7even כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 15:26
פומפה כתב: ↑22 ספטמבר 2024, 00:08
מי שלא ראה את המשחק והיה קורא שפוסטר סיים עם 18 היה עוד מסוגל לטעות ולחשוב שהוא היה טוב.
היה זוועה כל המשחק, החטיא בלי סוף ועד שאיפס קצת את היד מה3 עבר להחטיא זריקות קריטיות מהעונשין שהיו גומרות את המשחק.
מצחיק שאנחנו מתווכחים פה על מי היה יותר גרוע. אנגולה גרוע ולא צריך להיות בהפועל ונכון לרגע זה גם פוסטר לא.
אנגולה היה גרוע כמעט כל העונה שעברה וימשיך להיות. קיץ שלם הוא לא השתפר בכלום.
פוסטר הוביל קבוצה לזכיה באליפות ליטא לפני דקה וחצי עם תצוגות על בסיום העונה. הפוטנציאל שלו בערך פי 800 מאנגולה כרגע.
ההשוואה די מביכה עבור פוסטר. יקח לו זמן להתחבר. הוא לא היחיד כרגע שצריך חיבור. לקבוצה הזו אין שום תרגיל סביר.
גם אנגולה היה כוכב עונה לפני שהגיע אלינו. זה לא הרשים אותי בדיוק בעונה שעברה.
שלרגע לא יתפרש לא נכון - אני חד משמעית לא רוצה את אנגולה בקבוצה. שחקן מאוד חלש שלא מתאים לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו ובטח לא בשכר שהוא מקבל.
אבל אתמול הוא לא היה הבעיה.
זה שאין שום תרגיל סביר זה נכון גם לגבי אנגולה ושאר השחקנים זה לא נכון רק לגבי פוסטר.
ברור שצריך זמן להתחבר ואני מאוד מקווה שהוא אכן יתחבר, אבל נכון לרגע זה אני שופט על פי מה שראיתי ממנו בהפועל השנה, ואני לא מעודד ממה שראיתי עד עכשיו. שחקן שהטיקט שלו זה הקליעה והוא רחוק מאוד מהתואר קלעי עד עכשיו.
תוסיף לזה את העומס בסגל ואת זה שהוא כנראה גם ככה לא יראה הרבה דקות אז אני בטח לא רואה את הביטחון והיכולת שלו משתפרים. הלוואי שאתבדה, תאמין לי שאני הראשון שרוצה בהצלחת הקבוצה ואשמח לטעות לגבי כל שחקן שישפר את היכולת שלו.