כי אז לא רצו לעלות?
מי רוצה לעלות? בני יהודה?
רק 2 קבוצות ניצחו במחזור הפתיחה.
תרגיעו
מה זאת הזחיחות הזאת אחרי משחק כזה מביך מול יריבה ״שלא רוצה לעלות״ לכאורה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
לא יודע..
מרגיש ששיחקנו טוב והתוצאה משקרת.
היו מצבים טובים. הניעו כדור ופתחו יפה מהאגפים, הצלחנו לייצר גם התקפות יפות.
השוער וההגנה חלשים וראשון עקצו.
מאמין שיהיה בסדר
מרגיש ששיחקנו טוב והתוצאה משקרת.
היו מצבים טובים. הניעו כדור ופתחו יפה מהאגפים, הצלחנו לייצר גם התקפות יפות.
השוער וההגנה חלשים וראשון עקצו.
מאמין שיהיה בסדר
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
איזה זחיחות?L.S כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:18ראשון רוצה לעלות. הפועל פתח תקווה רוצה לעלות. בני יהודה רוצה לעלות. והנה 3 קבוצות שרוצות לעלות ואני מכיר את הליגה הזאת בערך כלום. אז יכול להיות שיש עוד שרוצות לעלות.לירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:11אה כי אז לא רצו לעלות?
תרגיעו
ראשון קבוצה טובה שהצליחה לעקוץ במשחק שהיה בשליטה מלאה שלנו גם עם מצבים.
הם לקחו כדור מהקו ועוד כדור הלך למשקוף.
זה לא שהינו חושך וחטפנו 2 ורק בסוף שמנו גול בטעות.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני חושב שכולנו פוחדים מלהישאר בלאומית וזה גורם לנו קצת להפריז בחומרת המצב.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 21:47זה מנטלי ואתה לא מודאג?
אני לגמרי מודאג.
לא מעט שחקנים צעירים
לחץ גדול וציפיות גדולות
קהל מלחיץ
הגנה בינונית
שוער בינוני
זה יכול להדרדר בקלות
זו עונה ארוכה ויש לנו יתרון איכותי מאוד משמעותי. זה יבוא לידי ביטוי.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
שני כדורים למשקוף ועוד שתי הצלות מהקו.לירון האדום כתב:איזה זחיחות?L.S כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:18ראשון רוצה לעלות. הפועל פתח תקווה רוצה לעלות. בני יהודה רוצה לעלות. והנה 3 קבוצות שרוצות לעלות ואני מכיר את הליגה הזאת בערך כלום. אז יכול להיות שיש עוד שרוצות לעלות.לירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:11 אה כי אז לא רצו לעלות?
תרגיעו
ראשון קבוצה טובה שהצליחה לעקוץ במשחק שהיה בשליטה מלאה שלנו גם עם מצבים.
הם לקחו כדור מהקו ועוד כדור הלך למשקוף.
זה לא שהינו חושך וחטפנו 2 ורק בסוף שמנו גול בטעות.
הפסדנו בגלל רכות בהגנה (הגול של דור ז׳אן רך ברמות), אבל בעיקר באמצע.
דגו החליט לשחק עם קשר אחורי אחד (גוני נאור) והאמצע שלנו היה פשוט פרוץ.
בנוסף, אחרי הפתיחה הטובה ראשל״צ עשו הכל כדי שגוני נאור לא ייגע בכדור וינהל את המשחק שלנו.
סורי, אבל שגיא גניס עד עכשיו לא מוכיח את עצמו כשחקן קו נורמאלי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
חיבים לנצח משחק הבא בשביל להתחיל מומנטום חיובי אחרת אפשר להסתבךהוקיץ' כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:38אני חושב שכולנו פוחדים מלהישאר בלאומית וזה גורם לנו קצת להפריז בחומרת המצב.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 21:47זה מנטלי ואתה לא מודאג?
אני לגמרי מודאג.
לא מעט שחקנים צעירים
לחץ גדול וציפיות גדולות
קהל מלחיץ
הגנה בינונית
שוער בינוני
זה יכול להדרדר בקלות
זו עונה ארוכה ויש לנו יתרון איכותי מאוד משמעותי. זה יבוא לידי ביטוי.
מקאריץ מאכזב מאוד. לא לוחץ את הבלמים, שקבוצה כמונו חייבת משחק לחץ גבוה. הבלמים בלאומית לא הכי טכניים כמו שראינו היום.
ארי כהן היום שכח קצת שהוא קשר ואולי זה הרבה בגלל הכבדות של מילאן, בכל מקרה הוא עדיין צריך להיות בעמדת מוצא נמוכה יותר. הוא מפקיר את הקישור.
דודו יחסית הפתיע אבל לא נראה כמו שובר שיוויון.
סתיו רוטמן וישראלוב נקודות אור
ארי כהן היום שכח קצת שהוא קשר ואולי זה הרבה בגלל הכבדות של מילאן, בכל מקרה הוא עדיין צריך להיות בעמדת מוצא נמוכה יותר. הוא מפקיר את הקישור.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מה הרשים אותך בישראלוב היום?Spiderman כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:58 מקאריץ מאכזב מאוד. לא לוחץ את הבלמים, שקבוצה כמונו חייבת משחק לחץ גבוה. הבלמים בלאומית לא הכי טכניים כמו שראינו היום.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אולי שני הגולים שהוא הצליח לקבל על הראש שלו.קירקגור כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 00:15מה הרשים אותך בישראלוב היום?Spiderman כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:58 מקאריץ מאכזב מאוד. לא לוחץ את הבלמים, שקבוצה כמונו חייבת משחק לחץ גבוה. הבלמים בלאומית לא הכי טכניים כמו שראינו היום.
3 משקופים, 2 הצלות מהקו ועוד מצבים של רוטמן וטוריאל מחוץ לרחבה. הכל בסדר.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
וואו תנשמו כוס מים. אני מתערב אם כל אחת ואחד פה שאנחנו עולים במרץ ליגה וזה לא מזחיחות או זילזול, יש פה סגל מעל הליגה, מאמן מצויין, בעלים עם כיס שיכול להביא שוברי שיווין בינואר. יש לנו התקפה מעולה שצריכה להתחבר ואז גם אם נפשל בהגנה עדיין ננצח. באיזה קבוצה יש כנפיים ברמת טוריאל, רוטמן, גניס וקורין? נראה לי בכל הליגה הזאת ביחד אין.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 368 לייקים
ראשון קבוצה טובה שסומנה שעשוייה לסיים במקום 2-4
-
- קיבל.ה 752 לייקים
בלם חלש.רדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 02:11אולי שני הגולים שהוא הצליח לקבל על הראש שלו.קירקגור כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 00:15מה הרשים אותך בישראלוב היום?Spiderman כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:58 מקאריץ מאכזב מאוד. לא לוחץ את הבלמים, שקבוצה כמונו חייבת משחק לחץ גבוה. הבלמים בלאומית לא הכי טכניים כמו שראינו היום.
הגולים עליו ,וגם בשבוע שעבר בחצי גמר.
יש לו ליקוי בסיסי כראה (או שאולי זה העדר אימונים ומשחק הגנה מתואם).
לא סתם הוא עדיין בהפועל ולא נקנה בכסף רציני עי קבוצות ליגת על.
למקין כנראה היה המוצלח מבין שניהם ולכן מצא עצמו בחול והפך לבלם נבחרת.
לא סתם לוזון לא סמך עליו והביא אותו לאולימפיאדה כמחליף בלבד.
יחד עם זאת ההפסד לא בגללו. אפשר לחטוף גולים אבל קבוצה ששולטת במגרש חייבת ללחוץ ולסיים משחקים ולא לצאת "למנוחה " .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
רק שלא נרד ליגה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
המשחק הזה יכל בקלות להיגמר 3-0 לנו עם יותר ריכוז וכושר
2 משקופים, הצלה מקו
בוא נגיד שאם נשחק משחק שלם באינטנסיביות ששיחקנו בתחילת המחצית השנייה עד דקה 60 כל משחק יגמר 4-0
צריך כושר משחק וניצול מצבים
2 משקופים, הצלה מקו
בוא נגיד שאם נשחק משחק שלם באינטנסיביות ששיחקנו בתחילת המחצית השנייה עד דקה 60 כל משחק יגמר 4-0
צריך כושר משחק וניצול מצבים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
דבר ראשון נתחיל עם העובדות, 4 קבוצות ניצחו במחזור הפתיחה, לא 2.לירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:11אה כי אז לא רצו לעלות?
תרגיעו
דבר שני, לא הבנתי מה הפואנטה? נניח שרק 2 קבוצות ניצחו, גם רק 2 קבוצות הפסידו ואנחנו אחת מהן.
ושוב אני אגיד - יש לנו סגל שחייב לעלות ליגה, אמור לעלות ליגה וצריך לעלות ליגה. שנה שעברה היה לנו סגל שהיה חייב לא לרדת ליגה, אמור היה לא לרדת ליגה וצריך היה לא לרדת ליגה.
אני מפחד מהצד המנטלי הפריך, חוסר ביטחון מצטבר, ממאמן שעשוי להיכנס להיסטריה ולהקרין לשחקנים ומכדור שלג שעלול להיווצר מפתיחה סיוטית.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
טעות שלי, אכן 4 קבוצות.רדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 12:47דבר ראשון נתחיל עם העובדות, 4 קבוצות ניצחו במחזור הפתיחה, לא 2.לירון האדום כתב: ↑26 אוגוסט 2024, 23:11אה כי אז לא רצו לעלות?
תרגיעו
דבר שני, לא הבנתי מה הפואנטה? נניח שרק 2 קבוצות ניצחו, גם רק 2 קבוצות הפסידו ואנחנו אחת מהן.
ושוב אני אגיד - יש לנו סגל שחייב לעלות ליגה, אמור לעלות ליגה וצריך לעלות ליגה. שנה שעברה היה לנו סגל שהיה חייב לא לרדת ליגה, אמור היה לא לרדת ליגה וצריך היה לא לרדת ליגה.
אני מפחד מהצד המנטלי הפריך, ממאמן שעשוי להיכנס להיסטריה ולהקרין לשחקנים ומכדור שלג שעלול להיווצר מפתיחה סיוטית.
הפואנטה היתה שרוב הליגה הזאת לפחות בסיבוב הראשון תהיה צמודה באופן יחסי.
הפערים מתחילים מסיבוב שני.
גם לפני 7 שנים הסיבוב הראשון שלך היה מגומגם מאד, שיטת 3 הבלמים לא עבדה לאיווניר שהתעקש עליה ובסוף עם שינויים נכונים עלינו בהליכה.
אין סיבה שזה לא יקרה גם העונה.
ואתמול שיחקנו טוב, זה לא שהינו חושך
המשחק אתמול היה טוב למי שקורא להחזקה והנעת כדור פקטור חשוב, בפועל אם אני מאמן של הקבוצה שמשחקת מול הפועל ואני בונה על הנסיון והפן הפסיכולוגי של השחקנים שמשחקים מול הקבוצה שלי, אני לא יודע אם כחלק מהטקטיקה שלי זה לא לאפשר ליריבה להרגיש עליונות בכדי שגם אם היא תבקיע שער המשחק טיפה יותר יפתח ובנסיון של השחקנים שלי הם כבר ידעו איך לנצל את זה.
בכל אופן, יכול להיות שבהפועל יש הרבה שחקנים איכותיים, אבל בליגה כמו ליגה לאומית מה שמדבר זה הנסיון, בפן הזה הפועל מבחינת הסגל שלה זה וואחד הימור, דרך אגב לא יודע אם להגדיר את ההימור הזה לחיוב או לשלילה, כי השאלה היא מה המטרות שהמועדון הציב לעצמו, אם המטרה היא לפתח את השחקנים שיש במועדון אז יכול להיות שהכיוון הוא סה"כ דיי סבבה, כי בפן המנטאלי הליגה הזאת מחשלת, אבל אז זה אומר שאין מה לפתח ציפיות לגבי השנה הנוכחית, אבל אם המטרה לעלות, אזי, הפועל תהיה חייבת להתחזק בטח ובטח בכדי לא לפספס הרבה שחקני סגל שהם יחסית צעירים מבחינת נסיון ובעלי פוטנציאל להתפתח להיות שחקנים לגיטימים.
אתמול ביני לבין עצמי אמרתי שאני לא יודע איזה עוד מאמן היה לוקח על עצמו את המשימה הזאת מלבד מאמן צעיר כמו מסאי, שרק על זה אני מכבד אותו וזה שהדי.אן.איי שלו זה הפועל אני מקווה שהוא יצליח, אבל זה לא ערובה לכלום.
עדיף שהשחקנים ינסו ללמוד משהו מהמשחק הזה וישכחו אותו כמה שיותר מהר כי כל משחק בלאומית זה מלחמה בפני עצמה.
בכל אופן, אם אני איש צוות במועדון הדבר שאני שם עליו את הדגש זה הפן המנטאלי וככזה דואג להביא אנשי צוות שיעבדו חזק עם השחקנים על הפן הזה ודואג שהם גם יקחו את זה בסופר רצינות, כי הצפי שיהיו להם הרבה משחקים בסגנון כמו אתמול.
בפן הטקטי לטעמי אין סיבה לשחק עם חלוץ בודד כשיש לך גם את מקריץ' וגם את בן, אבל הצוות המקצועי מכיר את הסגל יותר טוב ממני ובוודאי יש לו את השיקולים שלו על סמך מה שהוא רואה באימונים, מה שכן, הפועל חייבת שחקן אמצע שידע לנווט את המשחק, החסרון הזה פשוט ממש מורגש.
נקווה לטוב
בכל אופן, יכול להיות שבהפועל יש הרבה שחקנים איכותיים, אבל בליגה כמו ליגה לאומית מה שמדבר זה הנסיון, בפן הזה הפועל מבחינת הסגל שלה זה וואחד הימור, דרך אגב לא יודע אם להגדיר את ההימור הזה לחיוב או לשלילה, כי השאלה היא מה המטרות שהמועדון הציב לעצמו, אם המטרה היא לפתח את השחקנים שיש במועדון אז יכול להיות שהכיוון הוא סה"כ דיי סבבה, כי בפן המנטאלי הליגה הזאת מחשלת, אבל אז זה אומר שאין מה לפתח ציפיות לגבי השנה הנוכחית, אבל אם המטרה לעלות, אזי, הפועל תהיה חייבת להתחזק בטח ובטח בכדי לא לפספס הרבה שחקני סגל שהם יחסית צעירים מבחינת נסיון ובעלי פוטנציאל להתפתח להיות שחקנים לגיטימים.
אתמול ביני לבין עצמי אמרתי שאני לא יודע איזה עוד מאמן היה לוקח על עצמו את המשימה הזאת מלבד מאמן צעיר כמו מסאי, שרק על זה אני מכבד אותו וזה שהדי.אן.איי שלו זה הפועל אני מקווה שהוא יצליח, אבל זה לא ערובה לכלום.
עדיף שהשחקנים ינסו ללמוד משהו מהמשחק הזה וישכחו אותו כמה שיותר מהר כי כל משחק בלאומית זה מלחמה בפני עצמה.
בכל אופן, אם אני איש צוות במועדון הדבר שאני שם עליו את הדגש זה הפן המנטאלי וככזה דואג להביא אנשי צוות שיעבדו חזק עם השחקנים על הפן הזה ודואג שהם גם יקחו את זה בסופר רצינות, כי הצפי שיהיו להם הרבה משחקים בסגנון כמו אתמול.
בפן הטקטי לטעמי אין סיבה לשחק עם חלוץ בודד כשיש לך גם את מקריץ' וגם את בן, אבל הצוות המקצועי מכיר את הסגל יותר טוב ממני ובוודאי יש לו את השיקולים שלו על סמך מה שהוא רואה באימונים, מה שכן, הפועל חייבת שחקן אמצע שידע לנווט את המשחק, החסרון הזה פשוט ממש מורגש.
נקווה לטוב