אושר דוידה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
קבלת ההחלטות שלו היום הייתה רעה מאוד ועדיין ביי פאר השחקן הכי מסוכן אצלנו וגם שם לאופק ביטון כדור לגול.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
למה בעצם הוא לא עצר שם בהזדמנות ההיא, הוא הרי היה לבד עם בלם שסוגר את השער.
השעור היה הרחק מאחור.
השעור היה הרחק מאחור.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מרגיש לי כרגע שהוא במקרה הטוב יהיה ניב זריהן2.
הקטע הזה שאין לו ימין זה פשוט לא יאמן. מעניין מתי יגיע השלב שבגלל שאין לו ימין הוא ייאלץ כבר לעשות רבונות.
הקטע הזה שאין לו ימין זה פשוט לא יאמן. מעניין מתי יגיע השלב שבגלל שאין לו ימין הוא ייאלץ כבר לעשות רבונות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לדעתי הוא מוגבל יחסית לכישרון שמשייכים לו. עוד יכול לשפר כמובן הרבה דברים והוא צריך.
יש לו צעד ראשון, מהירות עם הכדור, זריז, מרים טוב, אבל בשביל זה חייב תמיד להביא לרגל הנכונה וזה מגביל.
אבל מעבר לזה לא רואה שם עוד איכויות שיכולות להפוך אותו למשל לסחורה ממש חמה.
יש לו צעד ראשון, מהירות עם הכדור, זריז, מרים טוב, אבל בשביל זה חייב תמיד להביא לרגל הנכונה וזה מגביל.
אבל מעבר לזה לא רואה שם עוד איכויות שיכולות להפוך אותו למשל לסחורה ממש חמה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מסכים לחלוטין עם הוקיץ. הוא שחקן ההתקפה עם היכולת לעשות משהו אצלנו.
הפועל חייבת לעבוד איתו עם מאמן אישי על השני היבטים מרכזיים שמחייבי שיפור אצלו כדי להפוך לשחקן גדול:
1. קבלת החלטות. זה לא בא באופן טבעי כמו ריצה מהירה ודריבל. זה מחייב חינוך מסוג אחר.
2. בעיטה מחוץ לרחבה . בגלל המהירות ויגולת לכדרר הוא מגיע לאזור הרחבה די מהר. הוא חייב לסגל לעצמו בעיטה תוך חיתוך לא מצע בדומה לטבח.
ואז יהיה שחקן גדול וכמובן ימכרו אותו....
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 101 לייקים
לדעתי היה עם תנופה גדולה מדי ולא יכל להספיק לעצור לפני סוף המגרש7even כתב:למה בעצם הוא לא עצר שם בהזדמנות ההיא, הוא הרי היה לבד עם בלם שסוגר את השער.
השעור היה הרחק מאחור.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
ילד מוכשר שבחלק מהמשחקים היה טוב יותר ובחלק טוב פחות, הוא חייב להתאפס
ולהתחיל לקבל החלטות טובות ונכונות ולא לשחק כל הזמן אחורה ולנסות לשחק לעומק.
ולהתחיל לקבל החלטות טובות ונכונות ולא לשחק כל הזמן אחורה ולנסות לשחק לעומק.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לא נעים לומר, אבל אם לא ישפר את קבלת ההחלטות שלו הוא יגמור כמו שון מלכה
-
- קיבל.ה 949 לייקים
נראה שהוא לא יודע מה עושים בעמדה שלו
לא יודע אם הוא מעדיף אחרת או שזאת הפוזיציה הקבועה שלו אבל הוא לא יודע את ההגדרות תפקיד שלו, הוא לא מבצע את הדברים הבסיסיים
לא יודע אם הוא מעדיף אחרת או שזאת הפוזיציה הקבועה שלו אבל הוא לא יודע את ההגדרות תפקיד שלו, הוא לא מבצע את הדברים הבסיסיים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שחקנים למדו אותו.
חייב להשתפר בקגלת החלטות ולהוציא את הכדור יותר מהר מהרגל
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
מישהו חייב לעבוד איתו כדי שימשיך להתקדם, או שלא מראים לו טעויות חוזרות שלו או שהוא לא מקשיב...פוטנציאל להיות שחקן גדול או ילד זין
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
למסור פס לביטון שנכנס לרחבה 1:1 זה לא שחקנים למדו אותו.לירון האדום כתב: ↑10 אפריל 2021, 20:37 שחקנים למדו אותו.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
כל פעם בוחר להמשיך לכדרר במקום למסור, חייב להבין שזה שהוא עשה 3 דריבלים מוצלחים בחיים שלו זה לא אומר כלום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא צריך לשחק בצד שמאל ולא בימין.
כל הניתוחים כשהוא בימין לא רלוונטיים , לדעתי.
כל הניתוחים כשהוא בימין לא רלוונטיים , לדעתי.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
בשמאל הוא גם יוכל יותר להשתחרר ופשוט להרים בשמאל.
בגלל שאין לו ימין יש לו פחות מה להציע באגף הזה מעבר לדריבל.
בגלל שאין לו ימין יש לו פחות מה להציע באגף הזה מעבר לדריבל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אני חושב שיש כלפיו הערכה מוגזמת לגבי הכישרון. נכון, אנחנו מאוד רוצים שיהיה לנו איזה מנור סולומון כזה.
מהמר שאפשר לשפר קבלת החלטות, אבל לא באופן משמעותי וזה לא שחקן שאפשר להגיד שאם תהיה שם קבלת החלטות טובה יותר, הוא יהיה בפרמייר ליג. יש שם כמה בעיות שנראות כרוניות.
מהמר שאפשר לשפר קבלת החלטות, אבל לא באופן משמעותי וזה לא שחקן שאפשר להגיד שאם תהיה שם קבלת החלטות טובה יותר, הוא יהיה בפרמייר ליג. יש שם כמה בעיות שנראות כרוניות.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
רעיון לא רע , אבל מי ישחק באגף במקומו?מריו פצ'אלקה כתב:משחק איתו חלוץ
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בדיוק, חוץ מזה שאם ישחק באגף שמאל נראה ממנו דברים טובים יותרdino כתב:אני חושב שיש כלפיו הערכה מוגזמת לגבי הכישרון. נכון, אנחנו מאוד רוצים שיהיה לנו איזה מנור סולומון כזה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לא ברור מה אתם רוצים מהילד. בר
קבוצה נורמלית הוא עם עוד כמה בישולים וכולם פה היו שותקים.
קבוצה נורמלית הוא עם עוד כמה בישולים וכולם פה היו שותקים.
הפוסט קיבל 18 לב אדום
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לדעתי הוא מבזבז הרבה אנרגיה לחינם(זה בהמשך לשאלת כושרו באשכול המשחק) העניין הזה לרוץ בקו ישר חצי עולם, לא נותן כלום מעבר לפארודיה על פורסט גאמפ.
יכול לחסוך הרבה אנרגיה אם ידע לתת את הריצות במקומות הנכונים, או להרים את הראש ולנסות לחתוך קצת לאמצע מפעם לפעם.
כשהוא מקבל את הכדור לאחד על אחד בצד הרחבה, שם שיתן בראש.
יכול לחסוך הרבה אנרגיה אם ידע לתת את הריצות במקומות הנכונים, או להרים את הראש ולנסות לחתוך קצת לאמצע מפעם לפעם.
-
- קיבל.ה 347 לייקים
מדויקdino כתב: ↑17 אפריל 2021, 22:35 לדעתי הוא מבזבז הרבה אנרגיה לחינם(זה בהמשך לשאלת כושרו באשכול המשחק) העניין הזה לרוץ בקו ישר חצי עולם, לא נותן כלום מעבר לפארודיה על פורסט גאמפ.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
זה בדיוק מסוג הדברים שמאמן טוב יודע לנקות. כנ"ל כל הכדרורים המיותרים של גרופר (שלא צריך לכדרר בכלל).
לצערי קלינגר כבר הוכיח שהוא לא יודע לקדם שחקנים.
לצערי קלינגר כבר הוכיח שהוא לא יודע לקדם שחקנים.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אם כל השטויות שהוא עושה ועם כל זה האיבודים השטותיים בגלל שאין לו רגל ימין וזה שקוף לאן הוא ילך, עדיין מייצר יותר מצבי הבקעה מכל שאר השחקנים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
השחקן הכי מוכשר שלנו בין שחקנים פחות מוכשרים.
חייב לסיים 90 דקות , כי הוא גם יודע להחזיק כדור.
אני משתגע בכל פעם שהוא מוחלף.
זה דבר לא ברור בעיני.
חייב לסיים 90 דקות , כי הוא גם יודע להחזיק כדור.
אני משתגע בכל פעם שהוא מוחלף.
זה דבר לא ברור בעיני.
אני לא מבין על מה הביקורת...מחצית ראשונה אושר דוידה מייצר 3 הזדמנויות לשער.
1.פנדל.
2.אלטמן מעיף לשום מקום.
3.רז שטיין כנ''ל.
1.פנדל.
2.אלטמן מעיף לשום מקום.
3.רז שטיין כנ''ל.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
לראשונה מזה שנים יש בהפועל שחקן ממש מהיר.,
למי שלא שם לב, בכדורגל הישראלי שדי עומד במקום רוב המשחק, שחקן שיודע לרוץ גם מייצר מצבי הבקעה...שזה משהו לא שכיח במשחק כדורגל בישראל.
נכון שהוא לוקה בקבלת החלטות אבל אתמול ספרתי כמה החלטות נהדרות, והמהירות שלו לבד מייצרת תזוזה במשחק.
בואו לא נשכח שהוא כל כך מהיר שאפילו החלוצים שלנו לא מספיקים להגיע למצבי הבקעה כשהוא יוצא למצב טיסה באגף, ככה שלפעמים זה לא עליו בכלל הטעות.
לאושר דוידה אסור לרדת מהמגרש. בטח לא במשחקים נגד קבוצות לא חכות או מהירות במיוחד.
למי שלא שם לב, בכדורגל הישראלי שדי עומד במקום רוב המשחק, שחקן שיודע לרוץ גם מייצר מצבי הבקעה...שזה משהו לא שכיח במשחק כדורגל בישראל.
נכון שהוא לוקה בקבלת החלטות אבל אתמול ספרתי כמה החלטות נהדרות, והמהירות שלו לבד מייצרת תזוזה במשחק.
בואו לא נשכח שהוא כל כך מהיר שאפילו החלוצים שלנו לא מספיקים להגיע למצבי הבקעה כשהוא יוצא למצב טיסה באגף, ככה שלפעמים זה לא עליו בכלל הטעות.
לאושר דוידה אסור לרדת מהמגרש. בטח לא במשחקים נגד קבוצות לא חכות או מהירות במיוחד.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2452 לייקים
איזו הגזמה באשר לתיאור המהירות שלו7even כתב: ↑18 אפריל 2021, 09:25 לראשונה מזה שנים יש בהפועל שחקן ממש מהיר.,

אולי הוא בכלל יותר מהיר מזברה?
אז הוא לא מהיר מידי
והם לא מגיעים לסביבה כי הוא רץ דוך עם הראש בקיר
רחוק מהאזור המסוכן ובאמת אולי קרוב יותר לבריחה של זברה מלביאה.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
דוך או לא דוך, כמה שחקנים בהפועל מייצרים מצבי הבקעה כמוהו או גורמים למשחק להיות קצת קצת יותר מהיר?dino כתב: ↑18 אפריל 2021, 09:38איזו הגזמה באשר לתיאור המהירות שלו7even כתב: ↑18 אפריל 2021, 09:25 לראשונה מזה שנים יש בהפועל שחקן ממש מהיר.,
לאושר דוידה אסור לרדת מהמגרש. בטח לא במשחקים נגד קבוצות לא חכות או מהירות במיוחד.![]()
אולי הוא בכלל יותר מהיר מזברה?
אז הוא לא מהיר מידי
והם לא מגיעים לסביבה כי הוא רץ דוך עם הראש בקיר
רחוק מהאזור המסוכן ובאמת אולי קרוב יותר לבריחה של זברה מלביאה.
כי בכדורגל צריך לשחק מהר, מה לעשות. לעמוד ולחכות שאיזשהו נס יקרה בדמות הרחקה לא טובה של ההגנה של הקבוצה השניה ישר לרגל של שחקן שלנו...זה נחמד. לא פרקטי לקבוצה עם שאיפות.
זה אגב האופן בו ניצחנו את שני המשחקים האחרונים. לא איזה שער מהתקפה מתוכננת. דוידה כן יצר אתמול 2 מצבי הבקעה טובים מאד, פלוס פנדל.
לא שאני מזלזל בכל גול שהוא, גם מקרי כמו של שלומי אזולאי לפני שבועיים למשל, והם סופר חשובים... אבל אם רוצים לעשות את הצעד קדימה מתישהו, צריך לעשות אותו עם שחקנים שבבסיסם די מהירים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 864 לייקים
כל משחק מייצר 2-3 מצבים לגול. רק צריך להתחיל לכבוש קצת בעצמו.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
עוד צעיר, יש עם מה לעבוד
אני דיי בטוח שנצליח למכור אותו תוך כמה שנים עבור סכום נאה
אני מניח שמבחינתו הוא ירצה להתקדם לאירופה - לא יודע אם הוא יצליח שם אבל ללא ספק יש פוטנציאל
אני מניח שמבחינתו הוא ירצה להתקדם לאירופה - לא יודע אם הוא יצליח שם אבל ללא ספק יש פוטנציאל
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כרגע כמו שהוא משחק, לא חושב שמועדון בליגה טובה באירופה יקח אותו. יש לו כמה מגבלות לא פשוטות.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 אפריל 2021, 12:56 עוד צעיר, יש עם מה לעבוד
הוא צריך עוד זמן להתפתח ולשפר כמה דברים חשובים.
המגבלה הזאת של הצד החלש ברגליים וקבלת החלטות רעה, בנוסף לזה, היכולת של הדריבל, הטכניקה, לא מפצים על הבעיות(אם נניח היה סבסטיאן, זה כן היה מפצה בעוצמה הזו)
עד אז, הסיכוי היחידי למכור, זה ללוזון, חיפה בארץ, או מזרח אירופה.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 18 אפריל 2021, 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
ראיתי שחקנים מוגבלים בהרבה יוצאים לאירופהdino כתב: ↑18 אפריל 2021, 13:05כרגע כמו שהוא משחק, לא חושב שמועדון בליגה טובה באירופה יקח אותו. יש לו כמה מגבלות לא פשוטות.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 אפריל 2021, 12:56 עוד צעיר, יש עם מה לעבוד
אני חושב ששחקני התקפה שיוצאים מהליגה לאירופה מאוד מתקשים להעלות את הרמה שלהם ולהתקדם אבל אני דיי בטוח שאת ההזמדנות שלו הוא יצליח לקבל בקבוצה ראויה בליגה טובה מהישראלית
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לא, כי זה לא משנה את מרבית הזמן שזה בעיות
המון כדורים מבוזבזים
אולי אם ידע להיות יעיל יותר, ידע לייצר 10 מצבים?
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אתה מדבר על דודו ביטונים וכאלו שבאו לבלגיה בעזרת דודו דהאן?Giovanni Giorgio כתב: ↑18 אפריל 2021, 13:07ראיתי שחקנים מוגבלים בהרבה יוצאים לאירופהdino כתב: ↑18 אפריל 2021, 13:05כרגע כמו שהוא משחק, לא חושב שמועדון בליגה טובה באירופה יקח אותו. יש לו כמה מגבלות לא פשוטות.Giovanni Giorgio כתב: ↑18 אפריל 2021, 12:56 עוד צעיר, יש עם מה לעבוד
אני חושב ששחקני התקפה שיוצאים מהליגה לאירופה מאוד מתקשים להעלות את הרמה שלהם ולהתקדם אבל אני דיי בטוח שאת ההזמדנות שלו הוא יצליח לקבל בקבוצה ראויה בליגה טובה מהישראלית
-
- קיבל.ה 949 לייקים
כן לגמרי, אני אפילו חושב שגם שון וייסמן כשיצא לחו״ל אף אחד לא חשב שילך לו ככה, לי לא זכור איזה עילוי כששיחק בחיפהdino כתב: ↑18 אפריל 2021, 13:10אתה מדבר על דודו ביטונים וכאלו שבאו לבלגיה בעזרת דודו דהאן?Giovanni Giorgio כתב: ↑18 אפריל 2021, 13:07ראיתי שחקנים מוגבלים בהרבה יוצאים לאירופה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 864 לייקים