ים מדר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
היחיד שנלחם
קיבל.ה  75 לייקים

רק הפועל כתב: 01 יולי 2026, 00:06 אם קרינגטון ובלאט פה לדעתי אנחנו מתחזקים אפילו בגזרה הישראלית
אני איתך
תמיר בלאט עם ידית ל3, שלא רואה את ים מדר ממטר. יכול לעזןר לנו בריצות בשלשות שגומרות משחקים, מה שחסר לנו.
Nsumbo
קיבל.ה  67 לייקים

pogi כתב: 01 יולי 2026, 00:10 עכשיו מתפרסם בוואלה שקיבל הצעה חדשה של 2.7 מליון יורו

אני קורא מפה למועדון על שלל מנהליו- תפרסמו הודעת תודה מכובדת לימי ושייסע לשלום

המועדון הזה גדול מכל שחקן מושתן שחושב שהוא ייקבע מי יהיו השחקנים

שיעוף למכבי ויקבל שם את הדקות המחורבנות שלו (ושלא יצא פראייר - שיבקש שישוו לו ל-2.7 מליון יורו, אפילו שיעגלו ל-3)
בול
מרגיש לי שהבעיה הכי גדולה באירוע הזה היא הטנטרום שנכנסנו אליו והריח המורלי.
המועדון היה צריך להתנער מים עוד קודם ברגע שהתחיל לשחק משחקים ולאחל לו בהצלחה
שהיה נתקע עם הז ביד וחותם במכבי במיליון יורו.

וזה גם הפחד שלי עם עופר, לפעמים הוא מתעוור מהנוצץ, הטרנד, הרעש התקשורתי, ושוכח לנהל סיטואציה בצורה בוגרת.

כולם הבינו מה המהלך של ים, אז תיפטר ממנו אפילו אם זה אומר לוותר על 300 אלף ותרוויח מהסיפור הזה איזה הצהרה חזק על מועדון במקום ליפול לתעמולה ולחגיגות שלהם.
שיחקנו לידיים של שטילמן.
וים האפס הזה עם כמה שהוא כועס על איטודיס ועופר, יכל לעשות את זה בדרך פחות מסריחה, כנראה שבאמת לא אכפת לו, ואם זה האדם - שילך, לא רוצה כאלה.

אגב, את הכוכבות, היהירות והחוסר משמעת/מחויבות הזו ראינו גם בגמר,

לצד כל השלשות והקומפלימנטים, אני הרגשתי שהוא די עושה מה שבזין שלו כי לא אכפת לו מאף אחד. אז כן זה מרוויח כמה שלשות, אבל זה גם גורם לזריקה מוזרה וחסרת אחריות בהתקפה הכי חשובה, ולשלשות יהירות במתפרצת במקום לגמור תמשחק.

מקצועית נטו אני לא חושב שזו בעיה כזו גדולה, מה שמדאיג אותי הוא שאנחנו תקועים עם איטודיס והחונטה היוונית היהירה, כשכבר ברור לכולם שהם עשו פה המון שגיאות , התנהלו באיזה זחיחות וחוסר אכפתיות בלתי נסבל, וגרמו בין היתר לזה שאף אחד לא רוצה להישאר במועדון.

עופר חייב לנשום, קצת להתבגר ולעבוד בחוכמה על הבראת המועדון הזה שהספיק בשנתיים לאבד דרך ורוח.
לצערי כנראה שהוא יבחר בטנטרום וירוץ להתעסק בתקשורת, החתמת כוכבים עוד יותר יקרים ועוד נסיון נואש לקחת אליפות בדולרים בלבד
אוהד כורסא
קיבל.ה  914 לייקים

Nsumbo כתב: 01 יולי 2026, 00:35
pogi כתב: 01 יולי 2026, 00:10 עכשיו מתפרסם בוואלה שקיבל הצעה חדשה של 2.7 מליון יורו

שיעוף למכבי ויקבל שם את הדקות המחורבנות שלו (ושלא יצא פראייר - שיבקש שישוו לו ל-2.7 מליון יורו, אפילו שיעגלו ל-3)
בול

וזה גם הפחד שלי עם עופר, לפעמים הוא מתעוור מהנוצץ, הטרנד, הרעש התקשורתי, ושוכח לנהל סיטואציה בצורה בוגרת.

כולם הבינו מה המהלך של ים, אז תיפטר ממנו אפילו אם זה אומר לוותר על 300 אלף ותרוויח מהסיפור הזה איזה הצהרה חזק על מועדון במקום ליפול לתעמולה ולחגיגות שלהם.
שיחקנו לידיים של שטילמן.
וים האפס הזה עם כמה שהוא כועס על איטודיס ועופר, יכל לעשות את זה בדרך פחות מסריחה, כנראה שבאמת לא אכפת לו, ואם זה האדם - שילך, לא רוצה כאלה.

לצד כל השלשות והקומפלימנטים, אני הרגשתי שהוא די עושה מה שבזין שלו כי לא אכפת לו מאף אחד. אז כן זה מרוויח כמה שלשות, אבל זה גם גורם לזריקה מוזרה וחסרת אחריות בהתקפה הכי חשובה, ולשלשות יהירות במתפרצת במקום לגמור תמשחק.

מקצועית נטו אני לא חושב שזו בעיה כזו גדולה, מה שמדאיג אותי הוא שאנחנו תקועים עם איטודיס והחונטה היוונית היהירה, כשכבר ברור לכולם שהם עשו פה המון שגיאות , התנהלו באיזה זחיחות וחוסר אכפתיות בלתי נסבל, וגרמו בין היתר לזה שאף אחד לא רוצה להישאר במועדון.

עופר חייב לנשום, קצת להתבגר ולעבוד בחוכמה על הבראת המועדון הזה שהספיק בשנתיים לאבד דרך ורוח.
לצערי כנראה שהוא יבחר בטנטרום וירוץ להתעסק בתקשורת, החתמת כוכבים עוד יותר יקרים ועוד נסיון נואש לקחת אליפות בדולרים בלבד
אם גם תומר ובר רוצים לעזוב אין שום דבר שנשאר מהדברים הזה שנקרא הפועל.
אני מקווה שהכל פייק אבל אם לא אנחנו באירוע דרמטי ומייאש.
היחיד שנלחם
קיבל.ה  75 לייקים

ים זה הגבר הרעיל שעושה גזלייטינג לבחורה , אחרי שהשפיל ורב איתה.
מתאים לו האופי המכביסטי, שילך אליהם. תן לי את תמיר בלאט מאה פעם עליו .
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  955 לייקים

אוהד כורסא כתב: 01 יולי 2026, 00:37
Nsumbo כתב: 01 יולי 2026, 00:35

בול

שיחקנו לידיים של שטילמן.

אם גם תומר ובר רוצים לעזוב אין שום דבר שנשאר מהדברים הזה שנקרא הפועל.
אני מקווה שהכל פייק אבל אם לא אנחנו באירוע דרמטי ומייאש.
פייק זה לא
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Nsumbo
קיבל.ה  67 לייקים

הלוואי ששטילמן הזה בוייב עופר ויחרבן שם את הכל מרוב זחיחות והטרלות
אנחנו צריכים קצת שקט, צניעות, שחקנים מחויבים
רק ככה נביא אליפות
לא בתחרות טוויטר והשלכת כסף הזו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1946 לייקים

משל העקרב כמו שאומרים
הוא כבר עשה את זה בעבר ועכשיו עשה את זה לנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Brilliant
קיבל.ה  472 לייקים

אני יודע שזה נשמע מופרך כרגע - אבל אם תהיה לנו בשנה הבאה קבוצה מנצחת, מהנה וחיובית, כל זאת ישכח… (אלא אם כן ים יתן עונה מהחלומות שלא לומר מהסיוטים, אבל אני לא מאמין שזה יקרה)
ההוא מפעם
קיבל.ה  378 לייקים

ההתקדמות המטאורית של תמיר בלאט זה הכי מדהים. איזה שינוי חד הוא עשה תוך יום ( שלא נאמר 5 דקות )
בקצב הזה מחר הו3 מועמד לחמשיית ההגנה ומחרתיים מחליף את לברון בלייקרס
שליחת תגובה