דרבי
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אני ממש לא ממגני האולטראס, ומזדהה עם הרבה מהטענות כלפיהם, אבל למה זה הגיוני שמחליטים להוריד נקודות על פתיחת אבוקות ביציע? זה מוזר, יש אבוקות אולי שני עשורים כבר, לא חושב שאדם נפגע בזה בצורה רצינית, אפשר לבדוק גם מה המצב בעולם, לא זכור לי אסונות של אבוקות. האבוקות האלו נפתחות בשערים ספציפיים (שלא לדבר על שאפשר לעשות אישור תוכניות לדברים כאלו ולנהל סיכונים), ככה שאני באמת לא מבין מה הם רוצים, ולמה זה קשור לנקודות. מילא על לעצור משחק (גם אז לא ברור לי למה נקודות) אבל ככה על מופע ביציע?
עריכה: נזכרתי במקרה של אדהם שביטה, זו הייתה אבוקה שם?
נערך לאחרונה על ידי בר קולמוסא ב 24 ספטמבר 2023, 01:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כי אימצו את מסקנות ועדת דוייטש.בר קולמוסא כתב:אני ממש לא ממגני האולטראס, ומזדהה עם הרבה מהטענות כלפיהם, אבל למה זה הגיוני שמחליטים להוריד נקודות על פתיחת אבוקות ביציע? זה מוזר, יש אבוקות אולי שני עשורים כבר, לא חושב שאדם נפגע בזה בצורה רצינית, אפשר לבדוק גם מה המצב בעולם, לא זכור לי אסונות של אבוקות. האבוקות האלו נפתחות בשערים ספציפיים (שלא לדבר על שאפשר לעשות אישור תוכניות לדברים כאלו ולנהל סיכונים), ככה שאני באמת לא מבין מה הם רוצים, ולמה זה קשור לנקודות. מילא על לעצור משחק (גם אז לא ברור לי למה נקודות) אבל ככה על מופע ביציע?
יש ביקורת ציבורית. אבל לא בטוח שזה ישתנה בקרוב.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
ברגע שהורידו למכבי חיפה נקודה זה יוצר תקדים.
אם הורידו להם ששחר עומד בראש אין סיכוי שלנו לא יורידו נקודה או שתיים.
אני מקווה מאוד שהעונשים המוזרים האלה יצאו מהספורט , בדרך כלל אבוקות מגיעים רק במשחקים גדולים אז כמובן אפשר להחליק את זה וזה גם יותר אווירה מטורפת שהליגה שלנו זקוקה לזה.
אם הורידו להם ששחר עומד בראש אין סיכוי שלנו לא יורידו נקודה או שתיים.
אני מקווה מאוד שהעונשים המוזרים האלה יצאו מהספורט , בדרך כלל אבוקות מגיעים רק במשחקים גדולים אז כמובן אפשר להחליק את זה וזה גם יותר אווירה מטורפת שהליגה שלנו זקוקה לזה.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
זה מה שכתוב בהמלצות הוועדה.
קצת שכונה אבל על פניו הכוונה לזריקה
עבירות של שימוש באמצעים פירוטכניים; עשיית שימוש באמצעים כאלה, מעבר למכשיר
בודד בלבד, תגרום להפחתה בפועל של נקודה אחת וסגירת היציע שממנו הושלכו האמצעים האמורים
למשחק אחד, ללא שיקול דעת שיפוטי כלשהו. יובהר, כי השימוש באמצעים פירוטכניים הוא מקרה
פרטי של התפרעות. כאשר ארע נזק גוף או הייתה כוונה לגרימת נזק כזה בהתאם לאמור בס"ק )4(,
קצת שכונה אבל על פניו הכוונה לזריקה
עבירות של שימוש באמצעים פירוטכניים; עשיית שימוש באמצעים כאלה, מעבר למכשיר
בודד בלבד, תגרום להפחתה בפועל של נקודה אחת וסגירת היציע שממנו הושלכו האמצעים האמורים
למשחק אחד, ללא שיקול דעת שיפוטי כלשהו. יובהר, כי השימוש באמצעים פירוטכניים הוא מקרה
פרטי של התפרעות. כאשר ארע נזק גוף או הייתה כוונה לגרימת נזק כזה בהתאם לאמור בס"ק )4(,
-
- קיבל.ה 308 לייקים
זו לא הייתה אבוקה רגילה, זו הייתה רקטהבר קולמוסא כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 01:21 אני ממש לא ממגני האולטראס, ומזדהה עם הרבה מהטענות כלפיהם, אבל למה זה הגיוני שמחליטים להוריד נקודות על פתיחת אבוקות ביציע? זה מוזר, יש אבוקות אולי שני עשורים כבר, לא חושב שאדם נפגע בזה בצורה רצינית, אפשר לבדוק גם מה המצב בעולם, לא זכור לי אסונות של אבוקות. האבוקות האלו נפתחות בשערים ספציפיים (שלא לדבר על שאפשר לעשות אישור תוכניות לדברים כאלו ולנהל סיכונים), ככה שאני באמת לא מבין מה הם רוצים, ולמה זה קשור לנקודות. מילא על לעצור משחק (גם אז לא ברור לי למה נקודות) אבל ככה על מופע ביציע?
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 308 לייקים
תשמע, בעיקרון אתה צודק, אבל בלי המופע המדובר במשחק נגד ק"ש סיכוי ממשי מאוד ש-ימי השישי שלך היו נראים אחרת העונה.Asafasraf כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 23:13הביזיון הגדול הוא שיש ״ארגון אוהדים״ ששם את עצמו מעל העולם ושפ פס על כולנו, כדי להיות מאגניבים ולפגוע בקבוצה בנקודות (מזכיר שגם העונש הוא בגלל המופע נגד ק״ש).בר לב אדום כתב:אני לא רואה שום מצב שיירדו 2 נק׳ ואם כן זה ביזיון.
גם לחיפה היו 2 נק׳ על תנאי ותחילה לא הורידו לה כלל ולאחר ערעורים ירדה לה נקודה אחת, אז מספיק לדבר כאילו הורדה אוטומטית של 2 נק׳ היא לגיטימית.
אני מאוד אוהב פירוטכניקה, אבל ברגע שזה פוגע בקבוצה שאני אוהד, ברורה לי הבחירה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
אפשר כבר לפתוח את המכירה ל 13?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 294 לייקים
כותרת בספורט 5:
אוהדי הפועל רוצים שיורידו לנו נקודות.
אפשר כבר לסגור את הערוץ הזה ו/או את הקבוצה הזאת?
אוהדי הפועל רוצים שיורידו לנו נקודות.
אפשר כבר לסגור את הערוץ הזה ו/או את הקבוצה הזאת?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
התנהלות מכביסטית טיפוסית שמוכרת לנו מהכדורסל.
מכינים את הקרקע לקראת מופע האבוקות ה"אלים" שיהיה בשלישי, במטרה בסוף להוריד לנו נקודות.
אישית אני לא נגד הדלקת אבוקות (כל עוד לא נזרקות לדשא), חושב שזה מוסיף לאווירה, אבל במשחק הזה זה הדבר האחרון שהאולטראס צריכים לעשות. לצערי זה לא רלוונטי כי האגו שלהם יותר חשוב להם.
מכינים את הקרקע לקראת מופע האבוקות ה"אלים" שיהיה בשלישי, במטרה בסוף להוריד לנו נקודות.
אישית אני לא נגד הדלקת אבוקות (כל עוד לא נזרקות לדשא), חושב שזה מוסיף לאווירה, אבל במשחק הזה זה הדבר האחרון שהאולטראס צריכים לעשות. לצערי זה לא רלוונטי כי האגו שלהם יותר חשוב להם.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה מצחיק כאילו הקריטריון של הורדת נקודות לקבוצה א׳ היא התנהגות אוהדי קבוצה ב׳.
מזכיר קצת את האבוקות של חיפה במלטה: הם גררו אותנו לשם, כאילו שהאבוקות שהגיעו למגרש לא הוכנסו מבעוד מועד.
מכבי מבינים שהארגון שלהם יעשה בעיות, הוא לא רוצה הורדת נקודות אז הוא מוצא פתרון יצירתי להימנע מזה. וגם אם יש להם הורדת נקודות על תנאי על סעיף אחר, הם לא רוצים לקבל הורדת נקודות על תנאי על אבוקות שיופעל בדרבי / חיפה / באר שבע הבא.
לסיום, בנוגע לכותרת של ספורט 5: כן אני מת שיורידו להם 90 נקודות והם יירדו שתי ליגות. חלום.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
גם ככה אפשר לטעון לאפליה אחרי שלביטר לא יורידו נקודות מהאירועים בריינה
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
הגיע הזמן אומרת אימי הכל כבר מוכן לביום בבית הדין
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 220 לייקים
-
- קיבל.ה 1946 לייקים
יש פה אתר ספורט שלא מהווה כלי פרופגנדה שלהם?
מה השלב הבא? קריקטורות?
מה השלב הבא? קריקטורות?
-
- קיבל.ה 400 לייקים
ברור שאבוקות לא עושות כלום לאף אחד אבל יש אזרחים צייתנים שאם מחר המשטרה תחליט שאסור לבוא באדום גם יגידו שמי שלא ציית אשם בזה שהקבוצה קיבלה עונש
(והילדים המתלהבים מהאולטראס שחושבים שהם אקטיביסטים ולא עושים שום דבר מועיל חוץ מלאהוד קבוצת כדורגל די על הזין שלי)
(והילדים המתלהבים מהאולטראס שחושבים שהם אקטיביסטים ולא עושים שום דבר מועיל חוץ מלאהוד קבוצת כדורגל די על הזין שלי)
אנטי ביתר לשעבר
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2662 לייקים
אתה לא באמת צריך אתר ספורט בישראל. אסביר.טכנית לארז כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 12:32 יש פה אתר ספורט שלא מהווה כלי פרופגנדה שלהם?
מה השלב הבא? קריקטורות?
אם אתה רוצה ידיעות על הפועל, הן מתפרסמות פה תוך דקה בערך, בין אם נכונות או לא. בעיקר מצייצנים אבל גם מאתרים. אמין או לא, מאמין שאתה יודע להבדיל.
יש גם בקבוצות וואטסאפ. אם אתה רוצה תקצירים יש ביוטיוב.
אני לא צורך אתרי ספורט ישראלים. כן עוקב אחרי הדר יעקובי בטוויטר. העתונאית היחידה שבמעקב אצלי מכל עיתונאי הארץ בכל התחומים.
מביך לקרוא למה שיש היום עיתונאים אבל נו שוין. אין טייטל אחר חוץ מצייצנים.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 24 ספטמבר 2023, 12:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1946 לייקים
אפשר לחשוב שבוואן ובוואלה זה אחרת.
שלושה אתרים שמתפקדים ככלי תעמולה והנדסת תודעה שלהם לכל דבר.
בוואלה טוכמן מעשית מתפקד ממש כדובר שלהם.
שלושה אתרים שמתפקדים ככלי תעמולה והנדסת תודעה שלהם לכל דבר.
בוואלה טוכמן מעשית מתפקד ממש כדובר שלהם.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
עוד שינוי מרענן מהניסנובים
כבר אין רחשים ודיבורים בתקשורת לפני הדרבי
״אנחנו יכולים לעשות את זה״ ומשפטי עידוד כאלה ואחרים שנותנים אנרגיה לצד השני
כבר אין רחשים ודיבורים בתקשורת לפני הדרבי
״אנחנו יכולים לעשות את זה״ ומשפטי עידוד כאלה ואחרים שנותנים אנרגיה לצד השני
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
קצת עובדות:אמה גולדמן כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 12:39 ברור שאבוקות לא עושות כלום לאף אחד אבל יש אזרחים צייתנים שאם מחר המשטרה תחליט שאסור לבוא באדום גם יגידו שמי שלא ציית אשם בזה שהקבוצה קיבלה עונש
א. אבוקות מעולם לא היו חוקיות פה.
ב. למיטב ידיעתי המשטרה מעולם לא אסרה לבוא למשחק באדום או בכל צבע אחר.
ג. אבוקות כבר פגעו בעבר, גם באנשים וגם ברכוש, אפילו לא מעט פעמים.
אבל כן, חוץ מזה זה בדיוק אותו דבר ואנחנו חבורה של כבשים צייתניות שמאשימות את האולטראס בלי סיבה.
אנחנו צריכים לקבל בברכה את הורדת הנקודות.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
איזה כיף לנסות לתקן את העולם ע״ח הקבוצה שאנחנו אוהדים.אמה גולדמן כתב:ברור שאבוקות לא עושות כלום לאף אחד אבל יש אזרחים צייתנים שאם מחר המשטרה תחליט שאסור לבוא באדום גם יגידו שמי שלא ציית אשם בזה שהקבוצה קיבלה עונש
בנוסף, מה הדין להדלקת/ השלכת אבוקות בשאר העולם?
רק בישראל אפשר להיות גיבורים.
מאחל שאם ידליקו אבוקות, שיתפסו ויורחקו לכל החיים מהמגרשים.
-
- קיבל.ה 951 לייקים
הייתי בטוח שהם עושים שמעון מזרחי וברגע האחרון הם יבטלו את ההחלטה.
החלטה הזויה של ההנהלה שלהם. לכפות על אוהדים לא להגיע למשחק כשאין כל איסור מהמשטרה או ענישה מההתאחדות זה מעשה יהיר ומגעיל כלפי אוהדים.
החלטה הזויה של ההנהלה שלהם. לכפות על אוהדים לא להגיע למשחק כשאין כל איסור מהמשטרה או ענישה מההתאחדות זה מעשה יהיר ומגעיל כלפי אוהדים.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
ולא יעזור כמה היגיון ינסו להכניס באנשים האלה,הוקיץ' כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 12:54קצת עובדות:אמה גולדמן כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 12:39 ברור שאבוקות לא עושות כלום לאף אחד אבל יש אזרחים צייתנים שאם מחר המשטרה תחליט שאסור לבוא באדום גם יגידו שמי שלא ציית אשם בזה שהקבוצה קיבלה עונש
א. אבוקות מעולם לא היו חוקיות פה.
ב. למיטב ידיעתי המשטרה מעולם לא אסרה לבוא למשחק באדום או בכל צבע אחר.
ג. אבוקות כבר פגעו בעבר, גם באנשים וגם ברכוש, אפילו לא מעט פעמים.
אבל כן, חוץ מזה זה בדיוק אותו דבר ואנחנו חבורה של כבשים צייתניות שמאשימות את האולטראס בלי סיבה.
אנחנו צריכים לקבל בברכה את הורדת הנקודות.
ביום שלישי הם יוכיחו שוב שהם אוהבים את עצמם יותר מאת הקבוצה.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא שזה יקרה אבל הלוואי שיפתח בלי פחד
עם אייבי וחוסה ומעליהם אלטמן ואז צ'יבוטה אוז'בולט ולאיוס.
די נמאס כבר. תיקו או להפסיד זה אותו דבר.
לבוא לנצח
עם אייבי וחוסה ומעליהם אלטמן ואז צ'יבוטה אוז'בולט ולאיוס.
די נמאס כבר. תיקו או להפסיד זה אותו דבר.
לבוא לנצח
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
לא הבנתי מה הבעיה בכותרת של ספורט 5?
כן אני אוהד הפועל ומקווה שיפחיתו נקודות למכבי ושהיא תפסיד כל משחק גם
כן אני אוהד הפועל ומקווה שיפחיתו נקודות למכבי ושהיא תפסיד כל משחק גם
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
כי הקונטציה של הכותרת היא כזאת שמציגה את אוהדי הפועל כבבונים משלוחי רסן, שיעשו הכל כדי ליצור פרובוקציות ועימותים עם אוהדי מכבי, גם אם זה אומר פגיעה בחיי אדם.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
לדעתי הפועל לא פותחים את 13 כדי שאוהדי מכבי לא יקנו לשם
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
רגע לא נגמר כל הכרטיסים שלנו(7-8-2)?
מה הבעיה להביא עוד 2,000-3,000 לשער 13?
פוטנציאל דרבי זה 15-17 אלף שלנו כך שאפשר בפוטנציאל למלא את 13
מה הבעיה להביא עוד 2,000-3,000 לשער 13?
פוטנציאל דרבי זה 15-17 אלף שלנו כך שאפשר בפוטנציאל למלא את 13
-
- קיבל.ה 400 לייקים
לא נראה שקראת מה כתבתי (בעיקר לא את הסוף). ובהרבה מקומות בעולם אבוקות זה חוקי אז לא הבנתי מה הטיעון פה.Asafasraf כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 13:28איזה כיף לנסות לתקן את העולם ע״ח הקבוצה שאנחנו אוהדים.אמה גולדמן כתב:ברור שאבוקות לא עושות כלום לאף אחד אבל יש אזרחים צייתנים שאם מחר המשטרה תחליט שאסור לבוא באדום גם יגידו שמי שלא ציית אשם בזה שהקבוצה קיבלה עונש
והוקיץ' ואללה זה אף פעם לא היה חוקי? וואו איזה טיעון מנצח שכנעת אותי. אני גם מיד אודיע לחברים בשיח ג'ראח להפסיק להניף דגלי פלסטין כי זה אף פעם לא היה חוקי (תכלס טכנית זה כן אבל לא משנה)
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
עצם העובדה שזה מעולם לא היה חוקי היה בסך הכל כדי להראות שאין כאן איזושהי אסקלציה. זה לא שכל הזמן משנים את החוקים, אנחנו נאלצים לציית ומי יודע איפה זה יסתיים, משל היינו בחוות החיות. בפועל תמיד היו אותם חוקים.אמה גולדמן כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 18:08לא נראה שקראת מה כתבתי (בעיקר לא את הסוף). ובהרבה מקומות בעולם אבוקות זה חוקי אז לא הבנתי מה הטיעון פה.Asafasraf כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 13:28איזה כיף לנסות לתקן את העולם ע״ח הקבוצה שאנחנו אוהדים.אמה גולדמן כתב:ברור שאבוקות לא עושות כלום לאף אחד אבל יש אזרחים צייתנים שאם מחר המשטרה תחליט שאסור לבוא באדום גם יגידו שמי שלא ציית אשם בזה שהקבוצה קיבלה עונש
והוקיץ' ואללה זה אף פעם לא היה חוקי? וואו איזה טיעון מנצח שכנעת אותי. אני גם מיד אודיע לחברים בשיח ג'ראח להפסיק להניף דגלי פלסטין כי זה אף פעם לא היה חוקי (תכלס טכנית זה כן אבל לא משנה)
כמובן שלחלק השני לא טרחת להתייחס, אז אני שוב אציין שכמובן שאבוקות פגעו ויפגעו באנשים וברכוש, ולכן זה בדיוק אותו דבר כמו לבוא בחולצה אדומה. בול.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
היום האולטראס בכל הקבוצות בארץ מורכבות מאותו סוג של בן אדם: בוא נראה מי הכי גבר, מי הכי אנרכיסט ששם זין על החוקים.
זה קיים אצלנו, בביתר, ואפילו מכבי וחיפה המתורבתות.
לא סתם חיפה עמדה לדין כל מדחק שני על האוהדים שלהם בשנה שעברה והחליטה לריב עם אוהדים מלטזים מסכנים, מכבי הנאורים לא מדליקים אבוקות? אפולו בתוך אולם כדורסל אבל לא בשבועיים האחרונים.
כל האוהדים שעושים את זה מבינים את ההשלכות על הקבוצה שלהם, כנראה שזה לא מזיז להם.
לא סתם חיפה עמדה לדין כל מדחק שני על האוהדים שלהם בשנה שעברה והחליטה לריב עם אוהדים מלטזים מסכנים, מכבי הנאורים לא מדליקים אבוקות? אפולו בתוך אולם כדורסל אבל לא בשבועיים האחרונים.
כל האוהדים שעושים את זה מבינים את ההשלכות על הקבוצה שלהם, כנראה שזה לא מזיז להם.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
אני מאמין שהקבוצה חשובה להם, אבל הם מוכנים 'להקריב" קרב אחד בשביל לנצח במלחמה...הלך המומנטום כתב:היום האולטראס בכל הקבוצות בארץ מורכבות מאותו סוג של בן אדם: בוא נראה מי הכי גבר, מי הכי אנרכיסט ששם זין על החוקים.
זה הכל מאבקי כח
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
איזו מלחמה על מה אתה שח?לירון האדום כתב: ↑25 ספטמבר 2023, 07:00אני מאמין שהקבוצה חשובה להם, אבל הם מוכנים 'להקריב" קרב אחד בשביל לנצח במלחמה...הלך המומנטום כתב:היום האולטראס בכל הקבוצות בארץ מורכבות מאותו סוג של בן אדם: בוא נראה מי הכי גבר, מי הכי אנרכיסט ששם זין על החוקים.
זה הכל מאבקי כח