גוני נאור
-
- קיבל.ה 951 לייקים
משתפר מאוד תחת ברדה
long live the zapta
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
עדיין שווה התקף לב אחד במשחק לפחות, אבל אכן משתפר תחת ברדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לא מחזיק ממנו בכלל, שחקן חלבי ואפור.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לא מסכים איתך.
מאז שמשחק לצידו קשר שמתופקד יותר אחורי , כמו אל ים או אלקוקין, הוא בא יותר לידי ביטוי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 177 לייקים
אם אני זוכר נכון האופציה עליו באזור החצי מיליון יורו
בכנות, לא יודע אם שווה את זה
נראה מה יהיה עד סוף העונה
בכנות, לא יודע אם שווה את זה
נראה מה יהיה עד סוף העונה
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אף אחד לא ישלם עליו חצי מיליון יורו וברור שיהיה אפשר לקבל אותו גם בהרבה פחות. כמו במקרה של חטואל - לאופציה פה אין שום תועלת (אולי אפילו להיפך - היא מציבה פה נקודת פתיחה של מחיר לא ריאלי בכלל), וגם אם לא הייתה קיימת הוא לא יישאר בחיפה, והפועל (אם תעלה) תהיה האופציה הכי טובה שלו
-
- קיבל.ה 5938 לייקים
אני יודע שאני בעמדת מיעוט בעניינו, אבל בעיני מדובר באחלה שחקן ונכס לקבוצה שרוצה להניע כדור.
יש לו את הבעיות שלו (בעיקר רכות מעצבנת), אבל יש לו פס מצוין, הוא ממעט לאבד גם תחת לחץ, והוא שחקן חכם מאוד. עם ציוות נכון בקישור שמחפה על החולשות שלו, לדעתי אפשר להרכיב איתו יופי של קישור גם בליגת העל.
ברור שאין סיבה ואין הצדקה לממש את האופציה עליו במחיר הנקוב, אבל חיפה מן הסתם תשחרר אותו עבור סכום נמוך בהרבה. יש מצב שגם בחינם רק כדי לחסוך את המשכורת שלו.
יש לו את הבעיות שלו (בעיקר רכות מעצבנת), אבל יש לו פס מצוין, הוא ממעט לאבד גם תחת לחץ, והוא שחקן חכם מאוד. עם ציוות נכון בקישור שמחפה על החולשות שלו, לדעתי אפשר להרכיב איתו יופי של קישור גם בליגת העל.
ברור שאין סיבה ואין הצדקה לממש את האופציה עליו במחיר הנקוב, אבל חיפה מן הסתם תשחרר אותו עבור סכום נמוך בהרבה. יש מצב שגם בחינם רק כדי לחסוך את המשכורת שלו.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אני מסכיםהוקיץ' כתב: ↑29 ינואר 2025, 11:52 אני יודע שאני בעמדת מיעוט בעניינו, אבל בעיני מדובר באחלה שחקן ונכס לקבוצה שרוצה להניע כדור.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אני מסכים חלקית, אני חושב שיש לו מקום בתור שחקן סגל,הוקיץ' כתב: ↑29 ינואר 2025, 11:52 אני יודע שאני בעמדת מיעוט בעניינו, אבל בעיני מדובר באחלה שחקן ונכס לקבוצה שרוצה להניע כדור.
אבל למען ההגינות הוא ממעט לאבד כדור כי הוא בוחר בפס הקל יותר, זה שבדרך כלל לא עוזר להשתחרר מהלחץ.(או: פס אחורה)
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
מסכים בגדול. אני בספק שהוא ברמה של להיות בהרכב לליגת העל, אבל צריך גם שחקנים לסגל הרחב ואחת הטעויות הגדולות שעושים אצלנו כבר שנים זה להחליף חצי סגל כל קיץ.הוקיץ' כתב: ↑29 ינואר 2025, 11:52 אני יודע שאני בעמדת מיעוט בעניינו, אבל בעיני מדובר באחלה שחקן ונכס לקבוצה שרוצה להניע כדור.
גם אם אפשר להביא שחקן טיפה יותר טוב ממנו לרוטציה, אני מעדיף את ההמשכיות.
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
אתה ממש לא בדעת מיעוט.הוקיץ' כתב:אני יודע שאני בעמדת מיעוט בעניינו, אבל בעיני מדובר באחלה שחקן ונכס לקבוצה שרוצה להניע כדור.
שחקן אינטיליגנט, יודע להחזיק כדור ויש לו גם ראיית משחק לא רעה בכלל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
מגיע לו הרבה קרדיט על הריצה שלנו מאז שברדה הגיע, חלק גדול מזה שאנחנו נראים רוב מוחלט של הזמן בשליטה (שזה ההבדל הכי גדול מהתקופה של דגו) זה על התפקוד שלו, עם אבל גם בלי הכדור
יהיה מאוד מעניין לראות אותו ליד קשר איכותי, בתקווה שיגיע אחד כזה במהרה
יהיה מאוד מעניין לראות אותו ליד קשר איכותי, בתקווה שיגיע אחד כזה במהרה
-
- קיבל.ה 5938 לייקים
אני דווקא לא ממש מסכים.NARKOTIKA כתב: ↑29 ינואר 2025, 12:23אני מסכים חלקית, אני חושב שיש לו מקום בתור שחקן סגל,הוקיץ' כתב: ↑29 ינואר 2025, 11:52 אני יודע שאני בעמדת מיעוט בעניינו, אבל בעיני מדובר באחלה שחקן ונכס לקבוצה שרוצה להניע כדור.
אבל למען ההגינות הוא ממעט לאבד כדור כי הוא בוחר בפס הקל יותר, זה שבדרך כלל לא עוזר להשתחרר מהלחץ.(או: פס אחורה)
זה נכון שהוא לא מוסר כדורים ארוכים או כדורי עומק יותר מדי (אם כי במשחק האחרון הוא שם לרוטמן כדור אדיר לגול), אבל הוא בדרך כלל מנסה לתת מסירות מקדמות ועושה את זה גם בצורה מדויקת.
ברוב המקרים אני מאוד אוהב את קבלת ההחלטות שלו.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
עם זרתותח לידו הוא יכול לקפוץ 2 מדרגות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לפי הפרסומים רוצים להביא את אנדרה פוקו שהוא קשר סופר אחורי שאמור לשחרר את גוני נאור להניע את הכדור.
הבעיה שגוני נאור לא מניע את הכדור חוץ מאחורה ולרוחב ואלקוקין שהוא היחיד שכן מניע לעומק ימצא את עצמו בספסל.
גוני נאור פשוט לא טוב בתפקיד שלו, הוא לא מספיק אגרסיבי ואתלטי כדי להיות קשר אחורי ולא מספיק טכני עם הכדור כדי להיות 50/50.
שחקן שאני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בו.
הבעיה שגוני נאור לא מניע את הכדור חוץ מאחורה ולרוחב ואלקוקין שהוא היחיד שכן מניע לעומק ימצא את עצמו בספסל.
גוני נאור פשוט לא טוב בתפקיד שלו, הוא לא מספיק אגרסיבי ואתלטי כדי להיות קשר אחורי ולא מספיק טכני עם הכדור כדי להיות 50/50.
שחקן שאני באמת לא מבין מה אתם מוצאים בו.
-
- קיבל.ה 2320 לייקים
שיביאו את פוקו ויורידו את סיירת מטכל לספסל.
גוני נאור למלמ, פה ושם מועיל, פה ושם מזיק.
אין בו שום ערך מוסף בליגה הלאומית, בטח שלא בליגת העל.
אולי כשחקן ספסל
גוני נאור למלמ, פה ושם מועיל, פה ושם מזיק.
אין בו שום ערך מוסף בליגה הלאומית, בטח שלא בליגת העל.
אולי כשחקן ספסל
-
- קיבל.ה 267 לייקים
על מה ולמה הוציאו את אלקוקין ולא אותו.?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לא הגנה, לא התקפה, לא הנעת כדור. שחקן של יחסי ציבור וחזות "אינטליגנטית".
שירן ייני לעניים.
שירן ייני לעניים.
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
פריכית
אנחנו חייבים קשר עם נוכחות במרכז מגרש - אחרת יהיה מאוד קשה
אנחנו חייבים קשר עם נוכחות במרכז מגרש - אחרת יהיה מאוד קשה
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2320 לייקים
פעמיים היום כמעט ספגנו בגללו.
פעם אחת החזיר חלש מידי לרובי שבעט על שחקן שלהם, פעם שניה איבד לקליי שבמזל רובי לקח לו את האחד על אחד
פעם אחת החזיר חלש מידי לרובי שבעט על שחקן שלהם, פעם שניה איבד לקליי שבמזל רובי לקח לו את האחד על אחד
-
- קיבל.ה 178 לייקים
אוי ואבוי אם האפס הזה ממשיך איתנו בעונה הבאה
0 תרומה למשחק. משחקים בלי 6 וזה מורגש. אכזבה ענקית.
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
יש לו איזה קטע הזוי של לתת לעצמו מקדמה גדולה מדי בצעד הראשון עם הכדור - הם חטפו ככה לפחות 8 כדורים בחצי שלנו שהוציאו להם התקפות מתפרצות.
הוא בטוח לא שווה את הסעיף רכישה שלו.
משאיר אותו כשחקן רוטציה בתמורה ל-200 אלף שח גג גג גג
הוא בטוח לא שווה את הסעיף רכישה שלו.
משאיר אותו כשחקן רוטציה בתמורה ל-200 אלף שח גג גג גג
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 448 לייקים
היה הכי חלש מכל האמצע וזה הישג, משחק מחריד שלו.
נראה לי הוא חי בסרט שהוא טוב כי הוא תציד מרוצה מעצמו.
מכבי חיפה יכולים לשחרר לנו אותו בחינם בשביל עיבוי סגל, מעבר ל100 לא הייתי שם.
מכבי חיפה יכולים לשחרר לנו אותו בחינם בשביל עיבוי סגל, מעבר ל100 לא הייתי שם.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
מדהים איך בפורום כל האמצע חלש להחריד אבל שלטת 60% מהזמן בכדור ולא היה לר"ג מצב 1 מסוכן משחק שלם...
-
- קיבל.ה 448 לייקים
האמצע שלהם היה איכשהו גרוע יותר אבל האמצע שלנו לא הפסיק לאבד כדורים בלי איזה לחץ מיוחד, כל המצבים הטובים שלהם באו מאיבודים של גוני ואלקוקין.El dudernio כתב: ↑07 פברואר 2025, 21:11 מדהים איך בפורום כל האמצע חלש להחריד אבל שלטת 60% מהזמן בכדור ולא היה לר"ג מצב 1 מסוכן משחק שלם...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
רמת גן היו מזעזעים למען הסר ספק, זה לא הופך את גוני נאור לשחקן טוב ובטח לא לאחד שהיה לו היום משחק טוב. הוא היה רע מאוד.El dudernio כתב: ↑07 פברואר 2025, 21:11 מדהים איך בפורום כל האמצע חלש להחריד אבל שלטת 60% מהזמן בכדור ולא היה לר"ג מצב 1 מסוכן משחק שלם...
מה שבאמת מדהים זה איך אתה אוהב להלל תמיד את כל השחקנים הכי אפורים וחלשים.
-
- קיבל.ה 267 לייקים
כל משחק מאבד כדור באמצע שקבוצה יותר מוכשרת מענישה אותנו.
הוא כן לפעמים משחרר לחץ יפה עם מסירות טובות
חייב לנקות את האיבודים האלו מהמשחק שלו, כי זוכרים רק את זה.
הוא כן לפעמים משחרר לחץ יפה עם מסירות טובות
חייב לנקות את האיבודים האלו מהמשחק שלו, כי זוכרים רק את זה.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לא היללתי אף אחד... אבל שיחקת נגד הקבוצה מהמקום הראשון והראת עליה עליונות מוחלטת במרכז המגרש... קצת הזוי לאור העובדה שמבחינתכם כולם היו חלשים...רדפוקס כתב: ↑07 פברואר 2025, 21:38רמת גן היו מזעזעים למען הסר ספק, זה לא הופך את גוני נאור לשחקן טוב ובטח לא לאחד שהיה לו היום משחק טוב. הוא היה רע מאוד.El dudernio כתב: ↑07 פברואר 2025, 21:11 מדהים איך בפורום כל האמצע חלש להחריד אבל שלטת 60% מהזמן בכדור ולא היה לר"ג מצב 1 מסוכן משחק שלם...
אני לא מהלל ולא חושב שגוני מחר מחליף את רודרי.. אבל די לצבוע את הכל בשחור
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
שיחקנו רע נגד קבוצה ששיחקה ממש רע.El dudernio כתב: ↑07 פברואר 2025, 21:55לא היללתי אף אחד... אבל שיחקת נגד הקבוצה מהמקום הראשון והראת עליה עליונות מוחלטת במרכז המגרש... קצת הזוי לאור העובדה שמבחינתכם כולם היו חלשים...רדפוקס כתב: ↑07 פברואר 2025, 21:38רמת גן היו מזעזעים למען הסר ספק, זה לא הופך את גוני נאור לשחקן טוב ובטח לא לאחד שהיה לו היום משחק טוב. הוא היה רע מאוד.El dudernio כתב: ↑07 פברואר 2025, 21:11 מדהים איך בפורום כל האמצע חלש להחריד אבל שלטת 60% מהזמן בכדור ולא היה לר"ג מצב 1 מסוכן משחק שלם...
אני לא מהלל ולא חושב שגוני מחר מחליף את רודרי.. אבל די לצבוע את הכל בשחור
ליגה לאומית קלאסי.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
שיחקנו מול קבוצת פלייאוף עליון ליגת לאומית, שהמקום שלהם בטבלה לא יבלבל אף אחד הקבוצה הזו מקבלת רביעיות-חמישיות בליגת העל באהלן אהלן. פתח תקווה לפחות רמה מעל. לא מדד לכלום
רדיוס לבית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
פתח תקווה אכן רמה מעל וראינו את זה גם במשחק האחרון מולם שהם היו טובים יותר ולמזלנו גנבנו ניצחון.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לא יכול לראות את הדחליל הזה. אוי ואבוי אם יממשו את האופציה.
לא רע כמו שעושים ממנו, אבל היום הוא היה רע מאוד
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
גוני נאור זה שחקן שאמור להראות עליונות מוחלטת בליגה הזו
כמו שחר פיבן עד כה
כמו טוריאל בפריים
כזה
לא רק שאיו עליונות, הוא מראה נחיתות
וזו רבותיי בושה וחרפה
את גוני צריך לשפוט לאור המקום ממנו הגיע
השכר שהוא מקבל
וגובה האופציה
היה צריך לתת הרבה יותר
כמו שחר פיבן עד כה
כמו טוריאל בפריים
כזה
לא רק שאיו עליונות, הוא מראה נחיתות
וזו רבותיי בושה וחרפה
את גוני צריך לשפוט לאור המקום ממנו הגיע
השכר שהוא מקבל
וגובה האופציה
היה צריך לתת הרבה יותר
-
- קיבל.ה 428 לייקים
חיפה קנו חתול בשק, הבחור הביא 5 משחקים סבבה בהפועל ירושלים וחיפה חשבו שזה המחליף של נטע לביא.
לדעתי השחקן ברמה של רוטמן שני שחקנים שלא מראים שום עליונות בליגה הלאומית להפך אפילו. גם ב300 אלף שקל לא לקנות
לדעתי השחקן ברמה של רוטמן שני שחקנים שלא מראים שום עליונות בליגה הלאומית להפך אפילו. גם ב300 אלף שקל לא לקנות