רוסטר לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 171 לייקים
בעונה שעברה היה בסביבות ה18-20 מליון דולר. השנה זה צפוי לגדול קצת לכל הפחות במה שנוגע לשכר השחקנים.
יעברו את ה70 מליון שקל
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 171 לייקים
-
- קיבל.ה 186 לייקים
אפשר לחשוב שלא עשיתי מספיק ריפרשים לפני הידיעה הזאת...
טוקוטו-אגאדה-ג'ונס וואו, איזה אתלטיות. איזה הגנה.
טוקוטו-אגאדה-ג'ונס וואו, איזה אתלטיות. איזה הגנה.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
אין לי שום ידע בנושא אבל הייתי ממליץ לכולם לשכוח מזה.
אני בספק אם אנחנו יכולים לעמוד בחוזה שהיה לו העונה בפזארו, אז אנחנו באמת מצפים שסנטר עם היכולות הפיזיות והאתלטיות שלו לא ישתדרג אחרי עונה שבה סיים בחמישיית העונה של הליגה האיטלקית?
לדעתי זה מדע בדיוני.
אני בספק אם אנחנו יכולים לעמוד בחוזה שהיה לו העונה בפזארו, אז אנחנו באמת מצפים שסנטר עם היכולות הפיזיות והאתלטיות שלו לא ישתדרג אחרי עונה שבה סיים בחמישיית העונה של הליגה האיטלקית?
לדעתי זה מדע בדיוני.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
בדיוק מזה אני חושש.הוקיץ' כתב:אין לי שום ידע בנושא אבל הייתי ממליץ לכולם לשכוח מזה.
לדעתי זה מדע בדיוני.
אופייני לפרנקו ללכת על מישהו שאין לנו סיכוי להביא ולהתעקש עליו ובינתיים לפספס שחקנים אחרים.
אלא אם יש לנו ספונסר נוסף חדש, אני מסכים עם הוקיץ' שזה נשמע מדע בדיוני.
אם זה יקרה אני אויד את הכובע ובאמת יגיעו כל המחמאות להנהלה.
אבל מקווה שלא נשכח את העובדה שיש עוד שחקנים ולא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
כמו שכבר היה פה באיזה אשכול, יש מי שבהפועל שגם רוצה להביא את קווין דוראנט.
יופי…
יחד עם זאת, הלוואי ואיך שהוא זה יקרה.
יופי…
יחד עם זאת, הלוואי ואיך שהוא זה יקרה.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
בינתיים אגאדה בדרך לחתום בפרומיתי היריבה שלנו
-
- קיבל.ה 171 לייקים
טוב כנראה שצריך לחשב מסלול מחדש
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
פרומיתי האוקראינית לא היריבה שלנו , לונדון יריבה שלנו מהדרג הזה.
פרומיטאס היוונית בבית שלנו.
פרומיטאס היוונית בבית שלנו.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
יש שם הרבה כסף? מה גורם לבן אדם לבחור ללכת לגור באוקראינה בתקופה כזאת...
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
הם לא נמצאים באוקראינה כרגע , הם בליטה או לטביה או משהוא כזה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
יותר גרוע. מעניין אם זה כסף או משהו אחר.מילפורד כתב:הם לא נמצאים באוקראינה כרגע , הם בליטה או לטביה או משהוא כזה.
לגבי הפרסומים שהיו: האם הדלפה מצד הפועל או שהסוכן שלו הדליף כדי להלחיץ את האוקראינים?
שאלת השאלות היא את מי יחתימו במקומו. יכול להיות שבדיעבד נגיד שלא נורא ואולי אפילו מזל שברח לנו כי החתמנו שחקן אחר טוב יותר. מנגד, אני מקווה שזה לא ילווה אותנו בהמשך העונה "מה היה קורה אילו?"
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מבאס קצת הסיפור עם אגאדה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
ננו ראה את הפרסום עליו ואמר לעצמו איך לא חשבתי עליו? יכול להתאים לי. יאללה נביא
ככה זה קרה אצלי בראש.
יש חסרון לפרסומים על משאים ומתנים לפני חתימה.
ככה זה קרה אצלי בראש.
יש חסרון לפרסומים על משאים ומתנים לפני חתימה.
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
אשכרה העדיף קבוצה מאוקראינה בשביל עוד כמה אלפי דולרים?
-
- קיבל.ה 171 לייקים
כן.
הם משחקים בריגה, לטביה השנה ולא באוקראינה.
יכול להיות שגם המאמן זה שיקול (ננו עם נסיון אירופאי גדול משל פרנקו)
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
פרומיטיי משחקת השנה רק באירופה או שיש איזה משהו מאולתר של הליגה האוקראינית?
-
- קיבל.ה 164 לייקים
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
אין שום קשר למאמן. אם למאמן לא קוראים אוברדוביץ' או מסינה אין לו שום יתרון על אף מאמן אחר.
הוא קיבל כמה עשרות אלפי דולרים יותר אז הוא הלך לשם, כמו כל שחקן מקצועני אחר.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
וואלה מבאס על אגאדה
חופש לפורום שדים מPELEGES
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אבל לא הצלחתי להבין מכל הפרסומים האם זה רישמי או שיש לנו עוד צאנס
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
שמע, אני מעריך מאוד את דעתך המקצועית, אבל להגיד אמירה כזו בכזה ביטחון דורש איזשהם סימוכין. לא חסרים ראיונות עם שחקנים שאומרים שהמאמן היה חלק מההחלטה ובכלל שחקן הוא בן אדם והוא רוצה לעבוד עם אנשים שהוא שמע עליהם דברים טוביםהוקיץ' כתב: ↑09 יולי 2022, 14:55אין שום קשר למאמן. אם למאמן לא קוראים אוברדוביץ' או מסינה אין לו שום יתרון על אף מאמן אחר.
הוא קיבל כמה עשרות אלפי דולרים יותר אז הוא הלך לשם, כמו כל שחקן מקצועני אחר.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
אם למאמן יש היכרות מוקדמת עם השחקן זה סיפור אחר, אבל אתה באמת חושב שלמאמן יורוקאפ גנרי כמו ננו גינזבורג יש איזשהי השפעה על הבחירה של השחקן?
כסף זה שם המשחק.
כסף זה שם המשחק.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
כל הגישה הזאת של"כסף זה שם המשחק" מזלזלת נורא באנשים שהם השחקנים. כמו כל אדם שמחפש עבודה, בטח כזאת שדורשת ממנו לעבור מדינה ולעבור לעבוד עם אנשים חדשים לגמרי, אני משער ששחקן מסתכל לא רק על הכסף, בטח כשההבדלים בשכר (באחוזים) קטנים.
לגבי מאמן: שחקן רציני מברר על המאמן, שואל אנשים, מברר בתקשורת, עם סוכנים. ולמרות שקראתי הרבה דברים טובים משחקנים על פרנקו, ראיתי גם כמה דברים רעים מאוד שאני בטוח שהשאירו משקעים, ואת הדברים האלה שחקנים רציניים ידעו לברר. לעומת זאת על ננו יש המון המון סיפורים טובים שרק מתגברים עם השנים וגם את זה קל לברר (יכול להיות שיש גם רעים שאני לא מכיר).
עוד גורם שיכול להיות משמעותי זה התפקיד המוצע והעתיד. יכול להיות שאצלנו הוא הרגיש שהוא יהיה כינור שני לג'ייקובן ושהוא הניח שהוא לא יתלבש לכל משחק בליגה ושם הציעו לו להיות המוביל (אני לא יודע, סתם זורק אפשרויות). יכול להיות שהדירה שהציעו לו שם מאובזרת ונמצאת בשכונה עם קהילה ניגרית אורתודוקסית או דווקא להיפך, רחוק מכל ניגרי ודווקא בקהילה מוסלמית, אין לי מושג מה הוא מעדיף. יכולים להיות המון גורמים שישפיעו יותר מאשר ה-5-10% במשכורת. ככה זה אצלי ואני בטוח שזה ככה אצל הרבה מאוד אנשים.
לגבי מאמן: שחקן רציני מברר על המאמן, שואל אנשים, מברר בתקשורת, עם סוכנים. ולמרות שקראתי הרבה דברים טובים משחקנים על פרנקו, ראיתי גם כמה דברים רעים מאוד שאני בטוח שהשאירו משקעים, ואת הדברים האלה שחקנים רציניים ידעו לברר. לעומת זאת על ננו יש המון המון סיפורים טובים שרק מתגברים עם השנים וגם את זה קל לברר (יכול להיות שיש גם רעים שאני לא מכיר).
עוד גורם שיכול להיות משמעותי זה התפקיד המוצע והעתיד. יכול להיות שאצלנו הוא הרגיש שהוא יהיה כינור שני לג'ייקובן ושהוא הניח שהוא לא יתלבש לכל משחק בליגה ושם הציעו לו להיות המוביל (אני לא יודע, סתם זורק אפשרויות). יכול להיות שהדירה שהציעו לו שם מאובזרת ונמצאת בשכונה עם קהילה ניגרית אורתודוקסית או דווקא להיפך, רחוק מכל ניגרי ודווקא בקהילה מוסלמית, אין לי מושג מה הוא מעדיף. יכולים להיות המון גורמים שישפיעו יותר מאשר ה-5-10% במשכורת. ככה זה אצלי ואני בטוח שזה ככה אצל הרבה מאוד אנשים.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- covid bryant
- קיבל.ה 66 לייקים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
אני לא יודע איך זה אצלך או באיזה תחום אתה עובד, אבל אצל רוב האנשים שמרוויחים סכומי כסף נאים, הכסף הוא אף פעם לא הדבר הכי חשוב בתפקיד חדש.
בדרך כלל אפילו לא בטופ 3 של מה שאנשים מחפשים.
מהנסיון שלי כשאני מחפש להעסיק עובדים חדשים בדרך כלל הם מדברים על:
סביבת עבודה נעימה, תפקיד מעניין ומאתגר, איזון חיים-עבודה, מיקום ומרחק מהבית.
לפני שהם מדברים איתי על כסף.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
איזו גישה מזלזלת בראש שלך? אני לא מכיר אף אחד שהיה מוכן לוותר על 50 אלף דולר בגלל שאמרו לו שהבוס במקום אחר הוא אחלה ואני מרשה לעצמי להמר שגם אתה לא היית מוותר.Frenzy כתב: ↑09 יולי 2022, 16:08 כל הגישה הזאת של"כסף זה שם המשחק" מזלזלת נורא באנשים שהם השחקנים. כמו כל אדם שמחפש עבודה, בטח כזאת שדורשת ממנו לעבור מדינה ולעבור לעבוד עם אנשים חדשים לגמרי, אני משער ששחקן מסתכל לא רק על הכסף, בטח כשההבדלים בשכר (באחוזים) קטנים.
אתה זורק פה כל מיני ספקולציות שאין לי מושג מאיפה הבאת אותם. לגינזבורג יש יחסים יותר טובים עם שחקנים מאשר לפרנקו? ההבדל בשכר הוא רק 5-10 אחוזים? מאיפה אתה שואב את המידע הזה. רק פה מישהו פרסם שהוא חתם שם תמורת 240 אלף דולר שזה הבדל של לפחות 20 אחוז ממה שאנחנו מציעים.
שלא לדבר על זה שההסתכלות על זה באחוזים היא מאוד לא נכונה מאחר והעלויות של מוצרים נשארות אותו דבר ללא קשר לכמה אתה מרוויח.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מבאס ממש